A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Babetta: 85 mm volt a BPD (30+3) Nyugi, minden okés nálatok! Örülök, hogy jól van Levi is!Kép Jó nagyfiú már... nem lesz kicsi, törődj beleKép Akkor kb. úgy 2 héttel még mindig nagyobb UH alapján, nem? Szerintem Botikának is egy picit nagyobb a fejecskéje... combcsontja meg rövid... (de még az alapján is 2 hét előnyKép)- nem akarom,hogy rövidlábú legyen, mint apósKép

Cory: örülök.hogy jobb paszban vagyKép

Nicika: tényleg nem kicsi egy 3,5 kg-os baba, de jelen állapotunk szerint, már az is nagy könnyebbség lenne...Kép

Vikó: torkod?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita

89 mm a BPD a többi méretet soha nem mondja, csak a súlyt, azt meg a gép saccolja, gondolom. De már nem akarok menni 4D-re, mert annyi kiadásunk lesz februárig, hogy istennek is be kell segítenie a fizetésbe.

Azt hiszem ma én leszek depis.Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="119911">Babetta,
gratula a jó eredményekhez! A külső méhszájnál egy ujjnyi nem gáz! Sógornőmnek már előbb nyitva volt és aztán mégis túlhodta a kislányát. No para!
Nálunk 88 mm volt a BPD a 34. héten. És nálatok mennyi?
Anita,
a 3,5 kg-os baba tuti lenne szerintem mindenkinek. Kiváncsi vagyok, hogy végül kinek milyen súlyú lesz és hogy mennyire jönnek be ezek az uh súlybecslések.

Képzeljétek, tegnap vettem észre, hogy a táppénzes papíromon rossz taj-szám van. Így nem merem leadni. Vagy? Szerintetek? Délután fel akarom hívni a rendelőt.</font>
angi79

Babetta: 89??? Nem semmi....Kép Még nem is meséltem,hogy mellkas méret alapján ugyanekkor 36+3-nak saccolta a gépKép Jó kis vállas fiam lesz...csak hogy fog átférni???
Miért leszel depis Babetta? Hiszen minden rendben van veletek, és ez a lényeg!

Angi: Szerintem szólj,hogy állítsanak ki másik táppénzespapírt! A múltkor az enyémet is elrontották...olyan pancserek tudnak lenni ezek az asszisztensek is! Vasalás?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, torkom jól van, múltkor beszéltem a fejével, azóta már csak szipogok kicsit Kép

Sajnos a front engem nagyon megvisel fizikailag, újév óta... állandóan csak feküdnék, ami persze nem kényelmes, viszont az üléstől fáj mindenem altest-tájban... és el-elalszom, de persze ezt most éppen nem lehet, mert a munka ugye... Ugyan nagyon kedvesek a főnökeim és úgy osztom be, ahogy én akarom, de azért valahogy csak mennie kell... Szóval kíváncsian várom, mit mond méhszáj-ügyben a doktor holnap.

Babetta, a fáradtságtól is lehet depit kapni... a súlyt pedig nem a gép saccolja a sima uh-n sem, hanem a doktor a centiket konvertálja át... nem a 2d vagy 4d számít, hanem a doktor. Én sem mentem volna 4d-re, ha az uh orvosok rendesen megnéztek volna a kórházban.

Köszi, Zsu, majd akkor beszámolód alapján döntök, hogy kell-e nekem az a vasaló..
Szóval csak a klét fiú ingeit, ababa rugijait és pelusait vasalod? Hát, az kb napi fél óra vasalás minimum Kép

indianyo

<font color="119911"> Köszi Anita, felhívom őket. Tök elegem van már belőlük, mert tiszta hülyének néznek és össze-vissza rángatnak. Pont most jött volna a kolléganőm, hogy elvigye ezt, erre nem adhatom oda neki. Na, lassan túl leszek ezen a táppénzen.
Vasalás:
még nem nagyon haladtam. Takarítás ment délelőtt. De most elkezdem megint. Aztán mehetek angolra + a házidokihoz.
Babetta,
ne légy depis! Biztos a többi mérete is nagyobb. Kár hogy nem mondta a dokid. Aztán majd pár héttel előbb jön Levi. Lényeg, hogy egészséges!!! </font>
angi79

<font color="119911"> Vikó,
nekem a gép írja ki a végén, hogy mennyi a súlya a babának és ez sima 2D.
Azért pihizz is munka közben!</font>
angi79

Angi, szerintem a sima 2d-s gépet is doktor kezeli és ő állít be rajta mindent... szóval nem a gép okos vagy buta, hanem a doktor figyelmes eléggé... bár lehet, hogy tévedek.

Pihi megy, nem is tudok most másképp Kép Csak meglepett, hgoy mennyivel többet kér a szervezetem, mint idáig.

indianyo

Babetta! Nekem a 20. hét óta 3100 a méhszájam értéke és a doki azt mondta hogy e-miatt nem kell aggódni, mert ez csak icipici nyílást jelent. Persze kímélni kell magad, de nem kell feküdni!

KépKép
nicika

Babetta, én is depis vagyok, de az égvilágon semmi okom sincs rá most, úgyhogy marad a fáradtság. Mit szólnál egy jó kis forró fürdőhöz/zuhanyhoz meg egy finom meleg édes kappuccsínóhoz? Én éppen rajta vagyok az ügyön... bár a kádból kijövést nem vállalom be, de a zuhany is jó lesz Kép Estleg egy kis ilang-ilang vagy jázmin párologtatása is jót tesz, előbbi a libidót is emeli, de hangulatot mindkettő mindenképp Kép

indianyo

Köszi lányok

Angi
89mm 31+4-nél szerintem elég nagy Kép

Anita
Én remélem, hogy februárba jön majd Levi nem várja meg a márciust. De már írtam régen hogy 25 napos volt a havim, és ilyenkor általában előbb jönnek az írások szerint. Majd kiderül.

Most éppen csuklik a drága olyan édi.Kép

De az Eda dolog kicsit lehangolta a napomatKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta Kép
Szép nagy fiad lesz neked is Kép Ágitól kaptam én is csúcsszupi diétát, ha gondolod este átküldöm Kép
Ne legyél depis Kép Inkább mosolyogj KépKépKép
Köszi, hogy megkérdezted a mészájszámokat, mert második gyerekes anyukaként még mindig nem tudom hogy vannak a számok Kép Valaki már egyszer leírta, de már elfelejtettem Kép

Angi Kép
Javítads át a tajszámot, mert az nem te vagy. Nehogy mást írjanak ki táppénzre helyetted Kép

Annácska 27+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Babetta
Gondolj arra, hogy az EDA egy csomó kellemetlenséggel is jár, így lehet nem is bánod annyira...

Gondolom már késő írnom de én ma mégsem megyek az előadásra... ezt már hallottam
Viszont a töltőm sem találom, hogy telefonáljak.... Kép
...én is depis vagyok...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vikó
Azt hiszem megvigasztalom magam egy tányér cukormentes tejbegrízzel.
Remélem azt ehetek?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Annácska

Várom azt a diétát.Kép

Mamacka
Reménykedek hogy jól fogom bírni,majd megbeszélem Levivel hogy ügyes legyen,és gyors.Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta Kép
Oké, este felé átküldöm Kép
Elég furi, hogy nincs EDA Kép Nem lehet, hogy félreértettél valamit?

Annácska 27+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Babetta!
Hidd el, ki van ez találva. Ha nem háborgatnak vajúdás közben, remekül működik a saját fájdalomcsillapító mechanizmusod. A szervezeted egy endorfin nevű hormont termel - ami mellesleg a morfium közeli rokona Kép
Arról nem is beszélve, hogy egész más dolog elviselni vmit, mondjuk fogfájást, azért, mert nem tehetsz mást, vagy azért, mert tudod, hogy minden fájás/összehúzódás közelebb visz a találkozáshoz a kisfiaddal. Arról nem beszélve, hogy nincs arra se garancia, hogy tényleg fájni fog, a szó hagyományos értelmében. Nekem pl. a méhösszehúzódások sose fájtak, ellenben rémesen görcsölt a combizmom, ahogy a babó feje beállt a szülőcsatornába és elnyomott vmi ideget.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Megjöttem én is a dokitól, de előbb szólok nektek hozzá! Kép

Nancsika,
szerintem is nőtt a pocakod, szép kerek! Kép És sovány vigasz, de a csíkok meg majd idővel tényleg halványodnak. Különben mikor alakultak ki? Nekem még nincs egy sem. Tudom, hogy bármikor jöhet, csak kíváncsi vagyok, hogy ha most neked ennyire látszanak, akkor mikor jelentek meg először.

Eszti,
gratula az eredményekhez, szuper, hogy minden rendben van és a méhszáj is zárt! Kép

Annácska,
neked is szép a pocakod! Kép És az a rózsaszín felső is tök csini!

Zsu,
ha nyílt tovább a méhszáj, akkor tényleg próbálj meg minél kevesebbet tevékenykedni, és akkor talán marad is így. Jövő héten mész UH-ra? No, akkor csak az lebegjen a szemed előtt, ne a méhszáj! Kép Tök jó, hogy szakács a férjed! De azért egy ilyen mesterség nem jár ám feltétlenül együtt a kedvességgel és figyelmességgel, így külön irigykedek, hogy egy ilyen szakma mellé még van egy nagy adag törődés is benne! Kép

Én párom csak simán figyelmes, főzni azt nem tud a Lelkem. Mindegy, ez megmarad nekem. Mondjuk én a vasalót sem adnám a kezébe! Kép

Vok,
BOLDOG SZÜLINAPOT!

Titati,
lehet, hogy lemaradtam valamiről, de miért kell a sebészetre menned? És hatalmas drukk az új dokihoz, majd mesélj milyen volt.

Cory,
örülök, hogy már jobb kedved van, ilyen időszakjaim nekem is vannak, pedig nekem nem voltak ilyen előzmények. Szóval nekem nem is lenne rá okom, erre mégiscsak beparázok néha! De fő a pozitív hozzáállás! Kép

Nici,
akkor tök jó, hogy fejvégű, még jó, hogy nem mászkáltál négykézláb! Kép

Babetta,
ha nincs a kórházban EDA, akkor mi lesz? Nem kapsz semmit? Mondtak más lehetőséget azon kívül, hogy NINCS?

Mindjárt írom azt is, mizújs velünk!

Nadine 24+6 Kép

nadine81

Látod, Babetta, milyen jól megvigasztaltunk Kép Szerintem - just in case of emergency - még cukorral is eheted a tejbegrízt Kép

indianyo

Nekem jobban bejött a vajúdás közbeni szabad helyzetváltoztatás, mint az EDA.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Szóval voltunk védőnőnél, vérnyomi, pipi jó, súly 68 kg, de nekem itthon mindig kevesebb (Kép), de komolyan! Szóval nekem itthon csak 65. Valahol totál mindegy, úgyis az van bent a könyvben, amit ő ír. Ez van. A vérképem kicsit romlott, de nem nagyon, mert azt mondta a védőnő, hogy lehet meg sem fogja említeni a doki. Ha igen, akkor ír majd fel valami bogyót rá.
Terhesgondozóban is voltam, kaptam igazolást a 91. napról, de a papíron csak az van, hogy igazolják, hogy elmúltam 91 napos terhes és a szülés várható időpontja ápr. 21. Ez így elég? Ha így adom oda a munkáltatónak, akkor majd ők kiszámolgatják, hogy mikor is lehetett kb. az a 91. nap?
És igen, kaptam bogyót a vérkép miatt, valami vérképzőt. Most meg nem mondom mi a neve, mert számomra olvashatatlan az írás, majd a gyógyszertáros kibogozza.
Január 23-án megyek UH-ra!! Kép No, kíváncsi vagyok, hogyan fekszik odabenn az a Csöpp, remélem megmutatja mit adott neki a természet a két virgácsa közé! Ha nem, hát marad minden a régiben. Mondjuk annak örülök, hogy most megyek, mert a védőnő szerint a 29-30. hét körül esedékes a köv. UH, de én 23-án leszek 27+4 hetes, szóval minél előbb, nekem annál jobb. Már marha kíváncsi vagyok. Nem is feltétlen a kis fütyire vagy puncira Kép, hanem, hogy minden OK-e. Doki szerint amíg minden nap érzem, naponta többször is, hogy mocorog, addig nincs is baj. És mivel továbbra sincs semmi panasz, jól haladunk.

Kb ennyi volt ma, azt hiszem leírtam mindent. Ha nem, akkor még biztos bejelentem! Kép

Most még bóklászok kicsit a neten, aztán kell kicsit takarítani is.

Pussz: Nadine 24+6 Kép

Ja, tetszett, hogy van olyan fonal, hogy Violetta. Ha jól olvastam és nem értettem félre valamit! Kép Csak mert én is Violetta volnék, vagy mifene! Kép

nadine81

Borcsa
Remélem igazad lesz.Kép

Annácska
Sajnos biztos hogy jól hallottam Kép

Kezdek jól lenniKép

Lányok
A vajas pirítós hizlal? Így hívják?

Én a nagy diétás, ez nagyon vicces nekem. Azt mondta a doki, hogy nyugodtan süssek tovább csak ne egyem meg. Aranyos nem?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nadin! Milyen érdekes hogy téged ilyen korán küldenek a 30 hetes UH-ra! Nem is értem!

KépKép
nicika

Babetta! Tényleg jópofa a dokid! Kép

KépKép
nicika

Re megintKép

Nadine, azért ez a nyílás nem aggaszt engemKép Ezt mondtam is nem? hiszen a 18. héten már 2100 volt, most 2110, ha ilyen ütemben nyílna, lehet sose szülnék megKép

Kímélem magam, mert úgyse vagyok képes sokmindent csinálni. A házimunkából a vasalásra, mosogatásra, esetleg még a mosásra vagyok képes, a többire nem. Így szegény páromra marad a rendrakás is, de képtelen vagyok én megcsinálniKép Pedig próbáltam már négykézláb is összeszedni a játékokat, de akkor meg a keresztcsontom állt be úgy hogy nem bírtam mozdulniKép

A férjem tényleg ilyen gondoskodó, anno is azza lvett le a lábamról (mivel én hétalvó vagyok ő meg nem) hogy mire felébredtem, ott gőzölgött mellettem a kávé meg a reggeliKép Mondjuk ez már azért ritkábban fordul elő, de szvsz főleg amitaa hogy itthon lakunk, és anyuék utálják ha felhozunk kaját. márpedig az ágy az emeleten vanKép De kávét mindig kapokKép

Egyébként tényleg szavam se lehet az uramra, mert ha dolog van, akkor az a mi dolgunk és nem az én dolgom. Tökéletes munkamegosztás működik nálunkKép Megvarrja a nadrágját, vagy éppen pórszívózik, vagy mos, mosogat. Bármit megcsinál, és nem vágja a fejemhez. Sőt amikor mondtam neki hogy menjen gépezni, majd én megcsinálom, mert ő dolgozik eleget, akkor is azt mondta hogy ő nem bírja nézni hogy rá dolgozzak, míg ő játszikKép Ezt nem szoktam azért kihasználni, de most jól jön hogy nem kell vele veszekednem hogy nem bírom csinálni, mert teljesen normális nekiKép

Én EDÁ-s voltam egyébként, de lehet hogy ha nem kell oxitocin, és nem monitorozzák végig Bencét(=szigorú hanyatfekvés) akkor nem kellett volna. Én Katára is úgy készülök, hogy ha muszáj akkor kérek, de nem szeretném feltétlen.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nadine
Nincs más lehetőség.

Én is megkaptam a papírt, és csak az van rajta hogy: Ígazolom,hogy fent nevezett élő terhessége 91.napját 2005 08 30-án betőltötte,így jogosultaz 1995.éviCXVII. tőrvény 40.§ szerint a várandosság 91.napjától járó családi adókedvezmény igénybevételére..

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jaj többedik gyerekes anyucik. Biztos nem fog éhenhalni a gyerek? ????? Mert tegnap evett egy fél dióscsigát reggelire, meg három korty kakaót, ebédet nem kért, kekszet evett (3-4 db-ot) hazajöttünk, evett 2 kanál csirkepörköltet. Ma még ilyen jól se állunk, csak egy fél bögre kakaót ivott meg, meg a gyógyszerét. És rengeteget alszik. TEgnap elaludt este 6 órakkor, felkelt 22-kor. Elaludt fél egykor, kelt 7-kor. Nyolckor visszaaludt, du. fél egyig, és most megint alszik. Lehet hogy holnap elviszem orvoshoz, mert egyre jobban idegesít. Főleg hogy egész nap nyűgös, semmi se jó, semmi se kell, nevetni se láttam legalább 3 napja.

Aggódom érte nagyonKép Szerintetek?

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu
Azt hiszem nem nekem kéne nyafognom a méhszájammal, hanem téged kéne vigasztalni helyettem.
De rendes a párod, hogy megcsinálja a dolgokat.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Zsuzsófi! Hogy neked milyen irigylésreméltó férjed van! Kép

KépKép
nicika

Babetta,
látod neked mennyi minden rajt van azon az egy szem papíron?? És a lényeg is, hogy mikor töltötted be a 91. napot. Én valahogy ezt hiányolom az enyémről! Kép

Zsu,
akkor jó, hogy nem aggaszt annyira a méhszáj. Ez elkerülte valahogy a figyelmemet, bocsesz!
És újra csak gratula Apához! Kép

nadine81

Ja, különben a védőnő szerint ezt a jogosultságot nem törölték el januártól, így ez jár ezután is.
Csak akkor én most azt nem értem, hogy nekem azért visszamenőleg kifizetik? Vagy pl. mától számolják, mert ma kaptam meg és nincs kiemelve, hogy MIKOR volt a 91. nap?

nadine81

Zsu,
A gyerekek akkor is érzékenyek a frontra, ha nem hiszel benne... A környezetemben az összes gyerek téli álmot alszik napok óta... mármint a pocakon kívüliek.

Azért a kakaó meg keksz az nem fedezi a gyerek tápanyag-szükségletét, így ha a kismennyiség nem is lenne esetleg veszélyes, azért valamit csak kéne próbálni... mert így csak szénhidrátot kap, semmi vitamint Kép akkor meg hogy gyógyul ki szegény picurka a nyavalyábul?
Mákos tészta, mézes kenyér, alma reszelve répával és úgy keksz estleg? ezek azért mégis tartalnmaznak valami kis erősítőszert...

Nem akarlak még jobban aggasztani Kép

indianyo

Nadine, ha a gyerek dec, 31-ig betölti a 91. napot, akkor jár, hiszen az adókedvezmény visszamenőleg érvényes a 2005-ös évre. Jan 1-től viszont csak 3 gyerektől jár. Tehát a védőnőnek is igaza van, meg mégse.

további kétségek kizárására www.apeh.hu esetleg?
vagy magyarorszag.hu?

Most én nem érek rá sajnos keresgélni neked...

indianyo

Köszi, Indianyó, nem is akartam, hogy keresgélj, már valamennyire én is belekukkantottam ezekbe, bár az apeh oldalán még nem voltam. Csak ugye ezeken az oldalakon még véletlenül sem közérthető módon írják le, gondoltam valaki elmeséli nekem konyhanyelven is! Kép

nadine81

Nadine, ajánlom neked az indexen szakbarbárt - ő egy profi, aki ingyér' válaszol a kérdésekre mindenféle adó, tb, gyes témákban.
Itt találod:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036766

Azt se mindig érteni, amit ő mond, de korrekt és megbízható és gyorsan válaszol. Szóval kérdezz tőle bátran, ha nem értesz valamit, aztán majd közösen megfejtjük, hgyo mit is akart mondani Kép

indianyo

Halihó lánykák!!!!

Itt a mai finomságKép
Remélem ma nem lesz mellé körítésnek kaksis témaKépKépKép

Ez is diétás cuccKép
Babetta, kifejezetten neked ajánlom(vajas pirítós helyett)
Kép
(eper turmix)

ildi
vas

Vas! Te aztán tudsz nagyon étvágygerjesztő finomságokat csinálni! Kép

KépKép
nicika

Vikó, az aluszékonyság még oké, eddig is elég jó alvókája volt a gyereknek. De a két tünet egyszerre, na ez aggaszt de nagyon. A vitaminnal nincs gond, azt kap minden reggel, meg is eszi, hála istennek. De mi lesz a fehérjével, a vassal meg a többi tápanyaggal???? Tudom hogy nem jó a csoki, de ma épp azon akadtam ki hogy már a csoki se kell neki! Az én örökké édesszájú kisfiamnakKép komolyan bőgtem egy jó félórát, ő meg azért sírt mert anya sír, úgyhogy együtt sírtunkKép

Nicika, nem te vagy az első aki ezt mondja. Anyuék szerint megnyertem az eszmei lottó ötöstKép Tegnap beszélgettünk a barátnőmmel, panaszkodott a pasijára, hogy ezt nem bírja meg azt, és akkor gondolkodtam le azon hogy vajon én mit kifogásolhatok a férjemen? És rá kellett döbbennem hogy semmitKépKépKépKép Na jó feledékeny és elfelejti az évfordulókat, a szülinapomat, a bálint napotKép De be szokta pótolniKép

Zsu
30+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Babetta, gratulálok, hogy Levi már ilyen nagyKép
Nadine, neked is örülök, hogy minden rendbenKép
Zsu, szerintem jobb, ha elviszed dokihoz, csak a saját magad megnyugtatása miatt is.Hátha lappang benne valami víruska, azért nem eszik, meg alszik annyit.
Előtte milyen étvágya volt?
Mert Olivér sem sokat evett múlt héten, de ő hasmenéses volt, viszont most, hoyg elmúlt neki, már tömi a kis pocakjátKép
Babetta, vajas pirítós?
Hát, ha teljes kiőrlésű lisztből készült kenyérből van, eheted bátran, de a vaj nem kifejezetten jó dolog rá.Próbáld meg délelőtt enni.Ilyenkor meg kenjél rá egy kis fokhagymát, és egyél hozzá zsírzsegény sajtot, paradicsomot.... stb
Olivér is éppen pirítóst töm magába itt mellettemKép

Ildi
vas

Ildi,
nahát!!! Kép

Indianyó,
mindjárt sasolom is! Kép

nadine81

Ildi, Bence beteg volt, most van gyógyulófélben. Csak az a furi, hogy már a betegsége előtt kb egy héttel nem evett, és még most se pedig már nincs tünete, csak az orrfolyás. De az antibigyót még eszi. Lehet hogy csak emiatt nem eszik? Nekem ez azért furi, mert ő mindig rengeteget evett, egészségesen is, betegen is. Emlékszem anno mikor elkezdtük hozzátáplálni, alig három hónaposan (azért olyan korán mert nem volt elég neki a tápszeradagja) akkor se tudtam alkalmazni az elsőre 1-2 kanál elvét, mert két üveg bébiételnél hamarabb nem lakott jól. Mostanában az átlagos reggelije két szelet héj nélküli kenyér volt, és 2,5 dl kakaó. Ehhez képest gyászos az elmúlt három hét. Szvsz a 3 hét alatt nem evett annyit mint máskor 3 nap alatt...

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Indianyó,
megőrülök! Nem tudok hozzászólni, míg nem regisztráltam, de nem tudok regisztrálni, mert a reg. hitelesítése miatt be kell gépelnem egy, az ott található keretben lévő karaktersort, de nekem ott nincs semmi! Megeszem őket!

nadine81

Nadine, ezt monst nem értemKép nem küldtek az emailedre hitelesítésre jelszót?

indianyo

Olyat látok a keretben, mintha valami szöveg (csak egy szó) "hullámosan" lenne írva, de lemaradt az alja!! Nem tudom mik azok a betűk, mert nem látok őket! Kép Édes...

nadine81

Zsu, ha tényleg ez a helyzet, akkor vidd el gyerekorvoshoz.
Ha eddig szuper étvágya volt.
Bár lehet, hogy tényleg az antib. miatt van, de azért 3 hét már túl sok a nem evésből.

Nadine, Nicika, van ám még sok finomság a tarsolyomban.
Mikor Norbiztam, nagyon sok hasonlót ettem, nem lehetett 5 hónapig kibírni édesség nélkül, muszáj volt finomságokat ennem, hozzá is szoktam az édesítő ízéhez, cukrot már nem is használok.
Igaz, ez meg idegméreg, de inkább legyek idegbajos, de akkor is megeszemKép
Nekem is jár egy kis élvezetKép
(holnapra is van már egy fincsike ötletem)

Ildi
vas

Odáig el sem jutottam, mert nem tudtam beírni semmit abba a sorba. OK lenyomása után közli, hogy nem ezek a karakterek láthatók ott. Hát persze, mert nem írtam bele semmit, mert nám látom teljes egészében...

nadine81

Megvan! Miután megpróbáltam negyedszerre is, ott volt egy EGÉSZ szó!! Kép Mindjárt jön a jelszó vagy akármi.

nadine81

De szerintem lehetett valami gond, mert pl ahova a bemutatkozást kellett volna írnom, az is tök fekete volt... De most OK

nadine81

Ildi! Ez a turmix biből van? Gondolom mirelit eper! És még? Elárulod?

KépKép
nicika

Nici,
biből van? Az meg bi?? Kép

nadine81

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: