A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fic, megyunk!Kép Most eppen szunyokal a lany, de ha felebred, felmegyunk. Elotte radcsorogjek?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!JUC:az a Gabi az én Gabim is volt.Tudod aki nincs 50KépMACS:én is nagyon szurkolok,jó kis melegfront is van..KépVOTIV/SZENILIA:a banánnal nem próbálkoztál Istinél?

petergabi

JObb reggelt!

Soma belázasodott.

MAcs!

10-én lyuggatnak.Te meg szüjjé má.Fülöpke!tesslk megmutatni magad kiváncsi néniknekKép

Juc
20170114224602

Dorka: Most másztam ki a kádból, gyorsan összeszedem magam ... a toalettem Kép dejóóóóó, hogy jöttök! nem nagyon van itthon semmi, némi aszalt gyümölcs, malátakávé és tea jó lesz? le kell mennem bótba, de piszoklustadög vagyok Kép csörögj!
ficánka

Votiv, Rec, igen, tamarinlax hirdetest lattam tegnap az egyik babalapban es igen, azt irtak, hogy nincs benne szenna, ugyhogy lehet pocival. Akkor ilyet keresek. Baby loof dmben nem volt, majd megyek gyorgyszertar. Es Votiv, fel kilenckor kipattant az agybol, benyomott egy szendvicset meg ezerrel jatszott es rohangalt es vigyorgott. De tizkor megfurdettuk es aztan szerencsere elaludt. Ujabban nem delutani, hanem delutan utani alvasa van... Ja, es egyelore igen rovid zarido es kizarolag csak sorozatfelvetelek. De meg igy is nagyon sokszor bemozdul, ugyhogy mostanaban mar alig fenykepezek Kép

Gabi, ne haragudj, azt hittem, hogy a nagyobbik lanykanal volt ez a ciciizemicsoda, bocsanatot kerek a felreertesert.

Macs, nyuszit koszonjuk szepen Kép es en nem siettetlek. Es en ugy vagyok vele, hogy januar az egyetlen honap, amikor nem szulnek, mert azt annyira nem szeretem. De te mar biztos nem uszod meg Kép es telefonkonyvben nem vagyunk es kerdezobiztosokkal nem allunk szoba, szoval nemtom...

Zs,a kekszemu lanyok tudod milyen veszelyesek? Kép Kép

Ja, es anyak lapjaban fele kupon brendonos, fele megatoysos es baba magazinban meg csak keves brendonos van. Szerintem tavaly jobb volt ez a rendszer.

Es nekem meg mindig semmilyen nev nem tetszik. Pedig neztem a nemet, sved es norveg utoneveket is Kép
moose

Moose!

Azért bírlak mert ha tévesztesz akkor belátod.Lásd:GAbi
20170114224602

LESZ, VAGY NEM LESZ? Kép
ez itt a kérdés!

ancsipancsi

Moose!
mondom, hogy a kuponos újságot elméletileg nem fontos megvenni, legalábbis Brendonban ezt mondták. a pénztáras nő felvilágosított, hogy először szedjem össze az akciós árut, mert általában nem is mindegyik van raktáron, aztán utána megnézi melyik újságban van, megveszem, majd ezután az akciós árakkal számolja a kosárban lévő cuccokat. kérdeztem, hogy mi van akkor, ha már mindent összeszedtem és elfogy az újság? (kis para ancsipancsi) azt mondta, hogy ilyen még soha nem fordult elő. (ez a budaörsi Brendonra áll)

Zsan!
akkor ez egy másik Gabi, és az általam ismertnek nem is olyan kék a szeme, hogy feltűnne. Lencsi kék szemű, ha gondolod így még kék szemű unokáid lehetnek Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Sajnos a rendszer hibás: a népességnyilvántartóból mindaddig kiadhatnak személyi adatokat, amíg le nem tiltjátok, (legalábbis tavalyig így volt, bár azóta változhatott is akár a helyzet, mégse nagyon hinném) tehát nem csak a fent említett helyekről kaphatják meg a gagyiküldőszolgák a címeket Kép Sajnos a mobilszolgáltatók is ludasak ebben... ők is kiadhatnak ám mindenfélét, bár állítják, hogy nem, de azért a gagyiüzenetetk csak érkeznek a telefonra...

Ingügyben akkro a következőt tudjuk tenni: Ha az enyém férj mégis el tud jönni velem szülni, akkor hoz nektek, ha nem, akkor nyáron én megyek, és küldöm. Majd akkor tisztázzuk, hogy kinek mekkora a mérete - esetleg centiben kérek mell- és csípőbőséget (ujja hossza elég lesz, lévén ezek férfiingek), valamint kívánt színt, anyagot és mintát. Előzetes értesítőt meg majd én küldök a választékról. Jucusmamiét már tudom.

Kőcök szüljenek meg már gyorsan, nem lehet ezt türelemmel bírni!

Szép napot! Holnap meglátogatom a Bártfait, hátha valami kacsalábon forgó új UH orvos is nőtt benne...

indianyo

Sziasztok!

Találkoztam MaccsalKép Már nagyon gyanúsan kemény volt a pocija. Én produkáltam egy tök negatív NST-t, szóval lenyugodtak a kedélyek odabent és még nem szülök egy darabig. Átengedem Macsnak a terepet.Kép Mondtam is Neki, hogy szerintem Ö már marad is bent.
Ica mesélte, hogy tegnap 15 baba született, teljesen megtelt a gyerekágy, még a pocisokat is át kellett telepíteni a nögyógyászatra. Én csak remélni tudom, hogy nem fogok ki egy ilyen szülési hullámot. Amúgy most reggel sem unatkoztak, mert az összes szülöszoba telített volt, csak abban nem volt senki, amiben az NST-t csináltuk.

Megyek és még rakok egy kis fészketKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Indi! Moose!

Én írtam a Readers D.-nek, hogy azonnal vegyenek le a listájukról,mert kéretlen reklámokat küldözgetnek nekem. Erre visszaírták, hogy nem nekik kell ezt megírnom, hanem az általuk felbérelt küldözgető cégnek, ami egy adatbázisból látja el az összes ilyen balfék céget. Visszaírtam, hogy én nem állok jogviszonyba a küldözgetővel, nekem a borítékon az ő nevük, címük szerepel, az ő sz...r reklámjukat találom a ládában, ők pazarolják a papírt, rombolva ezzel környezetünket, úgyhogy ÕK INTÉZKEDJENEK AZONNAL a címem listáról való levételről, mire már nem jött válasz, igaz RD ajánlat se mostanában.

ancsipancsi

Szmagdi!

akkor a mi csemetéink nagyjából egy idősek lehetnek! nekem is kellene vinnem oltásra ma, de én azon a lépcsőn (szűk folyosó) nem tudtam felcipelni a kocsit, úgyhogy mindig hívok magammal valakit. (félek az utcán hagyni, mert 1.) kihül, 2.) állítólag volt már, hogy ellopták)

ancsipancsi

Ancsipancsi, az az adatbázis a Népességnyilvántartó Hivatal vagy mi is a neve Kép Nekem volt is anno egy hasonló ügyem egy ilyen csomagküldő izével és halálos fenyegetés hatására árulta el szegény felülkvalifikált ügyfélszolgálatos, hogy ő ezért nem tud semmit tenni... mert hogy a személyi adat a legkurrensebb árucikk Kép De igazuk van a lányoknak: lényeg: nem válaszolni, nem visszaküldeni, nem aláírni semmit!

indianyo

Szia mindenkinek!

Hogy ti mért nem alszotok éjszaka? tegnap 10ig itt voltam és most mégis 2 oldalt kellett visszaolvasniKép

Ildi!

KösziKép szegény tiédapa! Jobbulást Timinek is meg tiédapának is.

Neet!

Oksi szólj ha neked már jó és akkor megyünkKép számomat tudod vagy írsz ide ahogy neked jobb! Ja és beagle kutyó+Eszti édesek voltak azon a képenKép

Juc!

SomaKép jobbulást!

Éjjel nem aludtam semmit. Domi 2-6 ig fent volt és én kikészültemKép szegényke sokat kakilt+pukizott biztos a pocak manó nyűzteKép este 8től reggelig 4szer tettem tisztába a sok kaka miatt. Ilyen még napközben sincs. Na remélem ez a mai éjjel jobb lezs!Kép
eszti25

Juc, ilyenkor meg a fejem is verem a falba, hogy lehetek mar masodszor is ilyen ertetlen hullllye Kép

Ancsi, tudom, hogy weben is fenn vannak a kuponok es hogy penztarnal van lap. Nem is ezert veszem oket. Csak most duhongtem egy sort, hogy atvarialtak.

Es adatkiadasrol meg Kép Kép Kép Kép

Es Zs, meg akik mar rendeltek netrol! Tegnap egy csomot kuzdottem a bankban, aztan meg itthon hogy vegre mukodjon az elektronikus szamlaizemicsodam es este apa rendelt valamiket brittektol, de ma visszairtak, hogy nem tudtak leemelni a szamlarol a let. Felhivtam bankot, aszontak latjak a probalkozast es a kartya ervenyessegenek datuma (ev, ho) volt forditva megadva (pedig en ugy adtam, ahogy a brittek kerte), ezert mar a kereskedo rendszere visszadobta a tranzakciot, nem is a bank. Most irtam a kereskedonek melt. Hat, kivancsi vagyok, mi lesz. Volt mar hasonlo problematok?
moose

Szép jó reggelt,

Juc, Ildi: Beteg babóknak bulást jót... Remélem Timi, TimiApu, Soma és az összes többi kis beteg rendbejön.

Most akkóóóóó van tali? vagy nincs tali? én máááá nem értem. Na mind1, most már úgyis késő vagyon.

Eszti: nálunk is FanniSára akkora kakagép lett, hogy csak na. Állandóan veszem le róla a pelust, nem értem, régen nem volt ilyen. Jó mondjuk most kezdett el mindenfélét zabbantani, de ez akkor is túlzás.

Lánynevek: nekem még egy Dorka, Nóra, Lili és Johanna nevű lányom lesz. Hú ez még négy és a fiúkról nem is beszéltem még.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Juc!
Nem én nyertem, mert én Manóka11 vagyok.
Somának jobulást!

Mayás képek nagyon jók!

Macs!
Nagyon drukkolok!

Lányok!
Tegnap megint beigazolódott, miszerint SZENT IMRÉBEN SZÜLNI JÓ!!!
Két barátnőm is szült (31-én és 1-én) a Schöpf-Méreiben, és tegnap bementünk meglátogatni őket. Hát én nagyon gáznak tartottam, legalábbis a mi H-nkhoz képest (más szülészeten nem nagyon voltam mostanában). Az egyik lány fizetős szobában van, ami ugyanolyan, mint a Szt. Imrében a normál kétágyas szoba. A másik lány „normál” szobában, ami ötágyas, most csak hárman voltak. A legdurvább az, hogy bárki bemehet a szobába látogatni, én még az egyik babát is megfogtam. Ahol hárman voltak, ott összeszámoltam, egyszerre éppen 7 látogató volt. Oda pakolják le a kabátokat, csomagokat. Hogy lehet így a szoptatni, a babával foglalkozni, pihenni, stb.??? A fizetős szobában a babákat bevásárlókocsiba teszik, de a normálban az ágy mellett van egy kosárszerű valami, ami nem mobilis, tehát az anyuka csak kézben tudja elvinni a gyereket pl. a csecsemősökhöz. Amikor meg kint a folyosón már öltöztünk, megjelent két nővér, egy bazi nagy gurulós állvánnyal, ahol két sorban feküdtek egymás mellett a babák. Tehát úgy tűnt, mintha időre vinnék el és vissza őket. Ja, és mindegyiken egyenpólya, az elején egy marha nagy sebtapasszal (az a hagyományos), amire rá van firkálva a baba neve. Grrrrrrr!!!! Teljesen kiakadtam, azóta sem tértem magamhoz. Miért hívják azt a kórházat anyavédelmi központnak?

Kép
Kép
manoka11

Most ment el tőlünk Dorka és Katababa, aki már hatalmas nagy csajszi, beszélget, mosolyog, élénk és mozgékony nagyon. Ja, és hasizmozik - a májusi taliról Rékát juttatva eszembe Kép

Sajna V nem ébredt fel, pedig kíváncsi voltam a reakciójára. Na sebaj, majd lemegyünk mi. Most gyorsan ebédezek, meg teregetek, mert ha minden igaz, nemsokára újabb vendégeink lesznek!

Somának jobbulást!!!!!

adatkiadás KépKépKép

Nekem egy copfos RékaAnna lesz, meg még egy kiskrapek utána, akinek a neve még rejtély. Kép

Moose: én nem tok segíteni, mindig kp fizetek átvételkor

Pénteken dél-egy körül MOM-tali kinek jó????
fic
ficánka

Manóka: megrázó és elborzasztó volt a tudósításod KépKépKép ááááááááááááá, de jó, hogy mi nem ott!

SZENT IMRÉBEN SZÜLNI JÓÓÓÓÓÓÓ!!!
ficánka

Szia Mindenki,
jól hazaértem.. Kép Hétfőn kell teljes menetfelszereléssel menni a H-ba és majdnem tutira császározni fognak Kép Kép Kép mertmivel Fülöpke nem hajlandó felvenni a startpozíciót és a medencecsonton támaszkodik a kobakjával Kép és valszeg a méhszáj is azért zárt, mert a baba semmit nem segít a nyitásban ilyesformán Kép mégjó, hogy hétfőig kaptam haladékot, de most nagyon magam alatt vagyok Kép
Ráadásul mindjárt jön a mostohaanyósom, meg kb.1000 nemfogadott hívás volt a H. végére a telefonomon, szintén család, nekem meg semmidesemmidesemmi kedvem erről az aggodalmaskodó családdal( ráadásul ugye nem is az én vérszerintim, mert nekem sajna nincs olyan) egyenként megtárgyalni a helyzetet.. Kép
na megpróbálok azért mielőbb kilábalni a pre-babyblue-ból, csak annyira szerettem volna normális, természetes úton szülni...

borzasztóanlehangoltmacska
macskanyu

Manóka!
még jó, hogy nekünk ott a Szt. Imi! én is voltam a Söfiben, és felháborodásomnak hangot is adtam, mert csak ambulánsan mentünk vizsgálatra, de sehol nem fért be a babakocsi, az ajtó nyitója le volt törve, valaki a slusszkulcsával nyitotta ki nekünk, a váróba csak 1 kocsi fért be, de a többiek csak oldalazva tudtak elmenni mellette ...szóval ez nem túlzottan bababarát mivoltra enged feltételezni.

ancsipancsi

Macs, ne add azert meg fel!!!! ne foglalkozz senki massal, csak magatokkal, es probald meg meggyozni azt a kis lurkot! de most tok komolyan!!! beszeld ezt meg vele!!!! hetfoig meg van ido!! menni fog, en hiszek bennetek!!!! millio drukkkKépKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Macskaanyu!

nekem is azt mondták, hogy azért kell befeküdnöm, mert a baba nem fog segíteni a megindításban. ezzel szemben (kedden kellett volna befeküdnöm), hétfőn reggel úgy mentem be, hogy már bő 1 ujjra tágulva vérezgettem, 5 perces fájásaim voltak, szóval megindult a szülés. az más téma, hogy a baba nem tudott befordulni csak a lábával, mert a nyakán ott volt a zsinór, úgyhogy megcsászároztak. de most már nem bánom, így volt ez jó, lehet, hogy amúgy baj lett volna. úgyhogy néfossá!

amúgy a baby blue alatt senki telefonját nem vettem fel Kép , csak a férjemét. anyukám volt az egyetlen, aki megértette az sms-em után, hogy ne hívogasson, mert nincs időm trécselni. mindenki más hívott, én meg nem vettem fel. Kép

ancsipancsi

Macs: sajnálom, de ne add fel a reményt, még beindulhat!!! addig még egy csomó idő van. a telefonnal ne törődj, ha nincs hozzá kedved, ne vedd fel és ne is beszélj senkivel, esetleg kérd meg párocskádat, hogy tájékoztassa a családot a fejleményekről. pihenj, csináld, amihez kedved van, vagy maradj velünk, mi felvidítunk. a koktélt is bedobhatod, a pálesz tutira elűzi a rossz kedvet! KépKépKép

Most mennem kell, mert felébredt Vincenzó. Hallod Dorka? Kép
ficánka

én barátnőm is Söfiben szült, és ahogy meglátta a kórtermet (tömeg, kisebbségi családok és ő amúgy is elég fóbiás, lévén a nyócban nőtt fel), egyből átkérte magát fizetősbe. ráadásul mivel császáros volt, egy hétig panziózott napi 5e-ért - olyan körülmények között, mint mi a kétágyasban, amivel sztem nem volt semmi gond.

egyeztessünk már talit Kép

Moose, én disznó mázlista vagyok, mert István nyolckor kis noszogatásra magához tért, zuhanyzott (tele is volt a pelus) és átöltözött pizsibe, majd nyammogott egy kis tejberizst és majdnem lefejelte az etetőszék tálcáját, minduntalan lekókadt a feje Kép aztán zsupsz be az ágyba, és már csukta is be a szemét Kép

most meg itt volt anyóska, és nagyon kedves volt, én meg folyamatosan rászóltam a gyerekre, mert olyan dolgokat csinált csak, amiket nem szabad (virágföldben turkálás, kábelrángatás, fiókokból tányérkidobálás stb) képzelem mit gondolhat rólam anyóska, micsoda szigorú banya vagyok, nem engedek meg semmit ennek a szegény gyereknek Kép

votiv 8)
votiv

Macsi, ne búslakodj! A telefont pedig ne vedd fel, ha nem akarod. Ezek szerint UH-n is voltál ma? Fülöpke régebben milyen pozícióban feküdt? Hétföig még annyi minden történhet és egy császár sem a világ vége, ha arról van szó, hogy a kettötök egészsége múlik rajta. Arról nem is beszélve, hogy hétfön már tuti a kezedben tarthatod a kis drágaságodat, és ez a lényeg, nem igaz?

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Mégse őt hallottam, hanem a szomszéd Zsombit. Szóval Vince olyan fél 10 óta hunyókál, nem semmi Kép
ficánka

Macs!
Hétfőig még rengeteg az idő, szóval ahogy a többiek is írták, bármi lehet, beszéld meg a dolgot Fülöpkével, én nagyon drukkolok. És ne is beszélgess senki mással, csak velünkKép

Votiv!
Itt is volt kisebbségi a kórteremben. De a legdurvább tényleg az volt, hogy egyszerre annyi látogató. Az az anyuka, akinél meg éppen nem voltak, ült az ágyában, és vígasztalgatta a síró babát, aki nyilván nem vette jó néven a tömegnyomort.

Te mázlista, hogy Istinek ilyen jó az alvókája! Emma három napja a következőt csinálja: elalszik a szokott időben, 8-f9 között, maj kb. 30-40 perc múlva sikítva felébred. Akkor megvígasztaljuk, de nem alszik vissza, hanem tök jó kedvűen elkezd játszani a játékaival. Nem is kell foglalkozni vele, csak lássa, hogy ott vagyunk, és elvan egyedül. Aztán 11 körül elkezd nyűglődni, és akkor pár perc alatt bealszik. De reggel 6-f7 között ugyanúgy ébred. Nincs ötletetek, hogy ezt az esti intermezzót hogyan küszöböljük ki?

Kép
Kép
manoka11

Votiv: egyeztessünk!!!!! Kép

MOM PÉNTEK 13 ÓRA ... HMMMMM?
ficánka

Ja, és most már a gyümölcsöt sem eszi, max.4-5 kanál. Még az esti pép a legkelendőbb, de egyértelműen cicire nyomulKép Pedig pár napja azért jobban evett.

Kép
Kép
manoka11

Manóka: esti lefárasztás, kicsit későbbi lefektetés, játékok megvonása, vasszigor Kép
ficánka

ja, és ostort kifelejtettem! hozzátápival nálunk is hasonló a helyzet, hát ez van Kép
ficánka

és ha nem reagál senki semmit megint a tali javaslatomra, akkor MEG FOGOK SÉRTÕDNI!!! Kép
ficánka

Drága Macsek, ne kenődj el! Kép hétfőig még sokminden és bármi megtörténhet! kb fél perc alatt be tudja ékelni a kis buksiját Fülöpke. de ezek szerint még nem jött el az ideje! a gyerekek már a pocakban is nagyon okosak ám!
de ha esetleg bármilyen okból nem TUD jönni, akkor jobb, ha az orvostudomány segít, a baba érdekében.

nagyon megértem, hogy szomorú lennél, ha nem úgy szülnél, ahogy szeretnél! de tényleg van még idő, bármi megtörténhet! Kép tudod, én is az utolsó utáni pillanatban indultam be - fájás sehol, fej nincs beékelődve, méhszáj mint a beton, persze engem is riogattak császárral, és én is minden porcikámmal elleneztem. az utolsó pillanatig reménykedtem benne, hogy valahogy magától beindul, és ha egy picit is, de csak úgy lett Kép
szóval én bíztatlak, hogy még ne add fel a reményt Kép a másik, hogy amikor majd a kezdeben tartod Fülöpkédet, teljesen el fog törpülni a szülés, bárhogy is történjen Kép
a császáros mamik is ugyanolyan szuper mamik ám Kép

votiv 8)
votiv

Fic!
Próbálkoztunk a fárasztással, meg a későbbi fektetéssel, de 7-f8 körül mindig nyűgös, megszokta, hogy akkor van kaja, fürdés, stb. Lehet, hogy elugrom Neethez az ostorért.

És pénteken nekem elvileg jó a MOM!

Kép
Kép
manoka11

Fic, én még várom, hogy akad-e még jelentkező, mert akkor elkezdem keményen átcsoportosítani a pénteki programokat holnapra Kép egyébként jó Kép

és Macs, nagyon köszi a szépséges halacskát! Kép szeretem a halakat Kép van is nekünk 2: egyik Gera Zoli, a másik meg Torghelle Sanyika. de csak dísznek vannak Kép

votiv 8)
votiv

Manóka: akkor nemtom, még gondolkozom, meg jönnek majd a tapasztalt mamik a sokkal jobb 5letekkel! Kép esetleg levendulaolaj párologtatás

Votiv: okés, akkor meglátjuk!!! Kép

Most L, mert nemsokára jönnek a vendégek, de majd még jövök, nem menekültök!
fic
ficánka

Manóka, sztem a 8 körüli lefektetés maximálisan okés. lehet, hogy Emma rosszat álmodik, azért riad fel?
és egyébként hogy alszotok, 1 szobában vagy külön? és a délutáni alvás mikor történik?
az étvágy - és főleg az ízlés Kép - nálunk is tök változó és kiszámíthatatlan, nálunk főleg a hozzátápi kezdete óta - addig mindig sokkal többet evett
de ez biztos azért is tűnik így, mert az élelmiszereknél borzasztó nehéz megsaccolni, h ez most mennyire telíti el, mennyi tápanyag van benne stb (na nemmintha cicinél ez könnyebb lenne, de vhogy ott megszokta az ember az arányokat Kép)

votiv 8)
votiv

előbb hívott OV Kép megjegyzem, le van tiltatva a telefonszámunk kiadása... ehhez képest 2 nappal bekötés után hívott a Holiday Club!!!! hogy vegyünk üdülési jogot. úgyhogy a T-Comnál is ereszt a rendszer...

votiv 8)
votiv

Kedves Mindenki Kép

tényleg nagyon aranyosak vagytok, meg jól esik, higy vígasztaltok Kép azért nem fogom villanysütőbe tolni a fejem Kép Megpróbálom még a Ficánka féle koktélt is, legfeljebb vadalmásan fogok vigyorogni Kép A telefonokat meg eszem ágában sincs felvenni, kivéve Macskapa, de a mostohaanyósomat még túl köll élni vhogy..
Olyan jó lenne, ilyenkor, ha lenne anyukám..
De majd jövök jól beszélgetni hozzátok Kép

Pusszhegyek mindenkinek
Kép
macskanyu

Votiv,
ez nem csupán halacska, hanem igazából maga Szenilla akart lenni Kép
macskanyu

Macs,
amit nekem is mondtak anno: baba még nem maradt bent. KITARTÁS, MI VELED VAGYUNK, akárhogy is lesz, a lényeg, hogy mindketten egészségesek legyetek!!! DRUKK!

Manoka,
nem véletlen, hogy itt nem engdeik ezt, éljen a sztimre. Most már biztos kevesebben értetlenkednek, miért is nem mehet be apuci, nagyanyuci, stb a kórterembe!

Fogak helyesbítésre szorulnak, ma annyit nevettettem hanyattfekve a csajom (ő feküdt, nem én.) hogy kiderült, nem az 5.6.7. fogak nőnek, hanem az 5.6.7.8. fogak. Kép Belehúzott nagy sunyiban a csaj! Bár kicsit piros volt (van) néha a popó, de nem gyanakodtam.
neet
neet

Johi, ha a négy csajnevet kettőnként 2 csajra elosztod, nem kell olyan sokat várni a fiúra Kép

Moose, Ilonához mit szólsz? ez lett volna Isti lányneve. de még lehet is, ha esetleg átoperáltatja magát Kép
és nekem tetszik a Johanna is, meg persze a Rozina is, de az picit olyan, mint a mazsola németül (Rosine) Kép de egy Mazsi is aranyos lehet Kép
Moose, skandináv stílusú nevet szeretnétek? Ikea? Kép rossz vicc, bocs Kép

ötletek: Léna/Helén(a), Kornélia (Nelli), Nóra, Hedvig (Hédi/Heidi), Amelie/Amélia (annak, aki szereti az Amelie csodálatos életét Kép), Adél, Gertrúd... de inkább dobok egy linket, a világ 20000 keresztneve c. weboldalról Kép
http://www.vornamenarchiv.de/start/?WIN=

votiv 8)
votiv

sziasztok!
akkor PÉNTEK MOM, 13 ÓRA!!!!!!!!Lent a Match melletti kávézóban!!!!!!!!!!!!!!
megjöttem szagoja:
senki nem volt ott...Kép sebaj, bevásároltam.
Macs,
én sok sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++ küldök neked, mert te aranyos vagy, meg minden, de gondolj arra, h azért az sem a világ vége, ha nem természetes szülés lesz. Bár biztos jobb, ha ezt már az elejétől fogva tudod, és nem a végén derül ki!!!!!!!!!!
De azért drukkolok, h legyen minden úgy, ahogy TE és a BABÓ akarja. Mert tudom, h milyen szörnyű mély nyomot hagy az emberben a csalódás, ha másra számit, mint amit "kap".
Szóval, fel a fejjel!!!!!!!!
Moose,
én is szeretlek, mint Jucus!
egyébként ha nem voltál még a népszabinál, akkor nekem már nem kell újság, mert Lindi szerzett egyet. Köszi. Ha voltál, semmi gond, akkor majd honorálom a fáradozásodat!!!!!!!!Kép
Indi,
én is szeretnék veled üzletelni!!!Kép Kicsi cici, és én imádom a csilli-villi, tükös inget! Ja,és ha lehet, szeretnék anyumnak is,, mert ő még jobban imádja az ilyen ruhákat. És ő nagycici.
Votiv,
te beszéltél a Viktorral????????????vazzzzzzzzzzeg! engem senki nem hiv!!!!Kép ilyen antiszociális vagyok!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ÉN MOST IS ÉRTETLENKEDEK, H APUCI MIÉRT NEM MEHET BE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIÉRT IS??????????????????????????????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fic: nekünk elvileg jó, ha akad még jelentkező, akkor én is tervezem befele a talit. :-)

Juc: köszi a rossmanos tippet, már fel is töltöttem a szokásos két havi adagot előhívásra. Tök jó és a rendszerük is jól müxik....

Manóka: hát tényleg rémes kórházak vannak, Söpfiben én is voltam, na akkor gondoltam, hogy itt soha. csak ha mondjuk a Bakátstéren esik ki belőlem a gyerek, de még akkor sem nagyon. brrrrrrr, de még a szuper jó hírű I.számú nőgyógyiban is az megy be aki akar. Kisebbségiek a kórterem elött a folyósón megterítettek, és jó ízűen zabbantották a szokásos rántottcsirkekrumplislaátávalkoviubival menüt. Azt hittem rosszul látok. Ja és a babák egy szobában voltak, kis fakkokban és ha éppen gondoltam volna simán bemegyek, mert a kutya nem őrízte őket. Hát igen Szentimre tényleg rulez, legközelebb talán beengednek engem is szülni oda, addig marad a másik... de az is szuper szerencsére, ott apjuk vagy egy másik választott személy jöhet be kizárólag a folyosóra. Nekem az a rendszer tetszett.

Macs: fel a fejjel, lesz ez még igy sem. És ha csaszi azt se bánd, fő, hgoy tényleg mind a ketten jól legyetek. Nem kívánatos telefonokat meg hagyddddddddd a fenébe.... most Te és Fülöpke a legfontosabb.

Fanni állandóan alszik, az idő teheti ezt vagy mi lehet. Már komolyan aggódom, annyit szunyál?

Johi és örökalvóFanniSára

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Segítségeteket kérném!
Hallottatok valamit Dr. Urbán Mártáról? Babát szeretnénk és jövő héten megyek hozzá vizsgálatra.

Köszi Svgirl
svgirl

Macs, ez az, reméltem, hogy hamar visszajön a jókedved Kép telefon kikapcs? Kép és hajrá bábakoktél!!! Ruzi is asszem rá másnapra már szült Kép de az a legkevesebb, hogy egy kicsit ellazulsz tőle Kép

Neet, fűha, nem semmi Eszti Kép nagy mázli, hogy nem viseli meg a fogzás Kép és szalad is már?

votiv 8)
votiv

Viktor anyámat is hívta,de anyám letette!Kép

Péntek 13?Ilyen hülye időpontot is csak zsanci taláhatott ki.Alvás,ebéd meg hasonlók...

Juc
20170114224602

Votiv: Ilona?? hááááááááát.... Isti sokkal cukibb név. Ilona nekem régies, de persze mindenkinek más tetszik. A családban lett egy Ilona nem is olyan régen, Õ 9 hónapos és 18 kiló.... lehet, hgoy emiatt sem tetszik, mert olyan mint egy szumóbirkozó. Kövire én fijút szeretnék. De névügyileg tanácstalan vagyok, ha Fanni fiú lenne foggalmam sincs, hogy is hívnák... annyira nem tudtam fiúnevet produkálni.

Johi, akinek csak lányt szabad szülnie, mert arra van neve. :-)

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: