Sziasztok Lányok!
Azóta lenyomtam egy táncórát a kispesti ált. iskolában. Szerintem jól sikerült. Jövő héttől pedig 3 ovis és egy elsős csoportom lesz egymás után. Persze az egész csak helyettesítés 4-5 hétig, de azért gyakorlatnak nagyon jó.
Örülök is és nem is a komoly eszmecserének. Szerintem néha igenis ilyen kemény szavak kellenek és a jó irány megválasztásához talán az is kell, hgy ezek a szavak ne simogassanak, hanem akár fájjanak is.
Monyó!
Én azt hiszem értem, hogy nálatok minden másképp működik, mindenki másképp gondolkodik, hiszen páromon és édesanyján kívül az egész családjuk odaát él és tényleg összehasonlíthatatlan sokszor a gondolkodásuk.
DE: szerintem is óriási különbség van az akarok és a szeretnék között, de ha szeretnék, akkor nem kerülök a padlóra, ha nem sikerül, maximum sajnálom. Talán arra kellene figyelned, hogy ne kend egyik problémádat a másikra. Magamat ismétlem, de próbáld ezeket külön kezelni és szép sorban meggyógyítani. Máshogy nem fog menni!
Azt is elhiszem, hogy ott kinnt a dokihoz menetel nem egyszerű és nem tudsz megbízni bennük. De a prolaktinos sejtésed miatt mindenképpen kellene. Persze a fogyókúra biztosan nem árt, sőt.
És tudom, hogy nem estek jól a szavak, meg azt is írtad, hogy pont mikor padlón vagy, de sajnos nehezen tudnék olyan időpontot választani, mikor azt érezném, hogy most annyira nagyon jól lennél, hogy bármit elbírsz, meg néha pont ilyenkor kell, hogy megkapjuk a magunkét
A másik nagyon fontos dolog számomra az, hogy vitassuk meg itt a dolgokat, sőt emeljük is akár fel a "hangunkat", de sose legyen az a vége, mint Ironram Eszter esetében, mert az nagyon igazságtalan volt! Ez számomra nagyon fontos, mert elveszítettünk egy nagyon kedves barátot és Hagymácskáról sem tudunk.

Persze e-mail-ben meg tudjuk kérdezni
Én személy szerint már többször felszólítottam a topiklakókat, hogy nyugodtan szúrjanak le, akár keményen is, ha szükségem lesz rá!
Dido!
Mindenképp beszámolok a genetikusról!
Ja és nem is meséltem, találtunk neki állást. A XI. ker.ben mindenféle önkormányzati utcai munka (hólapátolás, szemétszedés, falevelek gyűjtése... nyáron kertészkedés..stb) 6 órás, a minimálbér arányos részéért (azaz semmiért), de elmegy. Nincs elájulva, de csinálja. Reméljük hosszútávon is így marad.
Dido, Juca!
Akkor mozi lebeszélve, később még egyeztetünk!
Dina!
Sajnálom édesanyád! Remélem, hamar rendbejön!
A teszt miatt pedig tényleg ne aggódj. Csinálj egy másikat és újra röpködni fogsz!
Kivi!
De jó, hogy jelentkeztél! Egyenlőre még bírom a tábla vezetését, bár volt olyan idő, mikor azt hittem, hogy le kell adnom.
Nem akarok mindenáron hiú reményt ültetni beléd, de azért még kicsit korai lehetett az a teszt, nem?
Puszi: réka