A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Pancsi
Azé nem mindig vagyok ám ilyen beszólós Kép Legalábbis remélem Kép

Juca
Dög endó, le van ejtve Kép
Az jutott eszembe, hogy ha majd egyszer erszényes leszek én is - nem is olyan sokára -, akkor kapok tőled egy csíkos kengurut? Kép Naaaaaa, annyira örülnék neki... Kép

Junkó Kép
Tudom hogy kemény volt a duma, írtam is az üzimbe. De továbbra is remélem, hogy Monyó olvas a sorok között! Tudnia kell hogy nem gyűlöletből (vagy ilyesmi) írtam! Ha pedig nem tudja, az már talán nem az én hibám! Én is megkaptam a magam fejmosását annak idején Szabó Timitől, és örülök neki, hoyg leírta. KELLETT! Lehet hogy te is hajlamos vagy a depire, mégsem olyan a hozzáállásod a dolgokhoz mint Monyóé. Sokan sokfélék vagyunk, de olyan nincs, hogy valakire nem hat sem a szép szó, sem a segítő szavak, sem a fejmosás.... ugye érted? ;)
Valamint minek járja ő végig azt a sok szenvedést, küzdelmet amit pl. én is, ha vannak akik már végigjárták az utat, megélték a lélek mindeféle magasságát és mélységét, és el tudják neki mondani hogy mit miért csináljon vagy ne csináljon! Okos ember igyekszik a más kárán tanulni, persze nem könnyű, én is tapasztalati ember vagyok. Meg is kaptam a magamét. Szóval van ez a nézőpont is Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok lányok!

Én is szeretnék utólag is boldog újévet és minden jót kívánni minden topiklakónak! Kép Az újakat üdvözlöm, Dinának pedig gratulálok a zebrához! Remélem nemsokára többeteknek is zebra kerül a neve mellé! Kép

Csibe Kép Junko Kép Akkor várom, hogy jelentkezzetek, amikor alkalmas lenne nektek a tali. Én tegnaptól itthon vagyok táppénzen, úgyhogy tudok alkalmazkodni Kép
Junko, én nem érzem, hogy Tündi erősen fogalmazott volna, inkább csak azt akarta, hogy Monyó megértse, hogy nem egyedül neki van problémája és hogy a megoldásért tenni kell, mert ha vmi probléma van, akkor az nem fog az idő múlásával csak úgy helyre jönni. És szerintem ha vki komolyan gondolja, hogy babát szeretne, akkor az a minimum, hogy minden tőle telhetőt megtesz érte, legyen az hormontükör, vagy inszem vagy akár lombik. Így pl. azzal a mondattal, hogy Monyó eleve elzárkózik több ilyen lehetőségtől (bár Isten adja, hogy ne legyen rá szükség), őszintén szólva én sem tudok mit kezdeni.

Pussz mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok! Tündi tudom hogy nem mindig vagy ilyen beszólósKép)) Timika naon aranyos Kristófka mi van veletek? Pancsi
pancsi20

Sziasztok, mennem kell haza mert anyukám eltörte a csuklóját Kép és most voltunk a balesetin. úgy hogy holnap ujra itt!

Pusz

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

sziasztok.

Hat mit mondjak nem estek tul jolaz "eros"szavak mondatok.Egyet ertek a fejmosassal csak nem akkor mikor az ember lelki valsagba van.Na de mindegy.

brill nem a ferjem az oka hogy nem akarok sem inszemet sem lombikot.Teljesen mas oka van.

tundi a kerdesedre a valasz nem.Nem akarok gyereket.Siman szertnek.szerintem a ketto kozt oriasi a kulombseg(tudom hogy te nem erre gondoltal)Ugy erzem erett vagyok a feladatra arra hogy gyermeket neveljek.Fogyokura.Mar egyszer leirtam hogy januar-februarban erre is sorkerul.

juca teccika sundisznos hasonlatodKépA ferjem ez miatt nem fog elhagyni.Nekem is voltak menzis problemaim tini koromban amikor meg szuz voltam.Akkor 80 kg am voltam azt mondta a dokinom ha lefogyopk 70 re minden rendben lesz.Ugy is tettem.Es minden honapban megjott.Eskuvo ota ujra 80kg lettem.ezert gondolom hogy a sulyommal van a bibi.

lanyok ertem en hogy jot akartok,es ezrt nem is haragszom csak azert faj....
Eddig minden megfogadtam amit mondtatok.Nem gorcsolok a dolgon,nem tesztelek ossze vissza.
egyszeruen felek az orvosoktol es nem is bizomn bennuk.
Vannak dolgok amiket ti nem ertetek meg es nem is varom el azt hogy megertesetek,mi maskent elunk mint ti.Mas a gondolkozasunk is.
Mindegy,hagyjuk.

Kép
monyoka

Sziasztok!
"ma megint megjöttből irok"
Bocsi hogy ismeretlenül,bedumálok közétek de olvastam az előző napi irásokat,és szeretnék mondani vmit!Először is nem szertnék senkiről se mondani semmit,mert mindenki más. Egyszerűen csak olvastam Tündi a soraidat és belém nagyon sok erőt öntötél így ismeretlenül is!KépNem olyan rég próbálkozunk,de elszálltam egy kicsit a földtől...,próbálok én kikapcsolni,de nem mindig megy az,sztem ezt tudja mindenki.Még egyszer köszike!
Csak ennyit szerettem volna!Kép
Mindenkinek mielőbbi zebrásodást kivánok!KépKépKép
helló
Vendég

Pancsi Kép Köszi Kép Mi szerencsére jól vagyunk, Kristóf egyre többet mocorog, amit nagyon szeretek Kép A 28. héten voltunk UH-n, akkor "már" 1100 g-nak saccolta a gép Kép

Lányok, Nárciszról tudtok vmit? Olyan régen jelentkezett már, nem?

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok Lányok!
Azóta lenyomtam egy táncórát a kispesti ált. iskolában. Szerintem jól sikerült. Jövő héttől pedig 3 ovis és egy elsős csoportom lesz egymás után. Persze az egész csak helyettesítés 4-5 hétig, de azért gyakorlatnak nagyon jó. Kép

Örülök is és nem is a komoly eszmecserének. Szerintem néha igenis ilyen kemény szavak kellenek és a jó irány megválasztásához talán az is kell, hgy ezek a szavak ne simogassanak, hanem akár fájjanak is.

Monyó!
Én azt hiszem értem, hogy nálatok minden másképp működik, mindenki másképp gondolkodik, hiszen páromon és édesanyján kívül az egész családjuk odaát él és tényleg összehasonlíthatatlan sokszor a gondolkodásuk.
DE: szerintem is óriási különbség van az akarok és a szeretnék között, de ha szeretnék, akkor nem kerülök a padlóra, ha nem sikerül, maximum sajnálom. Talán arra kellene figyelned, hogy ne kend egyik problémádat a másikra. Magamat ismétlem, de próbáld ezeket külön kezelni és szép sorban meggyógyítani. Máshogy nem fog menni!
Azt is elhiszem, hogy ott kinnt a dokihoz menetel nem egyszerű és nem tudsz megbízni bennük. De a prolaktinos sejtésed miatt mindenképpen kellene. Persze a fogyókúra biztosan nem árt, sőt.
És tudom, hogy nem estek jól a szavak, meg azt is írtad, hogy pont mikor padlón vagy, de sajnos nehezen tudnék olyan időpontot választani, mikor azt érezném, hogy most annyira nagyon jól lennél, hogy bármit elbírsz, meg néha pont ilyenkor kell, hogy megkapjuk a magunkét Kép

A másik nagyon fontos dolog számomra az, hogy vitassuk meg itt a dolgokat, sőt emeljük is akár fel a "hangunkat", de sose legyen az a vége, mint Ironram Eszter esetében, mert az nagyon igazságtalan volt! Ez számomra nagyon fontos, mert elveszítettünk egy nagyon kedves barátot és Hagymácskáról sem tudunk. Kép Persze e-mail-ben meg tudjuk kérdezni Kép

Én személy szerint már többször felszólítottam a topiklakókat, hogy nyugodtan szúrjanak le, akár keményen is, ha szükségem lesz rá!

Dido!
Mindenképp beszámolok a genetikusról!
Ja és nem is meséltem, találtunk neki állást. A XI. ker.ben mindenféle önkormányzati utcai munka (hólapátolás, szemétszedés, falevelek gyűjtése... nyáron kertészkedés..stb) 6 órás, a minimálbér arányos részéért (azaz semmiért), de elmegy. Nincs elájulva, de csinálja. Reméljük hosszútávon is így marad. Kép

Dido, Juca!
Akkor mozi lebeszélve, később még egyeztetünk! Kép

Dina!
Sajnálom édesanyád! Remélem, hamar rendbejön!
A teszt miatt pedig tényleg ne aggódj. Csinálj egy másikat és újra röpködni fogsz!

Kivi!
De jó, hogy jelentkeztél! Egyenlőre még bírom a tábla vezetését, bár volt olyan idő, mikor azt hittem, hogy le kell adnom.
Nem akarok mindenáron hiú reményt ültetni beléd, de azért még kicsit korai lehetett az a teszt, nem?

Puszi: réka
Vendég

Timika!
Tök jó, hogy benéztél! Esetleg van új képed Kristófról? Örülök, hogy jól vagytok.

Ella2!
Szia. Jó, hogy véleményt mondtál. Kép

Hisz a jó véleményt mindenki szereti... Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Timika!Kép
Itt vagyok, csak inkább olvasó üzemmódban. Nem tudom miért, most ez esik jól.

Tündi!Kép
Teljesen megértelek mindkettőtöket. Tényleg csodálatos, hogy hogyan tudsz mindig pozitívan gondolkodni, és kívánom, hogy továbbra is így legyen.Kép
Véleményem szerint nyugodtan lehet itt vitázni, meg helyretenni a másikat, nekem is csak javamra vált. Bár volt vagy 3 hónap amíg felfogtam, hogy nem megy egyszerre, sokat sírtam, nagyon féltem, de most már egye meg a fene. Lassan nyár és nyaralunk Kép!!!!!!!!!!
Egyébként hol találjátok ezeket a boszikat? Nekem is kellene egy, vagy már bennem lakozik.?Kép

Junkó!Kép
Azért veled is egyet értek. Bízzunk benne, hogy Monyóka összeszedi magát, és elmegy egy jó orvoshoz, aki elindítja jótanácsokkal.

MONYÓ!!!!!!!
MENJÉL ORVOSHOZ!!!!!!!!!!!!!!Kép

És hogy meséljek valamit én is:
Azért nem jöttem, mert karácsonyra hazautaztunk, és gyönyörű volt. Végigcsodáltam az utat, minden hófehér volt, én fehér karácsonyt kaptam.
Az első pár napon pihengettem, aztán kaptam pár pofont is.
Anyukám kifejtette, hogy mindenkinek, aki velünk együtt házasodott, annak már babája van. Fel is sorolta pontosan, kinek milye, hogyan lett. Majd férem családja is elkezdte. Először csak finoman, majd eléggé a szemembe mondva, hogy „azért jó lenne, ha a köv. karácsonyra majd hárman jönnétek”.
Azt mondtam nekik, hogy jó, akkor következőnek majd hozzuk a macskát is.Kép Ja és hogy Figócskának majd örökbe fogadunk egy kistestvért, egy vörös kiscicát, vagy egy brit kéket.Kép
Majd újra anyukám kezdte, hogy jó lenne már nekünk egy gyerek, és felsorolta azokat, akik egyedül maradtak.
Na ekkor borult ki nálam a bili, de a párom mindvégig mellettem állt, és a 4. napon már le kellett fogni, hogy ne verje meg a rokonainkat.Kép

Duddu!
Ironram saját magától ment el, hagyott itt minket, senki nem üldözte el.

Pusy: Nárcó

Kép
narco

Ja és

BUÉK!!!!!!!!!!!!!
Kép

Nárcó

Kép
narco

Ella Kép
Nagyon kedves dolgokat írtál, és ha tényleg így érzed, akkro örülök, hogy ha csak kicsit is, de segíthettem!
Hidd el tudom, hogy mennyire nehéz vagy lehetetlen kikapcsolni, s élni az életünket tovább úgy, mintha a babaproject nem lenne olyan fontos a számunkra. De amig érzed magadban az erőt, hogy meg akarod próbálni a földön maradást és nem elszállni kicsit sem, addig nagyon jó, mert van kontroll és sokkal többet leszel képes észrevenni az egészből, mint csak annyit, hoyg "gyereket akarok" akár mindenáron! Mert sokkal több és nehezebb a lelki tartalma mint a fizikai, pedig esetenként az sem pite.... Úgyhogy kitartást kívánok neked, és sok erőt, és sose csüggedj, mert nincs miért! MINDIG vannak lehetőségek!

Tündi
Vendég

Nárcisz
Ugye változatlanul rajta vagytok erősen a témán? Kép
És te mit reagáltál ezekre a dolgokra azon kívül hogy a cicát viszitek magatokkal legközelebb? Kép
Úgy látom, jobban vagy, és ennek őszintén örülök! Kép

Tündi
Vendég

Tündérke!
Hát nem nagyon tudtam reagálni.
Persze nagyon fájt, de titkolom a sírásokat, és próbálok túllenni rajta. De ez azért időbe telik.
Itt a párom, nagyon jól érezzük magunkat együtt, és kihazsnáljuk, amíg 2-en vagyunk, illetve még a cicu.Kép
Rejte vagyunk a témán, mérem a hőmet minden nap, vettem Elevitet is, azt szedem egyik nap, fólsavat a másik nap. Ezen elélek egy darabig. Ezt kértem karácsonyra.Kép

Neked pedig szurkolok, hogy minden rendben legyen a kezelések után.Kép

Nárcó

Kép
narco

Nárcisz
Erre gondoltam Kép Ki kell használni az időt, amig még ketten vagytok Kép Így tűnnek el a feszültségek és kötöttségek a projectből Kép Tök jó Kép Sikerülni fog!
Köszi a drukkot, és a Tündérkét is, aranyos, hogy eszedbe jutott... Kép

Tündi
Vendég

Hali! Dudu én ha valami baj van, úgyis megmondomKép) Úszinte ember vagyok. Monyóka azorvosokban bízni kell hisz ők esküdtek fel arra, hogy életünket segítsék s világra is hozzák. Timika tökjó mikorra is vagy kiírva?
pancsi20

Mátra! Hol vagy? Jelentem még nem jött meg!!Kép)Megyek tornázni! Remélem nem árt. Jól beágyazódott, remélem!!

Kép
Kép
sosi

Tündi!Kép
Köszike!!!
Benned egy 'lélekbúvár' veszet el!Kép
Minden elismerésem a tiéd h ilyen jól tartod magad,és még te vigasztalsz minket!
Nagyon szurkolok h minél hamarabb,megint elkezdhessétek a projectet,és minél hamarabb babás légy!
puszi nektek!Kép
Vendég

Kivi!
KösziKép.
Sajnálom a negatív tesztet, de a ciklus hosszaid alapján még szerintem sem lehet leírni ezt a hónapot. Még van egy heted, és meg van rá az esély, hogy a negatív tesztből akár pozitív legyenKép.

Timi!
Jó olvasni, hogy minden rendben Nálatok, és hogy milyen kis virgonc lett KristófKép. Nagyon megy az idő...ezen nem győzök eleget csodálkozni, hogy amikor idejöttem, akkor a mostani Pocakosok közül még mindenki csak a próbálkozós szakaszban volt, most meg mennyi Babaváró van közöttünkKép. Ezt azért olyan jó látniKép.

Dina!
Jobbulást Anyukádnak! Bár a törésnek úgyis megvan a saját "rendbejöveteli" ideje. Remélhetőleg azért nem a jobb keze tört el?!?!

Dudu!
Ez igenKép. Az ovisok nagyon tündériek lehetnekKép, vannak kisfiúk is közöttük?
Az tényleg jó, hogy találtatok elfoglaltságot a TesódnakKép. A pénz, el tudom képzelni, hogy még zsebpénznek is nevetséges, de szerintem az nagyon fontos, hogy legyen rendszere napi teendője az embernek.

Nárcisz!
Ha találkozik az ember a rokonsággal (az ünnpek pedig uyge ilyenek), akkor ezek a dolgok elkerülhetetlenül szóba jönnek. Persze az nem jó, ha közvetlenül a szülők macerálják ezzel az embert. Nálunk szerencsére a szülők nagyon megértőek, és nem hozzák szóba a témát, ha csak mi nem hozzuk fel, de bizony karácsonykor a Férjeméknél összeül a tágabb család, és ott előkerült a téma, hogy mikor is lesz már baba. Az Anyósom rögtön a védelmébe vett minket, hogy de hisz tudják, hogy mi történt, erre a válasz "igen, de mikor lesz megint baba". Erre nem lehet mit mondani. Legalábbis mi csak áltunk tátott szájjal, és teljesen le voltunk döbbenve.
De nem baj, úgyis csak egy év múlva kell újra találkoznunk a "tágabb családdal".

dido

dido
dido

Sziasztok!

Monyóka!

Eszemben sincs megbántani Téged, hiszen nem azért mondunk véleményt egymásról DE: Az rettenetesen megdöbbentett, hogy azt írtad, hogy nem vagy hajlandó sem inszemre, sem lombikra, hanem akkor inkább örökbefogadsz egy kisgyereket. Nem értelek, miért, szerintem az lenne a normális, hogy amit lehet, megtennél egy saját gyermekért, aztán amikor esetleg nincs más lehetőség, akkor jöhessen szóba az örökbefogadás. Lehet, hogy rosszul esik, amit most kérdezek, de igazából akkor mi értelme van egyáltalán a próbálkozásnak???
Nézz végig a topikon: Duddu, Tündi és még sokan mások is azt mondhatnák, hogy hagyjuk a fenébe a problémák feltárását, jöjjön az örökbefogadás és slussz.
"Rossz úton jár, aki álmokból épit várat,s közben elfelejt élni."
Ezt az idézetet a profilodból másoltam ide. Gondold végig, hogy valóban AKARSZ-e egy SAJÁT gyereket és azért hajlandó vagy BÁRMIT megtenni, a legvégsőkig elmenni, vagy nem ér Neked ennyit ez az egész és választod a könnyebbik utat. A másik dolog pedig, hogy a saját életedért felelősséggel tartozol, mert van férjed, aki szeret, családod, és igenis KELLESZ nekik, épen és egészségesen. Lehet, hogy annyi kell csak, hogy egy dokibácsi segítsen, és megoldódik minden problémátok.
Nem tudom, hogy mik az indokaid, de úgy érzem, hogy a sebek nyalogatása helyett a tettek mezejére kellene lépned!!! Lehet, hogy a párod is egy darabig pátyolgat, aztán egy idő után már úgy érzi, hogy Neked is kellene tenned azért valamit, hogy összejöjjön a kisbaba (AMIT TISZTA SZÍVBÕL KÍVÁNOK NEKTEK!!!)
Remélem, nem sértődsz meg, de tényleg észre kell venned, hogy amit a lányok (és én is) mondanak, az csakis segítő szándékkal jön, nem pedig azért, hogy még jobban a lelkedbe másszanak.

Kép
Kép
norwell

Narcó!
Végre jelentkeztél! Hát igen, a karácsony úgy látszik, mindenkinek tartogat kevésbé kellemes meglepetést is! Az a baj, hogy akinek egykettőre összejön, az képtelen megérteni a hónapokig (ne adj' Isten évekig) próbálkozók lelkivilágát, mikor mindig felteszik a kérdést: Na, mikor lesz már...?
Ez a jó hozzáállás: igenis használjátok ki, amíg ketten vagytok, mert ha már hárman (négyen, öten stb... Kép) lesztek, úgysem fogtok tudni egymással törődni olyan sokat.

Dina!
Szegény anyud! Kép Talán hamar meggyógyul, ha nem erőlteti!

Timi!
Meglestem Kristófot, gyönyörű! Kép Március már nagyon közel van! (Sógornőm márc. 19-re van kiírva! Kép)

Junko!
Lehet, hogy kicsit kemény dolgokat mondtunk, de a gyerekvállalás nem olyan dolog, hogy egyszer akarom aztán jujj, nem is tudom, mi legyen. Meg a másik, hogy Monyónak tényleg nincs rendben a ciklusa, ami az egészségére nézve is gond, tehát ha másért nem, legalább emiatt el kellene mennie dokihoz, annyira nem lehet nem bízni az orvosokban!!!

No, beveszek egy széntablettát, hátha elmúlik a szófosásom! Kép

Jók legyetek, és MONYÓ TESSÉK DOKIHOZ MENNI!!!

Pusz

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Norvell igazakat írtál. S monyóka olyan fiatal vagy még.
Narco háát igen a Karácsony tud érdekes dolgoat produkálniKép) de bízom benne hogy erős vagy s annak meg örülök, hogy a férjed melletted áll mindenben
pancsi20

Duddu Kép Minden nap benézek többször is, csak sokszor nem írok Kép Kristófról van egy 20. heti UH-n készült kép, amit többször próbáltam már feltenni, csak nem sikerült, mert mindig azt írták, hogy nem megfelelő formátumban van. Furcsálltan is, mert jpg a formátuma, aztán most, hogy kérdezted, próbáltam újra feltenni és rájöttem, hogy a mérettel lehet a baj, mert 1077 KB. Viszont nem tudom, hogy kell átméretezni Kép A 28. heti UH-n is csináltunk képet, de azt még nem tudtam bescanneltetni.
De ami ennél fontosabb: nagyon-nagyon szorítok nektek az inszemhez! Kép

Dido Kép Nagyon örülök, hogy újra elkezdhettetek próbálkozni! Kép Remélem nem kell sokáig! Kép

Dina Kép Jobbulást kívánok anyukádnak!

Nárcisz Kép Olvasó sorstársam Kép Örülök, hogy írtál magadról! Kép Szép lehetett a fehér karácsony, csak sokszor olyan tapintatlanok tudnak lenni a rokonok Kép De a cicás beszólásod nagyon ari volt Kép És az is tök jó, hogy nem vagy belekeseredve a dologba és élvezitek a pároddal kettesben töltött időt. Kép

Pancsi Kép Március 18-ra vagyok kiírva Kép

Norwell Kép Teljesen egyetértek azzal, amit írtál! Neked van képed Mazsiról? Akkor lehet, hogy a sógornőddel egy napon fogunk szülni Kép

Jó éjt mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Timika!
Nagyon köszi! Kép

Dido!
Nem t'om még, de biztos lesznek kisfiúk is az ovisok között. 3 ovis csoportban csak vannak. Kép Velük csak jövő kedden találkozom!
Vendég

Jobb reggelt Mindenkinek!
Reggel gyanutlanul megyek a WC-re, bugyi lehúz, FEHÉR Kép, de mikor végeztem és megtöröltem magam, a papír már rózsaszínes-véreske volt. Segítség!

Kép
Kép
sosi

<!--attachment: 1-327160.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*1.8**1%2efmp --><center><pre>
Kép
1.fmp (1.8 k)</pre></center><!--/attachment-->
katka30

Most már egyértelműen megjöttKép!A hasam is fáldogál. Pedig úgy egybevágott minden. Már megint az van, mint amikor a lányommal próbálkoztunk. Akkor sikerült, amikor nem görcsöltem rajta, lefoglalt más dolog. Olyan nehéz ilyenkor újrakezdeni egy pár napig, de muszály!! Mindjárt megrendelem az LH tesztet!Kép

Kép
Kép
sosi

Szia Lányok! Sajna ez a feltöltés nem jött össze, pedig édi...
Most visszaolvasok és írok Nektek, mert már nagyon rég írtam úgy igazán!Kép
katka30

Sziasztok!

Sosi!
Annyira sajnálomKép. Már tényleg nagyon bíztam benne, hogy lesz új pocakosunkKép. De nem szabad feladni, a köv. hónap majd sikerül, csak lazíts egy kicsit.

Mátra?!?!?!?!?

Brill!
Merre jársz? Nem írtál az éjszaka, remélem minden rendbenKép.

Katka!
Jó,hogy újra jelentkeztélKép. Azért Magadról is írj majd egy pár sortKép.

Dina!
Hogy van Anyukád?

dido

dido
dido

Húúúúúú, azt hiszem legközelebb jegyzetelek! Nem semmik vagytokKép
Narco! Te is, velem együtt régen voltál, örülök, hogy olvastalak.Valaki ott fent tudja, hogy ama bizonyos pici szivecskének, mikor kell megdobbania... Tőlem is jópáran kérdezgetik, sokszor egy kis gúnnyal körítve, hogy mikor lesz baba?! Én erre már csak annyit szoktam mondani, hogy jó helyre, mindig jókorKép Jelenleg még havi 120ezres kiadásaink vannak, én idéntől már kisegítőként sem dolgozom a virágboltban (persze keresem ezerrel a melóhelyet...), így egy keresetből élünk. Szerintem érzik a hormonok, hogy most nem lenne valami szerencsés a beágyazódás.Nem akar a bébink nehézségeket okozni, mindjárt az elején... Persze az ember mindennel megküzd, tehát, ha mégis sikerülne, határtalanul boldog lennék a nehézségek ellenére is.
Fel a fejjel!
Monyo! Sorry! Remélem hamar betavaszodunk, és Te is kivirulsz!
Dina! Anyud csuklója már jobban van? Hogyan sikerült eltörnie? Elesett?
Norwell? Te is győri vagy? Puszilom a kis Mazsit!Kép
Brill! Szilveszterkor nem volt semmi, házibuliban voltunk, ahol nem lehetett megoldani az együttlétet, no de másnap itthon!!!!!!!!!!Kép
Sosi! Sajnálom!
Rólam: E hónapban kellett volna elkezdjem a 4. clostit, de nem tettem. Most tartok pár hónap szünetet vele. Tegnap olyan fura volt, mert egy bikacsöcsszőlő nagyságú takonyszerű (bocsánat) folyást töröltem ki pisilés után. Ilyet még soha nem láttam. Nekem nagyon kevéske folyásom szokott lenni ovulációs időben. Most meg... Érdekes. Tüszőrepim elméletileg ma van, de még nem érzem, pedig megszoktam.Bár a melleim elég rendesen fájnak. Nem görcsölök az ügyön. A nagy könyvet úgysem tudom átírni.Kép
Sok minden nem történt velem, mint látjátok.
Puszi-puszi mindenkinek!
katka30

Sosi!
Sajnálom! Kép Sajnos meg kell tanulnunk minél kevésbé görcsölni a dolgokon. Mindannyian tudjuk, hogy nehéz, de próbáld meg és jobban leszel! Kép

Katka!
De rég írtál! Nagyon jó, hogy lazább vagy kicsit! Hisz élni kell az életet addig is, míg nincs baba, nem?
réka
Vendég

Igaza van Katkának. A gyerek mindig tudja mikor kell jönnie. Hát persze! Mi most éppen építkezünk. Ha most fogant volna, szeptemberben születik, amikor még 100%, hogy nem tudunk költözni. Ebben a lakásban meg nem sok hely van a babaágynak. Ha 1-2-3 hónap múlva fogan, akkor már nagy az esélye, hogy kész lesz az új fészek. Bár költözni sem leányálom az utsó trimesterben. Szóval, lehet, hogy jobb is ez így. No meg így még fogyózhatok egy kicsit, hogy nem bálnásodjam el túlzottan.

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Sosi először iss Kép. De mint szoktuk volt mondani ami késik nem múlik.

Narco!
Nagyon örülök, hogy írtál. Én úgy vesze, észre jó nagyot változtál-előnyödre-mint amikor csatlakoztál a topikhoz. Ennek én személyesen nagyon-nagyon örülök. Jó olvasni.
Családi trakta. Nem könnyű nekik sem, bizonyára aggódnak ők, is, hogy mikor lesz már bébi. Én is kiakadok ha szóba hozzák, mert feszült leszek tőle, de az is rossz, amikor gyerekről, unkoáról van szó, szívesen kérdezgetnének minket, de nem mernek. És tudom mindenki ugyanarra gondol. Szóval szegény szülők akkor is bántanak, ha rákérdeznek akkor is ha nem.
Nehéz ez mindenkinek ezt meg kell érteni.

Timika!
Lassan de biztosan rámdől a ház annyi teendőm van. De találkozzunk én is nagyon szeretnék. Jövő héten mindketten utazunk el-Csibe is-síelni. Így akkor majd egy hét múlva egyeztessünk. Remélem összejön, most már tényleg.

Norwell!

Nem teléjesen értek veletek egyet. Azzal igen, hogy Monyónak a hosszú ciklus miatt dokihoz kell menni.
Ám a teljes mértékben akarok gyereket dolog nálam speciel nem teljesen igaz. Persze mi lennénk a legboldogabbak a páromal ha összejönne, de vannak pillanatok amikor nem is akarom anmnyira, egy görbe este után, egy együtt eltöltött kiránulás alkalmával stb. És szerintem a kis megingások természetes emberi tulajdonságok.
És ne vessetek meg érte, de lassan én már azért szeretnék gyereket, hogy tudjam nincs velünk baj és összeillünk.
A másik, hogy bár nem tudom Monyó inditékát miért nem akar lombikot, vagy inszemet, de én sem akarok. Nem lenne helyes ha leírnám itt, hogy miért nem de, röviden annyi, ha a természet és a Jó Isten azt szeretné, hogy legyen gyerekünk akkor lesz természetes úton. Nem szeretnék beavatkozni a természet rendjébe.

Ám már most érzem, ha ebben a ciklusban sem fog sikerülni (és már érzem, hogy nem), ki fogok borulni.
Na nem tudtam így írásban jól megfogalmazni amit akartam, de most már próbálok dolgozni is, meg tanulni, meg ÁÁÁÁÁÁ.

j
Vendég

Ja és Mátra mi újság?

j.
Vendég

Igaza van Katkának. A gyerek mindig tudja mikor kell jönnie. Hát persze! Mi most éppen építkezünk. Ha most fogant volna, szeptemberben születik, amikor még 100%, hogy nem tudunk költözni. Ebben a lakásban meg nem sok hely van a babaágynak. Ha 1-2-3 hónap múlva fogan, akkor már nagy az esélye, hogy kész lesz az új fészek. Bár költözni sem leányálom az utsó trimesterben. Szóval, lehet, hogy jobb is ez így. No meg így még fogyózhatok egy kicsit, hogy nem bálnásodjam el túlzottan.

Kép
Kép
sosi

Junko Kép Akkor várom, hogy jelentkezzetek majd, ha visszajöttetek a síelésből! Hova utaztok?
Ez a mit szeretne a természet illetve a Jó Isten szerintem azért nem olyan egyszerű kérdés. Mi a határ, amíg szerinted be lehet avatkozni? Mondjuk egy kis Closty vagy Bromo még belefér de az inszem már nem? A fő szempont szerintem az, hogy jó helyre szülessen a baba, ahol szeretettel várják, akárhogy fogant is, nem?

Sosi Kép Sajnálom, hogy megjött, az viszont jó, hogy nem törtél össze.

Szép napot mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Junkó Kép
Az rendben van, hogy ne avatkozzunk be a természet rendjébe meg hogy ha a jó Isten akar bennünket gyerekkel megajándékozni, akkor majd lesz. Csak könyörgöm, azt ne felejtsük már el, hogy nem csak a jó Isten van a világon!!!!!!! A próbatételeket és nehézségeket nem csak ő állítja elénk! Akinek vannak minimális vallási ismeretei, az tudja, hogy van a gonosz is vagy ördög, vagy ki hogy hívja. Benne mért nem hiszünk? Mért nem fogadjuk el hogy létezik és megkeseríti az életünket? Szerinted mért vannak a háborúk és egyéb borzalmak? Biztos lehetsz benne hoyg nem az Isten teszi. Nem szabad csak egyik oldalról nézni és kezelni az egész életünket. Folyamatosan résen kell lenni! Lehet hoyg a jó Isten már régen megáldott volna benneteket egy gyerekkel. De a gonosz meg beleköp a levesbe és megtesz mindent hoyg ne legyél boldog. Azzal hogy nem veszel róla tudomást, csupán magadat csapod be! Szóval én továbbra is azt mondom, hogy szép a természet rendje meg minden és engem személy szerint lenyűgöz, de néha kevés csak ebben a hitben élnünk! Ne zárjatok ki lehetőségeket az életetekből, mert nem tudhatod hogy mitől fosztod meg magad. Talán épp az elérni kívánt céltól!

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Már egy órája olvasok vissza egy hét lemaradásom volt kb. De a végére értem. Közben muszály volt jegyzetelnem Kép

Pancsi! Üdv itt köztünk és kívánom, hogy mihamarabb leld meg életed párját. A gyerkőchöz kell a pár Kép No meg amúgyis jó a férfi a háznál.

Kacsa! Neked is üdv. És remélem sikerül rendbejönnöd mire kell. Esküvő hja (sóhaj) imádtam szervezni, és ahhoz képest hamar elmúlt. Nekem (már) tavaly volt.

Sosi! Neked is üdv és rögtön sajnálom is hogy most nem jött össze, de új hónap új lehetőségek. Pedig sokáig bizakodtam amíg olvastam vissza.

Brill!
Az éjjeli bagoly Kép
Hát hó az volt nem is mozdultunk ki, de babagyártás nem aktuális még, úgyhogy "csak simán" élveztük Kép

Mátra! Veled mizu?

Rolly! Neked most akkor hogyan tovább?

Duddu! Hihetetlen hogy repül az idő! Már január van, én szorítok nektek!

Tündi! Persze a szorításból neked is jut és tényleg repül az idő. Nagyon csodállom a hozzáállásodat és az erődet és még jó hogy örülünk neked, ilyen példát jó látni! Tessék mindenkiben tartani a lelket és ha kell keménykedni (bár ez inkább a férjeink feladata Kép).

Korek! Mennek neked is a drukkok a HSG-hez

Mi jól megvagyunk szeretjük egymást a párommal és várjuk a babónkat, de még mindig hőmérő meg LH mérő meg számolgatás nélkül. És pozitívan állunk az új évhez, hisz még rengeteg időnk van Kép

kancellárka

Nem tudom Timika,
bevallom sokat foglalkozom ezzel a kérdéssel. Egyenlőre én még a Closty-t sem akarom bevenni.
Ebben persze az is benne van, hogy nagyon gyógyszer ellenes lettem.

De lehet a menzi első napján máshogy gondolkozom majd, Ilyenkor mindig nagy a szám amikor még reménykedek, hogy van bébi a hasamban. Kép

Mi Olasz országba megyünk. Kivácsni vagyok, hogy fogok elboldogulni, újdonásúj nyelvtudásommal.
j.
Vendég

Jó reggelt!

Nagyon sokat írtatok tegnap. Olvastam én, de írni egyszerűen nem tudtam.
Először is: NEM VOLT TESZT A PATIKÁBAN! Azt hittem megüt a guta. Persze van még másik patika is, de intő jelnek vettem és nem mentem be. Gondoltam reggelre úgy is megjön. de NEM jött! Kép
Nagyon jól esik és tündériek vagytok, hogy ennyire izgultok és szorítotok nekünk.
Más.
Nem akartam, de nem tudom szó nélkül hagyni, amit Mónyóka írtál. Tudom, hogy már mindenki elmondta a véleményét. De. Én nagyon félek az orvosoktól és minden nemű beavatkozástól. A dédszüleim 26 év különbséggel orvosi műhiba miatt haltak meg. (76-ban és 2002, tehát nem az őskorban)Édesanyámat Nógrádból Győrbe kellett vinni, hogy találjak egy normális idegsebészt, aki megműti úgy, hogy nem bénul le. Én is jó pár kilométert buszozom, autózom, mikor mit, hogy eljussak a dokimhoz. Õ az 5. Bizalom egyenlő volt a 0-val. Aztán mikor a rákszűrés utáni 4. orvostól nem akartam tovább menni (persze mind ki akart pakolni, vagy P4-el terhességet akart inszemmel)és toprzékolva hisztiztem a párom nem szólt csak nézett. Elég volt a tekintetében a fájdalom. 3 napon belül enneél az orvosnál voltam. És akkor már nem számított semmi, hogy véreztem és úgy vizsgált meg, hogy minden nap utaznom kellett munka előtt UH, vérvétel. Jó kör itthonról Gyöngyösre, onnan Hatvanbva dolgozni és haza. Az óráim 8,50-kor kezdődtek. Megcsináltam. Azt mondta a doki, hogy sok papír lesz. Nyitottam egy mappát. Az elejét teleragasztottam kisbabás képekkel. Az Anne G.-félékkel. Abba raktam a vizsgálati eredményeket. A jókat előre, a rosszakat hátra. Aztán mondta a doki, hogy műteni kell. Akkor kiboruoltam és 35 ercig zokogtam az autóban a páromon. A két hét a műtétig lassan telt. Amikor a beöntést adták előtte való este saját magunkon nevettünk. Gondoltuk, hogy ha a szüléskor is így lesz, már lesz tapasztalatunk. Reggel az első voltam. Azért idegeskedtem miért nem jönnek már értem. Féltem, persze, hogy féltem. A műtőben a doktornővel még beszélgettünk, mielőtt rámtette a maszkot megkérdezte akarok - e még valamit, vagy félek- e még. Azt mondtam, hogy mondja meg a doktornak úgy csinálja, hogy lehessen kisbabám. Mindent kibírok. Megmondta. Az asszisztencia könyörgött az orvosomnak, hogy pakoljon ki, most itt van a beteg. Õ azt mondta, hogy a saját betegeik fölött pattogjanak, ez a nő szülni akar. Most itt vagok. Még mindig fáj a hasam, egyre kevesebb az időm, állandóan rosszul vagyok, a hajam szépen lassan hullik, de rendben van a ciklusom, a hormonjaim, és tudom, hogy a baj a kapuban van. és minden megteszek azért, hogy a kiskatonák bejussanak. És ha feküdnöm kell 9 hónapig, akkor azt is megteszem, én, aki nem tudok nyugton lenni 45 percet. Mert szeretném, hogy egy kis kar átfogja a nyakam és azt mondja szeretlek anya. Monyóka! Én nem mondok neked semmit. Én a saját történetemet adtam neked, okulásul. Hidd el, a többiekéhez képest az enyém csak egy tündér mese. De mindenkinek a sajátja a legnagyobb. Mikor az orvos megkérdezte, hogy mennyi fájdalmak és kellemetlenséget viselek el, azt mondtam ne számít. Harcolok az anyámmal, néha a párommal és önmagammal. A világgal, a tini anyukákkal, az abortusszal. Néha kiborulok és akkor ide jövök és helyretesznek a lányok. Én is kaptam a múltokr hideget is meleget is. És tudod, jó volt. Nézz szembe magaddal. És mielőtt orvoshoz mennél (Holnap) tedd rendbe a lelkedet. Mert az a forrása minden bajnak. Az enyémnek is. A tiédnek is. A kinyújtott kezet pedig fogadd el, mert ott a párodé, a miénk. De nem mindig jó, ha ez a kéz csak símogat.
Ne haragudjatok, de ez hosszú lett.

Dina, hogy van anyukád? Remélem a csíkok nem idegesítenek már! Kettő az hidd el.

Sosi nagyon sajnálom!!!!!!!!
De azért a kis angyalkának odafönn, aki hozzád készül van ám esze! Neki is jobb a kész házban, új környezetbe érkezni. Jól megnézte már ő azt hidd el. Kép
mátra

Ja, és még valami eszembe jutott. Melyik vallás ellenzi vagy tiltja a beavatkozást? Ha ne adj Isten nálad ez kellene, akkor nem változna benned semmi. Ugyanúgy hinnél tovább és az Isten ugyanúgy szeretne! Sőt! Látná, hoyg érdemes vagy az ajándékra, mert megteszel mindent, kiálltad a próbát, erős vagy és még erősebb leszel. A nehézségek által többek leszünk (írta Dudu asszem Kép)! Mert lélekben épülsz, nem futamodsz meg és nem szabsz határokat magadnak! Mert ezt a határt te magad szabod, nem pedig a jó Isten. Szóval lehet a Mindenható mögé bújni, ha simán csak félünk az igazságtól.... De ez kinek jó?
És itt persze pusztán a lelki oldalról beszélek, hoyg egy lombikot anyagilag ki engedhet meg magának és ki nem, az egészen más tészta, azt meg lehet érteni.

Junkó, bizonyára ezt is kemény szavaknak találod majd, de remélem hoyg nem bántottalak meg, és nem haragszol rám!

Tündi
Vendég

Nem tudjátok Mátrával mi van? Remélem neki sikerült!Kép
Mindenkinek köszi az együttérzést! Ilyenkor a húgommal mindig kielemezzük, hogy mi lehetett a gond és a köv. ciklusra megpróbálok mindent "jól csinálni".Biztos még azért nem vagyok összetörve, mert ez még csak a 3. ciklus volt. A lányom előtt úgy fél év után már minden mensi után bőgtem rendesen. Meg persze az a tény, hogy itt van az én "Malackám", azért nagyon vígasztal és reménnyel tölt el.

Kép
Kép
sosi

Tündi!

Inkább a természetre gondoltam, arra, miként szaporodik az állatvilág, és mi a természetes szelekció.

De mondom, figyeljétek csak meg, mit fogok mondani menzi közelében...Kép.
Akkor térjünk majd erre újra vissza.

Abban igazad van, az ördög soha nem jut eszembe.
Pedig nem alszik.

j.
Vendég

Sziasztok!

Timika!
Tudsz e-mailt adni, akkor küldök Mazsiról képet!

Katka!
Győrtől 25 km-re lakom... Kép Ja, és Mazsola is pusszant Téged! Kép

Junko!
Az igaz, hogy nekem is eszembe jut egy-egy szép este után, hogy nnna, júniustól ez nem így fog menni. Kép De ettől függetlenül úgy érzem, hogy én vagyok a világ legboldogabb kismamája, és semmiért nem cserélném el a babavárást. Kép
A természetesség nagyon relatív dolog, mert ha így veszem, akkor a Norcolut-kezelés is már beavatkozás a természet rendjébe (lehet, hogy anélkül nem lehetne most Mazsola a pocimban), meg a Closty, meg a fogamzásgátlás (bármilyen formája-ha már itt tartunk...). Apa sem születhetett volna meg egy HSG nélkül, pedig ez már 31 éve volt...
Ezért gondolom úgy, hogy ha csak egy nagyon kevés segítség kell egy ekkora probléma megoldásához, akkor orvoshoz kell fordulni, hiszen ők azért tanultak, arra tették fel az életüket, hogy nekünk segítsenek. Az a baj, hogy egyre többen vannak, akiknek segítség nélkül nehezen vagy egyáltalán nem jön össze a baba...
De ha nem működik, akkor igenis el kell fogadni a segítséget, hiszen felfoghatod ezt úgy is, hogy Isten azért adott nekik (mármint a dokiknak) gyógyítani tudást, hogy a segítségre szorulók dolgát megkönnyítse.
Meg a másik, hogy ilyen alapon most Magyarország népessége a hétmilliót sem érné el, mert nagyon sokan csak lombikkal vagy inszemmel tudtak babásodni.

Nem vitatkozni szeretnék, de én úgy érzem, hogy ha nem jött volna össze természetes úton, akkor addig jártam (jártunk) volna orvosról orvosra, amíg úgy nem éreztem volna, hogy igen, mindent megtettünk a cél érdekében, de sajnos más lehetőségünk nem adódik.

Norwell

Kép
Kép
norwell

Nahát Mátra, megbőgettél!

Kép
Kép
sosi

Mátra
Köszönöm, ez fantasztikus volt! Ez a hit és bizalom kell a sikerhez! Ezt csak így lehet felfogni és csinálni! Biztos hogy a te babád nagyon készül hozzátok!

Tündi
Vendég

Önző dög módjára azt azért kihagytam, hogy apa végig velem volt. Mikor vittek a műtőbe, és mikor kihoztak az őrzőbe. Egyszer ment el két három órára, mikor jött az anyósa. Kép
De lányok, mikor én megláttam a katétert. Hát az nem volt semmi. Félkómában. Minden orvosnak aki bejött könyörögtrem, hogy vegye ki. Kép Kép
Csak másnap reggel vette ki a nővér. Még jó, hogy nem tudom mikor tették be Kép Azt gondoltam én ezt soha nem bírnám ki. Hát ez is megvolt. Kép
mátra

Mátra Kép Csodálom a kitartásod és tényleg nagyon remélem, hogy hamarosan sikerül, amit annyira szeretnél Kép

Norwell Kép timeakovari@axelero.hu Ha gondolod, én is elküldöm majd Kristófról a 20 hetes képet, amit nem bírok az albumba feltenni.

Junko Kép Olaszország klassz hely, jó síelést kívánok előre is! Kép

KépKép

KépKép
timika

DINA? Hol vagy?
Lehet hogy anyukájával maradt otthon...
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: