A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

nekem azt mondta a szülésznőm, h azt kell mondani,h volt kaki, még akkor is ha nem volt. persze ez csak "normális" szülésnél játszik. Mert ugye a hashajtó a babát is meghajtja...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

a patika.hu-n olvastam, és ha jól emlékszem, mesélt is rólad. Én ugyanis ANNYIRA féltem a szüléstől, mert az első olyan rossz volt, h mesélt egy anyukáról, aki szintén félt. Te féltél???????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc:ilyen részletekre már nem emlékszemKép,de túléltem a tejlázat az biztos.Ja meg fagyasztott zacskóstejet kellett raknom a 2 "kősziklára".Iszonyatos volt.Egyszerűen ha meghallom a nevét,szinte érzem a számbaKépAkkor nem igazán voltam magamnál,mindent megtettem amit a férjem megboldogult belgyógyász nagypapája mondott.De én azt hittem ez valami ősi módszerKép

petergabi

Zsan:félni nem igazán,mivel 10 évvel elötte Orsim 2 óra alatt megvolt,viszont kutyáúl szenvedtem.

petergabi

Benzsamen ma tartja a neve napját? mert akkor boldogot! Kép

majd még jövök, de de. voltam interjún, és csak itthon vettem észre, hogy a magnó nem rögzített semmit (el volt kapcsolva 1 gomb) és most elmékezetből izzadom össze az interjút, ááááá!!!!
szóval a terhességi amnézia egy életen át üldözni fog!!!! KépKépKépKép

votiv 8)
votiv

és Kókuszka nagyfiának is boldog névnapot! Kép

hívhattok Szeniliának...

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Itt tök új vagyok, és a segítségeteket kérem: valahol a 9-10. hét körül vagyok, és nagyon gondolkozom, hogy a Szt. Imrében szüljek. Ez már a negyedik babám, de az elsőt a MÁV-ban szültem, ahol nyugdíjba megy a fantasztikus dokim, a két következőt meg külföldön. Szóval senkit nem ismerek, viszont a SZt. Imre közel is van, meg azért elég jókat hallottam.(A három pici mellett most már számít a gyors odajutás is.) Ajánlottak 3(???) Baloghot, meg még egy B betűst,de azt már elfelejtettem. Mindenre kíváncsi vagyok, kit ajánlotok, meg mennire bababarát, szoptatáspárti, stb. A másik kérdésem meg, hogy hogy van ez itt, ha 38 az ember, kötelező a genetikai vizsgálat? Vagy elég a vér+UH? Minden infoért nagyon hálás vagyok, vagy ide vagy a lombi67-baba@yahoo.com-ra. Aztán ha a Kosztolányi környékén normális védőnőt is tudtok ajánlani, még inkább!

Előre is köszi!
lombi67

Blaye,
vazzeg, nem mondtad, hogy már ekkora a fiad! Kép

Eszti,
neked meg nem hiszek, tessék képpel alátámasztani. Na nem a dedet, hanem az eseményeket. Kép EGyébként gratula, ha mégis igaz... Kép

Éljenek a névnapos babák!!

EZ olyan megható, hogy egy 82 éves dédi felkerül a nagy, modern hálóra, vagy csak nekem az? Végülis miért ne kerülhetne fel?? De akkor is... olyan jóóó! Értitek, mire gondolok? Kép
neet
neet

Ja és Juc,
mi a garancia, h vigyázol a lányom erkölcseire, ha legközelebb nálatok hagyom? Kép
neet
neet

Szia Lombi,
éljen az újabb pocakos! Maradj SztImrénél, jó választás, és ez a társaság a fórumban sem utolsó, főleg ha tudsz gyorsan sokat olvasni. Kép
Védőnőt sztem kiosztanak lakóhely szerint, nem te válogatsz, ha jól tudom.
Minden B betűs doki jó (Barna-Balogh familik) de a többi is, bár zömükről csak hallottam, értelemszerűen. Sztem mindenki jó itt, nem tévedhetsz. És bababarát a H, még ha hivatalosan nem is van így kihirdetve. Lehet szopiztatni bármikor, 24órás rooming in van, de nézd meg a honlapot is!
neet
neet

Lombi!

Baloghból csak egy van,én nála.
De a Barna doktorok is nagyon nók!
Kérdezz!

Neet!

Semmi garanciát nem vállalok ezek utánKép
20170114224602

Macs, köszi a gyertyát Kép egy pillra arra gondoltam, h én lennék a fény a zéccakában Kép de majd mingyár elkezdek ásni a küszöb alatt, mert ez nagyon jól hangzik Kép

Gabi, Isti tök hulla, most kéne lefeküdnie, és még fel sem kelt Kép nemmintha nagyon bánnám... a nyáladzás még mindig fennáll, és nem jöttek előrébb a fogacsok se, grrr
de legalább nincs láz, és ma csak 1x kakilt - úristen! már megint leírtam!!!! mire felkel, tuti vagy 3x be fog tosni Kép

csak skoppa-hoppa olvastam, Moose, a tamarin a hashajtó lekvár, ha arra gondolsz, az ellenjavalt terhesség és szoptatás alatt, megvettem, majd megnéztem a zum risiken und nebenwirkungen-t, és bakker. még szerencse, hogy mielőtt bevettem.

Beetrix, én akarok menni majába, és ezt már akkor is írtam, úgyhogy szervezzük meg, aztán aki jön, aki nem Kép

Neet, Te HÕS vagy ezzel a tanulással. nem mondták neked, hogy egy nő legfőbb erénye a háziasság meg a gyereknevelés? KépKép
Ruz, ez rád is vonatkozik Kép

ja és lassan tanulok fényképezőgépemmel bánni, de valószínűleg először a gyereket kéne megtanítanom a kimerevedésre Kép

votiv 8)
votiv

Lombi,
Balogh egyedül van, Barna és Bálint familiák vannak. Ált. mindegyikről jó véleménnyel vannak az anyukák. Védőnőt nem választhatsz...asszem. És azt is hiszem, h 35 felett kötelező a genetikai szűrés...

Ja, lányok,
egyszer talizhatunka mom parkban is.
egyébként kinek mikor lenne jó a meeting a mayában???Nekem és Manónak már elvonási tüneteink vannak.

Juc,
sűrűn vetettem a kereszteket, és remélem felszámolod ezt a Szodomát...Kép

Gabi,
lehet, h nem féltél, de sztem akkor is rólad mesélt!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lombi, szia! azt hiszem 35 fölött kötelező a genetika.
itt minden doki baba- meg szoptatásbarát, max abban lehetnek eltérések, hogy ki mennyire fogékony az alternatív dolgokra - labda, kád, bordásfal, szülőszék stb - avagy mennyire "hagyományőrző" Kép
aztán kérdés, hogy nőt akarsz-e, vagy pasit, fiatalt vagy időset, elfoglalt sztárdokit - kevésbé népszerűt stb.
én régen lakhely szerint a Kökörcsin utcai védőnőséghez tartoztam, ami a Koszoshoz a legjözelebb van, és ott alig fél év alatt 4 védőnőm volt, és egyiknek se volt gyereke - szakkönyvből tanulta a pelenkázást, meg mindenféle szoptatási aranybullákat idézett nekem - , és egyik se volt túl megnyerő, szóval őket nem ajánlom, ha még egyáltalán ott van bármelyik is, mert állati nagy a fluktuáció arrafele
de biztos lesz itt még, aki a kökörcsinbe tartozik, és ismer valakit aki ismer valakit stb Kép

ja és dokiválasztáshoz esetleg ajánlom, hogy nézz be a H-ban tartott ismeretterjesztő előadásokra, sok dokit onnan csíptek fel Kép
egyébként meg a legjobb helyen vagy! Kép

votiv 8)
votiv

Csajok

Holnap lesz Maja mert jön anyukám és el tudnék menni????

Kókusz
kókuszdió

Lombi, Balint doktorbol van harom, Barna doktorbol ketto es van meg egy Bardoczy doktor is, o is B betus es o is nagyon jo. Es kerdezz konkret dolgokat roluk es akkor majd ontjak a valaszokat a tobbiek, igy csak annyit tudnak mondani, hogy mindegyik nagyon jo Kép (en viszont nem B betus dokie vagyok)

Szenilia Kép nezd meg legyszi a lekvar hasznalati utasitasat, mert mar epp akartam ilyet venni. A szobatarsam vitt magaval anno es nem mondtak neki a noverkek, hogy ne egye! Es a fotogepen meg allitsd rovidebbre a zaridot, az hasznal az ilyen orokmozgok megorokitesenel! Apa is ezt csinalta. De mostmar asszem meg kisebbre kene allitani. Egyre gyorsabb Kép Es enyem gyerek is otkor aludt csak el es hetkor felsirt es mondtam, hogy keljen fel, kaja, furdes, jatek, de o meg mindegyikre razta a fejet hogy nem es alszik tovabb... nemtomileszmavelunk aaaaa...

Ja, Mano, Bogarka irta egyik nap a doki ismeroset, o biztos tud valamit segiteni, kerdezzetek meg.

Gabi, a tejlaz alatt mastitist ertesz? Szoval mellgyulladast? Es akkor miert kellett apasztani? Nem csak a gyereket kellett volna rakapcsolni?

Emili Elizabet Kép nem semmi a sracod! Huha! Kép
moose

Szia Pamleny!

étel-ital nagyon fontos Kép a szoptatás meg a túlfűtött kórház miatt rengeteget kell majd innod! szénsavmentes ásványvíz vagy almalé, leveske stb nagyon jól jön! a kaja meg nem túl príma, és nem veszik figyelembe a szoptatós étrendet sem (uazt kapod, amit a kórházban a többiek), és mikor én bent voltam, egy éjjelen át sírt a hasfájástól a babák 99%-a, mert borsófőzeléket adtak az anyáknak!!! felháborító...

egyébként meg nekem fele annyi cuccra se volt szükségem, mint amennyit bevittem Kép
van aki a hálóingre esküszik, van, aki a pizsamára, hát és legszívesebben mesztelen lettem volna, olyan pokoli meleg volt...

babának pelust+popsitörlőt vigyél, többit adnak, ráadásul mielőtt elengednek, még a kezedbe nyomják ugyanazt recepten is, szóval erről sem kell gondoskodni

kis sapkát én is vittem, hogy a koronacsakráját befedjem a kisfiamnak Kép (meg mert huzatos volt a folyosó)
és talán vinni kellett volna kisplédet is, mert a H-ban elég kis béna darab jutott
persze pár textilpelus a baba feje alá...
most nekem se jut eszembe más

kinél szülsz és mikor? és fiad vagy lányod lesz?

votiv 8)
votiv

Ja igen, vedono lakohely szerint valaki es kesz. Ha nem tetszik, lemondhatsz a "szolgaltatasairol", de masikat nem kaphatsz helyette. Szoval nincs szabad vedonovalasztas.
moose

Jó estét! Kép

Beet: jó, hogy itt vagy! én sem voltam túl gyakran, ezért nem is tűnt fel, hogy te sem. a képek nagyon szuperek!!!! Kép

Dorka: akkor gyertek fel délelőtt, 10 körül már fogadóképes vagyok, csak annyi, hogy Vincenzó már aludni szokott ilyenkor. Kép pedig jó lenne egy olyan időpont, amikor meg tudjuk egymásnak mutatni őket, kisfiam nagyon szokott örülni a babáknak. ha egyszer nem nyügi Katka, és alkalmas, akkor leugrunk mi, ha nektek jó lesz. de azért ti gyertek!!!! Kép

Gigi: örülök, hogy már tetszik a 2006! holnap megmondom, hogy hétfőn vagy szerdán megyünk jövő héten dokizni, és akkor az a nap kiesik, egyébként freeee. Kép és tök jó, hogy jöttök! holnap még egyeztetünk!

Eszti: Domcsi nem semmi, gratula hegyek!!!!! Kép

Moose: igen, oldódik, már alig-alig csepereg Kép

Blaye és Gabi: kőcök éééééééédesek! Kép

Juc: jujjjj, de izgi Kép

SzeníliaKép: egész nap jártál a fejemben, hogy ebben a randa időben mehetsz interjúzni, te szegény ... nem is csodálkozom, hogy ilyen gond adódott ... sikerült összehozni az interjút?

Mayában én is benne vagyok, főleg, ha megint tudok menni Manóval vagy esetleg Zanzával, vagy ...

Zsanci: MOM is jó, oda el tudok menni bkv-val is!

cuppantyú:
fic.
ficánka

O, rajottem! azt kellett volna kerdeznem a gyerektol hetkor, hogy "dentinox gelt kersz?" akkor biztos rogton kipattanat volna az agybol Kép Kép persze ha reggelig alszik, az tokjo lenne, de ha csak ejfelig, akkor nagy bajban leszunk... hallod Szenilia? Kép neked is valami finom epres panadolt kene Isti agya melle kesziteni, ha ilyen keson alszik delutanit, mert ha kinyitja a szemet es meglatja, biztos nem huzza tovabb a lobort Kép Kép
moose

Lehet holnap Maya, ha vagyunk páran...LEGYEN??????????

Votiv,
én is a kökörcsin uccába tartoztam. Neked kik voltak a védőnénik??? Nekem csak 3 volt 1 gyerek alatt...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

MOMba te hol parkolsz mert ha van akkor annak a parkolója egy szar hely!

Gomorrára fel!Kép
20170114224602

Sziazstok!

Neet!

Sajna csak videó van róla, de ha talizunk elviszem és megmutatomKép j és IGAZKép
Osvát vmelyik nap? Meg eg yjó nagy séta?

Moose?

Kép remélem ha nagy lesz majd hívhatom dokinakKép
Hogy vagy? Pici pocaklakó? Tudni már a nemét, nevét?

Mayában benne lennékKép én szívesen megyek, ha szívesen láttokKép
eszti25

Juc,
én mindig a P2-n parkolok, mert ott sokkal kevesebb autó van. Egyébként a parkolója tényleg szar, de csak a P1.
és ejnye...ebből rózsafüzér lesz ma este...mármint én mondok értetek ilyet!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szerintem MOM jo lehet, es sokkal kozelebb is van nekem, mint a masik, de valszeg nem tok menni...

Eszti, kethete aszontak kislany. Nevekrol gozunk sincs, en mar osszevissza olvasom az utonevkonyveket es meg semmi nem tetszik. Tenyleg, azt nem tudjatok, mit jelent a "szorvanyos"? Mert azt ertem, hogy "nagyon gyakori", "gyakori", "ritka" meg "igen ritka". De a "szorvanyos" az pont kozepen van, a "gyakori" es a "ritka" kozott, vagy inkabb az "igen ritka" utan? az Eulalia nev peldaul szorvanyos, na? Kép

Titeket is bombaz mostanaban a readers digest hulye levelekkel, hogy mindjart tobbmilliot nyertek? Ja, meg hogy rendeljetek "Termeszetes gyogymodok a mindennapi gyakorlatban" konyvet? De ha nem rendeltek, persze akkoris nyerhettek tobbmilliot csak mindenfele fecniket kuldjetek vissza... szerintem ez is zaklatas. Kulonbenis honnan ismernek engem?
moose

Moose!

Kép de jó a pici lány! Amúgy mit szeretettek volna?

Nekem kedvenckéim: Amina, Zoé, Alexandra, szóval én is a "szórványos" neveket szeretemKép Bár a Zoé már egyre gyakoribb.
eszti25

Zsan:ennyire rémísztő lettem volna,hogy ilyen mély nyomokat hagytam benne?KépTe mikor is szültél?

petergabi

Esti,
egyik bnőm egy-két éve változtatta meg a nevét Aminára. Előtte Orsi volt!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose:ez az első babánknál volt.

petergabi

Gabi,
én tavaly februárban. És valszeg nem voltál rémisztő, csak én voltam hisztis, mert nagyon féltem a szüléstől, és akkor mesélt rólad. Majd elmesélem emilben inkább...ha érdekel.Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan:kérlek írd meg, mert mostmár megüt a gutaKép

petergabi

Szasztok lyányok!

Az új évben is olyanok vagytok, mint rég... fáj a hasam a röhögéstül Kép

Juc, ha a fijjam aptya gyün szülni, akkor hoz neked inget, ha nem tud, akkor majd én küldök, jó? Mellméretben és is verem a lécet, úgyhogy nem lesz szűk, ígérem Kép Csak majd azt áruld el, hgoy milyen színűt szeretnél és legyen-e rajta valami dísz, firlefánc, rárakás, vagy az egyszerű szépet preferálod. Nekem kézzel szőtt van, fehér (apájé) és téglaszín-kék vegyes fonalból való, az is szép.

Lombi, én 38 vagyok és a 3. trimeszterben az első gyerekemmel, megharcoltam a magamét az egészségüggyel a "genetikai tanácsadás" fedőnevű gyilkolászás miatt. Az AFP a 16. héten (sima vérvétel) kötelező, de ne törődj majd nagyon az eredménnyel, a Gen. Tan. adás = amniocentézis NEM KÖTELEZÕ!!! Nem is lehet, tekintve, hogy 1-5 % közötti a miatta elhalálozó kisbabák száma... és teljesen megbízhatatlan az eredménye is. Szóval ne hagyd magad, bárki is erősködne! (fognak majd..)
A kórházról én még csak jót hallottam, ezért én a világvégéről is ide akarok majd jönni szülni.

Macs, egyben vagytok még?

Indianyó

indianyo

Votiv, Moose, tamarint szerintem lehet pocakosan. en legalabbis ettem, es ez volt az egyetlen, ami segitett isKép

Eszti, sracod nagyon kis ugyiKép!

Lombi, szia itt!Kép

Moose, szorvanyos=igen-igen ritka???Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv, Moose, helyesbitenem kell!!! nem tamarin, hanem TAMARINLAX, amit lehet (es amit en is ettem)!!! a lenyeg, h ne legyen benne szenna!!!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok Csajok!

Lombi!
Tényleg jó minden B betűs doki. Kép Én Balogh...kétszer is Kép Viszont azt tudom, hogy ő már csak olyanokat vállal, akik vagy szültek már nála, vagy évek óta hozzá járnak...Kép

Manó!
Moose jól beszél, tényleg szívesen megkérdezem a barátunkat, csak akkor írj egy kicsit részletesebben mélben!!! Vagy hívj! Kép

Gigi!
Te is! Kép

Moose!
Hát igen, én is rögtön erre gondoltam, hogy mi lesz a lányainkkal-fiainkkal 14-15 év múlva, és engem is kirázott a hideg Kép ... de valahogy reménykedem benne, hogy sikerül őket úgy terelgetni, hogy ne kerüljenek ilyen helyzetekbe!
Ja, és sztem a szórványos az a legritkább...

Juc!
Mi kimaradtunk a felsorolásból...brühühü...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Indianyó!

fehéret és minta nélkülit szeretnék.Téglaszínkék az milyen?Képés van olyan csodaszép indiai narancs vagy milyen szín .Esetleg egy olyat?Semmi frinc-franc nélkülit.

ÉS nagyon köszönöm előre is!
ZSan!

Keressed meg azt a rózsafűzért mert nekem úgy sincs és hát itt már az ördög is kikönyököl Soma szeménKép
20170114224602

Bogárka!

És DONI is és bocsiKép
20170114224602

Juc!
Semmi baj, nem gondoltam én olyan komolyan... a múltkor, mikor az előző maja után írtam egy kis összefoglalót, én tiszta stresszben voltam, hogy csak ki ne hagyjak valakit! Szóval tudom, hogy nem könnyű...így másodszor már nem is mertem írni, akkor annyian voltunk...biztos kimaradt volna valaki Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok, nagyon rendesek vagytok, hogy ilyen gyorsan ennyien válaszoltok, köszi! Én azt szeretem, ha minél kevesebbet avatkoznak be, és "békén hagynak", ha nincs gáz, és nem zárkóznak el az alternatív dolgoktól. (Mindegyiket később szültem, 5-11 nappal, de mivel hosszú a ciklusom, meg a ctg mindig tökéletes volt, nem engedtem, hogy megindítsák, és végül nekem lett igazam, pedig egyszer (külföldön) már ott voltam este a kórházban hálóingben, és akarták adni a hüvelytablettát, de elkezdetm bőgni, és hazamentem, aztán két óra múlva megindult magától.) Azt hiszem, az amniot akkor kihagyom, ha az összes Az előzőnél is azt csináltam, akkor mátöbbi eredmény jó, inkább elmegyek arra az akárhány markeresre, az előzőnél is azt csináltam, akkor is már 36-37 voltam. A védőnő meg akkor úgysem választható,ezt nem tudtam. AZt hiszem, pelenkázni már tudok, de nem ártana, ha normális lenne azért. Most már nagyon gyorsan el kell döntenem, hogy melyik dokihoz megyek. Eddig egyszer szültem férfinél, egyszer nőnél, egyszer meg "fele-fele". Szóval az a lényeg, hogy jó legyen. Négy ygerek négy szülészeten, vicces, csak már ott tartanék... Köszi mindenkinek az infókat!
lombi67

Fic, Recca!

KösziKép

Zsan!

Kép2hét múlva születik meg egy bnőm kisjánya és Amina lesz. Nekem nagyon begyünKép
eszti25

Bogárka!

Tudom én,de akkor is ciki mert odagondoltam Donit is csak nem írtam le.
20170114224602

Lombi,
a fele-fele férfi-nő vízszintes vagy függőleges elosztásban értendő? KépKépKép

Hol külföldön?

Nálunk, falun 5 védőnő van, terhesség alatt választhatóak, utána már nem, körzetesítve vannak. De nem csinálnak semmit, csak néha terepszemléznek.

indianyo

Neet!

Ezt csak neked! Ez a felállás kezdeményeKép és utána felállt de nem a kiságyban hnem kint a nappaliban, de videjót mutatok Osvátba!

Lesz akkor hónap MAYA?KépKép
eszti25

Proone! KESERÛsó oldatot kapott, nem NaCl-t. én is 2 napig f...tam tőle.

Gabi, látom a Csöpped nem válik meg a cumitól Kép . az enyémről is elejében cumis, v alvós képek voltak, de érdekes módon 2,5 hós korától nem kell neki a dudli.
nem tudom, h tej apasztásra jó-e a keserűsó, de ha igem, akkor grarulálok annak, aki az 1 napos anyának ezt rendeli :/

Zsanci! Gabi szülésznő olyan 50-es és 4 gyerek anyja? nekem igen szimpi volt, nála álltam fel először műtét után Kép

Juc, én is f...tam, mint a murikutya Kép

Lombi67!
a másik B betűs Bálint Balázs vagy Bardóczy Zsolt lehetett??
minden doki szoptatáspárti, de igazából ők már ebbe nem szólnak majd bele!
a védőnőt nem te választod, körzet szerint JÁR neked egy.

Pamleny! a babának csak akkor kell pelus, ha nálad lesz. a szülőszobán a kórház pelenkázza.
szopókás ásványvíz oké Kép

ancsipancsi

Ancsi!

Gabi nem 50-s és négy gyerek anyjaKép
20170114224602

Lombi,
fontos kérdés a választásnál, hogy sztk-ba akarsz járni, vagy magánba is jó? Kép

Ancsi,
neked akartam még írni, tudtam, hogy elfelejtek valamit!!! Szóval 1x-1x heti 50-80g is bőven belefér, sőt lesz is, ha egyébként minden rendben, akkor nincs félnivalód! Persze ezt utólag könnyen mondom, közben én sem voltam nyugodt Kép

v
kisün

Ancsi:nem akartam jobban kitérni erre az elapasztásra,de mivel félreértetted,ja és valószínüleg Moose is:szóval az elsőszülött babánk,aki...,Képszóval utána nem igen foglalkoztunk a tejkérdéssel,inkább próbáltunk elbujdosni a világ elől.Na pont vidéken,ahova elutaztunk,csúnyán belázasodtam,de annyira,hogy lázálom,magamon kívűl voltam teljesen.Akkor jött a jóságos doki nagypapa és Õ írta elő nekem ezt a "kúrát".Ezért tudom,hogy tejapasztásra is jóKépDorkám pont 2 hós korától cumázikKép

petergabi

Lombi:A Bálintok is pont ilyen szemléletben dolgoznak,mint amilyenre Te vágysz.Én a Bálint Sándornál szültem /3!/és imádom.Csak sajnos Õ sem vállal már újakat,de a tesója és a fia igen!Kép

petergabi

Juc:Kép/De szerintem a szülésznő Gabi sincs 50/

petergabi

Jucus! akkor lehet, hogy csak negyvenvalamennyi? nekem idősebbnek tűnt.

Vera! ok, de tudod, anyós (aki amúgy tök rendes, csak fostos) megjegyzése "csak nem beteg?", stb. bogarat ültet a fülembe. elkezdtem félni, hogy nem rossz-e a mája meg ilyen baromságok Kép .

Gabi! értem már az apasztást. remélem nálam nem apasztott anno, mert csak az 5. napon csordogált a tejem (jó pár oxitocin után). Dorkád váltotta Lencsit Kép

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: