A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Scully: Belefér. Nagyon jó ötlet a kávé! Kép Ráérek. Kép Akkor majd hívlak. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Annácska
Nagyon jól sikerültek a képek! Annyira jól látszik. Hogy-hogy ilyen sok lett? Nem csak egyet adnak?

KépKép
KépKép
scullyx

Ági: köszi Neked is!, akkor csak szülés után kapom meg, lesz mire költeni. Az anyasági támogatás is arra jó, hogy belevándorol a doki zsebébeKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vok
Várom a hívásod pénteken! Kép

KépKép
KépKép
scullyx

AnnácskaKép

Nagyon szépek a képek a kis lurkóról, nem csodálom hogy nehéz volt válogatniKépKépKép

VokKép
Én simán tudok várni rád tizig, mivel 9 re megyek a vérnyomi mérőért igy nem jelent külön progitKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Annácska: milyen fekvésű a baba, hogy ilyen jól látszik az arca? A kisfiús bizonyítékről is van kép?Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Annácska
Tök jók a képek, nagyon édi a pici fiad.
Remélem nekünk is hasonló jó képeket fognak tudni csinálni hétfőn.

Tünde
Meggazdagodunk bizony Kép Ez tetszik Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Okééé, szóval csütörtökön reggel 10 fele beesek a kórházhoz és utána meg kimegyek Csepelre. Kép Juhhé. Kép Ezt megoldottuk. Kép
Scullyval is lebeszétük, Mariannak is viszem. Jajjj, olya ügyik vagyunk. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Köszi, köszi, köszi Kép
Szerintem is tündéri Kép

Mamacka Kép
Azt még mi sem nagyon tudtuk eldönteni, hogy kire hasonlít Kép

Tündi Kép
Fejvégű. Nehéz is volt képet csinálni, mert folyton belenyomta az arcocskáját a méhfalba, na meg a kezecskéjével folyton takarta Kép

Scullyx Kép
A 4D-n sokat csinálnak és mi kértük hogy írják ki cd-re Kép
A sima uh-n könyörögni kell, hogy adjanak képet Kép

Annácska 27+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska: nagyon szép a kisfiad, gratulaKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Annácska!
Édes a kisfiad nagyon.Kép Nagyon kis husikás.Kép Megzabizom?Kép

Pussz!

Nancsika & Alex 29+1</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

...bezzeg én eldöntöttem... Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok

Ez így nem lesz jó, ha ennyit termeltek, már 2 órája olvasok.Kép
A téma nagyon jó volt sokat nevetem rajta.Kép
Most nem reagálok mert az nekem 3 óra,de nem vagyok lemaradva.

Bori
Nagy-Nagy Gratula a lányokhoz!! Alig várom, hogy képeken is lássam őket.Kép

Annácska
Nagyon édes a fiad és szép nagy baba. És micsoda vádlija van nem semmi.Kép Tényleg focista leszKép

Holnap megyek dokihoz hát nem 4D lesz Kép,de nem baj, csak minden rendben legyen

Babetta és Levi 31+3

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="119911"> Vikó,
köszi Neked a választ. Sajnos nem tudom, hogy milyen típusú volt. Illetve az egyik csomag az Matti. Akkor beszerzek a 7végén egy másik csomit.
Anna,
nagyon helyes kis vasgyúró a kisfiatok! Gratula!
Ági,
köszi az infót. Akkor nem verem meg Tibit és nem tolom le a kiadót!
Babetta,
de legalább láthatod Levit!!!
Vok,
akkor mikor jössz kb.? Szép nagyon a telcsid!

Én most megyek pihizek, mert hulla vagyok.
Puszi. Jó éjt Mindenkinek.</font> Kép
angi79

Sziasztok!

Na, megvolt a TV, vacsi Kép, most felkeveredtem ide is. Kép

Annácska,
nagyon jók a képek, gyönyörű a kislegény!

A körmömet még én vágom, de már kezdem érezni a vesztemet! Előbb-utóbb én is mással fogom vágatni! Kép
A borotválást már megemlítettem Apának, hogy nemsokára ő birizgál majd. Vigyorgott, mint a tejbetök. Kép

nadine81

Anna! Hihetetlen jók lettek a 4D-s képek! Tündéri a kisfiad! Kép

KépKép
nicika

A Szent Imrében mindent adnak, kivéve sapit a gyerek fejére, ha kiviszik a folyosóra családnak mutogatni. Pelusból és popsitörlőből kell utánpótlás, mert ugyan adnak, de az kevésnek bizonyul. Alfeles kérdéseket nem tudom Kép Borotválni én nem tudom magam tökéletesen, pont az érzékeny részeknél... Kívül nem nagy kunszt Kép

indianyo

Sziasztok!

Borotválás: az én pasim szakállas. Lábborotválást még csak-csak vállal, de mást nem. Azt mondja, nincs benne rutinja Kép

Angi: én a Tetrára esküszöm. Ez cseh.

Annácska: nagyon szép a kisfiad Kép

Én ma teljesen kész voltam. Lelkileg padló, para hegyek meg minden. Remélem, most már csendesedik ez a dolog. Déltől már bőgtem Kép

cory 29+5

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory
Mi a baj?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Cory Kép még mindig a szilveszteri csalódás???

Mivel lehet neked örömet szerezni, vagy legalábbis egy kis jókedvre deríteni?

indianyo

Viko: nem. Korapara. De nem tudnám megmagyarázni, hogy mitől jött elő. Mindenféle tünetet magamba látok stb.

cory
Budapest

Cory!
Segít, ha elmondom, hogy én milyen beszólást kaptam szilveszterre? Legalább nem a saját bajodon mérgelődsz.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Cory! Nyugi!
Emlékezz nekem miket mondtál MSN-en. Mondogasd magadnak is! Engem teljesen lenyugtattál!

Puszi!

Holnap kereslek MSN-en!

nancs

Kép

Kép
nancsika

Jaj, Cory, értem én nagyon is... Most van itt az ideje a kroaparának leginkább, amikor még nem és már nem ... rám is szokott jönni, csak gyorsan elhessegetem. Hát, ilyenkor talán Zsomát jól meg kéne dögönyözni, hogy érezd, nincs gáz... A többit nemtom de együttérzek. Egyél egy kis sütikét Kép

indianyo

Én sem tudok semmi okosat mondani! Kép ...én is sok hülyeségre szoktam gondolni, nem győzöm elhessegetni... Próbáld meg valahogy elterelni a gondolataidat...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Cory!
Nem szabad ilyesmire gondolni! Én is szoktam, csak én mindig úgy, hogy " na még ennyit bírjunk ki, már csak ennyi kell, hogy..." Igaza van Vikónak, játssz egy kicsit a két fiaddal és máris jobb kedved lesz.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Igyekszem nem erre gondolni, csak hát az előzményeim.... Közben mondogatom magamnak,h ogy márciusban egészséges 3kg körüli babám fog születni. De vannak napok, mikor ez kevés Kép A mai ilyen volt. Remélem, javul a helyzet.

cory
Budapest

Mesi, neked még mennyi? 8 hét? Tényleg, ha jönnötök kell a kórhézba, mennyi idő alatt értek Pestre? Azért nem kevés, gondolom...

indianyo

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Szerintetek nőtt a pocim?
Csíkom több lett, az láccik.Kép De már feladtam. Kenegetem, és mégis csíkos.Kép

Kép Kép

Sorry, h melltartós, de most így sikerült.Kép

Pussz!

Nancsika & Alex 29+1</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Nancsi, szeritnem nőtt, nagyon is! A csíkok miatt ne aggódj, majd szép gyöngyházszínűek lesznek idővel Kép

indianyo

Nem aggódok, csak olyan randa..Kép

Kép

Kép
nancsika

Nancsi!
Határozottan nőtt! A csíkok sokat halványulnak idővel - bár nekem van egy igen termetes példány, amiről egy nőgyogyó megkérdezte, császárheg-e?
Cory!
Meglásd, hármaska nem is halak, hanem kos lesz Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok,

Cory, kitartás, olyan jól megy minden!!! Kép
Nancs, szerintem nőtt a pocid, látszik.

Mi meg most jöttünk UH-ról.....fiam napra pontosan akkora méreteket mutat, mint a kora, 2 kg, fejvégű. Méhszáj teljesen zárt, magnéziumot sem kell szednem, csak ha eszembe jut...Kép Szóval örülünk, mint a fene!
És többször már nem kell ide jönni a dokibácsihoz, mert: 25-én lesz az első CTG a kórházban!!!

Húú, ettől meg most én lettem parás......Kép

Babuci édes, aranyos, keze-lába meg nem állt, a lábikájával egészen a fejecskéjénél matat, és még mindig fiú...Kép
A héten egyeztetek a szülésznővel.

Hát nagyjából ennyi, de kell ennél több???

Eszti
32+6
Vendég

Tényleg, Borcsa, Cory mesélte is, hogy hármaska lerúgta a poharat a pocijáról... tipikus kos Kép De akkor meg az enyém halak lesz? Olyan kis megértő... Ne má Kép

indianyo

Cory Kép
Minden rendben lesz Kép Nyugodj meg Kép

Eszti Kép
Gratula a fiacskádhoz Kép Hihetetlen, hogy már te is CTG-re mész Kép
Képet nem kaptál?
Ennél több tényleg nem kell Kép Boldog kismama vagy és ez jó Kép

Nancsi Kép
Szerintem is nőtt a pocid Kép A csíkokkal sajna tényleg nincs mit tenni, majd idővel halványabbak lesznek Kép

Annácska 27+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Csináltunk képet a pocimról Kép
Mindjárt felteszem Kép

Annácska 27+1

annácska

Eszti, azt egyezteted a szülésznővel, hogy fiú legyen? Kép
Gratula a jó eredményekhez, biztos a finom csirkepapi teszi Kép

indianyo

Itt van a mai pocakkép Kép
Kép

Annácska 27+1

annácska

Sziasztok! Hát esélytelen volt visszaolvasnom, csak Annácska kisfiát csodáltam meg, nagyon édesKép És a házikója is szépKép

Voltam dokinál, nyílt a méhszájamKép De azt mondta az orvosm, ha nem görcsölgetek sokat, akkor ez második gyereknél a 31. héten nem gáz. Hát remélem, én azért kicsit beparáztamKép

Nicika! 2110 a méhszájam!

Ráadásul mivel antibiotikumot szedek, így előjött a gombám is, vett kenetet, és felírta a canesten kúpotKép Viszont hétfőn megyek UH-ra, és megnézzük a kislányomatKép

MAjd akkor írok adatokat, most nem nagyon tudok mitKép De megdícsért a doki, hogy jó nagy a méhemKép Alíg bírta kitapintani az elejétKép És hallgattunk szívhangot isKép

Juj majd elfelejtettem, megkérdeztem a méhszájnyillalásomról, mert kegyetlenü tud fájni, ha mozog a Kata. Azt mondta hogy mivel lent találta meg a szívhangot valószínű, hogy befordult és a fejével nyomja a méhszájamat. Mondta is hogy pihenjek, ne terheljem a baba súlyával. Mondtam neki, hogy ez szuper, mert akkor fáj a legjobban, ha fekszemKép

A párom meg megállapította, hogy jobbra húz a hasamKép És ténylegKép Biztos átköltözött Kata arra az oldalraKép

Puszika mindenkinek, holnap leszekKép

ZSu
30+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Juj, elfelejtettem mondani, kaptam apától hiper-szuper vasalótKép ráadásul vezetéknélkülitKép Igaz hogy utálok vasalni, de örülök nekiKép

Jah és du hazajöttünk, én feljöttem pihenni, mert elfáradtam nagyon, erre egy óra múlva, szólt a párom, hogy menjek le vacsizniKép És képzeljétek gyertyafényes vacsival vártKép ÉS a szalvétára rá volt írva, hogy őrülten szeretlekKép Én meg bőgtem egy jótKép Csirkepörköltet főzött nekem nokedlivelKép Ez a kedvencemKép Imádom a férjem lányokKép

Jó éjtKép

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,

kidobott az ágy, vagy inkább minifiam, mert akkorákat mozog, hogy nem tudtam tovább aludni.
Annácska, totál csini a pocid, kicsit nekem az Angiéra hasonlít, csak még egy picit kisebb. Nagyon jók a 4D-s képek!!! Kép
Mi nem kértünk képet, mert a sima UH-on már nem nagyon látszik jól, inkább csak darabok, néha egy kéz, egy fej.....Kép Meg már inkább élőben szeretném látni.

Ja, Anita, akartam mondani, hogy Boti hatalmas baba lesz! Ha az én minim korának teljesen megfelelő, és most 2 kg, mekkora lesz Boti, aki már két hete volt uekkora? Ha időre szülsz, lesz vagy 4 kg.....persze nem rémisztgetni akarlak, csak ezen gondolkoztam az előbb.
Mondjuk mi kisebb növésűek is vagyunk, mint ti Tibivel, nálunk mindkét ágról 175 a férfimagasság még a nagypapáknál is, és párom is, a nők pedig úgy kb. 165-öt képviselnek, szóval eleve nem számítottam nagy termetű babára. Kép
Boti szerintem már a 2,5 kg-t súrolja.....Kép

Az első CTG-nél lesz még amúgy UH, tenyésztés (streptococcus-ra), és méhszájvizsgálat is.

Zsu, ez szép szülinapi fogadtatás! Kép

Eszti
33+0
Vendég

<font color="119911"> Jó reggelt!
Eszti,
ezek nagyon jó hírek! Örülök, hogy ennyire mintaszerű a várandóságod és hogy a minid is jól van! Kép Szerintem ebből a végére max 3-3,5 kg-os baba lesz. Szerinted? A 25.-e sincs már soká. Kép
Annácska,
szépen nő a pocid! Látom vettél felsőt a 2in1-ban. Csini! És a nacid is onnan van? Valami hasonlóm van nekem is. Kép
Cory,
remélem ma már jobb és nem parázol. Nem lesz semmi baj! Köszi a pelenkatippet!
Nancsi,
nőtt a babaház! Alex biztos jól érzi magát benne! Kép

Én jót aludtam, kb 8 órát. Ma megint vasalni fogom a madame ruhácskáit. Kép
Puszi.
Angi
36+3</font>
angi79

<font color="119911">Vok,
nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!
Angi</font>

Kép
angi79

Angi, én is így tippelem, hogy kb. ekkora lesz. Én kiegyeznék vele...Kép
Jó vasalást!
Vendég

Sziasztok!

Eszti, tegnap este már nem bírtam kivárni a híreket... De legalább jól indul a nap!
Nagyon örülök,hogy mindketten ilyen jól vagytok, tényleg nem kell ennél többKép Csuda jó,hogy még mg sem kell!
Szép, arányos fiú Bence baba! Kb.ahogy Angi mondja, szerintem 3,5 kg körül lesz, mert most még kb. dupláznak a 6-7 hét alattKép (Papád mit mond?)
Fú, mi is ezen gondolkodunk mostanában, hogy csak akkor lesz szerintünk Boti 4 kg alatt, hogy ha úgy születik meg, ahogy a mamája tervezi...előbb egy picivelKép (Ráadásul holnap már 3 hete!,hogy dokinál voltam, mert jövőhéten megyek megint...)
Azta, már neked is CTG... Kezdek én is beparázni, mert sztem akkor nekem is kezdődik legkésőbb a 30-ai héten (36.hét)... HÛHA...Kép
Gratula a 33-hoz!

Angi: akkor szép napod ma is, ha már Lidike ruhácskáit vasalodKép Annyira jó már ez az időszak, csajok... Örülök,hogy kipihented magad!

Nancsi: szerintem is nőtt a pocid, és a csíkok majd tényleg elhalványodnak!

Annácska: neked is beindult a pocinövésKép Csini vagy!

Vok: Boldog születésnapot!

Cory: Nyugi, minden rendben lesz... és ahogy mondod, márciusban (de tényleg már a kos jegyében) fog születni hármaska 3 kg felettKép Mindig te öntesz belénk lelket, látsz el jótanáccsal, most mi nyugtatunk téged! El kell hesegetni a rossz gondolatokat, nem történhet meg mégegyszer...Szorítunk!!!

Szép napot!

Anita (32+5)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, és én is azt mondom még mindig: kiegyeznék egy kb.3,5 kg 53 cm-s bébivel... Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jó reggelt, most csak gyors bejelentkezés, mert az egész napom egy nagy rohanás lesz: terhestorna, sebészet, névátírás...haza ebédelni...ÚJ dokival az első találkozó, patika, majd előadás az Istvánban. szóval ma nem nagyon leszek.
Drukoljatok az új doki miatt....kissé izgulok Kép

Eszter: előtérben tali, vagy lent az alagsorban?

Tünde: nekem annyira jó volt anno, hogy éjjelre elvitték a babát. zsükségem volt annyi alvásra az első napokban. Sőt így is kimerültem...most kicsizt parázok, hogy fogom bírni éjjel-nappal az első perctől kezdve Kép

Annácska: nagyon jók a képek Kép És a pocid is rengeteget nőtt.

Cory: minden rendben lesz! Pláne, ha ennyire "programozod" a márciusi 3 kilós babát! Fel a fejjel! Erős nő vagy TE!

Titati 35+6
titati

Titati: nagyon szurkolunk!!!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, már 3 hete??? Akkor tényleg már talán megvan a 2,5. Kép
Szerintem neked is indulni fog a CTG.
Annyira izgi volt, ahogy tegnap este a dokibácsi mindent elmondott töviről hegyire, hogy mi várható innentől. Tisztára kész vagyok.
Azt mondta, hogy ne nagyon számítsak hamarabbi babára ilyen méhszájjal, de persze ez is változhat....

Cory, és mindenki más! Egy kis vidámság neked, hogy ma már jobb napod legyen! Kép

És azt még nem is mondtam, hogy úgy jött haza apa tegnap, hogy a héten még nem dolgozik!!!!! Kép

Kép
Vendég

Előtér!!! Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: