A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Anita! Te melyik fajtáját használod? (Soft-Creme, Fresh-Lotion, Sensitive...)

KépKép
nicika

Én intim célokra a Nivea Intimot használom mind szappanban, mind törlőkendőből! Már próbáltam több félét is de nekem ez vált be! Valamint használok nedves WC papírt is a "nagy dolgokhoz" az aranyerem miatt, ebből a DM-est használom Soft and Sicher (asszem valahogy így kell írni!). Már ez is hozzánőtt az életemhez! A babánál biztosan hasonló képpen fogom megtalálni a nekünk leginkább megfelelőt! Kép

KépKép
nicika

Nici,
én még ennyire nem jártam utána az áraknak, hogy itt mennyi, ezért hiszek neked!! Kép Kép De meg fogom nézni, és ha más nem, akkor rendelek én is!
Különben létezik Nivea intim törlőkendő... Kép És nem csíp... Kép Nekem... Kép

nadine81

Babetta, ti sem vagytok házasok? Valahogy azt gondoltam, hogy ti azok vagytok. Ja, és még a személyi mellett kellett a terhes kiskönyv, abból írják be az adatokat (hol fogsz szülni, ki az orvosod, stb.). Nekünk 10 perc volt az egész. Fánk ide is repülhet!!!! Kép

Szerintem is jó a Nivea törlő (meg a Johnson is), jókat hallottam róluk, másból én is gyógyszertárit fogok használni.
Vendég

Eszti! Az apaságit mi is lassan intézzük. Csütörtökön elkérem hozzá a papírt a dokitól, aztán irány az önkormányzat!

KépKép
nicika

Nadin! Te olvasol a gondolataimban? Kép

KépKép
nicika

Nici! Na látod, ez egy naaaaagyon fogós kérdés. Itthon biztos, hogy vizet, kamilla teát, meg hasonlókat. Útközbenre még nem tudtam válsztani. Van egy kettő kendő, ami szimpi, de nem tudom. Az egyik DMes, a másik Plus-os. De a DMes szimpibb. Valahogy én ezekben a naaagy márkákban nem mindig bízok meg. Kép
Azt tudom, hogy a kórházba, meg utánra pampers lesz véve, aztán meg a Monapeles textil pelus (az csak 3,5 kgtól jó). Kép Kencéket gyógyszertárit, az tuti. Kép a többibe még isten igazából nem gondoltam bele, mivel még messzebb vagyok. Kép Pl ilyneke, hogy hidegfertőtlenítő (eszembe se jutott, hogy a gyerek játékait fertőtleníteni is kell) Szóval még nagon sok hiányosságomat kell pótolni. De van még idő utána olvasni, meg kérdezni. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Babetta Kép
Már nyitva az ablak Kép Van hozzá fincsi barack befőttem Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nehogy már lemaradjak, én is rakok pocak képetKép

Kép

31+2 \pocak

popjpeg{326178,}

Néha szerintem ez is szűk LevinekKép

Kép

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nicika: Soft-Creme, ilyen kis kék macik vannak rajtaKép! Eddig intim törlésre mást használtam, most minden alkalommal (utazásnál kéztörléshez, meg mindenhezKép) ezt a Niveát!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ja, és én szerintem nagy-nagy kakiknál úgyis a langyos vizet fogom bevetni, mert ha a háta közepéig terjed, azt kenegethetem akármilyen törlővel.....Kép
Vendég

Olyan sokat írtok nem bírom visszaolvasni...

Anita
Nem tudom... lehet, hogy a cicim miatt ami 75 B-ről 80 E-re terebélyesedett???? és még hol a vége... azért nagyon remélem, hogy ezek után nem hagy cserben és szoptatni is fogok tudni Kép

Vok
Ezek nagyon nehéz dolgok... Kép
Mi egyik szilveszterkor csúnyán összevesztünk(inkább ők velünk mi meg csak pislogtunk) a férjem bátyusával meg a feleségével aki mellesleg gyerekkori jó barátnőm... mai napig sem értem, hogy miért... valószínűleg nagyon ki voltak borulva egymásra meg úgy egyáltalán és rajtunk vezették le. Ez azóta is bennünk van....
Tudom nem ugyanaz de amikor az ember csalódik egy közeli barátban azt nehéz feldolgozni... mi azóta sem beszéltük meg igazán így mindig ott lapul a háttérben... érdemes felszínre hozni a sérüléseket...
Biztos te is érzékenyebb vagy... legalábbis én mindent sokkal jobban a lelkemre veszek.
no most nagyon okos voltam... Kép

Kismamik...
Olyan depis vagyok... mindent nagyon sötéten látok és semmihez nincs kedvem... úgy érzem, hogy túl nagy a falat... szétültem a fenekem csak a lakáshírdetéseket bújom....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kész vagyok tőletek. Lefekszik az ember kicsit aludni, aztán alig tud behozni Kép

Eszter: abszolút megértem, hogy így érzel Kép

Barátságok: nekem nagyon sok új lett, és az igazán értékesek meg is maradtak az első gyerek után is, pedig akkor még nagyon nem szültek a barátnőim. Most is csak 1-1.

A házassági anyakönyvinél van valami olyasmi, ha ott kötötted a házasságot, ahol a gyerkőc születik, akkor nem kell, mert ugyanott anyakönyvezik. Legalábbis nekünk így volt. Budapesten ez kerületet jelent.

Teljesen be vagyok sózva. Jövő héten el akarok menni kismama klubba a kórházba, és eszélni a szülésznővel, hátha beleférek az életébe.

cory 29+4

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vok! A DM-es Babylove márkájúról én is jókat hallottam! Szóval majd biztos azt is ki fogjuk próbálni! A kamilla nem szárít? Nekem pl a textil pelus sem szimpi! Ahányan vagyunk itt annyi félék vagyunk! Mindenkinek más válik be! Én valahogy nem tudom elképzelni hogy a kakis pelenkákat mossam! Lehet hogy túl kényeske vagyok? Kép

KépKép
nicika

Babetta: szép nagy pocakKép Elhiszem,hogy neked is egyre kényelmetlenebb...

Nem tudok elszakadni tőletek, kellett nekem ideülniKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Babetta, nem látszik a sok fánk, csini vagy! És jó nagy a pockód!
Itt már nyitva az ablak, és baracklekvár várja a fánkokat!!! Kép
Vendég

A születési anyakönyvi nem kell nektek (csak ha házasodni akartok), az majd a babónak kell, ha megszületik, és érte kell menni ahhoz az önkormányzathoz, amelyikhez a kórház tartozik. Azért kell előre a 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat MÁSOLATA - tehát a másolat nem régebbi, nem a házasság Kép vagy az apasági nyilatkozat, hgoy ne az anya nevére anyakönyvvezzék automatikusan a gyereket, és apának se ismeretlen legyen beírva. Tehát házasoknak házassági ak másolat, nem házasoknak apasági nyilatkozat. Babának még nem kell semmi, majd a kórházi igazolással mentek az önkormányzathoz, kapjátok az ő szül. ak-ját, amivel mentek kérni a tb juttatásokat.

indianyo

Nici,
nem olvasok a gondolataidban, csak Anitától kérdezted hogy magán tesztelte-e? Kép

Babetta,
jó a pocakkép, jó kis kerek! Kép

nadine81

Vok a Dm-es kendőről pelusról egyéb Baby Love-os termékekről én csak jókat hallottam... mi is ebben gondolkodunk.

Babetta
HÚÚÚHHHAAA nem semmi Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Babetta Kép
Nagyon klassz a pocakod Kép Már múltkor megcsodáltam, de így még jobb Kép

Lányok én most egy kicsit parkoló pályára állítom magam, mert lassan készülnünk kell a holnapi napra Kép
Este még lehet hogy benézek.

Annácska 27+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Babetta! Jó nagy a pocid! De azért fura elhinni hogy ez a babalak is szűkös lehet! Kép

Anita! Én is a Nivea Softot néztem ki szimpinek! Szóval tuti azt fogom megvenni! Kép Intim törlésre ugyanolyan jó mint az Intim változat? Nem ragad? Kéztörlésnél sem ragad?

Domestost fogtok használni amúgy a kiságy fertőtlenítésére? Mert én ehhez gondoltam a Chicco hideg fertőtlenítőt! Meg az gondolom a kiskád áttörlésére is jó! Szerintetek?

KépKép
nicika

Mamacka! Nehéz helyzetben vagytok és ehhez hozzá jön az, hogy tényleg érzékenyebben érintenek a dolgok. Nem csodálom, hogy nem tudod elvisleni az anyóst meg az apóst. Olyan jó lenne, ha ők is úgy segítenének, mint ahogy te segítenél nekik fordított helyzetben. És nem kéne sokat tenni. Viszont az, hogy eszed magad, biztos nem jó.
Hol szeretnétek lakást? Átmenetileg egy albérlet nem lenne jobb?

Eszter
Kép
Kép
vok

WC ülökét amúgy lehet Domestos kendővel fertőtleníteni?

KépKép
nicika

Megyünk szülni, elkezdtem vérezni, szivárog a magzatvíz.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Jányok!!! kész vagyok tőletek, mi ettetek szilveszterkor, hogy nem fogalmazás gátlót az tutiKépKépKép

EsztiKép
semmiféle anyakönyvi kivonat nem kell az anyukától, elhiszik tutira hogy te vagy az anyujaKépKépKépKép Amit Vikó irt az arra vonatkozott , hogy a házassági vagy az apasági ahhoz kell hogy normálisan tudják kiállitani a babó!!!! anyakönyviétKépKép

BabettaKép
Tök szép a pocidKépKép

Ami meg a popsitörlőket illeti, totál babója válogatja, attól hogy nekünk bejön, nekik sajna nem biztos. Anno nekem a Johnsonos dolgoktól nem volt bajom, viszont a korházi csomagban abból adtak mintát a fiam totál kipirosodott tőle, szal gyorsan el is felejtettem minden olyan terméket. Helyette a pampersét használtam, majd szépen áttértem a Gabiéra, jóval olcsobb és nagyon jól bejött. Ami meg a krémet illeti, én vagy majd egy évig csak a gyógyszertári fürdetőt használtam és nem bántam meg. Most a Gabi termékeket használjuk már és hála nincs semmi baja tőle Daninak...

NicikaKép
ebben tök igazad van, szeretem védeni a természetet, de valahol nem vitt rá a lélek, tuti lehet mondani hogy lustaság, a textil pelenka használatra... tudom hogy ez már más mint anno anyáink idejében, de akkor se...

nah ezt gyorsan elküldöm mert ugy is azóta irtatok vagy husz hozzászólástKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Nici: nem csíp, nem ragad, nekem tutiKép

Most már tényleg lépek, majd éjszaka, vagy reggel benézek, mert így nem haladok!

Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Később benézek, most megyek állatokat pesztrálni. Kép

Puszi mindenkinek!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Borka! Megy a drukk!!!!! Értesíts majd bennünket valahogy!!!!!!!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Mindent fertőtleníteni akartok? Én domestost csak a wc-be és max a fürdőbe engedek. Kiságyat nem fertőtlenítettem, eszembe sem jutott. De a gyerekjátékokat sem, csak lemostam szappanos vízzel és kész!

cory
Budapest

Bori!!!

Szoritunk neked nagyon!!!

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Bori: ügyesek legyetek!!!!!!

cory
Budapest

Bori! Megy a drukk! Majd üzenj!

KépKép
nicika

Albérlet alig lenne keveseb mint a törlesztés...
Most a 11. kerületet nézegetjük...
Találtam egy nagyon szépet, férjemnek is tetszik, csak félszuterén és alkóvos... Kép de gyönyörűen fel van újjítva...

Nem akarok ám a terhetekre lenni bocs a sok nyavajgásért előbb utóbb csak lesz valami csak most annyira kedvetlen lettem, nincs kedvem semmit sem csinálni, semmi nem derít jó kedvre... lehet vasalni kellene az mindig visszahozza cselekvőképességemet... mert csak pörög az agyam, hogy mennyi minden mást csinálhatnék ez idő alatt... KépKép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ági, nem én kérdeztem a szül. any. kivonatot. Asszem Bartika. Kép

Borííííííííííí, drukkolunk neked!!!!!!!!
Vendég

Mamacka: gyertek csak errefelé, jó környék Kép

cory
Budapest

Nem tudok elszakadni innen .

Eszti Bartika megy a fánk. A képeken jól látszik a tányér és a konyharuha, és annyira olvastalak titeket hogy az ölembe landolt.

Eszti
Nem házasodtunk össze. Szeptemberben leszünk 15 évesek, és szerintem akkor megejtjük a lagzit. Ha már eddig kibírtuk, akkor már legyen szép a dátum.

Annácska ott van már?
Holnap én is várom a képeket ,ha nem is olvasok a képeket megnézem.

Megyek hajatmosni mert megint elmarad.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

azért ez a fánk durva volt Kép pont most, amikor itt töröm a fejem, hogy mit is ehetnék, mert csak kolbász-szalonna meg ilyenek vannak itthon... Na várjatok csak, majd jövök én valami jóü kis sütivel, csak izgassátok a fantáziámat Kép

Maamcka, Cory, Eszter, Babetta: nagyon egyetértek, az ilyen csalódásokat nehéz feldolgozni. de muszáj... legalábbis átbeszélni muszáj, a feldolgozás más tészta. Nekem is sok ilyenben volt már részem (nyilván másnak is). De minding van új jó az ember életében, ami a régi rosszat csillapítja, feledteti Kép

Na, msot hogy eszek savanyúkáposztát, amikor a lekváros fánk kéne nagyon Kép

Márkuseri, sok-sok kitartást nektek!

indianyo

Lányok!

A túlzott fertőtlenítés a forditottját is elérheti, ugy hogy tessék vigyázzni!! Vagyis gyengitheti a babó immunrendszerét.

Régi régi barátnőm okos mondása volt a következő:
első gyerek: leesik a cumi és rohansz fertőtleniteni

második gyereknél: leesik a cumi, fogod és lenyalod és visszaadodKép

harmadik gyereknél: leesik a cumi, odahivod a kutyát hogy nyalja leKépKép

Nah ezt nem szószerint venni, csak a fokozatokat megérezni benne, szal ahogy gyakorlottabbak leszünk, ugy látjuk át hogy egy két dolog fölött tök fölöslegesen agyalunkKépKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Én azt hallottam, hogy kétféle gyerek van: a tiszta és a boldog. Meg hogy évi 1-2kg koszt meg kell enniük.

cory
Budapest

EsztiKép
Bocsi, de lásd be néha már azt nem tom hogy fiu vagyok vagy lány mert annyit irunk ittKépKép és kezdem már az agysejtjeimet névszerint ismerni, mert annyira vészesen fogynakKépKépKép

Jut eszembe, ha nem tévedek anno te igértél Halász Judit összest, ha nem akkor javits ki. Ha igen akkor lehet belőle még esetleg kérni??

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági! Nekem azért kell a kiságyat fertőtleníteni, mert eddig a padláson volt (illetve még mindíg ott van) fedetlenül! Akkor a kádat felesleges fertőtleníteni ezek szerint! Oké! Kép

KépKép
nicika

CoryKép
Az a minimum a kosz fogyasztási mennyiségbőlKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági, nem gond, most hetek óta először nagyon pörög a topic. Kép

Sajna még nincs meg, és ha meglesz, csak mp3-ban. Úgyis jó lesz?
Vendég

NicikaKép

Nem arra gondoltam ám ,hogy soha nem mosd leKép hanem arra hogy ne folyamatosan azzal a löttyel, és a kiskádat se árt néha azért alaposan kimosni, de szerintem arra bőven elég egy jó kis szappanos lemosásKépKép Vagyis inkább a mértékletességen van a szóKépKép
Nekem is az lesz az első hogy klasszul letakaritom majd a kiságyat amit kapunk, mert vagy már 8 éve nem volt használvaKépKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Eszti Kép

Nekem tökéletesen megfelel benneKép Sokkal több fér fel ugy egy CDreKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Nicika!

Mi is próbáltuk a Niveás törlőkendőket, a Panka bőrét nagyon kikészítette (ő érzékeny bőrű, sőt ekcémás volt) A Bencéé is kipirosodott tőle. Jah és nekem nagyon büdösKép Én a Johnnson-ra esküszök, abból jó a síma is meg a sensitive is, egyiknek se volt baja tőle. Én intim kendőnek a Tesco-gazdaságost használom, 230 Ft és tökéletes, Bencének is azt szoktam venni. A kicsinek a popóját nem merem azzal törölgetni, de ki fogom próbálni, és ha nincs baja, akkor inkább az lesz használatban.

Nálunk Newborn pelus Pampers, nagyobb méretben Liberó. A többi nekem nem jött be.

Sterilizálót én nem veszek, mint már írtam nem vagyok híve. Egyszer kifőzöm a dolgokat, amikor megveszem és kész.

A textilepelenka tényleg nagyon olcsó, lehet én is fogok rendelniKép Mi most vettünk 2290-ért 10 db-o, igaz ez cseh pelenka. Az a legjobb.

És képzeljétek, találtam bútort a kislányunknakKép A kiságy, a pelenkázókomód, és egy polcos kisszekrény együtt 45e és adnak hozzá egy kókuszmatracot is. És ráadásul ez pont az a bútor amit kinéztem A Faktumban, csak újonnan az ágy meg a pelenkázó lett volna 60e.
Szóval most nagyon boldog vagyokKép

Én is holnap Du megyek orvoshoz, igaz nála nincs Uh, de biztos megbeszéljük mikor kell mennem. Szvsz hamarosan, mert 5 hete voltam utoljára.

Zsu
30+0Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bori
Megy a drukk!!!!!!!!
És várjuk a híreket!!!
Hú teljesen beindultam,úgy izgulok mintha én mennék.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Én pl. minimális vegyszert használok a takarításhoz, Domestost csak a WC-be, mert tönkre teszi a sok vegyszer a védekezőképességünket. A babáét szintúgy, úgyhogy a fertőtlenítéssel csak óvatosan. Ráadásul marhára allergizál is.
Vendég

Nah irjatok még sokat, msot megyek és tisztába rakom a fiamat, mert állati büdi itt mellettemKépKép És már levette a nadrágját a harisnyáját és hozott egy tiszta pelust, szal felkérés egy keringőreKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: