A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

A drága gyermekKép
És ennyi gyogyiból hány tűsződ ért?

KépKép
inari

Inari!Kép
Nem voltam ám eleresztve pete ügyileg.KépEzt jól megaszontam.KépMárcius 22.én volt a bal oldalon 1db 11-es,a jobb oldalon 1db 12-es 1db 19-es.Kép24.én volt az inszem.Tehát két napig még növögetett az az egy 19-eske.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Wish!
Köszi a progeszteronos infót, legalább már ezen sem gondolkodom. Kép
Remélem még jobban lesz a lelki világod, és újra "tréfarépát fogsz reggelizni". Puszi neked!

Inari!
Igen, mondta is, hogy most megnézi hogyan reagálok, és legyek türelemmel. Köszi.
Hédi most már igazán borzasztó, Nincs itthon Betadinom, remélem nemsokára megjön a doki, és akkor már viszem is. Nálunk két napja zuhog az eső, és a kutyák a házukban játszanak. Egész nap ugatnak, két nem normális, rosszabbak mint a gyerekek. Hédire nem lehet ruhát ráhúzni, Mert Fifi letépi. Nemhiába, Férfi...

Olyan sötét is van, tiszta depis az idő. Én állandóan az állomásra járok, úgy óránként, mert nem tudnak adni IC-re jegyet, mert elromlott a MÁV-os gép. És nem akarok lemaradni róla, sosincs hely, azt mondják. Hajjj, az a jó kis vonatozás, már el is felejtettem milyen jó! Kép
Közben meg sajtos pogit sütök. Remélem nem lesz olyan mint a beton. Nekem persze apa sosem segít főzni.
Tényleg, ki hol fog szilveszterezni?

Stella!
Szuper lehet ez a hullámzós játék! Kép
Én is akarok ilyet! Már nem kell sokat kibírnod munkával, utána kezdődhet a pihi.

Dia!
Tiszta olcsóság ez a gyerkőc dolog. De mindenképp megéri. Gondolom most sem kerül kevesebbe, csak a tesóimból indulok ki, hogy ez kész őrültség. Minden olyan drága, ami kicsi.

Én pont tegnap számoltam, (mert könyvelek ám, nincs jobb dolgom) hogy eddig 149000-be van, a nagy SEMMI.

Ja és azt még nem írtam, hogy Dévai azt mondotta, hogy arra kell vigyázni ne legyen sok petém, mert most is sok van. Kellemesen elviccelődött azon, hogy valahol most 6-os ikrek születtek. Mondtam, hogy akkor szétosztom. Kép Kép
vanda978

Sziasztok!
Csak beugrom, mert itt van a keresztlányom "vendégeskedni". Szolnokon laknak, szegénykém, máskor örült volna ha itt reked nálunk, mert imád itt lenni, de a ma reggelre lehullott hónak nem tudott annyira örülni... szerelmes a drágám két hónapja és hát a szíve hazahúzza a közös szilveszterre... csak most a hó miatt nem tudjuk hogy járnak a vonatok. 17 éves és annyira jó fej tini. Nagyon örülök, hogy a párommal nagyon jól kijönnek, pedig hát kamasz gyerekkel nem olyan könnyű elfogadtatni magát az embernek. De tök jól megvannak egymással, úgyhogy a szerdai Dévai látogatás utáni sírás után tegnap nagyon vidám napunk volt. Ma szeretnénk egyet sétálni a városban, arra gondoltam, járunk egyet a Gellért-hegyen a friss hóban.

Vanda, szerencsére tényleg visszahúzódott ez a zsír-izé amit növesztettem. Ahogy a hasam visszaállt az eredeti méretére, úgy visszahúzódott ez a dudor is.

Wish, én is örülök hogy újra írogatsz. Furcsálltam hogy nem jöttél, hiszen máskor mindig írtál. Remélem, ami volt gondod megoldódott.
Vettél gréfrútmagcseppet?

Itt olyan szép a hó!!! Ilyenkor (is) annyira kitör belőlem a mehetnék, mennék ki a hóba, a szabadba, sétálni, rugdosni a havat! Vmelyik este is esett (csak másnapra elmosta az eső), este mentünk egy kört a házak között, hát, olyan öröm volt, ahogy a hó ropogott a talpunk alatt!!!

Na, puszilok mindenkit!
Kata

Kép
szkatácska

Kata,
örülök, hogy jobban vagy.Kép Hát igen szép a hó, csak itt nálunk még van hozzá viharos szél is, úgyhogy egyfolytában lapátolni kell. De nem baj, mert szeretem. Vanta is imádja, fetreng benne, kívül a szőre tiszta jég, de belül puha, meleg. Hihetetlen, hogy ezek milyen jól bírják.Kép

Vanda,
Betadint tudsz venni a patikában az állomásra menet. Én egyet-kettőt elfogadok, ha 6-os ikreid lesznekKép

Dia,
neked akkor volt valami hormon problémád, hogy ilyen kevés petid nőt? Bocs már nem emlékszem.

KépKép
inari

Sziasztok Csajszik!

Dia!
Te jó ég! Az inszem került végülis ennyibe? Nem semmi. Nyilván megéri, ez nem kérdés, de azért ha kísérletezgetnek és nem jön be a sok-sok gyogyi, azért az biztos nem fog jól esni.

Wish!
Ennél édesebb vita szerintem nem is kell, hogy ki NEM sütötte azt a mézeskalácsot. Kép Mi is általában együtt sütünk-főzünk. A kép általában a következő: Két antitalentum magabiztosnak tettetve magát áll a kaja fölött és vizsgálgatja. És halál biztosan mondja, hogy mit kell tenni, belül pedig drukkol, hogy igaza legyen és ne tegye tönkre a kaját Kép
Ritka jó dolga van a leanderednek, pedig azt hiszem, nem szokták beltérben olyan jól érezni magukat. Nálunk inkább haldoklanak a növények. Kép

Remélem Farkasék és Enigma és Lkt és a többiek is jelentkeznek hamarosan...

Stella!
3-4 óra, 3-4 nap, 3-4 HÉT!! alatt tanítod be az utódod? Kép

Inari!
Gondoltam, megkérdezlek, hogy melyik gyogyi mire való, hogy nagyon okos legyek, mikor Dévai mondja, hogy mit kell szedjek. De azóta már annyifélét hadartatok el, hogy rájöttem, ez nem fog menni. Kénytelen leszek előzetes felkészülés nélkül elfogadni, amit Pityesz javasol. Csak olyan rossz belegondolni, hogy kísérletezgetéssel lehet csak kitalálni, hogy melyik gyogyi lesz nekem jó. Bár elvileg nekem a peteéréssel nincs bajom (nőgyógyászom szerint, ha van pozitív LH-tesztem, akkor van peteérésem), de még sosem nézték UH-val.

Inszemnél is lehet, hogy olyan gyogyit kapok, amit szúrni kell? fúúú

Kata!
Látod, hogy milyen hamar jókedved lett! Örülök neked! Kép
Én is alig várom, hogy kimenjek kicsit a hóba, bá most itthon is annyira jó. Kibírnám még egy pár hétig munka nélkül... Kép

Vanda!
A MÁV-nál én is csak gázokat hallok. Sokat késnek is a vonatok. Ma akarsz utazni?
A 6-os ikrekkel engem is riogatott Dévai. Enigmánál láttuk a fotót róluk. Hihetetlen!

Én is akartam a Szilvesztert kérdezni. Ki mit csinál?
Mi még nagyon vacilálunk a vidékre megyünk haverokkal házat bérelni és zenész haverok koncertjére átmenni, vagy itthon maradni és néhány budapesti kallódó cimborát összeszedni egy nagy társasjáték party-ra.
Képtelenek vagyunk dönteni.
Vendég

sziasztok mindenkinek.

Katácska:
Nagyon rossz hireket olvastam, szinte bíztos voltam benne sikerülnifog, de sebaj, majd februárban meglesz.
Ami a Dévait illeti, hát mit mondjak, nekem volt talán a legkeserübb a szájizem miatta, és nagyon sokat sírtam miatta, de mindent ellehet felejteni, hiszen neki köszönhetem a 2 gyermekemet, és én ugy gondolom hogy ezen a területen jobb nincs az országban.

Mi jol vagyunk, jan. 4-én leszünk 4 hónaposak, Réka már 7 kg-os Petrus 5,8 kg-os,hát nem ugy néznek ki mint két koraszülött baba.
Petrussal járunk 2 hetente vizsgálatra, de nagy baj nincsen ezért nem nagyon szeretnék rola beszélni.
Keveset tudok netezni, neha szoktam visszaolvasni, de nem nagyon tudok írogatni.
Aranyos volt a Vanda, azért szedtem össze az erömet és irok nektek egy kicsit, a Rékával az ölemben aki alandóan vissza tolja a bilentyüket.
Petrus alszik.

Puszika mert Petrus ébredezik. Itt egy kép:Kép
lavy

Lavy!
Örülök, hogy írtál, és főleg, hogy képet is raktál!!
Igenis lehet öltöztetni kislányokat "habosan" és mégis divatosan, te bebizonyítod. Olyan cukik ezek a rucik! De nem csak a rucik. Olyanok mint akik egymás arcát akarnák kicsit megkóstolni. Nagyon tündérek.

Irigykedem most a nagy hóra, én is imádom. Olyankor megyünk a két hókutyával sétizni, mi pedig sosem hagyjuk ki a csatát.
De most nagyon szar az idő, locs-pocs van csak.

Inari!
Akkor neked kettő, a tesómnak is kell egy kislány. Kép Neked minegy milyen neműek? Mert akkor úgy igyekezek, hogy jó legyen. Kép

Réka!
Nem ma akarok utazni, majd 2.-án. Csak így előre kell venni jegyet, ha le is akarok ülni. Az meg nem lenne rossz, mert 4 óra az út, bár IC.-vel talán 3, de nem tudom tutira. Már van jegyem, apa megvette Szerencsen.

Pogácsáim sülnek, már két tepsivel van, meg sajtos rúd is. Holnap nálunk lesz baráti szilveszteri party, de nem olyan nagyon bulizós-ivós, hanem olyan light-os kis actyvitis (ezt tuti nem jól írtam), meg ilyesmi. De ezt jobban is bírom, csak 16-an leszünk.
vanda978

Sziasztok!!!
Gondoltam én is megpróbálok képet küldeni az immár egy hónapos csöpségeimről! Sajnos egyenlőre nem sok időm van olvasni titeket, a gyerekek minden időmet lekötik! És én meg persze élvezem hogy babusgathatom őket! Talán már el is rontottuk őket egy kicsit, mert nagyon szeretnek ölbe lenni, és este kizárólag csak a franciaágyban hajlandóak aludni apa és anya között!

Kép

Kép

Babákkal teli Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek!
nikosz

Sziasztok!
Vanda!Kép
Már Ti is szép összegnél jártok.KépHajrá pogi sütés!KépÉn most nevesincs salit készítek holnapra+sajt és sonka tekercset.Holnap még sütök malachúst,süti pedig rengeteg maradt kariról.16 fő neked lightos buli?KépNem semmi.Irigy-irigy a baráti társaságért!KépMi hármasban töltjük a szilvesztert.Már behűtöttem a vadmálna kölyökpezsgőt.KépApával elszopogatjuk éjfélkor.Csak be ne vaduljunk tőle.KépKép

Réka!Kép
Bizony,bizony ilyen sok volt nálunk az inszem.KépNa de ez csak egynek az ára!Az első 129800ft volt.

Inari!Kép
Igen hormon problémám van,volt.Ettől PCO-s a petefészkem.Rengeteg tüszőt termel és nem tudnak egymástól kellő nagyságúra megnőlni.

Lavy,Nikosz!Kép
Gyönyörűek a gyerkőcök!Jó egészséget és sok tejcsit kivánok!Kép

Andi!Kép
Lehet tudni mi volt a gond????

Mindenkinek sok puszi,további szép napot!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Hát a VandaKép jól odapirított, hogy jelentkezzünk már, no, hát itt vagyok, noKép!
December elején lefagyott a gép, elkaptuk a KÉK HALÁL-t, elveszett minden adatunk, basszus. Most lett megjavítva.
Andriska már 5400 g, már senki meg nem mondja, hogy korababa. Még mindig csak csukott szemmel hajlandó mosolyogni a kis ravaszKép! Már tartja a fejét, mindent megnéz, iszonyúan akar tanulni! Néha sikerül eltalálni a kezével Micimackót, bár szerintem ez még véletlen..
Puszi, lányok!!!
szani

Levy, Nikosz
Gyönyörűek a babák. Tudom, hogy csúnya dolog, de nagyon irígyellek titeket. Jó lehet ilyenkor a havas téli estéken összebújni a babákkal.

Dia,
nem is gondoltam volna, hogy ilyen nagy különbségek lehetnek. Neked a PCO miatt nem nőnek a petéid rendesen, nekem az FSH miatt. Na, de sebaj, kifogunk rajtukKép

Réka,

igazából keveset tudok a gyógyszerekről. Ha jól tudom a Puregon hörcsög FSH, a Merional pedig szarvasmarha HCG hormon. Ezek után ki tudja kire fog hasonlítani a gyerek. Szarvai lesznek és elöl két hosszú foga.Kép Sajna a többi gyógyszerről nem tudok. a Closty is valami hormon alapú, az agyalapi mirigyet stimulálja talán. Lehet, hogy hülyeségeket írttam, de a hörcsög és a boci biztos. Jó, ha van peteérésed, szerintem nálad akkor az lesz a cél, hogy 4-6 szép tüsződ legyen egy ciklusban. A túl sokat a 6-os ikrek veszélye miatt nem szereti PityeszKépKérdezz bármit nyugodtan, ha tudok segítek.

Vanda, jó utat, tényleg és akkor most egy-két hétig maradsz Pesten, amíg UH-ra kell járnod?

KépKép
inari

Nikosz!
Gyönyörűek a picik. Õk aztán tudják mi a jók nekik, apa meg anya között aludni... legjobb. Kép

Dia!
Tényleg be ne vaduljatok a vadmálna pezsgőtől! Kép
Mi is vettünk kölyökpezsgőt, és már úgysem ihatok semmit. Persze attól még a többieknek szabad. Én is csinálok malacsültet, mert ilyenkor az kell. Magunknak ma főztem lencsét, mert az ugye elhagyhatatlan (hátha mostmár megpénzesedünk), meg korhelylevest is, annak mindig sikere van. De a barátok is szoktak hozni kaját, ezt-azt.
Meglepődtem, hogy milyen problémád volt, olyan furcsa mennyi minden féle van.

Szani!
Jó, hogy írtál, gyakrabban is tedd meg. Örülök, hogy jól vagytok, és Andriska ilyen szépen növöget-cseperedik. Általában a korai gyerkőcök behozzák a lemaradást, sok olyan ismerősöm van. És főleg a fiúk!

Inari!
Elájulok, hogy mi mindent tudsz ezekrőla gyogyikról. Meg szarvasmarha, és hörcsög? Kép
Igen, úgy néz ki, hogy UH iőben Pesten és Pakson leszek, addig nem fogok tudni írni. Vagyis Paksról tudok, majd onnan írok. Meg remélem összefutok majd valakivel Pityesznél is.
Utánajártam, hogy nem fizetnék-e az utat, de nem nyert, nem fizetik. Pedig nincs is a megyében mégegy ilyen hely, na mindegy, ez hosszú. Kép

És a lényeg majdnem lemaradt: Hédike olyan de olyan cuki kutyám, szolidarít velem. Az a helyzet, hogy mindig kap olyan injekciót amitől nem tüzel, ne legyenek kiskutyik. És ettől az injekciótól a pajzsmirigyének lett baja, ami kihat a petefészkeire, de az a lényeg, hogy nőgyógyászati problémái miatt hullik ki a szőre. Gyógyszereket kapott szegényke. Remélem mihamarabb normalizálódik a helyzet legfőképpen miatta, de ma is nézték a kaputól emberek, hogy néz ki. Kép
vanda978

SZIASZTOK!

Bocsánat a csendért, de átkozott nehéz napokon vagyok túl. Illetve még csak részben túl.
Szóval dec.23-án kiderült, hogy a cég tulajdonosa, ahol dolgozom se szó, se beszéf leváltotta az ügyvezetőt, tehát a főnökömet, aki 6,5 éve ügyvezet, gyakorlatilag mióta én odakerültem. Iszonyat gusztustalanul zajlott az egész, végre mára megtudtuk, hogy ki az utód. 23-án hívogattak a tulaj új szaktanácsadói, majd személyesen a tulaj is (6,5 év alatt ilyet nem csinált...), hogy találkozzak velük, de én hajthatatlan voltam, hogy a főnököm nélkül sehova. Jól meg is lettem fenyegetve.
Szóval a karácsony ilyen feszült hangulatban telt, aztán a 2 ünnep közt meg végig munka az elvarratlan szálak elvarrására. Jó úton vagyok, de még azért van hátra bőven, de szerencsére még van néhány napunk.
A kollegáimat nagyon sajnálom, de tényleg. Rengeteg munka rajtam kesresztül futott, most azt sem tudják, hova kapjanak. Én viszont úgy döntöttem, egy olyan nőnek (=tulaj), aki életében egy percet sem dolgozott, Olaszországban már több céget csődbevitt, én nem vagyok hajlandó dolgozni. Amikor én odakerültem a 0 alattról indultam, most kezdjék ők is onnan.
Januártól részben Pesten, részben Bács-Kiskunban fogok dolgozni.
A felmondási időmre kell fizetnie a tlualjnak, addig nem kell aggódnom. (habár már előre látom, hogy munkaügyi bíróságra fogok majd járni)
Egyrészt nagyon sajnálom, mert 6,5 év az rohadt sok, ráadásul tényleg az alapokat én építetettem és tartottam azokat lábon, másrészről pedig jó érzés ettől az óriási felelősségtől a sterssztől megszabadulni.
Arra gondolok, hogy soha semmi nem véletlen. Ennek is biztosan lesz mondanivalója, csak még nem értem, majd csak a jövőben fogom megérteni a történtek értelmét.

Szóval ezekben a anpokban rengeteget öregedtem, nagyon remélem, hogy nyugodtabb időszak következik az életembenKép

NAgyon édesek a topikos babák, habár Andriskáról hiányoltam a képeket.

Wish!
Nagyon jó, hogy itt vagy újra!!!!
lkt

SziasztokKép

Lavy, NikoszKép
Babák nagyon édesek!! Jól meggyömöszkélném őketKép

SzaniKép
Nagyon örülők, hogy jelentkeztél. Már aggódtam kissé. Andrisról én is hiányolom a képet!

VandaKép
Hédi nagyon kedves ahogy szolidarít veledKép Mikorra nől vissza a szőre? Látom magam elött a járókelők képét ahogy benéznek a kapunKép

InariKép
Boci, hörcsög.Kép Én másfajta szurit kaptam, húú abban mi lehetett. Mondjuk Olikám sokat harapdál, lehet, hogy jó kis kutya hormon volt benne?????Kép

TimiKép
Sajnálom, hogy ezt az egészet pont az ünnepekre időzítettékKép De ahogy te is írtad, nagy felelősségtől szabadúltál meg. És lehet, hogy ez lesz a babához vezető út. Semmi sem történik hiába és véletlenül. Minden jól fog végződni!! Addig is sok puszit küldök neked.

Puszi

KépKép
gigi28

Timi!
Húúú, ez nagyon gáz, nem beszélve, hogy pont ünnep alatt kellett ezt elszenvedni. Bár nekem a sztori nagyon ködös, mivel azt sem tudom hol dolgoztál, azért nagyon kihallom a kétségbeesést, és ezért sajnállak.
Végülis a lényeg, hogy megoldod, és remélhetőleg mihamarabb dolgoznod sem kell már. Egy darabig.
vanda978

Sziasztok!
Jaj, de jó, hogy beindult a topik! Végre nem csak az én hülye kérdéseim lógnak itt a levegőben!
Most meg már alig bírom visszaolvasni! És mi lesz, ha dolgozom??!?

Lavy, Nikosz!
Nagyon édesek a babák! Ilyenkor tényleg van egy kis kellemes irigység is az emberben, de a cél is látszik, azaz az eredmény.

Szani!
Én is örülök, hogy írtál, elhiszem, hogy nincs időd ránk, azért ha lesz időd, gyere. Nem felejtem el, hogy a te marketing szövegedre érkeztem ide a topikba Kép

Vanda!
Milyen lett a pogi? Jaj, nagyon imádom. Akármennyit meg bírok enni belőle.
Mettől-meddig jársz UH-ra? Lehet, hogy mi találkozunk. Én kb. jan. 11-12 körül megyek először, tartok tőle, hogy te addigra már végzel...
Ez a Hédi! Nagyon édi! És akkor most mi lesz a megoldás a problémájára?

Inari!
Hogy te miket tudsz? Õrület? Én csak azt tudtam, hogy egyes gyogyószerek állati eredetűek...
Ettől a peteérés dologtól félek kicsit, mert az csak a nőgyógyászom véleménye volt, hogy ha van LH-csúcsom, van pé-m. De Pityesz riogatott, hogy attól még lehetnek ott is gondok. Szóval csak remélni tudom, hogy a pé. körül mindenk okés és akkor nem kell teletömnöm magam gyógyszerekkel.
Mindig van mitől stresszelnie magát az embernek, igaz?

Szia Timi!
Már hiányoltalak!
Ez nagyon durva! De fontos, hogy erkölcsileg, lelkiismeretileg jól jössz ki belőle. Azért csak nem öregedtél annyit Kép, persze az élettapasztalat mindig jól jön.
Ha bármilyen munkaügyi vagy TB-s kérdésed volna, szóljál nyugodtan, tudok segíteni! Remélem, nem lesz rá szükséged! Kép

Lányok!
Végül döntöttünk lemegyünk Hatvanba a táncos haverok után. Szóval legközelebb már csak jövőre jelentkezem.
Nagyon örülök, hogy közétek keveredtem és tudom, hogy jövő ilyenkor már a babáink böfijeiről zajlik majd az értekezés, no meg a rugdosásikról a pocakban.
NAGYON-NAGYON BOLDOG, BABÁS ÚJÉVET KÍVÁNOK!!

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok Kedveseim! Kép
Tegnapelőtt jöttünk haza, akkor tudtam is egy kicsit olvasni, képekben gyönyörködni, aztán a gépünk bedurcizott, és ma reggelig futtattuk rajta a hibaellenőrzőt, mert iszonyatosan belassult valamitől. Igyekszem utolérni a fejleményeket, most mennem kell konyhatündérkedni, de nemsokára jövök én is! Kép

Kép
<font size="-1"><font color="0077aa">Sose fejezd be kívánságod anélkül, hogy elsuttogtad:
"Hiszem..."
...és legyen az újév valóra vált álmaid éve!
</font></font>
Puszi
Hajni
hajnesz

Szia Hajni!
Jó, hogy te is megvagy.

Én is szeretnék kívánni mindenkinek nagyon boldog, nagyon mázlista, és nagyon babás új évet!

Szurkáljátok ki a lufikat!:
http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_16961.php
vanda978

Ja, és rakjatok feltétlen hangot is, mielőtt szurkáltok! Kép
vanda978

Vanda, én szurkáltam... és jót mosolyogtam!

Én is mindenkinek boldog új évet kívánok és azt, hogy a legszebb álmai teljesüljenek... kinek mi... de gondolom nagyon egy húron fogunk pendülni a kívánságokkal!!!

Sziasztok, Kata

Kép
szkatácska

Na, először is:
A Jóistenke éltessen sokáig szülinapod alkalmából, Roxalunk!

Jaj de jó ennyi babát látni!!! Andriskáról is olyan jó lenne egy-két újabb, lécci lécci, Szani!!! Kép

VandaKép
Nem tom írta-e már valaki, a Bromocriptint a vélhetően magasabb prolaktin szintedre kaphattad. Ez a tejelválasztásért felelős hormon, ami szoptatás alatt magas, elvileg ezért nem lehet teherbe esni ilyenkor, persze hallottunk már erre is példát, hogy de mégis...Kép Véleményem szerint genyóság ez a saját hipofízisünk részéről, hogy ilyet képes művelni, mikor nem kéne. Szóval a Bromó szépen le fogja vinni normál tartományba a szintet, ne aggódj. Nálad nem jelentkeznek a "jó kis" mellékhatások? Engem sajnos teljesen kicsinál, de legalább tudom már, milyen érzés lesz éjjel-nappal émelyegni!!! Kép
Szegény kicsi Hédi, drukkolok, hogy hamar megszépüljön!!! Kép

Timi Kép
Ez nagyon szar, és pont mostanra időzíteték, hogy lehetnek ennyire surmók...de ugye egy picit azért tudtál kikapcsolni? Úgy sajnálom, hogy így belerondítottak az ünnepekbe. Remélem több ilyenben nem lesz részed a jövőben és biztos, hogy a magad mögött hagyott stressz meghozza a gyümölcsét!!! Kép

Wish Kép
De jó Neked, szép lehet a leander és illata is van?! Nekem is inkább fonnyadoznak a növényeim, mint Rékának, hiába lehelgetem őket.

Kata Kép
Örülök, hogy a "zsír-izéd" visszahúzódott, képzeld, a barátnőm, aki a harmadik babáját várja, szintén ilyen tünetekkel került dokihoz, aki azt mondta, csak uh-gal deríthető majd ki, hogy sérv-e vagy zsírcsomó...egyből eszembe jutottál, félelmetes az egybeesés, de hogy mi hozza ki???

Enigma Kép
Hogy teltek az ünnepek? Képzeld, úgy néz ki, a szülinapodon lesz a transzferem. Kép

Inari Kép
Vanta most aztán tényleg egy nagy jegesmedve! Kép
Fú, jó nagy hó lehet Nálatok, bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha egy nappal később indultunk volna vissza Pestre, így pont megúsztuk. Azért nem tagadom, szívesebben gyönyörködnék benne a Dunántúlon, mint a panelből nyóckerben, de ez van. Kép

Gigi Kép
Látom Nálatok is valami állatos ment a tévében fényképezkedéskor. Kevin szokta nézni? Megmutatom, Pompikánk, hogy rá tud cuppanni a természetfilmekre:
KépKép
...aztán felfedezte az ajándékát is és jól el is gyepálta szegény vizilovat...Kép
Kép
Na úgy érzem, most már kicsit sok vagyok, megszűnök.
Puszi mindenkinek!
hajnesz

Hello,

Farkasok megérkeztek az egy hetes család látogatásból, azaz kiásták magukat.
Végre a Bakonyba visszaköszönt a gyerekkoromból jól megszokott TÉL!
70-80 cm hó, 80 km/h széllel.
Persze csak kerülő úton tudtunk jönni, félúton még hóban.

Meglátogattuk Nikoszékat és az ikreket.
Képeket hamarosan teszek fel.
Sajnos Lavyékat ki kellett hagynunk, mert abban az irányban le volt zárva az út! Bakony az Bakony!

Majd visszaolvasunk!
Előre is mindenkinek jó bulizást!
BUÉK!

Farkasok

Kép
farkasok

Roxal,

Boldog szülinapot!!! Remélem a vizsgáiddal jól állsz és hogy 2006-ban nem ügyvédi állást kell keresgélned, hanem babakocsit tologatnod.Kép

Hajnesz,
jó hogy itt vagy. Pompika gyönyörű,Õ félperzsa, vagy mi? Jó kis bundája van. Nem akarsz a vedlésből küldeni Hédinek?KépMi is panelban lektunk 4. ker.-ben. Ilyenkor, mikor fehér minden azért az is sokkal szebbKép

Réka,
szerintem ez csak a szokásos ilyeszgetése Pityesznek. Bár tény, attól, hogy valaki ovulál ,ég nem biztos, hogy van megtermékebyíthető petesejtje. De egy egészséges népitáncosnál erről szó sem lehetKép Képzeld a barátnőm is táncolt a Kertész egyesületben. Jó bulizást nektek!

Szani,
Andris nagyon szépen fejlődik. Kérünk róla mosolygós biztató fotókat.

Vanda,
Te kezdesz közülünk elsőként 2006-ban, úgyhogy légyszi' indítsd el a babalavinát. A kopaszkutyának meg jobbulást!

Timi,
elég szarul záródik a 2005-ös év, úgyhogy 2006 mindenért kárpótol. Csak néhány hónapig kell új munka, utána az ikrek miatt ugyis otthon kell maradnodKép Nagyon pozitív a hozzáállásod, hogy már a következő munkádon töröd a fejed. A régi olasz főnőköd meg majd a falba verheti a sajátját, hogy hagyott elmenni.

Drága lányok, babák és férjek

Mindannyiótoknak nagyon boldog 2006-ot , sok kakis pelenkát, átvirrasztott éjszakát, fogzás miatti aggodalmatkívánokKépMág jó, hogy akkor is itt leszünk egymásnak vigaszkéntKép

Mindenkit puszilok,
Erika

KépKép
inari

Sziasztok drága Barátaim!!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk! Teljesüljön minden álmotok, vágyatok!!
Nagyon boldog vagyok, hogy rátok találtam. Sokat jelentetek nekem. Ha veletek vagyok mindig jó kedvre derülök. Köszönöm nektek!!
Sok-sok puszi!!!
Kép

U.i: Hajni!Kép Nekem a tengerimalocom volt PompikaKép Ja és Kevin ugyanígy bámulja a tv-tKép Olivérrel egyetértésben.

KépKép
gigi28

Eszter!Kép
Nagyon Boldog Szülinapot!Kivánjuk,hogy 2006-ban minden álmod teljesüljön!KépSok puszi.Dia és Domi
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Roxal!
Istenke éltessen sokáig, füled érjen bokáig! Kép

Hajni!
Jó, hogy írtad, mert fogalmam sem volt róla. Meg arról sem, hogy miért vagyok állandóan rosszul. Most már tudom ki a bűnös, bár már gyanakodtam.
Pompika nagyon tuti kis cicus, tényleg helyes. Kép

Inari!
Így legyen, így legyen, így legyen. Én megindítom ezt az évet babásan, ti meg majd utánoztok. Puszi neked!
vanda978

Nekünk mindjárt itt vannak a vendégek, és nem tudom, hogy holnap tudok-e jönni. Ha nem, akkor mindenkinek mindent jót, és BUJÉK!
vanda978

Roxal!

Isten éltessen sokáig!!!!
Kép

Mindenkinek boldog új évet!!! Legyen 2006 a pocakos és babát tologatós topiklakók éve!!!!
Kép

Hajnesz!
Nagyon meghatottál azzal az újévi idézettel!!!És mennyire igaz...KépKépKép
lkt

Kép
hajnesz

Jó reggelt az új évben mindenkinek!

Hajnesz, nagyon szép a macskátok! Én is úgy szeretnék háziállatot, látom, itt is olyan sok mindenkinek van. Én is vágyom rá, de eddig még nem kockáztattuk meg ide a lakásba. Macskám nekem is volt régen, de érdekes módon mióta nincs, allergiás lettem a szőrére. Hogy van ez?

A zsírizéről csak annyit, hogy - ugyan nem dob fel hogy másnak is volt - de annak örültem hogy nem csak én vagyok ilyen "tehetséges", hogy növesszek ilyesmit. Jó tudni, hogy nem vagyok egyedi eset...

Wish, nem teszed fel újra a táblázatot? Átírhatnád pl. hogy Katácska második lombik februárban... :-((

És mi van a talival januárban? Lesz?

Puszi mindenkinek, Kata

Kép
szkatácska

Sziasztok, BÚÉK!!! Kép

Gigi Kép
Nagyon meghatottál a soraiddal!!!

Lányok Kép
Pompi nevében köszönöm a bókokat! Mi sem akartuk szegényt a panelban tartani, ezért Anyukámnál van a kertes házban, így végülis van kutyánk is, macskánk is, persze így nem az igazi, de bűntudatunk sincs, hogy bezárjuk őket. Kép
Ja, ő egy Maine Coon (amerikai mosómedve macska), imád plüssökre és karácsonyfadíszekre vadászni és fenemód fennhordja az orrát. Kép

Kata Kép
Lehet, hogy a szervezeted így követeli vissza a macskát, ha lesz megint, elmúlik az allergia! Kép
hajnesz

Lányok!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést. Tegnap lehalt a netünk, így most utólag kívánok mindenkinek boldog új évet, sikerekben és babákban gazdag esztendőt. Mindenkinek teljesüljön minden álma. Most pedig megyek vissza tanulni a holnapi vizsgámra. valaki kérdezte, még 7 van hátra...

Eszter
Kép
roxal

Roxal, nekem is van egy csomó vizsgám! Én Gyöngyösre járok távoktatásra, most vagyok másodéves. Februárban kezdődött a második évem, de márciusban volt az esküvőnk, így az első vizsgával máris elmaradtam, aztán nászút, utána pedig májusban kiderült hogy nem lehet spontán babánk, elkezdődtek a kivizsgálások és azóta csak hébe-hóba tudtam egy-egy vizsgát letenni. Így nekem is van hét elmaradt vizsgám. Egyet most kezdtem bepótolni... úgyhogy, átérzem a helyzeted!

Hajnesz, igen, lehet hogy kéne egy macskusz. Tartanék is szívesen, de bevallom, még emlékszem, hogy a másik mindig mindent összeszőrözött. Akkor, gyerekként ez nem zavart, de most lehet hogy zavarna... úgyhogy nekünk már csak kertes házban lesz macskánk. Valószínűleg.

Kép
szkatácska

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!
RoxalKép, boldog születésnapot!!!! És jó tanulást, sikeres vizsgát!!

Hamarosan teszek fel képet Andriskáról, csak nincs átjátszónk. Igazából a digitális fényképező sem a miénk, csak kölcsönbe kaptuk. S ha lesz is átjátszó, akkor ki fogja átjátszani a gépre (mert én nem értek hozzáKép) és ki fogja feltenni a topikba (mert én nem tudom lekicsinyíteni a pixeljétKép? Ilyen műszaki analfabéták vagyunk Szilivel. Video, hifi, számítógép, elektromos tűzhely, mikro, mosógép, kenyérsütő, hát, ezek beüzemelése sem volt egyszerű. Mindegyiken csak alapfunkciókat használunk, a hókuszpókusz már nem megy, ahhoz el kellene olvasni a sokoldalas használati utasítást, és mindezt meg is kéne jegyezni, hogy ne kelljen mindig újra elolvasni..Kép!

De azért igyekszem képet feltenni.
Andriska ma reggel nyitott szemmel rámvigyorgottKépKépKép!!!!!! Akkor ez azt jelenti, hogy ilyen mosolygós lesz egész évben? Ez az első nyitott szemű, tudatos mosolya, nagyon boldog vagyok!!!

Puszóka!!!
szani

Sziasztok!
BUÉK Mindenkinek!KépKivánok sok sok babucit mindenkinek!Meglátjátok ez év végén már büfikről,szopikról fogunk eszmecserét folytatni.Kép

Lányok!Az én nagy fiacskám szépen,lassan elkezd járni.Képúúgy örülök neki és ő is örül az új tudományának.Képha nem baj meg is mutatom.Kép
KépKép
KépKép
Tényleg!Mikor lesz a buli és hol???????Már nagyon várom!Tök jó lesz megint találkozni.Kép

Eszter!Kép
Egy kalappal a vizsgákhoz!KépDe biztos sikerülni fog mert ügyes csajszi vagy!Kép

Mindenkinek további szép napot!Bulizósak!Ha már kipihentétek magatokat élménybeszámolót kérnek az itthon csücsülők.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép
Boldog új évet kívánok mindenkinek.
Új év, új remények Kép.

wish

Sziasztok!
Legyetek üdvözölve az év első napján! Remélem, mindannyian olyan évnek nézünk elébe, amilyet tegnap és ma gondolatban elképzeltünk (vagy csak én agyaltam ezen végig...?)
VandaKép
Ez a böködős nagyon édes volt! Tovább is küldtem, akinek csak tudtam!
Milyen volt a házibuli a csekély 16 fővel?
RoxalKép
Itten éltessen bokáig, füled érjen sokáig így utólag! Nagyon ügyes csaj vagy, biztos menni fognak a vizsgák! Azért nagy kalappal! Kép
HajneszKép
A macsekok látják is a TV-t, vagy csak a mozgás tetszik nekik? Nagyon muki, ahogy a TV előtt ül!
Mikor lesz a transzfered?
WishKép
Szia! Tényleg új remények. Ilyenkor annyira tele vagyunk és remélem, mindent jól csinálunk majd és akkor úgy is alakul, ahogy szeretnénk!
Tényleg kaphatnánk egy táblácskát?
InariKép
Nagyon köszi! Bár egyik szempontból jó a táncolás, a másikból pedig nem. De jövő héten lesz az idei első próbánk és akkor fogok leköszönni. Nagyon nehéz döntés volt, de szerencsére sikerült meghoznom. Remélem, jól fogom bírni a hiányát.
A barátnőd "kertészes", akkor lehet, hogy ismerjük egymást látásból. Hány éves? Neve?
SzaniKép
Szívesen segítek lekicsinyíteni a képeket, ha átküldöd e-mailben (címem a profilomban). Ezen nem múlhat, hogy megnézzük Andrist! Kép
DiaKép
Domi annyira ügyes! És mennyire élvezi! Most aztán újabb millió tárgyat kell majd biztonságba helyezni, nem? Kép
Milyen volt a kölyökpezsgő? Mi kellemesen buliztunk, nem voltunk nagyon "ördögök", de sokat társasoztunk, iszogattunk, eszegettünk, dumáltunk. Nem volt TV-nk, rádiónk, úgyhogy az egyik srác mobiljának rádióján hallgattuk iszonyú halkan, hogy mikor lesz éjfél és aztán beraktuk az István a király végén a Himnuszt. Igazán sajátos volt. Kép

A bulit én is nagyon várom. Nagyon szeretnélek megismerni Benneteket!

Puszi:
réka
Vendég

Szia Réka!Kép
Igen,most már újabb tárgyakat kell biztonságba helyezni,csak tudnám hová tegyem.KépA vadmálna fincsi volt,nem volt vadulás tőle.KépIrigy a társasért,baráti társaságért!KépIdejét se tudom mikor volt hasonlóban részem.Pedig régen mi is összejártunk egy páran kártyázni,dumcsizni.Aztán a gyerekek,gondok jöttével elmaradoztak ezek az esték.KépDe most én is tervezem,hogy szombaton elmegyünk moziba édes kettesben és aztán vacsizni.Remélem sikerül összehozni.KépÉn is várom nagyon,hogy találkozzunk végre!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
Gratula Dominak!!! Milyen nagy fiú már ő is!!! Kép

Réka Kép
Biztos, hogy látják, mert amit felraktam képet, azon is a jégmadarat akarta elkapni, a daru csőréből meg a békát akarta kiszedni. Kép
Azért bevallom, a stáblista előtt is képes ücsörögni és nevekre vadászni...Kép
A transzferem, ha az égiek is úgy akarják, jan. 27-én lesz. Kép

Jó lehetett a szilveszteretek. Mi csak kettecskén voltunk az urammal, de jókat társasoztunk mi is, néztük a sok tüzijátékot az ablakból és életem első sajttekercse is egész jól sikerült! Kép
hajnesz

Réka,
a barátnőmet Füredi Áginak hívják, lehet, hogy így ismered. De tavaly ő is abbahagyta.

Dia,
Gratula a nagyfiúnak. Igazán nagyon ügyes.A rohanok anyához képen egyszerűen zabálni valóKép

Hajni,
mi is ketten voltunk a párommal, de mivel ő utál társasozni, néztük a Monty Pythont a Filmúzeumon. Hogy azok milyen hülyékKép Igazából azt sem tudjuk mikor volt éjfél, mert a szomszédok szoóltak előre, hogy éjfél körül tüzijátékot csinálnak, úgyhogy mi Vantát próbáltuk megnyugtatni az előszobában. Igazán romantikus volt.Kép 3/4 1 ig ültünk vele kintKép
Tényleg, akkor most már szúrkálod is magad? Miket kaptál? (Vagy ez fagyibabás? Ne haragudj, de nem emlékszem, olyan régen volt fenn táblázat.)

Wish,
Most vissza kellett menned munkába, vagy még pihenőben vagy?

Timi,
mi újság a munkahelyeddel?

KépKép
inari

Inari Kép
Na most már aztán le sem tagadhatjuk, hogy rokon lelkek vagyunk...mi is Pythonoztunk Kép, fel is vettük, mert régebbről elég szar minőségben van csak meg és hiányzott is az első 5 rész. Tökre örültem, hogy leadták az első 10-et egyben.
Nagyon félt Vanta? Szegényke.

Még nem szúrom magam, ha minden igaz, jövő pénteken kezdem a szurizást. Még nem beszéltem a dokimmal, de gondolom, most sem lesz másképp, mint eddig. Nálunk fogigátlóval kezdődik a folyamat, egy ciklust kell végigszedni, most vasárnap veszem be az utolsó szemet, és a rákövetkező pénteki napon kell kezdeni a stimut.
Végülis nem variáltam, maradtam a "régi" szuriknál, Suprefact, Puregon.
Most nincs fagyibabánk, mert múltkor 5. napi transzfer volt, és csak 2 maradt meg addigra a 12-ből. Mindig felhúzom magam ezen, hogy micsoda pocsékolás volt így és mennyire nem éri meg blasztóval kísérletezni, mert most tutira lehetne néhány fagyibabánk, ha 3. napi transzfer lett volna. Nem beszélve a nagyobb esélyekről, mert mint utólag megtudtam, a statisztika azt mutatja, hogy a 3. napi transzferrel több baba tapad meg, mint blasztó állapotban...ugye nem kínai, amiket írok? Kép
hajnesz

Helló Mindenki!

Örülök, hogy a rég nem látott topiklalók is adtak életjelt magukról!!

NikoszKép LavyKép
Tündiériek a babáitok és nagyon szépen fejlődnek!

SzaniKép
Andris nagyon belehúzott a gyarapodásba!

DiaKép
Gratula az első lépésekhez. Nagyon ügyes a kissrác!!!

Velünk minden rendben. Legalábbis remélem.
Szerdán megyünk dokibácsihoz, jövő hétfőn pedig 4D-re!
De az igazat megvallva most már nem vagyok olyan fürge, mint egy hete!
Kezd nagyon nehéz lenni,meg itt szúr, ott fáj... Szóval tudnék panaszkodni rendesen, de nem akarok Kép!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Panaszkodj csak nyugodtan, hadd tudjuk, mire vágyunk annyira! Kép Most már tényleg itt a pihi ideje! Kép
Ha tudsz, majd teszel fel képet a fiúkról?
hajnesz

Sajnos sikerült kétszer elküldenem az üzit, ezért most ezt a másodikat kicserélem valami másra.
Persze ilyenkor semmi nem jut eszembe.
Ezért elmondok egy viccet: Miért van a harkálynak csőre?
Mert máskülönben a fejét verné a fába...
Bocsika. Kép
hajnesz

Inari!
Húú nagyon ismerős a neve a barátnédnak, lehet, utánajárok, hogy ismerem-e. Kép Kicsi a világ, igaz?

Hajnesz!
Nekem tök kínai, amit írtál, de az legyen az én bajom. Úgy számolom, nagyjából egyszerre történnek majd az események. Nekem is jövő hét végefelé (csüt-péntek) kellene megjönnie.. Kép

Stella!
Hát igen, azért mégiscsak ketten vannak odabent! Kép Remélem, hamar betanítod az utódot és már csak az otthoni pihenésre kell koncentrálnod!
Vendég

Hajnesz!
Hogy kell kicserélni üzit? Már egyszer próbáltam, de legutóbb nem találtam.
Vendég

Réka Kép
Az üzenet jobb felső sarkában a Kép-ra kattintva tudod módosítani asszem fél órán belül az üzidet. Kép
hajnesz

Hajnesz!
Ez az! Tudtam, hogy valahol van ez az ikon!
Köszi Kép
Vendég

Lányok!Kép
Köszönöm,hogy velem,velünk örültök Domi új tudományának!Szeretlek Titeket!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: