A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Benianyu!

Elfeledtem a koromat odaírni, íme: 31.

Mea bocs akkor benéztem.

Havtünde kérlek akkor téged, hogy Bogiról írd meg légyszi mi az aszcendense. Szeptember 7. 16.52

köszönöm
tüncs

Na, most biztos jó hülyének leszek nézve, pedig én eddig csak a saját utolsó hozzászólásomat láttam, tegnap is, meg ma is KépKépKép

Mindjárt visszaolvasok Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Itt már 2 napja fos az idő. Lámpát kell gyujtanom, nehogy azt hidje Bogi, hogy este van.
tüncs

Rokica a mondókás lap tök jó, és örülök nagyon, mert én már elfelejtettem szinte mindet amit nekem tanítottak. Öreg vagyok már!
tüncs

Sziasztok!

Húú, milyen hosszú a tábliKép

A képek meg fantasztikusakKép

Ildi!
Látom, jót játszottatok OlivalKép

Thomasanne!
Tetszik a piros sapiKép

Kuha!
Gergőn látszik, hogy tudja mia fotózásKép
Õ már be tud "állni" hozzáKép

Tibicsoki!
MArha cuki a rózsaszín masniKép
Erhard is szokott ilyen mérges képet vágniKép
Olyankor majd megzabálom..hihi..

Mea!
Pont elolvastam, amit írtálKép
Erhard 2005.09.06. 14:41 Kép
Pusszanccs!

Most megyek, mert mosok....takarítok.
De ma vissza szeretnék olvasni, hogy mik történtek tavajKép

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!Kép

Zozo!

Hát kb 2,5 hónap múlva küldték ki a bizonyítványt!
Te megkaptad már???

Mea!
Engem is érdekelne Léna horposzkópja(Kép)
2005.09.14 21:50
(Na most jó házifeladatot kaptálKépKépKép, látom sokan ráugrottak az ajánlatodraKépKépKép, úgy kell neked, felelőtlenül ajánlgatni itt horoszkópékat hibbant kismamáknakKépKépKépKép(bocsi senkit nem akartam megsérteni, de tényleg muris hogy Mea egy A4 es lappal fog menni anyukájához jegyzetelniKépKépKépKép)

Lányok!
KICSESZETTÜL UNOM A FEJÉSTKépKépKép, és már nincs is túl sok 250-300 milli/nap, de azért még kitartokKépKép

Ja és ezt az istenverte telet is unom...nem ugorhatnánk monjuk húsvétig???????????KépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Zsófy!

IGENKépISÉIOS-T KAPTUNKKépKép
Hurrá, akkor tisztítás után beüzemelhetem, és nem kell belekényszerítenem a régi szűk ülésbeKép

Járóka:
Szerintem fa-rácsos változatot fogunk kapniKép
Nem tudom milyen sikere lesz Lénánál....
Remélem egy kicsit azért el lesz benne..

Megann

Kép

Kép
megann

Megann,
Kitartás! Szoktam rád gondolni, pedig én csak egy nap egyszer fejek, reggelenként és elhiszem, hogy nagyon unod. De Lénának kell a tejecske és 250-300 ml az elég sok. Kép
Átugorhatnánk, szerintem is a telet, ha nem is húsvétig, de márciusig. Bár nekem igazán csak akkor van bajom a téllel, ha ilyen idő van, mint ma. A havat nagyon élveztem, de elmosta ez a k...a eső. Kép

Ma olyan jó csend van itthon. Úgy vártam már, hogy visszatérjenek a hétköznapok és vége legyen az egész napos szolgálatoknak. Kicsit lelkiismertfurdalásom is van miatta, de örülök, hogy Beni az oviban van. Azt hiszem neki is jobb újra az ovistársaival játszani. Én nem tudtam lekötni napokon keresztül a lakásban. Olyan érzésem volt két héten keresztül, hogy versenyt futok az idővel. Lesz-e még idő a következő szopi előtt festeni Benivel, gyorsan bemenni a boltba szánkózás után, vagy kiteregetni.
Pedig Dani annyira jó baba, hogy nem is kívánhattam volna jobbat. Átalussza az éjszakát, pedig még csak két és fél hónapos. Napközben is alszik egy-másfél órákat két kajálás közben. Ha fent van, akkor jókedvű, nevetős. Kép
Mindjárt teszek fel egy pár új képet.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Eltüntem, mint szürke szamár a ködben, mert nagyon sok probléma adódott.
Nem igazán tudom, hogy kivel mi újság, remélem, hogy minden ok.
Nem tudom, hogy mennyit fogok tudni jönni az elkövetkezőkben. A vállalkozással kapcsolatban adódtak újabb lehetőségek és ebbe nagy energiát kell feccölni, nem várhatok még fél évet,mert akkor nem lesz. Szóval minden percem ki van töltve.
Kincsivel is próbálok minél többet fogalkozni, hogy ne lássa kárát. Néha nyügi, akkor sokkal nehezebb.
Pár hete elkezdtük a nagykádban fürdést együtt, azt nagyon szereti, ha már megyünk be fülig ér a szája. Imádja a vizet. Apa is kipróbálta vele, azóta nem akarja átadni másnak. Kincsi ül apa lábán és a szőrös lábának magyaráz, csapkodja a vizet.
Kincsi most 65cm és 6015gramm. Szopik hál istennek, meg almalevezik. Jövőhéten lesz 4 hós.
A nyála már 1 hónapja csorog, remélem még vár egy kicsit a fogzással. Nagyon sokat beszél, fogja a csörgőt, szereti a kezét nézegetni és bekapni. Olykor ebből öklendezés lesz, mert lenyomja a torkáig.
Szóval ennyit tudok írni magunkról.
Ja és öregszem, mert jövőhéten betöltöm a 36-otKép

Kriszta és KincsőKépKépKépKép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

KépKép
KépKép

benianyu

Nna. Elolvastalak titeket.

SÛRÛ ELNÉZÉST KÉREK, DE OLYAN LYUKAS A FEJEM, MINT A SZITA!

Nem jegyeztem meg semmit abból, amit olvastam, és most itt esz az ideg KépKépKép

Na, mindegy,majd elmúlik Kép

Havtunde,
írtam neked mélt, ha még nem volt elég esetleg! KépKépKépKép Köszönöm a választ Kép

Oli, Kincső, Zsuzsa, és Danibaba csudaszép!

Pusztok

Sisotris az überláma Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ez kész! Már megint az én 31-én írt legutolsó üzimet látom utolsónak!!!

Hülye buzi babanet! "/+Ö)(=!!Ö")=?:?:_

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Megann,
minden tiszteletem a Tiéd! Lusta dög vagyok fejni, igaz, csak éjszaka tudnék, mert Tomi akkor hagy ki 1 vagy 2 szopit.

én is nagyon úúútálom ezt az időt és most ráadásul itt esik is. Kép

10 óra körül felöltöztettem Tomit, hogy elmegyünk sétálni, de hülye anyja nem nézett ki az ablakon, úgyhogy szegény kb. 6 percet sétált, az öltöztetés, házból kiszenvedés meg 20 perc volt.

Fanni nagyon édes, ezt az arcot én is ismerem. Kép

Angelani
Köszi, még egy kicsit nagy a sapi, de legalább a következő karácsonyt is ebben ünnepeljük.

Használ már valaki járókát?
Ha igen, mik a tapasztalatok?

Thomasanne & Tomi (fogalmam sincs hány hetes)

Kép
Kép
thomasanne

SziasztokKép!
Minden baba tündér, és persze ebből mi sem szeretnénk kimaradni, úgyhogy:
Kép

MeaKép vagy TündeKép,
ha nem túl nagy fáradtság, megnéznéd a fiaim ascendensétKépKépKép
Trisztán: 2000. június 15. 07:00;
Kornél: 2005. augusztus 23. 15:30.
Köszike.
Kati
Vendég

sziasztok

gyors helyzetjelentés. Viki jól van Kép, holnap gyerekklinika fél 11-kor.Kép
Autónk a shillernél a váci úton, vmi baja van az elektronikájának, meghibbant a tükörfűtés+a szakaszos ablaktörlő. Kép Délutánra megmondják mi van, még jó, hogy garanciális a kocsi.

Apámék nem tudnak hazajönni csehországból, Linz felé járhatatlan, így most észak felé tartanak Brno irányába, hátha. Kép Mehetek át a kutyákat megetetni ma is, ráadásul a kocsi is a szervízben... fasza... marad a babkocsizás ilyen gusztustalan trágy időben. Kép

Éjjel arra ébredtem, hogy a papírzsepis zacsin kopog valami. Hát eső volt az, beáztunk. A tetőt 2 éve csináltatt a ház, az is még garanciális elvileg. Kép Most férjem+közös képviselő a tetőn. Mondta, lelökhetné azt a bunkót teljesen véletlenül! Talán emlékeztek miért is nem tudtam eljutni a talira Krisztáékhoz..KépKépKép

Gergő ma du jön haza a nagyanyjától.
Ja, se kaja, semmi nincs itthon, kong a hűtő. Azt sem tudom mit ebédelünk. Kép Majd rendelhetek egy pizzát.

Szóval tök ideges vagyok, egyszerűen minden összejött, és nagyon szar kedvem van. KépKépKép

De minden lesz@rnék, ha Vikinek nem lenne baja. Kép B.....a meg! Kép

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Utólag is Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
Nem voltam már majdnem két hete, de itthon volt Apa szabin és mindig volt valami program.
Karácsony nagyon jól telt, állandóan mentünk valahová, vagy nálunk voltak vendégek.
Szilveszterkor itthon voltunk.
Ami nem volt szuper, az kari előtt a hasmenéses-hányós vírus a családban. Még szegény nagyin is elkapta, pont 24-én jött ki rajta. Még a gyertyagyújtásra se bírt kijönni a szobából.
Noel meg 4 napig nem evett semmit, nagyon lefogyott, de már jól van, hál'istennek.

Minden baba nagyon szép, meg az anyukák, apukák is nagyon helyesek!!

Sajna este szükség van továbbra is a hozzátpizásra. A tejem annyira jött csak vissza, hogy napközbenre elég, de este pótolni kell.
Mi 1 hónap múlva akarjuk kipróbálni a gyümiket, zöldségeket, akkor lesz Leon 5 hós.

Most lehet, hogy megköveztek, de én nem szeretnék 1 éves kora után szoptatni. Noelt is csak 8,5 hós koráig szoptattam, igaz ő választotta el saját magát, egyszerűen nem akart tovább szopni (igaz már csak reggel meg este szopott).
Szóval nekem tök nagy könnyebség volt, hogy 1 évesen már anyánál tudtuk hagyni és elmentünk Rómába egy hétre. Nem lett semmi baja, mi meg kipihentük magunkat egy kicsit. Szerintem szüksége van az embernek egy kis pihenésre gyerek nélkül is.
Persze nem azért nem akarok szoptatni, hogy elmehessünk Apával a gyerekek nélkül is, csak pl. ebből a szempontból is jó volt, hogy Noel már nem szopott.
Nekem furi lenne, ha most Noel odajönne hozzám, felhúzná a pólómat és kikapcsolná a melltertómat, hogy most akkor jöttem szopizni.
Persze biztos mást ez nem zavar de engem igen.
Remélem nem kapok ki tőletek e miatt, de én ezt tényleg így érzem, hogy én nem szeretnék évekig szoptatni.

Folyt. köv.

Barbi, Leon

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Lányok! Megnézem minden érdeklődőnek amit kért, de nem ígérem ma, a héten meglesz! Kép

Ma voltunk 3 hós oltáson (régi). Olyan kis hős volt Zita! Vigyorgott a dokibácsira (úgy néz ki, mint a Vágó Pista), még nyál-lufival is megajándékozta. Amikor megkapta a szurit, nem is sírt, csak utána egy picit, amikor csípte. Szóval Apával büszkék vagyunk rá!
Tegnap éjfél körül aztán megbékélt velünk. Felébredt, és nagyokat vigyorgott. Ma délelőtt próbáltuk visszaszoktatni az ágyába. Nem sok sikerrel. Üvöltött ezerrel. Baromira el lett kényeztetve az ünnepekben. KépKép Most kellett adjak neki kúpot, este is kell kapjon, talán az lenyomja, és kicsit visszaszokik az ágyikójába.

Dóri
Háááát fel a fejjel, elég szarul kezditek az új évet, remélhetőleg ennél csak jobb lesz!!!

Benianyu
Jól látom, Danibaba a nagykádban fürdik? Kinek a dereka bánja?

Tibicsoki
aha, a Placidus nostrada van.

Tünde&Zita 14+3
Vendég

Dóri!

KépKépKép
Sajnos vannak ilyen napok, amikor azt kívánod bárcsak lehunynád a szemed és sipp-supp már másnap lenneKép
Kitartást és erőt kívánok nekedKép

Beninyu!
Danibaba nagyon cuki.ANNYIRA HASONLÍT BENIRE!!!
Ne legyen lelkiismeretfurid, az az igazság hogy egy Beni korú kissrácnak az igazi móka valóban az ovi ahol a saját kortársaival csintalankodhatKépKép
Egyébként Beni eljászogat egyedül is, vagy minden képpen kell egy "asszisztens" a játékhoz????

Egyébként én meg a többgyerekes anyukák előtt emelek kalapot....hogy hogy csináljátok???????
Fogadjunk hogy van valami varázsfelszerelésetek...KépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Most csak feldobok én is 1-2 képetKép
Puszi!
12.28. A kis Eistein. A haja két oldalt úgy szokott állni, mint a tudósnakKép
Kép
12.30.
Kép Kép
12.31.
Kép
2006.01.01. Apa hasánKép
Kép

Bocsi a helyfoglalásért!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Barbi!

Igaz, én sajnos már nem tudok szoptatni, de én se tudnám elképzelni, hogy évekig szopjon a gyerekem. Szerintem lányoknál később identitászavar is lehet belőle, de ezt Roki biztos jobban tudja.
És szerintem is kell a külön program. Ha Zita kicsit nagyobb lesz, mi elmegyünk nélküle 1 hétre nyaralni.
Vendég

Tünde!

Én Bp-en születtem, 1978.01.17 18.45-kor
Viki: 2005.10.14 7.45 Bp.
Gergő: 1998.07.03 16.55 Bp.
Férj Kép 1971.12.31 22.30 Bp.

Köszi, ha ránk Kép is lesz időd, hátha jobb kedvem lesz. Kép

Megann!
hát igem, pont ilyen kedvem van, bárcsak másnap lenne. Kép

köszi,
Dóri
Vendég

Jajj!
Elfelejtettem!
Budapesten született Erhard!
Én úgy tudom, hogy fontos a születés helye is.
Most akkor ki nézi meg?
Mea vagy Havtünde?
Nekem mindegyKép

Itt újpesten is 2 napja fos idő vanKép
Még esik is és nemrég áramszünet is volt.
Pont írtam a gépen és mindenem elszálltKép

Na ez van.
Mindenkinek szebb napot!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

teszt

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

A fene...
Elszállt amit írtam.
-Egy egész regény volt és Erhard is már felkelt!!
Annyira dühös vagyok és ráadásul a net is csak döcög.
Annyira lassú, pedig a chello plusz van nekünk.
Méghogy gyorsKép

Na, mehetek és már nem is tudom újra leírni.

Bocs lányok, de most dühöngökKép

Kép
Angelani

Kép
angelani

Dóri,
Sajnálom, hogy ilyen rossz napjaid vannak. Sajnos van, hogy minden összejön. Kép Drukkolok, hogy jobb legyen a helyzet, de főleg, hogy Vikivel minden rendben legyen!

Tünde,
Az én derekam bánja a nagykádas fürdést. Kép De Dani annyira élvezi, hogy megéri. Kép

Megann,
Néha Beni eljátszik egyedül, most kapott rá a legózásra, pedig augusztusban a szülinapjára kapta még. De legtöbbször én is kellek. Ha másért nem, megnézni, hogy mit csinál, milyen játékot talált ki magának, pl. hogy ugrál egyik székről a másikra, stb.
Biztos, hogy az oviban sokkal jobban le van kötve.

Ti ettetek lencsét? Én csak egy fél tányérral, de gyanítom, hogy Daninak fáj tőle a pocakja. Olyan nyűgös ma. Kép Mennyi idő alatt megy ki a tejből a hatása?

Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Havtünde!
Köszi a jellemzést Martinról!!! Honnan tudtad, hogy vasgyúró? Mert tényleg az, vastag csontú, széles hátu, erős kezű (nem pufi) kiskölyök.
Nem lakunk a nagyszülőkkel, nem is laktunk soha, csak 2 hónapot anyósomnál még 1998.februártól.
Ha lesz időd, majd írsz a másik két gyerkőcről is jellemzést, meg az aszcendensüket is tudni szeretném. Jó priviben is, mert nem hiszem, hogy ez a többieket annyira érdekelné. Írtam Neked tegnap privit a citromailre.

Ildi!
Nagyon vagányak a képek!!

Benianyu!
Köszi a táblát!

Képzeljétek hogy jártunk:
Martinnak folyt az orra, kisebesedett. Csúnya pörkös lett, nem kezdtem el időben kenni, elfertőződött és tele lett az arca. Ez a sok 2-3 nap alatt lett rajta. Ma kihívtam a dokinénit, azt mondta, fertőző - gondoltam én is -, vigyáznunk kell, nehogy a kicsi is elkapja. Legalább 1 hét, vagy még több is mire meggyógyul. Szerencsére nem engedtem, hogy fogdossa, puszilgassa Domit, mert amikor már 2-3 volt rajta, gondoltam, hogy fertőző lehet. Úgyhogy most kaptunk antibiotikumot, piros ecsetelőt + kenőcsöt is. Oviba nem mehet addig, mig teljesen el nem múlik. Pedig már azt hittem, lesz egy kis nyugtom. Sok volt a 3 gyerek 20-a óta. Martin meg ráadásul nagyon mozgékony, eleven és kezd szemtelen is lenni.
Biztos lehet valami hajlama is, mert 9 hónaposan lett bárányhimlős és 9 napot kórházban voltunk vele, mert egy gennyes csomó lett a karján. 2004. nyarán meg a hasán lett egy piros pattanás szerű, valószínűleg nem tett jót a medencében fürdés sem, a végén ki kellett hívnom az ügyeletet, mert este fürdésnél elindult a piros csík. Kaptunk rá antibiotikumot, kenőcsöt, az pár nap alatt elmúlt. Hiába mondom neki ezerszer, hogy ne nyúljon bele mindenbe, sokszor mosson kezet,... egyszerűen nem csinálja mindig úgy, megy a saját kis konok feje után.
Remélem azért a kicsinek nem lesz baja. Állandóan szólok, hogy ne fogja meg, mosson kezet, ne nyúljon a sebekhez. Kicsit betojt, hogy a doktornéni is mondta, ha nagyon sok seb lesz, kórházba is kerülhet, így most azért szót fogad.

Dominak felirattam a 3 hónapos oltást (újat)Majd 20-a körül kell kapnia.
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, tényleg nem viseli meg nagyon a babókat?

Domi is már olyan jókat nevetgél, kis hangokat is ad már ki hozzá időnként. Nyúl a játékokért, de még nem akar forgolódni. Hason viszont utál lenni, pedig néha kell!! Mikor ici-pici volt, szinte csak hason szeretett aludni, most már nem bírja. Csak akkor viseli el egy kis ideig, ha nézheti magát az egyik tükrös játékban.

Kép
11+4
judy68

Ilyenkor mi van?

Már én sem látom, amit írok Kép

Nem jelenik meg, és többszöri próbálkozásra jönnek csak be az idei hozzászólások KépKépKépKépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ti látjátok, amit írok?

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sisotris!Kép

IgenKép

Lányok!Kép

Este leadom anyumnak a listát és Tünde meg leellenőrzi remélem, mert kiváncsi vagyok jókat mond anyum.(mondjuk tábliból nézi kiKép)

Dóri!Kép

Szegénykéim, remélem most már csak jobb lesz minden!!!!!!
Fel a fejjel!!!!

Mea
mea

És anyira cuki minden baba, és annyira sokat változnak napok alattKép
Kis egyéniség már most mindKépKépKép

Mea
mea

Judy,

Tomi nem olyan régen kapta az új 3 hós oltást, egyáltalán nem viselte meg, se láz, se sírás. Kicsit jobban bújt, de ezt igazán nem bántam. Kép

Benianyu
Én is csak félve ettem lencsét, de egyelőre úgy néz ki semmi bajt nem okoz.
Tényleg, amit megettem az mennyi idő múlva jelenik meg a tejcsiben?

Barbi, szoptatás:
Hasonlóképpen érzek én is.

Pár napja én is kapom a kacajokat!! Kép
Eddig csak apának produkálta
Imádom Kép

Kép
Kép
thomasanne

Kuha!Kép

Hogy hogy ti már a héten kapjátok a 4 hóst?
Mi csak jövő héten.
Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond utánaKép
Eddig is olyan jól bírta Gergő és Lívi a szurikatKép
Már úgy mennék, de ez az idő teljesen kikészítKépKépKép
Be vagyok itthon gubózva, mint egy medve a barlangjábaKép

Mea
mea

LányokKép

A harmonet.hu-n tényleg szuper és kidobja egyből az ascendenseket, írjátok be adátumot, órát, percet és már meg is van minden leírás is.KépKépKép
Most néztem én is megKép

Mea
mea

Hát, lányok, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már kivagyok ettől a genya időtől.
Nati nyüglődik, már énekeltem, mondókáztunk, ringattam, de semmi sem segít. Nyafi egész nap.
Remélem holnap jobb idő lesz és tudunk menni sétálni, mert így megbolondulok.Kép

Dóri!Kép
Tarts ki, ennél már csak jobb jöhet!

Judy!Kép
3hós oltásnál nálunk sem volt baj, még sírás sem.(nem úgy a 4hósnál!Kép)

Tünde!Kép
Előre is köszi!Kép

Benianyu!Kép
Én is ettem lencsét és úgy emlékszem, mintha a védőnő régebben azt mondta volna, hogy kb. a következő 6 órában van a tejben amit eszünk.
Nálunk szerencsére nem volt baj tőle!Kép

Minden bébi nagyon édes a képeken!

Andi&Nati 21+1

Andi&Nati

KépKép
duda

Megnéztem a harmonet.hu-t.
Nem jó a programjuk, legalábbis Zitának más ascendenst hoz.
Vendég

A Harmoneten van anyuka jellemzés is csillagjegyek szerintKép
Hát rám igaz, amit írnak a nyilas anyukárólKép

Mea
mea

Boldog új évet mindenkinek!
Kép
Nagy nyüglődés van nálunk, hosszú sirások, szerintem elkezdett nőni az első fogacska. Érzem a kis dudort a szájában. Nem tudom, hogy csinálja, akinek a babája átalussza az éjszakát, Julcsi lassan gyakrabban eszik éjszaka mint nappal. Három óráként ébreszt általában.
Egyébként nagyon ügyes, aranyos, megfogja a játékait, hosszan nézegeti. A bébitornázójára fellógattam egy felhúzhatós zenélő holdacskát, és felhúzogatja magának. Nagyon hatásos mutatvány a vendégek előtt, de azért nem hiszem, hogy tudja, miért is teszi, inkább csak rángatja azt is.
Havtünde, én is tanultam asztrológiát, Kalo Jenőtől, de sajnos a program már nincs meg a gépemen. Julcsi dupla szűz, kiváncsi vagyok, mi lesz ebbőlKép
Zsuzsa
tzsuzsa

Havtünde!Kép

Tényleg?
Lehet, hogy akkor nem ér semmit?!? Bár Lívinek jót hoz ki.

Mea
mea

Dóri!

Mail ment!

Zsuzsa!
Akkor biztos többet tudsz nálam, én még csak harmadéves vagyok. Kaló Jenő biztos jó, a könyveit ismerem.
Vendég

Judy!

A 3. hónapban kapott DPT oltás van akinél lázat okoz, és nyűgikét, de gyerkőce válogatja. Borogasd a lábát a szuri helyét, akkor nem fog bedagadni. Nálunk ez simán zajlott, kívánom nektek is ezt.

Én már naponta egyszer beteszem a kiscsajt a járókájába, nagymama már megvette akkor amikor még csak 4 hónapos volt a hasamban. A járókába beteszem a játékszőnyegét (nem tudom mi a neve, de kerek, színes, zörög, és két hajlított rúdon csüngnek felülről a cuccok). Mivel ő még nem nagyon forgolódik hasra, az alsó részt nem értékeli (pedik tök jól csörög), a felső csüngő kacatokat néha meglóbálja. Inkább csak azért teszem be, hogy ne a szobájában egyedül legyen, hanem velem, és nézhesse mit pattogok ide-oda a nagy rendetlenségben.

HavTünde!
Jól tudom egyébként, hogy a szüzek általában elég izgő-mozgó gyerkőcök? Akaratosak, szóval nehéz velük?!
tüncs

ELÉG LEGYEN EBBÕL AZ IDÕBÕL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tüncs

Tünde!

Megkaptam köszönöm! Kép Hááát döbbenetes igazságok vannak benne férjet illetően legfőbbképp. Hogy ez mennyire talált. Kép

Választ írtam. Kép

Dóri
Vendég

Sziasztok!

nem tudtam teljesen visszaolvasni, csak az aktuális oldalt!Kép Peti ma nagyon nyügös, sokat sír és keveset alszikKép Biztos ez a szar idő teszi ezt veleKép

Judi68!
A 3 hós oltástól nem volt semmi Kép Nagy sírás volt az orvosnál, de itthonra elmúlt Kép és ugyanolyan jókedvű, mozgékony volt mint szokott!Kép

Most ennyi, majd ha tudok, jövök!

Viki+Peti 15+3

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Duda!

Nem rendeltem habtapit, mert a postaköltséggel ott vagyok, mintha itt venném. Anyukám Budaörsön lakik, elküldöm majd az Auchan-ba, ott ha jól tudom, egész olcsón van. Meg nemsokára megkapjuk a járókát, nem tudom, akkor kell-e egyáltalán a habtapi.

Akinek van járókája: mikortól érdemes beletenni a bébiket? Nekünk fa lesz.
Vendég

Tünde, azt elfelejtettem irni, hogx csak másfél évet jártam. Aztán jött a szerelem, a baba, és elmaradtam.
Mi az a habtapi?
tzsuzsa

Habtapi: olyan, mint a polifoam,(szivacs) csak fel van darabolva, és minták vannak benne, amit ki lehet rakni. Itt is látni néhány képen, azon játszik a baba.
Vendég

Sziasztok!

Na, csak ideértem én is! Szilveszter este jöttünk vissza Pestre, de csak most van egy kis időm.
Elég fárasztó volt a karácsony, de sok szép holmit kaptak a gyerekek. / meg mi is Kép /
Gergő végig jól bírta, de a visszaúton elfogyott a türelme, csak sírt, még a cici sem segített. Itthon megnyugodott, ég és föld a különbség, szinte látható, mennyire örül az ismerős helynek Kép

Az asztrológia engem is érdekel. Másfél évvel ezelőtt Balázsnak csináltatott apja sorselemzést, eszerint három éves korában édes testvére születik. Mivel akkor épp válófélben voltunk, nem igazán hittük el a dolgot, de tényleg így lett, három hónappal a harmadik szülinapja után megszületett Gergő Kép

Dóri, nagyon szomorúan olvasom soraidat, és én is csak azt tudom mondani, hogy nagyon szorítok értetek, és bízom benne, hogy elkerülitek a műtétet, és minden rendben lesz!!!

Kicsit most én is aggódom Balázs miatt, mert gyakorlatilag három hete nem múlik a haspuffadása, gyakran hasmenése is van. Felhívtam a dokinénit, holnap megnézi, addig nem ehet semmi tejterméket, és liszteset. Sajnos gyakran egy fertőzés is kihozhatja az ételérzékenységet állítólag, lehet, hogy nála is ez van. Csak azt tudnám, mit adjak neki. A zöldségekkel, gyümikkel nincs jóban, egyen állandóan krumplit, meg rizst? Nemtom, mi lesz, ha hosszabb diétába kell kezdenünk!

Kriszta,jó,hogy benéztél! Mikor van a szülinapod? Te is bak vagy? Nekem 8-án lesz a 33.
Benianyu Kép legközelebbi táblánál ezt is lehet javítani Kép

Barbi Kép A szopival kapcsolatban: miért köveznénk meg? Én Balázst három éves koráig szoptattam, szerettem volna, ha ő választja el magát, de a terhesség miatt nagyon fájt már a dolog, így elvettem tőle. Mindenhol azt hallani, hogy csak akkor van értelme a hosszas szoptatásnak, ha egyik "félnek" sem teher! Ha Neked így jó, akkor így jó Kép

Gyönyörűek a babák!!!!!!!!!
Én is tennék fel képeket, végre van egy csomó új, de nem tudok még kicsinyíteni Kép Mindegy, húsvétra talán megoldom, és felteszem a karácsonyi képeket Kép

Judit+Gergő

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Havtünde!Kép

Én Lívit már 2 hós korától betettem mindig a járókába, állítható a magassága és magasra van állítva, akkor ott elvan 1-2 órát és utána írány alukálni ágyikóbaKép

Mea
mea

Angelani!

Apósom is ErhardKép

Lányok van valakinek 3 kerekű babakocsija?Ha igen, nem húz el?
Vagy esetleg ismerős, aki eladna?Már sokat néztem, de egyik sem jó, se árban se küllemre.Én rohadt válogatós vagyok, pedig nem kéne.
A miénk elhúz és nem tudják megcsinálni.Valszeg visszaadják a pénzt és kell egy másikat venni, csak nagyon drágák.

Jövő hónapban akarok én is járókát venni.Napközben utazóágyban alszik, vagy a földön pokróc+habtapi+játszószőnyeg.

KépKép
tibicsoki75

Judit,
Átírtam a táblában a korodat és Krisztáét is. Majd a következőben már javítva lesz. Nekem is lassan közeledik a 35, majd márciusban írhatom át. Kép

Tünde,
Nekünk is van járókánk, próbálom néha berakni Danit, de nem nagyon tetszik neki, szerintem mert szinte a földön fekszik benne. Nem lehet állítani a magasságát. Benne van a játszószőnyege, 5-10 percig eljátszik ott is. Kicsit korai is még nála, de nem baj, ha tudatosul benne, hogy ott is lehet játszani, majd 4-5 hónapos kora körül.

Duda,
Köszi a választ. Dani délutánra már kicsit kevésbé volt nyűgős. Jövő ilyenkorig nem eszem több lencsét. Kép

Sis,
Megjavult a babaneted?

Judy, Judit,
Jobbulást a bátyóknak!

Benianyu és Dani 11+3

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: