A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

KépKépKépKépKépKépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

sziasztok
befutottam én isKép)
BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK
latin family
gabi32

Sziasztok!

Még egyszer Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánok!KépKépKép

(Bocs, hogy a képekkel ennyi helyet foglaltamKépKépKép )

Viki+Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Üdv. mindenkinek!

Ma megkaptuk a 3 hós oltást, volt nagy sírás Kép

Azóta szerencsére jól van Kép ezt gyors lekopogom!!!

Méretek: 6780g és 63 cmKépKépKép

Szép napot mindenkinek!Kép

Viki+Petike 3hó+11nap

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Peti első karácsonya:
KépKépKépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

sziasztok
itt csak a viki a legény a talpán?Kép))
nem semmiKép)
mindenki pihenget a sok zaba után??
viki szépek vagytokKép

na megyek én is
gabi32

Viki
De édesek vagytok! Petike meg egy tündér, az biztos Kép Jól mutat a fa alatt Kép

Móni
Túlélted a karácsonyi készülődést a 4 gyerkőc mellett? Majd mesélj ha lesz időd, már nagyon várom Kép

Gabi
Én inkább csak melózok mint pihi a zaba után, végre sikerült mértéket tartanom, pedig nagy volt a csábítás Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket Peti is örült nekik!KépKépKép

Szerencsére semmi baja nem lett tagnap az oltástól, csak az orvosnál volt nagy sírás, aztán minden a régi volt, nevetés, duma, jókedv, forgolódás!!!KépKépKép SzerencséreKép

Szép napot mindenkinek!Kép

Viki+Peti 3 hó+12nap

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Milyen volt a karácsonyotok?
A mienk elég zsúfolt.Minden nap jött vki,és még holnap jön sógornőm.A szilvesztert itthon töltjük.
Nagyon szuper a lakás,már megszoktuk,és szeretünk itt lakni.A gyerekek is hamar megszokták a földszintet,nagyon élvezikKép
Na megyek,fürcsizünk,aztán tv-zünk,lesz egy film,amit szeretek.
Viki
nagyon szépek vagytokKép
Móni

cerka

Sziasztok!

Móni
Örülök, hoyg jól érzitek magatokat a lakásban Kép Szomszédok milyenek? Kép
Karácsonyunk jó volt, de semmi különös, inkább a szilveszter lesz nagy buli, remélem Kép

Lányok
Ma reggel megkaptam a 2. szurimat, már csak 1 van vissza Kép Utána nézzük majd UH-val hoyg mikor áll helyre a peteérésem és a nyálkahártyám, és stimulálni fogunk! Kép Ez tök jó, mert így minden hónapban lesz esély Kép Már nagyon várom, de gyorsan el fog telni ez az 1-2 hónap már Kép

Anna
????????????? Kép Még egyben vagytok?

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenki tudott egy picit pihenni Kép Mi még szimbiózisban vagyunk, de egyre több jel arra utal, hogy közeledünk a dolgok végéhez, vagy inkább kezdetéhez Kép
Ha így haladunk még babakötvényünk is lesz Kép Kép Kép

Tündi!
Szerintem mimnden ok lesz, és lassan én kérdem ezt tőled viszont Kép

Móni!
Tök jó, hogy tetszik a lakás, teszel fel majd fényképet???

Viki!
Csúcs a kisfiad, legalábbis a férjem el van ragadtatva tőle. Mindig megmutatok neki minden képet, hadd lássa milyen szépek a babócák, Petike meg különösen. Kis huncut Kép

Majd még jövök, addig is pussz. Ha nem térnék vissza akkor iratok valamit a férjemmel Kép

Anna 36+4
annaviola

Sziasztok!

Móni!
Örülök, hogy jó a lakás Kép

Tündi!
Drukkolok, hogy pár hónap múlva már a Te babád UH-képét dícsérhessük, és adhassam a "jótanácsokat" KépKépKép

Anna!
Hajrá, így a vége felé!Kép Lesz ebből babakötvényKép, annyira még nem jársz a végén (a hetek alapján) De kitartás, a betöltött 37. héttől már bármi lehet, még babakötvény isKépKépKép
Tényleg, lehet hogy írtad már csak nem emlékszem, hol fogsz szülni???

Ja és ha esetleg 2 in 1 formában már nem tudsz jelentkezni, sok szerencsét, és gyors, problémamentes szülést kívánok!Kép És gyönyörű, egészséges babátKép(bár ez a uh-kép alapján tuti meglesz!KépKépKép

Ha addig nem jönnék- mert Peti mostanában nappal olyan 10-20 perceket alszik (kivéve a du-i 2-2,5 órát, de akkor meg sétálni vagyok vele) -mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!!!Kép

31-én lemegyünk a babával anyuékhoz a petárdázások miatt, mert nagyon megijed a hangtól, azt attól félek egész éjjel csak sírna!!!Kép Szóval inkább elmegyünk Pécsről egy napra!

Viki+Petike 15-1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Gira!
Eddig még nem írtam ebbe a topicba, de most úgy érzem hogy muszáj.
Azt a tévhitet szeretném eloszlatni, mely szerint a Pécs-Fehérhegyi városrész rossz hely, mivelhogy korábban valaki azt tanácsolta, hogy ezt a környéket ne vedd figyelembe az albérlet keresése során.
Igaz, hogy a közvetlen közelben nincs boltok garmadája, óvodából is csak egy választék van (ugyan ami jó), és dolgainkat a városba menet szoktuk intézni, de mindezektől eltekintve gyönyörű környezetben, friss levegőn, kutyapiszok mentesen lakaható a környék.
A környező tégla- és egyedi fűtésű társasházak felújítottak a kertvárosi távfűtéses panelblokkokkal ellentétben. Ezzel nem azt szeretném mondani hogy csak ide érdemes költözni, csupán el szeretném oszlatni a téves és már elévült elképzeléseket a környékről. Kép
diadora

2. képKép
diadora

Sziasztok!
Hú de régen jártam már erreKép Remélem mindenki jól van.
Annaviola!

Én is szeretnék, gyors, problémamentes szülést kívánni neked, utána meg nagyon jó babázást.Kép Annyira irigyellek, te már nemsokára a kezedben tarthatod a babádat.
Lányok!
Mindenkinek szeretnék Nagyon boldog, sikerekben és egészségben gazdag boldog új évet kívánni!Kép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Békesség, boldogság áldása reátok,
hogy az óévet jól zárjátok.
De emeljétek poharatokat és kiáltsátok: BÚÉK,
hogy szebb és jobb legyen az új év!Kép
Marcsy
28

Kép
Kép
Kép
marcsy

Diadora
Én nem ajánlottam Fehérhegyet Girának. Azért, mert én a Budai vámnál laktam 3 évig, családi háznál voltam albérletben, és az volt a problémám, hoyg irtó sokat buszoztam a melóhelyemre is, meg bárhová ha intéznem kellett valamit a városban, meg akkor még nem volt ott a Tesco sem. Nagyon kint van szerintem, de ennek ellenére én szerettem ott lakni, persze most családalapítás kellős közepén tudom, hogy inkább maradnék kertvárosban. Tudom én hogy vannak szép házak, helyek is Fehérhegyen, és egyébként inkább a Meszesi rész gázosabb följebb. Szóval bocs ha megbántottalak, nem ez volt a célom!!! Kép Ne haragudj!

Tündi
Vendég

Tündi!
Nem bántódtam meg,(na jó egy kicsit),csak azt szeretném,hogy a városban ne az legyen az álláspont mindenkinél,hogy fúúúú Fehérhegy oda nem lehet menni.Mert sajnos lépten- nyomon ezt lehet hallani(ingatlanhirdetéseknél stb..)Ebben a városvezetésnek is sajnos nagy felelőssége van(de,persze nem akarok politizálni ez nem az a hely!)Mindenkinek BÚÉK!Dóri
diadora

Sziasztok! Teszek fel pár mai képet Petiről!Kép

Holnap lemegyünk anyuékhoz, ott szilveszeterezünk, legközelebb 1-én este jövök, ha tudok! Kép BUÉK Mindenkinek! Kép
KépKépKépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Annaviola
szivesen tennék fel képet,de szégyen ide vagy oda a 2 év alatt nem jöttem rá,hogy hogy lehet ide képet berakni.
Viki
nagyon szép PetikeKép
Képzeljétek a karácsony meghozta a zsozsó első fogacskáját,és ahogy látom jön neki a 2. isKép
És én is szeretnék nagyon sok boldog új évet kívánni mindenkinek!
Sziasztok!

cerka

Hópihécske száll az égen
Kicsi csengők szólnak szépen.
Az angyalkák táncra kelnek,
Gyertyafényben énekelnek.
Mosolyogva mondják neked:
BÉKÉS BOLDOG ÜNNEPEKET!

Nagyon boldog újévet kívánok néktek babócával és kicsi párommal: Anna 36+6
annaviola

Sziasztok!
Látom én vagyok az első az új évbenKép
Kinek hogy telt a szilvesztere?
Nálunk mindenki alszik még,még a kicsi is.Õ is elég sokáig ébren volt,nem tudott aludni a nagy hangzavartól.Kb 1 körül aludt el,és meg 2kor dőltem ki.Az ikrek bírták a legtovább,6kor mentek aludniKép

Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot
ha bármi bánt,neki elmondhatod.
meggyógyítja szívedet lelkedet
kívánom hogy tegye szebbé az évedet!

Móni

cerka

Sziasztok csajok!

Szilveszter? Kinek milyen? Látom, még sokan pihegnek Kép Mi öten ünnepeltünk egy fiatal házaspárral és a kicsi 6 hónapos babájukkal. Tök jól éreztük magunkat, de éjfélkor annyira megsajáltam a kislányt, úgy felriadt a sok petárdára és trombitaszóra. Sőt a pocaklakó is akkor élénkült meg, ő is felriadt a hangzavarra. Volt valaki kinn a téren? S ha igen, milyen volt a tüzijáték? Meséljetek és legyen gyönyörű új évetek. Pussz: Anna 37+0
annaviola

sziasztok!
boldog újévet kívánok mindenkinek
gabi
gabi32

Sziasztok!

Isten hozott mindenkit az új évben! Kép

Viki
Jajjjjj ez a Tigrises képsorozat észbontóan jó! Kép

Hááááát a mi szilveszterünk jól sikerült.... túl jól is Kép Tisztességesen "eltemettem" a múlt évet, mert tele volt nehézséggel, szomorúsággal és csalódással. Úgyhogy tiszta lappal indulunk, és ez már egy jó év lesz! A boszorkány is megmondta... Kép

Monee
Mi a pálya? Kihevertétek a bulit? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

Viki!
Nagyon aranyos Petike!!! Remélem az én kisfiam is ilyen aranyos lesz! És jó nagy is! Látszik, hogy van étvágya!

Tündi!
De jó, már csk 1 szuri, és izgulhatunk Érted! Remélem hamarosan ti is átélitek a babavárás örömeit!

Anna!
Hogy bírod az utolsó heteket? Ha megérkezik a Bébi mindenképp irass ám a Férjeddel! Kívánom, hogy gyors, problémamentes legyen a Pici megérkezése!!!

Ma már sajna dolgozok, jó lett volna még kicsit otthon maradni... Szilveszter hogy telt? Mi barátainkkal voltunk, de fél 1 körül kidőltem, úgyhogy mentünk haza aludni.

Ildikó
25+3
Vendég

Hahóóóó!

Sehol senki????
Vendég

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek! Most tudtam csak jönniKép Peti ma nagyon nyügös! Biztos a szar idő miatt Kép Sokat sír, de nekem is fájdogál a fejem, totál depressziós idő van!
Nem is tudom, Pocakosok, Ti hogy bírjátok ezt a sz.r időt????

Köszönjük a dícséreteket, tigris a nagy kedvenc, de már van fülese is, azt is kezdi össze-vissza nyálazni!!!Kép

A szilveszter éjszakát nagyon jól viselte Peti anyuéknál, többet aludt mint itthon szokott KépÉs persze én is átaludtam Vele az éjfélt, 00.15-kor keltett, akkor lett éhes Kép

Mindenkinek egy sikeres, az előzőnél boldogabb évet kívánunk!

Viki+Peti 15+3

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Mi is nagyon boldog ujévet kívánunk mindenkinek!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Hát, benéztem megint, de úgy látom nincs mozgolódás... Remélem mindenki jól van. Azért ha lesz időtök, írjatok!!!!

Ildikó
Vendég

Sziasztok!

Ildi
Itt vagyok, olvasgatok, de igaziból semmi érdemleges nem történik velem Kép Dolgozgatok, meg kicsit álmos is vagyok, úgy hogy próbálom összeszedni magam Kép

Szép napot mindenkinek!

Tündi
Vendég

Hali mindenkinek!

Ma voltunk az első NST-n, na meg a doki bácsinál. Azt mondta, hogy most már az én érdekem, hogy idő előtt megszülessen, mert elég nagy a baba. Azt mondta, hogy elég lesz már ennyivel is megbirkóznom, de hát hiába...Szugerálom a kicsit, de jól érzi magát a pocimban Kép Pedig nagyon okos, már beilleszkedett a helyére, meg eléggé leszállt, de várjuk a csodát. Így is több, mint 3kg, ha még benn marad 3 hetet, akkor jóval több lesz, mint 4 kg Kép
Amúgy minden ok nálunk, egész nap pihizek, a húgom meg eljött szórakoztatni, ne legyek egyedül. Igazából nem történik semmi érdekes. Legyetek jók: Anna 37+3
annaviola

Anna
És a feje mekkora? Ugye ki fog férni lent? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Anna!
Szorítok, hogy minden simán menjen, ne legyen semmi komplikáció! De mért is lenne, nem igaz?

Többiek, hova tüntetek???????
Viki, Móni, Marcsy??

Tündi!
Hol is dolgozol? Mikor fogod kapni az utolsó szurit?

Ildikó
25+6
Vendég

Szia Ildi!

Te hogy vagy? Hízik az a pocak? Kép
30-án kapom az uccsó szurit Kép Melóhely Megyeri úton van.

Tündi
Vendég

Hali!

Én köszönöm jól vagyok, csak ne kéne ilyen gyakran pisilni járnom... A hasam már jókorát nőtt, nekem már ez is elég nagy, de alighanem még jóval nagyobb lesz! Huh, hogyan fogom majd elbírni???
Lányok, mindenki jól van? Engem nagyon keringet a nátha. De ez legyen a legnagyobb gondom, igaz?

Ildikó
Vendég

Sziasztok!

Tündi!
Kb egy héttel ezelőtt volt 89 mm a fejátmérője, kis nagyfejűm Kép Bár az ultrahangos dokit a babó füle érintette meg. Azt mondta tök nagy füle van ( kis dumbo ), ezért le is fotózta, pedig nem is igaz, tök arányos a kicsi buksija, csak épp kedve szottyant megmutatni, hogy zenész házaspár gyerkőce lesz és hogy sok zenét hallgat a pociban Kép
Várom már, hogy meglegyen a szurik eredménye, azt szeretném, ha minél előbb Te tartanál itt. Amúgy a harmadik szuri után egyből indulhat a baba project?

Holdviola!
Azonnal meggyógyulni, vagy kipihenni a náthás dolgokat. A sok pisi pedig nem baj, legalább megmutatja a babád, hogy növekszik a pociba Kép Van súlya Kép

Többiek!
HOL JÁRTOK????????
annaviola

Sziasztok!

Bocs, hogy eltűntem, de Peti mostanában nagyon nyügös, talán jön a foga!!! Kép Szóval valószínűleg csak ritkábban jutok ide, bocs! Kép

Mindenki!
Vigyázzatok magatokra, aki beteg gyógyuljon meg!

Annaviola!
Az NST-n legalább produkált valamit a pocid????
Kitartás!!!!!!!Kép

Viki+Peti 16-1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Az elmult 2 napban nem volt jó a gép,és 16.ig apa itthon lesz szabin,és nemnagyon fogok tudni jönni,vagy csak nagyon ritkán.
De aggig is mindenkinek Jó napokat!
A Zsozsónak kibújt a 2.foga isKép
Mentem,mert még nagyon sok a dolgom.
Sziasztok!
Móni

cerka

Azért pár képet teszek fel, nehogy elfelejtsétek Petikét! Kép
KépKépKépKépKép

Mindenkinek jó éjszakát!

Viki+Peti 16-1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Ugyanilyen Micimackós rugdalótót vettem én is a keresztfiamnak! Õ most ha jól számolom, 14-15 hetes! Petike jó kisfiú? Éjjelente sokat van ébren?

Ildikó
Vendég

Sziasztok!

Móni
Sajnálom hogy nem tudsz gyakrabban jönni, de jó hoyg a párod otthon van és sokat tudtok együtt lenni Kép

Viki
Petike még mindig és folyamatosan tündéri Kép

Anna
Hát ez a buksi biztos kifér még Kép Mit zenéltek? Kép
Szurik eredményét én is várom már, és szerencsére gyorsan el fog telni ez az idő, most sincs szabad 7végénk, így tök jó Kép Az uccsó szuri után a februárt kihagyjuk, mármint semmi kezelés ha jól értettem a dokit, és aztán ellenőrizzük majd hoyg mikor és mennyire áll helyre a szervezetem. ÉS elkezdünk stimulálni is. De szerintem februárban már próbálkozni fogunk, akkro elkezdek majd hőmérőzni is, hoyg lássam ha változik valami. NAgyjából így néz ki a dolog Kép

Tündi
Vendég

Móni!
Tök jó, hogy otthon van a férjed. Nekem épp azért van itt a húgom, mert a férjem szinte soha nincs Kép Hiába rengeteget dolgozik.
Zsozsó hogy bírja a fogbújásokat?

Viki!
Már vártam Petikéről a képeket, olyan tündéri kis kölyök. Ha maradnánk Pécsett, vinném hozzá a lányomat pasizni Kép

Tündi!
Csak szeretni egymást és meg lesz az eredmény. Amúgy férjemmel mindketten itt végeztünk Pécsett a zeneművészeti fősulin, csak ő harsonán én meg brácsán. Õ kitartóbb mint én, s most Szegedere jár még két évet, így ha minden jól megy harsona művész lesz. Én pályát módosítottam egy kicsit elkezdtem érdeklődni a zeneterápia iránt, csak épp most halasztok egy évet. Aztán még meggondolom, hogy mit akarok tanulni,lehet egy év múlva beiratkozom én is Szegedre csak pszichológia szakra. Anyósék úgyis ott laknak a közelbe, s van kire bízni az unokát. De még nem tudom, én minden héten más akarok lenni. Csupa -csupa határozottság vagyok. Kép Kép Lehet pályaválasztási tanácsadónak kellene mennem Kép

Holdviola!
Jobban vagy?

Legyetek jók, pussz Anna 37+5
annaviola

Sziasztok!
Ma voltam végre ultrahangon, és úgy néz ki kislány lesz a kis pocaklakóKép
Remélem mindenki jól van, már elég régen jöttem, teljesen elvesztettem a fonalat, de ha lesz egy kicsit több időm, visszaolvasok.
Marcsy
30+4

Kép
Kép
Kép
marcsy

Marcsy
Tök jó, kiscsaj lesz! Kép Bár még lehet belőle kukis, nem? Kép
Amúgy nem sokminden történt, nyugodt város ez a Pécs.... Kép

Anna
Érdekes emberek lehettek, bár engem a komolyzene nem igazán köt le, nem is értek hozzá, de ha ezt össze lehet hozni zeneterápiával meg hasonlókkal, akkor az tök érdekes lehet Kép Határozottság Kép

Tündi
Vendég

Húúú de ennék most egy tányér kocsonyát sok husival... Kép
Vendég

Tündi!
Gyere hozzánk, van még bőven kocsonya, sok husivalKép
Hát még lehet, hogy kukis lesz a kis albérlő, de nagyon úgy nézett ma ki, hogy kislány.Kép
Marcsy
30+4

Kép
Kép
Kép
marcsy

Marcsy
Ne kísérts Kép Fogyókúrán vagyok még egy kis ideig. Csak megkívántam Kép (de ha nagyon nem fogy el a fogyaszthatósági időn belül...... Kép)

Na én lelépek, kivételesen igencsak időben Kép Holnap kora hajnalban céges rendezvényre indulok, majd valamikor vasárnap hazavergődök Kép Jó pihenést mindenkinek Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy már rég nem írtam, de Karácsony előtt óta folyamatosan költözik a cég ahol dolgozom és annyi meló van hogy szusszani nem tudok egyet sem, nemám hogy írni. Magánügyileg sem jobb a helyzet, nem vagyok túlságosan eleresztve szabad idővel. Hiába, ilyen az asszonysors... én is beálltam a sorba. KépKépKép (NEM panaszkodás, csak önirónia, különben is én akartam, vessek magamra ;).

Tündi, Marcsy!

Kocsonyaaaa???? Immádooom!!!! KépKépKépKép
Nah, holnap meg is tudom hogy hogyan-miből-mennyiből kell főzni. :D

Nálam egyébként így telnek a dolgos hétköznapok, mindennapra jut egy új főzési feladat (előtte sosem nem nagyon főztem), de eddig még jól áll a mérleg, egyszer sem sikerült túl nagy tragédiát alkotni. KépKépKépKép

Ma egyébként Sikondán voltunk a Kedvessel és a gyermekével. Najon jó volt ismét, de annyira kihúzott minket a meleg víz, hogy utána egész nap csak ténferegtünk a lakásban.

Jah és még valami. Költözködősök!
Nagyon úgy tűnik (ha a bankok is úgy akarják) hooogy tavaszra én is első, új és közös otthonomba fogok költözni a szívem kedvesével! Néztünk egy nagyon szupi házikót Ócsárdon (kb. 15 kmre Pécstől), amire úgy tűnik hogy meg lesz a pénz hamarosan! VÉÉGRE mehetünk közösen, a közös életünkbe! Nagyon-nagyon várom már!

Anna!

Hogy vagy?!

Mindenkinek szép napot!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Mostanában ritkábban jövök!Kép

Marcsy!
Először az én fiamat is lánynak nézték!Kép szóval még bármi lehet! Egy biztos, ha kukit látnak akkor tuti nem lány, de ha nem látják, attól még lehet fiú!!! KépKépKép

Ez egy mai sztárfotó a jókedvű Petiről:Kép

Mindenkinek jó éjszakát, és további jó hétvégét!!!Kép

Viki+Peti 16+1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: