Csak egy pillanatra ugrottam be, hogy MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÜNNEPEKET kívánjak
Pusz,
Kata
2005.12.24 13:39
2005.12.24 14:20
Azért jó, hogy Lilinek nem lett komolyabb baja.
2005.12.24 21:49
Örülök, hogy nincs komolyabb baj, biztos nem számítottatok rá, hogy az a hülye szék összecsukolhat
2005.12.25 09:24
2005.12.27 10:40
.Sajna nálunk Míra élete első megfázása egybe esett a szentestével,elég húzósak az éjszakáink.Nagyon be van dugulva a kis nózija,de szerencsére láza nincs.Én is dögrováson,pezsgő helyett Neocitrált iszogattam az ünnepek alatt...Karácsonyfa tuti siker volt,rögtön megkezdte a díszek leszedegetését,játék dömpingtől meg kicsit besokallt
.Nagy jövés menés van nálunk,Apájával most sincs sok időnk egymásra de legalább itthon van végre pár napot,nekem ez a legnagyobb ajándék

!Szombathelyen szépen esik a hó,ma felavatjuk az új hótaposót.
Légyszi jelentkezz gyakrabban,nekem sokszor eszembe jutsz ám!!!Nagyon ritkán jutok én is gép elé,de olyan jó hogy van ez a fórum,a csajok mindig lelket öntenek belém

2005.12.27 14:30
Viola
(no majd most
)
Kb. 3 hete gyógyultak vagyunk, igazából még én köhögök - mert hogy ne legyen egyszerű az élet én is beteg lettem Balázzsal párhuzamosan - de ez most már nem veszélyes.
Komolyan mondom hogy egy gyerköc is teljesen lefoglal, hátha még lenne még egy testvérke, akkor nem is tudom mihez kapnék. Minden elismerésem a többcsemetés anyukáké.
babának gyors gyógyulást kívánok. Komoly hogy ez az első megfázása? Mi sorozatban náthásak voltunk az elmúlt időszakban, úgy uuutálom a náthát, főleg amiatt mert akkor Balázs nem tud aludni (így mi sem
) és alig eszik valamit.
2005.12.27 17:18
Lili élvezte az ünnepi nyüzsgést, meglepő módon nagyon jól viselkedett /tegyük hozzá, hogy egy komoly csapat leste minden rebbenését, és nyalta a kis s.ggét!
/ és nagy örömmel bontogatta az ajándékait. Szinte minden játéknak nagyon örült, ennek viszont mi örültünk
Mondjuk kapott is bőven, jó gazdag Jézuskája volt!
Kaja nagyon jól sikerült, mindenki degeszre zabálta magát, mondták is, hogy ezt sokáig fogják emlegetni!
Már második napja telnek teljes nyugiban napjaink, lehet hogy disznóság ilyet írni, de ez valami mennyei!
Tegnap egész nap kizárólag kajázni másztunk ki az ágyból!
/Ha ebből nem lesz kistesó, hát nem tudom miből...
/ Az egyetlen negatív dolog, hogy a cicijeim fizikailag fájnak, hiába fejek kézzel, nem az igazi..
Este jön a punnyadás megint, papa itthon van egész héten szabin.
Meg nekem megint neki esni a tanulásnak is, jönnek a vizsgák januárban! Holnap megyünk délután Pécsre, és maradunk is szilveszterig.
Majd csak elsején jövünk meg.
Remélem nem fog nagyon havazni..
Vagy ha igen tudok megint egyet a Mecseken rallyzni!
/haha, lehet hogy ez nem is olyan vicces
/
2005.12.28 10:28
Apával
Névnapi csokor
Megjött a jézuska

.Én még mindig csak pár órára merem másra hagyni(és nagyon hiányzik akkor is akármilyen rosszazsák mostanság)de ez bizti a túl óvatosságomból adódik.Élvezzetek ki minden nyugodt percet,Rád fér a sok pörgés után
!
!Mírának tényleg ez volt az első betegsége(a 3napos lázat nem számítva)de elötte elég sok náthás baba volt a babaklubba,lehet ott kaptuk el
.Most már jobb a helyzet,végig aludta az éjszakát remélem kilábalunk belőle.Használt a jó kívánságod
.Szilveszterkor csak egy másik babás párhoz megyünk el,este a manóval virslizünk és táncizunk itthon
.Amilyen diszkó"patkány" voltam régen,most nagyon elnyugodtam...Érezzétek jól magatok az eskövőn,Balázs biztos el lesz a nagyszülőkkel.
? 2005.12.28 12:24
megyünk Pécsre gyerekcsézni, szilveszterzni..
Érezzétek jól magatokat Ti is, és legyen egészségben, boldogságban, sikerekben gazdag új évetek!! 2005.12.28 14:45
/ha nem igy irjak akkor bocsi/
Nagyon szepek vagytok a kepeken, nektek is gazdag Jezuskatok volt.

/

2005.12.28 22:42
Sehol senki szinte

És már most el is vakart párat, pedig még csak most jön majd a pöttyök java 

Nem tudom, hogy fogja szegény kibírni, nagyon szenved
2005.12.29 11:27

Én majdnem elsírtam magam, olyan szépen néz kifelé a sok pötty közül...
Meg Ti is!!

És nagyon ügyesen, rendeltetésszerűen használja

2005.12.29 15:06
Fanni szinte semmit nem aludt, olyan üveges már a szeme, hogy már megijedtem tőle, nem lesz-e valami még komolyabb baja
Sajnos mostmár kezd rájönni a kaparózásrai s, a homlokát legalábbis elég rendszeresen próbálja "rendszabályozni" 
Én el is bőgtem magam, mikor reggel levetküztettemé s megláttam hogy szinte már csak sebből áll a gyerek 

2005.12.29 15:08
2005.12.30 07:13
2005.12.30 09:15

2005.12.30 14:15
2005.12.30 16:30
alakul a helyzet, mára már csak pár új pötty jött ki, bár az éjjel újfent borzalmasan ment. Egy csomószor felébredt, és amikor aludt, akkor is állandóan forgolódott, vakarózott, sírdogált.
2005.12.30 19:57
.Három teljes órát álltunk a több tíz kilóméteres kocsisorban,végül a leállósávban elevickéltünk egy leágazásig és sikerült visszafordulnunk.Borzasztó érzés volt az egész,Míra hősként viselte a tortúrát de igazi halálfélelmem volt
.Itthon megsem mertük még mondani,hogy elmentünk mert a rokonság a lelkünkre kötötte,hogy ilyen időben egy tapottad sem(nem hogy Pestig).
2005.12.31 00:41

2005.12.31 13:00
Juj, de rossz lehetett. Mi sem tudtunk akkor menni át anyóstól anyuhoz amikor akartunk, de a karambolt szerencsére elkerültük. 2005.12.31 16:44
Szegény barátodék
Remélem, jól vannak és a kicsi is jól viseli.
Még jó, hogy szerencsésen megúsztátok a "kalandot", mi is pont erre gondoltunk férjemmel, hogy kisgyerekes családok, neadj Isten, mindenórás kismama ragad bent egy ilyen dugóban.
Dávidnak nagyon boldog névnapot kívánok!!
2005.12.31 17:28
Vigyázzz magadra
Jó bulizást
2005.12.31 20:57
2005.12.31 22:22
-, és még az nap a dédihez. Másnap a másik nagyi, és vasárnap a keresztszülőkhöz, a nővéremékhez, és még du-án jöttünk vissza. Csodás volt a fehér karácsony (mert ott esett a hó), csak kicsit cidriztem, hogy elálljon indulásra, mert sűrű hóesésben gyerkőccel nem szívesen autózok, pláne borsodi mellékutakon. (Anyukámékat a hófúvásos időszakban elzárja a falut a hófal – szó szerint értve akár 2m-es is volt már-.)
(már volt, hogy ki csomagolta.
)
Ez nem ér, én fogyózni szeretnék, így most mehetek és kutathatok valami édesség után…
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint