A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gabi, naggyon vagány a csajod KépKépKép
alig várom, hogy Istit is így öltöztetgessem Kép
de jelenleg még az egyéb ruháit is alig bírom ráerőszakolni Kép

votiv 8)
votiv

Lindi, berosálok a röhögéstől, már megint, a hsz-eiden KépKépKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Mindenkinek jó bulizást holnapra, meg a betegeknek jó bulást!!!

Képzeljétek Rampuszomnak is kezdődő tüdőgyuszit állapított meg tegnap a röntgenKépKép Zsan, mi a csuda lehet ezekkel a pasikkal??? És mit csináljak, hogy Balu ne kapja el? Nagyon szereti Marci puszilgatni Õt meg, meg bújna hozzá és nem érti miért nem szabad? Tegnap este egy adag nurofen szirup, 2 hűtőfürdő és egy kúp után 39,7 volt a láza, aztán egy óra körül lement neki, és azóta csak 38,8 volt most este, de már nincs annyi semKépKép

Macs: KépKépKép Emlékszel a benti alkotásainkra? Csajok: baromi jókat rajzolt munkaidőbenKépKépKép

Gabi: nagyon jófej a törpédKép

Azért nem tudok mostanában jönni, mert apa itthon van, és vagy játszik, vagy tv-zik a gépenKép Most alszikKépKép Tegnap kifáradt a nagy izgalombanKép

Na pusz mindenkinek és BUÉK!!!

Pocakék

A karácsonyi képek még nincsenek a gépen, de ezt nektek:
Kép

Kép

Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zanza! éppen most hozattam a Mother Care-ből pár ruhát Lencsinek, mert igen frankók. sajna rokonaim legközelebb nem tom mikor jönnek haza Kép . ismerősöd simán megtalálja az Oxford streeten a boltot.

Votivm, ez elméletileg jó márka, tehát kell 1-2 hónap, hogy összeszokjatok.

és DRUKKOLJATOK NEKEM, mert fogy a tejem Kép , és most jött meg először....és most különösen kevés a tej. (napi 180 ml kb.) ugye mikor elmúlik, akkor újra lesz tejem??? vagy ez már az apadás jele? modtanában (1 hónapja még) 250 ml/nap volt és elkezdett fogyni. Kép Kép Kép

ancsipancsi

BÚÉK!
neet
neet

Jó reggelt!

Zsan!
varázskuckóban (campona, szagoja) még Karácsony előtti héten láttam ilyen golyókat! Kép De én végül FP kockát vettem Doninak Kép

Kispasim annyira jól van, hogy tegnap háromnegyed10-kor adta meg magát és aludt el...addig vigyorgott, meg szórakoztatott minket KépKép

Évek óta most lesz az első szilveszter, hogy mi se megyünk és nem is jönnek Kép (utoljára talán 9 éve volt, mikor 38 fokos lázam volt)...pedig még a gyerekekre vigyáznának is Anyukámék, de most valahogy nem jött össze semmi...de most talán nem is olyan nagy baj Kép

Ha estig nem jönnék akkor

Nagyon boldog és vidám új évet kívánok minden mamának, babának és papának!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ezt még azért felteszem Kép:

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó reggelt kívánok én is!

Jó volt tegnap a koncert. Kép Nekünk ez volt a szilveszteri buli. Ma nem megyünk sehova mi sem, de így nem annyira bánom, hogy tegnap voltunk Kispálon. Kép Ez volt az első alkalom, hogy valahova elmentünk kettesben mióta Bendi megszületett.

Votiv

fényképezőgép Kép, nekem eddig egy Polaroid márkájú volt, amiben egyébként én kellemesen csalódtam, talán azért, mert az ilyen kis gépektől nem lehet túl sokat várni. Szóval ahhoz képest, egész jó képeket tudtam vele csinálni, csak nagyon hamar lemerült, meg kevés kép fért rá, meg már elkezdett tönkre menni, fekete csíkok voltak a képeken, ki tudja miért...
De amit most kaptam az nagyon tuti. Igaz ez már a nagyon drága kategória, (de hát mi kőgazdagok vagyunk...Kép), szóval már régóta fájt erre a fogam és úgy gondoltuk, hogy mi már nem veszünk többet kompakt gépet, csak tükörreflexeset, mert a kompaktok is drágák és akkor ez már sokkal jobban megéri, mert ez úgy fényképez ahogy én akarom, nem ahogy ő akarja. Kép Egyébként ez egy Canon. Most már csak azt nem tudom, hogy ruhásszekrényünk mikor lesz..., de hát az, hogy Bendiről legyenek szép fényképek az fontosabb, nem igaz? Kép

Egyébként fényképezés ügyben tudok tanácsot adni, ha van kérdésetek, picit értek hozzá, na azért profi nem vagyok...de talán van olyan kérdés amiben tudok segíteni.

Ó szegény beteg kisbabák. Tüdőgyuszi. Kép Kép Jobbulást mindenkinek!

Na megyek, mert Bendi mindig sír, ha leülök a géphez Kép, pedig kapott karira egy saját játék gépet, de csak 3 percig köti le, utána jön oda hozzám és nyafog...

ruz
ruzicsky

Halihó mindenkinek Kép

most csak épphogy bekukk, aztán megyünk a Zapával mindenfelé Kép estig azér' még benézek, meg a rajzokat is bemásolom Kép

ILdi,
és IGEN én rajzoltam ezeket, de félő, hogy a képzőművészetin sikítozva rohangálnának tőlük Kép Kép

Moose,
anyós általi gyerektömés tényleg lehet genetikailag kódolt, és tuti, hogy domináns gén Kép
még ahol az allélpáron kivételes véletlenként két recesszív( tömésellenes) gén lapul, ott is látens tulajdonságként tutkóra jelen van. Kép

És mire jó a zenélő bili???

Lindi,
lehet, hogy ez egy preventív mókus, amolyan élő lelkiismeretfurdalás, hogy ne is kövess el semmit! Buszvezetők nincsenek a drótón? Kép Kép

Votiv,
a konica jó márka, nekünk itthon Canon A80 van és igen jó darab. Zanzának igaza van,digitálisból is azok a jók, amelyeknek nem digitális gépeik is profik.

Pocak,
te itten nyilvánosan jól lebuktaccc, hogy a 05-081-21 tenyészet szomatikus listái helyett mikrografikákat gyártok a MH.-n? Kép Kép Ááárulóó Kép

Összes babónak, aki beteg jó bulást!!!

Kép

BOLDOG ÚJÉVET MINDÕTÕKNEK!

szeretettel

Macs és Fülöpke
macskanyu

<font color="0000ff">Pocak!
Milyen képszerkesztő programot használsz??? Nekem is kell ilyeeen!

Klári óóóóóóó-ja. Kép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

sziasztok!
Pocak,
Tied kicsinek is gyors gyógyulást!!! Nem tom miért csinálják ezt, lehet,h igy akarnak több figyelmet kicsikarni maguknak????KépKép
Enyim ma éjjel tök jól volt, hála a nurofennek, amit belé adagoltam! Egész ügyesen aludt!!!

Bogárka,
nekünk kocka is van!!!!!!!!Kép Ugye fanatikus vagyok????Bár olyan helyes rágóka nincs, mint ami nektek van, a helyes srác mellett, de most rögtön rendelek is!!!!!! A kenyérsütő mellé!!!Kép Bár, kenyérsütő jelenleg nincs...Kép

Mi mentünk volna sziveszterezni (azaz garfieldozni) de B szabotálta...Igy itthon koccintunk, mint annyi éve már...Kép pontosan 4...

Macs,
mél remélem ma megy...akkor nekem is rajzolsz???Kép

nekünk nikon gépünk van, és jó!!! Nem a legújabb fejlesztés, van már vagy 4 éves...hehe...RÉGI!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc,
azt mondták, h az amazonon ez az állatkert 40 dollár???? mert, ha igen, megbeszélhetjük, de sajna nem 100%...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nekunk Fuji Finepix S7000 szuperul muxik. En mondjuk semmit nem babralok rajta, csak automatara nyomom es hajra, de apa ert hozza. Es anyoseknak Canon A80 is tokjo, nekunk az is teljesen okes, de ok annnnyira benak, hogy allandoan tokhomalyos sotet iszonyuvacak kepeket csinalnak vele, szoval nemcsak a geptol fugg a dolog.

Es minden baba meg szulo gyogyuljon gyorsan! Es ma ne vigyetek oket utcara! Es nemtom, mit is akartam meg, de en utalom a szilvesztert, mert ez egy kotelezo bulinap, es nehogymar barki is megmondja, hogy en mikor...

Macs Kép Kép Kép Kép Egyebkent en szerencsere mar elso heten megszoktem az agrarrol, de egy csomo haverom meg fater nem usztak meg Kép aztan az aotera meg nem keszultem rendesen Kép de mindegy, mert a gyerkoceim ugyis majd szuper tudosok meg kutatok lesznek es ez boven karpotol Kép Kép

Juc, a lepcsos verzio bevalt? Soma hasznalta/hasznalja? Mikor kezdte?
moose

Sziasztok!Borzalmas migrénnel keltem maKépHa estleg nem élném túl ezt a napot,most kívánok mindenkinek:EGÉSZSÉGBEN,BOLDOGSÁGBAN GAZDAG ÚJÉVET!Kép

petergabi

sziasztok ujraKép
Ancsi nem is tudtam, hogy emlegettetek, ugy latszik megerzes volt...
azthiszem nalam megsem volt olyan veszes a helyzet a lepeny helye szempontjabol, vagy az elejen meg nem lehetett jol latni, es csak mellebeszeltek
sokkal durvabb volt viszont amit nem lattak az uh-n, hogy a koldokzsinor nem a lepenyen tapadt, de ezt hogy nem lattak? na mindegy

Isztambul...hat kicsit nagy, meg sok az ember...de szerencsere mi szinte nem is a varosban lakunk, hanem Isztambul legszelen, egy erdo mellett
sokminden teljesen mas itt, pl. rohadt messze vagyunk mindentol, es nehezen lehet eljutni valahova, mert alt.ban dugo van, akozelekedes nem tul jo
tehat itthon ulunk, de van kert stb.
van egy macskank, azaz a parom nagylanyae aki itt el velunk
aztan egy kutyus , aki en szedtem fel az utcarol
sok kobor kutya van, de O meg pici volt, most mar megnott valamennyire, kislany, es iszonyu neveletlen

most itt van aparom 3 gyereke, szoval bolondok haza
ma meg szilveszter, nem fogunk sokat aludni, remelem Emilia azert igen
most kb. egy hete atalussza az ejszakat, de kopp, kopp, kopp

Ildi sajnalom a ferjedet, mi is betegek voltunk
megvolt eletem elso orrporszivozasi sorozata, a vegen el is tortem az orrszivotKép

Ancsi, mennyi idos most a babad?

Votiv mi van veletek?
probalok visszaolvasni, de olyan sokat irtok, ami persze nem bajKép

Kép
babarozsa

Zsanci, ilyn golyok vannak nalunk
Emilianak is van, csak masfajta szinekben
nagyon szerette oket

Kép
babarozsa

Zanza, BOLDOG SZULINAPOT REKANAK!!!Kép

Macs, te egy igazan sokoldalu tehetseg vagyKépKép! ezek a rajzokKépKép

Zsanci, Votiv, itt is van egy negativ teszt!Kép ugyhogy az "osszesites" eddig negativ! vagy ki tudjaKépKép

ruz, oh kispalKép azok a regi(?) szep idok...Kép

hat, nekunk hp fenykepezonk van, es teljesen jo! igaz, ajandek, szoval nem is mondanek rosszat rola!Kép

es a lenyeg: gyogyulast a betegeknek!! es
BOLDOG UJ EVET MINDNYAJATOKNAK!!!KépKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Babarózsa!

Gyere mostmár gyakrabban, ne tünedezz el folyton!Kép Örülök, hogy jól vagytok! Tegyél fel képet Emíliáról, ha tudsz!

Párom egyébként jobban van! Timi viszont éjféltől 2-ig fent volt, aztán egy kis táp után elaludt végre!

TüdőgyusziKépKépKép Babáknak jobbulást és a migrénes mamáknak is!

ILdi
ildi76

Babarózsa!
már 4,5 hónapos Lencsi Kép. baromi gyorsan száll az idő, mi? te meg már lassan 1 éve szültél!!

Votiv!
még arra gyanakodom, hogy túl nagy zoommal fotózol. minél nagyobb a zoom, annál nehezebb kézben megtartani a gépet, úgyhogy egyelőre zoom nélkül, jobb fényviszonyok mellett fotózz, és majd meg fogod tanulni a többit is. én is tudok egy-két kérdésben segíteni, ha kell. szeretném hinni, hogy értek hozzá :D

habár senki nem válaszolt a tejes drukkolósomra, de nem sértődtem be, és nem is fogok lelépni, továbbra is fárasztani akarlak titeket Kép

de azért drukkoljatok a tej miatt, sajna jó kevés van már. Kép

ancsipancsi

Baba!

visszaolvasnod lehetetlen, szvsz ne is próbálkozz vele, inkább pihenj Kép . Votivék Istije egy nagy fiú már,és több csaj is pályázik rá. Biatorbágyra költöztek, és szépen éldegélnek. azért Isztambulban melegebb lehet, mint itt. a köldökzsinóros sztoridon már akkor is kiakadtam, hogy ilyeneket nem vesznek észre, és ezzel veszélybe sodornak titeket Kép . majd jöttök vissza Mo-ra?
ja, és biztos sok tejed lehetett, ha csak most alussza át az éjjelt. sajna nekem nincs és nem is volt soha, illetve Lencsi nem nagyon akar szopizni, így fejem neki. emiatt mindig meghatározott adagokat kapott, és igen hamar átaludta az éjszakát. jó nekem, mi? Kép

ancsipancsi

Rekanak nagyon sok boldog szulinapot!! Kép Kép

Ancsi, en tejugyben sajnos nem szamitok, ezert igyekszem ilyen temakhoz nem hozzaszolni. Egyebkentmeg ha barmiert szoritani kell, akkor Pooooooocaaaaaak! Kép

Rec, mivan??!!

Enyem gyerek nem alszik, nem alszik, nem alszik... Kép Kép
moose

Sziasztok!

Beninek sok boldog 3. szülinapot!

A szilveszteri bulit nálunk apa szabotálta, így végre először itthon bulizunk.Kép
A kiscsajjal ma mentünk volna bulizni, erre még 2-kor az ágyon táncolt, aztán elájult, de így a buli ugrott. (Látod Moose, én hallgatok rád, itthon ülök és tanulokKép)

Köszönjük a szülinapi jókívánságokat!

Képek az ünnepeltről:
Kép

Kép
zanza

Ancsi, ne izgulj, mert lehet, hogy most kicsit kevesebb, de 2-3 nap múlva, vagy legkésőbb menzesz után minden a régi lesz!

Babarózsa, igen, ahogy Ancsi is írta, már itt lakunk Bián, és nagyon klassz Kép de még mindig dobozok közt élünk, és hatalmas kupi van Kép polcok jó esetben kb februárra lesznek készen.

Istók ma már 7!!! lépést tett kapaszkodás nélkül, és nappal nem nagyon tudom letenni, mert megint ezerrel fogzik (most 4 hátsó jön neki egyszerre, alul-fölül, jaaaj)

már most is hallom, hogy kiabál, nem lesz ebből ma se szieszta Kép
majd még jövök

votiv 8)
votiv

énisénis Boldog Szülinapot Réka!
és boldog szülinapot Beni!

votiv 8)
votiv

Beninek is nagyon sok boldog szulinapot! Kokusz, kerjuk a mai torta fotojat is!

Megallapitom, hogy Reka nagyon hasonlit anyara, aki egyebkent tokjol teszi, hogy otthon marad Kép

Ujevi fogadalmakkal mi lesz?
moose

jajaj, Benit kifelejtettemKép akkor most potlom: BOLDOG SZULINAPOT!!!Kép

Moose, nincs semmi!Kép

Ancsi, en drukkolok, jo?Kép

Votiv, 4? az "szep"Kép
lehet, h nalunk is ujra tamadnak? B az elobb mar a laba ujjait is a szajaba gyurte. pedig a kezet se igen szokta. most meg szinte az egesz oklet v az en kezemet v mindent...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

ZSan!

fischer-prece.com-on 40 dolllár.
Ha nem jön össze most február 19-ig akkor cárok és majd a tesom prezentálja ha már kint lesznekKép

Moose!

2 éves kora óta használja a lépcsőset,bilit nem használt és nagyon jól bevált nem is tudom,hogy miért akarok olyan másikat.

telhetetlenJuc
20170114224602

price
20170114224602

JA és még idén el akarom érni 3000 hozzászólást amire talán neet hívta fel a figyelmemet.

Juc
20170114224602

És ma voltunk szánkózni és Pann is élvezte.És nem megyünk mi sem sehová,eszünkbe sem jutott.

Somának megigértük,hogy választhat álarcot magának meg dudát.És Õ a legrondább álarcot akarta.
Mondtuk,jó,majd azt választhatja ki amelyik a legrondább.És sikerült egy zöld!pókemberes álarcot választania.Hiába nem látta itthon pókembert,nem is tudja szerintem,hogy az mit csinál de valószínűleg hallotta a nagyobbaktól és ő azt akart.Szóval a környezeti hatásokat nem lehet kizárni a kisgyermek életéből.Ez lenne az idei év tanulsága számomraKép
20170114224602

Rékának nagyon Boldog 1.-t és Beninek Nagyon Vidám 3.-at!!!

Mindenkinek:
Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg nem fosszon, de ha jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat!!! BUÉK

Pocak

Szorítok Ancsi!Kép
Meg nektek is MooseKépKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Moose,

Brúnó sem hajlandó mostanában aludni, legalább is nem ebéd után, ma pár perccel ezelőtt dőlt ki, tegnap még ekkor sem, hanem az autóban aludt el kb. 3 perc alatt, mert annyi idő alatt értünk a közértig Kép Kép
Ennek megfelelően 10-kor aludt el tegnap és szerintem ma is így lesz.

Ami aggaszt, hogy hozzászokott a reggeli 8-as 1/2 9-es keléshez, aminek hétfőtől lőttek, kiváncsi leszek a hétfő reggelre.

És továbbra is utálja az ágyát, pedig már ki be tud járkálni, meg is szokott jelenni reggelente nálunk és követeli a reggeli szokásos tejet Kép Kép

Januárban indul az ágyprojekt.

Mi itthon leszünk, jönnek hozzánk vendégek, mindennel kész vagyok, úgyhogy benéztem hozzátok.
zsebi2004

Kép
20170114224602

RÉKÁNAK ÉS BENINEK BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!

Baba,
de jó, h újra itt!!!! Hamarosan 1 évesek lesznek a mi februári babáink is!!!!

Moose,
ma voltunk ikeában, otthagytunk egy vagyont!!!!de annyi jó cucc volt ócsón!!!!!!!!!!!

Bogárka,
köszi a lapot!!!Nektek is sok sok boldog napot a jövő évben!!!!!!!!!!!
most el, mert takarit, de majd vissza!!!!!!!

szasztok!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

3000!
Az utóbbi 3 éjszakámat elcseréltem volna egy gyermektelen szinglivel!
Fogak beindultak Pannánál plusz orrszívás projekt is.
na eldugultamKép
20170114224602

OK. Ujevi fogadalmak:
- minden nap beveszem a vitaminom es adok enni a macskanak
- kevesebbet kiabalok a gyerekkel (mar eddig is sokat fejlodtem am, de meg akarok) es tobbet anyossal (de legalabbis mindent odamondok neki)
- megtanulom napkozben elaltatni a gyereket
- tobbet vegzek hazimunkat, kulonos tekintettel a takaritasra es a fozesre
- tobbet foglalkozom apaval
- meg majus elott gyakorolom a verdavezetest, kulonben soha nem lesz mar ra idom meg energiam

Ja es a gyerek ujevi fogadalmai (ezt majd alairatom vele, kulonben varhatom, hogy betartsa):
- minden delutan szepen gyorsan elalszik (pl 1-3 kozott), ha mar meglesz a pici, akkor termeszetesen olyan idopontban, amikor az is alszik majd, hogy en is tudjak
- minden etkezest fegyelmezetten es hatekonyan bonyolit (egyhelyben, folyamatosan taplalkozik, amig legalabb annyit megeszik, amivel jollakhat)
- nem rugdossa a pocakom es a kebleim
- hagy majd szoptatni, addig nem tori ossze magat es a berendezest, de nem is piszkal kozben minket

Kép Kép Kép Kép

Es most ti jottok! Kép Kép
moose

ZSan,ZSebi!

tessél elárulni,hogy miket vettetek IKEA?!
20170114224602

ezt most hadd osszam meg veletek:

Kép

szerintetek ki ő???KépKép Most küldte át nekem Ilduska!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Igen! Miket vettetek? Mert en csak egy zuhanyfuggonyt, de tokjo allatkamintas es mikor felraktuk, gyerek egy csomo ideig ott alldogalt es mutogatott rajta mindent, imadta Kép

Juc, mindjart megyek is brendon es megveszem ezt a lepcsos izet. Azt hittem tobbe kerul, de csak 6e. Es mar nem is tudom, ki irta, de szerintem tokjo, hogy egy csomo szuper jatekot meg mas cuccokat nezel mindig a dedeknek, mert tokre nem mindegy, hogy mivel jatszanak meg minden. Es tenyleg nem magunknak vesszuk, mert en is olyanokat kutatok mar, amirol tudom, hogy tetszik a csajnak, pedig nekem sokszor mas tetszik. Na nemtom, ertheto voltam-e.

Zsebi, azert zavar engem, hogy enyem lany nem alszik napkozben rendesen, mert mikor mar faradt, akkor egy helyben allva bazi nagyot esik, meg mindennek nekimegy, osszevissza tori magat, szoval allati veszelyes Kép Ha birna rendesen alvas nelkul, akkor nem aggodnek ezen annyit.

Pocak Kép tartanal nekem egy altatas tanfolyamot? akkor nem kene jovore minden nap drukkolnod Kép

Lindi, a mokus szerintem mar honapok ota ott van, csak eddig nem vetted eszre. Meg a tuneziai ut miatt kuldtem Kép csak egyet lattal? Kép
moose

Jucus,
A lényeg amiért mentünk:egy rakás vállfa, ezt ajándékba vettük Kép Kép
meg úszógyertyát, tárolódobozt.

Moose,
én már rég nem fogadkozom, mert azt soha nem tartom be, de majd Brúnóval aláíratok - tenyérlenyomat???? - valami jó kis listát. Amin az lesz az első helyen, hogy nem próbálgatom a szüleim frusztrációs toleranciájának határait Kép Kép Kép
zsebi2004

Kepek tokjok, de mi van a pirospolos fiatalember kezeben?
moose

Ja, Zs, nemtom.

Juc, gratulalok a 3001. hozzaszolasodhoz Kép
moose

Moose, megnyugtatlak, ezt alvás mellett is tudják produkálni. Brúnó most azzal szórakozik, hogy forog körbe körbe a tengelye körül és a végén annyira elszédül, hogy nagyokat esik. Ez neki nagyon tetszik. Nekem már nem annyira, mert általában olyan helyeken csinálja, ahol véletlen sem lenne jó ha elesne.
zsebi2004

MOose!

Lépcsős tényleg jó,mert fel tud rá önnállóan mászni a kölök.

Játék?na igen,kicsit nem normális ez nálam de mindenkinek van valami dilije,nem igaz?!

Juc
20170114224602

Moose,
egy lego baba...vagy duplo, vagy mi...
Juc és Moose,
és, hogy mit vettem:
csomó mindent a fürdőbe, mert a fürdőszoba cuccok igen csak akcijjjásak. Aztán ilyen műanyag izémicsoda lógót, ajtó helyett a konyhába. hogy mire gyúrok oda igazából, arról majd később...Kép
aztán, pici fonott kosárkát, mert már úszunk a sok kacatban, apa azt mondta, abba kell raknom a homeobogyókat is, mert már ellepték a polcokat...
és fűszertartót és egy csomó műanyag poharat az oviba, mert csak 20 Ft volt darabja...sztem jön az új kollekció...KépKép
és még sütit, meg a újságpapir tartót, amit már FÉL éve vadászok, most végre jött egy raklap belőle...és asszem még veszünk egy fiókos szekrényt is jövőre, mert szép és le is van árazva...Kép és fiókos szekrényke rulez, végre emberi körülmények között pihenhetnének a bugyijaim, zoknijaim...hááááááááááát, asszem ennyi, de lehet,h elfelejtettem ezt-azt...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Minenkinek békés, boldog, új évet kívánunk! Kép Már gyógyuló félben vagyunk, bár Máté alig esett bele, hála a Votiv féle csodakencének. Kép (Baby Luuf)

Mkatus
mkatus

Sziasztok!

Mindenkinek békés, boldog, új évet kívánunk! Kép Már gyógyuló félben vagyunk, bár Máté alig esett bele, hála a Votiv féle csodakencének. Kép (Baby Luuf)

Mkatus
mkatus

Moose,
pirospólós: Borisz!!!Kép
és lépcsős ülőke RULEZ!!!!! de nagyon! egyébként kikában 4000Ft, de én akciósan 3000-ért vettem!!!KépKép És nagyon jó, mert egyedül megy pisi/kakilni, és a nagytesóknak ez általában akkor kell, amikor még ici-pici a pici, és épp szopizik!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kosz Zs, akkor Kikaba megyek. Es aszittem valami csokigolyo. Es azt, hogy Igi. Es Ikea rulez! Kép

Juc, epp azt magyaraztam, hogy szerintem tok normalis! Komolyan! Ahogy nalam is az Kép

Katus, hol kaptal Baby Loofot? Nekem is kene.

Zsebi, a korbe porges itt regota megy. Es legszivesebben a franciaagyon nyomja. De sajnos sokszor a 180x200 sem eleg nagy ehhez...
moose

Zsan!

Jövőre menjünk egysütt IKEJA.Fürdőszobai szekrények is akcijósak?

Azt gondoltam,hogy dundi Igit látom a képenKép

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: