A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Angi: ez a 36+0 teljesen sokkolt Kép Már itt tartotok? Döbb....

Eszti: én semmit, lencseundorom van, bár tudom, hogy azt kell enni 1-jén ahhoz, hogy gazdagok legyünk, de ennél jobb szülinapi ebédet is el tudok képzelni Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

<font color="119911"> Cory,
engem is sokkol néha. De pont egy hónap múlva van a szülés várható időpontja. Szerintem azonban nem fog csak február elején jönni a baba.
Eszti,
engem is megnyugtat az, hogy megvan minden. Hétfőn elkezdek mosni és bepakolom a kórházi motyót is. Jó szórakozást a koncerthez! Feri azt mondta az előbb, hogy az nekünk messze van. DE rá akarom venni egy kis sétára délután.
Lencsét akar ő is enni. Nálunk halacska is lesz, mert én azt szeretem. Kép
Cory,
akkor ugye holnap van a szülinapod? Előre nem köszöntelek fel, majd akkor.</font> Kép
angi79

SziasztokKép

VikóKép
Nagyon klasszak a képek rólatok, és helyes apa is a képeken.
Mikor is mész a korházba? Csütörtökön??? Mert akkor esetleg Vokkal én is arra az időpontra beszélem meg a randit, mert nekem még tömegközlekedve nem lenne rossz, mivel nincs messze tőlemKép

Angi Kép
A 36. héttől lehet inni, az én szülésznőm szerint, reggel egy csésze és délben egy csésze, a 38. héttől estére is mehet egy csésze a málnalevél teábólKépKép

TündeKép
Nem irigyellek a szétbombázott lakásért, de gondolom valami klasszat kapsz majd a konyhábaKépKép

Vok Kép
Nagyon édi a kutyusotok, az első képen ha nem irtad volna elötte hogy milyen képet raksz fel, meg mertem volna esküdni hogy egy játék kutyi vanKépKépKép
Mi lesz majd ha babó kapja sorba a plüssöket? Mindenből majd kettőt kell venni, hogy nehogy kutyi ellopikálja?KépKép

MamackaKép
Nagyon szépek a képek róladKépKép Annyira meghatóak ahogy fogod a pocidat és nézedKépKépKép

Azt hiszem beszerzek egy tűzoltó készüléket éjszakára , mert majd megvadultam most is a gyomorsavtól, tökre marta a torkomatKépKép pedig este már direkt nem ettem és hol vannak még az utcsó hetek, anno Danival azokat éjszaka a hintaszékben töltöttem mert annyira nem ment az alvásKép

Azthiszem én most kihagyom a lencsét (mármint a főzését) , leadjuk a nyagyinak Danit és elmegyünk egy kicsit bulizni, már ha a sok hótól lehet ott közlekedni ahova készülünk, talán anyós főz és akkor holnap majd azt eszünk, de bevallom nekem mindig kéznél van a lencse, mivel a páromat Lencsésnek hívjákKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ági
30+2

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Angi: igen, majd jövőre lesz a szülinapom Kép
Dokid a jan. 31-gyel számol?

Esti buli úgy tűnik elmarad, mert a srác keresztbeszervezett Kép Most egy csöppet felhúztam magam ezen Kép

cory
Budapest

Jó lencsézést!
Nálunk megint - rám való maximális tekintettel - diétás menü van: Káposztás bableves füstöltcsülökkel és malacsült. Így nekem marad a pirítós Kép Igaz, legalább a gyomorsav kevesebb lesz - érdekes soha nem tudtam, mi is ez a gyomorsav, azért most jól beletanulunk az anatómiába, mamik Kép

Köszönjük dicséreteket, férjjel tényleg egymásnak vagyunk teremtve, ezzel már én sem hadakozom Kép

Ági, igen, csütörtök lesz a napja, akkor rendel a drága jó Kocsis Éva. Szerintem 10 körül végzünk is, annál többet még rá nem kellett várnom - uh-ra néha igen, de most az nem is érdekel, úgyis megyek majd a Praxisba akövetkező kötelezőre Kép Így mulatunk Kép

Én ma az egyéves unokaöcsémmel fogok bulizni, illetve ő alszik én meg gyönyörködöm benne Kép

Mindenkinek kívánok vidámságot, kevés hát-, derék- és gyomorfájást!

Vikó - mingyá 27 itt is Kép

indianyo

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon jó szilveszterezést kívánunk!

Vikó!
Nálunk is káposztás, füstölt tarjás+csülkös bableves lesz vacsira (a barátaink jönnek át, ők hozzák, nagyon fincsin csinálja a férj)
Lencsét holnap ebédre főzök.

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk!

Rita, Pisti, Dani, Dorka, Dalma, luca (a pociban)

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!

Tünde!
Hát, igen. Kép Bigyónak is jó ízlése van. Kép

Ági!
Ezen már én is elgondolkodtam... De biztos, hogy Bigyónak is kell majd valami aji, ha kap a kicsi. Õ olyan, mint egy gyerek. Kép Ugye, milyen édes kis pofija van/volt? Nagyságra is megfelelt egy játékkutyunak. Kép

Eszter!
Jó koncertezést és sétát nektek! Biztos nagyon jó lesz! Kép Caramelt szeretjük. Kép

Angi!
Szörnyen rohan az idő. Én még néha ott tartok, hogy most küldtük el egymásnak a mailt, hogy terhesek vagyunk. Kép És te meg már visszafele számolod a heteket... Kép Nagyon jó, pihis szilvesztert kívánok nektek! Ferit üdvözlöm! Kép

Vikó!
Jajjj, szegénykém. Mondjuk én nagyon szeretem a pirítóst, szóval nem lenne gond,ha azt kéne ennem. Én lencsét főzök és virslivel fogom tálalni. Kép

Cory!
Mi történt? Kép

Még nem BUÉkozok, mert úgy is jöök még. Kép

Eszter
24+6

Eszter
Kép
Kép
vok

Rita!
Nem akarom én senki örömét elvitatni, ha ez jön be, hát jó egészséggel és örömmel falatozz Kép És Dalma/Luca mit szól a menühöz?

Én egy elfajzott paraszt-proli származék vagyok: a disznótorosból is a párolt káposztát szeretem, nem a kolbászt Kép Na jó, egy kis májas hurka még beleférne esetleg, szigorúan sószegényen és zsírtalanítva Kép

Cory, akkor neked most előre is bódog harmincat!

Kép

(Emlékszem, engem ez annak idején nagyon sokkolt - főleg, mert nem volt akkor mlég se diplomám, se családom - szóval maximális kudarcként éltem meg a negyedik ikszbe való átlépést. De aztán ez elmúlt, többé már csak nevetek a számokon. Úgyis mindennek megvan az ideje.)

Kívánom mindenkinek, hogy lencseevés nélkül is gazdagodjon - mindenféle értelemben!

indianyo

EszterKép
Semmi gáz, én is szeretem a pirítóst, főleg bajor rozsból vajjal Kép Mondjuk napi háromszor még Magne B6-ból is sok, nemhogy pirítósból Kép De hát én nem otthon vagyok, majd a sajátomban azt eszünk, amit én akarok és punktum! Kép

Tényleg jó fej a kutyid Kép

indianyo

Vok: 1 hónapja megbeszéltük ezzel a párral, hogy átjönnek, dumálunk, társasozunk. Erre tegnap este egy elejtett félmondatból nagyon úgy tűnik, hogy a srác máshova akar menni, de persze semmi sem biztos. Utálom a bizonytalanságot!!!

Viko: még csak 28 leszek Kép

cory
Budapest

Vikó!

Cory 28 éves lesz. Kép Egyidős velem. Kép Még van ám 2 évünk a 30ig. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Cory: Ez nem lenne túl szép tőlük! Kép Én is utálom a bizonytalanságot. Jobban, mint bármi mást!
Én rajzfilm estét tartok majd. Kép A párom félig itt-félig a haverjánál lesz a szomszédban. Oda nem akarok menni, mert cigiznek, gépeznek és csak a fiúk lesznek ott, zavarni se akarok. Kép Szóval érdekes szilveszterem lesz, az tuti. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok: hát igen. A bizonytalanság a legrosszabb az egészben. De mégis mikor akarja közölni, hogy nem jönnek? Este 10-kor?
Meg amin küzdök, hgoy elvileg ők fognak vigyázni a fiúkra, mikor szülünk, akkor is ennyire bízhatok bennük? Keressek mást?

cory
Budapest

Ne haragudj, Cory!!! A múltkor valamit mondtál és én jól félreértettem KépKépKép Azért a jókívánságokat úgyanúgy szeretettel Kép

Eszter, akkor neked most hány gyereked is van? Három? Vagy a görényt is számítsuk bele ? Kép Azért érezd jól magad Kép
Én meg úgy döntöttem, ha anya kimegy a konyhából végre, úgy estefeléKép, főzök magamnak jó kis fokhagymás paradicsomszószt spagettivel és mulatok, amíg jön értem a szállítmányozó, hogy vigyázzak a gyerekire Kép

Na, abbahagyom, különben egész nap megint engem fogtok csak olvasni Kép

indianyo

Cory Kép Rossz így nekiindulni ennek az egész szilveszter-ügynek Kép Mi lenne, ha felhívnád, és kerek-perec rákérdeznél a mai estére? Addig úgyis csak ezzel foglalkoznál gondolatban...
A gyerekekre biztosan vigyáznak majd(ugye?)az más tészta, mint egy buli...

indianyo

Cory: Várjál akkor még vele.Lehet,hogy csak hangosan gondolkozott a srác! Ha ennyire megbíztatok eddig bennük, akkor még ne add fel. Kép

Vikó: Igen. Egy a pociban (az igazi), egy férj és egy édes kis kutyus. Kép A Trinit csak félnek szoktam számolni, mert vele nem kell annyit fogalalkozni. Kép Kép Hhhhhhhhhhhhhm, fogkahymás paradicsom... Kép Imádom! Kép De ezt azt hiszem már kitárgyaltuk. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Készen van a kocka! Ilyen lett:
Kép

KépKép
nicika

Annácska! A legegyszerűbb kocka összeillesztési taktika szerintem ha először a négyzeteket körbevarrod pelenkaöltéssel, majd aztán simán összefűzöd őket! Kép Emlékszem gyerekkoromban ezzel a taktikával csináltunk képeslapokból dobozokat! Kép

KépKép
nicika

Tünde! A gyöngyvasalást csak úgy tudod megcsinálni hogyha van hozzá alap formád és a hozzá való gyöngyök! Sima gyöngyből szerintem képtelenség lenne, mert szétgurulnának!

KépKép
nicika

Mamacka! Szépek a képek amiket felraktál! És tényleg ruhában milyen hatalmas a pocakod! Kép

Vok! A kutyusod nagyon édes! Imádom az állatokat! Kép

Mi itthon fogunk szilveszterezni, de nem kettesben, ugynis eljönnek a barátaink is. Egy pár és még egy srác. Szóval 5-en leszünk + Pocibaba! Kép Már fújt fel apa lufikat, meg lesz szerpentin is! A konfettit kihagyom mert nincs kedvem utána hetekig azt takarítani! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok Lányok!
Pár napig vidéken voltunk megint.

Titati!
Köszi a segítséget! Most két napig felpolcolt lábbal aludtam, meg igyekeztem keveset inni. Ez elég könnyen ment, de csak azért, mert aludva nem tudok inni. Meg nem faltam be annyi nasit, amit lehetett volna. A lábamon ma reggelre ment le egy kevés, de megtapiztam a férjem lábát és az övé is gödröcskés marad egy kicsit ha megnyomom. A kezem egy kicsit nekem is dagad de az elmúlik hamar.

Nicika!
Nekem úgy mutatta a doki, hogy a lábszáron, a bokától 5-6 centire meg kell nyomni, elöl, ahol a lábszárcsont van. Utána ha elengeded rögtön kifehéredik, és ha végigsimítod a lábszáradat, a nyomás helyén kis gödröcskét érzel. Na, ha ez mély, akkor vizes, de a páromnak, akinek nem vizes a lába, neki is van egy kicsi gödröcske nyomás után.

Cory!
Köszi a biztatást! Szerintem is szép név az Alíz, csak a párom szerint túl modern.
Nekem jan 1-jén van a szülinapom, és általában nem vonják össze az ajit, inkább két kicsit kapok.

Angi!
Nekem is Singer varrógépem van, két hónapra elcsakliztam a tesómtól, neki most úgyse kell. Mit varrsz majd? Én falvédőt és ágyneműt. Meg renoválok itthon egy-két dolgot.
Nem tudom mi számít magzatmozgásnak, de a legutóbbi UH-n egy csomó mozgást mutattott a baba és én nem is éreztem. Csak egy hatalmas cicahát-domborítást vettem észre (meg a doki is)

Vikó!
Tök jók az indiai képek!

Nancsika!
Vigyázz a pocidra és persze a babára is! Tessék sokat pihenni.

Tünde!
Tudod szerintem is előfordulhat, hogy valakinek nincs teje. De az én "kedves" ismerősöm szabályosan hülyének néz. Szerinte azért, mert neki egy idő után elapadt (pedig volt neki, mert állítólag pohárba kellett felfogni, annyira jött a másik mellből szoptatás közben), ezért másnak sincs és nekem meg pláne nem lesz.

Mi ma megyünk a párom régi kollégáihoz szilveszterezni. Eredetileg nálunk lett volna, de aztán megegyeztünk, hogy az ő lakásuk nagyobb.

Na megint litániákat írtam. De hát ti is sokat írtatok, ennyi idő alatt meg belémszorult egy csomó mondanivaló.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi: te is 1-jei vagy? Kép hányban?

cory
Budapest

Nah akkor látom még egy újévi szülinaposunk akadtKépKépKép

Minden szülinaposnak boldogat és még vagy ezretKépKép

Mára elpárologtam a gép mellöl, majd jövőre jövök újraKépKépKép

Mindenkinek B.U.É.K

Kép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Livi!

Jön egy kis prícs:

Vigyázz azzal a vízivás-megvonással! A vizesedés nem attól van, hogy sokat iszol, hanem attól, hgoy a só megköti a vizet és az így felhalmozódik (egyb okok is vannak, de a túl sok ivás nem tartozik ide). Ne veszélyeztesd a vesédet!!! Gondolj bele, hogy 1 kiló kenyérben minimum 1 evőkanál só van, és 1 kiskanál só 1 liter vizet köt le a szervezetben - minimum! És akkor még az egyéb élelmiszerekről nem is beszéltünk...És hát a lógatott láb, állás, menés is növeli a dagadást...
Tényleg csak azért ismétlem ezt olyan sokszor, mert nekem van ez a két nyavalyám: 1. ha keveset iszom, vesehomokom lesz - abból meg kő és veseellégtelenség lehet! 2. dagadok lábszárban és bokában, néha a kezem is. DE! Napi másfél lityi víz az kötelező! Leves nem számít bele Kép

Boldog szülinapot neked is KépKépKép

indianyo

Cory!

1980. 20 perc híján kettedikei, de sietősen kibújtam. Kép Anyukámnak engedtem, hogy megnézze a szilveszteri kabaré ismétlését, és csak azután jöttem.

Kép
szelivi

Vikó!
Köszi, hogy ennyire figyelsz rám. Azért annyit iszok mindig, hogy szomjas ne legyek. Eszek sok madarint, meg narancsot, az is folyadék. Meg ugye nekem a sok folyadéktól volt eddig székletem, és most ez megint ritkult egy kicsit. Nekem még vesehomokom nem volt, csak vesegyulladásom (én a vizeletemből 3 dologra kaptam 4 keresztet), az is 11 napos kakiszünet után lett.
Régi emlékeimből: amikor 12 órát álltam a poszton, akkor is dagadt a lábam, de akkor látványos volt, a bokacsontom alatt akkora puffadás volt, hogy csak na!

Kép
szelivi

Szelivi: Kép Én délelőtt fél 10-kor születtem, így első voltam 78-ban a Szent Imrében Kép Anyu már egy ideje bent feküdt, apukám meg bulizott még egy jót, majd délután jól meglepődött, hogy Anyu már kettőben van Kép

cory
Budapest

Szelivi!
De jó, hogy ennyi bak van közöttünk. Kép Akkor majd tarthatunk egy nagy közös szülinapot is a következő talin. Kép

Van még valaki, aki január elejei??? Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Nici! Köszi a kuty dícséretet. Én is nagyon szeretem az állatokat. Kép
Nagyon jó bulit nektek! Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="119911"> Livi,
örülök, hogy enyhül ez a vizesedés dolog. Tényleg a sózással kell ügyelni. Én még nem tudom mit fogok varrni, de remélem sikerül majd alkotnom valamit.
Vok,
várom ám az emailod 2. részét! Jó tévézést Nektek is! Ádinak meg jó fiúbulit. Lencse alakul már?
Ági,
köszi a málnalevéltea infókat.

Mindenkinek jó szórakozást estére!</font>
angi79

Angi!
Lencse kész és naaagyon fincsi lett. Kép
Aztán kitaláltam, hogy egy adag lángos is jól jönne, és már azt is összekészítettem. Kép
Küldöm az emilt. Kép Már megírtam. Kép

Mivel én ma már nem nagyon leszek
MINDENKINEK NAGYON BÉKÉS SZILVESZTERT ÉS GYEREKÁLDÁSBAN GAZDAG, SIKERES ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! Kép

Puszi:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!!

Pár napra eltűntem, mert...háát ezt nem hiszitek el.Kép
Szépen berendeztük a nappalit amikor megjött az új bútor, még a számítógépes asztal+cuccnak is jutott egy kis sarok. 24-én mondtam Apának vegyen egy kis fát, még pont befér a nappali és a folyosó közös falához. Erre hazajött egy kétméteres fával!!!!!
Persze sehova nem fért el, csak az én számítógépes netezős kis sarkomba! Tehát számítógépet szét kellett szednem virágokat kipakolni, és be a fát!
Hát ezért nem tudtam jönni, de ma rávedtem magam, hogy a földön összeállítsam a gépet, úgyhogy most a szőnyegen kuporogva

Kívánok Mindenkinek nagyon-nagyon boldog új évet!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

ui: Most pedíg visszaolvasok...

Alina + 33.hét
Vendég

Lányok,

mi nemsokára megyünk barátokhoz látogatóba, így mindenkinek most kívánnék boldog újévet, és remélem mindenkinek nagyon vidám és örömteli lesz a 2006-os év a babucikkal - kicsikkel, nagyobbakkal egyaránt.

Pusz

Eszti
32+3
Vendég

Nicika, tök ügyi vagy, szépet készítettél. Kép
Vikó, azt akartam mondani, hogyha nem tudnám, hogy magyar vagy, a képek alapján simán néznélek indiainak. Kép Ezt hívják teljes asszimilálódásnak??? Kép Kép Férjecskéd pedig tényleg kis mosolygós, és tipikus indiai férfi. Kép
Vok, jó lencsézést, és lángosozást, nálunk holnap lesz lencseebéd. Kép
Vendég

Köszi, Eszti, én mediterrán alkat vagyok, olasznak jól elemnnék, az azért külsőleg egy picit hasonlít az arab-indiaihoz, de belsőleg nemigen Kép
Még szép, hogy férj mosolygott az esküvője napján Kép

Internet vészesen lassul... Vigyázzatok a petárdarengetegben, ijesztő méreteket kezd már most önteni a durrogás!

Én is kívánok mindenkinek mindeféle jókat!
Születésnaposoknak + 1 jókívánság Kép

indianyo

Mindannyiotoknak Boldog Újévet és csodaszép és főként egészséges babákat az Új esztendőben!
Kép

Niki+Patrik+Szintia (32+5)

KépKép
nicika

Hát eldőlt végleg, négyesben leszünk este. Ez van. Nagy tanulság volt Kép

BUÉK mindenkinek!

cory

cory
Budapest

Cory: ÖTEN vagytok Kép

Azért így is biztos jó lesz Kép

indianyo

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek!
Kép

Becsi 31+1
becsi
Iklad

Sziasztok!

Én is bak vagyok. Igaz nem január elejei, 15-i.
Minden szülinaposnak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT.

Úgy néz ki mi is itthon maradunk ma este. Csopakra készültünk, de nagyon nagy a hó arrafelé így el sem indultunk.

Mindenkinek jó szilveszterezést és BOLDOG ÚJ ÉVET!

Szilvi
32+5

Szilvi és Katababa
szisz2

Nagyon boldog új évet mindenkinek!!!!!
Kép
A szülinaposoknak nagyon boldog szülinapot!!!!
Kép

Ui.:jövőre találkozunkKép

Ildikó
27+1
vas

Sziasztok

Cory
Sajnálom ,hogy elmarad a társas,Kép én is játszanék, de mi is ketten vagyunk a Lacival, és persze Levi. De ha nagyon akarok, tudok kártyázni a gépen. Minket is hívtak barátok ,de most inkább pihi van ,és persze a kutyi miatt is maradtunk,mert nagyon fél. Most itt fekszik bent az előszobában.

Angi
Tényleg jó a gép már dolgozik!Kép

Eszti
Jó bulizást nektek, de vigyázatok az utcán magatokra.Kép

Anita
Remélem fekszel és nem csavarogsz nagy a csönd feléd.

Vok
A többi képet is megnéztem nagyon szépek vagytok az esküvőn. A kutyi és a görény nagyon édes.Kép

Vikó
Befalnám most azt a káposztás bablevest jól hangzik!

Most átadom a helyet Lacinak, ha nem jönnék.

MINDENKINEK BUÉK!!!!KépKép

Babetta Laci és Levi
31+0
Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Drága Csajok!

Úgy fest mi is itthon kuksolunk ma este.Kép Pedig kicsit kimozdulnék valahova, ha 1-2 órácskára is. Még akármi is lehet az esténkből.Kép

De!

Kívánok mindenkinek nagyon-nagyon boldog Új Esztendőt 2006-ra, egészséges és szép nagy babócákat! Kép

Kép

Nancsika, Gábor & Alex 28+5</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok Lányok!

Sajnos az utóbbi pár napban nem sok szabad időm volt, néha próbáltam bekapcsolódni, de annyira sokat írtatok, hogy nem tudtam visszaolvasni még. No majd jövőre! Kép

MIndenkinek NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!

A szülinaposoknak pedig sok sok boldogságot a boldog szülinap mellé! Kép
Mi amúgy jól vagyunk, csak nem nagyon tartózkodunk itthon, mire hazaesünk, Apa már morog, hogy ne számítógépezzek... hátha eljön az az idő is, amikor álmatlan leszek éjszaka és akkor lesz időm... Kép
Nagyon szalad az idő, ahogy elnézem innen a tábla aljáról, hogy már mindenki 30-on túl van, ami a hetek számát illeti! Kép
Tudunk valamit Boriról? Egyben vannak még?

Puszi mindenkinek! És BUÉK mégegyszer! Kép

Bartika+Pötty
26+5

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Babetta! Most készülök igazából pihengetni, bár délelőtt is sokáig feküdtem! Most meg készítettem egy-két finomságot magunknak estére, meg holnapra korhelylevest főztemKép

Angi, Titati! Gratula a 36-hoz!!!Kép Innentől már tényleg nagyon izgi!
És gratula minden egész és nem egész hetes mamának, húzza ki mindenki legalább a 37-38. hétig Kép

Mi is örömteli, nagyon boldog új évet kívánunk minden családnak! Gyönyörűséges, egészséges kisbabákat mindannyiónknakKép

Mindenkinek jó szórakozást estére! Mivel itthon vagyunk, még lehet benézek!Kép
Aki már nem jön, azzal jövőre talizunk!Kép

Sok puszi:

Anita, Tibi és Botond baba (32+1)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Drága Babetta, a rám eső 3 liternyi bablevest itt küldöm online Kép

Pá midnenkinek, csak jókat gondoljatok ma már Kép

indianyo

Sziasztok!

Mi is itthon töltjük az estét, mert jóformán már mozdulni is alig bírok, de az igazság, hogy nem is vágyom sehova. Hosszú idő után ez az első itthon töltött Szilveszterünk.

Az egész családom nevében mindenkinek örömteli babázós új évet kívánok! A mai estétek is teljen vidámságban - jó bulizást!

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!

Kinga

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok kismamik!

Mi is itthon maradtunk de hála Istennek após elment bulizni Kép így már más a kedvem! Kép Kép Kép

Köszönjük a pocibókot.... szerintem rengeteget nőtt mostanában. (vagy sokat híztam Kép ) Az esküvőn mindenki azt kérdezgette, hogy biztos-e, hogy nem két gyerek lapul odabent! Már kezdtem megijedni...

Indianyó
Szerintem is nagyobbnak látszik ruhában mint bugyiban! ...érdekes
Megpróbáltam visszaolvasni... olyan érdekesek a képek amiket feltettél... benned nincs egy kis indiai vér? ...ez a kérdés már korábban is bújkált bennem mikor megláttalak! Kép Szépek vagytok együtt! Kép Kép Kép

Angi
Nagyon csini a babaszoba!

Vizesedés:
Nem szabad kevesebbet inni vizesedés esetén, a problémát ugyanis nem az okozza, hogy sokat iszunk, hanem a sok só! Ez egy régi orvosi felfogás a fiatalabbak már biztos nem tanácsolják!
Próbáljátok ki a krumplidiétát. Egy kiló krumplit vízben só nélkül megfőzni és egész nap azt enni SOK FOLYADÉKKAL!!!! (lehetőleg vízzel) Másnapra rengeteg víz le fog menni!

Mindenkinek még egyszer boldog új évet!

Mamackamarcsi Ádám Áron

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jaj... és boldog születésnapot! Kép
Nekünk a keresztlányunk született elsején! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka