A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsebi!

Már itthon vagy még?

Juc
20170114224602

most olvastam egy brit bulvárlapban, hogy egy csaj azt hitte, romlott giroszt evett és mivel nagyon fájt a hasa, bement a kórházba, és megszült! állítólag nem is tudta, hogy terhes.. persze, kacag a májam...

de ha vkit érdekel:
Helen's keBABY pregnancy
HELEN Smitham feared she'd had a dodgy kebab - then she gave birth
2-2005600511%2C00.html,http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2005600511,00.html

votiv 8)
votiv

sziasztok!

megjöttünk a hóból, voltunk dokinál (hallod Moose??) ééééés nem is Igivel van baj, ő már majdnem gyógyult, hanem B-vel. Kezdődő tüdőgyuszi!!!Kép kapott antibiót, meg minden szart, és most egész aranyos volt, mert csak kis üvöltözés után és csak kétszeri kiköpés után, végülis bevette a gyógyszereket, igaz többször megfenyegettem, h azonnal hivom a doktor bácsit, hogy vigye el kórházba...ÉN NEM TOM MIÉRT ILYEN CSÖKÖNYÖS EZ A BORISZ??????!!!!!!!!!!!Kép mért nem érti meg, h kell a gyógyszer. Csak a cukorbogyót veszi be, de az ilyenkor puszi a popsira...

Zsebi,
igen, body érdekel! de a p. oliver elég nagy, nem??? B-nek még jó a 92-es, pedig majdnem 110 cm.

Viszont ronda tüdőgyuszi miatt szánkózás ugrott, hacsak le nem megyek este egyedül, ha Levi hazajött!!!!KépKépKép

Ja, és sztetek Tescoban mindent visszavesznek???Van egy FP-os golyó készlet, amiből 2 van. Megvan a blokk, úgyhogy vissza kéne cserélni. Cserélt vki vissza karácsony után????

Most megyek, főzök egy pizzát...vagy azt nem is főzik???? öööööööö....

Lindi,
köszi a képet!!!!!!!!!!!!! És Igi sem barátkozott meg még vizilóval, de én már igen, sőt B is, tehát azért nem fog kárba veszni!!!Kép

zsanci, aki karácsonykor süt főz és kész!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs,
ahol mi lakunk, az zöldövezet, a házban 3 lakás is épp eladó, igaz azok 71 m2-ek, de mi is el akarjuk adni a mienket, ez 50 m2 körül van! és van lift!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv
Na jóóóóóóóóóóóól van. Nem tudta, persze.....
Hát lehet azt nem érezni (élvezni)Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsanci! tesóm váltott így vissza cuccot a tecsó ügyfélszolgálatán.

ancsipancsi

Zsanci,

érdekelnek a részletek, akár priviben is. Az nem baj, ha 71 nm, csak legyen elég lóvém rá Kép
és merre van az a "mifelénk" ? Kép

kíváncsimacska
macskanyu

Zsan!

menjetek viossza Tuskóba és ha tuskók akkor tessék határozottnak lenni.babaszobán pont van
egy topik ami ezt elemzi,hogy mennyire tuskók.
Vigyél blokkot is!

Fp Lp állatkertet szeretnék P-nek szülinapjára.ha valaki lát hozzá külön állatot,gondoljon rám.

És Béluska hozzá lettszoktatva golyókhoz,azért nem veszi be keserű szarokat.

Jucus
20170114224602

Juc, már itthon, senki nem volt, na jó lézengett néhány ember. Megvettük amit akartunk, jó volt, hogy nem volt tömeg, régen jártam már így az Ikeában.

Zsanci, nem tudom, hogy mekkorának számít, de ami most van rajta babybell, az például 86/92-es méret. Szóval én nem értem ezeket a méreteket már.
zsebi2004

Zsan, ha jól emléxem, jan 15-ig vesznek vissza tuskóban!
de miért nem adod inkább el? hátha lenne itt rá vevő Kép

Babarózsa! de jó hogy itt! KépKépKép képet én is szeretnék látni, nagyon kíváncsi vagyok Emíliára!
aztán majd esetleg élőben is, ha belefér Kép

votiv 8)
votiv

Ja és látod Zsanci, még jó, hogy elvitted a skacokat a dokihoz.

A mostani antibiok már nem keserűek, vagy igen??
zsebi2004

én is akartam volna menni az ikeába/bárhová, de még a 200 méterrre lévő pékségig se merek elindulni, olyan orkán erejű hófúvás van itt mifelénk! kegyetlen...

ja és Istinek ma benyúltam a szájába Kép és észrevettem, hogy egyszerre 4!!!! foga jön
nagyon durván Kép

na akkor ne is csodálkozzak, hogy nem alszik szinte soha napközben, vagy elalszik és fél óra múlva sírva ébred Kép

most bepanadoloztam, de ebben a tornádóban alig bírt elaludni szegény, az egész ház süvölt, bazi hangosan, ráadásul az elszívó is folyton morog, befú a szél ott is
micsoda konstrukció

votiv 8)
votiv

szegény Borisz, gyógyuljon meg hamar!

Zsan, egy mínusz meg még egy mínusz az már egy plusz, nem? Kép

votiv 8)
votiv

Macs,
bedobod még eccer az emil cimed??????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jam Votiv, arra gondolsz, h itt vki "sunyiban" pocakos???Csak nem meri bevállalni????KépKép
Ejnye lányok!!!! Ki vele!!! Ki rejteget vkit a pocakjában?????Kép

és hát ha vkit érdekel, itt vannak a golyók, nekünk ilyen már van, én vagy máasikat szeretnék, vagy playskoolosat, mert az még tutibb...
http://images.amazon.com/images/P/B00064NZRU.01.LZZZZZZZ.jpg
és ez 2000 ft a tescoban...
de nem hiszem, h vkit érdekelne, csak én vagyok "golyó fan"...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc,
igen, Bécó, azaz ő Imike, szóval ő hozzá lett szoktatva a "jóhoz"...de ez azért alakult igy, mert 8 hónaposan, mikor az első antibióját kapta, nem volt hajlandó bevenni, és hát ki kellett találni vmit. Ha mégis bejutott a szájába:
1. kiköpte
2. letüdőzte, és fuldoklott tőle
3. újabban már hányni is tud tőle, ha akar...

szóval a gyerek egy makacs öszvér, még szerencse, h beszél és nem iázik vagy mi...

Zsebi,
sztem ezek már nem keserűek, neki pl az a baja, h TÚL édes!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi!
Engem is érdekelnek bodyk! Kép Doni PO-ból most 74-eset hord, és vsz most ez még jó lesz egy darabig, dehát egyszer csak kinövi őket Kép
Zsan!
Ez érdekes, mert Petra is 92-es PO-kat hord Kép Pedig ő még csak 90 centi lehet, de a 86-os már rövid az ujjánál...vagy csak hosszúkarú a lány??? Kép

Doninak kopp-kopp elfújta a szél a lázát és a rosszkedvét is!!! Kép Remélem vissza se jön!

Most viszont megyek, mert lassan álmosodik...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

ja, és ilyen golyókat szeretnék helyette:
novemberben voltak a tescoban, majd a játéksziget nevű boltban láttam ilyet...
http://www.hasbro.com/common/images/products/0716789f544_a400.jpg

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,

micku@freemail.hu, de a profilomban is benne van Kép

Tuskós visszaváltásokhoz ajánlom figyelmetekbe:

http://index.hu/homar/index.php?title=dobtam_volna_ki_az_ablakon_mintsem_a_tes&m ore=1&c=1&tb=1&pb=1
macskanyu

ZSan!

Nos,igen nem igazán tudom,hogy kell-e nekünk németül beszélő ábc-s zoo.Mert ez az illetve ha usából venném akkor angolul beszélne de ugye onnan kicsit macerásabb egyenlőre nekem.
De van egy másik Zoo is amihez nincs szőnyeg.ÉS az is állathangos és ahhoz is csak pár állatka van alapból.
Ilyen:

Kép

szóval valamelyiket és plusz állatokat.

ÉS van egy felesleges tűzoltóállomásunk,fiús anyukák figyelmébe ajánlanám:
Kép

ÉS egy repülőterünk is van ám amiről le tududnk mondani,vagyis énKép

Juc
20170114224602

Helló!

Kicsit bekukk. Gyűröm a sulit, bár most egy kis pihi, mert tegnap sikerült egy vizsgám és most már csak az év végét várom. Kép Most pihizek, meg képzeljétek ma este Kispál koncertre megyek!! Kép ráadásul a művészetek palotájában lesz, ahol még nem voltam, úgyhogy most azt is jól megnézem magamnak. Kép Bendire az anyósék fognak vigyázni, ettől félek kicsit, de végül is nem olyan hosszú idő, meg remélem Bendi aludni fog. Kép

Jaj, tök sokat akartam írni, de elfelejtettem, hogy miket...Kép

Macs

Nagyon jókat tudsz rajzolni! Kép Én egy rózsácskát kérek, mert a ruzicsky szlovákul azt jelenti, állítólag, mert nem tudok szlovákul csak valaki mondta. Kép

Lindi, Zsanci! Szép pár ez a Gréti meg Igi. Kép
B-nek meg Jó Bulást!! Tüdőgyuszi. Kép Kép

Ancsi

Lencsi meg remélem már meggyógyult, majd megmondom Bendinek, hogy udvarolhat neki. Kép

Votiv

Nálad meg látom zajlik az élet... És te milyen fényképezőgépet kaptál, na és van már memóriakártya, fényképeztél már vele? Ha igen, akkor képet kérek! Kép

Most megyek, de majd jövök még holnap is, mert tanulni csak nem fogok 31-én! Kép

ruz
ruzicsky

Ruzi,
mondták már neked, hogy egy mááázlista vagy Kép tökre szerettem volna Kispál koncertre menni, de Fülöp miatt nam lehet most Kép

Holnapra mindenki megkapja a rajzocskáját Kép
macskanyu

Isti kisebbik báttya is Kispálon van! Kép

én kb. bárhová mennék, csak kicsit el, kicsit messze, kicsit magamban..Kép

holnap mentünk volna vacsorázni, erre a szervezők beégtek, és nem mehetünk sehová.

mire apafej: nem baj, legalább dolgozhacc addig is!
brrr
mintha a szilveszteri tévéműsor kötelező tananyag lenne

Ruzi, még nem kötöttem össze a fényképezőt a gépemmel, és nem is nagyon lenne értelme, amíg nem pucolom ki egy kissé, ugyanis folyamatosan kritikus leállásokat szenvedek mert túl kicsi a virtuális meg az egyéb memóriám, grrr

ja de kaptam memóriakártyát, igaz hogy csak 500valamennyiset. de nem is ez a gáz, hanem hogy eddig rosszabb fényképeket tudtam csak csinálni vele, mint a videókamerával, amit aztán tényleg alulmúlhatatlannak hittem. és mégis. valahogy minden kép úszik, sötét, idióta színei vannak, vagy tele van árnyékkal, és persze mindig homályos, ha automatán csinálom, ha manuálisan.
vagy sürgősen meg kéne tanulnom profin fényképezni, vagy a hiba a készülékemben van...

votiv 8)
votiv

Johi, holnap lesz a nagy nap, az is csak 17:57-kor kezdődik.Kép Ma este 20:00-kor még csak "fájni" kezdek.Kép

Macs, köszi kiváncsi leszek.Kép
zanza

Votiv!

Hány tesója van Istinek?Én elvesztettem a fonalat vagy nem jól figyeltem.Azt tudom,hogy nagy családosok vagytokKép

Juc
20170114224602

Zsebi, felvettunk a listara. Kisun, hallod, eddig harom darab rendel, de meg ne add le vagy fel (illetve ize, fel semmikeppen ne add Kép ), hatha kapunk itthon.

Macs, vegigolvastam ezt a homaros oldalt, huh, iszonyu, mik vannak, kulonosen a gazos sztori kiborito Kép Es Zanzanak meg barmit rajzolhatsz, csak zanzasitva kell Kép

Magdi, en majdnem megsertodtem, mert a mozaikszot nem nagybetukkel irtad... de inkabb neked kene megsertodnod a kollegaidra, mert szerintem ezek tokbunkok! Komolyan!

Juc, az a zoo nem jo, amit Zs belinkelt? Nekem tetszik.

Tenyleg, meg mindig nem valaszolt semmit az a mocsok admin az accountommal kapcsolatban. Mar egy honapja, hogy irtam neki... Kép
moose

Ja, holnap ne menjetek sehova, legalabbis GYEREKET NE VIGYETEK KI AZ UTCARA!!!!, mert minden barom petardat fog dobalni meg mindenfele veszelyes tuzijatekot!! En tavaly irto pipa voltam, mert a felettunk levo emeletrol harom agyatlan barom srac mindenfele robbanos meg ego szart dobalt ki az ablakbol... Kép Kép Kép Kép

aggodomoose
moose

Juc, eddig 3Kép
fiú 20, lány 17, fiú 15, fiú 1 éves Kép

votiv 8)
votiv

Ja, Magdi, anyosodat dobd ki! Valami genetikailag kodolt szarsag ez a gyerektomes, amint nagyszulok lesznek, mukodesbe lep ez a gen, fenotipusra es genotipusra nezve is allati dominans... jol irtam Macs? Sajnos a nyulam mar alkalmazkodott es mikor anyosnal vagyunk, mindig koveteli is tole a "hamm"ot, ugyhogy nemcsak anyost, hanem a gyereket is at kene kodolnom, nemtom, hogy csinaljam... bezzeg itthon ugy kell utanavinni allandoan a kajat, meg egy csomofelevel kinalgatni sokszor, ott meg minden szart megeszik, biztos direkt csak engem akar lejaratni... vagy elkapni valami jo kis virust a nagyanyja villajarol Kép Kép

Zs, Bnek mielobbi gyogyulast! Meg minden mas kisbetegnek!
moose

Votiv: hát ezek az új gépek már csak ilyenek, mi elhagytunk egy tök gagyi gépet, valami 18ezerért vettem akcijóóóóban... erre vettünk másikat, jobbat elvileg. de olyan béna képeket csinál, sötétek és lassan is exponál, hogy majd elsírtam magam, mikor elöször megláttam. Na de most már megbékéltem vele, ez van, majd apa kap egyszer egy szuper gépet addig marad ez.

Zanza: izgi.... mingyááááá kezdődnek a fájások. Akkor neked téynleg különös szilvesztered volt tavaly. Mikor szertnél újra kétgyerekest játszani? viszem Fannit. :-))

Ruz: neked jó szórakozást. És jó néha rólatok hallani. Gyere gyakrabban, ha tudsz.

Zsanci: ezek golyók mire jók?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Moose!

Mondom,hogy az németnyelvű abc-S zoo,és a másik meg szőnyeg nélküli és én jobban vonzodom a másikhoz.Tök feleslegesnek tartom,hogy az ABC-t mondogassa a szőnyeg,ráadásul németül.Állathangok miatt szeretném legfőképpen.

Juc
20170114224602

Juc, ez jó, németül pofázó szőnyeg Kép és megérti azt, hogy "kusch!"?

Johi, most mondjam azt, hogy ez egy szupercsoda gép, annyi pénzbe kerül, hogy nem is merném ide leírni. egyetlen "mentségünk", hogy hirdetéssel fizettük ki. szóval ilyet ne akarjál, mert ezzel sem lehet szépen fotózni, és az embernek a szíve megszakad, ha lefotózza a legfontosabb pillanatokat, és csak egy lottyadt paca marad utána! grrr

nem kéne híradót néznem. tömegkarambol, részeg kétéves gyerek, mamma mía!

votiv 8)
votiv

Moose, én se szeretem a pirotechnikákat.

egyszer Spanyolo-ban nyaraltunk a családdal, és épp Szent Juan napja volt, és ezek durrogtattak, mint az őrült spanyolok Kép!

még az apartmanház kertjében is, és minden bepotyogott a teraszra! és kikiabáltunk, hogy szólunk a gondnoknak, erre visszaszólt a robbantó, hogy semmi probléma, mert Õ AZ!
KépKépKép

votiv 8)
votiv

Ja, Juc, ez beszel nemetul. Akkormar nekem sem tetszik annyira.

Egyebkent most kutatom a wc szukitot es talaltam egy erdekes topicot az nlcn: http://www.kismama.hu/forumkifejt.php?bw=&forumid=46156&forumuser=&id=57&step=0& page=1
Peldaul azt irtak, vigyazni kell, nehogy a gyerek kalapost jatsszon a szukitovel, mert rahuzza a fejere es aztan csak valami celszerszammal szedhetik le a nyakarol...

Votiv !que manicomio! Kép fotogepnek meg alaposan olvasd at a kezikonyvet, mert regebben mi jartunk ugy, meg egy egyszerubb geppel, hogy nem jottunk ra, hogy makrora van allitva es evekig ugy hasznaltuk Kép azt hittuk, csak gyenge, de mi voltunk azok Kép
moose

Juc, Zsebi, a brendon katalogusban van egy lepcsos szukito a 150. oldalon ( http://www.brendon.hu/katalogus_2005_2_apolas.html ), en azt neztem ki mar regebben, valami "toilet trainer"nek hivjak, de ha erre rakeresek a neten, mindenfele eszkozt talalok, csak eppen ezt nem... ja, viszont talaltam egy masik dupladeszkasat: http://www.mothercare.com/invt/ls3619

Es a suttogo masodik reszeben olvastam, hogy egy negygyerekes mama egyszeruen csak forditva ultette a gyerkoceit a slozra, mert ugy nem estek bele, viszont lattak, hogy mit alkottak, es az meg fontos volt nekik Kép es tokhamar szobatisztak lettek. Egy masik meg csokis gabonapelyheket szort bele, es arra lehetett celozni, ami szinten jo mulatsag, de csak sracoknak, meg aztan szerintem ne azt vagja le a gyerek, hogy ez jo szorakozas, mert ha pl vendegsegben vagytok es ott nem jo szorakozas, akkor vajon mit csinal? szoval a zenelo szukitok nem is erdekelnek...
moose

Votiv:Kép

petergabi

A hófehérkéből Kuka-Packers cuccbaKépKép

petergabi

Sziasztok!

Hihetetlen mennyit írtatok ma! Szokás szerint csak átfutni volt időm, pláne hogy páromat ápoltam!Kép Bekapta ezt a hányás-hasmenés vírust és 40 fokos láza volt délután! Ráadásul nem akart szótfogadni, sem folyadékot inni, sem hűtőfürdőzni, sem a priznicet nem engedte, úgyhogy itt veszekedtem vele!Kép Nekem meg egész éjjel fájt a derekam meg a lábam, alig aludtam, szóval rendesen lerobbantunk! Csak azon drukkolok, hogy Timi ne kapja meg, de szerintem kicsi az esélye, hogy megússzuk!

Macs!

Neked a Képzőművészetire kellene jelentkezned!Kép Ezeket tényleg Te rajzolod?KépTetszik!

Moose!

Már annyian kértek meg újság ügyben, hogy nincs pofám hozzá, hogy én is megkérjelek..szóval, csak ha nem gáz és bemész oda a szerkesztőségbe újságokat kérni, esetleg egy jan.20-it..(szégyenlősen mosolygó szmájli)Kép De, ha nem jön össze, akkor sincs gond!

ILdi
ildi76

Ruzy!
ÉN IS AKAROK KISPÁL KONCERTRE MENNI!!! múltkor nyertem 1 db (!) Quimby jegyet, de nem mentünk el. Kép

Votiv! milyen gép? szinte biztos, h a fénnyel van gondja, csak kérdés lehet-e orvosolni a bajt. kezdetnek úgy fotózz, hogy támaszd ki a kezed, +csinálj fényt. (az ötszázvalamennyis memória teljesen jó!)
a drága gépek nem feltétlen jók is, illetve nem feltétlen lehet velük könnyen jó képet készíteni. például a HP gépekben eddig csak csalódtam, pedig jó pár fajtát próbáltam már.

ancsipancsi

Moose, köszi a mothercare-s tippet. Haverom kint dolgozik Angliában, hátha tud hozni. Bár... nagyon meg kell dolgoznom a pasit.

Johi, mikor szeretnél gyermektelen lenni?Kép

Összes beteg babának jobbulást!!!

PeterGabi, csini a csaj!Kép
zanza

Digitális fényképezőgépekhez csak annyit, hogy általában olyan márkájút érdemes venni-próbálni, ami már előzőleg is piacra dobott hagyományos fényképezőgépet.
Ancsi, HP gépekről én is csak rosszakat hallottam.Kép
zanza

Zanza, fényképezőgépet a fényképezős cégtől, nyomtatót a nyomtatóstól Kép . Nekem Olympus van, és igen kiváló darab.

ancsipancsi

az enyém Konica Minolta. akkor ez most fénymásolni is tud? Kép

votiv 8)
votiv

Ancsi:jól mondod!Mi a kyocera-val jártuk meg csúnyán.Még az új,cserekészülék is rossz voltKépPedig állítólag a fénymásolásban profi a gyártó,de ezek szerint a fényképező gyártásban nem annyira.Ki is cserélte a forgalmazó egy NikonraKép

petergabi

Sziasztok!
Már nem is mondom, hogy nem győzöm olvasni, amit írtok Kép

Sz'al:
Juc: Tudok adni jó kis költözős műanyag dobozokat a csetresznek, majd viszek át párat, ha arra járok! Nekünk nagyon bejött az utolsó költözésnél.

A karácsony meglepően jól telt, anyósom nagyon jól viselkedett Kép Vikivel is Kép Egy szavam nem lehet!

Nekünk egy Pana gépünk van, ami ilyen kombiizé, hogy cserélni lehet rajta a dolgokat, hoyg fényképező legyen, vagy videokamera, az nagyon jó Kép

Mitisakartam, mitisakartam...

Mindegy, jó éjt! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Moose!

Nem látom a linken a lépcsőset,de nekünk olyan van és még utazós ,összehajthatós is csak ez a dupla nincs és tetszik.Már mint WC ülökéről beszélek.

Oxi!

Igen,kérek.Mikor jösz?

Jucakinek szétmegy fejepedig bevett egySaridontis
20170114224602

Zsan!

Tudsz olyan Zoo-t angolul beszélőt 26 állattal 40 dollárért?ha igen akkor kérek!!!!!!!!!!!!!

Juc
20170114224602

Ez a csetresz milyen nyelven van? és mit jelent?

Azta szót ismeritek, hogy pipiskedik és pampuska. mert ez állítólag szolnoki tájszólás.

Zsanci, Jucus! Ti a gyerekeknek vásároltok játékokat, vagy magatoknak?

Én holnap már nem leszek, mert reggel utazunk, úgyhogy mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET!

KépKép
KépKép
lindicita

Képzeljétek, az erkélyünk előtt van 2 fenyőfa, közötte meg megy egy vastag villanyvezeték. Egy mókus állandóan rohangál rajta. Ki küldte és mi a bűnöm?

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: