A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

a legalsó az "esküvői ruhás" ami tulajdonképpen mindkettőnkön a férjem ingét jelenti Kép, az ebédet-vacsorát a tanúnktól kaptuk nászajándékba Kép

indianyo

Sziasztok Kép

Tegnap este még egy csomoó mindent akartam írni, aztán mára meg elfelejtettem, hogy mitKép
Buta feledékeny magdi

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Indianyó,
nagyon jók a képek Kép
Neked ,tényleg különleges esküvőd volt Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc, en most hivtam oket es aszontak, ma csak ugyelet van, menjek jovo heten. Illetve, hogy nem biztos, hogy lesz lap, mert csak tiz darabot oriznek es ha az elfogy, akkor mar csak masolni tudjak. De gondolom az is erdekel. Azt viszont elfelejtettem megkerdezni, hogy mennyibe kerul az egesz lapot lemasolni... Datumokat feljegyeztem, es nehogyma utaljal apropenzt Kép

Macs, azt hittem, a tablos melben latsz, amit Pocak mindenkinek szetkuldott. De most irtam neked melet. Es tokjo, amit Kisunnek rajzoltal. Javorszarvast nem tudsz? Kép Kép

Indi, Zs, Juc, Kisun, koszonom a valaszokat. A veszpremi boltnak van meg litaf testverfellepoje, ugyhogy ezt a rendelest most megusztam, illetve apat lehet, hogy elriasztja a sok postakoltseg, de a slozuloke meg eselyes az ebayrol. Kisun, tenyleg csak egyfajta van? Szerinted erdemes megkerdezni toluk, hogy nem forgalmazzak-e vagy nem tervezik-e hogy fogjak itt nalunk?
moose

Macs, köszike, nagyon jól megértettem a gyaksikat még én is (ez vajon hogy lehetséges Kép) India közepén, Bombaytól nem messze lakunk. Ha sok pízünk lesz, megyöünk a nagy Bombayba, ami hűűűű de jó hely! És még tenger is van - na jó, koszoska, de azé' mégiscsak tenger Kép
Embör most is ott van Kép

Kép

indianyo

Sziasztok,

Hááááááát esélyem sincs visszaolvasni, de azért próbálkoztam.

Bogárka: jobbulást Doninak.

Juc: költöztök... tök jóóóóó, én imádok költözni, bár most csak egy felújítás lesz és tetőtérbeépítés, és attól nagyon parázok. Mert akkor nem tudom, hogy hová költözünk majd. De ez még a jövő zenéje.

Kókusz: kép nagyon jó. Tetszik a torta is.

Dóra: hogy mekkora a kiscsajod...

Indianyó: képek nagyon jók.

Húúúúúúú annyit akaram irni, de most ébredt fel Fannilány, aki nagyon nyűűűűűgi mostanság. Folyt.köv

johi

Kép
Kép
johanna1975

Pocak!
még a múltkor meg akartam kérdezni, hogy mikor mentetek haza a H-ból a kicsifiaddal? lehet, hogy találkoztunk odabent Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Moose!

HA kideríted a Wc ülöke paramétereit(ár,postával stb)akkor elmondod nekem?Ha együtt rendeljük akkor megoszlana a posta.De itthon valamikor a Bricostoreban vagy hol lehetett kapni,elöször el kéne menni megnézni,hogy nincs-e.De lehet,hogy másik barkácsbolt.na majd ha nem lesz hó,meg meg leszek szerelve(epekő)akkor megnézem,jó?

Újság meg jövőhét tökéletes nekem és remélem lesz eredeti,de másolat is játékos!

Juc
20170114224602

MINDENT VÉGIG OLVASTAM, 25-ÉTÕL. még jó, hogy mostanában nem írtok annyit!

Zsan!
másik orr befogását nem tudtam, akkor majd így próbálom ki. 25-én este volt egy kis hőemelkedése, de már javulni látszik. néha sikerül tetemes mennyisége kiszívnom belőle.

ma reggel a kaja utáni büfi közben elkezdett köhögni, és mindent a hátamra meg az ágyra hányt szegény Kép . én jobban be voltam ijedve, mint ő.

Jucus!
tök jó, hogy közelebb költözöl Verához, így Neet férje majd hamarabb megtalálja Esztit Kép
a csetresz szót azt hittem, hogy a férjem találta ki, ő is mindig a csetresz miatt morog. szülésem után mindet berakta egy dobozba.
Lencsi csak úgy lett Lencsi, a Lencsibabát énekeltem neki sokat korábban. Most már csak max napi egyszer Kép . figyi! Somának is kell még szívni az orrát? vagy ő már tudja fújni?
apósod egy dinka, hogy egy ekkora gyerek kezébe csillagszórót ad, felügyelet nélkül Kép és hogy még a takarítónő se csinál rendet, az disznóság. nálunk az egyik nagymamám ilyen malac, egy csomó földes zöldséget pakolt nekem egy táskába, utána meg nem mosott kezet, hanem Lencsit tapizta. ki se vettük az ótós ülésből, az volt a fotelja. ez a mamám jószándékú, bio zöldségeket termel nekünk (habár túlzásba viszi, mert bazi sokat csinál mindig és folyton kerti munkára akar minket bírni, hiába Kép), csak hát a tisztaság nem a fő erénye. szerintem ezer éve nem takarított rendesen, és mikor anyukám felajánlotta neki, hogy megcsinálja, azt mondta, hogy oké, de nem ám porszívóval kell, hanem seprővel! (a szőnyegeket!!!) szóval anyu mondta, hogy ilyen kikötések mellett csináljon amit akar Kép
és ha jól látom, ezen túl minden hónapban egyszerre leszünk idegroncsok.
szvsz Moose lakik a Bécsi út környékén.

Zanza! Rékának boldog szülinapot! (miért hittem, hogy itt laktok a közelben?? most olvasom, hogy a Blahánál)

Proone! édi a fürdőbabád!

Ruzy! Bendi nagyon helyes srác, a gép biztos frankó! Kép Bendi majd udvarolhat Lenkének ;-)

Gigi! üdv az ügyes bilis fiadnak!

ANYÓS: az én anyósom, még ha sznob is néha, marha klassz csaj, mindent a seggünk alá tesz, süt-főz, segít, úgyhogy egy szavam nem lehet. (oké, néha túl aggodalmas, szóval birkóznom is kell vele)

Oxi! remélem túlélted a vendégeket.

Zsebi! aranyos Brúnójézuska! Kép

Votiv!
remélem felveszitek magnóra, amiket dumál Izsvánka!

Neet!
az ostorodat már kicsináltad? mert akkor használd azt fegyelmezésre Kép

piros napok: én eddig bármilyen fog. gátlót kezdtem el valaha szedni, azt a szervezetem egy egész havi vérrel honorálta, szóval elsőtől az utolsóig véreztem, majd megjött erősebben. második hónaptól nem volt gond. (de már kb. 8 éve nem szedtem)
nekem most a rendes jött meg, de mint az állat. tenát kellett vennem Kép tök szar újra!

Eszti!
a fiad volt a Karácsonyi ajándék? Kép

Proone! nekünk már Lencsi 2 hetes korában elkezdett fájni mindenünk. (illetve a hátam a kórházban, mert nem volt egy normális hely, ahova leülhettem volna szoptatást próbálni)

Vera! Dóci milyen nagy már a babakocsival! és a haja mindig tip-top! sajna a betegség miatt elhalasztom közös sétánkat. lehet, hogy már sosem jön össze? Kép
és aszittem mobilt tettetek a nyakába.

Dóra!
Kati is milyen szépen beöltözött Karácsonyra! kész nő!

Indianyó! az a történet már igen régi (Tűzoltó utcás). tényleg nincs külön osztály a problémás babáknak, de erre ne is gondolj! én császárral szültem (farfekvés miatt) és minden okésan ment!

Kókusz! nagyon szépek a lányaid! (meg a fiad is Kép )

Katus! én C-vitamin cseppeket adtam a babának, meg szívtam az orrát. kapott még Kalciumot is.

BABARÓZSA!
nahát! csak emlegetni kellett téged, és meg is jelentél!!! Indianyo hasonló cipőben jár, mint te anno.
milyen az élet Isztambulban? hogy bírod a babával? hamarosan egy évesek lesztek Kép

ancsipancsi

Zsanci, köszi, megnéztem az Ebayt az angol oldalon, hááát, a postaktg tényleg húzós, viszont jó nagy a választék Kép

indianyo

Indianyó!

Szépek aképek!

Ilyen inget szívesen hordanék én is itthon is,nadrághoz nagyon jól néz ki szerintem.nem fogsz egy ing bizniszbe?Jó pénzért add el férjed gönceit magyar lökött anyáknak.

Egy lökött magyar anya
20170114224602

juc!
Már bele is fogtunk, illetve én csak szállítom a gyönyörűbbnél gyönyörűbb dolgokat haza a tesóméknak, ők árulják a göncöket meg mindenféle firlefranc csecsebecsét - már ha a sógornőm meg a lyánya meg tud tőlük válni - ami sokszor csak erőteljes testi fenyegetés hatására történik meg KépKépKép

indianyo

na akkor egy elérhetőséget ahol vásárolni lehet,plízzzz!
20170114224602

Moose,
direkt a kedvedért megszenvedtem a reindeerrel Kép
úgyhogy merem ajánlani, hogy tettszen Kép KépKép
macskanyu

Babarozsa, dejohogyitt! Kép Meselj mindenfelet! Es kerunk egy fotot is!!

Juc, ok, ezennel megbizom Kisunt a tolmacsolassal Kép es ha nem talalunk itthon, akkor rendel nekunk kettot. Vagy akar ilyet megvalaki?
moose

Dunaharaszti Kép Egyelőre még otthon tartanak mindent, mert a csajok tényleg nem bírnak már egy kamionnyi csecsebecsétől megválni... ha esetleg tudod konkrétan, hogy mit szeretnél Ruha, méretek- esetleg, párnahuzat, miegyéb), könnyebb lenne, akkor tudnék az üléses mítingen mutatni dolgokat, esetleg egy későbbi szállítással mindeféle kívánságodat is tudom teljesíteni Kép meg tudok tőlük képeket kérni, elvileg midnent lefényképeztek, amikor hoztam, csak ház ugye már egy jó nagy részük bevárndorolt a gardróbba... Kép

indianyo

MACS!! Kép Kép Jajdeszuper!! Nagyon koszonom!! Kép Kép Es vigyazz, mert most mindenki ker majd magarol egyet, ugyhogy amig nem szulsz, rajzolsz Kép Es aztan ha elokerusz a gyerekagy mellol, akkor egy csomo szuper allasajanlattal fognak ostromolni a kulonbozo lapok szerkesztoi meg a gyerekkonyvek kiadoi, hipphopp mindjart hires, kogazdag keresett illusztrator leszel Kép szoval most komolyan, ha egerrel vergodve ilyen jokat rajzolsz, akkor szabadkezzel milyeneket? es komolyan, szeretsz rajzolni? miota? csak mert a nyuszim most 17 hos es mar nemistommiota allandoan rajzol, mire szamitsak? Kép Kép fu, mindjart kerek egy nyuszit is...
moose

Zanza: neketek meg Boldog szülinapot.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Macs!

Én meg csigusz bácsit kérek meg holdacskát meg kisvirágot....Kép

Indianyó!

Olyan inget mint az esküvősös,és gondolom L-s.Nagy cicire.

Ancsi!

Soma egyedül fújja az orrát 2 éves kora óta.

Juc
20170114224602

Moose,
Hidd el, hogy szabadkézzel sem tudok jobbat Kép ameddig nem szülök, addig meg bármkor, bárkinek, bármit szívesen rajzolok Kép mertmivel szeretek rajzolni (is), mindig is szerettem. Ha jönnek az állásajánlatok, annál jobb Kép állok elébe. De elárulom, hogy ceruzával szívesebben, mint touchpados egérrel..Kép Lehet, hogy Nyuszi, már most ügyesebb nyuszit rajzolna, mint én Kép
macskanyu

Jucus,
Kép, csakelőbb mostmár befejezem a napocskás-pecsvörk takaró összevarrását, mert azért holnap jönnek Kép De utána kapsz csigabácsit Kép
macskanyu

Macs!
Fantasztikus vagyKépKépKép
Ez a szarvas-bácsi kicsit olyan mint miKép kicsit fáradt de olyan édi. Na meg pocakos, mint TeKépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!
Mindenkinek boldog új évet kívánunk!
Holnap húzunk le Szolnokra, és nem tudom, mikor jövünk vissza.
Jók legyetek! ne írjatok túl sokat.

Itt egy karácsonyos kép:
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Ancsi, azért, mert a Blahához közel lakunk, nekünk minden közel van, kivéve a vidék.Kép

Moose, nem mondj ilyeneket, Zanzát nem lehet lerajzolni... vagy igen?Kép

Kriszta, wiwen sok minden kiderült rólam.Kép

Tegnap anyós kiborított, de saját magamat is okolhatom érte, mert egy birkarépa vagyok. Csaj belekóstolt a sós kekszbe, amit anyósom hagyott neki, miután a gyerek sorozatosan evett belőle, minden tiltásom ellenére, a végén engedtem. Éjjel meg kelhettem a Nőhöz, mert szomjan akart halni. Grr. Így jár a konfliktuskerülő gyenge anya.Kép
zanza

Macs,
Vagy egy anyukát ábrázol a kép egy át nem aludt északa után???Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsanci!
Igi mit szólt a kockafaló vizilóhoz? Gréri nem volt oda érte túlzottan, azóta is ott áll a sarokban.

ezt a képet neked küldöm:
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Moose!
Ha mész a Népszabadsághoz, hoznál nekem is egy 2005.02.11-i újságot!
Köszi!

KépKép
KépKép
lindicita

Zanza,

Nem vagy egyedűl.Anyóusom már most pedzegeti, hogy majd ő jól megkóstoltatja Orsival az ízeket. Ebből biztos vita leszKép Minden anyós ilyen jót akaró???Brrrrr

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Magdi,
művészileg bármit bele lehet magyarázni, de a szerző nem akarta a művel azt kifejezni, hogy.. Kép
legalábbis jávorszarvasnak készült,

bár csak most esett le, hogy a reindeer az rénszarvas.. hogy van angolul a jávorszarvas???

Zanza,
megpróbáljam??? Kép Kép Kép
macskanyu

Macska: nekem tetszik a szarvas... nekünk süni lenne jó, de láttam Kissünnek már rajzoltál, lehet azt elmentem Fanninak. Õ ugyanis Süni az apja után..... illetve Sündinek hívja mindenki csak a családban. Ja és nagyon ügyin rajzolsz.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Lindi!

Milyen komolyan néz Gréti Igi mellett a képenKépÉs Igi mennyivel nagyobb,persze egy pasi legyen pasis

Juc
20170114224602

Macs!

Gndolkozz csak!Szerinted Moose miért így hívatja magát?
20170114224602

Én nem is hiszem el Zsancinak, amiket írogat, hogy Igi így meg úgy. Itthagyta Igit az apja (na jó csak addig, míg leszaladt a vizilóval a kocsiba), és Igi meg se nyekkent, olyan kis édes volt. Grétit ha én otthagynám valahol, szétüvöltené a ház falait 2 perc alatt.

Igen, Igi igazi kis pasi.

Gréti meg most a napokban duplázta csak meg a súlyát, elértük a 8 kilót, 10 hónaposan.

KépKép
KépKép
lindicita

Jucus, itt a csigabácsi, meg kisvirág, meg holdacska.. nem baj, hogy egyben? Kép

Kép
macskanyu

Johi,

kaptok másik sünit Kép

Jucus,
igazad lehet, bár a "moosejaw"-ról nem jutott volna eszembe angol szó..

butaműveletlenmacska Kép
macskanyu

Panna is pont 8 kg 10 hósan!

Macs!

nem tudom,hogy baj-e,majd még kigondolomKép

Köszi
20170114224602

Macs!

Én sem tudtam ám,csak rákérdeztem Moosenál mert olyan fura nevet talált magának
20170114224602

Juc, Lindi: akkor nem Fanni az egyedüli minimanóóóóóóóóó. Minket már megint akarnak vizsgálatokra küldeni, de ellenállok, egy vizelet még belefért, de atöbbi hanyagolom, hiszen kutya baja, csak pici.

Macs: kösziiiiiiiiii.

Johi és Sündimanó

Kép
Kép
johanna1975

Johi, köszi a szülinapi jókívánságot! Átadom a hölgynek.

Magdi, eddig kezelhető volt a helyzet, nem tudom, mire fogjam.

Lindi, Grétinek micsoda spicce van, mint egy igazi balerina.
Igi nagyon pasi.Kép

Macs, ha nagyon ráérsz.Kép
zanza

Lindi, datumot jegyeztem.

Moose Jaw egy kanadai kisvaros Saskatchawen tartomanyban, az usa hatarhoz kozel. Indian Head is arrafele van. Szoval javorszarvas allkapocs vagyok, mi ebben a furcsa? Kép Kép Ugyhogy Magdi leszallhatsz a rajzomrol, mert azt Macs csakis nekem keszitette, es engem abrazol! Es egyaltalan nem bacsi, meg nem is annyira faradt, a pocak viszont stimmel Kép
moose

Johi,

itt a Sündi Kép

Kép
macskanyu

És Moose,

Köszi a felvilágosítást Kép Kép

Zanza,
a tiéden még dolgozom, de meglesz az is ígérem Kép
csak szóbaállj velem Kép Kép
macskanyu

Magdi!
nehogy berágj Moosera,Õ ilyen!Kép

Johi!

Ezek a kilok nem jelentenek semmit szerintem mert Panna 8 kg,de azért húsis.Te sem vagy egy nagy darab,miért lenne Fanni óriási?
Ne parázz már ezen.ha növekszik mérésről mérésre akkor nincs gond szerintem.

Jucakimarakottkrumplitfőzőtt
20170114224602

Zanza!

Szülinap?Ma?Ez tök izgis!Boldogot Rékának!

Juc
20170114224602

Juc,
dehogy sértődök meg Moose-ra! Tudom, hogy "hülye",ami azt jelenti, hogy
Helyes Ügyes Jóképű EgyéniségKépKépKép , mint MI

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Jucakimarakottkrumplitfőz: Johi is rakottkrumplitfőz igen ám csak Õ gabonakolbászból. Nem rosszullenni, fini, sőt olyanok megették, akik húúúúúúúús rajongók. Úgyhogy megyek is krumplitpucoválni. Te melyik fajtát csinálod? elötte elősütöd egy kis kiolvasztott kolbászban? vagy összerakod és csak sütőben? én kolbásszal összekeverem először fincsi szaftot ereszt és úgy sütőőőőőőő.

Kilók engem már rég nem izgatnak, csak a dokit és védőnőőőőőőőőőt. brrrrrrr.

Macs: nagyon édes, elmentettem akedvencek közé, tetszik nagyon. Egyébként hogy vagy? örülök, hogy van időd rajzolni, hamarosan már nem lesz. nagyon izgiiiiiiiii.

Zanza: holnap ugye? akkor van igazából Réka szüli? mert én azért ma, mert hátha holnap nem.

Igi, Gréti: cépségesek vagytok együtt.

Johi és Sündimanó

Kép
Kép
johanna1975

Macs,
Én félig orosz vagyok(apu által), ezért a munkahelyemen Másának hívnak, vagy Matryoskának. Tudod az az orosz szétnyitható baba amelyikből ki lehet venni még egyet, meg még egyet.... Rajzolsz nekem Matryoskát kis Matryoskával? Léccccccciiiiii Orsi lesz a kicsi, mert neki is gömbölyü pufók feje van, mint nekem Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Magdi,

oké, még ma meglesz és akkor feltöltöm
Kép
macskanyu

Johi!

Én csak összerak nem süt előtte összeKép

Juc
20170114224602

Macs,
Megjött, nagyon köszi.

Én nagy húsimádó vagyok, de a gabonakolbászt szeretem, mondjuk csak vajaskenyérrel.

Moose, wc ülőke engem is érdekel, ha konkrét akkor majd egyeztessünk.

Ancsi,
Brúnó alapból már most fújja az orrát, persze ha nagyon taknyos akkor még használjuk a porszívót, de már azt is többnyire önállóan csinálja, nem mindíg engedi, hogy mi csináljuk.

Nagyon helyes Gréti meg Igi.

Csajok mielőtt meghirdetem Brúnó kinőtt cuccait megkérdezlek benneteket, érdekel-e valakit egy csomó 80-as body (prince oliver a legtöbb), meg pamut pulóver. A bodyk nagyrésze 1-2x volt Brúnón, a pulcsikra is igaz a dolog.
zsebi2004

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: