A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Alig kerültem gépközelbe...

Szilva, mindjárt megkezded az utolsó ciklust és jönnek a fagyibabák!Kép
Annyiszor eszembe jutsz, mert megint pocsékul vagyok és összekapom magam, hogy így kell lennie!

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
Kép
amica

Kagyló!
,Én nem azért tanácsoltam,hogy olvasd el.....hanem azért,hogy S_Norka,is lenyugodott pszichésen...nem akarta a babát annyira és össze is jött Neki!Te kérezted tegnap,hogy fontos az,hogy valaki nyugodt legyen???-erre írtam,hogy olvasd el,hogy vannak csodák!Ha valamerre elterelődik az ember gondolata,pl.Én nem bíztam az első inszemben...miért pont Nekem sikerülne elsőre....nem is görcsöltem miatta....hiszen,van még 5lehetőségem inszemre....és tessék...elsőre sikerült!Na jó,nálam nem a teherbeesés volt a gond,hanem akkoriban a megtartásal!Ma már terhes se tudok lenni!Ez van.DE van egy csodám!Nekem így sikerült!.....miért mondtam volna,vagy tanácsolom,hogy fogadj örökbe....kérlek figyelmessen olvass vissza!Pszicho dokit meg itt a csajszik tudnak ajánlani....ezt írtam!
kandi72
Budapest III. kerület

Amica Kép
Tényleg jusson eszedbe mindig az a rosszulléteknél, hogy ez a legjobb dolog a világon Kép Különben meg már nem tart sokáig (remélem)

Kriszta Kép Amica Kép
Ez az újabb 1 hónap várakozás megint egy örökkévalóság lesz Kép
De ez van, csak legalább utána legyen minden rendben!

Manda Kép
Képzeld elfelejtettem a kórlapszámom, olyan rég jártam már a BMC-ben Kép
Puszi

Kép
Kép
szilva069

Mot!
Nagyon szép dolog a férjedtől!!!!!!!KépKépKépKépcsak dicséret jár Neki ezért!KépKép

Szilva!Jövő ilyenkor,már bébisírás ébreszt!Másfél hónap alatt töltödj fel!Vitaminok,szex stb!és akkor harcra fel! KépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Szilva!3 hónap múlva,már nem lesz szükséged a kórlapszámodra!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Nagyon-nagyon aranyosak vagytok!

Továbbítom kis harcosomnak a gratulációkat! Örülni fog!!!!

Cetebe tabletta + Calcium Sandoz pezsgőtabletta minden nap!

Egyéb javaslat?
mot

Kandi Kép
Köszönöm, csak viszont kívánhatom mindazt amit te kívántál nekem Kép

Kép
Kép
szilva069

Mot!
KépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

OK! Kép Kép Kép

Azt is kipróbálom, hátha...
mot

Sziasztok!Kép
Szilva
Most már elkezded szedni a gyógyszert...,nem sokára vissza kapod a fagyibabáidat!KépKüldöm pirikét!!!!!

Mot
Az nagyon szupi h férjed leszokott a cigiről!Kép
Mi 5 hónapja szoktunk le egyszere,elég kemény volt.Mondjuk azóta még jobban meghülyült a szervezetem,közv.utána 2 hónapig nem volt vérzésem,gyógyszerrel hozták meg!Na aztán h pont attól volt-e vagy lehetett-a attól azt nem'tom minden esetre érdekes!

Andi!Kép

Mindenkinek pussz!
KépKépKép
Vendég

Szilva Kép
Akkor már nem is kell sokat várnod, hogy visszakapd a fagyibabákat... Egy hónapnyi várakozás már tényleg nem nagy idő, csak vizsgaidőszak szempontjából tűnik hosszúnak.Kép
Szerintem sem szükséges holmi kórlapszámokkal vesződnöd erre a kis időre!Kép
Ella mi újság veled?Kép
banyanya

Ella Kép

Gratula a cigihez! Én soha nem dohányoztam, tehát nem tudhatom milyen leszokni, de kiskatonám egy teljesen más ember lett, néha nagyon szenvedett!!!
Nagyon furcsa, hogy nincs a kezében a bűzrudacska!!!
De nagyon jó!!!

Szilva Kép 3 nap múlva már egy másik év lesz, repül az idő... Kép
mot

Szilva Kép

Ahogy eddig már többször tetted, magyarázd ezt meg nekem:

"Nagyon jól ment a stimu, és a leszívott 8 petesejtből mind a 8 megtermékenyült"

(8 tüsző érett meg? egyszerre?)

Köszönöm

Lehet, hogy nem kéne itt lennem, de minden érdekel a témával kapcsolatban! Hétvégén azért elmegyünk sétálni ki a természetbe!!
mot

Mot Kép
A lombiknál azért stimulálnak gyógyszerekkel, hogy minél több petesejt érjen. Nekem 8 megfelelő méretűt tudtak leszívni, és hála istennek mind a 8 megtermékenyült.
Igen egyszerre értek a tüszők, gondolhatod milyen szúrkálást rendeztek Kép
Kérdezz csak, nagyon szívesen válaszolok. Én sem voltam mindig ilyen okos Kép (De remélem tapasztalni soha nem fogod a témát)

Banyus Kép Ella Kép
Édesek vagytok. Majd csak eltelik ez a hónap is Kép

Kép
Kép
szilva069

SziasztokKép

MotKép
Nem véletlenül egy kicsit molett hölgy volt az asszisztens, ha igen akkor az Irénke volt és ő maga annyira rendes és segítőkész, a többiek példát vehetnének róla. Van még a recepción pár fiatal csaj is és a vezető asszony, ő szőkés hajú (talán ősszel kombinálva, most nem emlékszem) ő a Mártika, ő is aranyos, de csak azokhoz, akikhez kedve van és aki szimpi neki. Na, most egy ronda dög volt, hogy ilyeneket írtam, de ha ez az igazság, az Irénke mindenkihez kedves feltételek nélkül.

SzilvaKép
Képzeld nekem is van miómám kb.7 mm volt még májusban, amikor a nőgyógy.vizsgálaton megtalálta Sz.doki, akkor azt mondta nem jelentet gondot, nem befolyásolja a terhességet. Hogy azóta megvan-e vagy sem, nem tudom.
Én nekem is volt amikor gondot jelentett a kórlap szám, nem tudtam melyik dupla szám az első vagy a második.Kép Fel akartam cserélni őketKép
Drukkolok neked, de sajnálom, hogy nem együtt megyünk UH-ra. De hátha még nekem se lesz semmi?!
Holnap ha látod a Maryt: puszi neki és sok-sok drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Na, most olvasom újra, tele voltam hibával, nem fejeztem be a szavakat.

Szóval, nem a Mártika, hanem én voltam a dög!Kép

nem jelentet gondot = nem jelenthet gondotKép

manda

Manda Kép

Egy őszes, szőkés, szemüveges idősebb hölgy volt és pont jókor mondott jókat! Most is és csütörtökön is!!

Szilva Kép Hajrá! Hajrá!

És a megtermékenyítést azonnal csinálják és mikor tudod meg az eredményt (mármint a megtermékenyítésnek)?

És mikor adott kiskatonád mintát?
mot

Szilva Kép akkor az a "csomo" vagy mi,az nem gond..? ezek szerint nem. ja,,es meg odebb van az a valtozo kor, majd ha a gyerekeid erettsegiznek..
mazli, hogy nem kellett varnod, nekem is ez volt a kar. elotti "lovessel". ugy latszik ilyenkor masok csaladoznak,,mi meg a csaladot epitjuk Kép;Kép hahaha
saci

Mot
A Szilcsike petéi már meg vannak termékenyítve, és úgy vannak lefagyasztva.Kép
gtünde

SackólányKép
Hogy vagy? Megtapadt már a babó?Kép

Manda
SziaKép Te mikor mész megint?
gtünde

BanyaKép
Szia!Tanulsz ma is?
Nincs velem semmi,egésznap ment a pihi+tévézés!
Na csáóKép
Vendég

Ella Kép Még változatlan strapálom az agyam.Kép No nem is irigykedek Rád azért annyira... Vagy mégis? Kép A mázlista!Kép Hogyhogy nem dolgozol? Tényleg! Mivel is foglalkozol? Ha már nem tanulsz, legalább példát vehetnél Szilváról!Kép Na azt hiszem megártott a tanulás...Kép
banyanya

Banya!
Nem is emlékezhetsz rá,mert nincs munkámKépMunkát keresek!A tanulást most kihagyom,de később szeretnék vmit kezdeni magammal!Kép
Tudod mit te tanulj helyettem,én meg pihizek helyetted!KépOké?
Vendég

Tuncsibe Kép haat, honnan tudjam?? hamarosan kiderul, bar semmilyen gyogyszert nem ettem ( Kép ) ebben a honapban es szaunazatam, tornaztam, hat- masszazson voltam - szoval mindent csinaltam , amit nem lehetne,,de ez van. te, hogy vagy??? keszulsz a jan.ra??

Wish Kép merre jarsz???

Noi Kép milyen a babasodas? mit erzel??
saci

SackóKép
Egyelőre még itthon próbálkozunk, spontánKép Úgyhogy még annyira nem készülök. Különben is, ha megjönne, akkor még kivizsgálások, és február előtt szerintem nem lesz belőle semmi. De akkor legalább Szilcsivel kezdhetjük együtt.
gtünde

Tundi Kép lehet, hogy pont a spontan fog bejonni. ...Annyi ilyet hallottunk mar. De a lenyeg, hogy nem gorcsolsz es hogy elore nezel... Kép
saci

Tünde baba Ment a mail,nézted márKépKépKép?
Saci Holnap mennek csak haza a Noémiék,de nagyon röpködös a kedve KépKépKép!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Sajnos sosincs időm írni, pedig már szeretnék. Majd januárban jobban ráérek.
Noéminek akartam mondani hogy csak úgy ragyog!Érződik az írásából. Örülök neki.

Szilva
Már akkorát dobbant a szívem mikor írtad, hogy van új lakód. Sajnálom a folytatást, de jó hír legalább, hogy nem okoz gondot.

Kép
mofly

Kandi Kép koszi az infot, es te hogy vagy? jol telt a kar.?
saci

katka30

Saci!
Jól telt....minden okés volt!Csak éppen az almát,nem több felé vágtam ismét.....már ha ismered a szokást! KépKépKépA 60.napnál tartok,de az a szenyó nyomi kosaras,úgy elkerül...mintha nem szeretném a "huje kalácsát"....ha már kell,megenném Én,csak jönne már!
...de jó lenne,ha már fészkelődés lenne benned!...KépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi Kép igen,,ismerem az almast sztorit..- es megertem Kép
pedig TE mar aztan "levizsgalztal", hogy tudsz varni egy gyerekre. Miert csinaljak ezt veled? :- na jo,,a sajnalattal nem megyunk semmire...
te,,meg csak ma vagyok a huszon valahanyadik napon, kb.jan 8 an kell megjonnie, szoval az a mozgolodas meg odebb van...De jol esik, hogy modod Kép
Remelem megjon neked hamar ! vihetned az en mensimet is. Kép
saci

Mindenkinek ezt kívánom a varázslótól 2006-ra:

http://www.123greetings.com/view/7DU31229115531436
katka30

Saci!
Én tudok még várni 2 évet a soromra,most Te ill.Ti következtek!!!!
Huszonvalahanyadiknapon már fészkelődhet....miért ne????????
Akkor Te is küld azt a kis görcs,bordókát!Kép

Katka! Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!köszi!
kandi72
Budapest III. kerület

KatkaKép
Szuper volt mindegyik, köszi szépen, neked is ugyanezeket kívánom!!!

TüncsibeKép
Jan.2-án megyek Uh-ra és majd meglátjuk, hogyan tovább!!!

manda

Manda Kép akkor drukk nektek ! legalabb esemenyekkel kezdodik az uj ev ! A fagyibabakbol kapsz vissza?

Kandi Kép de aranyos vagy ! ezt nem mondod komolyan...es miert pont 2 ev? addigra leszel terhes? vagy utana feladod?
saci

Szia SaciKép
Igen még két lefagyasztott bébim van, remélem felébrednek mind a ketten.
Hogy vagy? Mikor lesz teszt?

manda

Draga Manda Kép az a teszt meg odebb van, kb 2 het mulva
biztos jo lesz a fagyibabaknak felebredniuk, a hosszu tel utan..
- remelem bizakodo vagy, en most nem, de mindig nem lehetek pozitiv. nem vagyok negativ, csak valahogy elegem van a temabol, es olyan "nemtorodom" lettem Kép - majd elmulik...
jo ejt, lassan megyek aludni:
sackolany
saci

Jó éjt SackólányKép
A nemtörödömséget én is átéltem, átélem. Köszi! Majd meglátjuk!Kép

manda

Manda Kép
Hát sajnos ez van. Csodálkoztam is volna, ha minden simán megy. Nehogy megvárj, intézd el nyugodtan a terhesedést elöttem 1 hónappal. Ezek szerint én Wish-sel, és Tüncsibabával fogok kezdeni. Ez sem rossz társaság. (Persze azért nagyon sajnálom, hogy lecsúsztam a transzferről)
Jó hír a dologban, hogy a műtét (aszonta Sz. ügynök)(áldja meg a kezét a jóisten) jól sikerült, mert nem sérült meg a mnyh-ám a kaparásnál (fúj de undorító szó). Igaz, még csak 5 mm, de azért bizakodom, hogy lesz ez még vastagabb is.
Jan. 2-ra kívánok neked minden jót, és főleg 10-es mnyh-t. Ugye azzal beéred?

Mofly Kép
Sajnos az új lakó egy betolakodó, őt egyáltalán nem vártam. Puszi

Sackólány Kép
Éppen ilyenkor szokott bejönni a véletlen babásodás, mert nem stresszeli magát az ember! Kívánom, hogy így legyen. Ha mégsem, akkor legalább volt egy mozgalmas jó hónapod!

Mot Kép
Mikor leszívják a petesejteket, azzal egyidejűleg a férjem anyagot szolgáltat, és egyből megtermékenyítik a petesejteket. Általában másnap dől el, hogy mennyi petike kezdett el osztódni. Én egy 12 és kető 13 sejteseket kaptam vissza. Azt sajnos nem tudom, hogy a fagyasztottak hány sejtesek lettek.

Meséltem már, hogy a kolleganőm is lombikra készül. Most volt neki a 6. inszeme. Az inszem utáni 14. napon megcsinálta a tesztet, ami negatív lett. Kicsit már meg is jött neki. Abbahagyta a gyógyszeres támogatást, ami után 2-3 nap múlva mindig megjött neki a mensi. Most azonban csak nem érkezett Piri. Csinált egy tesztet tegnapelőtt, és + lett! Ma reggel is csinált egyet, és az is + lett! Csak hozzá teszem, hogy Õk is vagy 3 éve próbálkoznak, 37 éves, és már megbeszélték a lombik menetét Kép

Kép
Kép
szilva069

És azt is tudom, hogy már megint magammal fogok egész nap beszélgetni!

Azért még azt leírom, aki nem tudná, hogy Mary ma fogjamegtudni a lombik eredményét. Drukkoljunk neki.

Kép
Kép
szilva069

Jó reggelt Kép!
Szakad a hó!

Szilva köszönöm az infókat! Lassan összeáll a kép! (talán)

Még egy kérdés: anyagilag? (gyógyszer) kb, hogy jön ki?
mot

Mot Kép
A beavatkozás tb támogatott, ingyenes de a gyógyszerek húzósak. Nekem 140 e. volt. Kicsit drága, de legalább van lehetőség!
Te dolgozol, vagy otthonról írsz!
Szerintem a városban már csak én dolgozom Kép
Elég szörnyűűűűűűűűűűűűűűűűűű

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!Kép Gyönyörű szép havas kint a táj! Ezt már nagyon vártam!Kép
KatkaKép Nagyon aranyosakat küldtél! Főleg a második tetszett.Kép
Szilva Kép
Én is itt volnék, tehát nem fogom hagyni, hogy egyedül érezd magad!Kép Azért ez nagyon jó hír, hogy a munkatársadnak sikerült. Ez azt jelenti, hogy előbb-utóbb csak összejön mindenkinek.Kép Én már nagyon várom a következő ciklusomat, mert akkor kezdem el a clostit szedni... Úgyhogy én is beszállnék a közös babásodásba!Kép
banyanya

Szilva! Kép

Én is dolgozok!! Kép

140e ? Ez egy inszem? Vagy összesen?

A kolléganőd esete újra egy "lökés"-t adott! Majd kérlek írj, hogy hogyan alakul a sorsa...
mot

Banyus Kép
Szeretettel látunk a babásodók csapatában. Remélem a 2006-os év már a miénk lesz, és jól kihal ez a topic.

Mot Kép
Az inszemináció és a lombik nem ugyanaz. Amiről eddig beszéltünk , és ami nekem is volt, az a lombik, és annak a gyógyszere került 140-be.
Tudod mi az inszem?
OK. majd írok a kolleganőmről, de egyenlőre nem hiszi el, hogy babás, pedig mondom neki folyamatosan, hogy ne aggódjon, ez bizti baba.

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép

Tehát egy lombik (amiből 5-öt támogat a TB) gyógyszerköltséges kb 140 Ft?
mot

Mot Kép
Igen 1 lombik az ötből 140 e Ft.
Jól hangzik ugye?

Kép
Kép
szilva069

Jó reggelt!Sziasztok!
Nálunk,képtelenség közlekedni,akkora a hó!!!!
Sackólány! Hát tervem az,hogy 35.évig még reménykedek....hátha...utána elkezdem szednia Diane35-öt ismét....és nem számolom,nézem a napokat ill. ez miatt nem fogok stresszelni!Azért írtam,hogy nálam lazább a babásodás láza....Ti jöttök elöttem!
Szilva!!!!!!!!Mary-nak Én is szurkolok....remélem,anélkül is okés az eredménye!....és léci-léci-léci ne legyél szomorú,nem csapatjáték ez....a baba benned akkor lesz,amikor Neked és Neki a legjobb....nem akkor amikor másnál is jó! KépKépKépÉs hidd el,az év eleji pár hónap gyorsan el fog telni....mire a szép napsütésben lehet sétálgatni...tolathatsz a pocoddal!
kandi72
Budapest III. kerület

Szilva! Kolléganőd esete is,olyan....hogy szegény beletörödött,hogy nem sikerült...erre közbeszólt a legérintettebb fél!Gratula Neki! KépKépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: