A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ágiboszi!

Én is megkaphatom a diétádat, amit a Vikónak küldtél? Nem akarom 100%-ig betartani, de irányzéknak jó lenne, mert most speciel semmi ötletem sincs, hogy mit egyek mostantól.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Livi - együttérzek Kép iszonyat ez a dagadás Kép csak hát a kevés folyadéktól meg a vese megy tönkre Kép
Gondolom, a gyereke pofonokkal fenyegetőzött, aha nem kaphat bableves-turmixot 3 hónaposan... micsoda idióták szaladgálnak a világban!!!!

Ági
hatezer píz Kép jó, akkor bejelentkezek holnap és próbálok a lelkükre hatni, hogy könyörüljenek szegény kismamán és vegyék hamarabbra. Ja, az illető doktor egyébként szülész-nőgyógyász is, a II. klinikán! Lehet, hogy ismered is Kép

No, megpróbálok némineműt szundítani, bár nem nagoyn megy mostanság Kép

Eszterkém! Értem én, hogy Ádit reggel viszed dolgozni és ezért akarsz korán találkozni Kép

Puszkákok!

indianyo

Sziasztok Kép
Látom mindenkinek szépen telt a karácsony KépBoldogságban, békességben ünnepeltétek a picik 0. karácsonyát (apa hívja így )

Mariannka Kép
Kitartás! Tudom nem jó kórhában lenni, de a baba érdeke is, hogy rendben legyen a vérnyomásod.

Zsu Kép
Nagyon rátok jár a rúd Kép Mielőbbi gyógyulást Kép

Vok Kép
Elméletileg nekem is jó a péntek, de nem merek rá megesküdni, mert mostanság 9 előtt ki sem mászunk az ágyból Kép

Lányok Kép
A pociképek, babaszoba és a karácsonyi képek mind nagyon édesek.

Nálunk is nagy volt a sürgés-forgás. Karácsony elsőnapján anyuéknál voltunk, második napon meg a nagyszüleimnél, ma meg apuék jöttek hozzánk, így nem nagyon volt időm beugrani Kép
Lánykám nagyon élvezte a Jézuska érkezését, türelmetlenül várta egész nap az angyalokat Kép Majd teszek fel a fánkról én is képet.
Pocaklakó nagyon mocorog mostanság (apa szerint focista lesz Kép ), szinte egész nap lánykám legnagyobb örömére Kép Egész nap simogatja, puszilgatja, ölelgeti a hasamat és szüntelenül mondogatja, hogy már most nagyon szereti a babát és már alig várja, hogy megszülessen Kép

Boriékról tudtok valamit? Annyira szorítok nekik Kép

Mindenkenek szép álmokat Kép
Kép

Annácska 26+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Livi Kép
Hatalmas gratula a kislányodhoz Kép
Gondolom most apa repked a boldogságtól Kép
Sajnálom, hogy a doki diétára fogott, kitartás Kép
Az ismerősöddel meg ne törődj! Szó, ami szó elég bunkó!
Annó én is kaptam egy csomó "jó" tanácsot, hogy hogyan, mit kellene csinánom. Sőt, a családom meg akart kövezni, mert nem adtam a lányomnak 4 hónaposan barackot. Hét hónapos koráig csak szopizott és szerintem ez csak az előnyére vált. Megjegyezném még, hogy az első napoktól cumi lógott a szájából és egészen 4 éves koráig, nyáron meg folyadékpótlásként vizet kapott cumisüvegből és ennek ellenére 17 hónapon át rendületlenül szopizott.
Egyszóval nyugi fogsz tudni szoptani és az LLL tényleg nagyon jó Kép

Ági Kép
Köszi az infókat, így már meg sem kell kérdeznem mit kell vinnem. Még jó hogy egy helyen szülünk Kép
Jaj, el tudnád nekem is küldeni a diétás tippjeidet, meg Angi homeós infóját? Köszike
Gratula a 30. héthez KépKépKép Hihetelen, hogy már itt tartasz Kép

Annácska 26+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

SziasztokKép

VikóKép
Khm, nekem most valahogy nem fér bele 6 ezer pinz a családi költségvetésbe, mert már igy is baromi nagy minuszban vagyunkKépKép Azért kiváncsi leszek hogy mikorra akarnak neked majd időpontot adni... a doki neve ismerős így, mármint hogy a II. nőin van ( a neve nem éppen egyedi, igy akár bárhol is dolgozhatnaKépKép) Arcot nem igazán tudok hozzácsatolni, lehet hogy láttam már futólag, de hogy igazán nem volt hozzá bent szerencsém az tuti....

Szelivi Kép
Info halmaz ment hozzád. Kitartás nagyon és ne keseredj el. A dokid tanácsát meg a folyadékkal kapcsolatban háááááááátttt.... Nem tudom igazán mennyit viszel be egy nap, de ha mondjuk napi 5 litert akkor megértem, de ha a normál mennyiséget csak akkor nem éppen tesz jót a vesének és a társainak ha alig viszel be valamit. Magam részéről inkább a vizmegkötés okét kezdeném megszüntetni, mondjuk azzal hogy a sóbevitelt drasztikusan csökkenteném, vagyis sószegény diétát tartanék. Sőt nem csk a mennyiség csökkenteném a sónak, hanem ha van lehetőséged akkor lehet kapni alacsony sótartalmú sót (csökkentett a nátrium tartalma) például a Tescoban és azt használnád. Nekem még a terehesség elött javasolta a dokim, mert pocsék volt a vérnyomim, azóta azt használom. Fitt só a neve....

Gratula a kislányhoz nagyon, gondolom apával madarat lehet fogatni most KépKép Ami meg az ismerősödet illeti elég nagy szegénységi igazolványt állitott ki magáról ezzel a viselkedéssel, eltudom képezelni ezek után milyen sztárfotok lehetnek a gyerekéről: 4 hónaposan sültpulykacombbal a kezébenKépKépKép.

Annácska Kép

Te ugy most viccelsz velem, hogy diétázni akarsz??? Miből szeretnél leadni? a fülcimpádból esetleg a kislábujjadból??? Elküldöm azért szivesen neked is az infokat de aztán neked erre igazán nincs szükséged, pont jó kismami vagyKépKépKép

Jah bármi más további infora van szükséged a II. női gyerekágyas részlegével kapcsolatban kérdezz nyugodtanKép ha már egyhelyen szülünk osszuk meg a tudásunkatKép

Hogy én mért nem tudok elaludni.... pedig reggel vinnem kell a fiam két éves státuszfelmérésre a dokinénihez időpontra, hogy lesz ebből felekelés?Kép

Ági
30

KépKép
KépKép
Ágiboszi

JÓ reggelt lányok.

Mi már kukorékolunk. Kép
Szopitémával kapcsolatban lenne egy kérdésem: mivel nekünk kb. 3-4 hónapos babáink lesznek nyáron a nagy melegben, és mivel akkor még elvileg nem kell más folyadék a tejen kívül, mit kell tenni, ha dög meleg van? Mert tudtommal nagyon hamar ki tudnak száradni a pici babák. Kell folyadékutánpótlás, vagy ilyenkor is elég a tejcsi?
Én úgy gondoltam, hogyha esetleg kellene adni neki vizecskét, megpróbálnám kanállal.

Én úgy tudom, hogy a megivott víz nem növeli a vizesedést, szóval a bevitt vizet nem érdemes drasztikusan csökkenteni, ahogy Ági is írta. A só viszont nagyon fontos: egy kis kávéskanál só 1 l vizet megköt a szövetek között. És amire nem is gondolnánk, a felvágottakban, a sajtokban elég sok van. Szóval ezekből érdemes kevesebbet enni, esetleg a jódos ásványvizet inni, asszem Jodicum. Nekem ezeket javasolták, és eddig bevált.
Én most már szinte nem használok sót, inkább fűszereket (persze a kari most kivétel volt). Pl. régebben ugye a tészta főzővizébe is sót tettem, most már ebbe sem teszek. Sok kicsi sóból összejön az a 2-3 kávéskanál naponta.

Pusssz

Eszti
32+1
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Már kirugdosott az ágy, pedig fél egyig tévéztem.

Apa nagyon boldog, az este a tecsóban azt mondta: Lányok, nézzetek öblítőt, én megyek papírzsepiért."

Sajnos a lábamon még mindig van víz, pedig a doki szerint éjszakára le szokott menni. Csak sajnos nekem mindig vastag bokám volt (hajh, ha a magyar gazdaság ilyen lábakon állna!), ezért nem tudom előtte milyen volt.

Ági!
Ezer hála és köszönet a diétáért! Én már egyébként azt is sikernek könyvelem majd el, ha most pár hétig, hónapig nem hízok tovább. Eddig nekem is mindig azt mondták, hogy sokat kell inni, mert az mossa át a szervezetet. Aztán tessék...

Egyébként nem nagyon eszek sósan, talán csak a rántottába teszek sokat. De például a férjecském a főtt tojásra és a paradicsomra is sót tesz. De egyébként gyakran só helyett vegetával főzünk. (persze az is sós)

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Anita, neked nagy kalappal mára a vizsgához! Kép
Vendég

Sziasztok!

Szelivi!
Gratula a kislányhoz!!!!!
Ne ess kétségbe a diétától. Teljes kiörlésű dolgokat ehetsz nyugodtan. (kenyér, durum tészta stb) Ha tudsz, akkor főzz magadnak teljesen külön és ne adj hozzá egyáltalán sót a kajákhoz, vagy tényleg nagyon minimálisat és a Fittet, amit Ági is ajánlott. Kép eleinte a zöldség+sajt nagyon bejött nálam. Persze só nélkül. De ehetsz ham+eggset is. A sonka miatt úgy is van benen só és nem olyan ehetetlen egyáltalán. Kép Viszont amióta így eszem, tényleg alig híztam és nem vizesedek. A víz pedig napi 1,5 liternél nem lehet kevesebb. Az minimum kell a szervezetnek!!!!

Ági, Annácska! Megbeszéljük. Kép Jövő héten is be tudom vinni, csak akkor egyeztessünk még egyszer. Kép

Megyek még egy szúrásra. Ma csináltatom a cukrot. Csak ugye nálunk zsömle+tejcsi van. Kép

Puszi mindenkinek!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Livi:
Én is vizesedek, és ezt 23-án este vettem észre, de nagyon...képzelheted milyen karácsonyom volt Kép 1-2 tipp: igyál csalán meg zsurló teát, én 1 evőkanálnyit szoktam 1 liter vízzel leforrázni, és csak citromot rakok bele... Naponta megiszom ebből a litert, kortyonként, mellette zöldség, gyümölcs, és némi gyümölcslé. Kb másfél liter folyadékra álltam be. Azóta az ujjaim teljesen jól leapadtak.
Ja és pl halat is úgy sütöttem, hogy só nélkül, csak paprikás lisztben forgattam, zöldséget mikróban párolom, só nélkül...
Oda kell figyelni, nehogy gond legyen...
Amit még olvastam, hogy jó vizesedés ellen:
Hélyában főtt krumpli, kígyó uborka, karfiol.
Ja és a felvágottakat mellőzd, ha tudod, mert azokban sok a só.

Hirtelen ennyi...

Puszi:

Titati 35+0
titati

Szelivi! Nagy gratula a kislányhoz! Már csak Vok és Nadin nem tudja a baba nemét! Kép

KépKép
nicika

Egy pár mai kép, ha valakit érdekel...
A "Karácsonyi Kali" utántól...
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=6710&page=4

Titati 35+0
titati

A vizesedést főként a boka dagadásából lehet észrevenni?

KépKép
nicika

Titati! Olyan nagy a pocid! És milyen formás! Kép Tök jó! Kép

KépKép
nicika

Nicika: köszi Kép

Elsősorban a bokán igen. Azzal tudod figyelgetni, hogy a zokni bevág-e, vagy sem.
Én mondjuk az ujjaimon vettem észre (ugye a gumiharisnyám miatt én a lábamon nem láthattam annyira), mert dagi lett, és ha megnyomtam egy picit, akkor fehér maradt a nyomás helye.
titati

Ja még amit olvastam... az alma nap tökéletes a víz "ledobásához". Egy alkalommal (mármint egy nap) 1,5 kiló almát kell megenni, és másnapra garantált a siker. Ezt akkor érdemes megcsinálni, ha valóban nagyon erős a vizesedés, és 1-2 nap elteltével se használ a sótlan diéta. Ezután a nap után pedig be kell állni egy diétás életmódra.
titati

Hát az én ujjaim meg összementek! Az eljegyzési gyűrűmet még mindíg a középső ujjamon hordom! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Szelivi: gratulálok a kislányhoz Kép Az LLL nagyon jó, az oldalukon van fent egy csomó telefonszám, és a Kismama hátuljában is van egy csomó hozzáértő elérhetősége. Szóval csak hajrá Kép

Eszti: mindig mellretenni, ha kéri. Az első, hígabb tej szomjoltásra való. Ha kéri, akár 10 percenként is mellre lehet tenni, szopizik kb 1-2 percet és oké, szomj letudva Kép Figyelni kell a kezét, ha összecsippented a bőrt, és nem ugrik vissza azonnal, az a kiszáradás első tünete lehet. Ilyenkor bevethetsz egy kis forralt vizet pl kiskanállal.

cory 29+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

hahó!

Nicika, a kéz is szokott dagadni Kép Könnyű egyébként észrevenni, mert nem forog olyan könnyedén a bokád és a csuklód, nehezebbnek érzed kezed-lábad, mint egyébként, a kézfej ujjai is nehezebben hajlíthatók be...

Sóügyben el kell, hogy keserítsek mindenkit: mindenben van só, sokkal több, mint kéne... a legalattomosabb persze a sajt és felvágott, de bizony még a kenyérben is van! A tartósított élelmiszerek mind tartalmaznak sok! sót... ételízesítők, levesporok, egyéb előkészített dolgok pedig nagyon-nagyon sokat Kép
A legjobb vízhajtó a petrezselyem (mindenbe lehet tenni, még a vaj is finom vele)és a héjában sült burgonya. És furcsa ugyan, de a koffein is vízhajtó...

Ági Kép Ugye sejted, hgoy nekem sincs rá 6000 pízem? Sőt... semmire sincs semennyi Kép De megpróbálom, hátha valahonnan majd egyszer érkezik a csoda Kép No, meg ugye úgyis nagyon jó előre be kell jelentkezni, lehet, hogy addigra már babástól megyünk Kép És hát ha megvan az igazi alkati szered - ami TÉNYLEG az igazi-, akkor a nyavalyákat is azzal kell kezelni és nem beszedni mindenféle firlefrancot.

ZSuzsófi! Ugyan megfogadtam, hogy nem adok tanácsokat úton-útfélen, de gondoltam, megosztom veled,a ztán te meg majd eldöntöd, hogy érdekel-e Kép: Tudom, hogy nálatok sincs nagy bőség... de ha sikerülne, próbáld meg az Echinacea homeo bogyót két hetes kúrában napi 5 bogyó (ezt Votiv kismamkollégától lestem el) legalább, erősíteni az immunrendszeredet. Gyerkőcök is szedhetik. Ez az a dolog, amit megfázásra is lehet a patikákban beszerezni, ártalmatlan egyébként, tehát nincs mellékhatása.
És még egy dolog, ami nagyon hasznos: mézes mák és mézes fokhagyma. Ezek mind előre elkészíthetők nagy adagokban és elég belőlük egy- egy kanállal naponta, finom is és nagyon jól erősít (mák ugye vasforrás is, a hajnak is jót tesz, fokhagyma meg fetőtlenít is pluszban)

Szép napot!

indianyo

Sziasztok!

Aranyos tőletek, hogy aggódtok értem! Egyelőre egyben vagyunk, de tegnap majdnem kórházban maradtam, mert az egyik babámnak már eléggé lelassult a szívverése. Végül megálapodtunk, hogy hazamehetek, mert pénteken úgyis ismételt kivizsgálás lesz, és különben is a baba oxigénellátása még jó (flow), ha pedig nagyon meg akar/nak születni, akkor szülessenek meg!

Bocsánat, hogy az elmúlt pár napban nem jelentkeztem, de olyan nagy volt nálunk a jövés-menés, hogy nem volt időm és erőm sem a gép elé ülni. 24-ét leszámítva minden nap reggeltől estig volt nálunk valaki, még most is holnapig a keresztfiunkat pátyolgatjuk. Hát mit mondjak, kellőképp kifárasztott az idei karácsony, de békességben és boldogságban telt.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Bori! De jó hogy hallunk rólad! Itt már mindenki azt hitte hogy megszültél! Drukkolok az elkövetkezendőkben is! Kép

KépKép
nicika

Eszterem! Akkor most biztos a péntek délelőtt? vagy áttettük jövő hétre? Addig nem akarom a hordozótáskás kollégát hívni, amíg nem tudom biztosan. Az jó, hogy a párnás 20 perc tőled, de a városban autózni egy csomó menetben már talán nem olyan nagyon jó móka... úgyhogy én is tudok a többiekhez alkalmazkodni és a jövő héten talizni - mondjuk csütörtökön megyek a Szent Imre Kórházba havi rendszeresre... az 8 és 10 közötti elfoglaltsággal jár általában. Hazafelé megpróbálkozom a BKV-val, odafelé csak elvisz valaki innen a családbul...

Szóval nyilatkozz Kép

indianyo

Vikó!

Áginak és Annának írtam, mert ők nem tudnak odaérni. Kép Egyébként még áll a holnap reggel. Kép Sőt. Már be is álltam rá lelkileg. Kép Mivel Ádit vinnem kell reggel, így hajnali 6kor kell majd kelnem, hogy tutira elkészüljek. Kép Gondoltam úgy csinálhatnánk, hogy amikor elindulunk (kb reggel fél 8 fele) akkor megcsörgetlek, hogy te is indulhatsz. Bár, nem tudom mennyi a menetideje a hévnek. Kép De gondolom kb egyidőben érnénk oda. Én akkor kitenném Ádit a Borároson és visszamennék érted a hévhez. Majd holnap megnézem, hogy mekkora a párna és hogy van-e itthon hozzá megfelelő zsacsi és még be is csomizom, hogy könnyebben legyen szállítható. Kép

Borka!
Örülök, hogy még egyben vagy és a lányok is jól vannak. Találtatok a már másik nevet?

Nici: Nem tudom, hogy átjött-e a mani, mert mára megjött a fizum is, de gondolom igen. Kép Átküldöd még 1x a címedet az emilemre? Kép Köszönöm! Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Bori!
Már nagyon nyugtalankodtunk miattatok! Most már reméljük ezt a 3 napot valahogy kibírják a lányok odabent, és 2006-ban születnek csak meg.
Persze, gondolom a cél, hogy minél tovább gyarapodjanak odabent.
Olyan izgi, hogy hamarosan megszületnek az első tavaszi babás Picurik!

Én ma reggel számoltam ki, hogy kb.79 napunk van hátra a szülésig (ha minden tervszerű lesz, amit soha nem lehet tudni), ez még olyan borzasztó hosszúnak tűnik!

Szelivi!
Gratulálok a kislányhoz!
Nagy az öröm, gondolom!

Eszti!
A babaszoba nagyon cuki lett!

Cory!
Nektek is lányotok lesz? Lemaradtam, amikor kiderült, most néztem a táblában. Neve?

Nicika!
A Ti lányotok már igazán el van látva minden földi jóval! A hálózsák és a többi ruci is nagyon aranyos! Egyáltalán van még valami, amilye nincs meg?

Mamacka!
Az álarc tényleg nem semmi!Kép

Viko!
A párod hazajön a szülésre? Meddig maradtok itthon a Pici születése után?

A mi lányunk is igazán aktív, sokat mocorog néha megijeszt mert a méhszájamon táncol, de remélem bent marad a kiírt időig!

Megyünk 1 órára családilag moziba a Narnia-ra. Megígértem a gyerekeknek, amiért segítettek kitakarítani karácsony előtt, hogy a két ünnep közt elmegyünk. Márciustól már úgysem lesz ilyesmire lehetőségünk.

Mindenkinek üdv:
Rita
28+4

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Ritaa: most épp úgy néz ki, hogy Alíz lesz, de még annyi minden történhet addig Kép

cory
Budapest

Jól van, Eszter! Akkor máris telefonozok tapasztalt kollégának Kép

Hurráááááááá! A szatyor miatt ne aggódj, legfeljebb majd sál helyett azt fogom felrakni KépKépKép

indianyo

Cory: Alíz? Az naaagyon szép név! Kép
Lenne egy kérdésem: A cumi is bajt okozhat? MOst már teljesen össze vagyok zavarva. Az oké, hogy cumisüveges hamiztatást ne erőltessem... de akkor mi van a sima cumikkal????

Eszter
Kép
Kép
vok

Nicika!

Vizesedés: nekem az egyik vizsgálaton a doki lejebb húzta a zoknimat, így nézte meg, hogy vizesedik-e a bokám. Õ szerinte a zokni mindig megmutatja (ha túlzottan bevág, akkor sok a víz)

Ha lesz rá időd nálunk módosítsd már a táblát légyszi:
Súlygyarapodás: +10 kg,
Hastérfogat: 96 cm.
A baba neve: Dalma, Luca

Pocakfotó:
Kép

Köszi: Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Eszter: igen, a sima cumi is bekavarhat, mert azt is más technikával kell szopni. Én azt is kihagynám.

cory
Budapest

Nici! Megtaláltam a címed. Kép Mégse kell még egyszer. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Vikó! Kép De csak akkor, ha lefényképezhetlek úgy!!! Kép

Cory: Ezt még nem is hallottam. De megfogadom. Köszönöm! Kép De azért később már lehet próbálkozni cumival, hogy ne a kis ujját szopizza, ugye?

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter: az első 3 hónap elég kritikus cumizavar ügyben. Nem tudom, az enyémek egyiket sem szopták. Se cumit, se ujjat. A szopási igényüket kiélték mellen.

cory
Budapest

Lányok: Lehet most a héten ingyen parkolni a városban, vagy nem??? Tudtok erről valamit???

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter: jan. 1-ig Budapesten ingyenes

cory
Budapest

Vok! Tudod, hogy én bevállalós csaj vagyok Kép Hihihi

és Eszter! Nem minden baba találja meg az ujját - sajnos. Az nem ártana a szopinak, mégse...

indianyo

Sziasztok!

Cory, dehogynem értem, ha nem muszáj nem fogom a szájába dugdosniKép De megnyugtat hogy van itthon.

Eszti, nekem jó január végén is!
Aludni úgyis egy nagy pehelypaplannal alszokKép
Amikor tudok aludniKép

Elmentem gyógyszertárba, majd utána írok!

Vikó, nekem nem jó a homeó gyogyó, legalábbis addig, míg nem tudok lemondani a mentolrólKép Mentolos cukor, rágó, meg minden ami mentolos. De a gyereknek lehet hogy adni fogom, bár szvsz nem gyenge az immunrendszere. Ebben az évben összesen háromszor voltunk orvosnál!

Zsu
29+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu: ezt megértem, nekem is van, a fejőmhöz csatlakozó. Csak azért írtam, hogy nincs messiás cumi. Persze, ha kell, akkor kell, ez nem vitás, és nem gondolom, hogy egy tápszeres babánál ne lenne rá szükség Kép
Homeos szerhez nem kell teljes mentolmentesség. Ha alacsonyabb potenciálban szeded, akkor elég néhány óra is.

cory
Budapest

Cory: küldtem egy mailt neked, megnéznéd? :-/
titati

Szopipárnások!
Akkor holnap 9.30kor a Balhán a szökőkút mögötti parkolóban várlak benneteket! 10-re mennem kell tanítani az Örsre, ott leszek délig. Ha valakinek jobb az Örs, oda is jöhet 12.10-re az Árkád bejáratához. Addig meg csak elférnek a párnák a kocsiban. Majd letakarom őket egy takaróval, nehogy valakinek szimpatikus legyen. Kép Várok mindenkit! Kép A pontosítás kedvéért, légyszi mindenki erősítse meg valamelyik időpontot, hogy ne cipeljem feleslegesen a pánákat. Kép Akinek extra kívánsága van, az íron, vagy hívjon!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Zsuzsófi: oké. Akkor arra kérlek majd, hogy ha már tudod, akkor utald át a pénzt, hogy a tiedéért is el tudjak menni. Megkérdezem uncsitesóm, hogy pontosan mikor mennek és szólok. Kép Meg telcsiszámot küldök majd mind két oldalról. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="119911"> Sziasztok!
Livi,
gratula a kiscsajhoz! Kép
Bori,
örülök, hogy minden oké. Megy a drukk továbbra is!!
Eszti,
tényleg 14 e a matrac a Materassonal, bocsi. DE Alina valahol olcsóbban vett, azt hiszem. Egyébként nagyon ügyi a párod! Nagyon kis helyes Bence szobája!!!
Rita,
szépen alakul a pocid! Jó mozizást!
Titati,
köszi a tippeket a vizesedésre. Jó lenne, ha nem lenne rá szükségem, de azért figyelek majd. Én a gyűrűimet szoktam nézni. Aranyos Kali!
Cory,
Alíz nagyon szép név. Nekünk is tetszett.
Nici,
jó kis cuccokat vettél!
Vok,
kérdéseidre válaszolva: kaptam egy Singer varrógépet anyuéktól. Feritől egy Tefal ételpárolót, elektromos. Anyóséktól a Scholl papucsot. Meg még egy csomó apróságot a többiektől. És Te? Ja, egyébként nagyon bejött Ferinek a koncertjegy!!!
Anita,
én is szorítok Neked!
Puszi:
Angi 35+5</font>
angi79

Angi:
Gyümölcscentrifuga, régimódi vekker (dísz lesz majd belőle) anyutól; Monapeles pelusok bátyámtól; függöny és egy könyv anyóstól, Áditól meg majd megkapom a 6030as telcsimet januárban. Az szülinapi és karácsonyi aji lesz. Kép Szülinapra kapok majd még anyutól: türcsit, köppenyt, hálóinget; anyóstól egy papucsot. Kép Néha azért jó, ha az embernek közvetlen karácsony után van a szülinapja. Kép (ugye Cory? Kép )
Örülök, hogy Feri örülöt a jegyeknek! Kép Biztos írtad már, de ugye szita az agyam... hol szilvesztereztek? Kép
Az a varrógép tök jó lehet! Kép Főleg, hogy te használni is fogd. Én túl kényelmes vagyok anyu miatt. Kép Valahogy nem visz rá a lélek, hogy varrjak. Pedig jó dolog.... Kép

Beszéletm Violettával és jól vannak. Rendben van a kicsi. Majd nagyon el akarok mesélni valmit, de nem akarom leírni, mert hosszú lenne... Kép Kicsit nagyon néztem. Kép

Puszka:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="119911"> Vok,
írd le emailban. Gondolom Violettával kapcsolatban valami jó sztori. Kép
Egyébként még nem tudom, hogyan kell használni a varrógépet, de majd anyu megtanít. Kép Jó kis hasznos cuccokat kaptál ill. kapni fogsz.
Mi most 3 napig vendéglátókat játszunk. Jönnek a barátok, a lakást megnézni illetve még Feri névnapját ünnepelni stb. Aztán szilveszterkor csak pihi lesz, erre vágyunk a legjobban a sok utazás és pörgés után. És Ti?
Ja, képzeld a szomszéd csaj küldött képeket a kiscsajról, annyira édes. Kedden megyek le hozzájuk látogatóba. Már nagyon várom, hogy meséljen.</font>
angi79

Eszter!
Kérdés: Lehetne esetleg hazafelé átvenni a párnát? Mert a hodozótáskás maminak elakadt a lélegzete a reggeli koránkeléstől (két pici éjszakai szopizó babája van...)

teht úgy 1 óra felé esetleg valahol útközben?

indianyo

Eszter! Küldtem mailt a címemmel!

Ritaa! Még van ami nincs meg! Például: kád+állvány, pelenkázó lap, textil pelenka, nekem pizsi vagy hálóing, babónak akarok még egy hálózsákot, nekem még egy szopismelltartó &#8211; lehetőleg fehéret, mert ugye fekete már van, nincs kisfésü a babának, még eldobható pelus is kell, forgó zenélő játék a kiságy fölé, ágynemű a babának, hidegfertőtlenítő folyadék a kiságy fertőtlenítéséhez, bugyik nekem, még kell pár zokni is nekem, akarok venni Avent bimbóvédő krémet mert az nekem nagyon bevált, eldobható papír wc ülőke, eldobható pelenkázó alátét, pelenka tároló kuka, popsitörlő kendő 2-3 csomag, Ariel mosószer, baba körömvágó olló, matrac a kiságyba, baba kanál, csörgő, még 1 harisnya babónak, cumimosó kefe, babakocsi.
Azt hiszem minden hiányzó dolgot leírtam!

Teljesen leteszteltem a bokámat vizesedésileg: megnyomtam-nincs fehér folt, a zokni gumi alatt is megnéztem-a zokninak nyoma sincs, szóval nyugodt vagyok hogy nem vizesedek!

KépKép
nicika

Eszter: Kép Nekem mindig odafigyeltek, hogy külön kapjak ajándékot. Most is majdcsak vasárnap tartjuk anyukámékkal is Kép

cory
Budapest

SziasztokKép

MEgjöttünk a dokinénitől, minden rendben volt a kölökkel, szépen gyarapodott az elmult egy évben, nőtt is ugy ahogy kellKépKép Egy újabb évre letudva a tanácsadás DanivalKépKépKép

VokKép
Hivlak délután és megdumcsizzuk a dolgot, lehet hogy van áthidaló javaslatom a holnapra.
Parkolás ingyé van most ha jól emlékszem jan 2án kell először fizetni érte.... de ha nem jól mondanám javitsatok ki gyorsanKép

VikóKép
sikerült időpontot kérnéd? mennyire messzire kaptál? Jah azt a párna sálat én is meglesném ámKépKép

NicikaKép
Még mi se tudjuk hogy igazán kisfiu vagy kislány lakik a pociban, mert ugye egyik uhán se volt hajlandó kinyitni a kislábát hogy igazán be lehessen látni, mindig csak tippelgettek a dokik.

Ági
30

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Cory: Anyu is csak 2x vonta össze, de akkor naaagyon nagy ajit kaptam. Az egyik ilyen az autóm induló részlete volt. Kép Most is kettészedte az ajikat. Kép Anyósom meg azt mondta, hogy most nem kapok majd tőle virágot, hanem vegyek valami jobb papucsot. Kép

Azért még mindg az a legjobb, hogy rövid határidőn belül 2x kapunk ajit, nem? Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter: jaja Kép Én egyszer kaptam egyben, de akkor én is kértem, így lett a biciklim Kép Az idei még úgyis ünnepelendő szülinap Kép

cory
Budapest

CoryKép

Mi ez az idén ez még ünnepelendő??? KépKép Ejj ejj, mindegyik szülinap az!!! Amúgy boldog szülinapot neked is.
Tök szép nevet találtatok a kiscsajszinek, gratula hozzá, bár tudom még a születésig akár alakulhat is a dologKépKép

EszterKép

Neked is boldog szülinapot kívánok ám. Szerintem a legjobb hónap a december a világonKépKép A többi csak utána jöhetKépKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: