A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kagyló Kép
Merionalt én nem szúrtam.
A gyógyszertárban, vagy a dokitól kérdezd meg, hogy bőr alá, vagy izomba kell e beadni.
Kérj hozzá tűt/ket a patikában.
Milyen típusú az injekció? Simán lötyi, vagy keverni kell? Mert nem mind1. Írd meg.
Mikor kell beadni az elsőt? Fel is hívhatsz ha gondolod, mert akkor megadom a telcsi számom.

Mot Kép
Szia
Nem tudom sajnos a választ Kép
Nem értem a pöttyözgetésedet.

Képzeljétek, még mindig nem jött +.
Milyen meglepő??????????

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Hát nagyon meglepő!!!
Tudom, hogy azt írtad a múltkor, hogy bizti nem vagy babás mert nem érzel semmit...de ki tudja!!! Kép Nem dobsz egy tesztet? Vagy legalább mész dokihoz??? Hátha. Kép

Kép
vizkriszisback

Kagylo
En már beadtam magamnak elég sok MERIONALT. Szoval izomba kell adni. A csomagban van oldoszer és por. Ezért 2 tut használtam hozzá 1 vastagabbat amivel fel szívtam az oldoszert beleengendtem a porba és visszaszívtam az fecskendobe. Ezután kicseréltem a tut, tehát rátettem egy vékonyat és tovig beleszúrtam a "hátsómba". Kulonben orvos tanácsára nem a hozzácsomagolt oldatot használtam mert nekem azzal nagyon fájt, hanem 1 egységnyi infuzios lottyot amit a gyogyszertárban vettem. Remélem segítettem. Kép

Szilva

Miota nem jott meg? Nekem a vetélés után ha jol emlékszem úgy mondták hogy kb6 hét múlva meg kell jonnie. En túlhúztam a termínust és nem akart megjonni ezért aztán kaptam egy szurit ami pár napon belul meghozta. Persze nálad nem lehet tudni, mi okozza.
mili

Kriszta Kép
Nagyon aranyos vagy, jó is lenne, de már tudom milyen érzés babásnak lenni. Most bizti nem Kép
De, holnap megyek dokihoz, úgyhogy remélem a végére járunk az elveszett Pirinek Kép
Veled mizus?

Most beszéltem Mary-vel!
Kis lelket kellett önteni belé, mert negatívkodott. Jól van, de nem érez semmi különöset. Megnyugtattam, hogy én sem gondoltam akkor, hogy sikerülni fog!
Pénteken megy vérvételre, és akkor fog kiderülni babás lett-e? Remélem már ott lapul észrevétlenül a babóca.
Pénteken majd tudósítok az eredményről. Remélem csak jót fogok tudni írni.
Mondtam neki, hogy mindenki drukkol neki Kép
Küldök is egy kis kitartási energiát: +++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Mili Kép
Nekem hétfőn volt 7. hete a befejezésnek. Azt mondták, hogy 4-6 héten belül fog +jönni. A múlt héten felhívtam a dokit, hogy mi legyen, mert már eltelt 6 hét. Abban maradtunk, ha 1 hét múlva sem jön+, akkor bemegyek hozzá.
Holnap megyek is.
Te hogy vagy? Mi van veled? Mikor kezdhetitek végre a lombikot? Remélem nem kell tavaszig várnotok!

Kép
Kép
szilva069

Latom mindenki tulelte a Karacsonyt, sok evessel, de pihenessel is Kép
Amica Kép - kosziii !! remelem en is..
Orulok, hogy jobban van Janka,,durva, hogy pont kar. kor volt szegeny beteg..
pocakod hogy van? nincs mar rosszullet?

Pagi Kép gondolunk rad, biztos szulsz mindjart !! kitartas !!

Wish Kép merre vagy?

Szilva Kép igazad van, sokszor tobbet tudunk, mint ok..ill (nem meglepo modon) jobban odafigyelunk. pl azt hiszed, hogy tolem megkerdezte-e , hogy milyen az uj gyogyszer hatasa? vagy hogy szedem-e? vagy hogy megnezze a hormonomat azota? dehogyis ! KépKép

Tuncsibe Kép szioka..keszulsz a jan.ra

MandaKép mikor dokiztok?

Babcsik Kép bekoltoztetek? hogy van az uj lakas?

Majd meg irok,,addig is mindenkit puszilok: Sackolany
saci

Sackólány Kép
Nem utrozól? Hogy döntöttél?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok! Jó munkát mindenkinek!
Én még mindig tanulok.Kép
MotKép Én a helyedben biztosan tesztelnék. Nagyon gyanús nekem ez a pötyögés.Kép
A 72 óra szerintem arra vonatkozik, hogy 3 nap kell ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű sperma termelődjön a párodnál. Nem véletlenül javasolják a 2-3 naponkénti együttlétet. Ha jól rémlik, akkor a párod vizsgálata előtt is legalább 3-5 nap önmegtartóztatás szükséges ahhoz, hogy reális képet kapjatok a spermák állapotáról.
Szilva te is nagyon gyanús vagy nekem!Kép Úgy látszik ez egy ilyen nap.KépKépKép De majd holnap minden kiderül! Részletes beszámolót kérünk az állapot-felmérésről!Kép
banyanya

Banyus Kép
Én is erre gondoltam Mot kérdésével kapcsolatban, de nézd meg az üzijét, Õ 72 napot írt! Csak elírás lenne?

Én nem lehetek gyanús neked, mert nekem a vetélés miatt nem érkezik meg Pirianyu!

Nem irigyellek a sok tanulás miatt. Jó, hogy nekem most nem kell magolnom, bár a németet nem ártana újra kezdenem, mert teljesen elfelejtettem még azt is, amit már tudtam Kép
Mikor lesznek a vizsgáid?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Ismételten nem lett valami fényes a ctg és a vérnyomim is magas 160/90
és 150/90-t mértek.
Most hazaugrottunk, de már megyünk is vissza. Jelentkeznem kell a szülőszobán. Ha megtudok valamit jelentkezem.
Puszi mindenkinek és kérem a drukkokat!

Ági

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok! Kép

Nem elírás történt.

72 nap kell ahhoz hogy ivarérett legyen, ennyi idö alatt fejlödik ki. - ezt a választ kaptam egy másik fórumban!

Délután már remélem okosabbak leszünk. - kiskatonámmal kapcsolatban!

Én meg csak várok, várok....
mot

Ági Kép
Drukkolok nagyon érted, hogy minél hamarabb meglegyen már a fiúcska Kép Drukkdrukkdrukkdrukk

Kép
Kép
szilva069

Mot Kép
Jézusom, ez nagyon sok idő! Hát ez nagyon érdekes!
Drukkolok, hogy sokkal jobb infókat kapjatok délután!
Én a helyedben vennék egy tesztet, legalább tutira tudnám, hogy babás vagyok-e, vagy csak a természet tréfál velem! Azon az 1-2 ezer forinton már nem múlhat!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

Szerintem folyamatosan fejlődnek a spermák. És talán eddig tart egy "ciklus"! Na majd délután megkérdezzük a szakembert! Már nagyon izgulok!

Most voltam mosdóban! Megint rózsaszín pöttyök, és váj a cicim is!
mot

Mot Kép
Engem is nagyon izgat már a dolog. Lehet, hogy minden pasinál így működik? Megint tanulunk majd valamit! Kár, hogy most ilyen kihalt a topic, mert vannak nagyon okos csajszik köztünk, akik biztos tudják erre is a választ.
Megint nem írtál választ, mit veszthetsz egy teszttel? Legalább tudod mi van!
Akkor holnap nem tudod megírni mi volt a BMC-ben?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Csajok!

Megint a nővéremtől tudok pár sortr írni, remélem jan.közepéig lesz tel. vonalunk.

SackólányKép
Köszi a kérdést beköltöztünkKép Mindenem fáj a sok cipekedéstől, pakolástól, takarítástól, de annyira szép lett, hogy megérte.Kép

Egyébként minden o.k. méricskélést, tsztelgetést nem nagyon tudok most végezniKép Na mindegy, majd kiderül, hogy így mi a pályaKép hihihi...

Mindenkinek puszi és ahogy lesz netünk majd többet jövök mert hiányoztok ám nagyonKép

BOLDOG ÚJ ÉVET !!!!!! és teljesüljön minden kívánságotok!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Szia!! Nem a 34. napon vagy már??
gtünde

Szilva Kép

Holnap az lesz az első hogy leírom, mi történt ma délután!

Volt már hasonló játékom a pirivel, ezért még várok a teszttel.

Idén már volt egy 45 napos is!
mot

Tüncsibe Kép
Szerintem Babcsibe mensizett, mert múlt héten írta, hogy pecsételés, meg mensi jelek már vannak. Remélem rosszul tudom, de én úgy értelmezem, hogy már a következő ciklusra vonatkozik a mondanivalója.
Hogy megy a pihenés? Gondolom nem nehéz művelni Kép

Kép
Kép
szilva069

Mot Kép
Kíváncsian várom a híreidet, sajna én csak később tudom majd elolvasni, mert reggel megyek a BMC-be, aztán ki tudja mikor végzek!
Na jó, akkor hagylak ezzel a h. teszttel, megértettem, te egy türelmes lány vagy!

Kép
Kép
szilva069

Szia Pkagi! Ismeretlenül is küldöm a drukkokat! Már nem kell sokat várni és kezedben tarthatod a babucidat!Kép
Szilva KépJanuár 5-re két dogát kell leadnom, aztán majd jön a többi vizsga is. Most csak ezekre próbálok koncentrálni. A németet hogy tudtad elfelejteni?Kép Én valahogy jobban szeretem azt a nyelvet mint az angol!Kép Párocskámat annak idején fél év alatt fel is tudtam készíteni a nyelvvizsgára! Tehát csak elő azokkal a nyelvkönyvekkel! Tessék szolidaritást vállalni velem!Kép
MotKép Ezek szerint már megint okosabb lettem egy újabb információval! Kíváncsian várom a beszámolódat a dokival történt találkáról!Kép
banyanya

Sziasztok!
Noémi-s írásomra,nem is reagáltok?
Babcsibe Azt hittem,egy teszt eredményre érkezekKép
Tündi baba Regény készül,délután küldöm.....mert most megyünk moziba.
Ági Hátha ma osztodsz,és üresedik az albérleted az újabb jövevény számára....ismét 9 hónapra!Kép
na pusza,mert elkések!
u.i.:a spermiumok is foly.érnek,nem egyszerre az össz 1-10 millió stb.,szóval minden nap van pont megérett darab,ha távozik......akár 2-óra múlva...még jobb eredményt is kaphattok az andrológusnál!Ezért,lehet sürübben ,nemi életet élni...mert anyag az termelődik hamarabb.KépKépKép
Tegnap volt éjjel a TV2-ön a Papás mamás.....szoktátok nézni.....hát tök erről a topikról szól!
na majd jövök!
pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi
Bocsi, üzenem Noinak, hogy szépen nő a Picurka! Nagyon vigyázzon rá!!

SzilcsikeKép
Köszi a felvilágosítást! Pedig már kezdtem örülni.

ÁgiKép
Mennek a drukkok a sima szüléshez!!

Na megyek is, mert megyünk Anyukámékhoz ebédre.
gtünde

Sziasztok!

Noémi gratulálok az óriási pocokhozKép

Pagi nagyon drukkolok nektek, hogy minden jó legyen!

Képzeljétek már van idéglenes személyi igazolványom, na mit szóltók hozzá!
Velünk minden rendben majd jan. 02-án kell dokihoz menni.

Szilva holnap drukkolok neked,Kép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Banyus Kép
Hát nekem erősen sikerül felejtenem a németből, tényleg elő kéne venni a könyveket, meg igazából inkább beszélni kéne valakivel.
További jó tanulást, és sikeres vizsgákat kívánok, no meg persze babucit Kép

Kép
Kép
szilva069

TüncsikeKép SzilcsikeKép KandikaKép

Pirike engem bezzeg megtalált, ma vagyok a 10. cn.-on. Du. megyek a dokihoz egy kis UH-raKép Majd kiderül mit lát a lelkemKép

SzilcsikeKép
Az a dög piri nem jár feléd? A szenya, mit vacakol már annyit?!!!

Ahogy tudok jövök, remélem hamarosan lesz otthon telcsivonal... Mindenkinek sok puszi és ha addig nem beszélnénk BUÉK belétek egy vagy több babócaKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
Sajnos ez a dög piros ruhás csajszi téged talált meg helyettem Kép
Köszönjük a jókívánságot, neked is csupa jót hozzon a 2006!
Várunk vissza!

Kép
Kép
szilva069

Szilcsibe Kép nem utrozom Kép - majd kov. re - ha lesz kov..Kép

Babcsika Kép de jo erzes lehetett az uj, szep feszketekben..
saci

Mot
A spermatémához visszatérve én úgy tudom hogy úgy van, hogy az a sperma ami pl. ma kezd fejlodni az kb 3 honap mulva "jut ki",természetesen normális esetben folyamatosan torténik a dolog. Azért van az hogy a gyogyszer hatása a kiskatonákra igazábol 3 honap múlva kezd hatni mert akkor kerulnek felszínre azok a kiskatonák akik azota fejlodtek ki miota szedve volta a gyogyszer. Persze részleges hatás hamarabb is lehetséges.

Szilva
A lombikot már csak a jovo évben kezdhetjuk.Persze minden a cisztátol fugg. Januárban megyek kontrollra.Mert nem lehet a stimut kezdeni míg ilyen nagy.

Csajok a repesztoszuri 36 orara repeszt?
mili

Sackólány Kép
Remélem nem lesz következő Kép

Kép
Kép
szilva069

Kandi72
Hol találom az öri babásokat? Engem bövebben is érdekelne, hogy mit kell tenni azért, hogy lelkileg renden legyél a babára.
Kriszti
Hát ez a görbe nem semmi. Biztos, hogy jól méred? Nem kelsz fel előtte? Ez minden csak jó nem...
Megkaptam az e-mailedet,talán szombaton lesz rá időm és írok neked egy szép hosszú levelet.
Szilva069
Ezt az injekciót keverni kell. Akkor majd megkérdezem a gyógyszertárba, hogy milyen tűket kell hozzá használni. Te álltalában reggel vagy este adtad be magadnak?
Mili
Tövig bele nyomtad a hátsodba? Jaj nekem!!!Kép És bőr alá inkább nem lehetne? "Kulonben orvos tanácsára nem a hozzácsomagolt oldatot használtam mert nekem azzal nagyon fájt, hanem 1 egységnyi infuzios lottyot amit a gyogyszertárban vettem." Mit értesz az alatt, hogy nem azt a löttyöt használtad? Akkor mit? Avval a másikkal úgyanaz volt az eredménye mint kellett lennie? Hogyan tudtad magadnak beadni? Oldalra adtad?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

SzilcsibeKép ari vagy...
saci

Kagyló!itt nézd meg ,ha érdekel!...és itt a lányok a pszichó dokiról bővebben tudnak mesélni...Én ,nem jártam! Képhttps://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/279/220289.html?1135775800
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok CsajokKép
Újra itthon, puszi mindenkinek!
Gánton voltunk 3 napig. Az ünnepek jól teltek, evés-ivás bőven, hízás hasonlóképpenKép

SzilvaKép
Kiváncsian várom, mit mond majd ügynökünk! Üdv. Marynek!!!

BarbiKép
Én is 2-án megyek az első UH-ra, akkor leszek 14.napon. Ha esetleg találkoznánk, az szuper lenne!
Én reggel megyek megint a korai 5.40-es vonattal, te gondolom később mész, mindegy, majd meglátjuk.

NoémiKép
Hatalamas gratula a babóhoz, csak így tovább, pihizz sokat, és küld a francba a hányingert!Kép
Nagyon szépeket írtál!!!!

TüncsibeKép
Hogy vagy? Gondolom otthon telnek az ünnepek?! Kapd el apát!Kép

SaciKép
Vigyázz magadra, pihenj sokat! Mikor lesz eredmény? Jan.2-án megyek UH-ra, majd meglátom milyen lesz a mnyh., attól teszem függővé a beültetést.

BabcsiKép
Szuper, akkor a karácsonyotok nagyon jól sikerült már az új házban! Lehet, hogy majd a babót is meghozza!!Kép

Puszi mindenkinek !!!!
Manda

manda

Sziasztok!
Kagyló
Minden reggel mozdulás nélkül szájban mértem. Mindig így csináltam...a módszer nem változott...egyedül a mai mérés eredménye érvénytelen...mert alig aludtam 5 órát...azt is szarul. Kép De ilyenkor már rég 37 vagy a fölött szokott lenni a hőm. Amúgy a 10. napon volt vmi nyúlós nyák, meg a pg is páfrányos volt (de azt azóta nem néztem)...tehát lehet, hogy volt pé...de akkor elég gyenge lehetett.
Pkati
Megy a drukk a könnyű szüléshez!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++
Saci
Szauna miegymás? Kép
Én is azt mondtam, hogy tornázok majd most meg minden...de eddig még csak a lájtos verzióhoz volt kedvem, lásd hullahoppkarikázás és társai. Kép
Mot
A kiskatonák érése tényleg 72 napot vesz igénybe. Persze folyamatosan termelődnek...hacsak haza nem vágja őket vmi fertőzés vagy egy jó kis meleg fürdő. Ezért van az, hogy aki Maca Vibe-t vagy E-vitamint vagy akármit el kezd szedni a fiúk közül, annak 72 nap múlva lehet eredménye...mivel csak az újonnan fejlődő kiskatonákra hatnak.
Banya
Én is tanulok kiegészítőn ha ez vigasztal. Most írtam meg egy házidogát nyelvészetből (fúj), amit holnap kell feladnom...és már kezdhetem is a következőt angol töriből, amit 6-ra kell leadnom. Szóval, jó tanulást!
Amúgy puszi mindenkinek!!! cupp

Kép
vizkriszisback

Kandi72
Meg néztem amit ajánlottál nekem. Tényleg érdemes volt elolvasni. De én még nem gondolkozom az örökbe fogadáson, hiszen még csak a 3. lombikomra készülök, és amíg az utolsó esélyem is van arra, hogy lehet saját gyermekem addig mindent meg is teszek amit lehet, és talán annál többet is megpróbálok. Látom, hogy nagyon sokan szenvednek attól, hogy nehezen sikerül egy kisbaba. Én is így vagyok, állandóan remeg a gyomrom és feszült vagyok.Lehet, hogy én is pszihés vagyok, de megpróbálok hinni a csodában.
Látod neked is sikerült, és nagyon soknak már a forumon. Akkor miért ne lehetne nekem is saját babám?!
Kriszti
Nekem hőmérőzésnél, amikor én még csináltam, nem volt ilyen. Mindig rendesen nézet ki. Igaz nekem mindig volt pém. Hát nem tudom, talán jövőre már te is okosabb leszel.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló
Eddig nekem is minden rendben volt pé ügyileg mind a hőgörbe mind az uh szerint. Érdekes ez a reggeli hőmérséklet pl. vmelyik nap kb 8 óra alvás után mértem reggel kilenkor...36.8 volt, utána nem keltem fel,hanem aludtam tovább, két óra után felkeltem...újból megmértem és akkor 37.0 volt. Ki érti ezt? Általában az is igaz, hogy a hétköznapokon amikor korán kelek alacsonyabb a hőm, hétvégén amikor többet alszom...magasabb...de ez logikus kicsit...ezért is kellene mindig ugyanakkor ugyanannyi alvás után mérni..de ez nálam lehetelen...nem hagyom, hogy a hőmérő irányítsa az életem. Kép Most a 11 napon ment fel 4 tizedet az előző naphoz képest...és a 11 nap péntek volt. De azóta kicsit visszább esett...mégha nem is annyira amennyi az elején volt. Majd holnap ismét mérek. Kép
Jó éjt mindenkinek!

Kép
vizkriszisback

Jó reggelt Kép

Tegnap a BMC Andrológiai Rendelőjében jártunk. Időpontunk nem volt! Múlt hét csütörtöki ramaty eredmény miatt pofátlankodtunk be. (részletek korábban)

Szóval mázlink volt mert 2.-ként behívtak. Dokibácsi nézegette a nyári illetve a decemberi eredményeket és nem nagyon értett, hogy csökkenés állt be, hiszen kikezeltek egy prosztatagyulladást.

A lényeg: Jan 2. kiskatonám mintaadással (spermavizsgálat+tenyésztés) kezdi az újévet! Remek!

Viszont egy kicsit megnyugodtunk, hogy már jó kezekben vagyunk. Kérdezgette, hogy milyen vizsgálatok voltak még (kiskatonámnál), mondtuk, hogy semmi! Ez is meglepte egy kicsit! Velem nem is foglalkozott. (Ez logikus)

A 72 napos fejlődéssel kapcsolatos hozzászólásokkal egyetértek. (bár megkérdezni elfelejtettük - kicsit izgultunk)

Viszont mikor átsétáltunk a BMC-be (megkérdezni a hétfői menetrendet) ismét találkoztuk a nagyon-nagyon szimpatikus hölggyel aki adta a "bepofátlankodási" tippet és most is bíztatott,hogy minden rendben lesz és a végeredmény biztos ez lesz.... Rámutatott a falra, ahol sok-sok poronty képe látható!

Ez nagyon kedves volt Tőle!

Hát ezt most jó bénán leírtam!

Ha valami nem tiszta kérdezzetek!
mot

A másik lényeges dolog!

Tegnap este megjött... Kép Fájt a hasam rendesen, ma reggel folytattam...Kép

Se sebaj...Kép

Majd jövőre...Kép
mot

Szia Kagyló!
Soha ne add fel,de ne akard görcsösen.Mi már lemondtunk róla több mint 4 év próbálkozás után és most végre pozitiv terhességi tesztem lett!
Sok sikert!
manyoka

Azt is magyarázta az andrológus bácsi (azt hiszem Dr. Szics), hogy a határt nehéz meghúzni, hogy meddig érdemes spontán teherbeeséssel próbálkozni és mikor érdemes "Centrumhoz" fordulni!

Tehát most János Kórház Androgógiai Centrum és ha szükséges akkor BMC!

Még az is lehet, hogy valami fertőzés, kikezelés és ....... Kép Értitek?
mot

Sziasztok! Üdvözletem mindenkinek!Kép
KrisztiKép Örülök, hogy nem vagyok egyedül a tanulási fronton. Te mit tanulsz? Jó tanulást!
MotKép Ez elég biztatóan hangzik.Kép Végre jó kezekbe kerültetek!Kép Gondolom, akkor a párodnak is sikerült egy kicsit megnyugodnia.Kép
banyanya

Mot Kép
Végre-végre jó kezekben vagytok. Az újévi "csapoláshoz" sok sikert kívánok Kép

Kagyló Kép
Mili mindent leírt, hogy az injekció beadásához kell egy vastag és egy vékony tű. Vastaggal felszívod az oldatot, belenyomod a porba, kicsit felrázod, és visszaszívod. Utána tűcsere, a levegőbuborékokat fel kell pöckölni, és a tűből kinyomni függőleges irányba (tű felfele néz). Most következik a szúrás. Lehet combba, popóba, válba adni. Mikor beszúrtad a tűt, kicsit vissza kell szívni, nehogy eret találj. ha vér megy vissza, akkor máshova kell szúrni!
Ha minden ok., akkor lehet beadni az anyagot.
Nekem azt mondták, lehetőleg délelőtt adjam be magamnak.

Most jöttem meg BMC-ből. Kb 15 perc alatt végeztünk, alig volt valaki, és egyből behívott Sz. ügynök.
Uh volt. Mnyh. 5 mm., azt mondta ügynök, hogy kicsit még vékony, de azért rendben van. Tüszőérés nem volt/van. Talált viszont egy új lakót. Van egy miómám, 25 mm. Hát ennek veszettül örülök. Azt mondta, hogy ez valami izomszövet csomó. Szerencsére "jó" helyen van, nem zavar a terhesedésben.
Kérdeztem, hogy ez felszívódhat-e?
-Csak a változó korral, hangzott a válasz.
Mondom, hogy
- Akkor tök jó, mert hamarosan abba kerülök már.
Jót röhögött Kép

Norcolutot kaptam. 3 hétig kell szednem, állítólag utána 3 napra meg fog jönni.
Megbeszéltük a továbbiakat is: Ha megjött, a 12. cn-on visszamegyek, UH aztán ha minden ok., akkor visszakapom a fagyibabákat.
Tehát ez még másfél hónap Kép

Bocs, kicsit hosszú lettem.

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép

Örülök, hogy hallom hangodat! Mi ez a fagyibaba? Még nem látom át teljesen a rendszert!

Még jó hogy 1-én nincs doki! Kiskatonámnak szép éve lenne Kép Kép
mot

Mot Kép
Fagyibaba = fagyasztott megtermékenyített petesejt
A lombiknál 8 petesejtet tudtak leszívni, és abból mind a 8 osztódott. 3-at visszakaptam a transzfernél, 5 petike pedig most lefagyasztva várja, hogy visszakapjam őket. Ha minden ok. lesz február elején, akkor őket fogják beültetni Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép

Akkor most azért egy kis nyugalmat, hosszú sétákat a friss levegőn és romantikus estéket kívánok!!!!

Mi is megpróbálunk egy kicsit szusszani, és erőt merítünk a TE kitartásodból is!

Én néha úgy érzem, hogy mindenkit utálok.
Nem akarok találkozni senkivel!!!
mot

KépTudjátok mi jutott eszembe? Persze lehet, hogy marhaság (sőt)!

Kiskatonám 2,5 hónapja születésnapi fogadalomként eldobata a cigarettát amit előtt 13 évig szívott (napi 1 doboz)!!!!

Írtó büszke vagyok rá!

Az emésztése pl teljesen megváltozott, lehet, hogy egyéb dolgokra is hatással van a tisztulás? Hiszen a szervezet már berendezkedett a bűzrudacskákra!!

Vélemény?
mot

Mot Kép
Biztos vagyok benne, hogy sokat javulhat az ember egészségi állapota ha már nem dohányzik. Gratulálok emberednek, de tényleg!

Köszi a bíztatást Kép
Megértem az utálatot is. Sajnos bennem is van néha, de próbálok felülemelkedni rajta.

Kép
Kép
szilva069

Hali!
Még nem olvastam vissza...majd mindjárt...addig is felteszem a görbém. A mai hőm lökött rajta. Kép
Kép

Kép
vizkriszisback

Banya
Az angol szak egyetemi kiegészítő szakját végzem távoktatás keretében. Kép
Mot
Én is csak gratulálni tudok az emberedhez!!! Biztos javulni fog az egészsége minden téren. Szed vmit a férjed most...ha nem legalább e vitamint szedhetne.
Szilva
Végre megvan az eredmény!!! És hamarosan jöhetnek a fagyibabák!!! Kép
Manyoka
Gratula a pocaklakódhoz!!!

Kép
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: