Sziasztok új topicosok! Rolly és Manyoka
Rolly
A hányásról csak én is azt tudom mondani, hogy embere válogatja. Nekem is volt majd egy éve egy 7 hetes vetélésem, hányinger hányás sehol. De most úgy néz ki (halkan mondom)hogy beköltözött a pocakomba egy picurka .... !!!

Fáradtság, hányinger van, de hányás nincs - egyelőre. De engem nem érdekel, az a lényeg, hogy ne legyen semmi gond a terhességem alatt és ki tudjam hordani egészségesen a Pöttömöt.

(már nevet is adtunk neki: Pöttöm!!!) A másik pedig tudom hogy nagyon rossz volt átélni a vetélést, de mivel már van egy gyönyörű 3 éves kisfiad, ő azért tud egy picit kárpótolni mindenért nem? Na de mindegy mielőbbi babásodást kívánok neked!!!
Manyoka
Csak halkan mondom neked hogy GRATULA!!!!

Én 26-án csináltam meg a tesztet, hasonló eredményekkel. Tünetek: has néha nagyon fáj, hányinger csak reggelről van, cicik eléggé érzékenyek, és szinte mindig aludnék. A puffadásról meg ne is beszéljek.

Tehát így összességében elég jól haladsz a 9 hónap vége felé!!!

Remélem, hogy minden sikerülni fog úgy ahogy eltervezted! Ne nagyon aggódj, még most korai, mondom én!!!

Szerintem hívd fel az orvosod és kérj időpontot hogy mikor tudna megnézni, és ha ő is vagyis az UH is mutatja a babócát akkor minden OK!!!

Csak mindig előre!!!
Brill
Nagyon köszi a gratulát, holnap a biztoság kedvéért csinálok még egy tesztet, és ha az is + akkor jövőhéten felhívom a dokim, hogy mikor tudnánk talizni. Tökre fog örülni neki!
Mátra
Szomorúan olvastam az üzidet.

Remélem, hogy mihamarabb túllépsz ezen az um. "depis" időszakon.
Azt meg el tudom képzelni, hogy milyen rossz lehetett tanácsot adni, egy kis "csitrinek" abortus ügyben. Emlékszem rá idén februárban én a kicsimért küzdöttem, egy nélam jóval fiatalabb lányka pedig az abortuszért könyörgött. Hát mit mondjak nincs igazság!!!! De hidd el minden meg fog változni, mindennek meg van az oka, hogy mi miért történik.
Ördi
Nagyon sajnálom hogy most abbahagyjátok.

De elhiszem hgoy kell egy kis pihi. De remélem hgoy nemsokára azért visszajössz.

Fel a fejjel!!!
Na hirtelen ennyit! Majd jövök még! Ha valakit kihagytam 1000 bocsi!
Pusza
Dina