A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

<font color="119911"> Jó reggelt!
Anita,
szorítok Neked nagyon holnap! Kitartás!!! Küldöm az erőket! Örülök, hogy jól telt a karácsonyotok! Holnap majd gyere és mesélj el mindent! A babonadologgal anyósom is így volt, aztán mégis vett egy rugit. Kép
Mamacka,
aranyos ez a baba a Párod kezében!
Nadine,
nőtt ám a pocid! Édesek a kicsik és szép a fátok is! Jó munkát! Azért szép lehet arra felétek a havas táj. Itt most valami eső féle esik.
Zsu,
jobbulást! A keményedés biztos attól van, hogy nem sokat pihentél az utóbbi napokban.
Babetta,
Neked még nem is gratuláltam a 30 betöltéséhez!
Vok,
hogy telt a karácsony? Anyukád/anyós? Remélem nem idegeltek ki. Engem a tesóm borított ki, de ez nála már megszokott. Kép

Puszi.
Angi (35+4)</font>
angi79

Zsu,
gratula a 30. héthez!! Kép
És sajnálom, hogy beteg az egész család, vigyázz magadra, nehogy még ennél is jobban belekeveredj..

Eszti,
én nem szeretem a fácánlevest, de arra a gyümölcstálra rávetettem volna magam! Kép

Angi,
nálunk anyu babonás nagyon, illetve nem is annyira, csakis baba és terhesség ügyben!! Bármit kaptunk eddig, nem vihettem fel a mi lakásunkba, hanem lent kellett maradnia náluk! Röhej.. De januártól nem hagyom magam! Kép
A hó annyival tényleg jobb itt, hogy vidék, nem lesz hamar latyakos, ezért el lehet nézegetni aegy darabig a havas tájat. Halkan megjegyzem, hogy azért az utakról valamennyire letolhatnák.. Kép

nadine81

Sziasztok!

Két napig nem járok felétek, erre jól belendültök Kép Mi még anyóséknál vagyunk, ma megzünk haza, ha a hó is úgy akarja.

Ritaa: én sima Tomival és 40 fokon. A pelusokat meg 90-en.
Hármaska nálunk még semmit sem kapott Kép És még egy hónapig nem is fog. FEbruár 1-ig tuti nem veszek semmit sem. Az nálam most egy elég erős lélektani határ, mert akkor leszek napra pontosan annyi idős terhes, mint ahogy Zsoma született.

Magne B6: csak 36. hétig, különben nem tud beindulni a szülés.

Mesi: mindenképp beszélj erről a dokival, mert ha végig magnéziumot szedsz, az simán megakadályozhatja a fájások beindulását.

NAdine: én nem szedek Magne b6-ot, és az előző két terhességemnél sem szedtem Kép

Zsu: jobbulást!!!

Bori: merre vagy???

cory 28+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Felteszem még egyszer azt a hatalmas nagy hasamat, annyi különbséggel, hogy mellédobom az előző kettőt is. Pont kéthetes különbségekkel. Bár azt hiszem tegnap is kettőt tettem fel.. Mindegy, ez most három! Az egyel több! Kép

KépKépKép
19+5...........................21+5..........................23+5

nadine81

Sziasztok!

Bocsi, nem volt időm visszaolvasni. Most megyünk a kórházba és valószínűleg ott is tartanak Kép, mert nagyon magas a vérnyomásom. Még életemben nem voltam kórházban összesen egy hetet, már most összezakkantam. Én hülye, miért is szóltam a dokinak, hogy valami nem stimmel.

Szurkoljatok, hogy le tudjam beszélni arról, hogy benntartson.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Zsuzsófi! Ha egész éjjel kemény a hasad azt mindenképpen beszéld meg a dokival! Magnéziumot szedsz? Mert az nagyon fontos ilyenkor! Az is lehet hogy kaptál valami hüvelygyuszit!

Nadin! Simán látni a különbséget a pocakok között! Szerintem nőtt! Szépen alakulsz! Holnapra meg sok sikert a cukros lötty iváshoz! Te Sopronban dolgozol egyébként? Milyen ott az időjárás? Csak mert be kéne mennem Voknak feladni a pénzt!

KépKép
nicika

Mariann! Nagyon sajnálom! De hidd el a baba érdekében szükséges! Gondolunk rátok!

KépKép
nicika

SziasztokKép

CoryKép
Üdv a fedélzeten újra, már hiányoltalak nagyon ámKépKép

Jányok, Cory megadta a választ helyettem is, szal a szülés beindulását akadályozná, ha végig szednétek a magnéziumot, nekem legalábbis a dokim szintén ezt mondta.

NadineKép
Kitartás holnapra, nem is olyan borzalom az a cukroslöty, igy utána belegondolvaKépKép
Édes a poci hármas sorozat, ha gondoszkodni szeretnék, akkor azt mondanám hogy a cici növekedés elég látványos rajtaKépKépKépKépKép (poén!!!!)

ZsuKép
Hu szegénykém, akkor nektek jól összejött igy karira a betegség KépKép Küldöm a gyógymanókat, hogy hamar eltünjenek a bacik a családotokból.
Gratula a 30. hét megkezdéséhezKépKép

Eszti Kép
Az a kép övön aluli volt, vagyis helyesbitek, pont őv tájékiKépKépKép a sok zöldség nyami nyami nyamiKépKépKép

Mamacka Kép
Tudod a repedés sajnos legtöbbször genetikai, és mondjuk a 3 számmal nagyobb méret mellett csoda lenne ha nem történne meg, sajnálom, de probáld meg valamelyik erre való krémet, hátha segit. A viszketés sajnos velejár a terhességgel, vagyis javitok, van akinek előjön, nem mindenkinél....

Vikó Kép
A jó kedvemet probálom tovább fokozni, néha sajnos kiesik a dugo és ilyenkor szökik és laposodik, de azért probálom felpumpálni amennyire lehetKépKép

Lányok van köztünk homeos bogyó ügyben eléggé jártas? Lenne egy két kérdésem, mert elég ellentmondó infokat szedtem eddig össze a szüléshez jól jövő bogyók használatáról...

Ági
29+6

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Mariann,
sajnálom, hogy be kell menned, de mindamellett én is azt mondom, hogy jobb, ha egy ilyen problémával bent maradsz.. Kitartás!

Nici,
én Hegykőn dolgozom a fürdőn, de ahogy itt is, szerintem Sopronban is van elég hó. És sajnos holnapra is és holnaputánra is mond még havat erre a környékre.. Kép De szerintem bent a városban nem olyan szörnyű a helyzet, a lényeg, hogy Lövőről bejuss valahogyan...

Ági,
na jó ez egyszer még elnézem neked ezt a poént!! Kép Kép De szerintem ha feljebb nem említem, akkor te sem... Kép És biztosan csak a kép teszi!! Kép Kép Vagy lehet, hogy terhes vagyok?? Kép Kép

nadine81

Ági,
honnan esik ki milyen dugó, és hova szökik és laposodik micsoda, amit aztán felpumpálsz?? Kép

nadine81

Nadin! Bejutni vonattal fogok! Azt hiszem a 11-essel! Ha meg kicsit esik a hó az nem gáz! Ha már bemegyek lehet hogy megnézem a bugyilelőhelyedet az Ikvában! Kép

KépKép
nicika

Nadine, ha szükséged lenne rá, biztosan beszednéd időben - az anyák nagyok ebben! Én sem felejtem el, pedig nagyon nagyon gyógyszerellenes vagyok... Addig pedig - és ez remélhetőleg sohasem jön el - kár is lenne ezzel foglalkozni még gondolatban is - de hát ezt te úgyis tudod Kép Lehet tőled jó sok pozitív energiát kapni Kép

Ági, itt is ugyanúgy Kép Egyébként is, már nem is olyan sok van hátra, azt már mindenféle szúrás-nyomás-hátfájással együttis kibírjuk Kép

Mariannka, nagyon sajnálom a magas vérnyomás dolgot... de mégiscsak a ti egészségetek a fontos, mégha esetleg kórházban is kellene töltenetek a hátralévő időt. Viszont hitünk erős és soha nem hagy el, ugye? Szóval csak bízz a legjobbakban - ez garantáltan vérnyomáscsökkentő Kép

A talin valamelyik kedves kollégám említette a magnézium-kálcium port, amit a gyógyszertárban kap és orvos ír fel, engem ez érdekel, bocs, hogy rövid az eszem és nem emlékszem, kinek is címezzem e sorokat Kép

Szép napot, sikeres vizsgát és kellemes munkanapot!

V.

indianyo

<font color="119911"> Eszti,
Feri azt mondta, hogy a csavarok rövidek, de nem szabad őket teljesen becsavarni. Õ így csinálta. De ha kérdésetek van hívjatok, szívesen adunk tanácsot, ha tudunk!
Örülök, hogy jól telt a kari Nálatok is!
Mariannka,
szorítok Nektek!
Ági,
homeos dolgokról vannak infóim. Itt találtam a neten és a Budaörsi úton van egy gyógyszertár, ahol tájékoztató füzetet is adnak, hogy mi jó Neked terhesság/szülés alatt/után illetve a babának. Meg a tejtermelődéshez stb. Később át tudom küldeni a linket, ami nekem van, de most elmegyünk itthonról.
Puszi.</font>
angi79

Nici,
csak nehogy felvásárold a kis kínaiaktól az összeset, hagyj valamit nekem is, lehet, hogy kell még.. Kép Tök jó, hogy nálatok még vonatok is mennek. Itt nálunk nincs állomás.

Indianyó,
én is csak addig tudok pozitív energiát adni, amíg jól érzem magam. Kép Mihelyt lenne valami, beparáznék rendesen. Amúgy elég pesszimista vagyok.. Sokszor vannak olyan gondolataim bármivel kapcsolatban (nem pont a terhességgel), hogy biztos lesz valami, biztos nem sikerül, tuti nem jön össze, stb. Szóval most még elég nyugis a helyzet.. Kép

nadine81

Jaj, Ágiboszi, még meg sem köszöntem Neked a mailt a diétával, most utólag is pótolom! Az a helyzet, hogy nemigen néztem mostanában bele a leveleimbe. Szerencsére cukorügyben nincs panaszom Kép Itt a babaneten van valamelyik topikban egy kismama, aki profi homeopata és kreatív lény, nem emlékszem, melyikben, de keresem neked.

Puszka.

V.

indianyo

Nadin! Egye fene, ha jó leszel neked is hagyok pár bugyit! Egy elég, vagy többre is igényt tartasz! Kép

KépKép
nicika

Egyelőre egy elég, ha annyit hagysz az már jó! KépTalán kerül nekem akkor is, ha később megyek! Kép

nadine81

NadineKép

Hát a töretlennek látszó jókedvem lufijáról beszéltem éppen VikónakKép Amikor éppen törik akkor leenged egy kicsit, ilyenkor probálok valami kis erőt belepumpálniKépKép Tudod virágnyelven jobban hangzott a dologKép

Angi Kép

Köszi szépen az infokat, várom majd a linkeket, ha hazaértélKép

Vikó Kép
Nagyon szivesen a diétát, sok sok jó kis receptet osztottunk meg anno egymással cukros kismamik, igy könnyebb volt átvészelni az időt, és a végefelé már nem is igazán jutott eszembe hogy ez szükség szülte diéta.
A homeos kismamit megköszönném, mert az igazi problémám az lenne, hogy van egy két jónak tűnő infom, csak éppen nem tudodk eligazodni benne, hogy mi lenne a jó, hányadik héttől szedni, mekkora adagban... Lassan majd megyek beszerzek málnalevélteát is, a "hiedelmek" szerint a 36. héttől való fogyasztása segiti a szülésnél a tágulást.

NicikaKép
Randizzatok egyet NAdinnal a bugyiárusnál, ez olyan romantikusan hangzikKépKépKépKépKépKép

Lányok mért esik ez a fránya esőKép tegnap olyan csodaszép volt a hóesés, most meg ez az olvadó löty úgy lehangol...

Jah azt nem is meséltem hogy hogy jártam ma reggel... bent ugye béreltem egy cukormérőt hogy minden héten csináljak profilt egy nap, vagyis ellenőrizzem az értékeket, nah mondom ma rászánom magam és egész nap szurkálom az ujjam, felkészülök lelkileg, teszem be a tesztcsikot a gépbe, mire kiirja nekem hogy lemerültem... azt hittem elsőre hogy megüt a guta, második pillanatban meg röhöghetnékem támadt, hogy az égiek se akarják hogy én ma profilozzak KépKépKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Á, nem hiszem! Majd hagyok neked pink színűt meg neon sárgát! Kép

KépKép
nicika

Ági! Valószínűleg majd csak januárban talizunk Nadinnal! Kép De miattam lehet a bugyi árusnál is! Kép

Na most lépek vonatozni! Majd jövök!

KépKép
nicika

ÁGi, azért egy dolgot le kell szögezni, mielőtt bármibe is belefognál: a homeopátia nem a tünetet szünteti emg, hanem a teljes embert kezeli. Tehát mielőtt bármit is elkezdenél szedni, fontos lenne találkoznod egy orvossal, mert az elsődleges az ún. alkati szeredet kitalálni - azaz felmérni, hogy milyen alkat vagy, és ahhoz milyen típusú szerekből miylen dózis hatásos. Kisbabáknál persze ez nehezebb, de hát szerencsére anyatejes babáknál ritkán van olyan dolog, amiért tényleg gyógyszert kéne szedni - ellentétben az allopátiás (általános) orvoslás ajánlásaival. Ha te is így gondoltad eddig is, akkor bocs a hosszadalmas eszmefuttatásért, az a tapasztalatonm, hogy az emberek csak be akarnak kapni valami bogyót, ami csodát tesz, aztán lehet az életet ugyanúgy élni tovább, ahogy korábban is... de a homeopátia nem erről szól... Kép

Keresem a lányt, sajnos nem emlékszem, hol találtam annak idején, nevére se Kép

V.

indianyo

Ági,
a lufival valóban sokkal jobb! Kép

Ma dolgozok, szóval bugyiárus lőve! De itt vannak a januári szabadnapjaim:
4. megyek is be terhesgondozóba.. Kép
12.
17.
18.
23.
26.
31.
A hétvégéket megint kihagytam, mert akkor Apának adom magam! Kép Dödörgés, pihi, TV, stb.. Kép
Szerintem lesz valamikor hónap végén egy UH is, de azt majd csak 4-én tudom meg.
Ha nem szabadnapomra esik, akkor pedig cserélek, tehát ez még borulhat. De talán nem fog. Szerencsére a holnapi vérvétel is pont szabadnapomra esett és a terhesgondozó napjais az lesz. Szóval most nem kellett belepiszkálni..

Nici,
jó vonatozást! Ja, és a szabadnapjaimat neked írtam elsősorban, a randi miatt. De a többiek is elruccanhatnak ide! Kép

nadine81

Jó reggelt mindenkinek!

Szopipárnások: Vagyunk már 5-en a párnára pénteken. Kép Szóval alakul a dolog.
Egyenlőre a péntek délelőtt látszik jónak. Kép
Én a Blaha környékére gondoltam, mert ott van egy jó nagy parkoló és napközben úgy sincsenek ott sokan. De ez csak egy ötlet. Kép

Ágiboszi: Én Gyálról jövök majd be, szóval nem csak te jössz a világ végéről. Kép

Vikó! Én mondtam a port. Pocsék íze van, de tényleg az a legolcsóbb. Viszont én rászoktam a pezsgőtabira, mert az se olyan vészes árilag és amióta atz szedem, sokkal jobb a pocim. Kép

Angi! Jól sikerült midnen. Nem volt semmi extra történés. Anyósom szegény sógornőmmel veszekedett szinte végig. Gondolom rajta kiélte magát, aztán bennünket megkímélt. Kép Anyu meg csak kicsit volt túlfokozott. Kép Sajnálom, hogy a tesóddal nem jött ki jól a dolog. Kép Az néha rosszabb lehet, mint a szülők. Kép Mikor mész az első NSTre? Szerintem a hóesésben nem nagyon fogok én most átrohangászni hozzád. Majd inkább ha már Feri is dolgozik. Kép Ádi meg úgy is itthon lesz és tanul. Legalább végig lesz kocsim is. Kép

Megyek reggelizni.

Puszi:
Eszter
24+3

Eszter
Kép
Kép
vok

Ágiboszi: asszem, megtaláltam: a Szent Imre kórház topikjába írogat Votiv, ő tudhat neked segíteni - bár azt nem tudom, hogy csak a babákhoz ért-e, vagy kismamákhoz is Kép De nagyon tájékozott Kép

Puszka. V.

Nadine, klassz, hogy ennyire jó érzed magad, és tudsz jönni-menni-dolgozni. Jövő héttől én is dolgozó nő leszek, bár nekem nem kell sehová se mennem, csak rátapadni a számítógépre (amihez mostanában kicsit kevesebb a kedvem) de azért már előre sajnálom magamat KépKépKép

indianyo

Köszi, Eszter, én is rád gondoltam igazából. Nem is az ára miatt érdekelt a por, hanem azért, mert a pezsgőtablettá nekem nem szívódnak igazán jól fel Kép de hát ez egyén kérdése, a vastabletták elgalábbis egyáltalán nem használtak...)

Lehetne nekünk valahol útközben találkozni? Azaz, ha Gyálról jössz, például a Vágóhídig behévezek szívesen, úgyis az Illatos út felől jössz... ha az jó neked. Majd dumáljunk Kép

indianyo

Indianyó,
akkor jó munkát kívánok! De egy kicsi jókedvet is hozzá! Kép Tulajdonképpen azért kevesebb a kedved hozzá, mert sokat vagy rajta?

nadine81

Köszi, Nadine Kép Jókedv az van, munkakedv nincs Kép de hát muszáj... kő a píz nagyon... meg a biztosítás a midnenféle gyesekhez... meg legalább hasznosan tespedek itthon... Azért nincs nagy kedvem, mert egyre rövidebb ideig tudok egy pozícióban létezni - tehát az alvás is csak 1-2 óráig tart, feküdni-ülni is csak állandó helyváltoztatással megy - hiába, nemcsak én növök, a gyerök is Kép Meg igen, túl sokat csücsültem, a neten az elmúlt időkben, de hát ez volt csak a kapcsolatom a világgal. Most meg már van tévém is, nézhetem a barkácsműsorokat ezerrel Kép meg úton-útfélen elalszom egy félórácskára, hiszen éjszaka nem nagyon megy.
No hát ilyen a kismami élete, de én azért élvezem ám Kép Nagyon is! KépKépKép

indianyo

Vikó! Én is erre gondoltam, mert Ádit úgy is ki kell akkor rakjam reggel. És max visszamegyek érted, mire jön a hév. Kép Majd kitalálom pontosan, hogy mi legyen. Kép A párnás kb 20 percre van tőlem, szóval nem vészes. De ha nem tudsz bejönni, max átugrom hétvégén. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Indianyó,
akkor jókedv, móka, kacagás! Mondjuk a pízhez elengedhetetlen a meló.. Kép És azokhoz a juttatásokhoz valóban kell a papír.

nadine81

És kellemes tévézést is! No, azért tudtok ti annyi minden szépet csinálni, mert ilyeneket néztek és láttok! Én is belekukkantottam már pár ilyen műsorba, de annyiban is maradtunk.. Kép

nadine81

Eszter, szerintem egy kis hévezés most direkt jót tesz majd... ha nem lesz csúszós az út, akkor bevállalom, leglább megnézem végre a Nemzeti Színháznál a foltvarró boltot is Kép Hév 20 percenként jár, úgyhogy bármi jó, megoldjuk. ha csúszik-jeges, akkor meg a kapuig se bírok elmenni úgyse Kép

Pusz.

indianyo

Zsuzsófi, gyógyuljatok meg! De gyorsan ám! Irgum-burgum!

Mindenféle fájdalomra cak Algopyrint tessék szedni, paracetamolos dolgok megosztják a véleményeket. Az Algo-izé fogfájásra is jó, garantált, én 2 havi gyökérkezeléses ordítós fájdalmakat csillapítottam vele.

GyeZus, úgy látom, jó nektek ott a Mátrában, ha ilyen sokáig nem írsz Kép

Jaj, Eszter, még egy dolog jutott eszembe: a Babahordó-táskás lány ott lakik a Nagyvárad-térnél, úgyhogy péntek lesz a napja, amikor letudom kicsi babám első saját, nem általam gyártott ruhadarabjait - azazhogy táskáját és szopipárnáját Kép De jó! De jó! De jó! KépAzért, most, hgoy ezt ilyen jól elhatároztam, kezdek pánikolni a Nagy Utazás miatt KépKépKép

Cory, Ági, de akkor egyik pillanatról a másikra abba lehet a MagneB6 szedését hagyni? Logikus a nemszedés, mondjuk, az utolsó hónapban...

Nadine, én mondjuk ollóval és ecsettel születtem a világra Kép De nagyon sok okosat lehet tanulni a barkácsoló műsorokból kezdőknek is ám Kép

indianyo

Jujj, a fogam nekem nagyon-nagyon fájt tegnap! Kép De vettem be egy Algopyrint és kb. 20-30 percen belül jobb lett. Előtte elolvastam a betegtájékoztatót, mert nem voltam biztos benne, hogy lehet, de lehet. Azt írta, az első három hónapban és az uccsó hat hétben nem szabad. De elmúlt! Most újra szép a világ! Kép Tegnap csúnya volt.. Kép

nadine81

Nadine, csak ügyesen! Az Algopyrin az egyetlen, amit minden orvos enged szedni (nekem mondjuk végig, terhesség és szoptatás alattra is), Aspirin és Paracetamol alapú gyógyszerek legtöbb doktornál tiltólistán vannak. Te rosszcsont! Menjél el forgorvoshoz, irgum-burgum! Emlékszel, mit mondott Cory? Koraszülés lehet a vége... Én meg még egyet mondok: szívbetegség lehet a vége! Úgyhogy usgyi izibe és ne kínlódj azzal a csúnya foggal!

Na tessék, behoztam az egyheti lemaradásomat KépKépKép

indianyo

Neeeeeem akarok... Emlékszem mit mondtál és ha hiszed, ha nem, tegnap eszembe is jutottál emiatt.. Hogy küldtél te már engem fogorvoshoz.. De ez a fájás már elmúlt, hisz annak az egy bogyónak nem tart eddig a hatása. Szóval most biztos azért nem fáj, mert már jobban van. És biztos sok volt a süti meg az édesség is.. De ahogy lehet, szülés után megyek. Tényleg, mi újság lehet a szoptatás alatti fájdalomcsillapítással? Akkor már lehet??

nadine81

Nadine, na jó, nem nyaggatlak többet, nem vagyok én az anyukád KépKépKép Az injekciót lehet adni terhesség alatt is, szoptatás alatt is. Ez csak helyi érzéstelenítés, tehát nem kerül bele a véráramba, mint mondjuk az altatás. Abszolót szabad, ne aggódj miatta. De egy sima tömésnél nem kell semmiféle csillapító sem, az csak kellemetlen, nem fáj - viszont egy lukas fog néhány hónap alatt úgy be tud gyulladni... hogy esetleg már a gyökérkezelés se segít, és akkor jöhet a húzás... szóval nem akarlak riogatni. majd eldöntitek ti ketten, a fog és te Kép Azért a fájós fogakról tudjuk, hogy dokrotr emlegetve megszűnnek fájni... egy darabig Kép

No, további vidám munkás életet neked Kép

Lányok, akkor most kérdezek egy nagyon butát: születés után a kisbabák a kórházi ruhákba öltöznek, vagy már a sajátjukba? Azt tudom, hgoy pelust a kórházban kapnak, na de rugit meg ilyeneket???

Ma nagyon ráérek, úgy látom Kép

indianyo

Sziasztok,

újra fedélzeten.
Húú, Mariannka, sajnálom ezt a kórház dolgot, de a biztonság a legfontosabb most. Kitartás, és mi is drukkolunk neked.

Angi, a csavar annyira rövid volt, hogy el sem érte a menetet, szóval ez így ebben a formában teljesen használhatatlan volt. Node, édes kis uracskám elment, és vett csavarmenetet, amit 1 m-es hosszú rúdban lehet csak kapni....ne kérdezzétek miért. Levágatta egy barátjánál, és most már szereli is pici gyerekünk ágyikóját.
Sőt, kész is! Annyira szupcsi. Angi, ti merre vettétek a matracot? Mi most a matrackirálynál találtunk legolcsóbban, 11e Ft volt. Ez is zuhanyozható, ha esetleg összepisili. Kép És fincsi a huzata.

Kis pihi, és folyt. köv. a komóddal. Tök izgi. Kép

Megyek, adok enni a kis szerelőuramnak.

Pussz.

Eszti
32+0
Vendég

Vikó, ez kórházfüggő. Nálunk az Istvánban még pelust is vinni kell, sőt, mindent, és az első fürdés után már a saját ruhájába öltöztetik. Mivel ez abszolút baba-mama szobás, ezért a csecsemősök nem is nagyon nyúlnak a gyerekhez, csak ha kérdés van. Így te látod el az első pillanattól, a saját ruhájában van, saját popsikenőcs, mindent otthonról kell. Szóval nekem pl. az összes ruhácskáját szinte el kell vinni, ha 4 nap bentléttel számolok. De minden kórházban más a szokás.
Vendég

Zsuzsófi és Nyúlanyó!

Beszéletem a szegedi ismerősökkel és mindenki csak január végén megy Szegedre. Viszont, mint megtudtuk 600 Ft a posta. Mit szólnátok inkább a kiszállításos módszerhez? Próbálom elérni a nőt, de még nem sikerült, hogy meddig tárolja a ti párnáitokat, mert ugye már legyártotta az akciós anyagból. Kép

Zsuzsófi! Gyógyulj meg mihanarabb!!!!

Mariann! Remélem nem tartanak bent sokáig! Küldök sok-sok energiát!!!!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok kismamik!

Rég nem tudtam jönni, mert a gépünk vírusos volt, így Apának újra kellett telepítenie mindent, teljesen behalt az egész gép.
Majd megpróbálok visszaolvasni valamennyire, de több hét termését nem hiszem, hogy sikerülni fog.

Remélem mindenkinek jól telt a Karácsony. Nekünk nagyon jól sikerült. A gyerekek annyira örültek az ajándékoknak, hogy öröm volt nézni őket. Olyan boldogan bontogatták a csomagokat, még a kicsi is elég hamar rájött, hogy kell hamar megszabadulni a csomagolópapírtól. Kép

Remélem mindenki jól van.
Mariannka neked megy a drukk, hogy minden rendben legyen.

Vikó
Ahogy Eszti is írja, kórházfüggő. A Jánosban pl. kórházi ruha van a babákon, de pelust meg ilyeneket vinni kell. Mivel a csecsemősök fürdetik így ők akkor le is cserélik mindig tisztára. Csak a hazajövetelre kell bevinni a sajátot.

Szilvi
32+2

Szilvi és Katababa
szisz2

Indianyó,
jó, hogy nem te vagy az anyukám, mert már rég lekiabáltalak volna! Kép
És szerintem nem kérdeztél butát, mert én is a fejemhez kaptam, hogy erre még nem is gondoltam! Bár én kicsit messzebb vagyok tőle, de azért eljön nálam is. De ez tényleg kórházfüggő.

Eszti,
azért szerelitek, mert ő csinálja, vagy úgy hoztátok el/hozták ki, hogy össze kell állítani?

nadine81

Nadine, lapra szerelve hoztuk el, és így a darabokból kell összeállítani. Kép
Vendég

Eszti,
köszi, akkor értem. Nekünk a kiságy kivételével minden így lesz! Kép

nadine81

Nadine, így is nyugodtan lekiabálhatsz Kép

Érdekes eza pelus-dolog, egy csomó kórházban még a haza-útra is adnak pelust... Hogy lehet ekkora különbség egy városban lévő állami kórházak között??? A Szent Imrében kórházi cucc van, ezt már megtudtam.
Szilvi, miért a csecsemősök fürdetik a babát? Mármint, ha te szeretnél a babádról az első pillanattól gondoskodni, akkor se hagyják, vagy csak ha te kéred? - Biztos csak most nagy a szám, és szülés után nem fogok ennyire ugrálni, hogy ki se adom a gyereket a kezemből Kép

indianyo

Kedves Mindenki!

Bocsi, hogy nekem már ilyeneken jár az eszem, de most éppen ez jutott eszembe. Mikor lehet majd kb. újra szoliba menni és mondjuk úszni járni? Azt gondolom, hogy jóval a gyermekágyas időszak után, de engem főként a szoptatás ideje alatt érdekelne. Tudom, hogy két szoptatás között is jöhet pici tej, és hogy az is változó és sok mindentől függ, hogy kinek mennyi, de az lehet olyan rengeteg is?? Hogy pl. zavarna engem egy kb. 12 perces szoli alatt? Vagy mondjuk a szoli, mint olyan. A hatása. Az, hogy meleg. Vagy bármi...

nadine81

<font color="119911"> Visszaértünk.
Eszti,
mi a matracot is ott vettük, ahol a kiságyat. 9000 ft volt a kókuszmatrac. Szuper, hogy áll már a kiságy! És akkor lassan a komód is?
Mi megvettünk mindent! Már csak a szoptatós melltartók hiányoznak. Azokat pedig csak január közepén akarom beszerezni.
Tényleg Eszti vettél a babakocsiba PC mózest a Mini Manóban? Mi vettünk ma egyet, így már tuti nem fog fázni Manci. Kép
Vok,
ok, majd gyere januárban! NST miatt január 2-án akarok csak telefonálni és akkor egyeztetünk Cser Katival.
Vikó,
egyet értek veled a homeós dologban. De azért jó az olyan gyerekdoki pl, aki tisztában van a homeós dolgokkal is és nem az antibiotikummal kezd mindent. Persze magunktól semmit nem szabad bevenni, ezt a gyógyszerész is megmondta.
Ági,
küldöm a linkeket.

Kórház: nálunk 5 pelust adnak egy napra, a többit vinni kell. Ruha lehet kórházi is, de én beviszem a sajátokat. Popsitörlőt is kell vinni, meg anyagpelust stb. Én se akarom beadni babucit a csecsemősöknek, velünk lesz végig.</font> Kép
angi79

Vikó
Hát az az igazság, hogy engem annyira nem zavart, hogy nem én fürdetem. Egyébként akkor megvizsgálta a gyerekorvos is és úgy hozták vissza. Mivel a baba egész nap kint volt velem, így "jól jött" ez a kis idő, mert addig én is el tudtam menni fürdeni, hajatmosni stb. nyugiban.

Szilvi és Katababa
szisz2

<font color="119911"> Nadine,
ez a szoli dolog engem is érdekelne, mert néha olyan jól esik és az a pár perc kikapcsol egy picit. Gondolom, ha már túl vagyunk a 6 héten, akkor pár percre szabad, ha el tudok szabadulni. Vagy?</font>
angi79

Persze, Szilvi, mondom én, hogy csak a szám jár KépKépKép

indianyo

Vikó Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: