A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

A remény hal meg utóljára!!!!

Köszönöm, hogy hozzászóltál!!!
mot

Lányok!
Az miért van hogy néha úgy fáj a hasam mintha meg akarna jönni? Emlékszem az első terhességem is így kezdődött. Ez jó vagy rossz? Úgy értem szokványos dolog?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

És az miért van ha megjön úgy fáj, hogy majd kiszakad mindenem?! Alig bírok megülni, pedig már gyógyszert is vettem be. Na mindegy ez csak kötltői kérdés volt.

kancellárka

Én a múlt hónapban voltam így. Se ülni, se feküdni nem tudtam, állni meg teljesen rosszul voltam. szinte rossz volt mindenhogy. De du-ra elmúlt.

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Nálam min. egy egész nap, örülök majd ha legalább aludni fogok tudni.

kancellárka

Jelentem itt közben gyönyörűen esik a hó! Hahó meg ho-ho-ho-hó Kép

kancellárka

Nálunk az előbb hébe-hóba szállingózott, de már most semmi! De nem is baj ilyenkor már inkább karácsony után a nyarat, a tavaszt várom. De ha van kedve akkor még az idén esse ki magát és jövőre ne essen csak megint karácsony táján. Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Húúú, jó rég jártam erre! Kép
Mindenkinek Boldog Karácsonyt így utólag is Kép

Nálunk is esik a hó! Olyan szép! Kép Nagyo örülök neki, mindjárt kimegyek hóembert építeni Kép

Egyébként mi most újra bele kezdünk a babaprojectbe, új év, új hónapok, új remények Kép Szóval fel vagyok dobódva!

Puszika mindenkinek: Szisz Kép

szisszka

Sziszka!
De jó újra látni... azaz olvasni! Kép Kép
És indul a projekt! Szuper!
Csak szólj, ha úgy érzed, hogy visszatérnél a táblába!

Dina!
Köszönöm, remélem, úgy lesz! Kép
Nekem még nincs tapasztalatom a kismamis hasfájással, de sokan írták, hogy van ilyen és te is érezted a korábbinál is. Így azt hiszem, nincs miért aggódnod! Kép

Itt is esik a hó. Kinézek a teraszra és minden hófehér. Nagyon szép!
Húú, de nehezen látok neki a dolgaimnak. Csak úgy elvagyok és élvezem a semmittevést, meg a piszmogást... Kép
Vendég

Rékám!
Köszönöm! Kép
Egyenlőre jó így, aztán ha látom, hogy rendes kislányként tudok jönni topicozni, akkor bekéredzkedek a táblicskuba, oksi? Kép

Egyébként jó újra itt lenni a topicban Kép

Sziszka Kép

szisszka

Dina!

Grat, és megy a zebra:
Kép

Hasfájás ok, mielőbb keress fel orvost, tudod a veszzőparipám a progihiányKép

Ördi!

Drukk megy, keresek neked is zebrit!

Szisz!

Jó hogy itt, WelcomeKép Így legalább mmegint ifjodik a topikKép

Duddu!

Tábliban legközelebb öregíted majd egy kicsit Stöpszlit??? 23-án 18 hetesnek méricskélték, azaz ma 18+4 ha jól számolok. Ti mikor mentek dokihoz? Gondolom már nagyon izgultok, én mindenképpenKép

Mot!

Vérezgetés: ha van baba progihiány, ha nincs, meg fog jönni. Teszt!!! Mindenképp másik orvos, bár én várnék vele mert most kissé fel lehet zaklatva a párod.

Itt szakad a hó, juhhéjKép Karácsony finoman szólva nem volt zökkenőmentes, de valahogy számítottam rá. Túl nagy a családom, hogy évente egyszer ne hisztizzen be valaki. Túléltük ezt is. Új év, új hisztiKép Már alig várom, addig viszont még van jópár napom. Vércukrom a terheléses 2 óra után 7.00 lett. Ez milyen? Mert orvos azt mondta, hogy határeset, és ne egyek bejglit és szaloncukrot, meg csokit seKép Tortától nem tiltott el, na jó csak mértékkel csipegettemKép

Mindenkinek jó pihit, várom a teszteredményeket!

Pussz:

Juca

tjuca

Tjuca
nem értem pontosan "vesszőparipám a progihiány"! Mire akartál ezzel célozni? Egébként kb. 2 hónapja voltam dokinál és azt mondta, hogy ha kimarad a mensi és pozitívat mutat a teszt, akkor várjak még 2-3 hetet, hogy biztosabban ki tudja mutatni az UH is a kisbabócát. Akárhogy számolok, az kb. január 15-e körülre esik. De lehet hogy felhívom előbb és megkérdezem újra hgoy most mit tanácsol, mert akkor azt mondta, idézem: "egy kis bibi táppénz, még egy kis bibi kórház". Kedves mi? De az a lényeg, hogy már előre fel van készülve a terhességemre, és szeretné ha ez már megmaradna és egészséges lenne. De hát ki ne szeretné? KépKépKép

A képet sem értem, de lehet hogy csak le vagyok lassulva mert iszonyatosan álmos vagyok és még 1,5 órát benn kell lennem, nem is tudom, hogy hogyan fogom kibírni. KépKép

Már itt nálunk is szépen esik a hó!!! Hóhahó!Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Juca!
Bocsi, ez kimaradt, pedig olvastam. Javítottalak Kép
Igen eléggé izgulunk, főleg én (párom pozitív reménykedéssel van tele). Pontosabban félek, leginkább a saját félelmemtől. Tehát nem attól, hogy mi lesz, mert ha nem sikerül, megyünk köv. hónapban is és kész. Hanem, hogy annyira minden jel arra mutat, hogy az inszem minden fennálló problémánkon segít és így nagyok az esélyeink. És emiatt általában azt érzem, hogy most mindenképpen össze fog jönni és attól félek, hogy nagyon pofára esek, ha mégsem. Szóval leginkább ez a problémám.
Illetve mostantól kicsit lazítok a tempón, az együttesben január elején leköszönök, azaz abbahagyom az aktív táncolást és munkám is kevesebb lesz, mint decemberben, bár azért unatkozni nem fogok. Szóval a sok változással járó bizonytalanság, meg hogy túl sok időm lesz agyalni, ezek lehetnek a gondok.
De azt is tudom, hogy ezek természetesek, sőt mondhatnám, ennyi para azért kell, de lehet, hogy itt fogok nektek nyavalyogni mindenért.. Kép

Tyű, egy röpkét kell kérdezzél, én meg rögtön írok egy regényt. Érződik assz'em, hogy régen írtam magamról, de legalább most kijött Kép

További szép havas napot mindenkinek:
réka
Vendég

Dina!

Akinél már volt bibi, annál az a mániám, hogy nem árt egy kis plusz progi. Nekem bejött!!! Mindenképp kérdezz rá, ha olyan az orvos, akitől lehet kérdezni! Progeszteronból nem lehet sok!
Én nem zebrákat küldök, mert remélhetően több zebrás, mint zebra itt a topikban, hanem mindenféle csíkos jószágotKép Itt most nem a bácsi pulcsijára gondoltamKép Ez amúgy egy négycsíkos mezei egér! Neked csak kettő volt, de ki tudja, ha ikreid lennének, még a négy csíkra is rászólnékKép

Juca

tjuca

Duddu!

Mindent értek. Az ember mindig a kihívások előtt pánikol, nem a langyos vízben.
Táncot nyugdíjas tempóban sem folytatod? Gyerekek, kétballábas felnőttek okítása? Persze itt nem rólunk van ám szó, nekünk pörfikt a bugaci rottyos, minden stílusú zenére azt nyomjuk. A specialitásunk a függőleges térdrotty, és a stabil helyzetű csípőlengetés. Lépkedni csak mérsékelten, ha van ott valami puha, mondjuk a másik lábaKép
Viccet félretéve remélem nem teljesen vonulsz nyugdíjba!!! Munka nem baj ha sok, csak ne legyen túl stresszes. Meglátdod minden rendben lesz, előbb utóbb jön a bébi, csak ne programozd be. Tudom, hogy ez egy mesterséges beavatkozásnál nehéz, de akkor is higgy a spontaneitásban, hogy akkor jön a gyerek, amikor a legjobb időpont lesz. Egyébként csak utána kezdődik majd a fő para!, De azt majd akkor!!!Kép

Juca

tjuca

Tjuca
Köszi a magyarázatot! Most már értem a dolgokat. Az előbb hívott anyukám és vele sem tudtam rendesen beszélni mert annyira le vagyok fáradva. ez is a terhességgel jár? Mert akkor egy cseppet sem panaszkodom!!! Kép A gyomorégés is jelentkezhet már ilyen korán is ugye jól tudom? Mert én majd megveszek tőle néha.
Egyébként az ikrekkel is kiegyeznék, de egy kicsit paráznék is tőle! Kép

Pusza: Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Na sziasztok4 Most már megyek haza holnap ujra jövök!

Pusza

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Örömmel olvastam a zebrás teszteket Gratulálok mindenkinek!
Én napok óta görcsölök,most már erősen gondolkodom az orvos látogatás kérdésen. Azért titkon bízom, hátha manócska jelzi az érkezését.De szerintem ez még korai lenne.
Akkora hó van nálunk, hogy se út, se járda, se fák, minden egy nagy fehérség.
mátra

Sziasztok!
Hát megcsináltam a tesztet, de negatív lett. (működött) Kép Viszont mensi sehol... Ha 12 napja fogant a baba, akkor lehet, hogy még ezért nem mutatja ki? A hasam továbbra sem fáj, úgyhogy nem tudom mit csináljak, talán pár nap múlva csinálok mégegyet. Lehet még esély pozitív tesztre?
Bocs, hogy most csak magammal jövök, de rohannom kell tanulni...csak nyitásig kaptam ki a könyvemet a könyvtárból, és reggelre ki kell dolgoznom 21 tételt.
Pussz mindenkienk!
Vendég

Szia Ördi!

Du elfelejtettem írni, hogy este ne csinálj tesztet!
Gondolom csak egy tesztet vettél. Ha nem jön meg holnap vegyél egy másikat és reggel csináld meg. Ha akkor is negatív, akkor konzultáció az orvossal, hogy mi van. Lehet, hogy még nincs elég HCG a szervezetedben, ahhoz, hogy egy esti teszt is kimutassa a babát. Nem akarlak hiú reményekkel sem áltatni, de már párszor előfordult itt a topikban, hogy a nagy várakozás miatt megnyúlt a ciklus. Bízom benne, hogy a lurkó csak szégyenlős, és még nem mutogatja magát, és várom a híreket:

Juca

tjuca

Juca!
Háát igen, egyrészről jó, hogy elvileg nem latolgatom minden percben az esélyeket és nem várom remegve a ciklus végét. Másik oldalról pedig rossz beismerni, hogy szinte nincs esélyünk, vagy csak nagyon csekély Kép. De mára már kinyavalyogtam magam, remélem, erősügyesokos kislány leszek januárban és nem viszem magamat a padló alá.

Mert azért azt megtanultam már - és ezt üzenem néhány "kezdő" topiklakó társamnak is - hogy nem szabad a helyzet áldozataként sebeink nyalogatásával és önsajnálattal tölteni a drága időt! Mert ugyan azt nem mi befolyásoljuk - legalábbis tudatosan nem - hogy mikor jön az a baba (hagy döntsön el valamit ő is Kép), viszont azt, hogy addig hogyan éljük az életünket, az csak magunkon múlik. Sziszka szavaival élve: Túl rövid az életünk ahhoz, hogy ne használjuk ki ennek az átmeneti időszaknak is minden percét a saját és környezetünk boldogsága érdekében. Kép Na szentfazék szövegnek mára vége, csak én is a saját bőrömön tanultam ezt meg.. Kép

Ördi (ez jó név Kép)!
Szerintem se lovald magad hiú reményekbe, maximum pozitív csalódás lesz a vége. Ilyen korai időpontban egyáltalán nem szokták javasolni a tesztet, de főleg nem esti használattal.
Azért drukkolok Neked nagyon!

Jó éjt:
réka
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

Hogy vagytok ezen a borús esős napon? Legalábbis nálunk tegnap olyan szépen esett a hó, kb. 10 cm pár óra alatt, most meg már alig van mert esik ez a fránya eső. Úgy utálom!!! Kép Egyébként felétek mi a helyzet? Hogy álltok a hóval/esővel?

Ördi
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy este nem érdemes tesztelni, ha reggelről nem tudsz, akkor még talán kora de. lehet eredmény, de szerintem se ringasd bele nagyon magad, inkább érjen kellemes csalódás a végén. Nekem annyiból volt szerencsém, hogy több jel is mutatja hgoy talán van ott valaki benn a pocakban. Kép De ne félj el jön majd a Te (Ti) időtök is hamarosan, lehet hogy hamarabb mint gondolnátok!!!! KépKépKép

Tényleg Szilveszter? Ki hol mit csinál?

Pusza

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Szép jó reggelt!

Itt nyönyörűséges fehér minden és szakad még mindig a hó, imádom, főleg idebentről, de amíg beértem is imádtam.

Szilveszter, mi itt Győrben egy étterembe megyünk bulizni sógorékkal meg azok ismerőseivel. Egy jó dolog van azért abban, hogy nem lettem karácsonykor pocaklakós, hogy tudok szilveszterkor koccintani Kép Hogy tényleg mindennek van pozitív oldala!

Niki

kancellárka

Sziasztok!

Kisördög!
Szerintem sem túl előnyös, ha este vagy délután csinálsz tesztet. Saját példám is mutatja, hogy jobb, ha az ember türelmes: nem bírtam ki én sem, hogy még aznap, mikor megvettem a tesztet, ne csináljam meg. Igaz, hogy nekem a délutáni is csíkos lett, de annyira-annyira halvány, hogy utána meg egy hétig azon idegeltem magam (kérdezd meg a topikos lányokat, hihi Kép), hogy akkor most mi van??? Aztán öt nap múlva reggel csináltam a következőt, ami már rendesen mutatta Mazsolát.
Tudom, könnyen jár a szám (most márKép), de tényleg érdemes várni, mert jobb a biztos eredmény később, mint a bizonytalan korábban. (Norwellmama megmondta...Kép)
Mindenesetre nagyon-nagyon drukkolok Neked!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mátra?
Hányadik napon vagy? Nem érdemes még tesztelni?

Duddu!
Ez igen! Így kell gondolkodni! (Bár tudom, hogy hosszú volt az út, míg elértél idáig...)

Dina!
Igen, a fáradtság is jele lehet a terhességnek. Egy volt évfolyamtárs babás csajszi egyszer úgy jött be a fősulira vizsgázni, hogy szó szerint elaludt a várakozás alatt...Kép Úgyhogy fel a fejjel!!! Azért a rókák, remélem, elkerülnek!

Havazás: NÁLUNK (GYÕR MELLETT) EZERREL ESIK A HÓ!!!!!
Tegnap bementünk moziba, még semmi nem volt, és mire kijöttünk, tíz centi hó esett le, és éjjel újra rákezdte, azóta esik! GYÖNYÖRÛ!!! (Persze, nem én lapátoltam...Kép)
Szilveszterkor vagy pihi lesz a puha ágyikóban, vagy esetleg átmegyünk egy barátunkhoz (viszek megammal egy üveg bubis szőlőitalt, és jól leiszom magam...KépKépKép)

Velünk annyi van, hogy holnap megyünk triplatesztre. Nem tudja valaki (Jucus, például), hogy éhgyomorra kell levenni a vért, vagy kajcsizhatok előtte???

No, pusz mindenkinek, majd talán még jövök:

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Norwel! szerintem még nem, mert jövőhéten hétfőn kell megjönnie. (Kell a fenének) A barátnőm szerint aki mindkét gyerekével a 7. napon esett teherbe ezek a tüntetk lehetnek mensi és baba jelek egyaránt. Az első terhességemnél ilyen nem volt.Hát nem tudom.
mátra

Norwell
remélem én is hgoy a rókák el fognak kerülni, mert ha hányni kell én ált. rosszul leszek és összeesek. És hát nem lenne szerencsés ha pl. munkahelyen esne meg velem. Elvileg az Elevit segít az émelygés és hányás ellen nem? A fáradtság valami iszonyat, hiába alszok sokat a szokásoshoz képest, mégsem tudom kialudni magam. Már napok óta éjjel arra ébredek hogy iszonyatosan fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, de szerencsére csak a babóca miatt van, remélem...! Ha tehatném, akkor itt nyomban együltő helyemben el tudnék néha aludni, olyan álmosság tört rám az előbb is, hogy az csak na!!!
Na de mindegy, a kisbabócáért bármit megtennék, és bármit átélnék, hogy megmaradjon, és egészséges legyen mint a makk!!!
Tehát azt mondod hogy a fáradtság, a hasfájás természetes dolog az elején? Mert ha igen akkor megnyugodtam!

Na pusza mindenkinek

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina mikor mész haza? Nem tudok mail-t küldeni, nem otthon vagyok és a címed az otthoni gépben van Kép
mátra

Helló Mátra!
Hát téged is látni néha? Mi újság?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Mátra kb. 2 körül, mert ma 6-ig lennék, de a főnököm bejön elvileg és levált 2-kor. Már alig várom!!! Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Mátra
ha gondolod feltettem a profilba a mailcímem.

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Istennek hála hogy van még ilyen főnök!Bár én sem panaszkodhatom. Igaz, ma berendelt, mert ő holnap Máltára megy... És semmi kedve. Szegényt úgy sajnálom...
Mondtam neki, hogy elmegyek én helyette nagyon szívesen a párommal. Nem ment bele. Kép
mátra

az jó lenne Kép
mátra

Cikkecske a terheshányásról (bocsánat): http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=95&cid=48106
Elég érdekesnek találtam én.
Ja és még mindig esik a hó, hahó, hurrá.

kancellárka

Dina, ha válaszolsz, már a saját címemre légyszives!
Köszi!
Tiszta rohanás az életem Kép
mátra

Kancellárka
Elolvastam a cikket, és tényleg nagyon érdekes. Ezek szerint akinek van hányása, hányingere, annak nagyobb esélye van egészséges babát világra hozni? Hát mit mondjak furi egy kicsit! Nekem az első terhességem során nem volt hányingerem egy cseppet sem, most reggelente mikor felkelek egy icur-picurka van, de elmúlik, mikor eszek. Hát nem is tudom mit higyjek...? A lényeg érdemes elolvasni!!!

Nálunk még mindig esik az eső, és szinte már teljesen elmosta a havat, ami tegnap olyan szépen hozzáfogott esni. Kép

Mátra
Nem semmi főnököd van neked sem, szilveszter máltán, ez igen! Nekem csak Nemtiben a Túra Panzió marad szilveszterre, de az is nagyon jó lesz. Kép Ott volt az esküvői vacsora is megtartva. Teljesen meg voltunk elégedve velük, na meg a sógorom a szakács...!!! Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina! Abban van igazság, hogy ha rossz volna akkor az evolúció már kiszűrte volna, meg ha belegondolsz tényleg sokminden "méreg" van a kajákban és lehet tényleg védi a szervezet a magzatot.
Az hogy épp a kajától múlik el az attól függ szerintem mit eszel egyrészt, mert a tésztafélére a cikk is azt írta hogy jó, meg amúgy is azt hallottam, hogy ilyenkor a zsemle kenyér a jó, mert hát felszív, másrészt meg amikor megeszed akkor rövid időre elmúlasztje, de amikor elkezdi bontani a szervezet szerintem akkor jön újra vissza, vagyis akkor mikor a szervezet úgymond szembesül a kaja pontos tartalmával. Szóval nekem logikailag fennál ez a cikk, mindenesetre érdekes, de mint tudjuk minden szervezet más és más és másképp reagál a dolgokra.
Mindenesetre én sok sok egészséget kívánok nektek, rókacsaláddal vagy anélkül Kép

kancellárka

Márta
Válaszoltam is! Kép
De ne hajtsd magad túl!! Gondolj a leendő kis pocaklakóra, rendezett pocakba kell érkeznie! Kép Oda kell figyelned magadra már most is!!!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Kancellárka
Nagyon köszönöm a jókívánságaidat! Kép Hát a cikk elolvasása után inkább azt kívánom hogy jöjjön az a rókacsalád ha akar, csak a picivel semmi baj ne legyen. Kép Érte bárit elviselek!!!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Norwell!

Nem tudom mi az a tripla tesztKép Amennyiben van benne ált. vérkép, vagy cukorvizsg. akkor biztosan éhgyomorra kell menned. Kérdezz rá a laborban. Én a helyedben inkább nem ennék, de vinnék kajcit, ha kiderül, hogy lehetett volna már nyomathatod isKép

Juca

tjuca

Dina!

Nálam kevés ember utál jobban hányni, és majdnem a kórházba kerültem, olyan ragaszkodóak voltak a rókáim. Akkor sem tudsz mit tenni, ha hánysz, max. megpróbálod vitéziesen túlélni!
Beteg volt a védőnőm, és a pót azt mondta, hogy neki három gyereke van, első kettőnél jókat röhögött a barátnőin, meg közölte velük, hogy jó színésznők, na a harmadiknál megtudta miről is van szó. Azt mesélte, hogy a három hét infúziós kórházi fekvést arra használta ki, hogy egyesével bocsánatot kérjen a barátnéitól. Ha nem hánysz örülj neki, szerintem egyáltalán nem törvényszerű. A jeges mindenképpen jó, nekem a Calippo jött be, csak így télen nehéz hozzájutni, de mindent a hűtőben tároltam, még a kenyeret isKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Juca!
Jó újra látni!
Hogy vagytok? Mekkora már a picur??? Kép

Rékám!
Jól olvastam? Nektek Januárban inszem??? Akkor azt hiszem az összes extra drukkom küldöm hozzátok!!!! Kép

Nálunk nem esik a hó! Kép Szakad az eső... blöeeee...
Tegnap 3 órán keresztül építettem Hóembert (nagyobb lett mint én Kép),de mára lerombolta a csúnya eső!

Sziszka

szisszka

Tjuca
Köszi a tanácsokat, msot már tényleg tanácstalan vagyok hogy jó lenne ha hozzám is beköltözne a rókacsalád vagy sem...?! Nagy kérdés! De a hasam az fájogat néha rendesen, de van amikor órákig észre sem veszem. Ha lesz ma időm veszek egy újabb tesztet és megint megcsinálom valamelyik reggel, akkor már ismét biztosabb lesz az eredmény, és a jövőhéten akkor hívom a dokimat hogy mikor menjek "randira" !!! Kép Már alig várom!!! Mondta a párom, hogy jön Õ is és szeretném ha bejöhetne amikor Uh-oz, hátha láthatná a kispicurka lánykáját!!!
Mert az lesz, mondta!!! Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziszka!
Köszönöm, rám fér! Kép Remélem, nem kell sok hónapon keresztül drukkolni. Kép
Hát a hóemberedet én is sajnálom. Nem fotóztad le? Most is otthon dolgozol? Remélem, jól alakulnak a dolgaitok!

Lányok!
Azért ne legyünk már ennyire végletesek. Szóval azt elfogadom, hogy nyilván jó oka van a hányingernek terhesség esetén, de ha nincs, az önmagában nem jelenthet semmi rosszat. Én még nem voltam terhes, de szerintem ez valahogy így lehet.. Kép

Juca!
Én is épp rólatok akartam kérdezni, hogy hogy vagytok? Bár a pocakos fotó és a "körítés" sok mindent elárult. Kép

Dina!
Mi is biztosak vagyunk abban, hogy kislányunk lesz. Fiúnevet egyszerűen nem találunk.. Kép
Vendég

Duddu
Nekünk, legalábbis nekem lenne, de a páromnak nem tetszik! A lánynévre meg nem reagált semmit! de azt kijelentettem, hogy a családból senki nevét nem fogja kapni! Punk-tum! KépKépKép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Duddu!
Jelentem én nem mondtam, hogy rossz ha nincs rókacsalád, meg ha jól emlékszem a cikkben sem volt így konkrétan, én csak a hányósokat szerettem volna bíztatni, hogy az sem rossz csak ez van Kép
De hát se ellene se mellette nem tudunk tenni, ez csak úgy jön, vagy nem jön, má bocsi Kép
amúgy meg tényleg csak ismételni tudom magamat, hogy nem vagyunk egyformák és mindenkinek máshogy reagála szervezete a dolgokra.

kancellárka

Juca!
Triplateszt: AFP, ösztriol és bHCG-szűrés a vérből, és ebből állapítanak meg egy értéket. Nem magamtól vagyok ilyen okos ám, a dokibácsi mondta...Kép

Kép
Kép
norwell

Niki!
Akkor ugyanarról beszélünk, csak máshogy.. Kép
Nem baj, erre való a fórum, nem?
réka
Vendég

Réka!
De igen Kép

Egyébként most szerencsére van időm, és a mögöttem ülő kolléga sincs itt, így szabadon tudtama babás cikkeket olvasgatni, elég sok okosság van fenn a neten, bár ezt én mmindig is tudtam, szakmámba vág Kép

kancellárka

Sziasztok!

Norwell!
Hát ehhez szerintem nem kell éhgyomor, de a labort kérdezd. Nekem ezzel egy füst alatt csinálták a terhelésest, és ahhoz kellett. Persze az AFP kötött, úgyhogy nehogy az én lükeségem miatt kelljen máskor menned, ez az orvos bakija, hogy nem mondta, nem fognak tudatlannak nézni, ha rákérdezel a laborban.

Köszi az érdeklődést már egészen jól vagyok, Stöpszli meg az eredmények és az uh alapján is jól érzi magát. Már nagyon ritka a hányinger meg a hányás is, de azért még mindig van rá esély. Persze ezt az időszakot nem is lehet összehasonlítani a líraiWCcsészéveelbeszélgetősselKép
Azt hiszem már érzem a picurka mozgását is, bár nem tudom, nem erre számítottam.
Múlt hét pénteken Stöpszlit 22 dekásra saccolta a gép a méretei alapján, és több, mint 11 centi a haskörfogataKép Nekem is növöget a pocóm, ami elég látványos, mert mindenki megkérdezi, hogy biztosan csak egy lesz, mire én azt szoktam mondani, hogy egyszerre igen.

Szóval ennyit rólunk, most lustázok egész nap, nem dolgozok, és még a jövő héten is itthon leszekKép
Úgyhogy írjatok, hogy legyen mit olvasgatnom!

Juca

PS: hányás vagy nem hányás a lényeg a végeredmény! Én nem hiszek abban, hogy azt löki ki mindig a szervezet, ami nem jó neki, mert legtöbbször a Chips és a citromos fanta maradt benn, amire nem vagyok büszke, de egyszerűen a normális kaja mind kijött. Így vagy úgy az a lényeg, hogy a baba fejlődjön!

tjuca

Lányok!
Reményeim szerint már nem sokára a párom karjaiban lehetek,Kép mert 2 óra van és elvileg jön a főnököm leváltani az ügyeletben. De jó is volna! Kép
Holnap még jövök, de pénteken otthon leszek, istenem 3 nap pihi, de ebből ott lesz a Szilveszter, akkor csak 2 nap pihi. Az is valami!!! Kép

Pusza Mindenkinek

Ui.: Akonek drukk kell annak küldök sokat!!!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: