A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Képek nagyon aranyosak!Kép

Macs!

Örülök, hogy nem kellett befeküdnöd!Kép Nekem is elküldöd a tornát? Már múltkor is ajánlottad, csak aztán elfelejtettem szólni!Kép Majd szelektálok, valamit biztos csinálgathatok belőle!

Vera!

De jó! Én annyira izgultam, amikor megmondtuk a családnak a jóhírt, még a kezem is remegett! És olyan jó volt látni az arcukat!Kép Apósom kb. fél óráig csak vigyorogva nézett maga elé!Kép Olyan megható volt!

Votiv!

Drukkolok, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd(tek)!Kép

Én meg úgy néz ki abbahagyom a szoptatást! Reggelente még lenne rá igénye Timinek érzelmileg, de sajnos már tényleg csak 1-2 kortynyi van és horpadtra szívja a cicimet, aztán meg ingerült lesz, hogy nincs több! Szóval ez már inkább felzaklatja Õt, mint megnyugtatja, ezért marad a tápi!

Egy kérdés!
Szerintetek normális, hogy Timi csak napi 1X alszik? Délelőttről egy 2 hete átcsúszott az alvás dél-1 órára, akkor alszik úgy fél vagy 1 órát össz-vissz és délután már nem tudom lerakni! Viszont 6 fele már fárad és 7 körül muszáj fürdetni és lerakni Õt! Ez így elég fárasztó, meg szerintem kevés is neki ez a napi fél-1 óra! Van ötletetek?

ILdl
ildi76

ezek a metroszexuálisak:
idézet a http://noklapja.hu/forumkifejt.php?forumid=78253&id=57&step=0&bw=1&forumuser=
oldalról, pszichopapa 2. hozzászólásából.

A metroszexuálisok példaképe egyhangúlag David Beckham, a Real Madrid focistája. A pletykák szerint több időt tölt a tükör előtt, mint az összes eddigi barátnője együttvéve.

Rendszeresen jár fodrászhoz, kozmetikushoz, arc és szemfestéket, valamint ránctalanító krémet használ, lábkörmét rózsaszínre festi. És ami a legfontosabb metroszexuális ismérv: mindezt nagyon élvezi. Hazai pályán gondoljunk csak a szintén focista Adrian Mutura.

Mindehhez elmaradhatatlan kiegészítő a mutatós barátnő. A látszat ellenére ugyanis ezek a férfiúk nem homoszexuálisak, hanem heterók vagy biszexulális beállítottságúak. De a metroszexuálist valójában egyetlen ember érdekli a világon, éspedig önmaga.

Különbséget kell tenni azonban azok között, akik Beckhamhez hasonlóan valóban megengedhetik maguknak ezt az életformát, és azok közt, akik csak vágynak rá, és külsőségeikben megpróbálják azt utánozni. A New York-i székhelyű Euro RSCG nevű intézet felmérései szerint Európában már a 35 év alatti korosztály 40%-a mondható metroszexuálisnak. És ez az arány évről évre rohamosan nő.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jéééééééééé
20170114224602

20170114224602

na és a retroszexuálisokról hallottatok már? Kép
mert nekem most ez a legújabb

aranyosak vagytok, hogy drukkoltok, de asszem ezesetben olyan nincs, ami nekünk jó, csak olyan, ami neki, meg olyan ami nekem Kép azér elég szahar, hogy ebben nincs kompromisszum meg közös nevező, vagy akár közös többszörös Kép
de tényleg szuper jó, hogy legalább Isti van, és imádom

ráadásul 1 kollégám múltkor megjegyezte, mikor a karácsonyi bulin voltunk, hogy "hát igen, István a TE gyereked..."
hát ez jó is meg rossz is, de tulképp inkább jó mert nekem minden nap, minden apró kis fejlemény csoda vele Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Ez nem túl jó helyzet de akkor miért teszed ki magad ilyeneknek?Bocsánat,hogy vindisgréc vagyok de védd meg magad (kézzel-lábbalKép is ha kell)a kellemetlenségektől és a felesleges csalódástól.Te annyira kedves vagy,hogy sajnálnám ha megint egy szomorú és nehéz szituba kerülnél.
ÉS legalább Istit ki tudod élvezni jó sokáig!nem vonja el egy kisbaba róla a figyelmedet.Mert hidd el,hogy mellette sokkal kevesebb időd lenne rá!
(tapasztalat)Látod,itt van az első érvemKép

Juc
20170114224602

Nálunk rengeteg a hó, bibibííí, és meg is szánkóztattuk a kisasszonyt, és tökre élvezte és mi is! Kép

Votiv,
sokunknak kezdődött egy halovány második csíkkal... hallottunk itten már effélét..., de ne izgass, végy még egy tesztet, vagy menj el dokihoz, és akkor kiderül, hogy beborul, vagy még inkább kiderül. Remélem, inkább kiderül! Kép

Kisün,
Eszter az új kesztyűjeit akasztja a nyakába. Kesztyűrend is van, vagy csak macis? És hogy van a pocakod?
És Moose, a tied?
egyedül Macs kap kitüntetést, mert ő legalább beszámol. Kép
neet
neet

Neet,
Dóci aktív tagja a kesztyűrendnek is Kép Pocak meg nődögél... és jól van, és nem émelygek, de aludni sokat tudnék még mindig Kép és szerintem nagyobb a pocak, mint Dócival volt, most már terhesgatyókat hordok Kép

Ildi,
én inkább faramucin éreztem magam, mert annyira béna vagyok az ilyen dolgokban Kép
Alvás: annyira másfélék a babák, és annyira eltérő az igényük, hogy szerintem igen tág keretek közt nevezhető "normálisnak" a napi mennyiség és gyakoriság! Dóci pl. este 9-től reggel 8-ig alszik általában, de ebéd után még bevág egy 2-3 órás szunyát, én ilyen mennyiség mellett látom kipihentnek és jókedvűnek. Ha kevesebbet alszik, akkor nyűgösebb. Szóval Timi jókedvétől tenném függővé, hogy "eleget" alszik-e.

Votiv,
felmerült bennem, hogy egyáltalán van esélye nálatok a babának? Mármint védekezésileg, merthát gondolom, mivel párod nem igazán szeretne több gyereket, tesz is ellene...

v
kisün

Én most Jucussal értek egyet!!!Kép

ja, és régen irtak ám ide dokik!!! Csak most elszoktak...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

jaj Zsanci,
érted még nem is izgultam Kép Szóval holnap kiderül minden? Kép
kisün

Jucus,
még azt akartam írni, hogy akkor most már tudom, hogy nem is a H miatt jársz ide, hanem mert SZERECC minket Kép
kisün

Basszus...kimostam a férjem,karácsonyra kapott Columbia pulcsiját és az L-ből,S-es lettKép/engem ma kinyúvasztanakKép

petergabi

Vera!
Ez idáig kérdés volt számodra?
Tényleg nem a H miatt!
20170114224602

dehogyis, csak hüjéskedek itt magányosan, terhesen Kép
kisün

MIndenki alszik?

IKEAba megy valaki ebben a hóesésben?Nézze meg nekem,hogy ez az asztal nincs-e véletlenül leértékelve,de csak az Örsön van belőle már.

Köszi:Juc

Kép
20170114224602

Juc, Zsan, igazatok van Kép

Kisün, egyetlen 1x nem védekeztünk csak, mikor már éreztem a mensigörcsöket, égy úgy volt, h kb. másnap megjön, és aznap volt apa szülinapja, meg nagyon éjjel volt már meg minden Kép

egyébként észnél lehettem volna, mert Isti is akkor jött, mikor papírforma szerint esély se lett volna Kép

na de abszolút igazatok van, jobb lesz ezt a dolgot még1x átbeszélni apjukkal, és vagy komolyra fordítani a védekezést, vagy KépKép

csakhogy én tablettát nem bírok szedni, a spirálra a dokim azt mondta, csak akkor válasszam, ha már tényleg nem akarok több gyereket, mert van efféle kockázata, és én ilyet nem tudok/nem akarok még kijelenteni
úgyhogy szórakozunk mindenféle kúpokkal meg gumikkal meg aszpirinnel Kép

votiv 8)
votiv

Gabi, ajjaj Kép

idesüss, mit kaptam karira apafejtől:
Kép

votiv 8)
votiv

Napsugaras, illetve Hóeséses szép napot mindenkinek /igény szerint/ Kép

Mindenkinek méltem,aki tornát kért, ha nagyon érthetetlen, szidjatok nyugodtan Kép

Metro-vagy reto szexuális férfiak?? háát, valahogy nekem nem ezek a külsőséges megnyilvánulások határozzák meg a "férfi" fogalmát. Ha meg a - kötelezően hozzátartozó- életmódot nézem, az sem vonz ezekhez az egyedekhez különösebben. Na persze most nem az ápoltság ellen protestálok, csak valahogy olyan erőltetettek ezek a kategóriák, megkockáztatom, hogy direkt az ilyesféle "trendi" dolgokra hajlamos, buheráljuk-össze-magunkat-külső-segédlettel tipusúak számára találták ki,akik elegendő pénzzel rendelkeznek a megvalósításukhoz. pont.

Neet: ha kapok kitüntit, akkor én meg a macskarend tagjai közé fogok tartozni? Kép Amúgy egyetértek veled, a többi pocakos is beszámolhatna gyakrabban.. Kép

Gabi, ne búsulj, legalább most neked lett egy columbia pólód Kép Kép

Votiv: tök jó ajándékot kaptál Kép

Nos, ha már szóba került, akkor érdelődöm: szülés utáni fogamzásgátlás témában, de úgy ám, hogy záros határidőn belül, val.szeg szeretnénk második bébicseket is. Kinek mi a tapasztalata? Spirál tényleg ilyen rossz? Vagy valaki szedett már minipilleket?

Na eldugulok, mielőtt teljesen kisajátítom a topicot Kép

hajnalimonologizálómacska
macskanyu

Votiv,
értem Kép spirálról egyébként enyim doki is ugyanezt mondta! Tablettát én sem bírtam szedni, így nálunk is maradt az egyéb, ált. a naptármódszer, de ugye azzal a nagy különbséggel, hogy mindketten örültünk volna a véletlen jövevénynek. Tényleg, érzés? Terhesnek "érzed" magad?
Ajándék eszméletlen jó!!!! Pasid azért tud valamit Kép

Macs,
a dokim azt mondta, hogy spirált ő nem is tesz fel, amíg le nem tudtam a gyerekprojektet, mert megvan a kockázata, hogy meddőséget okoz, és ő ezt a kis kockázatot sem vállalja. És mivel ő nem az a szívbajos típus (javasolta, hogy igyak bort, és penészes sajtokat is nyugodtan ehetek...), én hiszek neki. Tablettát lehet, no meg minden mást is Kép
Ahogy Votiv is írta, kéttérd közé szorított aszpirin a legjobb Kép
És én már beszámoltam a pocakról, most már Moose jön Kép

Moooooooooooooose,
merre jársz? Kép

vera (13+2)
kisün

Vera, normál tablettát nekem nem lehet, mert voltak egyébb gondok is és nincs fele petefészkem. Legfeljebb az icipici hormontartalmú minipill, de azt csak szoptatási kiegészítőként tartják hatásosnak.Az 'egyebek' meg, mint Fülöpke léte is mutatja, nem jöttek be Kép
macskanyu

MAcs!

Én minipillt szedek,a neve:Milligest.Ez nem szoptatás mellett való.Nekem semmi bajom vele.

Juc
20170114224602

Macs,
Az egyik petefészek hiánya nem zárja ki automatikusan a fogamzásgátló tablettát. Nekem sincs meg az egyik petefészkem, és éveken keresztül szedtem a tablettát, semmilyen szövődménye nem lett, és gyorsan terhes is lettem Kép Kép
Erről a kérdésről egyébként eléggé eltérő álláspontot képviselnek a nőgyógyászok, és nagyon megdöbbentem, hogy miket tudnak mondani ebben a témában.
Persze mindenkinek más a szervezete, de alapból az egy petefészek nem zárja ki a fogamzásgátló szedését.

És ma moziba megyünk Zapával, ugyan csak matiné időpontban, de akkor is Kép Kép
zsebi2004

Nekem meg beszart a telefonom,Pannóka földhöz csapta.Most valami megoldást próbálok találni,de még nincs sok ötletem.

Juc
20170114224602

Sziasztok!Kép

De jo ujra itt!Kép Jol sikerult az elso karacsony, Kati is jol birta, hogy ide-oda utaztunk.Kép En is tavaly ilyenkor arultam el, hogy ajandekba egy kis oroszlant hoztunk, de majd csak augusztusban nezhetik meg.Kép Vegul szuz lett belole.KépHihetetlen, hogy mostmar 4 honapos a lanyunk!Kép

Kép

BCG oltas ugy tunik kifakadt, kis heg van a helyen!Kép Hurra!Kép

Ujra meg kellett alapitanom, hogy gyonyoruek a topicbabak!Kép

Macska, hat hogy szamolta ki az orvos az erkezesi idot???Kép

Votiv, en epp igy lettem terhes...

Mennem kell, majd meg jovok, ha hagy a lany...

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!Votiv:nagyon dögös,mutattam is a férjemnek,csak az a baj,hogy ha felvenné igazi metro/retro/homoszexuális lenne benneKépMacska:köszi a bíztatást,de az a baj,hogy utólag néztem,hogy csak "száraz tisztítás".Hát biztos nem fogom minden felvétel után tisztítóba vinni,legfeljebb addig mosom míg Dorkámé leszKépJucus:sajna pont tegnap mentünk ebben a remek időbe ikea-ba,kár,hogy nem elöbb szóltálKépKisün:olyan jó olvasgatni téged.Tele energiával,boldogan...Kép

petergabi

sziasztok!
ma mégsem lesz doki projekt, mert gyerekek is és én is betegek vagyunk, köhögünk, mint a kehes lovak. Igi már egyre kevésbé, a kis szenya, ő hozta a virust, most meg már jót röhög rajtunk...KépKép
Vera,
aranyos vagy, h értem izgulsz, de ha ezt teszed, annak drukkolj, h ne legyen senki!!! Ennyire nem szúrhatok ki már meglévő gyermekeimmel, csak azért, mert FIÚK!!!!KépKép

szépséges hóból ronda, kakás latyak lett!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jön a 7. fog is. Kép
Eddig csak négy volt, de az hónapok óta, most meg naponta jön 1-2 új fog. Ez is vicces, mert ez is nagyon hátul jön, csak épp ez alul. De már legalább van némi logika benne, tengelyesen tükrös az előzőre. Kép
neet
neet

Macs,
te a beszámolós macskapocak érdemrendet érdemled ki. Kép
neet
neet

Pgabi,
ne törődj vele, a gyerekre jó lesz a pulcsi Kép
neet
neet

De uncsik vagytok! Itt monológozom magamban.
neet
neet

Zsebi, ezt én is tudom, de: volt egy csomó egyéb nyavalyám is a fél petefészek mellett, amim megvan, csak nem működik(nem is fog) és a doki nem javasolta a tabletku szedését. Kb.98-ban szedtem utoljára tablettát. Másrészt, ha egy-másfél éven belül tervezzük a pocakba a babát, akkor nem is lenne értelme elkezdeni egy normál hormontartalmú tablettát. A minipillről meg csak hallottam eddig,hogy van Kép köszi Jucus Kép

Dóri, hát így Kép mivel a ciklusom egyébként is 15-32 nap között ingadozott, aztán tavaly júli.-tájt leállt egy időre a másik petefészek működés is, így biza nehéz pontosan számolni Kép de Fülöppel minden rendben, szorgosan rugdalja az nst fejet (is)és esze ágában sincs megnézni, milyen a kinti ronda latyak, mikor van neki jó kis légkondis, full extrás lakása Kép

Neet, akkor mindjárt varrok is magamnak egy egyenpólót Kép,ha kész lesz, bemutatom Kép

Gabi, látod ez egy univerzális családi darab, mosásonként más-más családtagra jó Kép ha eléri az újszülöttméretet, átveszem Fülöpnek Kép

ja és jó fogzást mindenkinek Kép
macskanyu

Zsanci,
én mindig azért izgulok, hogy úgy legyen, ahogy a legjobb Kép gyógyuljatok!!!

Macs,
arra kell vigyázni, hogy szoptatás alatt bármikor teherbe eshetsz, tehát szerintem igazából azt kell mérlegelni, hogy örülnétek-e, ha ilyen hamar kopogtatna egy újabb baba, vagy inkább nem, és a fogamzásgátlást e szerint intézni. De a dokiddal a 6hetes kontrollon úgyis lesz róla szó Kép

Pgabi,
mert én ilyen energikus meg jókedvű vagyok ebben a kaka időben is Kép

v
kisün

Kisün, egyenlőre nekem Fülöp is elég,/ lenne, ha megszületne végre/ Kép
macskanyu

Kisünöm,
terád nagyon jó hatással van a kaka idő. Kép
neet
neet

Macs,
én most lehet, h hülye vagyok,de Fülöp az első baba, ugye? Most valahogy azt hittem, a 3. Kép
neet
neet

Macs,
és teljesen máshogy képzeltelek el, de most megnéztem a profilod és jé! ezt mondtam magamnak.
Azt hittem fekete vagy, vagy legalábbis barna, és rövid hajú. Ennyit a megérzéseimről. Kép
neet
neet

Sziasztok Lányok!

Remélem, már senki sem haragszik rám, amiért annak idején durván berobbantam az életetekbe - és főként Zsanciéba - az elborult agyammal... Még ma is csóválom csak a fejemet, mikre vagyok néha képes Kép

Én ágyban vigadozom a rossz helyen fekvő méhlepényemmel, így nincs mindig kedvem netezni, meg felejtős is a természetem az utóbbi időkben.

Karira már nem tudok semmi szépet kívánni, de az új évhez mindenképpen minden jókat Nektek!

Vikó

indianyo

Neet kedves Kép Kép persze, a harmadik Kép
Szerintem egyenlőre ne nyiss váteszközpontot Képés könnyen beszél az, akinek a profiljában nincs önarckép Kép
macskanyu

Macs,
addig jó, amíg nincs önarcképem... Kép áh, ez csak szerénykedés, mert elképesztően bájos arcom van. Kép
neet
neet

Gondolom, nem akarod, hogy a topicban kitörjön a tömeges önértékelési válság Kép Kép Rendi vagy Kép
macskanyu

Be is teszek egy sokkal jobban sikerült képet, mint ami a profilomban van Kép

Kép

épp kertészkedek.. Kép
macskanyu

Macs,
ez nagyon jó! Kép
neet
neet

<font color="0000ff">Macs!
Köszönöm a leírást! Kép Meg is csináltam este. Reggel képtelen vagyok, mert babával együtt kelek és egyből szopi van, nem torna... Kép
Érdekes a bogár. KépKépKép Jót nevettem rajta. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Kijöttünk nagynénémékhez, hogy ne otthon punnyadjunk ketten Timivel! Olyan vacak idő lett, meg tök sötét van! Pfúj!Kép

Kisün!

Köszönöm a választ! Inkább nekem fárasztó így, hogy Timi napi fél-1 órát alszik max! Az hogy így korán kell letenni, 7 körül igazából jó is, mert utána meg tudok csinálni egy csomó mindent, ami napközben elmaradt!

Szia Indianyo!

Nehéz lehet a fekvés!Kép Én biztos megőrülnék, ha feküdnöm kellene, eléggé pörgős típus vagyok! Mennyi idős is most a pocakod?

Dora!

Aranyos a kép!Kép
Bcg-hurrá!Kép

Votiv!

Nagyon klassz az a felső, amit kaptál!Kép

ILdi
ildi76

Hahó Csajszik!
Azt hittem az ünnepek alatt itt nagy hallgatás lesz, erre alig győztem visszaolvasni a termést Kép
Nálunk otthon "számítógépbekapcsolási tilalom" volt, most Anyukáméknál vagyunk - Apa elment távolabbi rokonokhoz, és oda nekem nem volt kedvem, pláne nem a gyerekekkel, meg ebben a trutyi időben - úgyhogy most idemerészkedtem a géphez...Kép

Macs!
Én már azt hittem rég megszültél!!! Kép Erre itt virgonckodsz! És ha még nagyon aktív vagy, akkor küldenél nekem is egy tornás mélt??? Előre is köszi! Kép

Votiv!
Miket nem hallok??? Kép Persze most nem is tudom mit írjak, mert látom nem könnyű a helyzet, de remélem jól alakulnak majd a dolgok! Kép

Zsanci!
...akkor Neked meg én is drukkolok, hogy ne legyen semmi...Kép
És ha majd mész dokikánkhoz ugye megkérdezed majd tőle, hogy nézegette-é a tablót? Kép

Ildi!
Petra se volt még 1 éves mikor már csak 1x aludt egy nap, igaz eleinte még 2 órát is, de hamar 1 lett belőle...Most meg már egyáltalán nem alszik napközben Kép

Jaj, és még annyi mindenkinek akartam írni, csak közben elfelejtettem...Kép

Nálunk jól teltek az ünnepek, csak iszonyú fárasztóan...és sajna Petra iszonyatosan felpörgött, 24-e óta nem eszik normálisan, mert nincs ideje, és sajna minden napra jut egy örjöngős hiszti Kép Pedig kari előtt már annyira úgy tűnt, hogy kezd helyreállni benne a lelki harmónia...erre most ez bezavart...és még 30-áig mindennapra jutnak vendégek...

Doni nagyon fogzik, néha szinte ömlik a nyála, viszont még egy sem jött ki, bár már nagyon fehér az ínye...ja és pár napja próbálja magát négykézlábra húzni és mászni, csak épp a fejét nem mindig emeli hozzá, így nagyon mulatságos fejenmászás lesz belőle...de szerencsére ő is nagyokat röhög magán Kép

Na, megyek, még Szilveszterig biztos benézek, mert azér hiányoztok ám nagyon!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Nincs valakinek egy kölcsön Vodafonos telefonja?
Szervízben azt mondták,hogy min.10.000 lenne javításaKép
Köszke:
Juc
20170114224602

Bogárka aktivitásom jeléül elküldtem a mélt Kép
macskanyu

Ildi, ma 26 hetes a férfiembör a pocakban Kép Nem kell egyébként mindig feküdni, ülni is lehet egy kicsit, csak álldogálni meg jönni-menni tilos, mert hogy a fránya lepény rajta fekszik a méhszájon, és ugye ha kinyílna... akkor nagy baj lenne. Emiatt viszont sajnos a császármetszés veszélye fenyeget bennünket Kép Mindennnap beszélek a pasikám fejével, hogy markolja meg a lepényét és vigye feljebb egy kicsit, hogy együtt szülhessünk... Idáig még rendesen szót fogadott a kicsike, hátha most is jó fiú lesz Kép

Kérdésem a kórházzal kapcsolatban: volt-e közületek császármetszése valakinek? Én rendes szülés esetén midnenképpen itt szeretnék szülni, annyira bízom a természetben és a környezetben is, de ha császárról van szó, akkor problémás babáknak itt nincs ugye osztály? (emlékszem az egy hónappal ezelőtti szörnyű-szomorú leírásra a pici babáról, akit át kelleett vinni a Tűzoltó utcába Kép) és akkor mégiscsak jobb lenne egy eleve erree szakosodott kórház.. szóval elég tanácstalan vagyok, mondjuk, még várunk a döntéssel, mert hátha megoldódik az ügy.

Ha van ehhez valami élményetek, vagy egyszerűen csak tanácsotok, nagyon köszönöm előre is...

Kép

V.

indianyo

Jucus, nekem csak egy pannonos van, ha tudsz kezdeni vele vmit..
macskanyu

Indianyo:miből gondolod,hogy "problémás"lesz a baba?A császár miatt v. estleg egy/ isten ne adja/ koraszülés miatt?Mert erre valóban nincs berendezkedve a kórház/én írtam a Tűzoltó utcát!Kép/Neet:a hisztiről csak annyit:ma arra keltem,hogy simán hozzám vágta Dorka a cumiját,a kiságyából!Nem pattantam ki azonnal ahogy Õ felébredtKépmértani pontosságal homlokon csapott veleKépKép

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: