A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szilcsike
Hát a kajálással én sem spóroltamKép Többször is degeszre ettem magam. Jó munkát, de csak óvatosanKép

Pihiben nem lesz hiány!
gtünde

Szilvácska!

Holnap megyünk legeslegelőször a BMC-be és ott is még csak az Andrológushoz! Eredmény még fogalmam sincs mikor lesz! De nagyon aranyos vagy! Kép

Vegyek egy tesztet? Tényleg?

A cisztának én is nagyon örülök, mármint, hogy magától eltünt. A szonográfus nagyon aranyos a Rókusban mindig megmutogatja, mi hol micsoda! Szépen láttuk a vezértüszőt is!

Remélem kiskatonám is megnyugszik! Most attól fél, hogy mivel soha nem járt szoliba a karácsony előtti barnulás (3x15 perc) okozhatott gondot! Hiszen a melegvizes-kádas fürdést se javasolják!
Vélemény?
mot

Mot Kép
Végre leesett, hogy talán tesztet is vehetnél Kép
De csak a holnap reggeli vizeletből csináld meg, mert az a biztosabb, hiába van ráírva, hogy bármikor!
A szoliról nem tudok nyilatkozni. Azt tudom, hogy a szauna nem tesz jót a kiskatonáknak, de a szoliról semmit se nem. Kérdezzétek meg feltétlenül holnap a dokit!

Kép
Kép
szilva069

Jó, hogy újra itt vagy!

Holnap 3-ra megyünk! Azt hallottam elég sokat kell várni! Nagyon kiváncsi vagyok és remélem minnél hamarabb adhat mintát az én kis drágám!

Viszont csak holnap után tudok beszámolni az eredményről!

Tesztet még nem akarok, sajnos idén - kalandos -hónapok alatt elég sokat vettünk és nem volt jó a csalódás!

Majd kiderül, hogy beborul! Kép

Szakad a hó!
mot

Mot bocs, hogy belekontárkodok a beszélgetésetekbe, de ha logikusan végiggondoljátok, akkor ti is rájöttök, hogy a szolizásnak semmi köze nem lehet (elvileg)a párod eredményéhez. Az igaz, hogy a túlságosan nagy meleg nem tesz jót a spermiumoknak, de a szolizásánál egy kicsit más a helyzet, ott a csövek ontják úgymond a fényt és ezzel együtt a meleget és nem közvetlenül a párod gatyáját és a benne levő dolgokat melegítik célirányosan. A forró ülőfürdő és ezért a szauna is kerülendő ilyenkor... Szerintem....
banyanya

Sziasztok!
Tündike baba!Nekem is küldenél naptárt?Írtam ma is mailt,megkaptad?
Mot!Nem szabad feladni soha,és sajna a csodákban hinni kell! KépHisz egy babához érted?! Kép
Szilva!
Te szegény...dolgozol,Én szerencsés vagyok,mert bölcsi zárva van!
Nekem se jött még meg!
na pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Banyanya Kép köszi! Logikus! Kicsit már össze vagyok zavarodva én is! Szegénykém elég nehezen viseli ezt a helyzetet! Remélem holnap már okosabbak leszünk.
Megtudjuk végre, hogy mi a menetrend!

Kandi72 Kép
Nagyon köszönöm a bíztatást!! Jól esett!!

Még mindig szakad a hó!
mot

Sziasztok!
Újra itthon vagyunk, férjem dolgozik, gyerekeket végre lefektettem. Kimerítő volt ez a karácsony, főleg, hogy Jankával a szentestét az ügyeleten kezdtük, de már jól van.

Mindenkinek további szép napokat kívánok!

Sackó, már remélem ott a baba!Kép

Noémi, köszönöm, én is többet járok ide, itt már mindenkit jól ismerek, meg szeretek isKép
Kb. két héttel járhatok előtted, de lassan kezdek jobban lenni. Már nem állandó a hányinger és émelygés,csak időnként jön elő. Lassan majd ez is elmaradKép

Szilva, szorgos vagy, ez már az új babáért történik úgyisKép, tars ki!

Katka! KöszönömKép Persze, hogy jövök!

Kép
Kép
Kép
amica

Mot Kép
Sajnos néha megzavarnak, és dolgoznom kell egy picit Kép
Csütörtökön várom a híreket, remélem minél előbb megtudjátok az eredményt.
Ha tudsz még várni a teszteléssel, akkor türelmet hozzá!
Itt is szép nagy pelyhekben hull a hó!

Kép
Kép
szilva069

Kandi Kép
Igyekszik az ember, neked jó pihizést a hétre!

Amica Kép
Örülök, hogy végre egy picit jobban vagy Kép
Ha csak egy kis munka lenne az "ára" a babának, örömmel dolgoznék a nap 24 órájában Kép
Puszi

Kép
Kép
szilva069

Mot! Meg tudlak érteni.Kép Az ember már azt sem tudja, hogy kit keressen fel, kinek higgyen, miben reménykedjen. Főleg, hogy előtte hónapokon keresztül (vagy még huzamosabb ideig) abban a hitben ringatta magát, hogy a statisztika szerint annyira kicsi az esélye annak, hogy pont neki ne sikeredjen a baba...Kép Hmm, sokan vagyunk így... De szerintem meg fogtok könnyebbülni és nyugodni, ha végre érzitek, hogy olyan szakemberek foglalkoznak veletek, akiknek ugyanaz a céljuk mint nektek, vagyis minél előbb babátok legyen!
banyanya

Mot!
A spontán babásoknál,a spermaszám nem számít!Csak az inszemeseknél-lombikosoknál nézik....és akár sok-akár kevés,nem bizti,hogy lesz baba az első.....negyedik próbálkozásnál...és amikor az ember feladja,becsuszik egy spontán...szinte véletlen baba! KépKépKépPszichés oka is lehet!KépNyugodj meg és legyél kicsit türelmes....tudom könnyű mondani,de ha ismernéd az Én historiámat is...tudnád,hogy 92-től 4-szer vetéltem,és fiam Nati 98.novemberben született meg!...és megérte kivárni!KépKépKépKép
Nyugi,lesz babád !!!!

Szilva! Jó munkát,de módjával....más is oda férjen ám!!!!Kép
Hányadik napnál jársz?
Amica!
Ügyi csaj vagy....sok erőt Neked!Kép
Szakad a hó,csuszik az út,vigyázzatok magatokra!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Amica
Remélem, Janka már sokkal jobban van. Az is jó, hogy rókakoma is lassan továbbáll. Talán valamelyikünket megtaláljaKép

Kandi
Mingyá' nézem a levelet, naptár megy.Kép

BanyusKép
Szia!

Mot
Irigylem a türelmedet. Babcsibe biztos nem bírná kiKép

BabcsibeKép
Nagyon klassz lehetett a Karácsony az új lakásban. Örülök, hogy végülis összejött. Januárban várunk!!!
gtünde

Itt is esik, végre!! Annyira klassz!!Kép
gtünde

Kandi Kép
Ne aggódj, csak dolgozgatok Kép
Ma van az 50 cn-om.
Nem hangzik valami jól, ahhoz képest, hogy mindig napra pontosan érkezett Piri.
Te hányadik cn-ot taposod?

Kép
Kép
szilva069

Tündi!
Okés nézem a naptárt!
Itt látni se lehet-úgy szakad....kicsit mostanában tévednek a meteorológusok....még,hogy szent este fog szakadni!Tegnap is mocsok idő volt....ma meg csodás mesebeli!
kandi72
Budapest III. kerület

Szilva!
57.napot,de még ha 62 elött megjön....akkor még statisztikát javithatok....magamnál! KépKépKépKép
Neked bizti nem volt Pé-d?
kandi72
Budapest III. kerület

Mára eltűnök!

Mindenkinek - legfőképp Szilvinek - köszönöm a tanácsokat, hozzászólásokat!

Jó hogy vagytok!!!!! Kép

Csütörtökön jelentkezem!
mot

Kandi Kép
Akkor bele kell húznod, mert már csak 5 napod van a rekordteljesítményig! Nem tudom hova jár ez a nyomikosaras?
Pé ügyben nem tudok nyilatkozni. Nem nagyon szoktam megérezni, meg nem is figyeltem magam e téren.

Kép
Kép
szilva069

Mot Kép
Szia, és sok szerencsét holnapra!
Várjuk a híreket!

Kép
Kép
szilva069

Szióka Lányok!
Remélem mindenkinek jól telt az ünnep!KépJó már egy kicsit olvasni benneteket,már teljesen elvonási tüneteim voltak!Kép

SzilvaKép
Te szegény, h ilyenkor is dolgozól,de jó cél érdekében teszed!Kép

Mot
Próbálj kicsit lazitani,biztos neked is nem sokára már ott csücsül a babád a hasidba!Kép

AmicaKép
De jó,h már jobban vagy!

BanyaKépGtündiKépAndiKép
Sziasztok!
Vendég

Szió Ella!
Üdvözöllek körünkben. Azért tessék engem is sajnálni.KépKép Én is dolgozom, igaz itthon. Gyártom az egyetemi házi dolgozataimat... Jaj, de utálok tanulni!!!
Különben hogy vagy? Mi a helyzet veled? Kipihented magad?
banyanya

BanyaKép
Fúúú, nagyon rossz lehet tanulni!SajnálakKép
23-24-én tropára hajtottam magam,de azóta +nem csináltam semmit csak pihiztem,kajcsiztam tévéztem,na +persze apát szeretgettemKépReméljük a tegnapi hasfájás a pé-t jelentette,örülnék neki!minden hóban éreztem vmit csak éppen pé-m nem voltKépNa majd most meglátjuk!
Nálad mizú?
Vendég

EllaKép
Na végre vki sajnál!KépKépKépAzért bevallom, én is pihiztem pár napot: vidéken töltöttük a rokonoknál az ünnepeket. Vhogy a gyomrom azért nemigazán tudta magát kipihenni.Kép Én is általában majdnem minden hónapban szoktam vmit érezni, de mindig kiderült, hogy feleslegesen.Kép Én inkább a következő ciklusomtól kezdek bizakodni, mert akkor kezdem el a Clostit.Kép De az majd csak január közepe táján lesz... Addig inkább morgolódok a tanulás miatt.Kép
banyanya

Banya!
Na ne morgolodj már!KépAkkor hajrá januárra!!!
Vendég

Szegényke Banyanya!
Csatlakoztam a sajnálok táborába!Szedsz memória javítot?Nagyon jó homeopátiás szerek vannak,Nekem csodát művelt....nem ásítoztam,nem voltam fáradékony és még az agyam helye is fogott!KépKépKéppróbáld ki!
kandi72
Budapest III. kerület

Ella, Kandi! Köszönöm, köszönöm az együttérző szavakat.Kép
Kandi
Nem szedek semmilyen homeopátiás szert, inkább bízom az elmém erejében.Kép
banyanya

BanyaKép
Mit tanulsz?
Te kis szerény!Kép
Vendég

Noémi22
Én is szeretnék már ilyen UH képet. Gratulálok!!!Szilva069
Merional érdekelne engem. Most nem igazán szeretnék menni ügyeletre beadatni, jó lenne ha itthon sikerülne. Csak még nem csináltam és nem tudom milyen tű kell hozzá, stb?! Gondolom mehet bőr alá is... vagy tévedek?!
Kriszti
Már nem is tudom milyen régóta várom a leveledet, gondolom nagyon elfoglalt vagy! Kép Kép
De azért egy barátnőre van egy két perced.........

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

EllaKép
Gyógypedagógia egyetemi kiegészítő képzésen tanulok.
Jaj, képzeld hogy jártam! Az egyik könyvemből hiányzik 20 oldal, és csak most vettem észre. Naná, hogy az a 20 oldal, ami nagyon fontos lenne. No ezt nevezik Murphy törvényének...Kép
banyanya

Banya
Ez elég nehéznek hangzik!Azért betudod szerezni vhonnan azt a részt?Tudod fő a nyugalom!!!!!Kép
Vendég

Ella
Nem mondanám, hogy most a nyugalom mintaképe lennék... Kép De tudod egy ilyen agynak ez a kis akadályocska meg sem kottyanhat!Kép
Vagy talán mégis?Kép
banyanya

Banyus
Mi a könyv címe? Nincs esetleg fent a neten?
gtünde

Vagy miről van benne szó? Mert arra is rá lehetne keresni.
gtünde

Banya
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,bocsika!KépTeljesen kiment a fejemből,h egy nagy gógyival állok szembe!!!!Kép
Azért ne feled az idegesség árt a szépségnek!Kép
Vendég

Tünde aranyos vagy, de már kiderítettem, hogy holnap szerencsére legalább (elvileg) a Pedagógiai Könyvtár nyitva lesz, így le tudom másolni a hiányzó oldalakat... A könyv címe különben nagyon izgalmasnak tűnik: Kép Gyermekkori beszédészlelési és beszédmegértési zavarok
Ella csak ne feledd kivel is állsz szemben!Kép
És különben is még szerencse, hogy egy banya szépségének ez a kis közjáték meg sem kottyanhat!Kép
banyanya

Banya!
Minek tanulsz egyáltalán?KépNeked ezt kisujjból vágnod kéne!Kép
Akkor ma már nem is tudsz miből tanulni?Gondolom sajnálnád,mi?Kép
Vendég

EllaKép Hát tényleg iszonyúan sajnálnám. De még szerencse, hogy mindig van miből tanulni!Kép
banyanya

/Nyanya/BanyaKép
ez h tetszik?Bocsika,de nagyon szenvedek! Na ok hagylak tanulni,inkább elmegyek fürcsizniKép
Vendég

Ella jó fürdést! Ne szenvedj azért annyira! Megteszem helyetted inkább én!Kép
banyanya

BabcsibeKép
Ha jól számolom, már a 33. napon vagy!!!! Ha benézel, akkor üzenem, hogy tessék tesztelni, ha még nem jött meg.

Jó fürcsizést Ella, Banyus, Neked meg jó tanulást!
gtünde

Wish Kép
Mi újság veled??????

Mi még mindig egyben. Kép

Ági
39+5

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!
Noi írt,hogy a bébije már és szépen növöget!8 + 5napos!és boldog,és csak 30.-án lesz otthon!
Ági!
Néztem a képet,nem semmi hatalmas lakása van a kicsi fiacskádnak!Mi lesz máááááááá,bent marad?KépÜgyi csajszi vagy!Kép
pusza!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi72
Ha pszihés, akkor mit lehet tenni ellene? Neked hogyan sikerült? Befolyásolja a teherbeesést?

kagyló

Pkági
Mikorra vagy kiírva?

kagyló

Kagyló!
Könnyű azt mondani,hogy ne akard....mert olyan nem létezik....de ha lefoglalja magát az ember...talán....de itt sok lány fordult szakorvoshoz!-és jót tett Nekik!Van egy lányzó S_norka,már az örökbe fogadásra gondolt...és lombikja sem sikerült.Elkezdték szervezni az adoptálást,tanfolyam stb. és spontán lett babás!Olvass bele az öri babásokba,ott az arhivumban megtalálod.Járt Õ is pszichologushoz is,ha jól emlékszem!Szóval sok-sok dolognak passzolnia kell,ha akarod...ha nem akarnád,már babás lennél...Nekem mindig ezt mondták!
4xvetéltem,5x-re inszem(hormonokat kaptam végig,mert a harmadik-második baba is meglépett belőlem! KépKép )
Babcsibe,remélem jól elterelődött a gondolatod....mutasd meg,hogy kell kikapcsolni...tesztelj egyet!Kép-és bebizonyosodik,hogy tuti jót tett Neked a költözködés,sok munka!
na pusza!
kandi72
Budapest III. kerület

2 nap múlva kéne ,kibujnia a kis Dominik-nek!KépKépKépHa jól tudom!KépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Tündike!
Megírom reggel a regényemet és küldöm!Naptárt köszönöm szépen!
pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Basszus!
Eltűnt az üzim. Kép
Nem bírom most mégegyszer végigírni. A lényeg az, hogy szar a görbém. Tiszta hormonzavar. Ilyen még nem volt. Csak lennék túl már azon a laparon...aztán indulhatna vmi kezelés!!!Kép

Kép
vizkriszisback

Jó reggelt csajok! Kép

Sajna ma ismét pötyögés! Ki érti ezt? Tegnap semmit (33.nap) Elötte hancúr után rózsaszín + pici piri. Még előtte 3 napig rózsaszín pötyögés!

Na majd legközelebb!

Ki tudja mit jelent az, hogy a sperma érési, termelési ideje 72 nap?
mot

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: