A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ja, és az még 2004-es, átszerkesztem neked 2006-osra, oksi?
gtünde

Sziasztok
Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kép

kagyló

<font size="+1"><font color="ff0000">Mindenkinek Szeretetben és Békességben Gazdag Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

Az Álmok és a Csodák Ideje,csak bízunk egy kicsit benneKépés valóra válik!!!
Puszi</font>
</font>
Vendég

BÉKÉS,BOLDOG KARÁCSONYT,ÉS ZEBRÁKBAN GAZDAG ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK: puszika:Kriszti
Kép

KépKép

KépKép
okr

Kedves Mindenki!
Boldog, örömteli ünnepeket és babucikat kívánok Nektek az új esztendőben!
Banyus
Kép
banyanya

Sziasztok!
Mennyi jó kép!

Tüncsi köszönömKép! Nagyon szép let!!!!!!!!!!!

Nem tudtam tegnap már megköszönni, Janka nagyon lázas, ma már az ügyreletre vittem, de annyian vártak, hogy hazajöttünk. Remélem a láz hamar elvégzi a dolgát és szép esténk lesz.
Az ajándékot már reggel megkapták, sikerült együtt fáért mennünkKép!
Mindenkinek boldog karácsonyt!

Kép
Kép
Kép
amica

KépNyugodt Békés vacsorátKépÁldást Rátok!KépANDI
kandi72
Budapest III. kerület

Amica!Jobbulást Jankának!
kandi72
Budapest III. kerület

Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen.Az angyalok ma táncra kelnek,gyertyafénynél énekelnek, mosolyogva mondják néked:Békés Boldog Ünnepeket!

Erdő szélén ezüstfenyő,havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja.Képzeld el, hogy ott állok, és Boldog Karácsonyt kívánok!

Nincs édesebb ünnep e világon, mint a fehér csillogó karácsony!Édes otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok.Boldog Karácsonyt!

<font color="119911">Csillagszóró szórja fényét, áraszt szeretetet s békét. Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet:
BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!</font>

Leszállt egy angyalka és azt súgta nékem, gondolj ma azokra kik szívedbe férnek: Eszembe jutottál te és családod, ezúton kívánok boldog karácsonyt!

....egy pár sms versike!
kandi72
Budapest III. kerület

Boldog Karácsonyt!

TündiKép
Aranyos vagy, köszi. Bocsi, úgy emlékeztem benne van az emil-címem. mofly@freemail.hu

Kép
mofly

Boldog Karácsonyt kivánok mindenkinek!Kép

Kép
lara26

Kellemes ünnepeket mindenkinek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok Csajok!

Csak egy gyors bekukk, hogy mindenkinek utólag is boldog Karácsonyt kívánjak!!! Nagyon hiányoztok de sajna csak januárbna lesz netünk legközelebb, most a nővéremtől írok, hogy tudjátok nem vesztem el és gondolok rátok. Kedden beköltöztünk az új kecóba, nagyon szupi. Szép Karácsonyunk vanKép Képzeljétek még hőmérőzni sem volt időm és erőm, meg tesztelni semKép hihihi...

Nagyon sok puszi mindenkinek és ahogy tudok jövök!!!KépKépKép

AmicaKép
Gyönyörű a babócád!!!!!

Saci te is hiányzolKép

Ötyecsajszik!!!Kép
Sok puszi

és mindenkinek a legjobbakat!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok
Olvastam, hogy elég sokan adták már be maguknak az injekciót, vagy a párjuk. El tudná valaki mondani, hogy hogyan kell?

kagyló

Sziasztok!

Először is, szeretnék mindenkinek egy babákkal teli nagyon boldog új évet kívánni. Sajnos lemaradtam a Karácsonyi üdvözletekről, remélem mindenkinek nagyon szépen telt.

Gyorsan írok pár szót magamról, mert nektek is tartogatok ám valakit Kép.
Ne aggódjatok a felszedett felesleges kilók miatt, a rosszullétek alatt annyira keveset fogtok enni, hogy minden felesleg lemegy. Legalább is átalakul. Kép Pláne most, Karácsonykor, képzelhetitek, összesen ettem annyit, mint máskor egy nap alatt. De nem baj, nagyon klassz ám!

Felteszek egy képet a babucinkról, ez múlt héten hétfőn készült, holnap megint megyünk UH-ra, Szilvának majd küldök sms-t, hogy minden ok, mert utána elutazunk néhány napra, 30-án jövünk csak haza.

Először is, lányok Kép Most én vagyok a soron, elnézést, ha valakinek nem tetszik, annak idején én is megkaptam a fejmosást kismamáktól, akiknek már könnyű volt ilyeneket mondani, szóval:
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!

Remélem mindenkinek jutott belőle! Halljátok???
MINDENKINEK LESZ BABÁJA!

Csak erre gondoljatok! Persze néha sz@r, még annál is sz@rabb, sőt, aztán még igazságtalanul is sz@rabb, sokan vagyunk, akiknek át kellett élnie ezt a szörnyűséget, remélem nem lesz már senki ebben a topikban, beleértve magunkat is.
Nagyon nehéz, mi is 3 éve várunk erre a babára, egy biokémiai és egy sikertelen terhesség után. És még mindig számolom a napokat. Ha szükségetek van rá, igen is menjetek el szakemberhez, aki a lelketeket segít! Lehet az pszichológus, kineziológus, bárki, aki további erőt ad, hogy folytassátok tovább! Menjetek át a babás topikba, mind csodababa, és nektek is lesz! Nekünk is lesz!
Aztán majd mi bátorítjuk a friss próbálkozókat, kűzdőket. Nem akarom hosszú lére engedni, de lesz! Ez a biztos!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Szilva Kép írtam a Jézuskának, hogy szégyellheti magát, mert Pirikét jól elkeverte, meg kellett volna már érkeznie hozzád! Azért még mindig drukkolok. Remélem sikerült visszaszerezni az adatokat a gépedre, őrület munka vár rád különben.

Manda Kép a 3 évben benne voltak az inszemek is, 2003. decemberben voltunk először a BMC-ben. Nagyon drukkolok nektek most!

Sackólány Kép hip-hip hurrá, a Karácsonyi inszem tuti befutó! Küldök neked babatapasztókat! aztán felejsd el a szaunát egy jóóóóóóóóóó darabig, plíííííz, majd úgy 1 év múlva, jó?

Mary Kép nagyon drukkolok 30-ára! Várunk a jóhírekkel! Az első is sikerülhet!!!!!!!!!

Kagyló Kép ahol kaptad a szurit, ott megmutatják, hogy hogyan kell beadni. Mi is segíthetünk, írd meg, hogy milyen szurit kaptál.

Amica Kép nagyon gratulálok a babócához! Milyen nagy már! Sajnálom ami Majcsival történt. Azt hiszem nem megyek még a nyári topikba egy darabig Kép. Inkább ide jövök Kép

Potter Kép érdekes amit írtál az eü-ről. Biztosan így is van. Szomorú, hogy így működik, de sajna ez van. További problémamentes terhességet kívánok neked!

Kandika Kép nagyon köszönöm az sms-t, sajna senkinek se tudtam válaszolni, a Karácsony egy nagy hányingerből áll(t) Kép. Most is kűzdök Kép.
Nagyon boldog Karácsonyt és még boldogabb új évet nektek!

Mili Kép veletek mizújs? Rég írtál már.

ÜDv az újaknak is!

És a meglepi Kép
Vendég

Ezt kívánom mindenkinek jövőre!

ÚGy húsvét körül megfelelne?

Vagy mondjuk Nőnapra? Választhattok KépKépKépKépKépKépKép

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Szeretettel:

Noémi és a picibaba, aki itt még csak 18 mm Kép.
8+5 KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Vendég

Noi!
Örülök,hogy jól vagytok!Kép
Szivi az sms-t,nem vártam viszont választ!Kép
Majd hívlak,ha nem baj!
pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Alina Kép neked nem is írtam, pedig nagyon sokat gondolok ám rátok! Hogy szalad az idő! Nagyon gratulálok a babához! Aki gyönyörű! ÉS már milyen nagy! Szuperek a képek!
Nekünk is lesz ám hasonló hamarosan KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Puszillak
Noémi
8+5 Kép

Nagyon boldog új évet kívánok nektek!
Vendég

Noi!
Nagyon édes ez a bébike!
Kiváncsi leszek...tuti fiú!KépKép
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi Kép dehogyis! Bármikor! Te biztosan tudod milyen napi 24 órában hányingeren élni KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Kandi Kép nagyon örülnénk egy fiúnak, de ha kislány, akkor se esünk kétségbe KépKépKépKépKépKépKépKép

Dani lesz, vagy Míra Kép

Neked? Mensi?
Vendég

Noi!
Hála Istennek,Nekem is volt ill. van egy csodám....így tudom,a 9hónapos(hányás-hányingeres időszakot!)!
Sajna 57.napnál tartok.....nem nagyon akar,ez a gyógyszer se hatniKép
Na mindegy....Nati a lényeg!
Teszek egy képet...amit akkor készítettünk,mikor szombat reggel felébredt és meglátta a fát!Kép
puszaKép
kandi72
Budapest III. kerület

Na akkor,holnap hívlak 1/2 10-körül!Jó?
Mira-a bölcsiben menő név,és aranyosak nagyon,a kiscsajszik!Dani is jó....bár van olyan kicsi aki,inkább az ördög nevet kaphatta volna Dani helyett!
kandi72
Budapest III. kerület

Na megyek fürödni!
Még benézek!Kép
Szép éjjelt,mindenkinek!
pusza:Andi
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi Kép dokinál leszünk de UH-on akkor inkább én hívlak utána Kép

NAgyon szép a fátok! És Nati is KépKépKépKépKépKép

Puszi
Noémi
Vendég

Szia Noi!
Mekkora már a babucidKépSajnálom h ilyen rosszul vagy,de azért megéri,Kép+nem sokára talán már elmúlik!
Köszike mindenki nevébe a jó kivánságokat,ari vagy!Képsztem mindenki beválaljaKép
Szia
Vendég

Ella Kép nagyon köszönöm, tényleg megéri a rosszulléteket, erre vártunk már egy ideje, de azért remélem nem tart 9 hónapig Kép.
Neked is kívánok ilyeneket, jó?

Puszika!
Most már le kell feküdnöm, holnap korán kelünk.

Noémi Kép
Vendég

Noi
Kép
Jó éjszakát!!
Vendég

Sziasztok csajszik! Kép
Noémi
Gratula a babócádhoz! Nagyon szép! Egy kis émelygést megér, nem?! Kép
Kandi
Sajnálom, hogy téged is kerül Piri. Ezek a fránya gyógyszerek!!! Hát már semmit sem érnek? Kép

Én ma vagyok /voltam a 14. napon
A hőhörbém nem túl meggyőző...de valszeg megvolt a pé-m. De kit érdekel? Szeretgetjük egymást apuval feszt. Kép Baj nem lehet belőle. Kép
Mindenkinek kívánok nyugodt napokat az év hátralevő részére és hatalmas bulit szilveszterre!!!
Kagyló
Holnap írok mailt. Becsszó. Kép
Pusz:
Krisz

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Ezt történt karácsony előtt:

Kiskatonám ahogy meg volt beszélve elment spermatogramm vizsgálatra. (júniusban 10 millió spermája volt 40% ok! 60% problémás "péterfy kórház" - prosztatagyulladást állapítottak meg (magán andrológus), ki is kezelték (8 hét).
Drága andrológus közölte vele a mostani vizsgálat után, hogy olyan kevés a spermája, hogy ne bízzon a természetes fogantatásban, ő nem tudja ezt kezelni, gyógyszeres megoldás sincs, viszlát!!!!

Nőgyógyászom, mivel érdekesnek tarotta a két eredmény közötti drasztikus különbséget, a Budai Meddőségi Centrumot javasolta. Január végére kaptunk volna időpontot, de mivel látták, hogy párom kissé ki van borulva most szerdán megyünk az andrológushoz!!! Hát röviden ennyi! Elég jó kis karácsony volt! A párom maga alatt van!!

Nem értünk semmit!!!!!
mot

Ja!

Nekem a 28. naptól rózsaszín 1-1 pötty 31. napig!
Egy jó kis hancúrozás után a 31. napon sok-sok rózsaszín egy kis vérrel!!
Ma reggel meg semmi!!!

Ezt sem értem!
mot

Mot Kép
Ez a rózsaszín pettyezgetés nagyon érdekes. Remélem elkerül a mensi!
Párod már jó helyen van, remélem ezúttal sokkal de sokkal jobb eredményt produkál. Asszem 1 hét alatt van meg a kiskatona vizsgálat eredménye a BMC-ben. Holnapra sok sikert hozzá.
Neked voltak már vizsgálatok a BMC-ben?

Noémi Kép
Olyan kedveseket írtál. Köszönjük! Várom az sms-t! Kíváncsi vagyok mennyit nőtt a babuci Kép

Piri nem látogatott meg ünnepek alatt sem Kép Hihetetlen, hogy így szivat. Valószínű csütörtökön megyek BMC-be.

Tüncsibe Kép
Kaphatnék én is cicás naptárt? (köszi)
szilvia.strausz@fitoland.hu

Kép
Kép
szilva069

De jó hallani a hangodat! Én eléggé kivagyok!

Én eddig csak azzal a hülye cisztával "játszottam"! De úgy néz ki minden rendben! Eltünt magától!

Holnap együtt megyünk az andrológushoz! Azt súgták, talán így hamarabb kaphatunk időpontot, lehet, hogy már másnap adhat mintát kiskatonám!

Az a hülye magánandrológus közölte, hogy nem érdekli más eredmény (péterfi) és nem tud mást mondani, elég nyers volt! Semmilyen vizságlat (vér, hormon, kromoszóma) nem volt még a páromnak. Simán ráírta a régi leletére, hogy in vitro szükségessége valószínűsíthető! És viszlát! Persze 8 e ft volt a vizsgálat!

És visszaküldte az én nőgyógyászomhoz! Remek!

Az a baj, hogy nem értjük, hogyan eshetett a 10 millió spermaszám 1 millióra! Félünk!!!

Drágám két hónapja még a cigit is eldobta!!!

Röviden le tudja írni valaki, hogy hogyan működik a lombik program? Mennyi idő?

És a pötyögésemet - ami már ma nincs - se értem, a mellemim majd szét szakadnak!!!!

Írjatok!!!!

Köszönöm!
mot

Mot Kép
A BMC-ben a következő a menete a dolgoknak.
Először is alapos kivizsgálás mindkettőtöknek. Ez kb. 2 hónapot vesz igénybe. Ha a végén azt állapítják meg, hogy csak IVF jöhet szóba, akkor nagyon gyorsan peregnek az események. A lombik egyből kezdődhet. Kb 1,5 hónap az egész (ha minden terv szerint sikerül, mert sajnos egy csomó minden közbe jöhet)
Mindentől függetlenül a jelenlegi tüneteid több, mint gyanúsak. Vegyél egy + tesztet! Sose lehet tudni Kép

Kagyló Kép
Én is magamat szúrtam, úgyhogy ha kell segítség nagyon szívesen Kép Nem nagy ügy!

Kép
Kép
szilva069

Nagyon drága vagy Szilva ! Kép

"1,5 hónap az egész" - ez egy beültetés? Ebből fiztet 5-öt az állambácsi? Ha jól tudom a gyógyszer lesz húzós, kb mennyi?

És sok szabit kell kivenni? Vagy, munkaidő után is megy a dolog?

Írjál!!!!
mot

Mot Kép
Igen, másfél hónap a stimu+beültetés. 5 ingyenes. Nekem 140 e ft-ban volt a gyógyszer. Hát, nem kevés.
Minden vizsgálat de. van, általában sokat kell várni, úgyhogy csak munkaidőben megy. Utána azért még mehetsz dolgozni, csak soha nem tudod mikor végzel. A beültetés után pedig ajánlott a pihi, tehát táppénz legalább 1 hétig.
Bp-i vagy? Mivel foglalkozol?
A BMC-ben egyenlőre csak konzultáción voltatok?
Kinél?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

A lehangoló eredmény után, egyből mentünk a Centrumba! (miután felhívtuk a nőgyógyászom) Még aznap! Ott a recepción meséltük el röviden a történtetet a rossz spermatogramm eredményről! Egy kedves hölgy a pult túloldalán javasolta a szerdai andrológus rendelést!

"stimu+beültetés" írj erről légyszíves! Egy beültetéshez volt 140 a gyógyszer?

Olyan jó olvasni soraidat! Kicsit megnyugtat az információ!

De ugye még van remény, hogy párom eredményeit gyógyszerrel lehet javítani? És nincs kizárva a természetes út? (ezek lehet, hogy hülye kérdések)

Te is nyomod az ipart két ünnep között?
mot

Mot Kép
Dolgozom sajna, éppen azért, mert kell a szabim a lombik miatt. De nem baj, ma még semmit se dolgoztam... Jó, hogy itt vagy, és tudunk dumcsizni.

Akkor még nem voltatok konzultáción sem? Na, már semmit se értek. Írd már le, hogy én szerencsétlen nehéz fejű is megértsem.
Elvileg úgy működik BMC, hogy telefonon kérsz egy konzultációs időpontot, és ott, az egyik dokival megbeszélitek a dolgokat.

Kép
Kép
szilva069

Figyelj Kedves Kép!

Kedvesem múlt hét csütörtökön adott mindtát egy magán dokinál! (Előtte 06.29.)Az eredményt már leírtam! Elkeseredésünkben azonnal felhívtuk (még a kocsiból) a nőgyógyászt, aki mondta, hogy akkor a BMC-t javasolja!

Mivel épp Pesten voltunk, hát bánatunkban odakanyarodtunk. És a recepción....

Tehát az is lehet (remélem), hogy nincs "komoly" gond és abban bízunk, hogy a sok-sok vizsgálat - ami eddig ugye nem volt - után talán gyógyszerrel lehet kezelni a problémát, ha egyáltalán van!

Írjál!
mot

Légyszíves mesélj magadról!!!!!!!
mot

Sziasztok!
Noémi gratulálok a babódhoz. Remélem hamarosan mindegyikünk ilyen képekkel fogja bombázni ezt a fórumot.KépKépKép
Mot ez eléggé lehangoló. Kép Õsszel a férjem is volt ezen a spermaanalízis nevezetű vizsgálaton a Krionál. (Szerencsére vele minden rendben.)Õ 1 órán belül megkapta az eredményt és minden értéket részletesen el is magyaráztak neki.Igaz, ezért fizetnünk kellett, de megérte.
Ha esetleg érdekelne részletesebben a dolog vagy gyors eredményt szeretnétek: a www.krio.hu oldalon tájékozódhattok a részletekről.
banyanya

Mot Kép
Értem. Nagyon szimpi, hogy nem tétlenkedtek, de meg tudom érteni.
Vígasztalás képpen. A barátnőm párja 3 helyen csináltatott sperma-vizsgálatot, és az egyik helyen nagyon rossz eredményt állapítottak meg, ami sehogy sem fért bele a képbe. Remélem nálatok is valami ilyesmi lesz!

Mi 2 éve szeretnénk babát. 1 évig szorgalmasan akcióztunk eredménytelenül. 1 év elteltével felkerestem a nőgyógyászomat, aki 3 hónap Closty-s kúrát javasolt, mindenféle vizsgálat nélkül. Éppen akkor találtam rá erre a topicra, ahol is a lányok inkább a Meddőségi Centrumok egyikét javasolták nekem, mint az ellenőrizetlen Closty szedését. Idén márciusban kaptam időpontot a BMC-ben. Meg volt minden kivizsgálás, ami kb 2-3 ciklust érintett. A férjemnél minden rendben, nálam van a gond. A HSG-nél derült ki, hogy mindkét p.vezetőm el volt záródva, de a vizsgálat során az egyik megnyílt, ezért végigcsináltam 3 inszemet, hátha...
Sajnos nem jártunk eredménnyel, ezért szeptemberben elkezdtük a lombik programot. Tök jól alakult minden. Nagyon jól ment a stimu, és a leszívott 8 petesejtből mind a 8 megtermékenyült. Mivel 35 elmúltam, 3 petikét kaptam vissza a transzferkor. 10 nap múlva 358 volt a HCG-m, ami minden bizonnyal ikerterhességre utalt. Utána 1 hét múlva az UH-on látszott is az egyik petezsák, aztán rá 1 hétre a másik is, és az egyik babónak a szívhangját is láttuk már. Sajnos a következő UH-on már csak a két petezsákot láthatta a doki szívhangok nélkül. 2 nap múlva műszeresen befejezték a terhességet Kép
Most várom Pirikét (már 7. hete), de sajnos még mindig nem érkezett meg, úgyhogy csütörtökön bemegyek a BMC-be, hogy megtudjuk miért is nem jött még mindig +.
Hát ez az utóbbi 2 év történése. Azért én optimista vagyok, hogy hamarosan újra átélhetem ezt az örömet, és, hogy ezúttal velem marad/nak majd a baba/ák Kép

Kép
Kép
szilva069

Nekem pedig a kitartásod és optimizmusod szimpatikus! Kép

Én teljesen le vagyok törve! Minden rokon nemrég szült!!! ÉN IS AKAROK!!!!

Ez a closti (minden egyéb vizsgálat nélkül) úgy látszik sláger minden nőgyógyásznál! Mielőtt a mostani nőgyógyászomhoz kerültünk én is átestem egy kontroll nélküli closti kúrán (tavasszal)! Eredmény egy ciszta és egy orvosi ügyelet látogatás lett! Ott ismerkedtünk meg mostani nőgyógyászunkkal!

2004 októberétől-novemberétől lehet mondtani, hogy próbálkoznunk. És örülök, hogy eljutottunk a Centrumig!
mot

Mot Kép
Köszi a bókot, de mindenki ezt tenné a helyemben, és tesszük is jó néhányan ebben a topicban.
Néha úgy érzem, hogy sokkal többet tudunk már a meddőségi dolgokról, mint sok nőgyógyász Kép
Miért kellett ügyeletre menned?
Én szerencsére csak 1 adag Closty-t kapkodtam be. A BMC-ben is csodálkoztak a nőgyogyin, hogy csak így beszedeti a gyógyszert!?
Ezek szerint nálatok "csak" 2 alkalom kiskatona-vizsgálat volt. Nálad még semmi a sima nőgyógyászatin kívül? Semmi vérvétel és egyebek?
1 év sikertelen próbálkozás után nektek is itt az ideje, hogy komolyabban ráfeküdjetek a kérdésre. Gondolom akkor fogtok majd tovább lépni, ha meg lesz az andrológia eredménye?!
Mi van a teszttel? Nem gondoltál még rá?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

Hát már mi is nagyon kikupálódtunk Kép
Úgy fájt a pocim (ciszta), hogy lementem az ügyeletre ott küldtek át azonnal a nőgyógyászatra! Nem tudom mi lehetett, de a ügyeletes (új nőgyógyász) nagyon meglepődött, hogy semmi hormonvizsgálat, semmi ciklus figyelés (hőmérőzés) és máris gyógyszer... Szóval elkezdtük a hőmérőzést! Rendben is volt minden. Jött a peteérés nyomonkövetés! Hát ott első alkalommal 19.napon meg is találtunk egy 6,5 cisztát ami 2 hónaig meg is maradt. Már a műtét részleteit beszéltük, ami után az ultrahangon nem találta a cisztát! Másnap szonográfus és lám eltünt a ciszta. Azóta két "tiszta", "rendes" vezértüszővel ellátott és kipukkadt ciklus volt! Rendszeres házas élettel fűszerezve! Még nyáron küldte el a dokim páromat spermavizsgálatra. A kis lüke el is ment a péterfibe, ahol a férfi wc-ben sikerült mintát produkálnia. Az eredmény: 30-40 sperma a látótérben, 40%aktív, 60%.....

Irány egy magán urulógus! Prosztatamaszírozással nyert vizeletből megállapította a prosztatagyulladást! Remek! 8 hét kezelés! Gyógyszer aranyáron, két hetene "szex" a doki bácsival! De meggyógyult! Búcsúmondat: Decemberben kontroll! És ez lett! Ezért nem értem az egészet!

Hát ezt most jól leírtam! Ha nem tiszta valami, kérdezz! Kép
mot

Mot Kép
Nem túl fényes hírek, de remélem jobb kezekbe kerültök most! Bízzatok benne, hogy jobb eredmény lesz most! Mikor lesz eredmény? Kérdeztétek?
Még mindig nem kaptam választ, hogy miért nem csinálsz egy tesztet??????????????????????????

Kép
Kép
szilva069

SzicsikeKép
Szép jó reggelt! Elküldtem a naptárat! Hogy teltek az ünnepek? Látom nem unatkozolKép

MotKép
Üdv Neked is! Szerintem is csinálj tesztet!

Noi!
Már miért ne tetszene, ha valaki azt mondja, lesz babám?!Kép Nagyon édi a sztárfotó. Várjuk a mai híreket is! Jó pihenést Nektek és remélem, rókakoma is lassan továbbáll.
gtünde

Mot Kép
Elfelejtettem írni, hogy az nagyon jó, hogy a cisztád magától felszívódott. Szerencse, hogy nem kellett beleavatkozni.

Kép
Kép
szilva069

Tüncsibe Kép
Köszi, megkaptam, nagyon édesek a cicák Kép

Nagyon gyorsan eltelt ez a 3 nap Kép
Jó volt, sokat ettünk, ittunk, és éjszakába nyúlóan társasoztunk.
Most pedig dolgozom. (Már igazából is Kép )
Eddig csak színleltem a munkát Kép

Jó pihizést Bunyikám Kép

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: