A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok Lányok!

Beteg babóknak mielőbbi jobbulást kívánok!Kép

Nagyon édik a képek, amiket feltettetek! Kép

Szenteste nálunk is jól telt! Párom végül 5-re ért haza a melóból, addigra pont kész lettem a kajával, amit még reggel kezdtem el!Kép
Ma meg apósoméknál voltunk! Timi kapott egy hiperszuper repülőgépet, amire rá lehet ülni, meg tolni is lehet, egy csomó féle zenét játszik, meg kormányozni lehet és nyomkodni a gombokat, sőt még az oldalába formákat is lehet bedobni, ami ha jó helyre dobja a baba, akkor zenél...szóval a felnőttek jobban elszórakoztak vele, mint Timi! Õ csak kb. fél órán keresztül tátott szájjal ült rajta!Kép
Most elteszem magam lassan, mert kicsit elfáradtam! És eddig a 2 nap alatt minimum felszedtem 2 kilót, ha nem többet!Kép
Holnap folytatom...nemcsak a hízást, az írást is!

ILdi
ildi76

Sziasztok

Juc, Kisün, Bogárka, Ancsi, Kriszta, Ruz, Fic, Proone

Gyerkőcök csodaszépek Kép Ennyi tehetséges anyukát szerintem egyik topik sem rejt mint a miénk.

MINDENKINEK BOLDOG ÜNNEPET

Betegeknek gyógyulást

Zanza!!!!!!!!!!!

Most látom csak, hogy a ti nőcitek is szilveszterkor lesz 1 éves előre is gratula.Kép Beni is dec. 31-én lesz 3 éves és el sem hiszem, hogy milyen gyorsan repül az időKép

Mi 23-án éjjel díszítettünk és majdnem lebuktunk, a fa félig volt csak kész és Beni felébredt, apa már az ajtóban kapta el hogy meg ne lássa titkos készülődést. Hajnali 4.30-kor aztán volt nagy meglepetés Kép

Kókuszdió Kép
kókuszdió

<font color="0000ff">Tegnap fürödtünk TummyTub-ban. KépKépKép
Kicsit még nagy nekünk, nem volt elég a fejét tartani, de a fejét meg inkább maga is tartja, olyan kis erős lyány. Kép
ÉLvezte, le is videóztuk, nagyon figyel ilyenkor fürdésnél. Kép</font>
Kép Kép

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Ja és a karácsonyi ajándékkal: Kép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Utolóag is Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Letettem a lantot a melóban, úgyhogy mostmár itthon leszek egészen. Remélem lesz időm átjárni ide Öcshöz netezni majd, viszont annyit írtok, hogy esélyem se volt visszaolvasni. Kép
Képzeljétek, hogy majdnem kész lett a babásszoba csak épp két csík tapéta hiányzik, persze azt meg két ünnep közt nem lehet megrendelni, úgyhogy majd ha minden jól megy január 15-re érkezik a pótlás. kissé izglamas lesz, hogy a tapéta előbb jöjjön, mint a babó, mert szeretném ha minden rendben lenne már a szobában mikor elindulunk a H-ba.
Amúgy nálunk minden rendben, holnap megyünk laborra, UH-ra és holnapután első NST-re.

Remélem még két ünnep közt be tudok kukkantani.
Addig is pá nektek és jó egészséget mindenkinek !

Rylie
36
rylie

Kókusz!

Beni nagyon aranyos és én is etől tartottam,hogy véletlenül felébrednek ha éjjel díszítjük a fátKép
Kicsi lányokról kép?

Proone!

Nagyon jó a Tub-os kép!

Rylie!

Várunk,gyere!

Macs talán már a H-ban van?nem jelentkezikKép
MA megyünk anyóshoz(aki egyáltalán nem sznobKép)
ebédelni.

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Nálunk most nyugi van, így bekukkantok. Kép Remélem mindenkinek nagyon jól telik az ünnep. Olyan hihetetlen, hogy most már 3-an ünnepelünk, férjem nagymamája mondta is, hogy tavaly ilyenkor még a pocakomat simogattam. Kép Most meg már itt van egy óriási 11 kg-os Bendi. Kép

És képzeljétek karira kaptam a hiper-szuper fényképezőgépet a férjemtől, amit úgy eltitkolt előlem, hogy nem is sejtettem a dolgot. Kép Ilyen szép fényképet lehet vele csinálni.

Kép

Kókusz

Nagyon helyes a kép Beniről, de ezt az óriási fát, hogy tudod megmenteni a kiscsajoktól? Én nem mertem csak az asztalra tenni egy kis fát, ahol nem érheti el. Kép

Ancsi

Jó bulást Lencsinek, szerintem gyönyörű. És ráadásul milyen csini is. Kép

Hú Jucus

Az az elefántos játék nagyon jó lehet! Panna annyira helyes a képen, Soma pedig egyre jóképűbb. Kép

Proone

Én már bánom, hogy nem vettünk ilyen fürdető dézsát Bendinek, sztem nagyon jó! Kép Látszik, hogy nagyon élvezi a kiscsaj. Kép

Rylie

ne aggódj, sztem megérkezik az a tapéta. Kép Ebben a topikban nem szokták elsietni a babák a dolgot! Kép

ruz
ruzicsky

Ruz!

Bendid nagyon szép kis krapek!De huncut is, a szemém látszik ám és az a férfias kis mosolya!Kép

Tényleg jópofa az elefántos játék,mi is élvezzük.

Ancsi!

Lencsi miért Lencsi?

Jucus
20170114224602

Nagyon édesek a babók, szépek a képek! Kép

Nekünk is nagyon különleges karácsony volt a "nagyfiúval"... Majd megpróbálok én is képet kicsinyiteni és feltenni...

Votiv,
ha olvasol esetleg, Istinek boldog névnapot!!! Kép

Blaye
blaye

Isti nem aug.20? ezt sose tudom... de ha ma, akkor BOLDOG NÉVNAPOT!! Kép

Proone,
az a kis kék-fehér rugi Klárin nagyon ismerős! vagy ugyanolyanunk van, (volt?) vagy valakinek elajándékoztam, és már hozzátok is eljutott? Kép Bár nem hinném, hogy egyedi db, és sose készítettek belőle többet.. Kép

Ruz baba ezen a képen tiszta apja! Kép

Kajás tanácsokat ismét köszi. Kép
További jó punnyadást.
neet
neet

óriáshi hírem van:kari aji a fiamól az volt hogy BILIBE PISILT!!!!!!!!!!!szentesteKépelőszörKép
imádooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom!

abüszkeanya
Vendég

Hello karacsonyi anyukak! Minden fotomodell nagggyon helyes Kép Soma tok nagyfius mar, Lencsi meg allati csajos ebben a szerelesben.

Es minden betegnek mielobbi gyogyulast! Szegenykek, hogy pont most robbantak le. Ancsi, akartam is irni, hogy ne menjetek sehova, ha folyik az orra. Es igen, ahogy Juc irta, nem biztos, hogy 3 masodperc alatt kijon es nem eleg eletartani, bar igenpici meg az az orrocska es Sterimarbol meg ne fujj kettot egy orrlyukba, mert kopoltyut noveszt szegeny, meg fluimarbol is eleg egy, pedig az nem ilyen durvan omlik. Zs, ha ilyen pocsekul van Igi, hogy aludni sem tud, miert nem vitted mar dokihoz?

Gigi, mikor ajanlottad eloszor neki ezt a lehetoseget? Szoval mennyi ido alatt vette ra magat? En meg nem kezdtem bele, de nemtom bilit vegyek-e vagy csak slozszukitotfellepovel... Viszont allandoan oltozik. Mar reggeli utan felveszi a salat meg a kabatot, es ha sikerul lebeszelnem, mert nem megyunk el, akkor legalabb a pulovert es a nadragot biztos at kell venni ket-harom alkalommal egy delelott. Pedig mar elsore azt vettuk fel, ami neki tetszett Kép ebbol a szempontbol allati csajos. Viszont legjobban termeszetesen a jatekautoknak orult az ajandekok kozul, a rendorautot ki sem adta a kezebol. Apa szerint, ha megegy lanyunk lesz, annyi jatekauto lesz itthon, hogy huh... Kép Ja, fa nagyieknal van, minden nap lemegyunk, es nem hagyjuk magara vele, szerintem jobb, hogy most nincs itthon. Es szaloncukor meg mezeskalacs nincs, de nem is adnek neki, itt piskota megy meg kisvakond Kép
moose

Ja, es tegnap elvagtuk a kisholgy hajat elol, mert mar annyira a szemebe logott! Egesz gyorsan ment, tiz perc alatt megvolt, ugyhogy meg nyugoskodnie sem kellett, apa oleben ult, en vagtam es o kozben apa hajat "vagta" Kép persze nem egy mestermunka, majd elvisszuk fodraszhoz, csak gyors "elsosegelyben" reszesitettuk Kép viszont sokkal jobb annal, mint amikor magamnak vagtam le a hajam hetevesen a furdoszobaban a tukor elott egy szeken allva... hu, es van is arrol valahol fenykep... mert engem aztan nem vittek fodraszhoz, ugyhogy sokaig szivtam miatta... lehet, hogy azt akartak, hogy tobbet ne probalkozzak ilyesmivel Kép es tenyleg nem is csinaltam azutan Kép
moose

Ma voltunk anyósnál.NO comment.

Ja és észrevettem,hogy 3 foga lesz a csajomnakKép

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Én sem bírom nélkületek, gyorsan bekukkantok, aztán megyek romizni zapával. Első karácsonyunk szuperül sikerült, leszámítva azt a félórás őrjöngést, amit az új gyerekülés beszerelése okozott tegnap délelőtt, amikor indultunk volna anyóskáékhoz. Végül Vince a karomban utazott Biáig, élvezte, szopizott, aztán szundított egyet, apja megnyugodott, aztán sikerált beszerezni, úgyhogy át Solymárra már ott pöffeszkedhetett benne a kiscsávó. Nagyon jól viselte a nagy családot, 2,5 hónapos Dorottya látán extázisba került, beszélt hozzá, fogdosta, simogatta, nagyon aranyos volt! Kép

Beteg babóknak jobbulást!

Képeken minden babó gyönyörűséges, tegyetek még sokat fel! Kép
Bálintnak külön gratula!

Holnap még leszek, aztán holnap után megyünk Zalába, és majd csak jövőre jövünk vissza. Úgy volt, hogy ma megyünk, de sajnos meghalt anyukám legfiatalabb nővérének a férje (nagyon beteg volt), és az ő temetése lesz 28-án. Nagyon szerettem őt, ezért ott kell lennem a búcsúzáskor, aztán megyünk egy jót pihenni.

Ha tudok, bekukkantok még holnap, de ha nem, akkor cuppantok mindenkit, és mégegyszer NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, EGÉSZSÉGBEN ÉS SZERENCSÉBEN TELJES ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK! Kép
fic
ficánka

Ancsi: azért remélem, hamar rendbejön a gyönyörűséges és nemisnagyfejű csajszid! Kép

Zsebi: holnap vagy holnapután délelőtt bizniszelhetünk! Vincének már a 80 nem igazán jó, inkább a 86, persze ezek a méretek nem mindig jelentik ugyanazt. Mert nem a hosszal, hanem a szélességgel szoktak gondok lenni. Kép

Oxi: hozzunk össze egy talit, hogy jól kibeszéljük ezt az anyós-témát, okés?
ficánka

Ja, nem elvagtuk, hanem levagtuk a hajat Kép

Es Juc, neked nincs is anyosod! Ugyhogy csak mondd meg neki, hogy nem viselkedhet ugy, mintha az lenne.
moose

Moose!

Nem a viselkedésével van a baj,bár az is olyan mint egy csökkent képességűé,na de a tisztaság!!!!!!!!!Ne akard,hogy részletezzem.Legyen annyi elég,hogy Pannát végig kézben fogtuk.Kép

Juc
20170114224602

Jó reggelt, meg jó karácsonyutáni pihit mindenkinek Kép
Még sajna nem vagyunk a H-ban, csak olyan átmenő jelleggel, tegnap is nst, ma is kell menni és állítólag(szülésznéni mondta) be akarnak fektetni Kép Kép azért ezt még lemeccselem a dokival Kép a mai UH-n úgy is kiderül, hogy minden okés egyenlőre Kép csakhát Fülöpke ilyen kis kényelmes csajszi Kép

Összes babák gyönyörűek, Panna, meg Lencsi az ünnepi szoknyácskában pedig egészen hódító Kép

Ha tudok, még benézek, hogy miket irkáltok itt össze Kép

Ezer pussz és szépséges napot mindenkinek

Macs
macskanyu

Juc: ez azért elég gáz, legalább karácsonykor takaríthatna! Kép Pannikó bírta a kézben létet? gondolom, ő azért annyira nem bánta. és hogy áll ez a csajszi, iszonyú helyes a képen, és ami a legfontosabb, boldog Kép

Macs: engem is ezzel riogattak, aztán 41+3 -kor be is kellett feküdni, kb. 2-kor megkaptam a szobát, fél4-kor pedig V beindult magától. és indul a drukkkkkkkkk Kép
ficánka

Azért jó a karácsony, mert nem írunk annyit, és lehet követni a topicot. Kép
neet
neet

Jó reggelt,

Fic, 86-os méretünk nincs még, Brúnó azokat hordja. Pont néztem Vincenzó képét amit feltettél, és megint meg kellett állapítanom, hogy nem Brúnó kinőtt ruháit fogja hordani Kép Kép

Kép
zsebi2004

Zss, ikeaban vasar van 12.27-01.22. "Tobb, mint 100 termek akar 60 % kedvezmennyel", de csak egyet irtak konkretan (exarby kinyithato kanape 29900 helyett 19900).

Juc Kép boldogult nagymamamnak se ment mar a mosogatas, de mondta is mindig, hogy mar nem lat rendesen, ugyhogy nem haragudott meg, ha elmostuk megegyszer a cuccokat eves elott.
moose

Moose!

Az a gond,hogy sajnos nem a szemével van a gond és nem csak a mosogatással hanem mindennel és amióta ismerem.
Egyszerűen botrány az az igénytelenség ami náluk van.nem is értem,hogy ZApa hogy lett igényes.És képzeld,van egy takarítónőnek csúfolt valaki aki jár hozzá,de szerintem csak úgy csinál mintha mivel sosem látni a munkája gyümölcsét.
Na mindegy,csak érzékeltetni próbálom a dzsúvátKép ami náluk van,és akkor nagypapa hülyeségeit le sem írom.Vagy mégis?Soma kezébe csillagszórórt adott amig Zapa és én ebédeltünk,és nem figyelt rá,Soma meg persze megfogta a forró részt.Nem nagyon borultam ki,és ennyit mondott:"nem fáj az annyira".
ÉS akkor a hal fejbevágós ,szemkiszedős sztorit nem is említem.

Fic!

Az a gond,hogy Panna mászna,menne.Annyira nem volt egyszerű kézben tartani.És azt mondta mama,hogy tudtam,hogy jösz(Pannának)ezért feltöröltem a parkettát.ÉS vastagon állt a szőnyegen a sok éves kosz.Kép
Annyira ciki Zapának is,mindig kapkodta fel Pannát ha lekéredzkedett.
NA eldugulok.

Macs!

Aztán gyere és mesélj el mindent,hogy mi volt NST-n!

ZSebi!

Jó a kép!

Juc
20170114224602

Sziasztok!Először is minden kisbetegnek gyors gyógyulást kívánok!Remélem ettől eltekintve mindenkinek kellemesen teltek a napjai.Nálunk egy nagy rohanás az első 2 nap.Szenteste annyira kifeküdt Dorkám mire hazaértünk pestről,hogy képtelenek voltunk felkelteni,így az itthoni jézuska csak 25-én reggel jött hozzá.Kép

petergabi

Na de reggel annál nagyobb volt az öröm!Egyik sláger a babakocsi voltKép

petergabi

De egy idő után minden ajándékot magának akart,jól látszik az arckifejezésén,hogy ki az úr a házbanKépKép

petergabi

Nagymamám 85 éves, istenien főz, de a szeme már neki sem a régi, úgyhogy mindíg mi terítünk és nagyon figyelünk Kép

Még egy kép, aztán eldugulok:

Kép

Brúnó osztotta az ajándékokat, nagyon élvezte Kép
zsebi2004

Votiv:utólag is ISTEN ÉLTESSE ISTIT A NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!

petergabi

Blaye, Neet, most olvastam, és köszi a névnapi kívánságot, tényleg 26-án tartjuk Istit!

Isti szegényke az elmúlt 3 napban nem aludt napközben semmit, és ennek megfelelően délutánra örjöngött is, de vagy mi mentünk vagy hozzánk jöttek folyamatosan, de legalább főznöm nem kellett 1x se Kép
és persze ő akármilyen fáradt volt, mindenkit körbeugrált és játszott az ajándékaival

Isti időközben már 4 önálló lépésnél tart, és nagyon elkezdett csacsogni! a bébitaxi dudájára mondja, hogy cücü, és mikor fel akarom öltöztetni azt, hogy dibbabab! dibbabab!
na, ez vajon mit jelenthet? Kép
ötleteket várok Kép

votiv 8)
votiv

nagyon jó a Ki az úr a házban kép!!! Kép
neet
neet

Gabi, neked is köszi! KépKép

Istipók most se aludt el Kép
hallom, hogy aszondja, láliluliláli-düb-düb Kép

votiv 8)
votiv

Ruzi, én is fényképezőgépet kaptam Kép csak az enyémben nem volt memóriakártya, így nem tudtam használni Kép pech. de a kedvesem ma vesz egyet bele

votiv 8)
votiv

Votiv,
Eszter sem akar manapság délelőtt aludni, ill. van úgy hogy igen, de ha nem, nem erőltetem, úgysem menne. Gratula Isti első lépéseihez!
neet
neet

én most elárulok valamit, mert nem vagyok babonás Kép
asszem el kéne mennem venni egy medi-lab tesztet, mert kb 10-e óta "késik" a menzeszem
most még nem tudom, hogy örüljek-e, vagy kezdjek el nagyobb lakást keresni Kép meg ilyenek, de mindenesetre jobb lenne legalább tisztában lenni a dolgokkal...
na és azt se tudom, hogy adnám be a páromnak...

ja és közben volt némi barnázás is, szóval egyáltalán nem biztos, hogy poz. de ettől még akár lehet az is

votiv 8)
votiv

Juc, Ruz, Gabi, Zsebi, Kókusz, Ancsi, Proone,

édesek a gyerek!!KépKép

votiv 8)
votiv

Moose:de jó,hogy írtad az ikea-t!Pont azon agyaltunk,hogy most menjünk v. csak jövőre.Szerencsére a Jézuskánk is előnyben részesítette más ajándékkal szembenKép

petergabi

Én is akartam írni,hogy annyira édesek a cseppek!Teljesen átszellemülnek a fa alattKépVotiv:ÉLJEN-ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!/legalábbis szerintemKép

petergabi

Neet:képzelheted,hogy mi lesz ha beszéd is fog társulni ehhez az arcmimkához˛KépAnnyira döbbenetes a 2 csaj közti különbség.Orsim olyan igazi,nyugodt,JÓ gyerek volt,mint Esztid,na de Dorka...?!Kép

petergabi

Petergabi,
hm, mostanában nem meséltem annyit Eszterről... inkább Dorka típus. Kép A hisztit már kezdem megszokni, de most brutálisan harap, ha valamit nem engedek neki. Mit csináljak? Üssek picit a szájára? vagy "sírjak"? Vagy nézzek mérgesen? Kiabáljak? Magyarázzam el, hogy ezt nem szabad??? Egyik sem jó megoldás, még dolgozom az ügyön....

viszont: épp most kinőtt hirtelen 2 foga is! Kép Kép Az egyik menetrendszerűen a helyén van, a jobb felső kettes, a hatodik viszont kihagyott pár helyet, és egyből hatos fognak nőtt. (vagy ötös?) Hátul van nagyon, csak akkor láttam meg, amikor hanyattvágta magát (ismét hisztiből kifolyólag, mert letettem aludni...)
neet, a vámpíranyja
neet

Votiv,
csak neeeem??? Nem ér, mindenki beelőz. Na majd jövő ilyenkor, remélem, nekem is lesz ilyen izémicsodám. Kép
neet
neet

Votivval ellentétben én lassan 2 hete abba se hagyom a piros napokat... elkezdtem újra szedni a gyógyszert (novynette) van valakinek hasonló tapasztalata? Az van ráírva, akkor kezdjem el, amikor megjön, majd 21 napig szedni kell, 7 nap pihi, és így tovább. Régen is ezt szedtem, nem volt ilyen "probléma" vele. Szal szedett valaki szülés után ilyet és volt hasonló tapasztalata??
neet
neet

Neet:nálunk az alsó fogak alakultak elég érdekesen.Az első és a második alsó fogak összenőttekKépMost ez a szekszepilje,de szerencsére az orvosunk megnyugtatott,hogy a csontfog valószínű már "normális "lesz!

petergabi

Neet, írtam levelet, megkaptad?

Petergabi, nagyon jó a kép minden az arcukra van írva.

Votiv, Istinek pedig boldog névnapot így utólag is. És szívesen meghallgatlak, megoszhatod velem a kételyeidet, és nem fogok ítélkezni feletedd, bárhogy is döntesz - persze ha van egyáltalán miről dönteni - Kép Kép
zsebi2004

zsebi, ha ma írtad, még nem. de várom. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Mégegyszer nagyon kellemes karit mindenkinek!

Ezt nézzétek meg!Kép
http://www.reuters.hu/card_dom/index_content.html

KépKép
eszti25

zsebi, nem jön mél. Kép
próbáld a citromra, ha a free-re küldted, jó?
ugyanaz, csak citromail a vége.
neet
neet

Votiv!

Én azt kívánom,hgy úgy alakuljon minden ahogy Ti szeretnétek!Kép
Minedkét végkifejlett mellett van egy csomó érvem.Írj,hogy melyik érdekel!Kép
Juc

Juc
20170114224602

ÉS NEET hazudós,Eszti nem is hisztis!Kép
Juc
20170114224602