A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Anita,
a pocakfotók mindig helyénvalók!! Kép Nagyon csini kismama vagy, szép a gyerekszoba és a bútor is! Szerintem nekem sem lesz ekkora hasim! Kép

Ildi,
az a malacos kép nagyon kis gonosz és édes!! Kép

nadine81

Kép

nadine81

Anita! Nagyobb hasad van mint nekem! Kép És nagyon fiús, hegyes! Enyém ennyire nem hegyes!

KépKép
nicika

<font color="119911"> Anita,
nagyon szép a babaszoba és a hordozó is. A pocakodnak gondolom jó kis súlya lehet, nem csoda ha nehezen megy a takarítás! De olyan kis helyes kismama vagy! Boti baba biztos kényelmes elfér ebben a babaházban! Pasi... Kép Kép
Azért holnap csak szép lassan a főzöcskézéssel. Egyébként én se nagyon bírom már a mászkálást. Tegnap este is jó kemény lett a pocim, pedig szinte végig autóztunk. A japán kaja nem rossz, de én csak lightosakat ettem, semmi fűszerest.
Bori,
szép neve lesz a mozgékony babátoknak! Drukkolok, hogy a karácsonyt még a pocódban töltsék a csajok! Kép
Tünde,
vigyázz magadra! Picit pihizz is!
Vas,
jó utat! Mikor mentek?

Elhoztuk a babakocsit, PP Venezia, íme a kép:</font>

Kép
angi79

Lányok,
én azt sem tudom elhinni, hogy 7 hét múlva ekkora hasam lesz, nemhogy ilyen hegyes meg olyan gömbölyű!! Kép

Pussz!

nadine81

Angi,
nagyon szép a kocsi és látom már ott figyel minden a babaszobában! Olyan szép világos, természetes színek! Kép Szép..

nadine81

Köszi csajokKép Elég nagynak érzem én is sokszor a pocót, dehát kell is ekkora ház ennek a nagy fiúnakKép Csak akkor vagyok gondban, mikor belegondolok,hogy még mekkora lesz, hiszen a java még hátra van...

A babaszoba alakul, még hiányzik a függöny (ami már megvan, csak hozzá a karnis hiányzik), bordűr, kép a falra... De azért már így is szép! Főleg Fülessel együttKép Ezt ma kapta Boti karácsonyraKép

Angi: Nagyon klassz a kocsi! Ez is új szín? Szuper,hogy már otthon van nálatok!És ez a babaszoba... nagyon szép!
Ja, igen, gondolom ismerős a hordozó...Kép
Mostanság már én is csak annyit gyalogolok, amennyit az áruházakban, mert mindenhova Tibi szállít, de azért már ez is húzós... És még jan.közepéig vizsgaidőszak... Utána aztán 1 hónap pihi és csak a manóra koncentrálásKép Ti meg akkor már rég babáztok! Jaj, Angi, most különösen sokat gondolok Rátok,mert ugye a 37-38.hét környékén akár má bármi is lehetKép

Nadine: nem tudhatod még, lehet még nagyobb pocid leszKép Én sem gondoltam még 7 hete,hogy így beindul!

Nicika: csak azért lehet nagyobb, mert ahogy Angi is írta: egy kényelmes pasinak a babaházaKép Szintike meg kis csini csajszikaKép Meg amúgy is vékonyabb vagy,mint én!

Ildi: Neked meg ha nem lesz ekkora a pocakod, azért lehet, mert Te is sokkal vékonyabb vagy, és neked is egy csini kis csajszi lakik benneKép
De még kitudja, lehet hirtelen úgy megnő,hogy csak nézelKép Levike nem ül még tűkön?

Én mára már belassítottam a készülődéssel...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jaj, és azt még mindig elfelejtettem,hogy:

Vikó és Viki! Nagyon boldog névnapot Nektek! (Meg, akinek van Viktória rokona, ismerőse...)

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

sziasztok!

Anita
Nagyon szépek a gyerekbútorok, és a pocid is. Jó nagy!!Kép NAgyon jó a szoba falszíne, nekünk is hasonló.

Nadine
Annyira szép a kép amit feltettél!Nagyon tettszik.

Bori
Szurkolok hogy benn tudd tartani a csajokat még egy picitKépVigyázz magatokra!

Angi
Nagyon jól néz ki a babakocsitok és tök szép a gyerekbútor is. Szép a szoba!Kép

Vikó
Boldog névnapot!

Velünk: Nagyjából sikerült, minden felfúrnunk a falra, feltettem a függönyöket, nem vártam Apára, elkezdtem a teraszon a garázsba a rendrakást, mikor hazajött jól leszídott, hogy mért csinálom ezt egyedűl, aztán jött segíteni, és szépen be is fejeztükKép
Nagyon szép lett a kis lakásunk, úgy örülünk neki! Ki is takarítottam, ja és tegnap minden ajándékot sikerült megvennünk, most pedíg hulla vagyok. Holnapra csak az ajándék csomagolást hagytam, vacsira pedíg megyünk anyukámékhoz. Olyan jó lesz!

Ha esetleg holnap nem tudok jönni,

Mindenkinek Boldog és Békés Karácsonyt kívánok!

A.
Vendég

Halihó!

Hulla vagyok, egész nap gyerekeztem az öcske csemetéivel, úgyhogy megyek felpolcolni a cipóra dagadt bokámat.

Csók mindenkinek, puszákákok és köszönet a jókívánságokért, viszont kívánom midnenféle alkalmakra!

Vikó

ui, nagymamám szerint előbb születik a baba sokkal... olyan félelmetesen nagy a pocakom... Próbáltam meggyőzni, hogy nincs igaza, de háét neki mér volt ilyen hétszer! úgyhogy talán nem helyénvaló a vita Kép

Majd holnap bővebben, most tényleg kipurcant vagyok. Pussszancsok!

indianyo

Sziasztok!

Bori: akkor most már feküdj tényleg rendesen Kép

Viktóriáknak boldog névnapot Kép

Anita: nem semmi pocak Kép A babaszoba is nagyon szép Kép

Angi: a ti babaszobátok is nagyon szép Kép

Én fel sem merek ilyen képet tenni, mert a fiúk után eléggé játékbolt hurrikán után állapot van Kép Bár Hármaska nem is ott fog lakni az első évben, hanem a hálónkban.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Lyly
Gratulálok a kisfiúhozKép

Sziasztok Jó éjt!
Vendég

Sziasztok

Anita
Nagyon szép a szoba,és a pocid is jó nagy. Nem csoda hogy Boti jól érzi magát odabent!

Angi
A ti szobátok is nagyon szép ,és a kocsi is király!

Cory
Sikerült venni ajándékot a párodnak? Jó volt a kiruccanás?
A szomorú fejet hogy kell csinálni?

Bori
Reméljük a lányok még otthon akarják tölteni a szilvesztert drukkolunk!

Mariannka
Milyen mosogatógépet vettetek? Mi is akarunk venni jövőre ezért tájékozódom.

Mindenki írhatja kinek milyen van és mit szeret benne és mit nem . KÖSZI

Vikó
Boldog névnapot!

Alina
Akkor minden a helyén jöhet a megérdemelt pihenés.

Elkészült a 10 rúd beigli jól sikerült!

Képzeljétek éjjel arra keltem, hogy hányingerem van szerencsére rókica elkerült ,de ma többször rámtört pl most is. Nem is nagyon kívánok semmit ,ma alig ettem valamit. Ez mondjuk nem baj mert legalább nem hízok. Csak nehogy végig megmaradjon!

Mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT!!!
Mindenkinek sok -sok ajándékot hozzon a JÉZUSKA!!!

Babetta Levi és Laci
29+6

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: mindent sikerült beszereznem Kép
Kép = : (
Kép = : O szóközök nélkül.

cory
Budapest

Viki, Vikó:
Boldog Névnapot!

Kép

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!

Kép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Köszönöm lányok a drukkokat! Most már tényleg pihenek, egyébként jelzett is a szervezetem.

Azt hiszem, elment a nyákdugóm. Nem százas, pedig a lányoknál is ez történt (Annánál 10 nappal a szülés előtt, míg Dóránál csak pár órával, de azt vérzés is kísérte). Mindenesetre sűrű kocsonyás váladék távozott. Meglátjuk, mit hoz a holnap!

Mindenkinek örömteli, áldott ünnepeket kívánok!

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Drága Bori!
Nagyon-nagyon sok drukk nektek az elkövetkezendő napokhoz/hetekhez! Azt hiszem, most nem is nagyon tudsz már aludni....Kívánom, hogy minden az elképzeléeitek szerint alakuljon és a babócák várjanak még egy picit....

Mindenkinek kívánok holnapra kevés munkát, feszültségektől és fáradtságtól mentes napot, hogy este a lehető legnagyobb örömmel várhassátok az angyalok érkezését Kép

Tünde, akkor keddtől erőtől duzzadva állunk ellen a kísértéseknek Kép

Jó éjszakát és minden jókat!

Vikó és az ifjabbik hedonista férfiú Kép

indianyo

Jó reggelt mindenkinek!

Egyre korábban kelek, ma már fél 6-kor fent voltam. Ez annyira szörnyű, én annyira jó alvó voltam mindig, hogy ez teljesen kikészít. Remélem később jobb lesz. Bár akkor majd a baba fog ébreszteni Kép
Tegnap egész nap sütöttem, este pedig elmentünk színházba. Annyira jó volt.

Mindenkinek boldog Karácsonyt!

Scullyx
29+5

KépKép
KépKép
scullyx

<font color="119911"> Jó reggelt!
Köszi lányok a dícséreteket! A szoba majd a két ünnep között nyeri el végleges formáját illetve ha az asztalos nem késik a szekrényajtókkal, akkor január 10-én. Kép

MIndenkinek szeretnék nagyon szép ünnepet kívánni! Ne eröltessétek túl magatokat!
Kép
Puszi:
Angi (35+0)</font>
angi79

Boldog, békés ünnepeket kívánunk Nektek!

Faby & Dominik pocakbaba

faby

Nagyon boldog, békés és szeretetteli családi együttlétet kívánok, a gyönyörűszép pocakok csak növögessenek tovább, babócák úszkáljanak, mint halacskák és bokszoljanak, mint Muhammad Ali fénykorában, ne dolgozzatok-mérgelődjetek-aggódjatok-fáradozzatok, egyszóval csak érezzétek nagyon jól magatokat Kép

Vikó és a Nagyfőnök

Ja, és férjecske külön küld Nektek egy nagy ölelést Kép

Lyly karácsonyi jókívánságainak begépelése majdnem kész, de a tegnapi szobaátrendezésben (kaptam egy tévét, muszáj volt helyet találni neki) valahová elkutyultam a papírt, úgyhogy még várat magára a befejezés egy kicsit... Bocsika Kép

indianyo

Babetta, egyél finom fagyikát, az megnyugtatja a háborgó gyomrot Kép 10 rúd beigli???? Kép

indianyo

Sziasztok

Szerencsére éjjel nem volt hányinger és 8 után keltünk.
Viszont most megnéztem a Szilpa mesét és végig bőgtem szerintetek milyen hatással, van ez Levire?
Most sajnálom szegényt, biztos elment a kedve szegénykének! =:C
Nálunk mostanáig eset a hó, és szép fehér minden. A hangulat már megvan.

Vikó
A 10 rúd beiglibol anyumék, és a nővéremék is kapnak, így nem sok marad.

Laci most faragja a fát a tartóba, ha jól hallom.=:o
Szerintem ma még jövök.

Babetta és levente 30+0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Cory
Bővebben írd le mert ott van a = meg : C Csak nem vigyorog. Ennyire hülye vagyok, hogy nem tudom megcsinálni

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Angi! Nagyon szép a szoba és a babakocsi!

Bori! Drukkolunk a babáknak hogy még idén maradjanak odabent! Nekik is jól jönne a baba kötvény! Kép Pihenj sokat!

KépKép
nicika

Babetta! De jó nektek hogy esik a hó! Itt még egy pehely sem hullott! A sírás miatt pedig ne aggódj! Biztos tudja hogy csak meghatódottságodban sírtál! Kép

KépKép
nicika

Babetta Kép Úgy értettem én, hogy elképzeltem. mekkora munka megcsinálni Kép
A mosolynál a kettőspont után a zárójel bezárót nyomd - szóköz nélkül, a legörbült szájhoz ugyanz csak nyitó zárójellel, a vigyorgáshoz pedig egy nagy o betű jön a kettőspont után.
Rendes ez a nagy fiú, hogy karácsonykor nem bánt már..- Lehet, hogy a sok munka, jövés-menés kavarta fel a gyomrodat...

Kép

indianyo

Sziasztok!

Bori: nagyon nagy drukk megy nektek. Minden rendben lesz, meglátod. Kép

Képzeljétek, tegnap este nagyon rosszul lettem. Kolbászt ettünk délután 3-kor, és még este 10-kor sem tudtam aludni miatta. Azt hiszem, hogy a következő néhány hónapban nem eszek kolbászt, és az ünnepeket is diétával töltöm. Kép

Azért mindenkinek kellemes beiglizést. Kép

Most bemegyünk még az egyetemre, utána pedig elkezdjük készíteni a karácsonyi menüt és díszítjük apával a fát.

Puszi,

Mariann
30+6

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Babetta: mert nem C betű, hanem zárójel Kép Az egyenlőség jel nem kell. Egy kettőspont és egy zárójel

cory
Budapest

De baromi ügyes vagyok!
Kép
Kép
Köszi VIKó a gyors választ.
3 óra alatt megcsináltam,és már a rendet is beleszámoltam.Szerintem nem olyan sok.

Bori
Megy a drukk!!

Mariannka
Mit csinálsz ilyenkor az egyetemen?

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Cory

Köszi Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok Kismamik!

Csak egy gyors bekukk, el vagyok havazva teljesen. Kép
Már túlvagyok egy mákos-diós bejgli sütésén, egy kávés fatörzsön és most kezdenm a juhtúrós szezámmagos rudakat... Kép

MIndenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt és Békés Ünnepeket kívánok!
Szeretettel:
Bartika+Pötty
25+5

KépKép KépKép
Kép
bartika31

A házakban mindenhol kalács illatozzon,
a karifák alatt sok ajándék lapuljon.Kép
Szívetekbe költözzék nyugalom és szeretet,
nagyon boldog Karácsonyt kívánunk Nektek!Kép

MárkKép+ApaKép+AlinaKép
Vendég

Békés boldog karácsonyt kívánok minden kismaminak, családotoknak és persze a pocaklakóknak!Kép
Szeretettel: Csema 29

KépKép
csema

Sziasztok!

Nálunk már gyönyörűségesen áll a fa, vacsi előkészítve, de van,ami készKép Nemsokára indulunk a szülőkhöz, hogy estére hazaérjünk!

Mégegyszer kívánok mindannyiótoknak Nagyon Békés, Boldog Karáncsonyi Ünnepeket!

Anita, Apa és Botond baba (31+1)

Nálunk 2 napja hull a hó, most is olyan mintha öntenék! Csodálatos odakinn mindenKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Nálunk most mindenki pihenget, megsütöttem délelőtt a mézeseket, sajtos-sonkás tekercset és kész a narancskrémmel töltött gesztenyeroládKép

Mi 5 órakor indulunk anyóshoz, aztán 9 körül haza.

Békés- boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Tünde 33+2

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Balu, Zsoma, Laci, cory 28+2

cory
Budapest

Nálunk is minden kész ,gyorsan fürdök és kezdődik a várva várt KARÁCSONY!

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!!!

Babetta Levente és Laci
30+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mindannyiotoknak Boldog Karácsonyt Kívánunk!!

Nicika & Patrik & Szintia baba

KépKép
nicika

Boldog, békés karácsonyt mindenkinek!

Mariann, Apa és Babó

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Minden kinek Nagyon Boldog karácsonyozást kívánok a családdal!

Titati
titati

Egy két kép tegnap estéről Apával! Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!!!

Látom mindenki karácsonyozik! Kép Én ma szántam rá magam, hogy idelátogatok picit, megnézem mi újság és leírom pár sorban, hogy ment a mi karácsonyunk. Képeket majd pár nap múlva teszek fel.
Szóval én még 24-én délelőtt dolgoztam, egy órára jött értem Apa. Õ délelőtt beletette a fát a tartóba, szerencsére nem kellett faragni, mert jól lehet állítani a talp belső átmérőjét. Szóval ezt megúszta. Kép
Megettük az ebédet édes ötösben. Anyuék, nagypapám, mi. Délután volt kicsi pihenés, kora este pedig elmentünk anyósékhoz, ott gyűlt össze a család. Ott már picivel többen voltunk, Gábor nővére és a családja is, két lánykával. Kép Kb. 10-kor értünk haza, bezuhantam az ágybaés szunyóka! Kép
Karácsony napján ebédre bátyámék jöttek, délután keresztszüleim a családdal, unokákkal (itt két fiúcska van Kép), este pedig anyu barátnője és a családja. Szóval a tegnapi nap vendégfogadással telt. Ma délelőtt megint pihizünk, Apa rántott sajtot kívánt, mert sok volt a hús ebben a két napban. Kép
Délután pedig anyósék jönnek megnézni a mi karácsonyfánkat. Kép Ami tulajdonképpen nem lett nagy, de nem is baj, mert így terveztük. Jövőre nagyobb lesz, két év múlva pedig a mi másfél éves gyerkőcünknek naaaagyon nagy fát készítünk! Kép
Hát nálunk így telik a karácsony. Kép Várom a ti ünnepi beszámolóitokat is, persze csak, ha majd időtök engedi. Kép
Mindenkinek további nagyon kellemes karácsonyt kívánunk!

Viol, Gábor, Prüntyő Kép 23+4
Kép

nadine81

Sziasztok kismamik!

Látom nem tétlenkedtetek a napokban! Kép

Borka!
Kíváncsian várjuk a fejleményeket! Kép

Rólunk egy kis képes beszámoló!
További szép napokat!
Puszi mindenkinek
Marcsi Ádám Áron

Első Karácsonyunk....
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Aopósomnál...
Kép

Anyuéknál egy kicsit lebetegedve...
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

És a Szentesti pocifotó...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Én is nagyon boldog karácsonyt kívánok Mindenkinek!

Nem volt időm benézni a napokban. Sok volt a nyüzsi, készülődés, sütés-főzés, vendégeskedés. Tegnap délben pl. 16-an voltunk nálunk ebédre, így előtte már 2 nappal erre főztem.
A gyerekek mindennek örültek, és most élvezzük, hogy itthon vagyunk mind a négyen illetve öten, a Pocaklakó Dalmával együtt. Sokat játszunk, Filmeket nézünk, és ma már volt egy kis időm olvasni is.

Anita! Angi!
Mindkettőtöknél nagyon szép a babaszoba!

Nálunk január második felében alakul ki a Pici helye. Szobacsere festés, bútor cserélgetés előzi meg.
A múlt héten kaptunk egy ismerősünktől kiságyat és pelenkázót. Felajánlották, hogy ha elfogadjuk kölcsönadják, nekik most nőtte ki a kislányuk, de eladni nem akarják.

Borka!
Sokat gondolok rátok, kíváncsi vagyok meddig maradnak bent a csajszik? Hátha kihúzzák újévig.

Mindenkinek üdv és jó pihenést kívánok!

Rita
28+1

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok

Remélem mindenkinek jól telt a Karácsony és, mindenki jól van.
Nálunk nagyon kellemesen teltek a napok.
Volt sok ajándék, sok nevetés, és persze sok finomság.Kép
Levente nagyon eleven volt a napokban. Kapott ajándékot ő is ,majd készítek képeket.Kép

Nicika
Szépek vagytok ,de egy kicsit szomorúnak tűnsz két képen .Szép a kék tunikád! Így hívják?

Mamacka
Ti is szépek vagytok és nagyon édes a fátok pici ,de gyönyörű !

UI: Kivételesen nem híztam az elmúlt 1 héten. Ügyi vagyok mi?

Nicika
Megtaláltam a centit, beírnád 107cm a has körfogat

Bori
Otthon vagy még? Én úgy érzem , hogy megszülettek a lányok!
Annyit gondolok rátok, jelentkezz minél előbb!

Babetta és Levi 30+2

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kedves Kismamik!

" Kamrátokba sok jót, házatokba békét, szívetekbe a szeretet áldott csendességét. A tervhez szerencsét, a munkához kedvet, minden földi jóból a legszebbet!"

Kellemes, békés ünnepeket kívánok Nektek és családotoknak!

Era ( 28+2)

KépKép

KépKép
lingelera

Babetta! Utólag én is észrevettem hogy a mosoly lemaradt a képekről! Pedig 100%, hogy mosolyogtam! Kép Ja és hogy az tunika-e? Fogalmam sincs! Talán valami blúz féle ami mell alatt bővül! Még akkor vettem mikor nem is tudtam hogy terhes vagyok! Szóval nem kifejezetten terhes ruha!

Majd még én is hozok ám képeket, mert Szintike is kapott meglepiket! Kép

Mamacka! Nagyon aranyos karácsonyfátok volt és a képek is szuperek! A pocid is nagyot nőtt!

KépKép
nicika

Mamacka,
jól sikerültek a képek, olyan szépek vagytok! Olyan meghitt az egész.. Kép
A fa amilyen apró, olyan szép! És a mézeskalácsok is. A szíves.. Kép

Rita,
nálunk is megvolt a meszelés, és már kigondoltuk melyik bútor hova fog kerülni, minek kell távozni másik szobába, stb. Párom csinálja a bútorokat, de majd csak febr. márc. körül. De én már tűkön ülök.. Kép Vettem és kaptunk is kis képeket a falra, azt már a napokban felrakatom vele! Kép

Babetta,
akkor látom nálatok is kijutott a sok jóból! Ajándék, jókedv, kajaaaaa!! Kép Nálunk is.. Kép

Nadine 23+5 Kép

nadine81

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: