Súlytéma: Azt hiszem, most kezdem átélni a "Nicsak, ki beszél" effektust, ugyanis egyik pillanatról a másikra halálos éhség tör rám és fütyül az elrágcsált korpovitra is, Tarhonya igazi KAJÁT követel. Tisztára mint egy kész pasi.
Próbáltam 1-2 pogácsával kicselezni, de annyira ravasz, simán észreveszi, hogy ebben nincs semmi tápláló és követel tovább...
Amúgy eddig én még nem híztam semmit (kopp-kopp), igaz, nem éppen versenysúllyal szálltam ringbe. (168 cm, 65 kg) De gondolom, ami késik, nem múlik.
Kari: Képzeld, van, hogy még megfeletkezem Tarhonyáról, de egyszercsak bevillan, hogy "atyaég, hiszen nekem egy IGAZI baba van a pocakomban"... és akkor annyira örülök újra és újra...
A tanulók/ vizsgázók előtt le a kalappal! Mi próbálkoztunk akkor is, amikor még tanultam, de annyira nyomasztottak a vizsgák (=paráztam, mint a gép), hogy akkor pl. egyáltalán nem sikerült bepocakosodnom.
Még mindig nem jutottam babazenéhez, ezért most George Michaelt és Elton John-t hallgatok. Remélem, nem kattan be a gyerek ettől a két "hölgyikétől"
Üdv,
T.