Na látom beindult a topic!!
Helyes!!! Marq!
Adrival teljesen egyetértek,inkább örülj hogy van valaki8a párodon kívül)akire teljes nyugodtsággal rábízhatod a kislányod,neki is jobb ha nem "láncolod"magadhoz.Hidd el nem fogja az a picilány felcserélni a szerepeket,nagyon jól tudja hogy ki az ANYA és ki a nagyi.
Én a Márkot is tudatosan úgy szoktattam hogy 6 hós korától rendszeresen vigyázott rá az anyu,mert tudtam hogy mikor egy éevs lesz kezdődik a sulim.És mondhatom nagyon bevált mert minden héten min.egyszer vagy kétszer márk követeli hogy ottalszik anyuéknál.Gondolhatod hogy ki van nyalva a.....és imád ott lenni.Nekem is jó érzés hogy tudom hogy a lehető legjobb helyen van,bizonságban és én meg el tudom intézni a dolgaim vagy éppen suliban vagyok mint te.Mostmár Kristóf is veszállt a bandába,ő is megy a Márkkal anyuhoz ha suli van vagy vizsga(vagy tanulás)Persze ő most egy kicsit nehezebb eset mert ahogy írtam elég anyás de szép fokozatosan helyreáll.Ahogy Adri is írta,így sokkal társaságkedvelőbbek leszenek és nem érzik majd magukat bizonytalannak az anya hiányában sem.
Most is anyunál vannak a gyerkőceim mert pénteken vizsgázom és tanulnom kéne.
Adri!
Nekem is leugrottak a kilók,tényleg lassú folyamat volt de így legalább hosszantartó is.Nme igazán fogyóztam csak aerobicozom rendszeresen és nem eszem édességet és fehérkenyeret.Olyan jó érzés hogy jó rám minden ruha!

Persze a "pudinghason"még dolozni kell ,de remélhetőleg orvosolható némileg a dolog. Andi!
Igen adok Kristófkának Cebiont,Márknak pedig Vitacolánt.Régebben mi is szedtük a Bérest(nem is tudom miért hagytuk abba?).
Nagyon ügyesek a gyerkőcök,Kristófkám elég lusta.Hátról-hasra és hasról-hátra fordul de nem hintázik vagy kúszik.Forog ő is körbe.Csak lesek hogy miket írtok.De nekünk is azt mondta a doki hogy nincs lemaradva(úgy látszik nem csak én aggódok hanam Andi is
)Ja és nem akar a lábára állni sem ahogy tartjuk a hónalja alatt.Márk már 2 hósan lábra állt és ugózott.Nálatok??Úgy látszik Kristóf megfontolt fajta,semmit nem siet el. Hello
Panni

,de még így is egy 10-es lemehetne.De úgy tűnik én már így maradok örökre.