A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Babetta: nem Kép

Viko: fogalmam nincs, jobb lenne találgatások helyett kézhez keríteni azt a leletet.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

az aranyosban nem, szeretem én őt nagyon, tényleg, kedves lány és jól megvannak öcsikével - ezért pedig nagyon hálás vagyok neki, nem volt könnyű gyerekkorunk, és ő kárpótolja öcsköst ezért. az óriási igények miatt mondjuk van a fiúnak néhány plusz ősz hajszála Kép

indianyo

Indianyó,
nem nem jól válaszolsz, nem durvulsz, hanem van, hogy írva nem tudjuk magunkat úgy kifejezni, mint azt szóban tennénk. Én legalábbis sokszor így vagyok. Ezért nem tudtam tőled sem normálisan megkérdezni, hogy mire gondolok én. Én tudtam, hogy mit akarok, csak nem világosan írtam le. Kép
Különben meg úgy van, ahogy írtad. Ahogy a korábbi leleteden. Én így értettem. Kép

nadine81

igaz, Cory, tulajdonképpen meg is válaszoltam már a dolgot, megnézvén az ugyanabban a laborban készült korábbi leletemet: 4 különböző dolog van a leletben, ami eltér a normálistól. A többire pedig majd akkor derítünk fényt, ha megérkezik a papíros. remélem, nem a cukor lesz az Kép

indianyo

A férfiaknak (legalábbis saját elmondásuk szerint.. Kép) mindig van egy-két plusz ősz hajszáluk miattunk, NÕK miatt! Ezt mondják ők! Pedig nélkülünk!! Hajjaj!! Kép

nadine81

NadineKép

Lehet hogy nékülünk már a pepijüket se találnák meg KépKépKép Mit nekik egy két ősz hajszál KépKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ágiboszi,
a pepi az amire gondolok?? Kép

nadine81

Lassan indulok haza, mára elég volt.. Otthon szerintem már nem jövök fel, holnap úgyis reggel nyolctól újra itt!!
Sziasztok, jó éjt Mindenkinek!

Pussz: Nadine 23+0 Kép

nadine81

Halihó, megjött a lelet: vérszegény vagyok csak, szóval semmi gáz a cukorral Kép
azért annyit áruljon el a tapasztalt és hozzáértő amamcsapapt nekem, hogy mi lehet a vizeletben a NYOM és viz. fehérjében IHNYOM? ezeket nem tudom azonosítani, nézem a neten, semmi NYOM Kép

indianyo

Nadine
Egy kicsit morbid, de én baromi jót röhögök rajta, ezért szégyellem magam, de ez van.

Ágiboszi
Mi az a pepi?

Cory
Hogy kell sárga mosolyt rakni mellé ?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Na most sikerült visszaolvasnom a két nap termését!

Mi az a CTG? Nálunk majd csak NST lesz, meg túlhordásnál ASK!

Angi javítsalak 34+5-re a táblában? Dokihoz pedig január 5-én megyek, de akkor nem lesz UH. Uh csak a 36. héten lesz legközelebb!

Lyly! Tényleg ennyire tetszettek a mézeskalács mintáim! Ennek igazán örülök! Nagy nagy gratula az egészséges kisfiúhoz!

Tünde! Ezen a banki histórián eléggé ledöbbentem! Az emberről még a bőrét is lenyúznák! Hihetetlen!

Nadin! Nagyon jók a bugyik meg a pizsik! Szabad tudni hol vetted és mennyiért? Nálunk a csuklás az aprób ütemes mozgások halmaza! Mostanában már olyan erős hogy apa is érezheti kívülről! Nagyon érdekes érzés! A Strepsilsre rá van írva hogy kismamák csak az orvos tájékoztatásával fogyaszthatják! Igaz én is azt hallottam a terhesgondozóban hogy simán belehet 1-2-t kapni!

Csemának kitartást és sok erőt és sok pihit kívánok! Ja és persze Boldog Karácsonyt is! A legfontosabb hogy otthon lehet a családjával!

Cory! Igyekszem megfogadni a tanácsod, de tudod olyan nehéz! A nálam előbbre lévő sőt mögöttem lévő mamik babája már mind fejvégűre fordult és a súlygyarapodásuk is normális és szinte az összes baba nagyobb mint a korához képest lennie kellene. Csak az enyém van elmaradva! Pedig én eszek rendesen, nem is keveset. Meg szedek vitamint meg vasat, meg magne B6-ot… Tudom hogy utáltok… bocsika….

Gyezsu! Tetszik a karácsonyi ajándék ötleted! Azért szép munka lesz megvalósítani! Ügyi vagy! Katának jobbulást!

Paga! Köszönjük hogy elmondtad hogy mi is történt a kis babókával! Még mindig nagyon elszomorít a dolog!

Bugyitéma: nekem most leginkább a pamut francia bugyik jönnek be! Nagyon kényelmes!

Ja a fiú-lány arányok kiegyenlítődtek! 18 fiú és 18 lány (+ az eltűntek babái)!

Ja és hogy mit csináltam az elmúlt két napban? Becsomagoltam a maradék ajándékokat, átrendeztük a szobát és kitakarítottunk (bár ezen még van mit javítgatni!), sütöttünk kókuszos tekercset és linzert. Meg ma a hugomnak segítettem mézeskalácsot sütni és szaloncukrot kötözni! Szóval jól elfáradtam! Kép

KépKép
nicika

Babetta: Kép = : ) szóköz nélkül Kép

Nicika: az én babám faros, és a dokim szerint még nagyjából akárhányszor megfordulhat a szülésig, és csak az számít, hogy akkor ott hogyan lesz Kép
CTG meg az NST lényegében ugyanaz, csak az egyik a gép neve, a másik meg a vizsgálaté.

cory 28+0

cory
Budapest

Nadine, BabettaKép

a pepi az a kisebb fajta paróka, amit a pasik a kopasz foltok eltakarására használnak Kép és a legtöbb filmen a gyerekek baromi ügyesen lekapnak rólaKép

NicikaKép
Mijaz az ASK? Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

CTG és NST! Melyik a gép neve és melyik a vizsgálaté?

ASK: magzatvíz vétel hüvelyen át! Kép Itt Sopronban túlhordásnál csinálják 2 naponta!

KépKép
nicika

Nicika: szerintem a CTG a gép, az NST a vizsgálat.
ASK: nemcsak megnézik a magzatvizet? Ha vennének, akkor burokrepesztésnek hívnák.

cory
Budapest

Cory! Nem tudom! Mindjárt utánanézek a neten!

KépKép
nicika

a magzatvíz színét szokták nézni, hogy kiderüljön belekakilt-e a baba.

cory
Budapest

Cory! Nem találok róla infót! Szóval passzolok! Na majd talán valaki megmondja akinek már volt ilyen vizsgálata! Kép Egyébként igazad lehet!

KépKép
nicika

Amnioszkópia (ASK): a már nyitott méhszájon keresztül egy optikai eszköz segítségével tekintik meg a magzatvizet. Felvilágosítást ad a magzat méhen belüli jóllétérol, esetleges oxigénhiányos állapotáról, a fekvésrol (koponya vagy far), a burok állapotáról. Negatív amnioszkópos lelet ha a burok fénylo, a magzatvíz tiszta és áramlásba hozható

indianyo

NicikaKép

Igy már ismerősebb a dolog Kép Nekem volt anno, ha normálisan vizsgál a doki meg se érzed,csak bekukucskálKép

VikóKép
mi lenne velünk nélküled, tök jó hogy ilyen lelkes vagy és mindenre rákeresel.Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ágiboszi, köszi szépen Kép ma elég vacak kedvem van (tegnap is az volt, hihi) úgyhogy nagy lelkesedésről nem beszélhetek. Viszont éppen próbálom kideríteni, hogy mi minden van a leletemben, ami baj lehet, mert nem tudom az ismerős orvost felhívni. Szóval egyébként is a neten nyomom Kép

Ez a pepi-dolog tetszik nekem Kép

Tudnál nekem nagyvonalakban írni a diétádról? Nagyon nehezen hordom magam most, és bár elveimmel ellenkezik a fogyókúra terhesség alatt, most úgy érzem, mégis tenni kell itt valamit, mert baj lesz. még 3 hónap és ez a súly már csak nőni fog...meg a levegőt is nehezebben veszem, mint egyébként. Bár a cukor rendben látszik, azért ez a súlygyarapodás aggasztó, úgyhogy nekiállnék valahogy értelmesebben enni. és hát ugye mozogni nem nagyon szabad, úgyhogy ez is kilőve. persze majd megkérdezek szakembert, ha már kezemben vannak a tanácsaid.

Köszi és pusz Kép

indianyo

Eszti
Sajnálom, hogy így elbénáztam Kép
Így sajnos én is 20db-al kevesebbet adtam el! No majd talán jövőre! Amúgy próbáltalak hívni csak nem vetted fel.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na itt vagyok, mint éjjeli bagoly!

Gyezsu: Én nem szoktam ruhát venniKép, de tényleg!
Teljesen alkalomszerűen csak, amikor megátok valami jót, Dunakeszin csak az Auchanban van szerintem ruhaüzlet. Talán Újpesten a központ környékén?!?

Angi: nekem a doki azt mondta, hogy csak akkor vesz kenetet, ha folyás van, amúgy az antibiotikum nem biztos, hogy a hüvelyben is hat.
Hát remélem nem lesz semmi gond!

Ildi: a Material centerben vettünk egy 2+3 ülőgarnítúrát a LederLand-nál (valami olasz darabot), a kettesben van relax rész, egy gombnyomás és van lábtartó. ezt Peti nagyon fontosnak tartottaKép
Ja, törtfehér színű, abszolút nem kényesKép

Alina: Szerintem az intimtorna teljesen helyreállítja lent a dolgokat. Én szoktam most is csinálni, ha eszembe jut. van aki érzékenyebb lesz lent szülés után, ami idővel (nekem 3 hónap volt) teljesen elmúlik.

Nadine: a vágás nem fáj, mert már annyira feszül a gát, hogy nem érzel semmit!
Azért most én már szeretném megúszni, a sebgyógyulás fájdalma miatt (na azért az is elviselhető)

Lyly: GRATULÁLOK a kisfiúhoz!!!KépKépKép
És a családi fotóhoz isKép

Mamacka: nekem 3 fiús pocim volt/van, benne 3 lánnyalKép

Nadine: én nyafogtam anno a sok mosogatás miatt, kaptam egy mosogatógépet, most senki nem szedi ki belőle a tiszta edényt, talán kapok egy robotot hozzá!Kép A hátam mögött kicsit porosak már a teregetett ruhákKépKép
egyébként rendmániás vagyok, de ez a két dolog úgy látszik egy népbetegségKép

Szelivi: Te se nézd majd meg lent tükörrel! Én megtettem 10 éve, de nem kellett volna! 2 éve már eszembe se jutottKép

Vikó: én most ettem meg 4 szelet beiglit, mostantól nem teszek ilyet! Versenyezzünk, ki bírja jobban bűnözés nélkül! Komolyan gondolom!!
Azért örülök, hogy a cukrod jó lett, ha nagy gáz van a lelettel, akkor azt tényleg kereszttel jelölik! A csillagokkal a dokik nem is nagyon törődnek!

Majd reggel írok a mai (már tegnapi) kalandomról.

Jó éjt Mindenkinek!

Tünde 33+1

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Szia Éjjeli Bagoly!
Aranyos vagy, hogy versenyezni akarsz, no de pont karácsonykor??? Itt fogom kötözni a szaloncukrokat a fára Kép A szüleim szeretik a csiricsáré dolgokat, úgyhogy szegény kis fácskára mindent rányomunk, ami csak van... Kép
Most próbálom magam visszafogni, de még ne vesenyezzünk, jó? Kép Viszont jövő héttől már menni fog a dolog, addigra túl leszünk a nehezén. És köszönöm a biztatást. Tényleg nincs baj, csak hízom, mint az a bizonyos állat... Úgyhogy most összeszedem magam a súlyos önsajnálatból és csak arra fogok koncentrálni, hogy erős legyek a szülésnél, ne emiatt kelljen császár. Na vége a sirámoknak, megittam a fincsi kávémat meg a két szelet pirítós rozsomat is benyomtam, mehetek vissza szundikálni. Szép napot Kép

indianyo

<font color="119911"> Jó reggelt!
Gyorsan írok, aztán elolvasom, hogy miket írtatok tegnap.
Nekünk nagyon jó napunk volt. Jó sokat csavarogtunk. Lidinek lefoglaltuk a babakocsit, ma hozzuk el. PP Venezia Rubin. Estére készítek róla képet. Vettünk hozzá pelenkázótasit is. Kép Nagy nehezen rátaláltam a megfelelő Scholl papucsra. (Ildi, rózsaszín Kép )
Aztán este vacsizni voltunk a Wasabi nevü japán étteremben. Király volt, még soha nem ettünk ilyen helyen korábban.
Ennyi.
Angi (34+6)</font>
angi79

<font color="119911"> Na, visszaolvastam! Kép
Lyly,
gratula a kissráchoz! Nagyon kis helyes a pocikád! Kép
Nici,
igen, légyszi javíts ki 34+6-ra, mert már az NST-ék is e szerint fognak menni.
Eszti,
de jó, hogy megvannak az ajándékok! Merre lesztek karácsonykor?
Anita,
tessék csak óvatosan csinálni a takarítást, főzőcskézést. Mi még ma vesszük meg az alapanyagokat hozzá.
Babetta,
rántott husik vannak a fán. Feri szerint ez lenne az igazi. Kép Jó sütést-főzést Te kis konyhatündér!!!
Vikó,
ne idegeld magad a kilók miatt! Aztán meg majd jól felmegy a vérnyomásod!
Alina,
azért egyszer csak vége lesz ennek a pakolászás dolognak. Meg tudlak érteni, hogy idegesít. Most tudtatok aludni? Mi igen, de előtte este Lidi is fent volt. Szerintem is frontok voltak.

Boriról tud valaki valamit?

Képzeljétek, tegnap megszületett a szomszéd lánynak a kislánya. Pont anyuka szülinapjára, a kiírt napra! Császár lett a vége, de még nem tudom, hogy miért. Úgy örültem nekik, itt bőgtem tegnap reggel.</font>
angi79

Kép
<font color="119911">Aki már nem jön holnap, mert elutazik, annak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Angi</font>
angi79

<font color="119911"> Vikó, Viki,

nagyon boldog névnapot Nektek!</font>
Kép
angi79

SziasztokKép

VikóKép

Ez a diéta amit tartanom kell a cukrosok diétája, vagyis számolnom kell a napi bevitt CH grammját, ami nálam 160 grammba van meghatározva, napi 6 kajálásra lett szét bombázva.
R: 20gr, T: 20gr, E: 50 gr. U: 20 gr V: 40gr UV: 10 gr

Nah nekem az igazi problémát mondjuk a reggeli jelenti meg az utóvacsi... nah nem a CH értéke hanem az időpontja, elméletileg 7kor kéne kezdenem, ami két okból is elég nehéz kiviteleznem, egy : olyankor még én az igazak álmát alszom, kettő: tiz elött nem nagyon birok enni... igy legtöbbször kihagyomKépKép Nah de nemvagyok annyira rossz kislány, nem csapom hozzá a tizóraihoz, mert nem lehet, igy a délutáni grammokat szoktam kicsit bőviteni, az uzsonnát és az utóvacsit...

Küldök neked egy CH táblázatot, amiben megtalálod minek mennyi a grammja, meg egy kisebb leirást, hgoy nekem anno mit magyarázott a diétás nővér.

NadineKép
Csatlakozom hozzád, a fránya mosogatógépből az istennek nem akarnak a tiszta edények a helyükre menni, pedig már hányszor megmutattam neki hogy hova is kéneKépKép A tisztaruhák legtöbbször nem jutnak a fiókba, mert gyorspörgésen vannak KépKép

Angi Kép
A wasabit is kiprobáltad?
Várjuk a fotót a babakocsiról ámKépKép

Tünde Kép
Te komolyan gondolod így a hármas ünnep elött egy nappal ezt a versenyt?KépKép Ez igazi kinzás lenne szerintem, még én is fogok csinálni, fini túrós sütit lightosan.

Most mennem kell házidokihoz, igy gyorsan búcsozom is:

Így előre is nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kivánunk Mindenkinek!

<center>Juhász Gyula:
Karácsony felé

<font color="ff0000">Szép Tündérország támad föl szívemben
Ilyenkor decemberben.
A szeretetnek csillagára nézek,
Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet,
Ilyenkor decemberben.

...Bizalmas szívvel járom a világot,
S amit az élet vágott,
Beheggesztem a sebet a szívemben,
És hiszek újra égi szeretetben,
Ilyenkor decemberben.

...És valahol csak kétkedő beszédet
Hallok, szomorún nézek,
A kis Jézuska itt van a közelben,
Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,
S ne csak így decemberben</font></center>

Dani & Pocaklakó & Apamaci & Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!
Vigyázzatok magatokra!

Scullyx
29+4

KépKép
KépKép
scullyx

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Indianyó,
szupi, hogy jó a cukrod, a vérszegénységhez nem tudok nagyon hozzászólni.. Kép Te biztosan tudod mit kell rá szedni! Kép

Babetta,
én is morbidnak tartottam, azért nem is írtam! Kép Mit gondoltatok volna rólam?! Kép

Nicika,
a bugyikat is és a hálóingeket is a kínaiban vettem az Ikvában (vagy Fenyő?). Sosem tudom melyik melyik. Szóval ott. A hálóing 1.400,- volt, a bugyi pedig 280,- Szóval jó üzletet kötöttem. Szerintem. Kép

Ágiboszi,
köszönöm az infot a pepiről! Akkor jól félreértettem! Kép
Van ám, hogy én is a szárítóról öltözködök! Kép No de nem gyakran! Kép

Trose,
köszönjük az infot a CTG-ről és az NST-ről! Kép Én is azt hittem, hogy kb az lehet, hogy a CTG-vel csinálják az NST-t! Kép

Tünde,
igazából én sem magától a vágástól félek, hiszen amúgy is fáj ott minden, az a metszés már nagyon nem oszt nem szoroz, hanem attól ami utána jön. Varrás, varratszedés, sebgyógyulás. Mert ez azért ugyan nem akkora fájdalommal jár, mint egy szülés, sokkal hosszabb ideig tart. És én nem szeretem, ha valami hosszan fáj!! Kép

Angi,
várjuk a képeket a babakocsiról, szép lehet! Kép És japán kaja? Húúú.. Még én sem voltam ilyen helyen, nem is ettem igazi japán vagy kínai kaját! De akkor fini volt gondolom! Kép

Nadine 23+1 Kép

nadine81

Sziasztok,

szeretnék Boldog karácsonyt kívánni Nektek, és mit is kívánhatnék az újévre mindannyiunknak, mint sok-sok egészséges, gyönyörű babát! Kép

Eszti

Kép
Vendég

Sziasztok! Én is most vagyok utoljára, ünnepek alatt szigorúan ki van kapcsolva a gép, ma meg megsütöm a maradék kajcsit, ami elmaradtKép HOlnap meg fadíszités, ajcsicsomagolás, ilyenek.....

Apa dolgozik, de ma csak háromig, és olyan furi, hogy most 3 és fél napot itthon leszKép De 27.-én megint ő dolgozikKép Meg 31-én isKép De hát ez vanKép

Visszaolvastam ám becsülettelKép Csak nincs időm mindenkinek reagálni.

Meg beteg is vagyk, előjött az asztmám is, úgyhogy most kénytelen vagyok szedni az asztmagyogyókat, pedig nem szeretem így terhesenKép A fogam is fáj, de csak jan. 5-ére van időpontomKép Addig ha nagyon fáj panadol, ami persze nem hat, így szenvedek rendesenKép Kata jól van, igen élénk, néha sajog a pocim, de szvsz azért mert nő.

26-án megyünk Pestre, majd integetek minden pesti kismaminakKép

Puszi mindenkinek, és nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!

Újév előtt jövök még úgyisKép

Zsu
28+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ágiboszi! Sokan azt mondják hogy fájdalmas az amnioszkópia! Akkor neked szerencséd volt, vagy nagyon jó volt a dokid. És ha valaki még nincs kinyílva?

Viko! Köszi hogy megkerested! Nagyon ügyi vagy hogy mindent megtalálsz!

Nadin! Szerintem is jó üzletet csináltál a bugyikkal meg a hálóingekkel! Én is az Ikvában szoktam sokat vásárolni!

KépKép
nicika

Sziasztok!
Egyben vagyunk még, de elég fárasztóak ezek az utolsó napok - állandóan aludhatnékom támad, de azért a lányok nem maradhatnak felügyelet nélkül. Sajnos a méhnyakam még a múlt héten teljesen megrövidült: 1000, így szigorúan feküdnöm kell, ha nem akarom, hogy karácsony előtt megszülessenek a csöppségek.
A nevekkel még mindig nem jutottunk dűlőre, majd két fájás közt Kép Illetve a harántfekvésű, állandóan izgő-mozgó babánk neve már megvan: Luca. A másik baba a nyugodtabb, ő a gondoskodó, aki puszilgatta a testvérkéje fejét és ölelgette őt - neki egy komolyabb nevet tudnék elképzelni.
Remélem veletek minden rendben Kép, nincs erőm visszaolvasni. Ma még leszek, mert kidobott az ágy, már a fekvést is nehezen viselem Kép

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk mindannyiotoknak, a babáknak és a családjaitoknak!

Kép

Nicika & Patrik & Szintia pocibaba

KépKép
nicika

Bori! Akkor tényleg pihizz sokat! Nagyon jó lenne ha a babák csak januárban érkeznének! Szorítok nagyon hogy így legyen! Csodaszép karácsonyt nektek is!

KépKép
nicika

Zsu,
akkor Kellemes karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog, egészségben gazdag új évet kívánok nektek! Kellemes készülődést is, de csak mértékkel! Kép

Nicika,
aznap, amikor a bugyikat és a hálóingeket vettem, megnéztem a babaholmikat is, és akkor odalépett egy eladó csajszi, hogy segíthet-e meg stb. Akkor vettem észre, hogy ő is terhes! Olyan furi volt! Kép Mármint az, hogy ott egy kismama a babaholmiknál és segítene választani. Végülis nem rossz dolog, csak úgy hirtelen furcsának tűnt.

Bori,
akkor te pihengess sokat, vigyázz magatokra nagyon! És akkor marad minden rendben, kihúzzátok, ameddig lehet! Kép

Mindenkinek kívánok én is kellemes, áldott ünnepeket, és nagyon sok egészséget a családjaitoknak, meglévő és még meg nem született csemetéinknek! Kép

Puszika: Nadine 23+1 Kép

Kép

nadine81

Nicika! Kép
Kép

nadine81

Sziasztok!

MINDENKINEK BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT!!!

Kép

Mi jól vagyunk, készülődünkKép

Becsi 30Kép
becsi
Iklad

Sziasztok, kellemes karácsonyi készülődést mindenkinek!

Sikerült visszaolvasnom,

Cory: reméljük, hogy az ünnepek alatt nem fog meglátogatni rókakoma. Szegénykém. Kép

Lyly: gratulálok az egészséges kisfiadhoz. Nagyon jók lettel a pociképek. Kép

Paga: köszönöm, hogy megosztottad velünk az eredményt, és szívből kívánom nektek, hogy jövőre egészséges gyermekkel gyarapodjék családotok.

Vikó: mint láthattad, én sem vagyok egy nádszál. Kép Nem értek egyet Schobert Norbi mindenféléjével, viszont a kódok szerinti étkezés nekem nagyon bejött. Az eskövőnk előtt 10 kg-ot fogytam a módszerével, most pedig +7-nél járok, de amennyire csak lehet, tartom a kódokat. A lényeg abban van, hogy a szénhidrátokat este nagyon-nagyon kerülni kell. Főleg most az ünnepek alatt... A kollégáktól egy csodálatos, Parker tollat kaptam, amibe belegravíroztatták a nevemet. És még arra is figyeltek, hogy bal kézzel írok. Kép

Bori: pihenj olyan sokat, amennyit csak tudsz. Minden a legnagyobb rendben lesz. Meglátod.

Rólunk: tegnap egész nap vásárolgattunk, ami nagyon kimerített. Sikerült megvennünk a mosogatógépet, amire egyre nagyobb szükség lesz, viszont csak a két ünnep között fogják szállítani. Este sütöttem háromfélét, mára már csak 1 torta maradt. Az ajándékok csomagolását befejeztem. Kép Épp ideje volt. Kép

A nagytakarítást (ablakpucolás, függönymosás) még két hete megcsináltuk, így most csak a szokásos karácsonyi dili marad. Apa rengeteget segít, nem is tudom, mi lenne velem nélküle.

Áldott, békés karácsonyt mindenkinek.

Mariann
30+5

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Kellemes Karácsony előtti napot Mindenkinek!

Bori: Örülök, hogy azért még egyben vagy, pihenj sokat, hogy minél tovább bírjátok!

Angi: Én sem voltam még japán étteremben, azt hittem eddig, ott csak nyers halat adnak (sushi)Kép

Mariann: akkor csatlakozol a mosogatógépben edényeket hagyók táboráhozKép

Vikó, Ági: na jó, egye fene, kezdjük a nagy odafigyelést ünnepek után!Kép

Nadine: nem mindenkinek fáj egyformán a varrás és a gátseb! Különben is akkor már ott lesz melletted a csodás,várva várt kisbaba!!Kép

Tegnap Patríciával egész nap csavarogtunk, bejártuk az összes bevásárlóközpontot. A végére annyira elfáradtam, hogy elhatároztam szülés előtt ez volt az utolsó hosszabb kiruccanás.
Ráadásul induláskor a kapubejárónál elcsúsztam, a friss hó eltakarta a jeget alatta. szerencsére csak térdre estem, de percekig nem mertem felállni és figyeltem, hogy a rázkódástól nincs-e baj. Minden rendben, remélem felülről vigyáznak ránk!

Ma sütiket gyártok: nutellás gesztenye golyót, florentin tallért és sajtos tekercset.

Tünde 33+1

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Kedves Kismamik!

Köszönjük a kedves soraitokat, már nincs időm mindenkinek visszaírni, ezért most kívánok nagyon boldog, szép, áldott karácsonyt nektek és szeretteiteknek!
Mindenki vigyázzon magára és a kis családjára, és szerintem nyugodtan csábuljatok el a kajcsiktól, és hagyjátok magatokat kényeztetni.Kép
Sok puszit küldök/küldünk nektek!

Szeretettel: Lyly, Bence, Apa

Kép

Kép

Kép
lyly

SziasztokKép

NicikaKép
akinek még zárt a méhszája annál nem tudják ezzel a módszerrel megnézni, mert ugye nincs igazán min bekukucskálniKépKép

VikóKép
NAgyon sok boldog névnapot kivánok Neked!
Elküldtem a mailt meg a CH táblázatot.

Bori Kép
Pihenj sokat és vigyázz a babókra, hadd huzzák ki januárigKépKép

LylyKép
még nem is irtam hogy nagyon klasz a fotó rólatok, és gratula a kis tököshöz, apán látszik nagyon a büszkeségKépKép

MariannKép
Remélem sok örömöd lesz a mosogatógépbeKépKép NAgyon jól tud jönni, főleg nagyobb banzáj idején életmentőKép

Ági
29+1

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Csatlakozom én is:
MIndenkinek nagyon békés, pienős és szép karácsonyt kívánok! Kép

Megpróbáltam visszaolvasni, de most nincsen hozzá türelmem. Kép Majd egyszer. Kép

Nálunk minden rendben. Törpe rúgdos, többször megnéztem már a videóját, mert megmutattuk egy pár embernek. Olyan kis cuki. Kép Sajna képet nem tudok felrakni, mert rendes videó felvételünk van és épp aznap nem volt ott a nyomtató, így nincsen képünk. De ehhez is kezdek már hozzászokni.

Átestem édesanyám karácsonyi beszélgetésén, ahol midnen évben megvitatjuk ugyan azokat a problémákat, amint nem tudunk változtatni, mivel anyukám szerint ezekről csakis én tehetek... Édes, nem? Kép Szóval már csak az anyósom hülyesége van hátra és vége az évi szentbeszédeknek. Kép

Holnap jóóóóóóóóóóóó sokáig alvás, aztán neki látok Ádám kedvenc hamiját a Lasange-t megcsinálni. Kép Délután fát díszítünk és utána összebújva tvt fogunk nézni. Kép Alig várom! Kép

Megyek, mert még el kell mennem gyógyszertárba is. Kép

Ma még próbálok benézni. Kép

Sok puszi mindenkinek!

Eszter
23+5

Eszter
Kép
Kép
vok

Kedves Lányok!

Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket, és egészséges, vidám babákkal megáldott új esztendőt kívánok mindannyiótoknak:

BettiKép

ui: két ünnep között elutazunk, így már csak az új évben fogok jelentkezni.

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok!

Látom, ma már mindenki készülődik, nincs nagy forgalom!

Nagyon nem fogok tudni reagálgatni, mert tegnap sokat írtatok!

Cory: Szép napot neked mára!Kép

Angi: Nagyon várom a képet a kocsiról! Nem tudom ez melyik szín, de biztos nagyon klassz! Örülök,hogy tegnap ilyen jó napotok volt! MÉg én sem ettem soha japán ételt, biztos nagyon nagy élmény lehetett!
Gratula a szomszéd lánynak!Kép

Eszti: Szépek lettetek apával? Kép

Bori: Szorítok, hogy a lányok csak januárban bújjanak elő! Sok erőt, kitartást a fekvéshez!

Lyly: Gratulálok az egészséges nagyfiúhoz!Kép

Rólunk: Tegnap nagyon elfáradtam a takarításban, de Tibi nagyon sokat segített! Végig a létrán állt: leszadta, majd fölrakta a függönyöket, szekrány tetejét törölte, porszívózott... De még így is elég nehezen viseltem magam estére. Ma még megvettük a maradék hozzávalókat a vacsihoz, gyümit, kocsit mostunk, és kikozmetikáztattam magamKép

Aki már nem tud jelentkezni:
Áldott, békés, nagyon boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok Nektek és családjaitoknak, valamint az Új Évre egészséges, boldog kisbabákat!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Áldott békés Karácsonyi ünnepeket Jézus Krisztus születése napján! És reményekben gazdag új esztendőt mindannyiótoknak!

Kép

Marcsi Ádám és a pocilakó Áron

Kép
Kép
Kép
mamacka

És még egy kis ajándék Karácsonyra: az ígért pocifotó (bár lehet, most nem teljesen helyénvaló, csak gondoltam megmutatom még a karácsonyi sütik előtti állapotátKép)

Kép
Kép

Anita és a még pocaklakó Botond baba (31+0)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!!!!

Anita, óriási a pocid, de ezt már nagyon sokszor mondtamKép
Szerintem most nekem még a végén se lesz ekkoraKép
Nagyon csinike vagyKép

Lyly, gratulálok a kisfiúcskához, gondolom nagy az örömKép
Kép
És nagyon helyes kis család lesztek(vagytok)Kép

Kívánok és is mindenkinek nagyon boldog , békés karácsonyi ünnepeket.
Kép
Aztán vigyázni a hasonlókkal:
Kép

Pusz
Ildikó 26+0

Bori, kitartás!!!!!!
Próbáld meg még őket bennt tartani egy picikétKép
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: