A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Hari!Kép

Szabad kíváncsiskodni, hogy mit hozott a Jézuska, amit vártál?

Mi úgy fogjuk csinálni, hogy 24-én du. a férjem elmegy sétálni Gergővel, addig én feldíszítem a fát.
Már úgy várom, biztos örülni fog, tavaly még a csomagolópapír tetszett neki legjobban!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok Lányok Kép

Nagyon régen nem tudtam jönni,Rokicát hívtam néhány napja és üzentem vele,hogy nagyon hiányoztok és mindenkit puszilok!Kép
Most is csak azért tudok pár sort írni,mert Marcikám elszundított,ami már napok óta nem fordult elő,mert ha ébren van sír vagy eszikKépKépKép....nagyon nehéz időszak ez,iszonyú fáradt vagyok és ált.egyedül vagyok estig(1/2 9)mikor Apa hazaér.....Roki említette,hogy Hari is hasonló cipőben jár......sajna visszaolvasni semmit sem tudtam,remélem nemsokára javul a helyzet és akkor majd megint tudok jönni hozzátok!
Zsofy Kép
Rád is sokat gondolok,mikor neked volt ilyen nehéz időszakod Lillával......és Te is egyedül voltál...csak olyan nehéz néhaKép
De Marcit nem adnám semmi pénzért,olyan édes és úgy imádom és amikor nem fáj a hasa annyira aranyos,nézelődik én meg beszélgetek vele vagy énekelek neki....ha pedig alszik olyan szép,mint az angyalok!KépKépKép Én pedig nem győzök hálát adni,hogy ez a gyönyörű kisfiú engem választott mamájának........és csak sírok ilyenkor......
NAGYON HIÁNYOZTOK!!!Kép
Azt még gyorsan elmondom,hogy szerdán volt Marcika 6 hetes és 4320 gr!Kép Csak szopizunk,igény szerint!Kép
Csak a pocija ne fájna.....KépKépKép

KépMINDENKINEK BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPET KÍVÁNUNK!!!!Kép

annamami és Marci Kép
(6+1)
annamami

Rokica,

köszi a tippet. Kép Megpróbáltuk, mosolygott ezerrel, de nem igazán szívta. Inkább csak játszott vele, lehet nem volt annyira éhes, mert akkor még csak másfél órája evett.
Már csak 1 szobát kell kompletten rendbetennem , minden más kész! HURRÁ!! Kép

Most megetetem Vikit, elrohanok vásárolni, addig Apával sétálnak Kép aztán kajakészítés (nem tudom még mit). Szeretnék Vikinek venni még vmi apróságot névnapjára.

Dóri & Viki ma 10 hetes!!! KépKépKép
Vendég

Falina, Helga,

Hat ez egy jo hosszu tortenet.
Roviden talan csak, hogy otthon kulkereskedo voltam es a mostani ferjem volt az egyik kulfoldi partnerunk. Lejott Morszagra ceglatogatasra es ket evre ra itt kotottem ki.
Nekunk itt sajat cegunk van, itt is dolgozom mar 10 eve, 1 ev kellett, hogy valamilyen szinten beszeljek franciaul, azelott angolul dumcsiztunk, igy itt is kulkereskedo vagyok, megmaradt a regi kapcsolatunk a volt cegemmel.
De mivel sajat a ceg, ferjem szeretne, hogy visszajojjek dolgozni, mert allitolag nem birja nelkulem Kép Ez jol esik egy reszt mert imadom a munkam, csak hat most a masodik gyerek utan?? Kemeny dio, hozzateve, hogy itt nalunk nincs semmifele tamogatas csak a babak 2 honapos koraig.
Szoval en meg szerencsesnek mondhatom magam.

Balazsom, hat leirjam, nem emlekszem hany cm??, de kilora nezve mar majdnem uti a 8 kilotKép
Hatalmas baba.

Tegnap nagyon nyugis napunk volt. Szinte ataludta az egesz delutant es estet. Visszater hozzam az en aranyos fiam??

And,
Mi holnap megyunk ferjem csaladjaval sielni egy hetre. Ott toltjuk a Karacsonyt is. En is felek egy kicsit, bar Balazs mar majdnem 5 honapos, de hat majd csak lesz valahogyan.
Az elso fiammal is rengeteget utaztam, nyolc honaposan mar repultetem haza Magyarorszagra es semmi baja nem lett.
A babak valahogy elfogadjak ezt talan szeretik is?? A nagyobbikbol biztos valami utazo lesz, mert allandoan menokeje vanKép

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARACSONY-t kivanok en is.

KépKép
KépKép
aniko47

Hú de nagy csend van. Gondolom mindenki készülődik a Karácsonyra. Nekem is kéne még menni, de Zsuzsa baba ma egész nap alszik. Ami még nem is baj, tulajdonképpen, csak közben itthon ülök és nem intézek semmit...

Szegény egész jól átvészelte az oltást, az éjjelt is végigaludta (közöttünk), azóta ha egy órát ébren volt. Szopizni feléled, de szinte ki se nyitja a szemét. Lázcsillapítót nem is kellett adni neki. A hangulata is jó, ha éppen nem alszik.

No mindegy.

A legnagyobb baj, hogy apukája se tudta kitatálni, hogy mit akar ma, különben itthagyhattam volna neki Zsuzsát amíg én elmegyek. Grrr.

Annamami!

Örülök hogy itt látlak! Kép Képeket is kapunk majd Marciról? Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

sziasztok!
Nem tudtam rendesen visszaolvasni, Lillát a nagy nyűglődésben letettem a babakocsijába,most ott pislog laposakatKép
xxx
megnéztem, elaludtKép
olyan mint egy földreszállt angyal, nekem gyönyörűKép brühühühü -meghatódtam

Marqueza,
Te nem nagyon érted mit "mondtam" ugye?
A nikotinéhségnek kb. annyi a tünete, mintha éhes lennél,és evés helyett olyankor rágyújt újra az ember.
a cigaretta annyira hozzánő az ember kezéhez,ha szereti, a mozdulatot, a füstöt fújni,hogy mikor le kell tennie, az olyan, mintha a teste meghosszabbítását vágnák le.
Amíg magad át nem élted ezt a rémes időszakot, amíg leállsz a cigivel,addig ne hidd, hogy tudod, mit érez az, aki épp ezen megy keresztül,vgy,hog te tudod, hogyan kell neki segíteni,mert fogalmad sincs.
ahogyan nekem fogalmam sincsen, mit érez egy heroinista,és ezért nem is prédikálnék neki.
Értsd meg, itt az olyanok, mint te, azt hiszik, úgy segÍthetnek valakinek leszokni, ha "ráijesztenek"...
én anno még magamra is igyekeztem ráijeszteni, vettem egy fotókkal illusztrált gége és más dohányzás okozta rákos elváltozásokról szóló könyvet,aztán besüllyesztettem az ágy alá, mert tiszta ideg lettem tőle,és duplaannyiszor gyújtottam rá.
igaziból az okosok azt bizonyították be, hogy a cigi nem nyugtat meg, csak idegesebbé tesz.
utólag -miután leszoktam- megtapasztaltam, hogy ez Így is van.
Viszont a dohányos ember ezt nem tudja,nem érzi, pszichésen megnyugttja a füst, az,hogy pöckölgeti a cigit,azt hiszik, a cigitől valami plusszt kapnak, ami cigi nélkül nincs meg bennük.Ezt nem fikázásnak írom, én még mindíg szeretnék rágyújtani, csak nem teszem meg.Valószínűleg életem végéig kísérteni fog a gondolat, hogy rágyújtsak...mert valahol még mindÍg érzem, hogy kapnék tőle valami plusszt....KépKépKép
Az olyanok meg, mint én, tudják, hogy ha egy dohányost elkezdesz paráztatni, mert "nem mindíg a megnyugtatás segít..." szerinted, felidegesíted és egyből megy rágyújtni!
Ha eddig napi 5szálat szÍv, amint valaki csesztetni kezdi, napi 20-at fog.
Otthon, amÍgy tilos volt a cigi, addig folyton azon járt az agyam,hová osonhatnék, hol gyújthatnék rá, és sokkal többet bagóztam, mint amikor már nyugodtan kimehettem az erkélyre vagy az udvarra elszívni egy szálat és nem volt parás a mit sem sejtő család miatt
és ha csak a para lett volna,hogy én elpatkolok, talán sosem szoktam volna le.
az egyetlen dolog, amiért valaki leszokik róla, az az, hogy belátja, saját magának, ha önmaga érzi úgy, hogy többé nincsen szüksége a cigire.
Ilyesztgethetsz te akárkit,nem fog kiesni a szájából a cigi,csak mert xy gyerekének orrpolipja lett.Most pedig lehet nekem visszaszólni, hogy én milyen egy bunkó ostoba tyúk vagyok, sajnos lehet, hogy el sem tudom majd olvasni, mert Lilla megint nyifog és játszani kell vele.Nekem ez a véleményem, és téged sem akarlak megbántani, csak már mondtam, engem bosszant, ha valaki úgy okoskodik, hogy nem tudja miről beszél.
off.

Kép
Én is esküszöm, tegnap úgy aludtam el, hogy eszembe jutottatok és terveztem, hogy valahogy megtudakolom, mi van Veletek!!!
Nagyon sajnálom Marcit, Téged is, tudom tényleg, mennyire szörnyű ez a tetű hasfájásKép
Kitartás, gondolok Rátok sokat!
Nagyon Boldog Karácsonyt,puszi!

Zsó és Lilla ki most már nem tűri tovább a gépezést és menne, 19hetes+1napos, zsivány,nyálgyár,imádnivaló és 6900grammKép
zsofy

Helga tök igazad van,s én is úgy döntöttem,hogy min. 1 hónapot várok még a kajálással Kép
Még bőven ráérek vele.

Kép

KépKép
christinbaba

Sziasztok!

Zsófy

Szerintem Marqueza nem bántani akarta Harit.
Úgy gondolom más stílusban is leírhatnád a véleményedet.Nem hiszem, hogy meg kell bántani amiért nem értesz vele egyet.

Kriszti

Nagyon cuki ez a képKép

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok! Mostanában csak olvasok, örülök, ha a végére érek, de most rászánom magam az írásra is, főleg mert irtóra kivagyok...

A szitu a következő: szept. 13-án született ugye Saci, 14-én jött be hozzánk a férjem az István kórházba, és rátolatott merőlegesen egy másik kocsira. Kicsit hozzáért, hátrament, megnézte, de egyik kocsin se látszott semmi. Egy nő, aki ismerte az autó tulaját, látta az esetet, és biztos, ami biztos, a párom otthagyta nála a névjegykártyáját, hogy átadja a másik autó tulajának, ha valami gondja lenne.

24 óra múlva (!) hívja az autó tulaja a férjemet, hogy akad az ajtó, meg még fölsorolt néhány bajt, amit szerinte mi okoztunk neki. Párom nem fogadta el az érveit, erre azt mondta, följelent minket. Ezt meg is tette. Páromat behívták rendőrségre, nyilatkozott, hogy szerinte mi történt, erre megbírságoltak minket 20.000 Ft-ra, nem megfelően közlekedés miatt, ill. hogy nem hagyta ott az elérhetőségét (!) a helyszínen. Természetesen fellebbeztünk, erre szakértőt rendeltek ki. A szakértői vizsgálaton a másik fél nem jelent meg, mint utóbb kiderült, 2 nappal később vizsgálta meg végül az ő autóját a szakértő. Ma jött ki a határozat, mérsékelték a bírságot 15.000 Ft-ra és ránk terhelték a szakértői költséget, 62.000 Ft-ot! A szakértői vélemény tele van ilyenekkel: nyomszegény környezet, de valószínűsíthető, hogy..., feltételezhető az..., a másik autón lévő sérülések csak szakértői szemmel láthatók... - és ezek után a páromat teszik felelőssé a balesetért!

Mi történt itt? Azt sejtettük, hogy a rendőrségen lehetett a tulajnak ismerőse, de lefizették a szakértőt is? Vagy mindenképp kell felelőst találni, és akkor adódik, hogy a mozgó jármű vezetője az? Mit tegyünk? Menjünk tovább, bizonygatva, hogy nem történt semmi, és esetleg még több költséget ránk vernek, vagy fizessük ki ezt 77.000 Ft-ot, és hallgassunk?

Jól elszomorított most ez így karácsony előtt.... A párom olyan, hogy ha tényleg kárt okozott volna, tuti készségesen mindent elrendez, kifizeti a kárt, elnézést kér, szégyenkezik, hogy tehette, de most biztos nem csinált semmit!!! Olyan igazságtalannak érzem.

Bocs, hogy csak ilyenkor írok. Saci egyébként tündéri, fejlődik szépen, rengeteget mosolyog.

Szép napot mindenkinek, és bocs, de tökre elszomorodtam.

Bodza és Saci

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza,
szegenykem. Hat ez most nem hianyzott igy kari elott! Hogy micsoda egy tirpak emberekkel van tele ez az orszag, az eszem megall!!!
En addig jarnek, mig be nem bizonyitanam az igazamat. A loturost fizetnek olyanert, amit nem kovettem el!

Persze tokeletesen tisztaban vagyok azzal, hogy az utanajarkalas iszonyu nagy energiakat vesz el az emberbol, es nem garantalt a happy end, de hat mar alljon meg a vilag egy pillanatra.

Fuuu, most en is kibuktam.
falina

Roki

Kérlek írd le megint a Jókai u. számát!
De időpontot kell kérni, ugye? Már a 4 hónaposra.
Köszönöm

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Bodza

És a rendőrség szerint hogy ért el titeket a manusz, ha az elérhetőséget nem hagyta meg a férjed?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
gondolom rendszam alapjan.
falina

Rokica:

Köszönöm az altatással kapcsolatos írásodat! Kezdtem kételkedni abban, hogy jól csinálom, pedig az ösztöneim ezt diktálták.
Nálunk is vagy szopi után (közben) van alvás, vagy ha már semmi nem jó és nyüszizik, felveszem és a karomban max. 10 perc és elalszik.
A kiságyba pedig már csak akkor rakom ha alszik, ill. nappal elnézelődik benne, dumál a forgójának, de magától csak párszor aludt el.
Most jó kedvem lett! Kép

Éjszakára Tomi egy h.u. bodyt és h.u. de vékony hálózsákot (vagy ha lusta anyja nem mosott, rugit) erre jön a takaró.
Reggel ő is büdilábKép

Tomi múlt hét szerdán kapta az új 3 hós oltást, semmi baja nem volt, csak egy kicsit jobban bújt, amit igazán nem bántam.

Ja, és 5 napja este 9 től alvás van 5 ig!!

Hurrá!

Thomasanne és Tomi

Kép
Kép
thomasanne

Roki, Juci,
hanyszor kotelezo vinni szurni? Minket meg 1x sem kuldtek el csipot nezni sehova.
falina

Falina! Igen, ez lenne a logikus, hogy bizonygatjuk az igazunkat, de a bíróság is a szakértői vélemény alapján döntene, és akkor még ránkvernék az ügyvédi költségeket, eljárási illetékeket is. Ha új szakértőt rendelnének ki, az meg szintén rizikó, mert újból csak feltételesen tudna megállapírtani mindent, és állítólag a szakmai szolidaritás miatt csak vmi égbekiáltó hiba esetén hozna ki más véleményt, mint a kollega...

Kép

Kép

Kép
bodza

Falina

Egyszer 3 hetes körül vizsgálatra és esetleg ultrahangra is. A gyerekorvos adta nekünk a beutalót. A Jókaiban van ultrahang is.
És 4 hónaposan ismét.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Bodza!Kép

Én ezt nem értem. Olyan nincs, hogy valószínűleg, meg feltehetően. Ilyenkor szokott az lenni, hogy bizonyíték hiányában ejtik az ügyet. Nekünk is volt egy hasonló esetünk, még tanúskodnom is kellett, de a végén nem lett semmi, mert nem volt bizonyíték, hogy a kárt a férjem okozta. (Minthogy nem is ő okozta.) Biztos lefizették a bíróságot. Egyébként a bíróság is utája, ha ilyen baromságokkal zaklatják, úgyhogy nem szeretik az ilyen feljelentőket sem.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Juci!

Nekünk nem volt csípőszűrés se most, se Gergővel.

Kép
Kép
göndörzsóf

Kedves Zsofy (ügyvédnő)!KépKépKép

Ha esetleg el tudod olvasni: nem hiszem, hogy én bárkinek is "visszaszóltam" volna olyasmit, hogy "bunkó, ostoba tyúk". Miért gondolod, hogy ilyesmit mondok, mondanék neked? Ez egy kicsit erős, kissé rosszindulatú, provokatív és nem értem, miért?
Most már világos, hogy a cigivel kapcsolatos hozzászólásomat (az elsőt, Harinak címezve) nem olvastad végig. A vége pontosan erről szól, amit Te írtál (a pszichikai függésről), csak nem ennyire szájbarágósan. Nyilván azért nem szájbarágósan, mert egy értelmes dohányosnak írtam. Továbbá én egy szóval sem írtam, hogy szokjon le, csupán annyit, hogy nem a gyerek mellett (értsd: egy légtérben) kellene füstölni. A kettő nagyon nem ugyanaz.

Részemről a téma lezárva, boldog karácsonyt!Kép

üdv. Marq

marq
Kép
Kép
marqueza

Göndörzsóf! Igen, ezt kellett volna, hogy ejtik az ügyet, de állítólag ki van adva a rendőrségnek is, hogy minden ilyen piti ügynél is találjanak felelőst, aki fizet.
Idézek a szakvéleményből:
"Az erre vonatkozó szakértői megállapítások emiatt csak a valószínűségi kategóriában mozoghatnak, és helyességük a rendelkezésre álló és értékelt adatok valóságtartalmának a függvénye."

Tiszta hülye egy mondat. Ugyanakkor mivel később megállapítja: "A balesetet a Ford vezetője (ez a férjem) elkerülhette volna, ha megfelelő elővigyázatossággal tolat." Ezért a rendőrség azt állapította meg, hogy egy az egyben a férjem a felelős. Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Göndörzsófi

Hogy-hogy? Nem adtak beutaló?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Falina!

Szerintem nem kötelező vinni szűrni, csak ha a gyerekorvos indokoltnak látja manuális vizsgálat után.

Juci6!

Nekem tegnap azt mondta a doki néni, hogy a 4 hós kontrollra nem kell beutaló, azért majd megkérdem az ortopédián. A telefonszámukat már sajnos nem tudom, mert múltkor is úgy szereztem meg, hogy felhívtam a gyerekorvosi rendelőt, hogy adják meg a számát. Fel kellett volna írnom, de lusta voltam hozzá...

Thomasanne!

Nincs mit. Kép Szerintem ez is, mint olyan sok más gyerekneveléssel kapcsolatos dolog, vérmérséklet kérdése: a mamáé meg a babáé. Nekünk így jó. Kép

A kis álomszuszim felébredt olyan 1 óra körül, azóta megjártuk a belvárost. Még kéne menni, de olyan elegem van a tömegből. :-/

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Juci!

Ez a telszámuk: 369-2333
Vendég

Képzeljétek Apával 3 és fél órát sétáltak babakocsival! Nem semmi.. KépKépKép Én erre nme lennék képes. Inkább áttolom anyuékhoz (az negyed óra) és a kertben betolom a fenyőfához. Kép

Mindjárt etetés, aztán befejezem a maradék takarítani valót, vasalást Kép

Bodza!
Nem semmi a kálváriád. Nekem az a furcsa még ebben a sztoriban, hogy hogyan lehet, hogy ennyire hamar döntés született. Bírói gyakorlatot szem előtt tartva ez roppant rövid idő alatt lezajlott azt kell mondja. És főleg így, hogy a konkrét bizonyíthatóság sem áll fenn! Véleményem szerint is korrupció áll az ügy hátterében, de legalábbis nagyon jó kapcsolatok. Sajnos nem a Ti javatokra. Kép

Én a Centrum Parkoló & Instrum J. ügyén vagyok kiakadva, felháborítónak tartom. És hiába a jogszabály, a kisemberekről akarják az utolsó bőrt is lehúzni a szemetek! na jó, nem folytatom, mert csak felmérgesítem magam!! Kép

Dóri
Vendég

Dóri
Köszönöm a számot.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Bodza, velünk egy karambol kapcsán akartak kitolni, de Apa nem hagyta, addig járt a nyakukra, mig másodfokon igazat adtak neki. Persze bosszantó lett volna, ha nem igy alakul, mert nagyon sokba került volna. De ő biztos volt az igazában és nem hagyta, hogy a szakértők figyelmetlensége, lustasága, trehánysága miatt fele-fele arányban tartsák hibásnak őt is, meg a a másikat is. Jó mérges is lett rá a károkozó, beszólt párszor. Aztán a sors iróniája (vagy kezeKép), hogy az esküvőnk és az övé ugyanabban a templomban, ugyanazon a napon volt, 3-kor a miénk, négykor az övé. Nem hogy a vendégei, de "szegény" még ő maga sem kapott parkolót a templom közelében a mi vendégautó-seregünk miatt.
Zsuzsa
tzsuzsa

Sziasztok!

Csak 1 mondatra!
Láttátok most a Balázs Show-t?
A Melinda nevű csaj, aki rózsaszínben volt most (első vendég), az a bátyám barátnője. Nem járnak, csak barátok! De nálunk zabál és a bátyám IS pénzeliKép
Az egész kamu volt.
10.000Ft-ot kaptak érte. Ráadásul a csávó nős, van babájuk is és a felesége tegnap tudta meg az előzetesből, hogy a férje szerepelt az adásban ezzel a ribanccal.
Bocsi, hogy ilyen csúnyán írom, de ez egy pénzéhes szajha.
Majd még visszajövök.
Puszi!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Angelani, ezek szerint azt eszi, amit te főzöl?Kép
tzsuzsa

BodzaKép,
szerintem, nyugalmatok megőrzése érdekében, jobb lenyelni ezt a békát...
Tudom, hogy undi, de valszeg (ha tényleg ismerős útján intézték el a dolgot) jól nem tudtok kijönni belőle, vagy ha mégis, azt rengeteg idegeskedés előzné meg... akkor már jobb veszni hagyni.
Persze ez csak az én véleményem. És ha velem történt volna, k..va pipa lennék, és megvárnám a sötétben az ürgét, és jól megtépném...
És az a röhej, hogy ezután már el fogtok gondolkodni (teljes joggal), hogy a köv ilyen esetben otthagyjátok-e a névjegyetKép, nem????
Kati
Vendég

Sziasztok!

Ma álom jó gyermekem vanKép Eszik, alszik, játszik, nevet KépKépKép

Szóval olvastalak is Benneteket, egy dologhoz mindenképp szeretnék hozzászólni!

Bodza!

Először is, ez Magyarország!!!!! Itt nem lehet akárkiben megbízni!!!!Kép Minimum 2x annyi tanu kell melletted, mint a másik fél mellett, és akkor sem biztos még semmiKép

Szóval a férjed helyében én ott rögtön rendőrt hívtam volna, aki kideríti a másik autó tulaját, odajön, megegyeztek és lehet hogy megúszta volna max 5000 ft helyszínbírsággal. Mivel akkor az autó ugye még olyan állapotban van, ahogy a férjed is látta!!! Kitöltöttekek volna egy KÉK-Sárgát és ennyi az egész!

Vagy:

Ha már nincs ideje rendőrt hívni, akkor sem bízni meg xy nőszemélyben (aki azt állítja ismeri a tulajt) hogy úgy adja elő a dolgokat, ahogy az Nektek jó (hiszen Õt ismeri, nem Titeket)És nem névjegykártyát kellett volna hagyni, hanem betétlapot!!! Megúsztátok volna egy biztosítási díj emeléssel (ami valljuk meg így is úgy is meg fog történni)

Valld be Magadnak őszintén, ha a te kocsidnak megy neki valaki és nem hagy ott semmit (mert nem a kocsin, vagy a tulajnál lett hagyva elérhetőség) Te nem hasonlóképpen jártál volna el, most őszintén!!!!

Bocs, de nem bírtam ki KépKépKép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kész vagyok a takarítással, lakás szépítéssel!

Jöhet a karifa majd meg a főzés. Kép Újdonságot főzök majd, rakott harcsát. KépKép

Autós kalandunk nekünk is volt: még terhes voltam, épp a 4D-s uh-ra igyekeztünk Budáról Pestre a Petőfi hídon, kanyarodósávban haladtunk, mikor egy pöcs egy peugeot 306-as bevágott elénk, nekiment a clges kocsi oldalának (annak semmi naja nem lett), neki meg leszakadt a hátsó lökhárítója rendszámostul. Õ meg továbbhajtott, mintha semmi nem történt volna. Mi megálltunk a szélső sávban, begyűjtötte a férjem a leszakadt darabot, és hívtuk a rendőröket. 20 perc múlva kijöttek, és pont addigra visszajött a peugeot-ós csávó egy másik autóval harmadmagával és sűrű bocsánatkérések közepette elismerte a dolgot, mondta írjunk papírt. Rendőrnek mondtuk így OK, ha gond van majd hívjuk. A rendőrpasi megadta a mobilszámát, mert én annyira be voltam tojva, eleve a fazon tiszta gengszterpofa volt. Kép Mondta kövessük a közeli egyik utcába, és ott kitöltjük a papírt. Mentünkutána, és kikötöttünk vmi éktelen cigánygettóban a Mester u. környékén valahol a francba. Én mondtam a férjemnek húzzunk el, mert itt ki ne szálljon egyikünk sem. A csávó leállt már a P.-val a garázsba, és korrektül mindnet kitöltöttünk. De én úúúgy fostam!! Fel is hívtam a zsarut, jöjjön ide, mert nekem nem tetszik ez itt, ráadásl terhes vagyok, szülés előtt 1 hónappal stb. Szerencsére nem volt semmi gáz aztán, de komolyan sosem paráztam ennyire, mint akkor! Kép

Tuti az volt, hogy nem is ő vezetett, hanem egy esetleg bepiált/azívott haverja, akinek esetleg se jogsija, se semmi. És kizárólag azért jött vissza 20 perc múlva, mert ráeszmélt, hogy leszakadt a lhárítója RENDSZÁMOSTUL! Különben biztos vagyok benne, hogy lesz@rta volna az egészet. Mondtam is a csávónak ezt, az meg persze szégyellte magát, mert látta a nagy pocakomat aztán. Azt is ondtam neki, hogy ha megütöm magam, vagy valamelyikünknek vmi baja van, akkor is továbbhajt?! Az már cserbenhagyás keményen. Csak hápogott persze, meg azt mondta, hogy ő nem vett észre semmit! Persze, leszakad az autójából egy jódarab és nemveszi észre.. Hülye barom. Férjem majdnem kitekerte a nyakát, iszonyat dühös volt.
Vendég

Még annyi, hogy azért mert a rendőrség a másik féltől értesült az egész dologról, természetesen azt a fajta előadást hallotta először és azt tekinti alapszitunak. Ezért írtam fent, hogy neki kellett volna kihívnia a rendőrt és minden sima ügy, főleg, hogy el is ismeri a hibáját!!!!

Csajok! Nem kell mindenbe a korrupciót látni!!! Nem így van, mindenki nem korrupt és nem ez az alap, amiből ki kéne indulni!!!Kép

Nagyon sok ember dolgozik ebben a rohadt országban becsületesen és egy-két idióta paraszt miatt (mivel a sajtó csak a negativumokal foglalkozik, az hozza a nézettségetKép ) ez az általános vélemény a rendőrökről.

És mielőtt még megkérdeznétek, igen én rendőr vagyok, igaz nem közlekedési, hanem bűnügyes, de akkor is fáj, hogy ez itt az általános vélemény! Ki kérem magamnak és a sok velem együtt becsületesen dolgozó kollégám nevében a feltételezést!!!Kép Az hogy akadnak korruptak, való igaz, de hol nem????? Szerintem ez a sztori minden ismerőstől függetlenül ugyanígy ment volna le, a fentebb felsoroltak miatt!!!

Bocs, nem akartam senkit megbántani, nem az volt a cél! Egyrészt segítségnek szántam, ha valaki hasonló helyzetbe kerül, mit érdemes tennie. És szerintem hagyjuk a vádaskodást, nézzünk inkább magunkba: Biztos, hogy mi nem hibáztunk valahol???Kép

Még egyszer bocs, de ki kellett írnom magamból!!!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

nyilván nem szabad általánosítani! Nem minden rendőr stb. foglakozású ember korrupt, de maradván a konkrétumoknál, nekem is van olyan rendőr ismeretségem, akit felhívva kihúzott a kemény csávából. Természetesen nem bűnügyi vonatkozásban, hanem közlekedési. Kép

Szóval, nyilván nem mindenki egyforma, de igenis van és működik a korrupció Mo-on és nem csak itt, bár itt virágzik kétségtelen.

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Bodza, nagyon sajnálom! Nekem is az jutott eszembe, amit Dóri írt, hogy eszméletlen gyorsan ment a dolog, és ez /is/ nagyon gyanús... Én is baromira felhúznám magam, és küzdeni akarnék, de valszeg tényleg nem nagyon érdemes, hacsak nincs Nektek egy még befolyásosabb ismerősötök Kép ....

Falina Kép Csípőszűrésre én úgy kértem a beutalót,mert nálunk a családban sok ficamos van (én is az voltam), és biztosra akartam menni. Amúgy nem kötelező, de a családi előzményekre egy jó védőnő odafigyel pl.

Karácsony: Nálunk tavaly, amikor még csak egy kölök volt, elég stresszesre sikeredett a dolog, mert enyém a sütés-főzés is, és a fadíszítés is. Páromé a fafaragás, és a gyerekezés. Így ők lementek sétálni, ezalatt kellett nekem becipelni a fát, és földíszíteni. Alig jutottam odáig, hogy az égősorokat kibogoztam, már telcsiztek, hogy nagyon fáznak. Kész kapkodás lett a dolog. Idén először azt mondta párom, hogy elmennek valami meleg helyre Balázzsal, de nem jutottunk tovább. Mégis hova? Nincs olyan rokon a városban, akihez mehetnének. Így döntöttünk úgy, hogy 23-án este díszítünk, reggelre áll a fa, és együtt megyünk majd le sétálni, és mire hazaérünk, az ajándékok a fa alatt várnak minket. / én persze később megyek utánuk Kép / Ha aludna Balázs délután, akkor a díszítés ezalatt lezajlana, de nem alszik.
Eddig úgy volt, hogy ma hozza nagybátyám a fánkat, de csak holnap tud elmenni érte. Nemtom, hogy alakul majd a díszítés! Ráadásul párom is éjszakába nyúlóan dolgozik az utolsó napokban, se ajándékaival nincs kész, se a fára nem lesz ideje. Arról ne is beszéljünk, hogy semmit nem tud így segíteni itthon...

Na, megyek sütizni.

Ja, ma négyszer egymásután hanyattvágta magát Gergő! Nem szoktam hasra tenni, most volt így először, gondoltam, megnézem, mit csinál. Nagyon lassan próbált nyúlni egy játék után, aztán mindig az lett a vége, hogy hátrafordult, de az volt az érzésem, hogy inkább borult. Az utolsó hasrafordításnál aztán kiakadt, nem értette, mi a francnak teszem vissza, ha ő megfordult! Kép

Szép estét!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Zsofy Kép
Olyan drága vagy,hogy gondoltál ránk és a jókívánságok is...köszönöm!Kép
Nagyon Boldog Szép Ünnepet kívánok neked a pároddal együtt és a gyönyörű kislányotokkalKép

Rokica Kép

Ma megpróbálok még csinálni néhány fotot.....akkor teszek fel!Kép

Pussz: annamamiKép
annamami

Judit!

Gergőnek gratulálok, ügyes baba!KépKépKép

Dóri!

Talán nem kellett volna felhívni!!!
Az a baj ebben a rohadt országban, hogy az emberek nem ismerik be ha hibáznak, és nem vállalják a felelősséget tetteikért!Kép Ugyanis valószínű ismerősödet azért hívtad fel, hogy ne legyenek következmények, vagyis nem vállaltad fel a büntetést azért, amit biztosan elkövettél, mert ezt elismerted akkor, amikor segítséget kértél az eltusolásában!!!! Kép

Egyébként, ha figyelmesen olvastad volna amit írtam, nem azt írtam, hogy nincs, csak azt, hogy nem ez az általános, nem alapból így kéne mindenkinek indítania!Kép Egyébként azt nem értem, ha az emberek ennyire nem bíznak a rendőrségben, és minden (na jó nem minden, de sok) rendőrt korruptnak és részrehajlónak gondolnak, akkor mi a fene viszi rá azt a sok embert a feljelentés megtételére, mi a francnak van nekünk annyi dolgunk, ha senki nem bízik abban amit és ahogy csinálunk!!! Kép

Egyébként a korrupcióhoz is két félre van szükség, az egyik aki kéri a segítséget, és ált. mindig innen indul, úgyhogy ne haragudj, de fentiek alapján Te sem vagy jobb, mint az a rendőr, aki "segített" Neked!
És nem bántani akartalak, bocs, csak reagáltam a reakciódra!Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Figyelmesen olvastam. Kép Én nem bántom a rendőröket, sem a korruptakat. Tudvalévő, hogy igenis létezik. És nagyon örülök, hogy van ilyen ismeretségem, és ki is használom adott esetben. eszemben sincs Õt bántani, nagyon is kedvelem. Kép Fel is fogom hívni, ha szükségem van rá! Mintahogyan mindenki más, akinek van, asszem nem én vagyok ezzel egyedül egy kirívó eset. Arról meg ne haragudj, de fogalmad sincs mi történt. Kép Nyilván nem "bűntény" miatt kértem segítséget. Kép Bár gondolom olyan is akad, hiszen, akkor nem úszná meg oly sok "híres ember" a büntetését. Kép Mert aki egy másik embernek vagy állatnak árt, az igenis vállalja azt fel. De pitiáner hülyeség miatt.. az én szememben ez más. és mielőtt téves következtetést vonnál le, senkinek nincs se priusza, se nem bűnöző a családban! Kép És úgy gondolom, hogy maximálisan jól nevelem a gyerekeimet. Kép

Nagyon sok normális rendőr van, SOK alkalommal fordult elő, hogy pl. tilosban parkolt az autóm és sikerült a rendőrrel megbeszélni a dolgot anélkül, hogy 1 fillért kellett volna neki adni. Szép szó, kedvesség sokat számít.

Ja, betörtek a házunkba 3 éve, visszajöttek a betörők, utcában dumáltak, hogy mit vittek el pontosan, mi van még a lakásban és el kéne hozni. Ezt fentről hallottuk, apám kihívta a zsarukat, 1 óra múlva ki is jöttek, (még mindig ott voltak a pasik, egy trafóház mögött dumáltak) erre a rendőr jó hangosan apámat igazoltatta, anyja neve, születési idő, hiába mondtuk neki, AZOKAT igazoltassa jóember. Nem, ő addig pöcsölt, míg persze elszeleltek! KépKépKép
Többet nem hívtuk ki, felszereltettük a rácsot mindenhová, meg a riasztó rendszert. Még litánikákat tudnék írni ilyen és ehhez hasonló esetekről, de úgy gondolom ez nem a topik tárgya.

Konklúzió: van jófej rendőr, van korrupt, van fafejű vaskalapos, aki a fától nem látja az erdőt. És ez MINDEN EMBERRE IGAZ TERMÉSZETESEN! KépKépKép

Korrupció van, volt és lesz is.

Lehet, hogy ezzel én leszek most az aktuális "rossz anya", aki bűnt követ el!

bocs', de én is reagáltam. Kép

Dóri
Vendég

Dóri!

Egy szóval nem mondtam, hogy rossz anya lennél, vagy nem nevelnéd jól a gyerekeidet, és felfogtam azt is hogy közlekedési ügyben kértél segítséget, hidd el tudom mi a különbség a közlekedés és bűnügy között.

Nem értek egyet Veled abban, hogy kihasználod az ismerettséget, de a kollégával sem, aki megteszi Neked szívességből. Igenis a közlekedésnek is vannak szabályai, amit be kell(ene) tartani, nem kellene tilosban parkolni, ahogyan a másik (bűnügyi) oldalon ugye lopni sem kellene, de mit van mit tenni, ezt is azt is megteszik az emberek. Erre találták ki a törvényeket, hogy valamilyen szinten szabályozva legyenek! Persze a törvényeknek is vannak hibái, de ez nem ide tartozik és nem is tehetünk róla, mivel nálunk sokkal nagyobb emberek alkotják őket, néha rosszulKép

Természetesen nem a topik témája, de ha már valaki elkezdte (akkor sem a topik témája volt) reagáltam rá.

Bocs, hogy ennyi helyet foglaltam a témával, ne haragudjatok! Kép

Kívánom Neked, hogy több gondod ne legyen a rendőrökkel, de azért ha elkövetsz valamit és szól érte ne hibáztasd már, ez a dolga!!!!Kép

Befejeztem a témát!Kép

Szép estét mindenkinek!Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Falina!

Nem te kérdezted, hogy hol és mennyi a gyapjú ágynemű? Találtam egy vállakozásta, akik varratják a gyapjút és felnőtt komplett garnitúra 32 ezer. Szerintem nagyon megéri, elmegyünk mi is venni. Kép De állítólag postán is kiküldik. Gödöllőn vannak egyébként.

Angelani!
Nem láttam a dolgot, de el tudom képzelni milyen jó fej csaj lehet. Kép én nme is tudtam, hogy az ilyen Mónika show félék fizetett emberek szereplése! Mondjuk gondolkodtam már azon, hogy hogyan tudnak ennyi fogatlan hülyét összeszedni!? Én amúgy is háklis vagyok a fogra, ha valakinek nincs rendben, pl. barlangnyi lyuk táton a szájában, mikor nevet. Szerintem siralmas. Kép Ott meg csupa verekedős, ordítós, fogatlan ember van.

Judit!
Nagyon ügyes a nagyfiú! Kép

Dóri
Vendég

Nem hibáztatom, megbeszélem vele. Hisz' a munkáját végzi, én meg a dolgomat. Kép Bár lehet, hogy ez a munkámból is adódik, ez a megbeszélés. Kép

Részemről is lezárva a téma! Kép

Bodza!
De jó lenne, ha bizonyítást nyerne az igazatok!

Dóri
Vendég

Na jó, megyek kiveszem a sütit a sütőből.. Hmmmm.... Eldugultam.

Túrórudis muffin, meg aszaltszilvás. KépKép
Vendég

DoriKép,
Túrórudis muffin????
Azt hogy csinálodKép?
Kati
Vendég

Kati!
Leírjam a receptet? Kép
Vendég

Marq...
te sem olvastál elég figyelmesen úgy látszik.
mondtam, hogy nem akartalak megbántani, és nem idéztelek, nem mondtam, hogy te ostoba tyúknak neveztél, csak gondoltam, biztos annak tartasz,amiért én Így írtam.Mert dühÍtett, hogy ijesztgeted Harit, aki nem cigizik rá Lilire.na mindegy. én is pontot tettem egyszer már a beszélgetés végére.
Biztos igazad van, hogy nem értettelek meg, ha te is ugyanazt akartad mondani, mint én.
tény,hogy nagyon felületesen tudok csak visszaolvasni.sajnálom.
ami az ügyvédnő jelzőt illeti, biztos tökjó a humorod, csak én nem értem...és neked is boldog karácsonyt.

Juci,
...

Nem vagyok jó hangulatban, inkább megyek is, mielőtt még kiutál mindenki.
zsofy

Bodza,
téged olvastalakKép
nagyon gáz, ami történik veletekKép
drukkolok, hogy ne húzhassanak le titeket!
zsofy

Annamami,
köszönjükKép
zsofy

Sziasztok!

TZsuzsa!
Igen, azt eszi, ami van itthon.
Megenné még azt is amit Erhad "csinál oda" ha tehetnéKép
Már bocsi, hogy undi!

Annamami!
Már nagyon hiányoltalakKép
Igaz, én is ritkán vagyok és még elég sokan "kimaradoznak"Kép

Lányok, látom megint történtek rossz dolgok.
Hát, a párom tegnap este mesélt egy hasonló történetet.
A koleganője véletlen a pólus parkolójában úgy nyitotta ki az ajtót, hogy egy kicsit odakoccant a másik autóhoz.
Az valami orvosé és szinte semmi sem látszott a kocsin, de nekiment a nőnek a gyereke szeme láttára. A koleganő mondta, hogy hívjanak rendőrt, de a pasi nem akart. Az orvos mondta, hogy most ezért!!! nem tudja majd a munkáját normálisan végezni, mert Õ a kocsival jár. végül kihívtak egy biztonsági őrt, aki a pénzes dokinak adott igazat. Na addig kiabáltak a kolleganővel, míg az nem bírta és adott egy betétlapot. Persze a semmire, mert utána márletörölhető volt a "kár". De kijött egy jó kis kártáérítési papirusz.
Gondolom mindenhol jól jön a pénz....

Egyébként én elég rendőrpárti vagyok, de én is sok helyen kihasználom az ismerettségetKép
Tudom azt is, hogy sokszor visszaélnek a hatalmukkal.
Ez nem feltétlen a rendőrségre vonatkozik.
Pl. orvosnál előbb jutok be....

Tehát ez is lehetne akár állandó vitatéma.
Nem beszélve a Bíróságról, ahol a Bíró sok esetben elfogult.
A páromat a Bírónő kinevette!!!
Ezt nem is folytatom, mert tök ideg leszek.

Na megyek, mert Erhard nyűgizikKép
Még felteszek 1-2 képetKép
Jó éjt!
Sziasztok!
Angelani&Erhard
15+2

Kép
angelani

Bodza,
Sajnálom, ami veletek történt. Kép Kiborító, amiatt is, hogy igazságtalan és amiatt is, hogy ennyi pénzetekbe kerül.

Ma egész nap rohangáltam ajándékért. Idejött az Anyukám vigyázni a fiúkra. A déli szopi után elmentem a Lehel útra, Beninek vettem PIKO modellvasutat, remélem tetszeni fog neki. Utána tovább a Mária babanagykerbe, ott vettem Daninak játékokat. Aztán tűztem (volna, a dugó miatt) haza, ebédeltünk, Dani szopizott újra, és Benivel elmentünk az Auchanba vásárolni. Jó sokan voltak, de hazaértünk a következő kajáig. Kép Elég hulla vagyok. De meg van minden, már csak a naptárért kell elmenni holnap, mert addigra lesz kész.

Benianyu és Dani (9+4)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Annamami,
Jó hogy benéztél újra! Élvezd ki, mikor Marci nem nyűgös, gyönyörködj benne. Kép Különben pedig kitartás, türelem! Kép

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: