sziasztok!
Nem tudtam rendesen visszaolvasni, Lillát a nagy nyűglődésben letettem a babakocsijába,most ott pislog laposakat
xxx
megnéztem, elaludt
olyan mint egy földreszállt angyal, nekem gyönyörű

brühühühü -meghatódtam
Marqueza,
Te nem nagyon érted mit "mondtam" ugye?
A nikotinéhségnek kb. annyi a tünete, mintha éhes lennél,és evés helyett olyankor rágyújt újra az ember.
a cigaretta annyira hozzánő az ember kezéhez,ha szereti, a mozdulatot, a füstöt fújni,hogy mikor le kell tennie, az olyan, mintha a teste meghosszabbítását vágnák le.
Amíg magad át nem élted ezt a rémes időszakot, amíg leállsz a cigivel,addig ne hidd, hogy tudod, mit érez az, aki épp ezen megy keresztül,vgy,hog te tudod, hogyan kell neki segíteni,mert fogalmad sincs.
ahogyan nekem fogalmam sincsen, mit érez egy heroinista,és ezért nem is prédikálnék neki.
Értsd meg, itt az olyanok, mint te, azt hiszik, úgy segÍthetnek valakinek leszokni, ha "ráijesztenek"...
én anno még magamra is igyekeztem ráijeszteni, vettem egy fotókkal illusztrált gége és más dohányzás okozta rákos elváltozásokról szóló könyvet,aztán besüllyesztettem az ágy alá, mert tiszta ideg lettem tőle,és duplaannyiszor gyújtottam rá.
igaziból az okosok azt bizonyították be, hogy a cigi nem nyugtat meg, csak idegesebbé tesz.
utólag -miután leszoktam- megtapasztaltam, hogy ez Így is van.
Viszont a dohányos ember ezt nem tudja,nem érzi, pszichésen megnyugttja a füst, az,hogy pöckölgeti a cigit,azt hiszik, a cigitől valami plusszt kapnak, ami cigi nélkül nincs meg bennük.Ezt nem fikázásnak írom, én még mindíg szeretnék rágyújtani, csak nem teszem meg.Valószínűleg életem végéig kísérteni fog a gondolat, hogy rágyújtsak...mert valahol még mindÍg érzem, hogy kapnék tőle valami plusszt....

Az olyanok meg, mint én, tudják, hogy ha egy dohányost elkezdesz paráztatni, mert "nem mindíg a megnyugtatás segít..." szerinted, felidegesíted és egyből megy rágyújtni!
Ha eddig napi 5szálat szÍv, amint valaki csesztetni kezdi, napi 20-at fog.
Otthon, amÍgy tilos volt a cigi, addig folyton azon járt az agyam,hová osonhatnék, hol gyújthatnék rá, és sokkal többet bagóztam, mint amikor már nyugodtan kimehettem az erkélyre vagy az udvarra elszívni egy szálat és nem volt parás a mit sem sejtő család miatt
és ha csak a para lett volna,hogy én elpatkolok, talán sosem szoktam volna le.
az egyetlen dolog, amiért valaki leszokik róla, az az, hogy belátja, saját magának, ha önmaga érzi úgy, hogy többé nincsen szüksége a cigire.
Ilyesztgethetsz te akárkit,nem fog kiesni a szájából a cigi,csak mert xy gyerekének orrpolipja lett.Most pedig lehet nekem visszaszólni, hogy én milyen egy bunkó ostoba tyúk vagyok, sajnos lehet, hogy el sem tudom majd olvasni, mert Lilla megint nyifog és játszani kell vele.Nekem ez a véleményem, és téged sem akarlak megbántani, csak már mondtam, engem bosszant, ha valaki úgy okoskodik, hogy nem tudja miről beszél.
off.
Én is esküszöm, tegnap úgy aludtam el, hogy eszembe jutottatok és terveztem, hogy valahogy megtudakolom, mi van Veletek!!!
Nagyon sajnálom Marcit, Téged is, tudom tényleg, mennyire szörnyű ez a tetű hasfájás
Kitartás, gondolok Rátok sokat!
Nagyon Boldog Karácsonyt,puszi!
Zsó és Lilla ki most már nem tűri tovább a gépezést és menne, 19hetes+1napos, zsivány,nyálgyár,imádnivaló és 6900gramm