A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Lyly
Gratula a kistököshöz! Kép

...most már tényleg megyünk...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lyly,
gratulálok!! Ez olyan jóó!! Kép Titkon én is abban reménykedek... De ha lány az is tökéletes! Kép

nadine81

Nadine, az Anita haskötő 7500 ft a Megatoysban Kép Igazából nagyon jól esik a pocaknak, ha tartja valami, de lehet kapni olyan magas bugyikat is, amiket régen csípőszorítónak hívtak, tehát vastagabb, rugalmas anyagból vannak, és fele ennyi az áruk... Nekem legalábbis nincs erre ennyi... amit Mamacka feltett a képre, azon egy bugyival együtt látható, tehát az alját ne képzeld hozzá!

Tegnapelőtt voltam én egy nagy bevásárlóhelyen, ahol megnéztem kábé 10 fehérneműboltot. Mindegyikben olcsóbb volt a fehérnemű - kábé fele-harmadába került!!! mint a kismamaboltokban! Úgyhogy én ajánlom neked inkább a hagyományos - régen Aranypók, ma nem tudom, hgoy van-e még ilyen - boltokat, mert ott lehet kapni nagymamakorúaknak gyártott, kismamaság idején nagyon kényelmes bugyikat, amik ilyen csípőszorító jellegűek (ne ijedj meg a szótól, csak a név borzalmas, de jól tart és ez a lényeg!)

Nekem nagyon bevált. Én egyébként vettem 1000-ért remek magas elejű pamutbugyikat, amik nem csúsznak vissza a pocakról, ezek is kényelmesek, de ha szereted a tangát, abból is sok van - még a kismamaboltban is árulnak sokfélét - persze háromszor annyiért...

Na, ennyit bugyiügyben Kép

Mindjárt jön Bubupka Bubi, az 1 éves unokaöcsém, és akkor nagyon jó lesz nekem Kép

indianyo

Az Anitában tuti, hogy olcsóbb! Bár sajna nem néztem az árát de inkább 5000-6000 körül van!
A bugyi nem ugyanaz! Ez allulról tartja a pocit az erősebb gumival felül egy vékonyabb rugalmas anyag van. Az, hogy nincs bugyi része kifejezetten jó!!! Nem kell naponta mosni, a ruhán kívül is tudod hordani(én azért vettem feketét)
Szerintem ha veszel 5-6 bugyit már ugyanott vagy(márpedig annyi kell)! Én nem vettem kismama bugyikat, a régieket használom, olyanokat amik nem jönnek fel a hasamra mert csak az kényelmes.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Indianyó,
köszönöm neked is a segítséget, úgyis körülnézek több helyen. Kép Nem mindegy, hogy mennyi az annyi! Kép

nadine81

Mamacka,
köszönöm! Húú, most akkor dilemma.. Kép A legjobb úgyis akkor lesz, ha fogom a kezemben, tapizhatom Kép, akkor érzem mi a különbség nagy bugyi, csípőszorító, haskötő, stb között. Gondolom ezeket is fel lehet próbálni..

nadine81

Vikó!
Anyukám is hízott sokat miután abbahagyta a dohányzást. Mondjuk ő egy hónapig volt miatta kórházban, nagyon lefogyott (kb 50 kilóra), aztán "sovány ember, beteg ember" felkiáltással 4 hónap alatt felhizlalt magára 30 kilót. De elég nehezen bírta, aztán lement róla kb 10.

Cory!
Nem lehet, hogy csak a karácsonyi sütés-főzés miatt jött vissza a róka? A természet gondoskodik róla, hogy karácsonykor diétázz. Bocsi!

Alina!
Szerintem ha ügyesen vágnak és ügyesen varrnak, akkor minden visszaáll az eredetire, legalábbis remélem. Viszont szülés után nehogy megnézd kistükörrel, hogy mi lett! Én nem a fájdalomtól félek, inkább attól, hogy rosszul leszek, elájulok, nemtudok szólni ha érzem, hogy baj van. Meg ugye elég ismeretlen a dolog, honnan tudjam én, hogy amit majd érzek, azt kell akkor érezni?

Nadine!
Ezen én is felháborodtam. Pár hónapja volt a tévében egy műsor velük, ahol elmondták, hogy az orvosi nyilatkozatban az állt, hogy nem számít egészségromlásnak, vagy hátrányosnak egy emberre nézve, ha ki van vezetve a végbele a hasára. Azt hittem megpukkadok, olyan mérges lettem. Ja és utána az orvosok megszavazták maguknak, hogy sürgős magánügyekben műtét közben telefonálhassanak. Tán steril az a telefon, hogy mondjuk agyműtét közben be lehet vinni?

Mamacka!
Nagymamám, aki már nem él, április 4-én született még 1909-ben, anyukám április 6-án, párom unokatesója április 1-jén. Elvileg a mi babánk 5-én érkezik.

Lyly!
Gratulálok a kisfiúhoz! Akkor ezek szerint nem lesz Lili?
Szerinted mennyire megbízható a Brother varrógép?. Nálam most van kölcsönbe a tesóm Singerje, igaz 10 éves, és nagyon retkes (még sáros is!), de nagyon jól varr. Mondjuk egyenesen meg cikkcakkban nem nagy művészet varrni.

Ja és a mai nap negatívuma: ahogy ma reggel szálltam ki a kádból, beletoltam a combom a pocimba. A baba rögtön arrébb mászott, én meg utána rögtön lefeküdtem, de még most is érzékeny. Szegény babának remélem nem törtem el semmijét.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Hópihe

S ím, megjöttem a széllel, ő hozott,
szárnyára emelt, lágyan ringatott.
Lassan lebegett áttetsző testem,
égre szikrázott kristályos lelkem.

Egy ház ablakán tapadtam meg én,
jégvirág lepte, deres üvegén.
Pislákolt bent sok fáradt gyertyafény,
megannyi lázas csillagkezdemény.

Zöld fenyő állt a szoba közepén,
ágain díszek, csillag a tetején,
körülötte szájtáti gyereknép,
bámulva suttogták: Jaj, meseszép!

Egy szó járt körbe minden kis szájon:
Karácsony van, karácsony, karácsony...
S áhítattal hallgatták szavát,
csengettyűinek könnyed kacaját.

A szél ekkor újra karjába vett,
puhán, könnyedén egy faágra tett.
Onnan hulltam alá a friss hóra,
ott pihentem, tértem nyugovóra.

Most sötét van, de reggel kél a nap,
kósza fénye a testemre tapad.
Pára leszek, utazok sugarán,
felérek és felhő leszek talán.

Parány testem jéggé dermed újra,
várom majd, hogy mikor kelek útra.
Visszajövök, megtérek hát ide.
Leszek, mi voltam: hulló hópihe.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

Kép

Kép
szelivi

Nadine
Én azért választottam ezt mert szerintem praktikusabb egy haskötő mint egy halom kismamabugyi amit nemfeltétlenül tudsz utánna hordani. Bár nekem a bugyiból is inkább a has alatti a szimpatikusabb...
Ráadásul ezt a haskötőt később ha már nem kell el tudod adni a babaszobán... a bugyival ellentétben... Kép
Használtan is lehet venni úgy jóval olcsóbb. 2-3000-ért láttam, hogy hírdetik.

Szelivi
Akkor a te családod is bolondhónapi! Kép
Sógornőm is a születésnapján kezdett szülni, végül másnap lett meg a babó! Bár már apukája születésnapján is nagyon várták, hogy kibújik. Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szelivi!
Nem tudod eltörni semmijét... odébb csusszan a magzatvízben! Kép

...legfeljebb csak csodálkozott, hogy mit taszigálja őt odébb a mama! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, igazad van, ha jók a régi bugyijaid, és az olyat szereted... nekem sajnos nem jók, mindnen képpen kellett venni, mert pont pocakközépig érnek és nem kényelmesek már. Én mondjuk sosem szerettem a tanga szerű minibugyikat, mindig is a sportosabb franciabugyiféléket bírtam - de hát én ugye nem vagyok az a filigrán nőci... Kép Az a fajta, amiről én beszéltem, egyébként pont a pocaknál egy plusz betétet is tartalmaz, tehát nagyon jól lehet használni erre az esetre. Van nekem egy, de kinőttem éppen most.

Ha meg megtehetted, tök jó, hogy vettél ilyet Kép

indianyo

Kezdek nagyon vacakul lenni... fáj a torkom... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ajándékba kaptam... igazad van, hogy nem olcsó. Szerintem azt kell eldönteni, hogy az ember bugyikba ruház be vagy egy ilyenbe. Árban ugyanott van. De ha bugyit amúgy is kellett venned akkor egyértelmű!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Livi, igen, a dohány gyorsítja az anyagcserét, így abbahagyásakor automatikusan 4-5 kiló felmegy akkor is, ha nem zabál az embör... pláne, ha utána nekiáll kompenzálni fincsi sédességekkel Kép
Én tegnapelőtt hasba bokszoltam a szegény párát, mert ollót nem lelvén hirtelen egy darab cérnát el kartam mindenáron tépni. Háááát... haragudtam is magamra rendesen! De a baba védett a magzatvízben még egy darabig, ne félj Kép

Igazad van, Mamacka, nagyon jól tetted, én is így tennék, ha lehetne KépKépKép

Nadine, én is csak úgy tudok vásárolni, ha előtte megtapogatom a dolgot Kép Mamacka haskötője egyébként tényleg szuper, kényelmes és finom anyagból van. Ha megengedheted magadnak, akkor vegyél bátran, nem bánod majd Kép

indianyo

Lányok,

köszönöm a gratulákat Bencéhez!

Szelivi,
vigyázz magadra, csak óvatosan a káddal! Sajnos a varrógépekhez nem értek, remélem, nekem is sikerül vennem egy olcsót, és akkor tudok majd varrni.

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Mamacka, langyos sós vizes gurgula, ahányszor csak fáj! Garantáltan használ, csak pocsék az íze Kép Még az antibiotikum-mániás férjem is elismerte... Kép Tele a város ezzel a vírussal Kép

indianyo

Na, itt vannak a pociképek.

Lyly
Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Ja, Apa is rajta van, éppen egy laptopot szerelt, annak a kamerájával készültek a fotók, és 29 hetes vagyok rajta.

Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

No látom Mamacka és Indianyó megtaláljuk ám az arany középutat bugyi ügyben! Kép

Mamacka,
én is azt mondom, amit már Indianyó írt! Gurgula-gurgula! Nekem is volt egy ilyen pár napom, amikor úgy éreztem kezd fájni. Megettem 2-3 db Strepsils-t, pár teát és már nem érzem, hogy fájni akarna a Büdös! Kép

nadine81

Lyly,
nagyon szépek vagytok így hármasban!! Jajj, Apa milyen büszkén bújik Anyához... Kép

nadine81

Lyly, apa biztos gyönyörűnek lát ezzel a hatalmas pocakkal... Kép Érdekes ugye, hogy azt modják, az ilyen nagy kerek pocakban lakik a lány, a kis hegyesben meg a fiú - legalábbis mifelénk így tartják... ehhez képest itt a legtöbb fiús mamának ilyen gömbölyded és hatalmas pocakja nő KépKépKép Azért most már a nemek arány elég kiegyensúlyozott itt a mi kis topikunknban, ahogy elnézem Kép

Az iromány hamarosan jön, már csak néhány mondat van hátra a begépelésből.

indianyo

lyly
Nagyon csinik vagytok! Kép
Kipróbálom a sósvizet... brrrr
A Strepsilst szabad kismaminak?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vikó!
Én nem hiszek abban, hogy kerek pociban lány van, hegyesben meg fiú. Minden attól függ, hogy hogyan fekszik a baba, meg merre mászott el az alapháj.
Egyébként a legtöbb ilyen babonában nem hiszek. A legjobb: ha a kismama a feje fölé emeli a kezét, akkor megcsavarodik a köldökzsinór. Ennél nagyobb hülyeséget nem is hallottam.

Kép
szelivi

Lyly:
nagyon szívesen Kép
Gratulálok Bencéhez! Nagyon szép a pocakod...

Szelivi:
A babák a pocakban angyon védve vannak, ne aggódj, biztosan minden rendben van vele.

Mamacka:
vigyázz magadra! Én se tudok egy hete kimászni ebből a DÁTHÁBÓL Kép Párom 3 napja lázas, és nem javul, lánykám meg 2,5 hete nagyon csúnyán köhög, és ő se javul. sjanos valami van a levegőben. Tippem sajnos nincs az ellenszerre, mert látod, nekünk eddig smemi nem jött be.

Na megyek ránézek a bejglijeimre, már 25 perce sülnek Kép Aztán ajándék csomagolás...

Titati
titati

Sógornőm nővérének gyerekeinél abszolút bejött ez a jóslat... a fiúknál hegyes volt, derékkal a lánykánál meg széltében terült!
Eddig nálam is bejött, még van derekam! Kép

Titati
Köszönjük igyekszünk! Kép
Most megyek be a városba... nincs valami szívderítő idő.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
én megkérdeztem a Strepsilst, azt mondták lehet.

Szelivi,
az alapháj az nagyon tetszett! Kép

nadine81

A pocakokról én is ezt a párosítást hallottam.. De hogy mennyire igaz? Tény, hogy van, akinek már beigazolódott.. Kép Én még nem tudnám megítélni, hogy az enyém merre indult el. Előre vagy oldalra! Kép

nadine81

Találtam egy nagyon szép cikket a NG ehavi számában, címe: Hódító Buddha - egy amerikai hospice kórházról szól - illetve sokkal de sokkal többről. Nekem most ez nagyon sokat jelentett. Ha van kedvetek, nézzetek bele! Nem hosszú... http://www.geographic.hu/ngm/0512/index.php?s=1&m=200512&t=ma

Livi, én is mindig nevetek ezeken a "bölcs" népi megfigyeléseken... emlékszel arra a remekre, amit Nicika tett fel menstruációs vérről és egyéb csemegéről a minap Kép Vannak vicces dologk... és persze a pocak formájához is mindenki ért, legfőképpen a férfiak Kép

Titati, jobbulást! Jó, hogy már nem nagyon kell szaladgálnotok...

GyeZsu! Voltatok Diótörőt nézni? El se tudom képzelni, milyen lehet bábelőadásban...

indianyo

Paga
Én se tudok mást írni , mint a többiek. Boldog karácsonyt,és az új évre egy gyönyörű és egészséges kisbabát!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Anita: fiúk jól vannak Kép Ezzel a haverommal eleinte még véletlenül alakult úgy 2-3 évig, hogy mindig elmentünk 23-án, de annyira jókat dumáltunk ilyenkor, hogy megdumáltuk, hogy ez a nap a miénk és kész Kép 3 éve pl jegygyűrűt vettünk a barátnőjének Kép

Nadine: borzalmas, amit írtál, de sajnos sok ilyen van. És persze rengeteg olyan is, mikor minden oké, de hát az nem hír.

Lyly: gratulálok a kisfiúhoz és a szép méretekhez Kép

Szelivi: kizárt, mert nem sütök-főzök Kép Ugyanolyan hétköznap volt, mint máskor.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok lányok!

Mamacka, még csak most jöttünk haza, de most már nem hiszem, hogy el tudnék menni, és tömegben hadakozni. Párom pedig elintézte a képeslapokat. De azért köszi. Kép
Nekem elég volt a zsömi+tej akció, jó is lett a vércukor eredményem, szerintem nálad sem lesz gond! Kép Kaja után pont egy órával soron kívül kell jelentkezni ott az alagsorban, és leveszik a vért. Én otthon ettem és ittam meg, aztán beindultunk, még vártunk egy picit, és ennyi.

Alina, hidd el megértelek, én két hete éreztem azt, hogy ennek a költözésnek sosem lesz vége. Aztán vége lett, és most olyan jó! Szóval hidd el, lassacskán minden a helyére kerül.

Én párom is kicsit göthös lett, én majd grépfruitot adok neki, pici mézzel, az finom is, és lórúgás C vitamin van benne. Kép

Titati, jobbulást nektek karácsonyra.

Lyly, gratula a kistökihez, és nagyon klassz a kép a pocidról. Nálatok is Bence???? Kép Szép név!! Kép

Pussz

Eszti
31+1
Vendég

Lyly
Nagy gratula Bencéhez!!!!! Szép nagy a pocid is!
Ja és a férjed is helyes! Ne félj, nem akarom lecsapni a kezedről, csak gondoltam megjegyzem.

Mindenkinek jobbulást, aki beteg!

Mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT, aki elutazik és már nem tud majd írni!

Eszti
Remélem nagyon szépek vagytok mind a ketten és jó volt a kényeztetés a kozmetikában.

Angi
Mi van a fán? Nagyon jó!!

Vikó
Nekem március 3-án lesz 2 éve, hogy leszoktam a dohányzásról! Én nem híztam, de nagyon oda figyeltem hogy ne zabáljak. De a széklettel sokáig bajba voltam.

Anita
Te is olyan vagy mint én, mindent egyedül, de most nekem is segítet apa ,és nem tiltakoztam. Tegnap azt mondtam: én nem pucolok ablakot, erre ma végig nyaltam mindet.Hát ennyit rólam. De már csak a lenti WC van hátra és kész a lakás.

Ajándékok is meg vannak ,de csomagolni csak 24-én fogok.
Idén nem lesz meglepi apának és nekem se ,mert mindig együtt voltunk és mindig látta a másik hogy mit vettünk .Persze nem is tudtam volna haza hozni, mert 15 kiló.de lehet hogy holnap szétválunk Pesten egy kis meglepi kedvéért. Bár ma még nem tehetem ki a lábam mert tiszta jég minden, és félt a Laci. Most is szakad a hó, ez lenne a jobbik csak ne lenne alatta a 10cm jég. Nálunk semmit nem szórtak a faluba ezért ilyen jó a helyzet.

Ildi
Jól gondolom hogy nálatok is ilyen a helyzet ?

Nadine
Valamit akartam neked írni de elfelejtettem.

Tünde
Eddig tényleg jól megy az éjszakai alvás, remélem nem is fog változni

Hirtelen ennyi majd jövök

Babetta és Levi 29+5

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Lyányok!

Ha nem ragszkodtok márkákhoz és az olcsóbban vásárlás fontos szempont, akkor ajánlom ezt a linket:

http://www.babaholmiolcson.hu/

Elképesztő jó dolgokat találtam sokkal de sokkal olcsóbban, mint bárhol másutt! még azon is gondolkodom, hogy esetleg mégis lesz babakocsink, olyan klasszakat találtam 25-30 ezer pízér' Kép
Hátha tudtam segíteni valakinek.

Puszi és mindenkinek jobbulást!

Cory, olyan jó, hogy így meg tudtátok ezt a hagyományt őrizni a barátoddal Kép Ma mész vissza a dokterhoz vagy holnap?

indianyo

Most beszéltem öcsémmel, aki elhozta nekem a cukorleletemet, mármint a laborból el, de nincs nála, úgyhogy nem tudom megnézni... azt mondja viszont, hogy valami 4 csillagos dolgok vannak rajta. Nem aggódom én egy kicsit se, csak kíváncsi vagyok, tapasztalt vérszívók Kép mi lehet a négy csillag? Volt mondjuk teljes vérkép meg vizelet is, ha ez segít... Semmi többet nem tudok, mert öcsike kicsit szórakozott, eltart egy ideig, míg majd megkapom a leletemet tőle, amilyen elfoglalt - lehet, hogy csak karácsony után lesz, azért az meg túl sok nekem. Na,így kér tanácsot a vidéki lyány...Erre kérek okos válaszokat KépKépKép

indianyo

Babetta, én két hete voltam így az ablakokkal. Kép Á, én már nem tisztítom meg őket. De a függönyöket csak kimosom. Na, leszedtem őket, és aztán csak megmostam az ablakokat is....tiszta bolondok vagyunk. Én egyelőre még nagyon nehezen viselném, hogy nem én csinálom a háztartást. Persze párom mindenben segít, de valahogy én nem tudom megtenni, hogy csak nézem, hogy körülöttem mindenki teszi a dolgát. Én sem vagyok az a seggén megülős típus. De azért tudom, hogy nem lehet túlzásba se vinni, mert annak a baba issza meg a levét. Szóval valahol megint a középutat kellene megtalálni.....Kép
Babetta, mit sütsz karira? Kép
Vendég

Babetta,
majd csak eszedbe jut, ha meg nem, az sem baj! Kép Különben mi sem tudtunk meglepit venni, mert mindig együtt mentünk vásárolni.. Õsszel meg nem gondoltam rá, hogy most kéne venni.. Magunkat egy kenyérsütővel leptük meg, így most Apa süt és süt. Tök élvezi. Kép Én kaptam (vettünk) egy pénztárcát, Apa pedig bazi drága borotvafejeket kért. Szóval kicsi aji lesz, de nem meglepi.

Indianyó,
nézem is mindjárt azt az oldalt! Kép

nadine81

Indianyó,
szerintem 4 dolog lehet megjelölve, hogy eltérő. Olyat nem hallottam, hogy valami mellett 4 csillag van. Vagy rosszul vettem ki a szavaidból.. Kép

nadine81

Nadine, ez egy nagyon hosszú lsita, úgyhogy kapásból egy rakás eltérő dolog lehet rajta Kép Kezdhetjük mindjárt a haemoglobinnal, ami szokott nekem alacsony lenni - vérszegény voltam, lehetek, no meg lehet a vércukor mindenféle dolga, vese és májfunkciós úügyek, vizelet (lehet, hogy van valami baci, vesehomok viszont volt korábban is, mert hogy nem ittam eleget Kép hát ilyen szép dolgok vannak. A négy csillagot öcsike kifejezetten konkrétan említette, de csak ennyit tudok. Hasznos dolog így tanácsot kérni, hogy nincs előttem a lelet KépKépKép

indianyo

Takarítósok!

Én is egyedül szeretek takarítani. Most még bírom, később én is elfogadom Apa segítségét. Most is ajánlkozik a lelkem, de nekem sem megy, hogy nézem. Azt szoktam kérni tőle, amit én utálok. Most lehet, hogy ez ciki egy háziasszonytól Kép de én pl. lusta vagyok kipakolni a tiszta edényeket a mosogatóból (tőlem aztán köv. mosogatásig is ott állhatnak), vagy leszedni a száraz ruhákat (ők is ott lóghatnának tőlem a köv. mosásig).. Kép Ez van. Mindig azzal nyugtatom magam, hogy a tiszta edénykupac az nem csúnya, mert nem olyan, mintha mosatlanul ott tornyosulnának. És a tiszta ruhák sem szennyesek. (Na ezt most jól megmondtam Kép)
Szóval azt mondja szívesen megcsinálja, pláne ha mást meg nem is engedek. Szóval valahol azért trehány vagyok, na! Kép

nadine81

Nadine, ennyi még belefér. Kép És tiszta edény tényleg nem piszkos, és a tiszta ruha sem szennyes....Kép Kép
Vendég

Én úgy értettem, hogy az talán nem lehet, hogy EGY dolog mellet van NÉGY csillag. De egy hosszú listából tényleg sok az esélyes..

nadine81

Viko: szeirntem nem lehet egy helyen 4 csillag, mert azt már inkább kereszttel szokták jelölni.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jaj de amúgy tisztaság van ám!! Kép Nem élünk koszban! Kép

nadine81

Eszti
8 vagy 10 rúd beiglit ,mert a családom is az enyémet szereti. Anyu így mást készít ,nővérem meg nem szeret sütni ,én meg szívesen megcsinálom nekik. Anyósnak nem kell, mert tőle tanultam így ő süt magának. Aztán még muffint és kókusz kockát, de ez még változhat.

Viszont a Szent vacsoránk alapanyaga jó drága lett ,így már az is felér egy ajándékkal.
De nagyon finom lesz. Csak a kacsamáj és melle 6000ft volt ennyiért nem szabad elrontanom, mert az gáz lenne.
Úgy voltunk vele amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra. Lehet hogy jövőre már nem engedhetjük meg magunknak ,hogy drága kacsamájat együnk.

Vikó
Hol lakik az öcséd, hogy nem adja oda a leletet csak kari után?

Nadine
Csinik a bugyik!
De jó hogy nem csak nálunk alakult így az ajándékozás. Így nem vagyunk egyedül. Bocsi hogy így örülök neki.

Most megyek, mert a WC még mindig várja, hogy kitakarítsam.

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Cory

A kereszt már azt jelenti ilyen esetben ,hogy a temetőbe vagyok?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Cory: és mit lehet, ha 4 kereszt van? Hű, nagyon titokzatos az ügy Kép

Babetta: az öcsikém 5 percre lakik tőlünk autóval, 40 perc gyalog (ez utóbbit csak én tudhatom, mert ő sose jár gyalog Kép) de nagyon elfoglalt, van egy cége, 15 embert tart el, plusz a gyönyörű családja és az óriási igényű aranyos kis felesége, úgyhogy rám csak többszöri felszólítás hatására tud időt szakítani Kép És hát ennyi dolog mellett persze, hogy elfelejt dolgokat... pillanatnyilag azt se tudja, hol áll a feje, mert mindneki most akar számítógépet venni vagy internetet bevezetni karácsonyra, úőgyhogy naponta kétszer megy be a városba nagykereket látogatni alkatrészért meg ilyenek... Nem szidom én egy kicsit se, mert drága jó ember, büszke is vagyok rá nagyon! Én vagyok a dilis, mert ahelyett, hgoy magam intéznéma dolgaimat, itthon fekszem Kép

NAdine, ugye nem bántottalak meg??? Ne haragudj, ha igen, már azt se tudom, mit beszélek... nyugtass emg!

indianyo

Indianyó,
jajj, dehogy!! Kép Én hittem azt, hogy nem jól mondtam. Hogy összesen a listán 4 csillag, vagy egy valami mellett 4 db csillag.. Kép Szóval nem tudtam, hogy jól értelmezem-e azt, amit neked öcséd mondott látatlanban. És erre gondoltam én, hogy szerintem 1 dolog mellett 4 csillag, olyan nem nagyon létezik. De nem bántottál meg!! Kép Jézus, dehogy!! Kép

nadine81

Babetta,
nekem is az volt az első gondolatom a négy kereszt után... Hogy azzal már el is temetik az embert? Picit morbidnak és viccesnek tűnt, de gondoltam nem írom, még hülyének néztek!

nadine81

Megnéztem egy tavalyi leletemet, azon is volt négy különböző dolog, ami eltért a normális értéktől, és előtte egy-egy csillag volt (ígí értetted, Nadine, ugye?), kereszt egy szál se - talán ezért is élek még Kép
NE haragudjatok, tényleg, ha valakinek nem vélaszolok jól, vagy durvulok, nem szándékos, tényléeg tudjátok be annak, hogy itt vagyok egymagam a nagy kövér fenekemmel és UTÁLOK kiszolgáltatott helyzetben lenni, amikor nem tudok semmit elintézni... Én már 6 éves koromban is önálló voltam, soha senki enm vitt-hozott aziskolába/ból... Most meg ... Szóval ha bárkit megbántanék, kérlek szépen, ne vegyétek fel, nem szándékos, de azért szóljatok rám, jó? Közönöm szépen.

indianyo

Indianyó,
abban az "óriási igényű aranyos kis feleség"-ben érezhettem néminemű iróniát? Kép Vagy csak odaképzeltem..

nadine81

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: