A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Doris! Kép

Hát ennek a szerencsétlen gólyának jó sok dolga lesz!!! Reméljük birni fogja!!! Kép
Én átadom az elsõbbséget a "régebbieknek", két-három hónapot tudok várni a gólyára, de többet nem!!! Úgyhogy sürgességetek, mert utána hozzánk fog jönni! Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

Sziasztok Lányok!

Gitta!

Látom bejelentkeztél, minél hamarabb várunk vissza!!KépKép

Edelweiss!

Ha jól tudom, te vagy a gyógyfüvek ismerõje!

Vizesedésre a csalánteán kívült tudsz valamit?

Andy!

KépSziaKépKép Nemsokára megjön és akkor újult erõvel babagyártás!KépKép

KépMarcsika!Kép

Drukkolok neked!

KépOrsoly!Kép

Neked is!!!

Pucúr
Pucúr

PUCÚR!

Vizesedésre nagyon jó a napi egy alma. Természetes vizhajtó. Én ennyit tudok, de éppen tegnap láttam, a geocities.com/zebravaro lapon van található több másik gyógytea is vizesedésre, szerintem nézd meg, érdemes.

Üdv,

KnéRita
knérita

PUCÚR!

Megnéztem, idemásolom Neked.

"Folyadék-visszatartás (ödéma)

A dagadt boka és felpüffedt kéz vagy arc terhességnél gyakori gond. A fejlõdõ magzat néha felborítja a vér fehérjeegyensúlyát, emiatt a várandós anya 5-6 l vizet is visszatarthat. Egyszerû vizenyõnél a fölös folyadék pihenés, szõlõ~, spárga~ vagy almafogyasztás, mérsékelt sófelvétel és enyhe vizelethajtó teák segítségével kiküszöbölhetõ.

Kukoricabajusz~ és gyermekláncfû tea

Ez az egyszerû vízhajtó tea segít megszabadulni a nem kívánt testfolyadéktól. A gyermekláncfû káliumban gazdag, a kukoricabajusz pedig nyugtatólag hat a húgyutakra.

Hozzávalók:
50 g szárított gyermekláncfûlevél (Taraxacum officinale)
30 g szárított kukoricabajusz (Zea mays)
20 g szárított tarackbúza-gyökértörzs víz(Agropyron repens)

A tea elkészítése:
1. Az összekevert herbát légmentesen záró edényben tartjuk.
2. 2 kiskanál keveréket herbatea-csészébe vagy kis teáskannába teszünk, és egy csésze frissen forralt vízzel leöntjük. 10 perc múlva leszûrjük.

Adagolás: A tünetek megszünéséig napi 2-3x1 csésze."

Használd egészséggel!

KnéRita
knérita

Sziasztok!

Doris!

Kihez jársz te a margitban? Fel kéne hivnom már nagyon valakit!

Mamacs
mamacs

PucúrKép
Látom Rita már elküldte a teakeveréket. A recept Penelope Ody "Házi füveskönyv-"ébõl valóKép Remélem segít.
MamacsKép
Már beszéltünk róla de szívesen elküldöm a számot és a nevet magánbanKép
BnemethmKép
Bizony-bizony, gólya-babának akad most feladata bõven de nem baj, szerintem örömmel "ügyködik"Kép

Puszi:Doris
doris

Doris!

Várom!!!Kép

Mamacs
mamacs

Doris!

Várom!!!Kép

Mamacs
mamacs

MamacsKép
ElküldtemKép

Puszi: Doris
doris

Moni,
Haaat akcio az volt, remelem a hatas sem marad el. A PE-vel kapcsolatban, azert gondolom, hogy korai, mert meg nem esett a hom semmit sem, napok ota 36,6. Majd meglatjuk, azert remenykedem, hogy osszejon nemsokara.Kép

Doris, Bea,
Pont ugy jartam en is, mint Bea, mikor kerestem a retihere viragot, mintha en lennek E.T. ugy neztek ram, vegul az egyik gyogynovenyboltban, azt mondtak, hogy talan a lohere virag masik neve lehet ez a retihere, azt ugyan nem tartanak , mert eleg draga(400-500Ft), de esetleg megrendelik. Egyenlore iszom a cickafark/palastfu koktelt, ugyhogy majd csak utana rendelem meg. Egyebkent ezeket a gyogyteakat erdemes nem akarhol venni, hanem gyogynoveny szakuzletben vagy gyogyaszati segedeszkoz boltban, en az utobbi helyen vettem 30gr csomagokban arultak 130.-Ft-ert. Szerintem ez teljesen normalis ar.:o) A Tescoban en is vettem 1x gyogyteat, kb. 2szeres aron adtak, mint mashol.Nekem nem mindegy, ugyhogy inkabb utana jarok, hol olcsobb es a fennmarado osszeget elfagyizom.:o)

Beszti, :o(
Igen, arra szerettem volna rakerdezni, hogy megkaptad-e a gorbes mail-t, mert en nem kaptam valaszt. Ezek szerint irtal nekem, de sajnos nem jott meg.:o( Megtenned, hogy ujra elkuldod, nagyon halas lennek es bocs, hogy ezzel farasztalak.
Kerlek ide kuldd : timea_k@egon.gyaloglo.hu

Breki,
Elkuldened nekem is a gorbedet, elore is koszonom. Mail cim lsd fennt.

Bnemeth,
Sajnalom, hogy nem sikerult, de latom nem vagy annyira magad alatt ez igazan dicseretes. Felnezek Rad! En minden mensibe belehalok egy kicsit…:o(

OFF
Kepzeljetek, vettem egy ujabb terhes konyvet a gyujtemenyembe. A cime Terhesseg hetrol hetre. Itt ill. a Terheskonyvek topicban olvastam rola es nagyon megtetszett, hogy olyan naploszeru es mas, mint a mar meglevo konyveim. Nagy boldogan mutatom a paromnak, mire o: - Es ki terhes itt??? , szoval nem volt elragadtatva. Igaz ez a 4.konyvem ebben a temaban, de hat ennyi oromom csak lehet, nem???

Egy kicsit hosszu lettem, bocsi, de sajna csak egyszer-egyszer tudok jonni, igy mindig van mit meselnem nektek. Jo hetveget mindenkinek.
Sok puszi,
Timici
Timici

Kedves Vanda és kedves Többiek,Kép
Ne haragudjatok, de tgenap este mint a krumplis zsák eldõltem hét óra után és így a net-re sem jutottam fel. Párom éppen megemlítette, hogy az esti programokat egy ideig biztos hanyagolnunk kell, mert már 8 kor nálam alvás van.
Hétvégén pótolom a görbét!
Breki
Breki

Timici! Kép
Köszi az együttérzést, de a lelkem egy kis morzsája azért belehalt, de igyekszem túllenni rajta! Kép
Most egyenlõre még tudom magamat azzal vigasztalni, hogy fiatal vagyok nem vagyok elkésve, és majd jön ha akar.
Meghát most vannak változások nálam, tehát egyenlõre ezek lekötnek, örömömet lelem a házunk "csinositgatásában", úgyhogy amig vannak ilyen dolgok amik kellõképpen el tudják terelni a figyelmemet addig ok, de ezek sem tartanak örökké!

pusz,
bnemethm
bnemethm

Mamacs! Kép
Nem tudok mélt irni, mert visszajön!
Telitõdtél???

pusz,
bnemethm
bnemethm

Sziasztok!

Szia Pucúrka!
De jó hallani rólad is. Jön a meleg és vizesedik a lábad?
Remélem jól vagytok és szépen fejlõdik a "kis Pucúr"!Kép

Rita!
Te egy kész természetgyógyász leszel ha így folytatod.Kép

Edelweiss!
A múltkor ígérted hogy írni fogsz még nekem a Kaáliról. Ha van idõd írj légyszi! Várom! Köszi!

Doris!
Mikor lesz kb. a laparod?

Lujza!
Szerintem is jó a hõd.Kép

Puszi

Andy
Andy

TimiciKép
Ha ez az igazi neved akkor Nagyon sok boldog Névnapot kívánok Neked Kép Köszi a gyógynövényes tippet. Én még nem próbáltam beszerezni, de valamikor megejtem... A szakirodalommal én is úgy vagyok mint Te... Évekig még a Kismama újságot is vettem... Mostanában leálltam mert lelkileg nem jó, hogy csak ezen jár az eszem... Ez az említett könyv nekem is meg van és én is szeretemKép Bárcsak lenne már mirõl "kirõl" írogatni bele...
BrekiKép
Görbéd engem is érdekel ám nagyonKép

doris

Bnemethm!

Nem voltam teli,de tötöltem sokat, probáld meg most, vagy irj a cégesre. vagy nemtomKép

M
mamacs

TIMICI!
Jaj de bunkó vagyok!!! BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!

puszi,
bnemethm
bnemethm

AndyKép
Sajna fogalmam sincs...egyenlõre még azt sem tudom biztosan, hogy az lesz-e a következõ lépés....??? A 13.-i UH ill. vizsgálat után derül ki, hogy hogyan tovább...Nagyon várom már a 13.át Kép Nem jött még meg? Hogy érzed Magad?
BnemethmKép
Csak így tovább, ha optimista vagy a siker is hamarabb Rátok köszönt majd.Kép

doris

Doris!
Csak azért kérdeztem, mert tegnap írtad hogy megkonzultálod a dokiddal.
Á nem jött meg csak a melleim fájnak. Most mintha kicsit enyhült volna.
Akkor várakozzunk együtt!Kép Jó ez a homokóra!Kép

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok Lányok!Kép

Reggeli hõm:37,1.. Remélem marad is..Kép

TimiciKép

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!KépKépKép

Pussz Mindenkinek: Ildi
hercegné

Timici,

Boldog névnapot kívánok, ha ma van.

Pusz
Alma
Alma

Hahó Lányok!Kép

Marcsi!Kép Remélem jövõ szombaton tényleg "pozitív" példa leszel elõttem!Kép
Minden Timinek nagyon boldog névnapot kívánok!Kép ( Doris!Kép)
A 13-át én is várom!KépKép

Pusz, Sien.
Sien

AndyKép
Igen, megkonzultáljuk a dolgot de csak 13.-án. Addig már fél lábon is kibírom. Ahhoz képest, hogy januárban találkoztunk utoljára ez a röpke másfél hét már elillanKép
MamacsKép
Megkaptad?

doris

Doris Kép

Köszönöm megkaptam a mailedet! Kép
Látom bõszen használod a smiliekat!
Jó hétvégét mindenkinek!

Pusz
Noémi
noémi

NoémiKép
Igen, Neked köszönhetõen és ma nincs itt olyan "dili" Kép
Ugye, hogy milyen eltérõek az értékek?

Puszi:Doris
doris

SienKép
KöszönömKép Drukkolok ám a Ti pozitív tesztetekért isKép

doris

Doris Kép
Nagyon más! Azt hiszem, ha megjön áttérek én is, de két helyen biztosan nem fogom mérni! Kép

Kép

Pusz
Noémi
noémi

Sziasztok!

ILDI,

az én hõm is 37,1! Napok óta ekörül mozog, szurkál a hasam, egyáltalán érzem, hogy van, a melleim alig akarnak beleférni a cicifixembe, szóval nem egyszerû az életem. De közben meg nem merek hinni-bizni benne, hogy talán babás vagyok. A 28. napomig van még 3, de én még várni akarok +2 napot (feltéve, hogy nem jön meg), és akkor elkezdeni igazán bizni. Csak idegesit a bizonytalanság.

TIMICI,

Boldog névnapot!

NOÉMI,
megtennéd, hogy nekem is elküldöd ezeket a jópofa smile-kat? Tök irigy vagyok, hogy mindenki használja, csak én nem, brühühü

ANDY,
az túlzás, hogy természetgyógyász, de igyexem Kép Hú, most látom, hogy irtál, megyek olvasni!!!

Pusszantás mindenkinek!

KnéRita
knérita

NoémiKép
Igazából megigértem még egykoron a "Fogamzásgátlás" topic-ban, hogy beszámolok majd a mért értékekrõl és ezért vagyok ilyen kis szorgosKép Jópofa ez a zenekarKép

doris

RitaKép

Én nem is akarom magam beleélni, mert félek a kopptol.

Nálam is a hõ biztató, de van egy kis görcsölgetés, viszont a cicim egyáltalán nem fáj és nem is érzékeny. Viszont 2 napja iszonyat rossz a szám íze.

Ildi
hercegné

Doris, Timici
BOLDOG NÉVNAPOT! KépKép

Andy
Dobj meg légyszi egy emillel. Nem tudom a címedet, és a szegedi Kaáli azt hiszem itt most csak bennünket érint. Megígérem, hogy válaszolok. Kép

Kamilla
Hatalmas gratula!!! Végre Te is besorakoztál a kismamák közé! KépKép

Bnemethm
Annyira sajnálom. Próbálj meg nem nagyon elkeseredni, jó? Pedig annyira szurkoltam...

Marcsi
Mikor kell tesztelned? Hú, csak zebrás legyen... Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Gyerekek,
mi ez a sok csillogó-villogó napocska meg vigyorgó, meg mindenféle? Mogy kell ezeket csinálni? Én is akarok ilyet!! KépKépKép

Edelweiss
edelweiss

Noémi!Kép
Én is akarok ilyen jópofa smile-ket!!! Légysziii küld el nekem is!!!
Ha rákattintasz a nevemre meglátod az emilcímem.

Ildi,Rita!
Ti vagytok most az esélyesek. Szorítok hogy a hõtök fenn maradjon!Kép

Puszi

Andy
andy

Bnemethm!

Nemtom holvagy, nem kapok tõled semmitKép
Elengedtek haza! sziasztok!Kép
mamacs

EdelweissKép
Küldtem mait! Köszi a jókívánságokatKép Remélem a jövõ héten már több idõd lesz benézni ide és írsz majd nekem sokat-sokat-sokat...Kép

doris

Pucúr!

Mivel itt kérdezted ide válaszolok. Remélem mihamarabb elolvasod.
Szóval babásan vigyázni ám a vízhajtókkal! Én nem innék belõle egy kortyot sem!!! Nem azért mert nem jó, hanem mert nálad nem csak víz van, hanem magzatvíz is. Ugye nem lenne jó, ha az is távozna a teák hatására?
Szóval babásan nem szabad sem vízhajtó teát inni, sem vízhajtót bevenni.
Én kétszer voltam vizes az eddigi 37 hét alatt. Az utóbbit egy nap alatt elintéztem. Ha ezután a dorgálásom után is érdekel, a frissben leírom mit csináltam.
Tényleg ne haragudj, de én csak neked akarok jót!!!!!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Noémi!
Ha küldöd valakinek a smile-kat, ird be légyszi az én címem is! A profilomban megtalálod!

Elõre is nagyon-nagyon köszi!!!!!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Doris, Timici!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok nektek!
Kép
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Edelweiss!
OK! Várom az emilt! A címemet a profilomban látod.

Puszi

Andy
andy

Andy
Már el is ment. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

VandaKép
Köszönöm szépen (most megpróbálok beszúrni valamit, de nem biztos, hogy sikerül, mert a beszúrásnál mindig kihajít a gépem...) Kép

Jó hétvégét MindenkinekKép

Doris
doris

Sziasztok Lányok!

Timici!

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

Alice

Nekem is küldjetek ilyen figurákat léccccciiiKépKépKép
m.alice@freemail.hu
Alice

Edleweis meg MINDENKI! Kép
Koszonom a jo kivansagokat Kép Kép Kép

Ugy olvasgatnam a friss kismamakat, de meg nem merem Kép majd ha mar lattam a picit UH-n Kép

kamilla
kamilla

Kamilla!
Azért félszemmel már kukucskálhatsz oda! Kép
Nyugi, minden rendben lesz!!! Kép Kép Kép
Mikor mész UH-ra???

pusz,
bnemethm
bnemethm

Lányok!

El vagyok engedve, úgy hogy megyek haza.
Jó hétvégét mindenkinek!

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!

Én is elmentem haza, legközelebb csütörtökön leszek, addig szabin vagyok.

Kellemes 7végét mindenkinek!

Pusszancs,

KnéRita
knérita

bnemeth!

Kedden sajna csak a dokim maganrendelojebe kaptam idopontot, ahol nincs UH Kép
Remelem meg a jovo heten lesz ra lehetoseg, hogy csinaljanak egy huvelyi UH-t Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok Lanyok!

Jol eltuntem, de ennek eleg rossz oka volt. Tegnap kosarmeccsen kifordult a bokam, ma reggelre meg a 2xesere dagadtKép Elmentunk a Kistarcsai Korhazba, ahol egy jo bunko doki fogadott. Elkuldott rtg-re, mondtam hogy lehet terhes vagyok, erre kozolte hogy maskepp nem tudja megnezni a bokamat. Az rtg-s lany rendes volt, ramtett 2 olomkopenyt is, ugyhogy remelem nem gaz ha telleg baba van. 5 ora ott-dekkolas utan a doki kopzolte, hogy tores nincs, de a szalagokat nem tudja megnezni, menjek el a Traumatologiai Intezetbe. Majdnem kitekertem a nyakat!!! Elmentunk hat az OTI-ba, ahol cirka fel ora alatt vegeztunk. Dokineni azt mondta hogyha valszinu baba van, inkabb nem csinal megegy rtg-t, kerjuk ki majd Kistarcsarol jovo heten. Addig is feltett egy fekvogipszet, sot meg arra is gondolt, hogy nehogy trombozisom legyen (felhivott egy nogyogyaszt!!!), es kell adnom magamnak egy szurit ezt elkerulendo. Azert a szuri aggaszt, de allitolag kifejezetten kell terheseknekKép Szal szar napom volt, de most mar jobb. Oszintenm szolva mar lehet annak orulnek, ha nem lenne baba, szegenynek ennyi mindent elviselni mar most....! Na ennyi voltam, keddig csak tutira itthonrol, addig fekvogipsz, es akkor majd eldol hogyan tovabb.

Ja egyebkent egy nagyon nyugtalan ejszaka utan a hom ma 37.15 volt. (Tegnap 37.) Szal ki tudja....

Pussssz: orsoly
orsoly

OrsolyKép

Kedves boka, Orsoly bokajaKép

Minel hamarabb gyogyulj meg, hiszen 9 honapig kell tartanod egy babocas pocitKép
Sajna nekem is volt asonlo szituban reszem, ugy 6 eve: kificamodott a bokam, a kozeli korhazbol elzavart a portas, mondvan az ugyelet, az ma mashol van, 4 orat vartam az orvosra, bar beteg en voltam egyedul az ugyeleten (orvos a noverrel bent, de nyitott ajtonal beszelgetett). Rontgen, ha babocas vagyok vessek magamra, ujra orvos, aki a fulem hallatara targyalta meg a noverrel: a mento draga, menjen taxival, ezert ne is gipszeljuk be. Mivel penz az nem volt nalam (csak befutottam a suliba egy eloadasra), 1 labon, 1 ora alatt tettem meg a maskor 10 perces utat (tel volt ). A tartoszalagok felszivodtak...Kesobb egy masik ficam kapcsan egy ortoped orvos megvizsgalt es azt mondta, hogyha akkor begipszelik, meg ma is meglennenek, ha hegesen isKép
Szoval bena es nyuszka voltam akkor, banom, hogy nem nyitottam ki a szamat a sajat erdekembenKép
Gyogymod: feketenadalyto pakolas a bokara.
Nekem bevalt. (Anyukam javaslatara) A bokam pedig funkcionalKép
Jo ejszakat es gyogyulast kivanokKép
Galuska

KépKép
galuska

Sziasztok,

mindenkinek nagyon koszonom a nevnapi udvozlest.
Minden Timeanak hasonlo jokat kivanok en is (DorisKép ).

Tovabbi jo hetveget.
Timici
Timici

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: