ovikeresés sehogy sem áll, majd talán januárban. Addig örülök, hogy élek, annyi minden van.
Bettáékat üdvözlöm, remélem azért ha lesz majd netünk benéz még ide
Pussz
Tündér
2005.11.14 09:22
Õt meg még nem lehet annyi ideig magára hagyni a lakásban (kertben meg ugye nem hagyhatjuk kint egy darabig - mármint, amikor nincs itthon senki).
Legfeljebb megkérdem, hogy mikor van olyan, hogy kevesebben vannak és akkor be tudtok szaladni a beutalóért. Vagy ha jó neked (és tudsz várni), akkor legfeljebb két hét múlva elvileg tudok én is kérni egyet. Majd megkérdem. 2005.11.15 15:35
Fö az optimizmus
2005.11.15 22:05
Csak egyszerűen tényleg minden a nyakamba zuhant ma, nagyon paff vagyok már most este és a tervezetthez képest le vagyok maradva egy anyagrésszel, úgyhogy mindjárt neki is állok tanulni.
És persze pénteken vizsga.
Délután átvittem egy szomszédunkhoz Noncsit (van ott egy kissrác, vele szokott játszani), én meg tanultam egy picit.
Most kaptam rá B1 vitamint, Szabolcs szerint a stressz, vizsgaidőszak okozza. Úgy legyen! Remélem, csak ez a bibi forrása! (jövő héten megyünk hozzájuk oltásra, akkor kérek beutalót.)
2005.11.16 13:30

2005.11.16 13:38
Balázs meggyógyult már teljesen? Azért volt otthon mert még beteg volt, vagy csak szimpla szabi volt? Noncsi firkálása
Vagy inkébb
Kreatív a lányka
Ilang sokat emleget ám Benneteket, a Noncsit nagyon megszerette és még mindig Noncsikának hívja
De vhogy én este nem tudok fentmaradni
Én 10-kor már alszom...
2005.11.16 15:03
Még-még!
Egyébként nem lenne semmi baj, ha pl. nem az lenne, hogy este bejön és tiszta dzsuva lesz a ház, magyarán olyan, mintha nem is lenne takarítva sosem.
De majd csak szobatiszta lesz végre a drága és csak megnő annyira, hogy már az éjszakákat is kint tölthesse. Mondjuk, a mai napunk eddig egész jó volt, mert reggel óta nem is volt bent, szóval alakul a dolog. Bár az idő is tök jó, szóval az ő helyében én is kint lennék inkább.
Volt eddig nálam két csajszi, aki takarított (tudod, a vegyszeres dolgokat). Az egyik ripsz-ropsz végzett a házzal két óra alatt(!), míg a másiknak min. a duplája kellett hozzá, de utóbbi ezerszer alaposabb volt, mint az első versenyző. De ezért persze drágább is... te melyiket választanád? Utóbbinál szívom rendesen a fogamat, bár igyekszem azzal vígasztalni magam, hogy legközelebb megmondom neki, hogy csak 3 órám van az egészre... vagy mi a jó? Olyan tanácstalan vagyok... mert mondjuk hiába olcsóbb vki, de hogyha a könyvek mögött nyávognak a porcicák, annak nincs sok értelme.
Szerinted???? És most nagyon pocsékul érzem magam, mert 5 órát volt itt a csaj, de tényleg kidzsuvázta a nagyfürdőt, mindent letörölt ott, sőt, még a lefolyónál a dugót is kisikálta, szóval ilyen szinten volt alapos (meg az összes kis apróságot is), de azért elég sokat fizettem ezért.
Mondjuk mondtam neki, hogy jövő héten a házt.helyiség, az iroda és a konyha lenne a soros, azért ennek bele kéne férnie 3 órába (porszívózással+felmosással együtt). Bár ezt a 3 órát nem mondtam neki. Mert heti 3e Ft-ot még azért be tudunk vállalni, de heti 5-öt azért már nem. De most olyan hülyén érzem magam, hogy nem mondtam meg ezt neki kerek-perec. Kezdjek azzal jövő héten, hogy én úgy gondolom, ez belefér 3 órába? Szerinted???
Noncsika.
Pont azon filóztam, hogy mi egy darabig nem fogunk tudni átmenni hozzátok, mert Zsanit még nem hagyhatom kint a kertben.
Bezárni a házba meg több órára kész öngyilkosság lenne. Szóval, ha vmikor erre jártok...
2005.11.17 12:03

Most beraktam az ágyába gondolkodni.... tegnap is ezt csinálta, de akkor a dolgozatomat írtam..képzelheted
Szte ez vicces
2005.11.17 15:08
Egyébként sztem azért csinálja, hogy figyeljünk rá... mert éjszaka nincs vele semmi gond. De nem tudok ezerfelé figyelni. Így is bűntudatom van, hogy Noncsira most ezért kevesebb időm jut, bár igyekszem kreatív anyuka lenni, délelőttönként festegetünk stb., meg azért mesélek neki minden délután is, de ez sztem vajmi kevés. Bár az is igaz, hogy ha meg nem tanul meg egyedül játszani, az az ő rovására is fog menni. Na szóval, nehéz az anyukák sorsa.
Főleg a kisgyermekes-kiskutyás anyukákéé.
Betettél vmi kazit? Hogy állsz az ajándékokkal? Mi Noncsinak már megvettünk mindent, magunknak sztem egy új hűtő lesz az ajándék. Meg még van a szűk család, de nekik még semmit sem vettünk. Bár nem szoktunk nagy dolgokat ajándékozni.
)2005.11.17 16:06

Rögtönzök
2005.11.18 15:51
Ma megyek vissz a bőrgyogyinőhöz, kíváncsi vagyok a leleteimre már nagyon.
Újra kultúrált lesz a fejem, de jó!
De nem akarok itt nagyon erőszakoskodni, szólj, ha sok(k) lennék már, jó?
2005.11.18 18:37
A vizsgád biztos sikerült
Hurrá! A kis dolgoknak is hogy lehet örülni
2005.11.21 15:05
Főztem...
(mostanában egyébként én is elég hamar kidőlök, nagyon fura...)
Ma meg jön egy srác az Audira, remélem, tetszeni fog neki.
Figyi, nincs nektek EU-s könyvetek, ami az ENSZ Munkaügyi szervével foglalkozik????
2005.11.21 16:18
2005.11.22 13:36
Állandóan elszalad
2005.11.26 21:35
2005.11.27 22:04
2005.11.28 09:34
Örülök, hogy jól vagytok!
2005.11.29 13:01
Valszeg csak az évvégén megyünk már Szegedre, mármint csak az ünnepek után, remélem akkor talizhatunk, mert nincs "Szegedelés", Sz-család nélkül

2005.11.29 15:36
2005.12.05 11:22
2005.12.05 14:52
Bár az az igaz, hogy beugró zh volt csak, még lesz ebből a tárgyból egy szóbeli is, de igyekszem pozitívan hozzáállni a dologhoz, hogy a szóbeli háromnegyedét már tudom.
És te, miből vizsgázol?
De a lényeg, hogy nagyon jól sikerült az egész. A gyerekek + szülők jól elvoltak, a Mikulás is okés volt, szóval klassz volt a szombati nap.
Komolyan, lassan Noncsi kezdi majd azt hinni, hogy egy hétig tartó non-stop Mikulás ünnep van. Mert ugye ma este kitesszük a csizmát az ablakba, aztán holnap délután még megyünk át a szomszédba is egy záró Mikulás buliba, úgyhogy már annyi Mikulást látott, hogy csak na!
Hétfő kivételével jónak tűnik...
2005.12.11 18:19
Így gyorsabban leérek
2005.12.12 18:44

Azért jó így kettecskézni egy kicsit
2005.12.14 14:48
Meg ahhoz is, hogy 16-ból 6 jegy már megvan. Ügyi vagy!
2005.12.19 15:42
Rengeteg dolgom van még, megyek mert be kell még cuccolnom a kocsiból a sok szajrét, meg el is kezdek csomagolni.
Ez most nem ellened szól, nehogy félreértsd, csak ezt mi így gondoljuk.
2005.12.19 16:34
2005.12.19 18:18
2005.12.19 22:20
2005.12.19 22:23
2005.12.20 12:34
Szóval meg van eltettem a találkozásig
))
) 2005.12.21 09:24
Így eddig ehhez tartottuk magunkat
Baj? Mail-edet megkaptam, de a géphez nem nagyon jutottam, csak most. Köszi a képeket is!
Kata sztem csúcsszuperul fejlödik, két nagy tesó mellett ez szinte garantált. Amúgy meg tudod jól, hogy nincs két egyforma baba, nem kell hasonlítgatni
Sztem egy 14 hós "kisgyerek" még igenis baba, Ilang is ilyen volt
Kémcsaj

A Mammutban voltunk 1000 Ft-ot fizettem a parkolásért, azt hittem rosszul látok
Na sebaj évente egyszer van karácsony