A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kandi Kép
Nem tétlenkedtél éjszaka, jó sok karácsonyi képet kaptunk tőled! Köszi Kép

Babcsibe Kép
További jó pakolást! Most, hogy lassan bedobozoltatok mindent, pakolhattok kifele Kép
A barnázást nagyon sajnálom Kép , de azért ez még nem biztosa, hogy azt jelenti.

Tüncsibe Kép
Engem a tanga-bevágás nem zarav, de az igen, amikor két oldalt a fenekemet vágja a bugyi. No, és azt sem szeretem, ha látszik a nadrág alatt a bugyi-bevágás vonala Kép
Ízlések és pofonok, tampon-betét szindróma, kinek mi a kényelmes Kép
Saci, te milyen bugyit hordassz? Legalább most legyünk egy csapatban, ha már a tampon-betétesben ellenfelek vagyunk Kép

Piri sehol Kép

Mary Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Szia SzilvaKép
Piri még nálam sincs rendesen, de majd beköszönt.
Szerinted menjek a dokihoz, ha majd 2-3.napon leszek, tudod mnyh.vastagítássa végett?
Nem tudom, de a múltkor 22.napon volt 8-as, arra azt mondta, hogy jó és ha nagyon akartam volna, megcsinálta volna a transzfert.

TüncsibeKép
Nem voltatok a nagy Németországban, lehet, hogy a havazás miatt jobb is. Bár ha repültök, akkor gondolom mindegy! Szép a képed!!!
Nálunk is most csupa hó minden! Juhéjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!

BabcsiKép
Jó költözködést!!! Szépek legyetek ám!

KandiKép
Szép képeket tettél fel!

AmicaKép, drága hogy vagy?

Mindenkinek szép napot!!!

manda

Jaj MarykémKép
Nem felejtettelek el ám!!! Hogy vagy? Mi van a transzferrel? Vigyázz magadra!!!! Pihenj sokat!!!
Drukkok mennek ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++

manda

Manda Kép
Szerintem menj be a BMC-be. Jó-jó 8-tól a mnyh., de azért nem ártana kicsit vastagítani rajta, ha lehet. Én bemennék a helyedben és kérnék rá v.mit. Akkor te valószínűleg még a héten mégy. Ugye?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Hát a héten mennék, vagy szerda vagy csütörtök lenne Piritől függ.
Csak a hó is idegesít, Bp. mennyi esett?
Mikor telefonálsz?

manda

Manda Kép
Pesten már süt a nap, és kb 2 mm-nyi hó esett csak! Remélem nem lesz nagy hó karácsonyig.
Azt hiszem én majd csak ünnepek között fogom felhívni ügynökünket, ha addig nem jön +, illetve majd még meglátom. Az bizti, hogy ma még nem hívom.

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Felhívtam Sz. ügynököt mégiscsak. Azt mondta, hogy még várjunk 1 hetet, ha addig sem jön meg, akkor menjek be hozzá.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Jól tetted. Nem tudom én is felhívjam? Vagy csak menjek majd, ha megjött? Nem mondta, hogy egész héten dolgoznak-e? Mobilon hívtad vagy vezetékesen?

manda

Manda Kép
Szerintem inkább hívd fel, mert nem biztos, hogy dolgozik minden nap. Én mobilon hívtam, egyből tudta ki vagyok, és nagyon kedves volt. Viszont zavaromban elfelejtettem megkérdezni, hogy ünnepek között hogy dolgozik.
Ha felhívod megkérdeznéd tőle, az ünnepek közötti beosztást? Mert nem szeretnék máshoz menni a nyavajámmal. Megteszed nekem?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Most beszéltem vele én is mobilon, lezavartam 43 másodperc alatt. Nagyon rendes volt, azt mondta végig dolgozik, nem megy szabira.
Úgyhogy én is majd megyek, de még nem jött meg. Lehet, hogy Karcsival csúsztattuk, mert voltunk azért együtt a hétvégén és lehet, hogy ezért késik.

manda

Manda Kép
Rákérdeztél a mnyh. vastagításra is?
Kár, hogy megint nem fogunk találkozni Kép Te biztos mégy a héten, én pedig akkor a jövő héten mindenképpen.
Jól értem, akkor ünnepek között is lesz végig?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Igen, direkt rákérdeztem, hogy nem lesz-e szabin azt mondta most nem lesz végig évvégéig.
Igen, mondtam neki a mnyh.vastagítást, hogy azért kell mennem, de erre nem válaszolt semmit.

manda

Manda Kép
OK., köszi.
Majd megtudjátok, akkor, hogy hogyan tovább. Legalább megnéz, abból baj nem lehet.

Kép
Kép
szilva069

Lányok Kép
Marynek 5 p.sejtje lett.
Kettőt, egy 6 és egy 8 sejteset ma visszakap, a többi 3-at lefagyasztották, úgyhogy szerencsére az idén már nem fog tudni jelentkezni! Hurra.
Írtam neki, hogy mindenki drukkol neki és a babóknak!

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép oriasi gratula a kis sejtekhez !

Manda Kép nem nagy a ho pesten, ne aggodj. a heten mesz akkor dokihoz??

Szilva Kép - Kép focicsapat,,hhihhi, szoval en mindketto bugyit hordok, idotol, ruhatol es kedvtol fuggoen. koszi a Mary kozvetiteset

Tundi Kép Kép te mar dec ben nem is inszememzel? pihi van? remelem elvezed, es hatha most jon be !!

Babcsika Kép barnaztal? dokinak mondtad? jajaj, sajnalom. De ugy latom a pakolassal jol alltok

amica Kép edes volt a foto Jankarol,,amint vizsgal, - neked dokihoz sem kell menned...hanyinger elmult?

Giling Kép - jobban vagy? mi a privi e mail ed?

Kandi, Krisz Kép hellosztok

Wish Kép hogy vagy? jan. ban mesz mar csak dokihoz? mi a terv??
saci

Köszi Szilva a híradót!!!!
Mennek a drukkok a Marynek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ és majd a babatapasztók is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Szia SaciKép
Hogy vagy?

manda

Sziasztok lányok!

Hogy vagytok ma?

Kép
elizabeth25

NAGYON KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS EGY BABÁS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK!!!!
lehet hogy már nem irok a héten de olvasni fogokKép
Puszi mindenkinek IldikóKép
Kép
ildikoo5

Köszi IldikóKép Nagyon szép a kép!!!

Szia ElizaKép
Nálam semmi különös, még mindig várom a Pirit, hogy mehessek a BMC-be. Voltál kinez-nél?

manda

IldikóKép
Neked is NAGYON KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG, ZEBRÁS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Sziasztok!
Köszönöm, megvagyok. Gondoltam ma már el kellene mennem dokihoz, hoznék képet is, de estig nem lesz itthon megint a férjem , oda meg mégsem mehetek két gyerekkel így talán majd csütörtökön. Már kíváncsi is vagyok perszeKép
Hányinder van, émelygés köszöni mégjobban, és gyomorfájással is bővült a kör. Ez van, majd talán februárra már jól leszek.
Megyek teregetek és rohanok az oviba. Már csak holnap lesz, szerdától takarítani is segítenek a kölykök, na meg sütik a mézes sütit! Nagyon várták, de nem bírom elviselni az illatát így csinálok nekik só.liszt gyurmát és abból szaggathatnak majd mindenfélét.
Majd este benézek! Mindig olvaslak ám benneteket csak néha nincs erőm írniKép
Mary, én is drukkolok!

Kép
Kép
Kép
amica

SzilcsikeKép
Nagyon örülök, hogy Mary mégis visszakapott 2 babócakezdeményt! Mennek neki a drukkok ezerrel: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manda
Szióka! Azon gondolkodtam, hogy te + Szilcsi annyira várjátok Pirit, hogy lehet, hogy nem is jön, mert mindketten babások vagytokKép, csak még nem tudtok róla.

Amica
Hú, pedig olyan jó lett volna látni a picikétKép Azért csütörtökön várom a képet!

Eliza
SziaKép

Ildi
Neked is hasonló jókat!!!

SackóKép
Nem lesz inszem se dec.-ben, se máskor, mert úgy néz ki, lombikozunk.

Nálunk hétágra süt a nap. Győrben meg állítólag havazott délelőtt.

Na, nekem meg a háromnapos pityipötyi után szombaton beindult a niagara.Kép Marhára élvezem.Kép
gtünde

Sziasztok!Kép

Szépek ezek a karácsonyi képek!KépRohan az idő. Már csak ötöt kell aludni!!

BabcsiKép
Kellemes pakolást, jó költözést! Biztos emlékezetes karácsonyotok lesz az új házban.Kép

SzilviKépMandaKép
Bugyis-csapat is szerveződik?Kép
Én is az alkalomtól függően hordom. A jó tangát különben nem lehet érezni. De amelyik kényelmetlen, az egy kínszenvedés. A legjobban az óriásbugyikat szeretem, amibe belefér a hasam is.(Csak meg ne lásson senki!Kép)

SaciKép
Szia!

Voltam megint UH-n.
Kíváncsi voltam nagyon, ugyanis a hőgörbém szerint már volt pé. két napja. Ehhez képest még a tüszőim se értek meg rendesen!!! Van jobb oldalon egy 16 mm, bal oldalon egy 15 mm. Szerdán megyek megint. Ki érti ezt?
Felteszem a görbém mindjárt.
Vendég

AmicaKép
Várjuk a képet!

IldiKépELiKép
Sziaztok.

Győrban valóban esett, nem is akárhogy!!Kép
De el is olvadt azonnal.Kép

Kép
Vendég

Bunyibaba Kép
Az erős mensit sajnálom Kép (Mondjuk a gyengét is!)
Az biztos, hogy én nem vagyok babás. Teljesen normálisan érzem magam sajnos.
Meddig dolgozik a héten Apa?

Gyugyi Kép
Ez jó hír, hogy még pé. előtt vagy. A napokban nehogy kihagyjátok az akciókat! Fogd be rendesen Apát!

Kép
Kép
szilva069

Hello Csajok,

most jövök a 18 hetes UHról.
A babám hatalmas, minden okés vele, meg az AFP is jó. Most már totál kisember formája van, hadonászott a kezeivel, lábaival. Ma reggel már nagyokat rúgott a pocakomba, így egyáltalán nem kételkedtem, hogy jól van. A nemét nem tudta megmondani a doki, nem látta jól, saccra kislány.
Képeket kaptam, de olyan, mint magzat a hóviharban, így nem rakom föl.

Ági
18+2, UH szerint 17+5
potter_76

Ja, ezek kimaradtak: KépKépKépKépKépKépKépKép
potter_76

ÁgiKép
Gratulálok!
Azért felrakhatnád. Hóviharos babát még nem láttam.Kép

SzilcsiKép
Apa elment mitingre.Kép Szerdán jön haza. Addig még érhetnek a tüszőcskékKép
Vendég

Potter Kép A babad is karacsonyozik.. de jo Kép. Gratulalok hozza !

Pkagi Kép mikor szulsz? sok sok sikert hozza !

Gyuugyi Kép hogy vagy? noveszd a tuszoket, azok nonek, mint a gomba.

En holnap megyek uh.ra

Tundi Kép - most mar emlekszem...lehet, hogy jobban jarsz vele, megiscsak tobb az eselye, mint az inszemnek.

Manda Kép koszi, remekul. Varom a havat ugyan. Holnap megyek u h ra , remelem meg kar. elott lesz egy inszem, igy az angyalkak noveszthetik a bebit belem

Elis(a), Ildi Kép sziasztok !
Elisabeth, - lehetTeged vhogy rovidebben is hivni??
saci

Gyugyi Kép
De szerdán mindenképpen kapd el Kép az szerintem még belefér!

Kép
Kép
szilva069

Na, elszállt, amit írtam. Nem vagyok ideges....KépKépKép
No mindegy, itt van nektek egy guszti kép, amit a nők lapja oldalán találtam.
Ez egy tojásszétválasztó:
Kép
gtünde

Szóval, megpróbálom újra leírni:

Szilcsike
Engem eléggé zavar ez az erős menzi, mert tisztára az az érzésem, hogy megtermékenyül Pötyike, csak vmiért nem marad meg.
Apa, úgy néz ki, hogy már csütörtökön hazajön. Az ünnepek között meg jól belehúzunkKép

Potter
Annyira klassz érzés lehet, hogy már rugdos a babuci. Ha elgondolom, hogy még nemrég jelentetted be, hogy sikerült, most meg már 18 hetes vagy!!! Gratula!Kép

SackóKép
Akkor még ünnepek előtt inszem?

GyugyiKép
Nálunk meg még mindig süt a nap. Tisztára, mintha tavasz lenne. Csak a hőmérséklet alacsony kicsikét. Mit mondott a doki a tüszőkre, nőhetnek még?

Én lassan lépek, mert megyek a húgommal megnézni a leánykájának a karácsonyi műsorát. Estefelé még benézek.
gtünde

Tundi Kép - utalom en is, amikor bepotyogom az uzenetet,,es aztan semmi...
te, ez a tojasszetvalaszto. mhmhm, nem is tudom. Es az orran jon ki?? Kép segitseeeg !!!
En ugyanezt gondolom magamrol, hogy minden honapban megtermekenyulok, csak nem bir megtapadni. de hat ez a "misztika" benne, mert a lombiknal is mindegyik "tojas",amit kivesznek, az megtermekenyul, csak haaat, a megtapadas a nagy muveszet...Tundikem , 2006 ban tuti, hogy nagyobb szerencsenk lesz. ill remelem meg dec ben ! talan.
Sackolany
saci

SackólányKép
Legyen igazad a babákkal kapcsolatban!!
Jó kis kép, mi? Milyen pihent agyú őrült találhatta ki?!Kép
Lehet, hogy a többiek rosszul lettek? Hirtelen mindenki eltűntKép
gtünde

Sackó
Már azon is gondolkodtam, hogy ugyi kb. 6 nap, mire beágyazódik a megtermékenyült Pötyi. Onnantól kezdve meg lehet, hogy mindennap kellene egy szuperérzékeny terhességi tesztet csinálni. Akkor esetleg kiderülne, hogy volt ott vmi, de nem maradt meg. De kinek van ennyi pénze??! Talán BabcsibénekKép

Lehet, hogy az én októberi halványcsíkosom is ilyet jelzett. Megtermékenyült, aztán mégsem maradt meg.
gtünde

Jut eszembe, Barbival mi lehet? Rég jelentkezett.
gtünde

Tüncsibe Kép
Hát, megértem, hogy zavar. Említetted már a dokinak? Örülök, hogy végre együtt tölthettek egy kicsit több időt Apával Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilcsike
Nem, még nem. Mostanában nem voltam nála. Majd jövőre.
gtünde

Na lépek! Pusszancs!
gtünde

Héhahóóóóó!!!
Sehol senki?KépKép
gtünde

Hali Tündi! Kép
Hát igen...misztikusak ezek a menzik. Kép
Az ismeretlen eredetű meddőségtől ver ki mindenkit a frász leginkábbb....
Ma vagyok a 7. napon...te jó ég!!! még csak???
Húzós napom volt ma...egész nap dolgoztam...de holnap pihenek!!! CSak 2 órám lesz egy órától meg egy pici vizsgáztatás. Kép
Mary
Megy a babatapi a háttérbőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőől!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szilva
Jó, hogy felhítvad végre a dokit...én már rég megtettem volna. Kép
Gugyi
Mérd a hő továbbra is. Elvileg most megint vissza kell, hogy essen. Lássuk! Kép
Mindenkinek további kellemes estét!
Pusz:
Krisz

Kép
vizkriszisback

Hali Tündi! Kép
Hát igen...misztikusak ezek a menzik. Kép
Az ismeretlen eredetű meddőségtől ver ki mindenkit a frász leginkábbb....
Ma vagyok a 7. napon...te jó ég!!! még csak???
Húzós napom volt ma...egész nap dolgoztam...de holnap pihenek!!! CSak 2 órám lesz egy órától meg egy pici vizsgáztatás. Kép
Mary
Megy a babatapi a háttérbőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőől!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szilva
Jó, hogy felhívtad végre a dokit...én már rég megtettem volna. Kép
Gugyi
Mérd a hőd továbbra is. Elvileg most megint vissza kell, hogy essen. Lássuk! Kép
Mindenkinek további kellemes estét!
Pusz:
Krisz

Kép
vizkriszisback

Mi ez itt??? A visszhang? Kép

Kép
vizkriszisback

VKrisz
Naja, így a menzi elején lassan halad az idő; nem mintha utána gyorsabban menneKép
Jó pihizést holnapra!
gtünde

Sziasztok
Elkezdtem szedni a fogigátlót. Lassacskán én is sinen leszek...
Gtündi
Mindent bele!Kép
Potter76
Annyira csodálatos érzés lehet,remélem nem haragszol meg: Nagyon irigyellek!Kép
KépKép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló
Miért is szedsz fogigátlót?
gtünde

Gtünde
Neked nem kellett lombik előtt szedni? Így jobb minöségű lesz állítólag a petike, és többet termelnek....

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!
Ha nem bánjátok, akkor én is irogatnék néha hozzátok... Magamról röviden annyit irnék, hogy 27 éves vagyok, tanító néni és fejlesztőpedagógus egyszemélyben. Februárban volt egy vetélésem, és vhogy azóta nem sikerült ismét pocaklakóra szert tennem...
Egy banya
banyanya

Sziasztok!
Láttom mindenki nagyon elfoglaltKép,többek között én is!

MaryKép
Nagyon sokat gondoltam rád,és nagyon örölük h visszkaptad a babóidat!Pihenj sokat,karácsonyi sürgés-forgást hagyd inkább másra!Mennek a babatapik++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

PotterKép
Csodás érzés lehet!

Láttom témánál vagytokKép
Régebben csak tangát használtam,de vhogy megutáltam+kényelmetlen volt,most inkább a rendes bugyit használok,nem nagymama bugyit azértKép

Köszönök én is,szép estét nektek!!!!!!!!!!!!KépKépKép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: