A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok Lányok!

Remélem, hogy mindenkinek jól telt a hétvége!

Valér
Részvétem ..... KépKépKépKép
Ilyenkor mást nem is nagyon lehet mondani. Azt írtad hogy beteg az öcséd, de nem gondoltam hogy ennyire. Egy kis szinten át tudom érezni a helyezetedet, mert én is karácsony előtt vesztettem el a nagymamámat, igaz, neked az öcséd még közelebbi. De próbálj megnyugodni, és lassan jobb lesz, .... Mégegyszer részvétem.Kép

Norwell
Nagyon aranyosak a képek a kis Mazsoláról. Az első emlékeztet az én picurkámra. Igaz, ő nagyon a méjszájnál volt elhelyezkedve. Lehet hogy ez is baj lehetett. Na de mindegy, az a lényeg hogy Ti jól vagytok és szépen növöget a pocaklakó. Kép

Icus
Köszi a drukkot a vizsgára. A hétvégiek lehet hogy sikerültek, de még nem akarom elszólni magam. Még lesz egy szerdán aminek nem nagyon látom az eredményessgét. De majd elválik.

Most ennyi, pusza mindenkinek!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Valér!

Õszinte részvétem... Kép Teljesen megdöbbentem, mikor olvastam a híreidet... Nagyon sajnálom...

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Zsu!

Részvétem.

junko
Vendég

Valér!
Õszinte részvétem!!!

Knga
kinga2006

Zsu!

Nagyon sajnálom Kép Nem találok szavakat Kép

Réka
korek

Sziasztok!
Valér, nagyon sajnálom! Remélem hamar sikerül majd túljutni a dolgon!
Csütörtökön voltam dokinál, egyelőre csak kukucskált, és megtapogatott. Méhszáj teljesen ép, ciszta nincs, gyuladás, fertőzés nincs, és a bal petefészkem tombolt éppen...mondjuk éreztem is napok óta, tehát elvileg pé-m is van. Most szerdán kellene mennem vérvételre és ultrahangra, h mégtöbbet tudjunk, de asszem most kimarad, mert senki nem tud elkisérni. És nálam a vérvétel tuti rosszullét és beájulás, ezért nem mernék egyedül elmenni...iszonyatos tűfóbiám van (de asszem ezt már írtam egyszer). Kaptam januári időpontokat is, de ez meg majd a vizsgaidőszak függvénye. Max. februárban elintézem, elvégre még "kicsi" vagyok, nem hajt a tatár. Kép Bár az sem lenne egy rossz dolog, ha maradhatnék otthon a popómon...februárig befészkelhetné magát a bébi magától is. Kép
Képzeljétek, csináltam a hétvégén egy véletlen névkeresést, ahol be kell írni a vezetéknevet, és kidob 15 nevet mellé. Hát nem köztük volt apa neve mellett a Luca, Bence és Máté?? Pont ezek a jelöltjeim. Kép Na meg persze a mi nevünket is kidobta (Réka&Norbi).
Na most ennyi voltam, rohanok tanulni, mert 4kor életbevágóan fontos mikroökonómia zh-t írok...ezen múlik a félévem. Kép
Szép napot midnenkinek!
Réka
Vendég

Sziasztok!
Valér!
Nagyon sajnálom ami történt! Megdöbbentett a hír!Kép Erőt kívánok Neked!
Bogi
dbogica

Valér,
én nem találok szavakat......... eszméletlen sok erőt kívánok Neked és az egész családodnak és őszinte részvétem!!

Kivi
kivi2

Sziasztok!
Valér! Csatlakozom az előttem szólókhoz, mert egyszerűen nem tudok mit mondani, ledöbbentem. Részvétem, nagyon sajnálom.

Velünk semmi különös nincs, készülünk a karácsonyra.
Kép
Üdv: Niki

kancellárka

Valér!Kép

Fogadd őszinte részvétem,ez egyszerűen nem lehet igaz!Kép
Még mindig borzongok,teljesen ledöbbentem.Kép
Én Veled vagyok lélekben,próbálj kitartani...
Küldök Neked sok erőt és energiát!!!!!!!!!!!!!!

Sysy
sysy77

Közben megőrülök, iszonyat szurkálós fájdalom jött rá a méhecskémre...
Ezek szerint nem lesz karácsonyi tesztelés. Na mindegy.

kancellárka

Zsu!

Õszinte részvétem, nagyon sokkolt a hír, nem is tudom, hogy mit mondjak...nagyon sok erőt kívánok Neked.

dido

dido
dido

Zsu! KépKépKép

Nem tudok mást mondani, hogy nagyon-nagyon sok lelki erőt kérek Neked és családodnak Istentől, hogy megnyugodjatok, és mielőbb enyhüljön a fájdalmatok...

Norwell

Kép
Kép
norwell

Duddu!
Légyszi javíts a táblában 1. cn-re légyszi.

Köszi: N

Kép
narco

Valér!
Fogadd őszinte részvétemet!

Kép
Kép
zsazsóka73

Kisördög!
Hol csináltad a névkeresést?
(ahol be kell írni a vezetéknevet)
Köszi előre is!

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Zsu!
Bár velem ritkán találkozol, de szörnyű volt olvasni, hogy mi történt. Részvétem...Kép

Junko, Timi!
Itt vagyok, de óriási a hajtás a suliban, alig élek. Ráadásul szerdára én csinálom az ünnepséget és már egy hónapja ezzel kelek és fekszem. Nagyon izgulok, tudjátok nálunk soha semmi nem jó!Kép
Na, de csütörtöktől...hm... SZÜNET!!!!!Kép

Junko!
Láttam, hogy 1. cn-n vagy. Kép
Van valami új infód?Jöhet mailben is!

Nekem annyi, hogy 28-án újra megyek vérvételre, megint hormonokat néznek, csak ez a 21.napi, akkor kapom meg a 2. napi eredményeket is!

Lányok!
Sajnálom, de teljesen szét vagyok csúszva, semmire nincs időm. Ne haragudjatok, hogy nem írok nektek és nem reagálok, de egyszerűen nincs energiám!Kép Higgyétek el, sokat gondolok rátok!

Pusza: Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Zsazsóka!
www.babazo.hu és itt a babanév keresőnél
Vendég

Ja, és miután megnyitottad a nébkeresőt, ott felül az alkalmazásoknál kell legörgetni, hogy névadó.
Vendég

Sziasztok!

Már tegnap szerettem volna írni Nektek, de teljesen lebénított amikor olvastam, hogy mi történt....

Dudu!
Örülök, hogy már jobban vagy és jót tett a pihenés. Akkor mától már lazítás?!?!?
Légyszi, javítanál 3. cn-re?

Évi, Korek!
Köszönöm az infókat. Úgy látszik egy kicsit nekem is megnövelhette a clostyl a ciklusom, de majd ebben a hónapban kiderül, ma kell újra kezdeni a szedését.

Korek!
Már lekéstem a tüszőrepesztő energiák küldéséről, de azért nagyon drukkolok, hogy jó hosszú életű legyen a mostani tüszőcskédKép.

Junkó!
Legalább most megcsinálták Neked a vizsgálatot, persze, hogy a múltkor miért nem volt "kedvük" hozzá azt nem lehet tudni????

Juca!
Emlékszem amikor vaciláltál a dokiddal kapcsolatban, jó olvasni, hogy végül elégedett vagy vele, és a kórházzal is. Ez szerintem ilyenkor nagyon fontos. Pénteken, ha benézel hozzánk mesélj, hogy van StöpszlivelKép?
Persze pocakos képet is szívesen vennénkKép!!!
Köszi az ajándék tippet, végül pulcsi lett belőle. A kis táskát már tavaly ellőtük, és nagyon örült nekiKép.

Norwell!
De jó, hogy mégis látthattuk mi is Mazsolát. Érdekes így egymás után nézni, hogy mekkorát fejlődik egy pár hét alattKép

Nárcisz!
SajnálomKép!

Csibe!
Ne aggódj, minden rendben lesz szerdán, és mindenki nagyon ügyes leszKép.
Ha majd meg lesz a labor eredményed nézz be hozzánk.

dido

dido
dido

Sziasztok!

Rossz olvasni hogy vagytok egy páran akik ujra kezdték a ciklust. Kép
De majd a köv. hónapban jobb lesz, és a jézuska ha egy kicsit is később de meghozza a várva várt ajándékot mindenkinek. Mert találkoztam vele a napokban és azt mondta hogy minden hölgyemény nagyon jó volt és sokat dolgozot, így megérdemlik az ajándékot. Õ mondta hogy lehet hogy fog egy kicsit késni az ajándék, mert nagyon sok helyre kell elvinnie, de hamarosan nálatok is meg fog jelenni. MEGÍGÉRTE!!!!! KépKépKép

Én még egyelőre tarotm a napokat, és vannak különös érzéseim, de nem tudom hogy mire véljem őket. A hányinger mikor "kell" hogy megjelenjen?

Pusza mindenkinek

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Jó reggelt!

Dina, ez aranyos, mármint a Jézuskával való találkozásod ;)

kancellárka

Jó reggelt!

Dina!
Már nem tudom, mennyire beszéljük be magunknak ezeket a különös érzéseket.
Jó lenne, ha meghallgatna a Jézuska!!!!!!
Végül is ő is most születik majd Kép)

Egyébként tényleg aranyos volt Kép
mátra

Dina, a városban letakarították az utakat?
Mennem kell még délelőtt be. fenyő, meg Tesco.
mátra

Mátra

Szia! Hát amikor én reggel jöttem be, akkor még nem igazán láttam, de most ha kinézek, akkor le van takarítva, és már nem is esik a hó! Sajna Kép Kép

Megkaptad a mail-jeimet? Ja te tudnál képet küldeni magad(atok)ról?

Sikeres vásárlást nektek! Az ajándékok már megvannak?

Puszi

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Dina!
Aranyos vagy, nekem jó lesz januárban is, akkor szeptemberi lesz mint az Apukája és a NagymamájaKép
Neked azért kívánom, hogy aguszusi Babád legyen Kép, és persze Neked is Mátra.
A hányinger nem is biztos, hogy jelentkezik, ez teljesen változó.

Most jöttem a TESCO-ból, korán reggel érdemes menni, mert most alig voltak, pedig egy hete délelőtt mozdulni sem lehetett, de akkor 11 körül mentem, most meg 8 körül.
Du. még el kell mennem az idén UTOLJÁRAKép munkaügyben, de utána már csak takarítgatok, mosok vasalok, készülődök KépKépKép.
Szerintetek pénteken fogunk tudni még fát venni? Én még soha nem karácsonyoztam Pesten, ez lesz az 1. és vidéken már nem szerencsés addig elhúzni. De a "hatalmas" erkélytelen lakásunkban nem igazán tudnánk hova rakni, csak rögtön a talpba.
Itt is szép hó van, csak kár, hogy már itt sem esikKép.

dido

dido
dido

Dido!
Mi is utsó nap vesszük meg a fát, mert szintén nncs erkély se meg semmi és ha véletlen csak kissé selejtes fa marad akkor sem számít, mert a sarokba kerül, ahol be tudjuk úgy forgatni, hogy csak a szép fele látszódjon Kép

kancellárka

Csajok!
De jó, hogy náltok esik a hó!!! Itt délen semmi.És így karácsonyi hangulatom sem nagyon van.
Muszáj lesz ebédszünetben kiosonnom egy pohárka forralt borra. Kép
Sajnoshálistennek a szomszédságban van a karácsonyi vásár...na még jó,hogy kiürült a karácsonyi kassza.

Dido!
Sztem simén lehet még pénteken fát kapni. itt Szögedébe, még 24-én tök sok fa volt a Tecsó elött.

Dina!
Köszi az üzenetet, úgy legyen. Kép Hányinger ügyben sajnos nem vagyok jó, fogalmam sincs mikor kell jelentkeznie, de sztem kb. a menzi elmaradása után.

Timika, Csibe!
Azért ne dolgozzatok sokat, és remélem majd jövőre azért összefutunk! Mondjuk ki tudja hányszor összefutottunk már a Kárászon. Kép

Narco!
Azért nem vagy szomorú, ugyi?

Monyó!

Láttam a másik topikban, hogy megjött. Úgy látszik ez egy ilyen hónap. Én most pl. nem bánom, Múlt hónapban jobban el voltam keskenyedve. Már csak a Karit várom.

Niki!
Nálad mi a helyzet?

junko
Vendég

Dido
Köszi hogy drukkolsz értünk. Én inkább nem örülnék annyira hogy szeptemberi legyen, mert a párom, az anyósom, a párom huga, és apucikám is szeptemberi volt. Úgy hogy nekem egy kicsit sok lenne a szeptemberi szülinapokból! De ha akkor akar jönni akkor akkor fog! Nekem úgy is jó! Csak jöjjön!!!!! Kép

Mivel mi vidékiek vagyunk, mi már megvettük a fát, kb. 1 hete. Külön nekünk hozták be az erdőről. Kicsit protekciónk van.

Az ajándékokkal hogy álltok? Mindenkinek minden megvan?

Pusza

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Junko!
Köszönöm kérdésed jól vagyok. Baba ügyben nem tudom mi a helyzet, még csak megérzésem sincs, sebaj, majd mindennek eljön az ideje.
Karácsonyi hangulat ezerrel van és imádom és holnap holnapután szabin leszek az utolsó simításokhoz.
Hó ügyben itt már a nap sugarait tükrözi vissza, remélem 25-én már nem lesz 200 km-t kell utaznunk és a párom azt mondta ha hó lesz nem megyünk, így örülök, hogy most esik esse ki magát, mert különben nem láthatom a családomat karácsonykor.
Niki

kancellárka

Lányok!
Itt megint hozzáfogott esni a hó, igaz hgoy csak néhol hébe hóba, de esik!!!
A múlt héten pénteken voltam a keresztfiaméknál, kb. 15-17 km-re laknak tőlünk, és ott szakadt a hó, nálunk meg nem. Csak az eső és a szél fújt. Már akkor elkezdett karácsonyi hangulatom lenni, de mikor hazaértünk már vége is volt. De most ujra itt van a hangulatom!!! Már csak 4 nap. Kép
Képzeljétek a szombati vizsgám sikerült, így megvan mégegy másik vizsgám is amit hiába hogy megcsináltam, de csak akkor veszik figyelembe, ha ez a szombati sikerül. És megvan, olyan jó! Már csak egy van hátra holnap, de valahogy nem tud lekötni! Olyan sz.r!Kép

Ha valakinek kell még az érdekében beszélnem a Jézuskával az csak szóljon bátran, mert megint itt járt a környéken és kérdezte hogy kinek kell még ajándék! Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!
Nekem nekem kell pociba ajándék, bár én eddig azt hittem, hogy a párom rakja oda, de ha a Jézuska akkor az is jó lesz ;)! Kép

kancellárka

Dina!

Nekem még 8 vizsgám van hátra, Jézuska ezt is el tudja intézni? Kép
Neked gratulálok, ügyi vagy. ÉN erre sosem voltam és nem is leszek képes.

Niki!
Csak ismételni tudom de jó nektek hogy hó van nálatok. Mi is utazunk vagy 200 km-t (többet) de akkor sem bánnám ha lenne hó. Nem bírom ezt Szegeden. Én hóhoz vagyok szokva.
És mondok egy szörnyűt!!!
Tavaly 24-én derült ki, hogy nem fér bele a fánk a karácsonyfa tartóba. Délután utolsó pillanatban ugrottam be a városba venni egyett. És most jön a lényeg: PULÓVERBEN!!!!!
Na hogy legyen így az ember lányának hangulata???

Nekem minend ajándékom megvan, esetleg még egy-két apróság, meg a halat kell megvenni.

De azt határozottan tudom, hogy a férjem még nekem nem vett semmit. Most mondjátok meg!

j.
Vendég

kancellárka
Ez tök jó beszólás volt! Igaz hogy a párod rakja oda de a Jézuska segítségével. Majd figyeld megy, hgoy segít! Nekem megígérte! Kép
Milyen jó is volna mi, ha csak így ripsz-ropsz odatenné a Jézuska az ajándékot a pocakba!
Na mindegy az a lényeg hogy segíteni fog!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Niki!

Én is azt hittem, hogy a férjem intézi, de max. a gólya...Kép
j.
Vendég

Hát ezaz először etetik az ember lányát a méhekkel meg a virággal meg a beporzással aztán jön a gólya, aztán meg mikor felnövök és azt hiszem hogy most már mindent tudok és a férjem a megfelelő a dologra, ekkor jön itt ez a Jézuskás sztory. Így igazodjon ki az ember lánya a nagybetűs életen.

Junko! Én minden évben imádom a karácsonyt a vele járó bosszúságokkal együtt, de ez kell. Imádok kreatívkodni és saját díszeket és ajándékokat csinálni és ez nagyon lekesít. Akit érdekel van fenn fotó:
tavalyi karácsony http://gallery.site.hu/u/kancellar/kancellar/kari/
idei http://gallery.site.hu/u/kancellar/kancellar/kari2005/
ezek meg nem karácsonyiak de én csináltam http://gallery.site.hu/u/kancellar/kancellar/foglalkozas/

kancellárka

Sziasztok!
Én épphogy csak benézek.
Ne haragudjatok, de nincs most időm belemerülni írásaitokba. Velem minden oksi épp karácsonyfadíszeket gyártok. Később visszaolvasok és írok is. Táblát is rakok valamikor délután, jó?

Kisgyermekesek figyelem!
Egy barátnőm külföldi márkás új és használt ruhát árul. Nagyon jó cuccok és fillérekért megkaphatjátok:
http://www.babymarket.hu/index.html

Puszi:
réka
Vendég

Didó, Junkó!
Hát nem tudom, de köszönöm, hogy gondoltatok rám. Nagyon elkeseredtem, hiszen azt hittem lesz karácsonyi pozitív teszt. Jelenleg szenvedek.
Bár próbálom pozitívan nézni a dolgokat, pl, hogy végre kezd a ciklusom hossza közelíteni a normál értékhez. Kicsit elegem volt már a 35 napos ciklusokból.
A hőgörbémből meg az is kiderült, hogy legalább PÉ-m van.
De nem tudok pozitív lenni ma, írni sincs erőm senkinek, csak olvasgatlak titeket.

Ha addig nem írnék:
Kép

És remélem majd mindenkinek fehér Karácsonya lesz.
Kép

És amikor az ajándékok a fa alatt lesznek, és halljátok, hogy kész van az angyalka:
Kép

És minden ajándék a fa alatt lesz:
Kép
Akkor remélem, hogy minden otthonban együtt lesz a család, mégha olyan csonka is, mint a miénk.
Mindenki a szeretteivel lesz majd:
Kép

Kép

Szegény rénszarvas:
Kép

Kép

Nárcó

Kép
narco

Megnyugtattatok, mert hiába van már nagyon-nagyon karácsonyi hangulatomKép, nem lenne az igazi, ha még 4 napig itt kellene a lakásban kerülgetni a fát.

Itt nem kezdett el újra esniKép

Az ajándékokkal kapcsolatban, nekünk már csak Anyukám ajándéka van hátra, du. megyünk a Báttyámmal valami közöset venni. Egész pontosan zsinór nélküli vonalas telefonkészüléketKép szeretnénk venni Neki. Holnap pedig jöhet az ajándékok becsomagolgatása isKép.

dido

dido
dido

Képzeljétek!
Az iroda ablaka előtt áll egy pár nagy fenyő és tuja is. Tele van az ága hóval és szaladgálnak rajta a hollók, vagy varjak, nem is tudom. De olyan szép, a zöld fa, a fehér hó és a fekete madarak. KépKépKép

Beszéltem a Jézuskával, most ment el és azt mondta hogy mindenkinek megpróbálja a kért időben teljesíteni a kívánságát! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Mégiscsak SZÁLLINGÓZIK A HÓ KépKépKép!!!!

dido
dido

Kedves Dina! Köszönjük.
Kép

kancellárka

Narco!

Hát akkor kitartás, majd elmúlik. Nekem a múlt hónapban 2 hétig tartott a depresszióm. Aztán egyszer csak mintha elvágták volna. Remélem gyorsan kihevered.

Köszi a képregényt. Különösen az utolsó kép volt megható számomra:
"Szegyény rénszarvas" Kép Ezzel kizökkentettél. Kép

Niki!

ÓÓÓ te ilyen ügyes vagy. Én is fogok még kreatívkodni hűtőmágnest akarok csinálni a barátaimnak, majd pénetek már lesz rá időm remélem. De én annyira nem vagyok sajnos kreatív. Kézügyességem még lenne, de fantáziám nincs sajnos.

Én is imádom a karácsonyt, csak ne legyen 18 fok.
És még azért nehezen szokom hozzá, hogy nem a szülőkkel szentesézek. Izgi így is, de hiányoznak. Ha baba lenne...na de majd jövőre.

Dido!
Akkor már te is a finisben vagy. Ti ilyen hamar csomagoltok? Sajnos én anyukám örökségeként az utolsó pillanatra hagyom mindig. Õ mindig Szenteste a vacsi után kezdett el csomagolni, gondolhatjátok, gyerekként ez egyenlő volt az őrülettel. Kép
Ma már csak nevetek rajta.

Duddu!
Várunk!

j.
Vendég

Narco
Sajnálom, hogy megjöttKép, pontosan át tudom élni a helyzeted, mivel én a múlt hónapban szinte teljesen biztos voltam benne hogy sikerült. És 26-án hajnalban beköszöntött a mensi, teljesen ki voltam akadva. De az már jó hír viszont hogy kezd beállni a ciklusod, és van PÉ-d!!! Fel a fejjel!
A képek nagyon édik!! Kép

Kancellárka
Nagyon szívesen! Mindigy mindenkinek segítek ha tudok! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Kép
Egy kis hóesés.

Junko! Fantáziám nekem is kevés van hozzá, de a neten nagyon sok ötletet be lehet gyűjteni.

kancellárka

Nárcisz!
Nem szabad ennyire elkeseredni. Különben is Dinának megígérte a Jézuska, hogy ami késik azért nem múlikKép. Gondolj a közelgő ünnepre, nekem ez segíteni szokottKép.

Junko!
Én úgy tutam, hogy a vacsi után csomag bontás következikKépKépKép
Kész szeretnék lenni csütörtökig, mert akkor kocsikázom haza Anyáért, és jövünk még aznap vissza, és nem lenne szerencsés, ha hamarabb előkerülne még csomagolatlanulKép, mint hogy a fa alá kerül. Péntek, szombat pedig már csak a főzőcskézésé és a fa vásárlás-díszítésé. Legalább is reményeim szerintKép

dido

dido
dido

Dido
Most néztem a babanetes kalkulátoron, hogy ha sikerült, akkor a szülés várható időpontja szeptember 2. De nem tudom mennyire megbízhatóak ezek a kalkulátorok.

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Nem tudom, hogy tudok-e még jönni, mert végre szabin vagyok! Hurrá, Hurrá! Kép
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok, meg azt, hogy mindenkinek teljesüljön az újévi kívánsága.
Kép

Nárcisz
Sajnálom. De lehet, hogy pont a mostani depis hangulat hozza meg a babácskádat januárra. Kép

Dina
A hányinger nem nélkülözhetetlen része a terhességnek.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Lányok!
Mik lhetnek az első tünetek? Fáradékonyság, hányinger, vizelési inger, ételek megkívánása, vagy undorodása, ...? Jól tudom őket?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina Kép
Legjobb, ha ezeket a tüneteket mind a várható mensi után keresed csak. Persze minden ember más és más. Van aki semmit nem érez, más meg igen.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: