Gigi!
Örülök, hogy már jobban vagy! További jobbulást azért, az sosem árt. Tudom, hogy milyen, amikor úgy legyengül az ember a hányástól-fositól, hogy majd elájul. Én kb. 17 lehettem, amikor lavorral ültem a WC-n és egyszercsak arra ébredtem, hogy a WC kövén fekszem és fáj a fejem: leájultam és lefejeltem az ajtót
Dzsungel
Az klassz! Az ára már nem, de a cél a fontos a kis anyásnak! Oké, akkor januárban várunk Titeket!
Táncosseggű jól van! Még eszik is!!!
A karácsonyi menü nálunk a szokásos és számomra kihagyhatatlan rántott hal krumplipürével, tartármártás. Ezt 24-ére csinálom. Sütemény: kókuszgolyó, gyümölcskenyér, és egy nemtudommianevesüti (diós linzerjellegű tészta, amiből formákat szaggatok és kettőt lekvárral "ragasztok" egybe-finom és sokáig eláll).
Zsófi!
Sajnálom Bencét az ujjacskái miatt!
Ügyesek ezek a Skacok, hamar elfelejtik a bajukat, mi meg szívinfarktust kapunk. Egyszer Marci csípte be, de nagyon a hüvelyujját a fiókba, azt hittem eltörte. Erre egy jó kis ordítás után, lepattant az ölemből és már mászott is tovább a dolgára
Köszönjük a receptet!
Ezt még én is meg tudom csinálni, mert én sem vagyok egy konyhatündér, próbálok azért főzöcskézni, de elsősorban én is hétvégén.
Hú, akkor Te nagyon szép lettél. A fodrászt írigylem, a fogdokit annyira nem.
Dia!
REmélem rendben vagytok! Nem tért vissza a fosi! Nem semmi, hogy a Hajni is elkapta ezt a nyavaját
Puszi Mindenkinek: Melinda

Így várjuk a mikulást az ablakban.

Nos,csak a levél végére engedte tenni a képet nem tudom miért.