A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kinga!
Kép
Én emlékszem rád, és akár hiszed akár nem pont most gondoltam arra, itt a sok új topikos láttán (akiket üdvözlök, és sok sikert kívánok Kép), hogy kik voltak itt akkor, amikor én ide beléptem, és többek között te is eszembe jutottál.
Szívből gratulálok a bébihez!!!!
Nagy örömet okoztál most nekem, éppen új zebrások után vadászatam!
Nekem egyáltalán nem okoz fájdalmat ha valaki babás lesz. Kép

Junko
Vendég

Kinga!

Én emlékszem ám Rád! Gratulálok a babához, és szeritem ide hozzánk is írhatnál ám! Hogy vagytok? Igazi csoda részese lettél, de jó!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Adri!

Továbbra is megy a giga szorítás részemről. Kép

junko
Vendég

KingaKép
Ezek aztán a hírek!!!!
Várunk a lenti topikban Kép!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!
Mi a helyzet? Nagyon eltűntetek a képből? Benneteket is ennyire lefáraszott ez a nyomott idő? Mert itt nagyon lapos a hangulat!

De lassan már megyek majd haza, de tanulhatok megint késő estig!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Kinga
Én már lassan mélt akartam írni neked, és itt a topikban is szólongattalak 1-2-szer, nem tudtam hoyg olvasol-e Kép Sőt, múltkor visszakerestem, és láttam, hoyg meg is szűnt az a nicked Kép Tudtam hogy eljött a tél és nektek az idő... De jól megelőztetek, amihez szívből gratulálok! Kép Boldog pocakosodást kívánok!
Amikor babás lettél, le kellett állnod az antibiotikumokkal? Gondolom, ezért vártatok eddig, hogy minden rendben legyen Kép Pocid nőtt már?

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tundi,
nagyon szepen koszi az utbaigazitast, ez az inszeminacio nagyon szimpatikus nekem Kép Csak a jo katonak direktbe! Kép

Adri,
Van mar eredmeny? Nagyon, nagyon szurkolok!

Nekem elvileg holnap kellene megjonnie, ugy erzem meg is fog. Annyi hozzaszolast olvasok manapsag es sajnos ra kellet dobennem hogy ez nem megy egyik naprol a masikra, ugyhogy csodanak tartanam ha nem jonne meg!

Kép
icus

Sziasztok!

Húúú, de lemaradtam...

Móni!
Most olvasom, hogy mi az orvos terve...Kép Nem jó azt hallani (ilyenkor), hogy fiatal vagy..., van időd.., inkább még inszem...Azt nem tudom, mi indokolhatja a döntését.Biztos nagyon megvisel, de sosem tudhatod, nem most lesz-e siker?!...Ha meg úgy érzed, nem bízol már meg az orvosodban és megteheted, hogy mást keresel, válts!

Kati!
Képzelem, milyen ideges voltál a műtét alatt.Nem lehetett egyszerű...De rendben van már és ez a lényeg!Gyógyulást Neki! Kép

Niki!
Elemedben vagy végre!Kép
Karácsonyi teszt!?Jól hangzik...,deKép

Dina!
Biztos sikerül a babaprojekt!Elöbb, vagy...(ezt le sem írom Kép )
Szombaton és vasárnap is vizsga...nem irigyellek!

Norwell!
Mazsoláról várjuk a képet!Kép
Jó hír, hogy rendes az "új" dokid!

Dido!
Szörnyű!Kép...Mégis jobb lett volna, ha Te viszed a vért.Remélem, a másik 2 eredmény már a "kezedben van".Új időpont sikerült a dokihoz?

Dudu!
Kérdezted még korábban, mi a helyzó nálunk.
Apa 21-én megy ismét andrológiai vizsgálatra. Persze, csak ha lesz még labor az ünnepek elött...Én pedig azt várom, hogy a mostani ciklusban lesz-e peteérésem...Hát nagyon remélem!Kép

Adri!
Hírek?Minden rendben?

Tündi!
Inszem, a "lombik kistestvére"...nagyon tetszik a megfogalmazás! Kép

Kinga!
Így ismeretlenül is grat! Kép

Mátra, Icus!
Kép

Mátra!
Nem lehet egyszerű Nektek!De kívánom a legjobbakat!Gyos és tényleg gyors babásodást! Kép

Icus!
Remélem, a Te pocaklakód is hamar "beköltözik"!Kép

Jó sokat kellett írnom, de ez jár annak, aki nem jön minden nap!Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Kinga!
Én is emlékszem Rád! És tiszta szívemből gratulálok!
Örülök, hogy te is gyarapítod a csodák sorát! Kép

Dido!
Ez a vérvétel dolog szörnyűséges! Anélkül nem tudnál elmenni a dokidhoz? Nem akarom, hogy még egy hónapot ki kelljen hagynotok!

Icus, Mátra!
Üdv a csapatban!

Mátra!
Sajnálattal olvasom a problémáidat és remélem, hogy lesz megoldás.

Icus!
Azért az inszem sem csak örömből áll, nagyon sűrűn ultrahangoznak, meg a stimuláló gyógyszerek sem veszélytelenek. Kép Szóval ok nélkül nem csinálják.

Dina!
Javítottalak.

Kanci!
Jó szórakozást! Kép

Csanita!
Gratulálok a pöttömhöz! Legalább nálad teljesült a "lapar után nagyobb az esély" jóslat. Kép

Adri!
Várlak a hírekkel! Ne csigázz minket sokáig!
Levi!
Te pedig ne ijesztgesd Anyát halálra! Itt a megnyugvás ideje! Kép

Kati!
Remélem, gyorsan gyógyul a fiad és hamar elfelejtitek az egészet! Kép

Brill!
Igen, én kérdeztem, mert egyszerűen nem tudom követni, kivel mi van. Remélem, ez a hónap sikeresebb lesz Nektek, mint a múltkori.

Lányok!
Remélem, nem haragszotok, de be kell vallanom, hogy nem tudlak követni Benneteket. Egyszerűen nincs időm és ha kicsit van is, akkor pedig energiám nincs elolvasni azt a sokat, amit írtatok. Most még az is közrejátszik, hogy lappang bennem valami kórság, ezért esténként úgy zuhanok az ágyba, mint egy darab fa.
Szívem szerint mindenkinek írnék, de egyszerűen képtelen vagyok. A táblát még tudom vinni, illetve erősen reménykedem, hogy később azért lazább lesz a tempó. Januárban mindenképpen lassítani fogok Kép

Jó éjt mindnekinek:
réka
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a sok szorítást Levi nevében is!
Szerencsére minden a legnagyobb rendben van!KépKépKép Minden kromoszómája megvan, és teljesen egészséges!! Még mindig több a magzatvíz, emiatt majd sűrűbben kell mennem dokihoz, de az a lényeg, hogy Levike jól van!

Kinga!
Én is emlékszem Rád! Nagyon-nagyon gratulálok, és problémamentes hónapokat kívánok!

Szép jó éjszakát mindenkinek!

Adri+Levi

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Én is el vagyok havazva..
Duddu!
3.cn-on vagyok, sajna, javíts légyszi. Ám remélem a jóhír, amire vártál, nem várat magára sokáig.Kép
A baba jobban tudja, mikor kell jönnie, ebben biztos vagyok.
Jó éjt Mindenkinek!
Bogi
dbogica

Sziasztok! Jó reggelt!

Duddu
Köszi a javítást!

Brill
Köszi a drukkot, reménykedem benne hgoy minden rendben lesz, és már egy jó darabig nem kell arra gondolnom, hogy megjön-e vajon vagy sem....!És abban is hogy hozzátok is hamarosan bekopogtat am jó hír...!

Jók legyetek Puszi
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok, Jó reggelt Mindenkinek Kép !

Végre leadtam 2 munkát, úgyhogy már lazább lesz ez a pár nap amit még az idén dolgozom Kép. Már csak szerdáig kell kibírnom Kép.

Zsu!
Remélem az Öcséd állapota már javult. Mielőbbi jobbulást kívánok Neki!

Móni!
Nem is értem a korodnak mi köze ehhez?!?! Persze én nem értek hozzá, de amit Dudu írt, nem lehet valaki mást is megkérdezni?

Dina!
Egy kalappal a hétvégi vizsgáidhoz Kép !!!!
Ezek a karácsonyi tanulások a legrosszabbak brrr, de jó, hogy már nem kell ilyet csinálnom.

Norwell!
Olyan jó ilyen kiváló híreket olvasni Kép. Édes lehette ahogy integet Kép, kár, hogy mi nem láthatjuk Kép.

Mátra!
Üdv. közöttünk. Nem lehet könnyű Nektek, de szívből kívánom, hogy eredményes legyen ez a 2 hónap Kép!!!!!!!!!

Unique!
Ugyan már, teljesen érthető, hogy Titeket már más érdekel. De azért nem teljesen elfelejteni minket, legalább a fontosabb állomásokról nekünk is beszámolni.
Persze remélhetőleg minnél hamarabb mindannyian újra egy topikba írhatunk Kép!!!

Icus!
Neked is üdv. Kép! Minnél hamarabbi pocakosodást kívánok Neked Kép!!!!!!

Kinga!
Én is emlékszem ám Rád. Olyan jó ilyet olvasni, nagyon-nagyon gratulálok, és nagyon boldog 25 hónapot kívánok még Nektek Kép!

Brill, Dudu!
A kerületben már nincs hely az idén, a másik rendelése pedig hétfőnként van a dokimnak, de csak szerdán lesz eredményem a 3. vérből. Utána lévő hétfő pedig 26. Majd telefonon megpróbálom vele megbeszélni, ha meglesz a 3. eredmény is, hogy hogyan tovább. Még mindig dühös vagyok ha rá gondolok, nem csak egy hét csúszást okozott ez a "kedves nővér".
Egyébként az első 2 eredményem szerintem nem olyan roszz, persze azért az megnygtatóbb, ha majd ezt a dokitól hallom.
19. nap : 31,9
21. nap : 26
Persze a 23. napra még nagyon lecsökkenhetett, na majd kiderül.

Brill!
Mennek a drukkok Nektek a jövőhétre Kép!!!!!!!!!!

Dudu!
Nehogy lebetegedj így az ünnepek előttKép. Forró tea, méz, stb.... Gyógyulgass Kép!!!!

Adri!
Ilyen jó eredményeket jó olvasni. Levi csak huncut, játszik a Mamájával, hogy gyakrabban találkozhassanak az UH-on keresztül Kép.

dido

dido
dido

Sziasztok!
Köszönöm a meleg fogadtatást Mindenkinek!

Tündi!
De aranyos vagy! Igen,megszüntettem a nickem,hogy ne legyen kísértés, mert tuti írtam volnaKép!Akkor valami vírust kaptam el,antibiotikumot kellett szednem (bár bevallom, hogy csak 3 napig szedtem, mert már jobban éreztem magam), de mivel allergiás vagyok és ősz volt, tehát tombolt a "szezonom",nagyon le volt gyengülve az immunrendszerem, ezt szerette volna a háziorvos feljavítani és ezért mondta, hogy szüneteltessük a babakérdést amíg megerősödöm!
Nem tudom emlékeztek-e, de abban az időben voltunk Lourdes-ba és még írtam is Nektek, hogy sokat imádkoztam a Babákért, hogy jöjjenek Hozzánk...KépAzt hiszem még képet is raktam fel a Lourdes-i barlangról!Lehet, hogy más kinevet, de én úgy gondolom az imának óriási ereje lehet, mert rögtön a következő hónapban beköltözött hozzánk a Babánk!
Persze megijedtem az antibiotikum miatt, de a nőgyógyászom azt mondta, hogy ezt terheseknek is szokták adni és akkor még meg sem volt, tehát ne izguljakKép.
Hát ennyi történt velemKép!
Néha azért végképp nem tudtam megállni és olvasgattalak Titeket, így tudom, hogy Te min mész most keresztül, nagyon drukkolok és remélem pár hónap múlva már izgulhatunk Érted a tábla tetején!!!Kép

Réka!
Jobbulást kívánok!

Kinga
kinga2006

Lenne még egy kérdésem:
A Clostytól késhet? Nekem az átlag 27-28 nap a ciklusom, de ma már a 29. napon vagyok. Persze volt már 30 napos is, de azért az nem gyakori. Babás nem lehetek, csak félek nehogy megint 49 napig hózódjon a dologKép.

Na és még egy utolsó kérdés Kép:
Már csak egy ajándékot nem vettünk meg karácsonyra. Segítsetek, mit lehet venni egy 8.-os kis-nagy lánynak? A keresztlányunk, akivel ritkán találkozunk, mert nem egy városban lakunk.
HELPHELPHELP!!!!!!!

dido

dido
dido

Jó reggelt!

Brill!
A duracel elem mára lemerült, kicsit fáradt vagyok a tegnapi kis buli után, de legalább, már péntek van.
A karácsonyi tesztelés szerintem meg ha tesztelés is lesz belőle inkább két ünnep közti lesz, elvileg 25-én kéne megjöjjön, aznap még úgysem tesztelnék, másnap meg anyuéknál leszünk, ott azért mégse. De nem bizakodok ha megjön megjön ah nem nem, de ez utóbbi esetben azért örülni fogok.

Duddu!
Azért ne vidd túlzásba az elfoglaltságokat, kis pihi is kell így a karácsonyi rohanás közepette. Főleg ha betegség lappangását érzed, tessék pihenni és vigyázni magadra!

Adriana!
Ez jó hír, hogy minden rendben van, ne is változzon ez.

Én megyek alszom egyet így ülve és nyitott szemekkel, talán később még idelesek.

Pusszantás: Niki

kancellárka

Sziasztok!

KINGA Kép
Gratulálok! Kép Kép Kép Szuper hírrel jöttél. Írjál azért néha Magatokról.

Adri Kép
Örülök, hogy levivel minden rendben. Kép

Voltam védőnéninél, kaptam kiskönyvet. Le is mázsáltak, és kiderült, hogy eddig még semmi feles kilót nem sikerült a már meglévő úszógumi mellé magamra szedni. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Adri
Bocsánat. Szóval Levivel.

Majcsi
majcsi

Adri!

Nagyon örülök a jó híreknek! Akinek ennyien drukkolnak, nem lehet ott semmi baj!Kép

Dido!

Nekem nem késett a Clostitól, hanem beállt 27-28 napra. És nagyon szép lett tőle a hőgörbém, sokkal jobban látszott rajta minden. De fújhattam a szép görbémet...Kép

Icus, Mátra!

Én még nem is üdvözöltelek benneteket! Gyors babásodást kívánok nektek!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Adri!
Na hál Istennek minden rendben. Ahogy olvasgatom itt a kismamákat, azért igen nagy szívbajt tudnak a dokik időnként okozni. De szerencse, hogy csak vaklárma.

Kinga!
Emlékszem az imára és igazad lehet.

Dudu!
Én se bírom követni sajnos a sok hozzászólást, illetve próbálok egy kicsit leszakadni is erről a témáról, mert nekem nem tesz jót ez a sok önfoglalkozás.
Jobbulást neked.

Brill!
Remélem most már jobbak lesznek a férjed eredményei, és te is jól fogsz működni Kép a hónapban.

Didó!
Látom te is megjárod a vérvételek kálváriáját. Szegény, tudom mennyire idegörlő ez. Képzeld most én is voltam egy hete, ugyanott ahonnan multkor elküldtek, hogy itt nem tudnak ilyen vizsgálatot csinálni. Most szó nélkül levették a vért. Ezt én nem igazán fogom...na midegy áldott szent Karácsony közeledte miatt nem szóltam semmit.
Ajándékon még gondolkozom...

Niki!
Én is annyira reménylkedtem egy karácsonyi két csíkos papírdarabban. Gondoltam legalább nem is kell venni senkinek semmmit, mert ennél nagyobb ajándék a családba nem is kéne...Kép én erről már lecsúsztam, de remélem te nem.

Hát igen túl szép lett volna.

Majcsi!
És akkor még nem is látszik semmi?

Tündi!
Neked hogy reagál a szervezeted a gyogyszerre? Dokihoz nem kell menned, vagy most nem néznek semmit?

Csibe, Timika, merre vagytok??

Na egyenlőre sziasztok!

j.
Vendég

Junko! Lehet hogy erről lecsúsztál, de a következő karácsonyig még meg is születhet nektek is egy kisemberke.
Amúgy meg nem hajt engem semmi, ez még mindig csak a 3. hónap mióta próbálkozunk.
Nektek is kitartást és mielőbbi sikereket.

kancellárka

Junko
Nem. Még tényleg nem látszik semmi. Persze dokibácsi számára azért egyértelműen kitapintható a méhem növekedése.
Amúgy már nagyon várom, hogy látsszon is.

Kinga
Nem akarsz visszakerülni a táblába?

Majcsi

Majcsi
majcsi

Junkó
Egyenlőre semmi változást nem veszek észre, illetve nem egyértelmű. Nem kell dokihoz járnom, majd jövő héten megyek a 2. szurimért, akkor jól kifaggatom a dokit, hoyg nem kell-e hormonellenőrzés, meg ilyenek. De szerintem február előtt nem. Addig meg állóvíz... Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kinga Kép Gratulálok a nagy hírhez, sok boldogságot az elkövetkező hónapokra/évekre!! Kép

Dido Kép Szerintem tök jó ez a két progi, remélem a dokid enged belevágni a következő hónapba, hiszen ha odafigyelnek és ha szükség lenne rá, adnak progipótlást, akor nem lehet baj! Szurkolok! Kép
A clostitól a dokim szerint hosszabbodhat a ciklus, nekem pl. régen mindig a 9-10. napon volt a pé-m, most már általában a 10-11.-en van. Ez nem nagy különbség, de az én dokim szerint bármilyen gyógyszeres kezelés változtathat a ciklushosszon, ezt nem lehet kiszámítani.

Duddu, Junko Kép én is csatlakoznék a "hozzászólásokat nehezen követők" táborához KépRemélem Nektek mindkettőtöknek a január lesz a sikerhónap! Kép

Adri Kép Örülök a jó hírnek, nagy megkönnyebbülés lehetett! Kép

Mátra, Icus, Kép Kép Üdv! Gyors babásodást kívánok! Kép

Bocsi lányok, hogy nem írok mindenkinek, nálunk is tombol a munkaláz..Kép

Velem egyébként annyi van, hogy eléggé ideges vagyok, hogy most biztos cisztává alakul a hétfőn látott gyönyörű tüszőm, mert azóta eltelt 4 nap, és még mindig nem repedt meg (legalábbis a hőgörbe szerint, ami eddig mindig mutatta a pé-t) Kép Ami hétfőn 21 mm-es volt, az négy nap alatt szerintetek mit csinál? És még ki tudja, meddig nem akar repedni. Azért folyamatosan igyekszünk a párommal az előírásoknak megfelelően kétnaponta, hátha egyszer megreped, küldjetek repesztő energiákat légyszi!! Kép Köszönöm! Kép

Ha nem tudnék ma többet jönni, kellemes hétvégét kívánok mindenkinek! Kép

Réka
korek

Korek!

A repesztő energiák mellé egy jótanácsot is küldök: guggolj sokat, attól tuti megreped! Nálam bejött.

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép
Kép
Vendég

Évi! Kép
Köszi, a ma esti program akkor megvan Kép Max holnap izomlázam lesz Kép
Réka
korek

Korek
Vagy hasizomgyakszik.
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Latom zajlanak itt az esemenyek Kép

Kinga,
Tok jo hogy pont akkor jott ossze a babus amikor nem is szamitottatok ra. Lehet hogy ez a trukje Kép

Reka,
Jo gugulgatast neked Kép
A forrovizes furdo nem segit ilyenkor?

Kepzeljetek Lanyok! Matol en is homerozom Kép
Nagyon vicces ejszakam volt, igy visszgondolva. Irtatok hogy meg felalomba kell merni, hat en megebredtem olyan hajnali 3 korul, ra sem neztem az orara, gondoltam hogy felalomba vagyok erre elo a homerot...csipogas, ki a homerot. Leakartam olvasni de sotet volt, emlekeztem hogy a paromnak van egy kis zseblampaja az iroasztal fiokba KépAddig mocorogtam mig a parom is megebredt es megkerhettem hogy szedje elo a lampat. Mar nem emlekszem mennyit mutatott a homero akkor, de az a lenyek hogy 6-kor megint megebredtem es megint felalomba voltam....ujra megmertem es lampam is volt! Es meg az ertekre is emlekszem Kép 37,1

Kép
icus

Na mi van lányok ennyire péntek van nálatok is? Lassan már én is megyek haza, jók legyetek, és jó hétvégét mindenkinek!

Akinek kell, szüksége van rá, annak rengeteg drukkot küldök!!!

Jó lenne már nekem is egy kis drukk és jó hírek!!! Félek a hétvégi vizsgáktól!

Na pussz mindenkinek

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok csajszik!

Na most van időm írni, úgyhogy reszkessetekKép

Adri!

Nagyon izgultam, és teljesen elkeseredtem tegnap, hogy nem írtál, ilyet ne csinálj töbet lécci. Végülis minden jó, ha jó a vége! Innentől már semmi izgalom, csak kelengyebeszerzés legyen a legnagyobb gondodKép

Kinga!

Hát persze, hogy emlékszem rád, és a képre is. Én akkor külön megköszöntem, hogy értem is imádkoztál, Szóval valszeg én is neked köszönhetem Stöpszlit, na meg a páromnak!Kép

Dido!

Hát a magyar egészségügyi kálváriához nincs mit hozzá tenni, Én továbbra sem értem, hogy miért kell várni, max. nem jön össze az alacsony progi miatt, ha meg mégis baba van, akkor eszed a progit, mint a kisangyal. Ajándékot nehéz így venni ennyi infóból, de szerintem én egy jópofa táskát vennék. Tegnap láttam a Manu Artban, az árát nem néztem, mert én a kismami szekcióban voltam érdekeltKép CD vagy könyv is jó ötlet, de ahhoz ismernei kell a lányt. Ha tudod, hogyan öltözködik, akkor egy gyűrű, fülbevaló is jó lehet, de ez megint necces.

Duddu!

Én is sokat dolgozok, de jan. elejéig felszívódok, és színemet sem fogják addig látni. Tudni kell, hogy hol a határ, nehogy nagyon kimerülj, és akkor még az ünnepek sem lesznek olyanok, mint szeretnéd.

Újak!

Üdv itt!

Unique!

Szerintem nem kell külön topik, mert mi vagyunk az etalonKép A számos eset mind bíztatás az utánunk babásodóknak! Én mindig örömmel olvastam az elődeimet. Tudom, hogy milyen érzés várakozni hoszzú hónapokon éveken át, de ha egyedül vagy, az még rosszabb. Persze én csak egy vagyok itt a sok lány közül.

Rólam:

Szerdán voltam AFP szűrésen, meg terheléses cukorvizsgálaton, hát mit mondjak nem volt túl fincsó. Olyan hihetetlen nyugodt vagyok, nem izgulok az eredmény miatt. Jövőhét pénteken kell mennem uh-ra és addigra már lesz eredmény is. Nagyon megnyugtató volt a szülésznő, aki velem foglalkozott. Most megnyugodtam, lehet, hogy a hely szelleme miatt, jó volt belegondolni, hogy jól döntöttem, amikor maradtam ennél az orvosnál, és a Margit kórháznál. Pedig ha valaki emlékszik vacilláltam, csak kapott még egy esélyt, de él vele:o Pocakom nől, most már ha szeretném sem tudnám titkolni. Emberekből egy csomó pozitívumot váltok ki és ez nagyon jó. Igazán rossz tapasztalatom nincs, hogy lekopogjam.
Karácsony rohangálós lesz, na meg a lakásvásárlási projekt is bedőlt, legalábbis az első kör, de nem adjuk felKép Munkahelyen végül megállapodtam a szerződést illetően, abból is sikerült jól kijönnöm. Szóval most minden gömbölyű nem csak a pocakomKép

Kívánom, hogy mindenkinek legyen nagyon boldog és pihentető karácsonya, és mindenkinek teljesüljön a legféltettebb álma, vágya. Én már nagyon várom a bejglit is, a halat is, a fát is, a templomi pásztorjátékot is, a gyertyagyújtást na meg az imát és éneklést is! Ha addig már nem kukkantanék be, akkor a fentieket kívánom nektek is!

Juca

Brill!
Köszi a smileykat! Ha nincs időm olvasni, csak nézegetni, akkor mindig felvidítanak!Kép

tjuca

Wishnek hála, talán sikerülni fog!

Ezen a képen Mazsola 7 hetes és 1 napos:

Kép

Kép
Kép
norwell

A köv. fotó 11(!) nappal készült, és óriásit nőtt!!! Kép (De lehet, hogy csak elfogult vagyok...Kép)

Kép

Kép
Kép
norwell

Azt lehagytam, hogy tizenegy nappal az első után készült! Kép

És a legutóbbiak (12 hét és 5 nap):

Kép

És az integetős mindenkinek : Kép

Kép

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Tök jók!!!! Micsoda fejlődés, nagyon érdekes így látni egymás után a képeket!

Juca!
Na végre nem tudtam te is hová tűntél! Jó hogy csupa jó dolog történt veled mostanában. Akkor talán hányinger sincs már?
Pocis képet, de rögvest! Kép

ju.
Vendég

Szaisztok.

Norwell ez annyira jó!!!!!!!!! Kép
Köszönöm az agódást és az együttérzést mindenkinek. Most optimista vagyok. Remélem nem jön meg a következő...

Hétfőre én is kérek egy kis szorítást, nekem pszichológia vizsgám lesz. 10 éve tanulom, de még mindig félek tőle.
De azért sem idegesít, nehogy ez is baj legyen.
Puszi mindenkinek
mátra

Dina, Matra,
Egy kalappal a vizsgakra!

Norwell,
Nagyon aranyosak a kepek Kép
Nem is tudtam hogy ilyen surun kell UH vizsgalatra menni....
Angliaban csak 2x vegzik el a 9 honap alatt!

Jo hetveget es sok ackiozast Mindenkinek Kép

Kép
icus

Norwell!

Mazsolád nagyon aranyos!!! Gratulálok hozzá!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Helló!

Dudu ma 1 cn.
Javítanád a ciklushosszamat 25-28ra?
Köszi.
Junko
Vendég

Sziasztok!

Sajna most nem tudtam visszaolvasni, így nem tudom, mi van Veletek! A táblából ítélve semmi változás. Kép

Brill!
Köszi a levelet, megkaptam, nagyon hálás vagyok! Kép

Lányok!
Sajnos nem hatott a sok drukkunk, ugyanis pénteken délelőtt meghalt az öcsém!!!!! KépKépKépKép Nem is tudom mit mondjak... Még Skóciában van, talán a két ünnep között szállítják haza! Kép

Szép kis karácsony ez a mostani... Kép
Bocsi, most ennyi!
Üdv
Zsu

Zsu
valér

Zsu!
Sokkoltak a híreid! Kép
E-mail-ben válaszoltam inkább!

réka
Vendég

Helló lányok!
Olyan sokat írtok,hogy alig tudok visszaolvasniKép
Az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő próbálkozás után kell szólni a dokinak,hogy nézzen meg? Meg az összeférhetetlenség az első babánál is gond? Ez a vérösszeférhetetlenség, ugye?De a párom nem tudja a vércsoportjátKép
Mik a lépések,ha egy idő után nem jön össze esetleg. Na ez még csak kérdezés szintjén van nálam,remélem,nem lesz semmi gond...
köszi
puszi
zita
ebba

Valér!
Rettenetesen, sajnálom, ami történt. Mikor először írtad, hogy baj van nem gondoltam, hogy ennyire komoly. Részvétem..

Kinga!
Neked pedig szorítok.

Én tényleg ritka vagyok azóta mint a fehér holló.. és azóta 10 cn..ma.

Puszi Virág

Ha addig nem jönnék békés és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Virag2

Sziasztok!

Valér Kép Részvétem, szörnyen sajnálom, ami az öcséddel történt KépKépKép

Junko, vagyok, csak inkább olvasó üzemmódban. Csibéről viszont nem tudok...

Kinga Kép Én is emlékszem ám rád és szívből gratulálok a babához! KépKépKép Brúnó hogy van?

KépKép

KépKép
timika

Valér!
Kép
Nem is tudom, hogy mit mondjak...
Kép

N

Kép
narco

valer.Kép

oszinte reszvetem.Kép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Zsu!
Részvétem... Kép Kép Kép

Adri!
Látom, Levivel minden rendben!

Dido!
Remélem, ha már ilyen kálvária volt a vérrel, legalább az eredmény jó lesz!Biztos telefonon is megtudod beszélni a dokival a dolgot.
Köszi a megelőlegezett drukkot!

Junko!
Neked is köszi!

KorekRéka!
Remélem már megrepedt az a fránya tüsző!UH-ra mikor mész?

Norwell!
Köszi a képeket Mazsoláról!Nagyon szupi látni!

Niki!
Hétvége pihivel telt?Igaz, ma már megint hétfő...

Dudu!
Jobban érzrd már magad, vagy megtámadott a kórság?

Lányok, ne haragúdjatok, de ma csak "ennyi" voltam...Le vagyok taglózva...
Nincs smiley sem...Bocs Juca!Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill

Kép
brill

Sziasztok!
Kép
Kép
Vendég

Brill!
Köszi kérdésedd, úgy néz ki jobban vagyok, bár én már nem hiszem, csak ha tényleg tökéletesen egészséges leszek. Azért a pihenés sokat segített. Kép
Ma még nagyon rohanok, de holnaptól lazább lesz a tempó, már ami a munkát illeti.

Úgyhogy most futok is, remélem, később még jövök.
réka
Vendég

Zsu
Nem is tudom, hogy mit mondjak. Részvétem és kitartást kívánok neked. Kép Kép Kép

Ebba
Rh összeférhetetlenség az amire te gondolsz. És akkor nézik az anya vérét rendszeresen, ha ő Rh-, mert a gyerek lehet Rh+ és előfordulhat, hogy az anya antitesteket termel a gyerek vére ellen. Szülés után ezért szoktak anti D-t adni. Az apa vércsoportja azért nem érdekes, mert ugye orvosilag bárki lehet az apa (ilyen szempontból nem számít, hogy te azt mondod, hogy XY az). A fő vércsoportok nem szoktak ilyen gondot okozni.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: