2002.04.29 13:35
de hát én ezt is szerettem volna. Hûtõfürdõt csináltam Neki, kupoztam, és összepakoltam, hogy ha valami gond van, beviszem Betesdaba. De nem lett semmi, így reggel levittem a rendelõbe, Kicsit piros a torka, és azt mondta a dokinéni ha nem múlik holnapra a láz, meg a nyûgössége, vigyem el a fülészetre, mert akkor valszinû középfül gyuszija van.
2002.04.29 13:40
2002.04.29 21:01

És ez most nagyon komoly. Mondtam a bátyámnak, hogy mennyien gondoltatok rá. Jobban van, már ki tud menni Wc-re is, csütörtökön kiveszik a mûtött térdébõl a varratokat és jöhet haza. Meg az arcából, mert 3 cm-t repedt tovább. A kedve nagyon rossz, már jönne haza. Holnap viszem neki Lilit egy kis vidámságra. Felér 2 napi gyógyszeradaggal. 

Lili ugyanis azt csinálja, hogyha elesik nem hajlandó felállni, mert nem ér hozzá a földhöz. Utálja, ha piszkos a keze. Így képes ülni a betonon, a sárban mindenhol addig, míg fel nem állítjuk. Itthon egyedül feláll nincs gond. Persze a kavicsok között szivesen turkál ott nem baj a piszkos kéz, de a fûhöz egyáltalán nem ér. De kit érdekel, Madárka is megmondta van mosósgépünk és fürdõkádunk. Ja és megette élete elsõ bogarát, amit a földön talált és egy óvatlan pillanatban bekapta. Hi-hi. Nagyon jót derültünk rajta. Felismeri az utcán a Buszt és mondja is, hogy busz, az autóra, hogy autó és "tes" a tessék, "ada" kérem és szívószállal iszik. És szerelmes vagyok belé, de mint a nagyágyú. 2002.04.29 21:19
Ezer forint szerintem nagyon sok!!! Ott szokott a cipõ vásár is lenni arra miért ingyenes a belépés? Ma felhívtam a Liberót , de sajna nem tudták megmondani mennyi lesz a pelus. Csak annyit , hogy olcsóbb lesz , mint az üzletekben. Tavaly egy ezressel volt kedvezõbb az ára. Mi csak pelusért megyünk ki. Jó sokat akarok venni , mert azért biztos megéri , meg két gyerekkel igen nehezen fogok cipekedni.
2002.04.29 21:39
. 2002.04.29 22:08
Majd megírom emilben, miért! 2002.04.29 23:42
És egyben!
Úgyhogy csak felhívtam, hogy sorry, de nem megy. Így most majd vasárnap megyek a börze után.
Úgy látszik, elkényelmesedtem a jó különlakásban, mert amikor még ott laktunk, akkor valahogy könnyedebben vettem ezeket
Egyébként én is szívesen "felajánlom" Hannát a vizsgálathoz, ha még nem találjátok túlkorosnak!
Az én párom is vagy újságolvasás vagy számítógépezés közben tudja igazán elképzelni a gyerekvigyázást
). Aztán szép lassan újra le fog válni, csak gyõzzed kivárni. Megtanulja kezelni a teret és a távolságot, de csak akkor, ha a biztonságigényét kielégíted!! Szóval ez a korral jár, és azért igazából a más gyereke sem játszik olyan jól el egyedül
De azért valamennyire a mai napig elõfordul. Persze teljesen igazad van abban, hogy a testvérféltékenység abszolút belejátszik.
Nálunk azért bevált elsõ fázisnak a bili, mert azt maga tudta kezelni, meg éjszaka is könnyebben kéznél volt. Kakilásnál egyes gyerekeknek rémisztõ lehet, ha közvetlenül le a WC-be pottyan a produktum. Persze van az ismerõseink között olyan, akinek a gyereke meg pont a WC miatt lett szobatiszta, mert az sokkal jobban tetszett neki, hogy úgy csinálhatja, mint a nagyok. Úgyhogy ki kell próbálni.
Nem volt hajlandó elengedni!
2002.04.30 05:23
2002.04.30 11:50
2002.04.30 14:44
Igy aztán állandó készenlétben vagyok és próbálom kitalálni, hogy a következõ pillanatban hova kell utána másznom. És a kis piszok olyan jókat nevet rajtam.
Úgyhogy várom a 9.-ét és megyünk mi is a Margitszigetre egy kicsit kikapcsolódni.
Tényleg megérdemelted! Nagyon jó tanácsokat kaptunk tõled, azt hiszem ezt az összes "õslakos" nevében mondhatom. 
Remélem éjszakáitok hamarosan rendezõdnek, és akkor tényleg sûrûbben hallunk rólatok. (Bagoly mondja verébnek...
) 

). A WC használathoz viszont segítség kell neki, mert nem tud egyedül felülni rá. Próbáltuk már, hogy kap hozzá sámlit, de valahogy mindig a szélére lépett és akkor borult sámlistól.
Úgyhogy én most a bilire szavazok. Persze vannak gyerekek akik a világ minden kincséért sem hajlandóak a bilit használni, úgyhogy ezt a kérdést majd Lili dönti el.

2002.04.30 14:46
Igy aztán állandó készenlétben vagyok és próbálom kitalálni, hogy a következõ pillanatban hova kell utána másznom. És a kis piszok olyan jókat nevet rajtam.
Úgyhogy várom a 9.-ét és megyünk mi is a Margitszigetre egy kicsit kikapcsolódni.
Tényleg megérdemelted! Nagyon jó tanácsokat kaptunk tõled, azt hiszem ezt az összes "õslakos" nevében mondhatom. 
Remélem éjszakáitok hamarosan rendezõdnek, és akkor tényleg sûrûbben hallunk rólatok. (Bagoly mondja verébnek...
) 

). A WC használathoz viszont segítség kell neki, mert nem tud egyedül felülni rá. Próbáltuk már, hogy kap hozzá sámlit, de valahogy mindig a szélére lépett és akkor borult sámlistól.
Úgyhogy én most a bilire szavazok. Persze vannak gyerekek akik a világ minden kincséért sem hajlandóak a bilit használni, úgyhogy ezt a kérdést majd Lili dönti el.

2002.04.30 15:37
(tavaly ugyanis, amikor Petra született, a reggeli kávém sugárban jött vissza, és mindez úgy, hogy én szóltam hogy hányni kell, a szülésznõ dobta kedvesemnek a vesetálat, és az utolsó pillanatban tette elém). Mostanában mindent úgy eszem, hogy elképzelem, milyen visszafelé. Tegnap egy tál szedret ettem
. Olyan édesek, ahogy pici sobacirkálóként felfedezik a világot, nem?
!
Egyetértek Ildivel, én is gondolkodtam azon, hogy mi legyen, ha már a tervezett három baba megszületett, de valahogy minden véglegestõl nagyon ódzkodom, nem is tudom miért, de ezt Neked kell eldönteni...
!!!!
!
? Elég hihetetlennek tûnik....Mondjuka kedvesem szerint, csak az az apró gond van velem, hogy elvárom, hogy mások is logikusan, és nem érzelmektõl vezérelve gondolkodjanak. Szerintem én már sokszor a gondolkodással is beérném
2002.04.30 19:26
Tetvek remélem, tûnõben.
)
2002.04.30 19:31
Jobbulást!
Szombaton jövök! 2002.04.30 19:38
, holnap pont bent leszek az Istvánban. 2002.04.30 20:30

2002.04.30 20:39
2002.04.30 22:31
Délelõtt "nagyot" sétáltunk a szuper idõben, persze csak ahhoz képest nagyot, hogy mekkora a pocakom, és mennyit bír menni Hanna
A lurkók száraz ágakkal lekardozták az összes kóró-ellenséget. Áron meg még Harry Potter-seprût is fabrikált magának, és azon száguldozott
Én meg süttettem a hasamat
)! Látnátok Hannát,amint a legkülönbözõbb okok miatt eldobja magát a földön, és visít, mint a fábaszorult féreg! Az a helyzet, hogy a babák életük kezdetén olyan szoros testi-lelki kapcsolatban vannak az anyukájukkal, hogy muszáj ilyen drasztikusnak lennie a leválásnak, különben sose lennének önálló személyiségek. Szóval amiben lehet, ott hagyni kell az õ szándékát érvényesülni, hogy megélje: õ egy külön személy. A többiben meg fõ a következetesség, nem szabad engedni a visításnak. És kitartás!!!
Hannussal már résen voltam, gondoltam, hogy éjjel megyünk, úgyhogy nem vacsiztam. Viszont így kb. 24 órán keresztül nem ettem, mire megszültem, és a végére már nagyon szédelegtem. Szóval még nem jöttem rá, hogy mi a megoldás. Most tettem a kórházi cuccba szõlõcukrot meg kekszet, hátha beválik.
No és persze visszapakoljuk mindazt, amit lepakolt. Merthogy mikor felhívom a figyelmét, hogy tegye is vissza, amit begyûjtött, akkor ledobja a földre, és közli: "Te!"
Legalábbis még nem érzem, hogy menni kéne... 2002.04.30 22:40
2002.05.01 06:00

2002.05.01 07:24
Egy kis virtuális torta! Az én kisfiam meg ma fél éves!
2002.05.01 13:41

, én vagyok Bagoly, de nem bagolyka!!!! 

Nincsen több személyiségem, és nem szoktam másokat sértegetni, fõleg nem nyilvánosan. Távol áll tõlem az a stílus amit Õ képvisel. Egyébként nincs harag, tudom (remélem), hogy csak viccnek szántad.
2002.05.01 13:47

Úgy néz ki, tényleg csak valami kis virus piszkált bele az Õ kis nyugalmába, és nem tetszett Neki a fülvizsgálat..

2002.05.01 14:14

2002.05.01 16:15

2002.05.01 20:04

2002.05.01 21:15

Neked! 
. A srác állítólag holnap du. jön a könyvekért hozzám, szóval utána vmikor csak elkezdheted a munkát...
. Szóval holnap 10-kor. 2002.05.01 22:15
2002.05.02 08:02
. Én is nagyon örülök, hogy megismertelek, szép "kis" család vagytok
! A talin majd beszélgetünk.
Zsófi akkor lesz 4 éves. 2 napja tüneményesen viselkedik, csak néha-néha jött elõ a hiszti. Igaz, most sokat is foglalkoztunk vele, lehet, hogy ez az oka.
2002.05.02 08:45
2002.05.02 13:27
, mert elvettem tõle a becserkészett vízkõoldót.
2002.05.02 16:56
2002.05.02 20:28

Kitaláltad már hogyan csinálod? Ezek szerint te is csiniben viszed a lányod az utcára. Én is gyakran adok rá harisnyát kisruhával és utána mosom a feketeséget róluk. De kijön. Múltkor egy néni kioktatott az utcán. Éppen mondtam Lilinek viccbõl, hogy "hogy nézel ki kislányom, csupa kosz a fehér harisnyád" mindezt nevetve és a mellettem elsuhanó néni közölte, hogy a gyereknek az a dolga, hogy koszos legyen. De olyan szemrehányóan. Én meg mondtam, hogy én is így gondolom, de azért megjegyezhetem. Megengedi? 

2002.05.02 21:12
2002.05.02 21:29
2002.05.02 22:40

És hogy ez a közösségbe járó gyerekek 80!!! %-ánál van. Brrrr. Szóval mikor mondtam neki, hogy én akkorsem láttam ilyen állatokat a produktumában, arra mondta hogy ha már ott is jelen vannak akkor az azt jelenti hogy elszaporodtak szép számmal. Szóval egy a lényeg, hogy felírt valami tuti irtót, meg egy homeopátiás szert is kaptunk ami segít az irtásban. És a kisebbik lányomnak is kell szednie, mert õ is elkaphatta. (A pici állítólag e szempontból nem veszélyeztetett.) Egy szerencse van, hogy azt mondta hogy a gyógyszer belül elpusztítja és mire kijön a gyerekbõl már szétbomlik, úgyhogy nem látványos. Na ekkor egy picit fellélegeztem, de nyugodt egyáltalán nem vagyok. Volt valamelyikõtöknél ilyen? Fõleg ha ilyen gyakori! Azt hittem Virágék tetveinél nincs gusztustalanabb, de ez az!!!
Megnyugtatott még dokinéni, hogy egy orvos kollégája az ovis gyerekeinek félévente rendszeresen beadta ezt az irtó gyógyszert, mondván hogy úgyis megfertõzõdnének. Hát ez van, jaj, jaj de szenvedek a gondolattól is. 2002.05.03 05:46
Ha meg nekiáll homokozni, csak hajmosás segít göndõr fürjein

A férjem mindig azt mondogatta, hogy Õ bizony soha sem homokozott... vajon anyósom miért emlékszik másképpen??

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint