Bibi, nagyon örülök, hogy kezdesz belejönni a szoptatásba. Így tovább... A sírásról annyit, hogy babóca körül leszünk öten, valamelyikünknek talán majd eszébe jut a jó megoldás.
Enikő, eddig én sem szerettem. Idén tértünk át rá. Ti. nekem egyetlen kikötésem van a fával kapcsolatban: nem lehet alacsonyabb, mint én.
Most vettünk egy 180 centis műt, majd befújjuk faillatú spray-vel, hogy illata is legyen.
Egyébként megértelek, eddig nekem sem volt szimpi, de a hormonok most emellett voksoltak... Zsuzsi, engem is pontosan az háborít fel, ami téged, hogy már szinte kötelező adni, holott ő ezért kapja a fizetését. Néha bánom, hogy nem mentem szülésznek, talán nem lennének anyagi gondjaink...
A számot köszi, bejelentkeztem Czankhoz jövő hét péntek 16 órára. A férjemmel közöltem, hogy ha belegebed is, Szegeden kell lennie... Mondjuk viszek DVD-t...biztos, ami biztos. Már csak azt írjátok meg légyszi, hogy a Kórházban hova kell menni - mert én ott sík hülye vagyok, már ami a tájékozódást illeti.

És az, hogy kezd beállni az éjszaka, az szuper! nappal meg nálunk is így volt, hol 4 hol 2 óránként szopcsizott, kb. 2 hós koráig, utána már megalkotta magának Mini a napirendjét. 

( Úgyhogy végül be sem jött velem. A magánrendelőjében már meg lehetne nézni, mert ott jó készülék van. Lehet, hogy majd jövőre 1-2x elmegyünk oda, csakhát mindenhol próbáljuk megfogni a pénzt, mert nagyon spórolunk egy lakásra, amit kb. 20 év múlva lehet, hogy volna esélyünk megvenni;((, meg babusra is teszünk félre, hogy ne nagyon érjen meglepetés pénzhiány miatt.