A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ella2! Köszönöm!
Julcsi2

MandaKép

Már én sem bánom, ha transzfer nem lesz, csak legyen sok fagyi-bébiKép Legalább akkor páran együtt terhesedünk majdKép

Olyan rossz, hogy nem tudom, kivel mi van, de nem is tudok visszaolvasni, mert be kell mennem a főnökömhöz, és dolgoznom is kellKép
És eszembe jutott, hogy ha lesz beültetés, akkor 2 hétig netközelben sem leszekKép Nem is tudom, hogy fogom kibírni.

Puszi nektek!
mary78

SackólányKép
Hát a tesztelőkirálynőn (alias Babcsi) nem tudok túltenni, de már én is mindent kipróbálok. Lehet, hogy pszichés, de már kezdem érezni, hogy szurkál a bal oldalon. Az a gánya, hogy az esetek 90%-ban a bal oldali petefészkemet érzem (az UH is ott mutatott) a tüszőt. Ez sem valami jó, különösen ha véletlenül pont az a petevezető van elzáródva esetleg.
Az tetszett, hogy 40 millióból az az egy miért nem jut oda. Ne izgulj, nálunk a 60-ból sem talál oda, pedig póz, gyertya, minden játszik.

Kép
Kép
tiza

MaryKép
De jó. Karácsonykor kipihened magad, ha nem is lesz transzfer, aztán kezdhetitek az izgulást (persze csak jó értelemben)
Lehet, hogy januárban lesz egy csomó zebrásunk.

Én nem hiszem, hogy köztük leszek, mert még mindig barnázok a menzi után (8. nap) egy kicsit és az nem jó.

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Képzeld már úgy beleéltem magam, hogy már csak holnap dolgozok, aztán majd jövőre, de ha nem lesz beültetés, akkor jönnöm kellKép
Azért jó lenne ha lenne, mert legalább tényleg lenne min izgulni, és egy kicsit az is feldobja az embert, hogy legalább vmi történik vele.
Mert már arra felkészültem lelkileg, hogy nem biztos, hogy az első sikerül, de hogy el se jutok a transzferig, na erre nem gondoltam volna.
Mindegy most már a punkciónak is nagyon örülökKép
Aztán még bármi lehetKép

Sajnálom a barnázást, erre mit mond a doki? Mitől van? Mert máskor is volt, ugye, nem csak most?
De sok lány van ám így, és a másik topikban is van egy lány, aki mindig barnázott, aztán babás lett spontánKép Remélem nálad is így leszKép
mary78

MaryKép
Nem tudom mitől van a barnázás. Általában progeszteron hiánytól van, de nekem a hormon vizsgálatkor teljesen normális volt a 22. napon, pedig pont aznap már jött valami rózsaszínes. A köv. A doki erre azt mondta, hogy a nem megfelelő peteéréstől is lehet. Elküldött 12. napi UH-ra, az is jó volt. 17 mm-es pete volt és 8,5 mm-es nyálkahártya és ez még javulhatott mert a 15. napon volt csak pém. Szóval nem tudom mi lehet az oka. Januárban valószínű lapar, hátha akkor kiderül valami.

Kép
Kép
tiza

Lányok!
Megyek haza. Holnapig mindenkinek szép napot kívánok.
Sziasztok

Kép
Kép
tiza

Mary Kép orulok, hogy megis megcsinaljak ! nagy ko eshetett le a szivedrol...Drukkolok ++++++++++++++++KépKép

Iza Kép - Kép

Manda Kép igen,,felebredhetnek mar ...ahhoz kepest nem is rokonyodtel meg a sutotokon, mint kar.i unepi recept. Kép vagy mar megszoktad, hogy hulyesegeket irok?

Babcsi, Noi, - hol vagytok?
saci

Kép csajok: most olvastam, hogy a hormonrendszer mukodesenek 90 % meg ma is ismeretlen az orvostud.szamara.
Ez nem tul jo hir szamunkra !!! Kép

Potter Kép mondd, hogy ez nem igaz !! Kép
saci

Saci
Hidd el nekem, hogy én is bujom a forumot, hiába hagytam ki 9 hónapot mindent el olvasok. Még mindig vannak új dolgok, és tanulok én is belőle. Csak a régiekből már nagyon kevesen vannak, szinte mindenki babás.Kép
Wish
Nagyon sajnálom, hogy eddig még nem jött össze.Kép De nem szabad feladni soha sem... Én is félek attól, hogy soha nem lesz babám, pedig nálam minden rendben van.
Hactingert még nem csináltak nálam, és most bizok benne. Hátha éppen nem tudd kibújni belőle. Sajnos nem tudja átfurni a páromé az enyémet. Így csak az ICSI lehetséges nálunk. Talán kifelé sem tudd jönni.
Szilva069
Olvastam, hogy mi történt veled és a bébikkel, összintén együtt érzek veled.Kép Teljes szívemből kívánom, hogy a következő már veled maradjon. Addig erősödjél meg, és a következő alkalommal már biztos, hogy ott lesznek veled 9 hónapig.
Neked is segítették a megtapadást. Talán nálam is van remény, abba a picikébe is szeretnék bele kapaszkodni. Még nem tudom pontosan mikor lesz várom, hogy megjöjjön. Utána fogamzásgátló, és szurik. Talán január vége vagy február eleje.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagylo Kép igy van !
te,,en alt. nagyon pozitiv vagyok, de ma borzasztoan elfogott a sornyu felismeres, hogy mi is mar TOBB, mint 3,5 eve probalkozunk es hogy elegem van. De mit lehet tenni? semmit, csak mennni elore, orvos, kuruzslas, gyogyszerek..Ez van. En attol vagyok ki, hogy a lombik is csak 20-25 % esellyel dolgozik. Es pont a beagyazodassal nem tudnak sok mindent kezdeni, ami a legnehezebb. Persze meg mndig orulhetunk, hogy nem 15 evvel ezelott szulettunk, mert akkor tuti, hogy nem lenne gyerekunk. Igy meg van esely !
bocs, a negativkodasert, de pozitiv-vatta-sacko, sem mindig vidam Kép Kép
saci

Saci
Teljes mértékben igazad van.Sokszor hallottam már azt, hogy egészségesek a párok, és mégsem sikerül. Hogy miért senki nem tudja, aztán egyszer csak mikor nem számít rá az ember mégis a pociban van. Lehet lelki, fizikai és még ki tudja mi minden lehet hatással arra, hogy egy terhesség nem marad meg. De a megtapadást én sem értem. Hiszen minden meg van ahhoz, hogy megtapadjon, gyógyszeres segítséget értek ez alatt és még a hüvely kupokat, amik a progeszteron potlást segítik. És mégis valami miatt nem sikerül! Nehéz feldolgozni, de a vágy ami hajt itt mindenkit, az erőt add nekünk arra, hogy tovább menjünk. És igen is muszáj, hogy mindenkinek sikerüljön. Sajnos nekünk az a sors jutott, hogy meg kell harcolnunk az anyaságért. Tudom mit érzel, mindig kisírom magam és újra indulok a cél felé, minden áron.
Én 5 éve vágyom rá, és ki tudja meddig kell még várnom... Mindenki azt mondja hinni kell benne, hát én hiszek benne, ha nem sikerül ismételten és padlon leszek, újra felálok. Gondolj te is mindig ezekre....

kagyló

Kagylo
Kép
igazad van, jol esik ezeket olvasni.
Ha nem segitennek itt egymasnaak, en ki sem birnam !!
koszi : S.
saci

Saci
Nagyon szívesen!

kagyló

Szilcsike
Tudom, hogy már nem vagy, de most jutott eszembe egy kérdés. Szóval nekem aszonta a doki, hogy menzi után menjek vissza (én a januári után mennék), akkor kezdjük a vizsgálatokat (AIDS, gondolom hormon stb.). Ezek mennyi időt vesznek igénybe, mennyit kell várni, hogy kezdhessem a lombikot? A következő menzit még meg kell várnom, gondolom. Mert ha igen, akkor szerintem átcsúszok februárra.
Előre is köszi a választ!

Sackólány, Kagyló
Hát én is már lassan a 3. évnél tartok próbálkozás szempontjából. De iszonyú hamar elrepült! Én most egész jól vagyok lelkileg. Néha úgy érzem, beletörődtem, hogy talán nem jön össze a dolog. De én pl. nem érzem magam képesnek az örökbefogadásra. Tudom, hogy azzal a gyerekkel biztos jót tennék, de nem tudom, tudnék-e hozzá eléggé kötődni. De nem adjuk fel a saját baba lehetőségét, igaz???!!!???Kép
gtünde

Lányok, itt még mindig esik a hó! És meg is marad! Juhhéjjjj!! Apró örömök az életbenKép
gtünde

Szisztok Csajok!

Bocsi, hogy nem tudok jönni de folyamatosan a háznál vagyok és baromi sok munka van még, de megéri mert nagyon jól halad a jövő heti költözéshez. Lehet, hogy amikor beköltözünk kb. egy hétig nem lesz netünk mert nem lesz még telefonvonal sem, jó kis nomád körülmények miKép? hihihi...így is alig tudok jönni dumicsizni...

A házon kívül nem nagyon van időm semmire vagy ha mégis akkor csomagolokKép Na nem panaszkodni akarok mert nagyon klassz leszKép

Most megint megyek, mindenkinek pusziKép majd jövökKép Ne felejtsetek el azért, jó?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Lehet téged elfelejteni?!Kép De a hőid meg a tesztjeid hiányoznak már most!Kép

Jó csomizást! Nagyon szupi lehet, hogy már csak egy hét és költözés!Kép
gtünde

Pk ÁGI!Kép
Egyben vagytok még???
gtünde

Gtünde
Én még nem gondoltam az örökbefogadásra. Amíg van egy kis esély is arra, hogy lehet saját gyermekem, addig nem gondolkozom ilyeneken. De ahogy ismerem a páromat, nem is egyezne bele soha sem. Elég sokáig tartott nála mire saját gyermeket akart. Kép

kagyló

Kagyló
Hát addig én sem, amíg van esély. És még vanKép
gtünde

Kagyló, Sackó, Tüncsi!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Szép álmokat!

Gyugyi, jól befogtad a meglepi műanyagzebrát?

Kép
Kép
Kép
amica

Tundi Kép durvat mondok, de amikor a egy kutyahoz,cicahoz eleg komolyan lehet kotodni, akkor kepzeld el, hogy mit erzel egy 2 napos kicsike , szuszogo gyerekkel, aki radnez?!!!! Kép
azt hiszem kb 5 perc alatt fogadnad a szivedbe, orokre.

En mindent megteszek, hogy sajat gyerekem legyen, de ha 6 lombik utan sem jon ossze --> orokbefogadok ! orommel - teszem hozza.

Babcsika Kép kar, hogy elfoglalt vagy, de majd dumalunk, ha raersz. !!
saci

amica Kép hogy vagy hanyingerileg ?? remelem jobban ! gyerekek viselkednek ?
saci

Amica
Neked is szép álmokat!
Álmodjatok vele:Kép

kagyló

SziasztokKép
Na kaptam a dokimntól kúpot meg kencét. Aztán januárban majd vesz újabb kenetet.
Vicces, hogy kb 4-5 éve nem volt semmi ilyen problémám, most meg igen. No mindegy, kikezeljük, aztán jöhet a lombik.

wish

Wish
Várunk a lombikkal!

kagyló

Jó reggelt!Kép

Ma megyek UH-ra. Egy görcsbe van a gyomrom. Valami nagyon nem stimmel. Tompán feszít a hasam és még mindig jön ki belőlem valami barna.Kép 10. cn.
Délután okosabb leszek.

Kellemes délelőttöt mindenkinek!Kép
Vendég

SackóKép
Teljesen igazad van, de nem biztos, hogy pont egy két napos újszülöttet tudsz örökbe fogadni!
Magyarországon, sajnos, nem mennek ilyen gyorsan a dolgok.

GyugyiKép
Ne izgulj! Most legalább kiderül, hogy van-e valami gond, vagy csak a hormonjaid szórakoznak.
gtünde

SziasztokKép
Ma előadáson leszek megint, de még reggel bejöttünk a céghez.
Nem igaz teljesen, hogy nem lehet kisgyermeket korán örökbefogadni. A sógornőm egyik kolleganője még a kórházból hozta el 1 hetesen (kb.) az örökbefogadott babót, aki azóta már 6-7 éves.
Én sem tudom még elképzelni az örökbefogadást, nem érzem, hogy nem lesz gyermekünk, csak meg kell érte küzdeni.

SaciKép
Nem lepődtem meg, tudsz értelmes dolgokat is írni, nem is egyszer, hanem sokszor!!!

Mindenkinek szép napot!

TüncsibeKép
Hallottam a rádióban, hogy a Mecsekben sok hó esett, nálunk kevés van, inkább olvad.

Manda

manda

Sziasztok lányok tegnap nálunk is eset a hó de elolvadt sajnaKép
Bocsi hogy tegnap nemtudtam este elköszöni de anyira görcsölt a hasam egy csomó bogyi után is hogy majd megörültemKépma sem jobb csak gondoltam beköszönökKép
ma egy kicsit rosz kedvem van de majd jobb lesz gondolomKép
Szép napot mindenkinek sziasztok Ildikó
Ha már nem fog anyira fájni jövök pusziKép

Kép
ildikoo5

sziasztok
neharagudjatok hogy eltüntem de nagyon szarul vagyok élni nincs kedvem nem hogy ide ülni minden rendben eddig bár majd holnap tudom meg mert megyek uh ra már keLL dobogni a kis szívének .remélem úgy lesz.sajna hányok, össze vissza ver a szívem csak feküdnék,nagyon ki vagyok.mindenkinek puszi és kellemes ünnepeket ha nem jönnék.
GILI
gilingalang

Szia Giling!

Azért írok neked, hogy hogy vagy? (de látom, hogy nem jól :-( )

A másik, hogy hallottam, hogy te is jártál kineziológushoz és "úgy sikerült" a baba. Tudnál nekem erről mesélni bővebben, mert én is holnap megyek. Már 4 barátnőm lett nála két hónap alatt babás, akik már egy éve próbálkoznak.

Kép
elizabeth25

Mary Kép
Sajnos tegnap már nem láttam az üzidet, de nagyon sokszor gondoltam rád! Örülök, hogy végülis lesz mindnképpen punkció Kép
Holnap már péntek, addig jó mnyh. és tüszőnövesztés kívánok. Kíméld magad! Ezt így bevállalták, hogy Õk a hibásak? Nagyon jól reagáltál szerintem a stimura. Én többet kaptam mindenből, mégis jól sikerült. Mindenkinek más a szervezete, ezek szerint nincs bevált recept!
A volt osztálytársad története külön erőt adott nekem. Tényleg jó hallani ilyesmit. Máris jobb a kedvem! Manda, Wish nektek is ugye?
Mary, meg tudod írni nekünk holnap, hogy mennyit sikerült leszívni?

Kép
Kép
szilva069

Kagyló Kép
Ezek szerint régi motoros vagy a topicban Kép Nagyon remélem, hogy a H. segíteni fog a picurik megtapadásában, és te is végre babás lehetsz! Sok sikert, és kívánom, hogy hamar kezdhessétek a programot! És most maradj a topicban! Tartottatok 9 hónap szünetet?

Kép
Kép
szilva069

Lányok, én még itt új vagyok, a Babát szeretnénkbe írogatok, DE gondoltam benézek ide is.
Mi 5. hónapja próbálkozunk babával, de eddig még sikertelenül, sajnos. 4 éve vagyunk együtt a párommal, 15 hónapja kötöttünk házasságot. Nagyon szeretjük egymást, két hónapja vettünk egy "kis" lakást, most már csak a "trónörökös" hiányzik!

Kép
elizabeth25

Wish Kép- en sem ertem, hogy ez miert jott neked...

Gyugyi Kép nem lehet, hogy terhes vagy megis??

Tundi Kép en beszeltem egy novel, 3 geyreket fogadott orokbe, megvannak a forrasai (nem illegalis,,stb) es o mind a 3 at par naposan hozta el, 2 nel a szulesen is ott volt. En szivesen ismernem a szulo not, igy talan jobban ki lehet zarni, hogy pl ne egy drogos, vagy beteg no szulje meg a jovobeli gyerekedet...Szoval mar nem csak a "regi ut" jarhato ..priviben meg tudom mondani a tel. szamat

Manda Kép itt a kulcsmondat : erzed, hogy lesz gyereketek !! " ez a lenyeg ! Ezert fog sikerulni !

Gilng Kép sajnalom hanyingert, remelem hamar jobban leszel - , en sem kaptam meg a kinez.. szamat, pedig jo lenne..koszi. Persze, ha majd felepultel
saci

Tundi Kép a masik: hogy nekunk sem mennek vmi huu, de gyorsan a dolgaink,,szoval ha par honapot kell varni,,az semmi. 3 honap amit 2 lombik kozott kell. az sem kutya-fule..es en a 3,5 evemmel mar rutinos varakozo vagyok. Kép Kép
saci

Elisabeth Kép szia itt. Hany evesek vagytok? mert 28 alatt en meg varnek a kivizsgalasokkal...foleg, hogy meg nem olyan reg ota probalkoztok. Sok sikert !
saci

Tüncsibaba Kép
A vizsgálatokat lezavarják januárban, aztán a lombikot csak a következő ciklusban fogják kezdeni. Sokat számít időben, hogy melyik lombikot fogják nálad alkalmazni. Long vagy short. Ha short, akkor asszem az a 2. cn-on kezdődik, a long pedig a 21. cn-on, de az csak az előkészítő szakasz. A stimu az általában a 21. napot követő 14. napon. Tehát a long az még + 1 hónap várakozást jelent! Remélem értetted mit akartam írni. Ha nem, akkor kérdezz!

Babcsibe Kép
Már nagyon hiányzol, csak jössz és már mész is tovább építkezni. Na nem baj, valahogy kibírjuk azért még ezt a 2-3 hetet. De utána be kell pótolnod a hiányzásodat Kép
Hőddel minden OK? Tegnapra és mára jót álmodtam neked!

Mary Kép
Aztán ahogy továbbolvastam az üziket, láttam, hogy már nem biztos, hogy tudsz jönni.
Megírod majd SMS-ben nekem az eredményt pénteken? Aztán tudósítom a csajoknak! Jóóóóóóó?
Izgulok ám érted!

Kép
Kép
szilva069

Saci, kinez ügyben tudok neked segíteni, nekem a barátnőm ajánlott egyet, akihez ő is jár. Már négy ismerősömön segített, akik egy-másfél éve próbálkozta, és két hónap alatt megbabásodtak nála. Én is hozzá fogok menni pénteken és nagyon bízom benne!

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

SzilvaKép
A szép nagy tüszőkre értette Sz. ügynök (és én isKép), hogy ők a hibásak, azok a 18 mm-esek, mert amiatt ugrott meg így a hormonszintem. Egyébként Sz. ügynökön láttam, hogy kicsit csalódott, de azt mondta, hogy azért gondolta, hogy ez a mennyiség jó, mert az endometriózisos betegek kevésbé szoktak reagálni. (Nekem csak egy picike endos cisztám volt) Hát én vagyok a kivétel. De nem hibáztatom ám, én megértem, hogy nem tudják előre, kinek hogyan reagál a szervezete.
Annak nagyon örülök, hogy lesz legalább punkció, és így nem vész kárba minden. Aztán hétfőn meg meglátjuk.
Holnap már nem jövök be, de írok majd neked sms-t, jó?
Aztán ha hétfőn mégis lesz transzfer, akkor tényleg nem leszek netközelben, de ha nem bánod, akkor majd neked megírom, ha van vmi.

És nagyon örülök, hogy jobb kedved lett. Remélem másoknak is. Tegnap is volt sok kismami, volt olyan is, aki 2 hét múlva szül. A lényeg, hogy előbb-utóbb mindannyiunknak sikerülni fog!
mary78

Saci, én 25, a párom 31. :-)
Mikor elkezdtük a projectet, akkor én voltam nőgyógynál kivizsáláson, de hála mindent rendben talált. A páromnál csak bízom, hogy minden rendben van! Ti mióta próbálkoztok?

Kép
elizabeth25

MAry Kép de jo, hogy jol ment - vegul. koszi a biztatast, rankfer !

ELizab :Kép akkor te meg nagyon fiatal vagy ! meg csak akciozzatok sokat es varjatok a dokival. mi 3,5 eve probalkozunk. A kinez. szamt: sacixx@hotmail.com - ra elkuldened? koszike

Szilva :Kép milyen edes vagy, hogy kuldonc szerepet is vallalod....te mikor mesz a dokihoz megint?
saci

Saci, persze. :-)
Az a 3,5 év, jó hosszú idő már, hogy bírod, bírjátok?

Kép
elizabeth25

Elküldtem neked Saci. MÁr ott is van szerintem a mail.

Kép
elizabeth25

Elizabeth
Drukkolok neked, hogy ne kelljen annyit várnod a babára, mint itt sokunknak. 5 hónap még nem olyan sok idő, ne keseredj el!
Én már kicsit ismerlek Kép , nagyon aktív író vagy, sokszor láttam a neved, ezért kíváncsiságból átkukkantottam a másik topicba leskelődni ki is vagy! Szóval hajrá továbbra is!

Kép
Kép
szilva069

Amúgy tényleg Gilingnek is úgy sikerült, hogy a kinez segített neki?

Kép
elizabeth25

SzilvaKép
Egyszerre írtuk az sms-ezéstKép

Egyébként tegnap este, meg még ma reggel is olyan hányingerem volt, meg úgy szúrkálnak a petefészkeim! Remélem nem lesz hiperstimulációm, mert akkor be kell feküdni kórházba, meg ilyenek... Bár tegnap a W. ügynök azt mondta, hogy ezzel a másik tüszőrepivel (Ovitrelle) nem áll fenn a veszélye. Remélem nem csípem megKép

Köszönöm, hogy izgulsz/izgultok, olyan jól esik!
mary78

Szilva, aranyos vagy! Nem baj, hogy írogattál, igyekszem aktívan hozzászólni a témához, témákhoz, vagy segíteni a többieknek ha tudok!

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: