A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

RékaKép
nagyon helyes kishapsid van!Kép
Az összes többi babóca is nagyon tündi-bündi!KépKépKépKép

Kuha!.)
Mi is a porszívosat használjuk, és tényleg csak a hangja nagy. Nővérem fiai 1,5-2 éves korukban már maguknak fogták oda az orrukhoz.

STERIMAR valóban ilyen jó, hogy ennyien használjátok?

BenianyuKép
Zita is a régi 2 hós oltást kapta (a többi is a "régi" oltás lesz). Üvöltött mint sakál, és neki sajnos este fájt a combja, sírt nagyon, amikor hozzáértem. Hőemelkedés nem volt, éjszakára kellett adnom neki fél Germicid C kúpot.

FérjKép
Õszintén sajnálok mindenkit, akinek "problémás" férje van. Az enyém nem kiabál, jó anyukának tart, imádja a lánykáját, és bmikor rá merem bízni. Hozzátartozik persze, hogy olyankor Zitus kajája kiporciózva bent van a hűtőben; és néha be akarja osztani az időmet, és néha kiakad, hogy miért nincs rend és patyolattisztaság a lakásban... ilyenkor csak odavágom neki, hogy "neked is pont ugyan addig tart kitakarítani, főzni stb. mint nekem, ha nem tetszik, neki lehet állni!" - és már nem is zavarja tovább a kupleráj KépKépKépKépKépKép
Vendég

Sziasztok! A babák tényleg nagyon édesek!

Kuha!
Én is a Sterimart használom, meg javasolták a Nasivin -t a csecsemőknek valót, de ezt még egyelőre nem próbáltam. Orrszívónak nekem is Pesztonka van.

Benianyu!
Peti is a régi 2 hóst kapta, majd a 3 hóstól kapja az újat! Õ nem sírt amikor szúrták és még utána 3 órán át semmi baj nem volt. Amikor ébredt viszont, vigasztalhatatlan sírásban tört ki és nem tudtam vele mit kezdeni. Dr.néni mondta, hogy nem sűrűn, de előfordul, hogy bedurran a lába és az fáj neki. Szóval vizes borogatás és egy fél Germicid-c lett a megoldás, majd egy órás üvöltés után!!! Szóval szerintem borogasd be a lábát, ártani nem ártasz vele!

Viki+Petike 12+4

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszönöm mindenkinek az oltással kapcsolatos reagálásokat! Kép Most már tudom, hogy kb. mire számítsak. Reggel 8 körül kapta meg, egyenlőre nem lázas, nem nyűgös, nem hiszem, hogy fáj neki.

Mostanáig játszottunk. Kép Kép Odafeküdtem mellé egész közel és amikor a számhoz tette a kezét, akkor megpusziltam, ő meg mosolygott teli szájjal.

Voltunk a védőnőnél. Dani 5800 gramm és 59 cm, szép nagyot nőtt a 3050 gr és 52 cm-es születési méreteihez képest. Kép

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Hari, Zsofy, Oréka, Cipó!
(ha valakit kihagytam, attól elnézést)

A babák nagyon helyesek! KépKép

Megjöttünk a kórházból, Noelnek semmi komoly baja nincs, úgy látszik! Kép
Azt mondta a dr. néni, hogy ő sajna egy ilyen beteges típus, az is normális ha hónapokig beteg (vagyis nem jó, de tenni ellene nem lehet semmit). Ne vigyem annyit gyerekek közé(ezt eddig is kerültük, amennyire lehetett), C vitamint, béres cseppet kapjon.
A gyerekek immunrendszere 9-10 éves korukra alakul ki teljesen, szóval addig még van időnk Kép
Antibiotikum nem kell egyenlőre, remélem magától is meggyógyul.

Kuha!
Mi is porszívosat használunk, nagyon jól kiszedi a trutyit! Kép

Benianyu!
Leon is a régi oltásokat kapja, már a 3 hósan is túl vagyunk. Az után volt egy kis hőemelkedése, éjszakára kapott kúpot és enyyi. Kép

Indian!

Az orvosomat tudnám ajánlani, mert nagyon rendes, de Péterffy S. u-i kórházban szültem (csak a doki miatt) és szerintem ritka egy lepra hely volt. Magánrendelésre jártam hozzá, 5E pénz egy alkalom. A szülésért(császár volt) pedig 50E-t adtunk (2x is nála szültem).

Barbi, Leon (14+6), Noel (20 hó)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Egyébként ma már Peti is rosszabbul van, mint tegnap volt. Minden alvásból keserves sírással ébred!!!Kép ami eddig sosem volt így.
Már beszéltem az orvossal, azt mondta ha holnapig nincs változás vigyem le!Kép

na mennem kell....

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Indián, én is tudom ajánlani az orvosomat, az Istvánban van, a magánrendelés (Váci út, Nyugatinál)6000 Ft/alkalom (de lehet, hogy felment 7-re, a 6hetes kontrollon annyit kért, nem mondja meg, mennyi a szülés, elfogadja, amit adsz. Szólj, ha érdekel, adok más paramétereket is.
Julcsika holnap kapja a 3 hónapos oltást, úgy féltem szegényt. Meg akartam venni az újat, de én hülye, hagytam, hogy a doktornéni lebeszéljen róla.
Zsuzsa
tzsuzsa

Barbapapa!
A béresen kívül kap valami más vitamint is Noel?
Ezt azért kérdem, mert a kisfiam is szinte állandóan beteg volt, többnyire légúti és fülbetegségek. Viszont akkortól, hogy elkezdtük szedni az Aloe gélt és vitamint, alig lett beteg.
Angi
cipó

Lánykám rajtam szuszog. Pár napja megint csak testközelben jó neki, én meg kiélvezem, kamaszkorában már biztos nem lesz ilyenKép.

Ildi! Nekem van itt egy nyomtatóm, de nem itthon nyomtatom ki. Linotroniccal fájlba nyomtatom, aztán ghostscripttel csinálok pdf-et belőle. Az egyik helyen, ahol sokat gályázok, van színes lézer, ott lesz kinyomtatva (néha egy kis privit elnéznekKép). Remélem a kis vejem kigyógyult az orrfolyásból.

Benianyu! Szép méretei vannak Daninak. Pálma már "csak" heti 10-15 dekákat hoz. A dokinénink elégedett, úgyhogy nem aggódok. Viszont Dani utólérte a csajomat, pedig 1 kg-val többel szültemKép.

Engem Indián kérdése elgondolkodtatott... Ti váltottatok nőgyógyit a baba miatt? Én ugyanis nem, és a tehességem alatt sokszor megkérdezték, hogy miért választottam a dokit, a kh-t stb. Én mindig ebbe a rendelőbe jártam, ezen belül ehhez dokihoz már vagy 6 éve... Miért kellett volna váltani?
A szülésről se volt konkrét elképzelésem (igaz végig lebegett felettem a császár lehetősége). Volt aki tudatosan készült?
Nekem nem volt gázos az előkészítés se (beöntés, borotválás), és a gátmetszés se érintett tragikusan. Biztos, mert a szülésznő ügyesen vágott, az aranykezű dokink meg jól varrt, de én vígan ücsörögtem utána, csak a nevetés fájt egy kicsit az elején. Nálatok?

Dudukly + Pálma (2 hó+22 nap)
ddudukly

Sziasztok!

Nyelvtanulás: nálunk alapvető összezörrenést okoz ez a kérdés, ugyanis a férjemnek mániája, hogy gyerekkorban könnyebben tanulnak a kicsik, mint nagyobb korban, és amit csak lehet, megtanítana nekik. Én meg azt vallom, hogy játsszanak a gyerekek, amíg tehetik, így is borzasztó korán le vannak terhelve. Én nem vagyok nyelvtanár, viszont ismerem a Waldorf-pedagógia elveit nagyjából, ők azt mondják, hogy 7 éves kor előtt nem jó, ha tanul idegen nyelvet a gyerek. Persze a kétnyelvű családokban ez kivédhetetlen,hiszen azt senki sem kívánhatja, hogy csak az egyik szülő beszéljen a gyerekhez, míg a másik meg sem szólal 7 éves koráig Kép

Ildi Kép Nekem sem fáj már a torkom, de nagyon piros, és estére jó náthás is lettem,és lehúzódott a dolog a légcsövemre, amiből köhögés is lett Kép Köptetőt is szedek mostmár. Gergő is náthás, de nem zavarja,úgy tűnik. Balázsnak csak náthás a hangja, de nem jön az orrából semmi, és jól van. Lehet, hogy a Béres csepp tényleg golyóállóvá teszi?

Reggel Balázs megint balhézott, amikor fölébredt, hogy most azonnal hozzak neki inni / látta, hogy éppen cicire cuppant Gergő /, aztán elkezdte lökdösni, mondván, hogy nem fér el. Erre áttettem az ágy másik felére, és ittam egy korty vizet, mire letettem a poharat, Gergő már le is gurult az ágyról Kép Kép Kép Persze a szokásos oldalon ki van párnázva, hogy ha netán leesne, ne üsse meg magát. Ott még soha nem esett le. Itt meg semmi, csak egy szőnyeg, és újságok is hevertek ott. Nagyot koppant, keservesen sírt, de baja nem esett, pár perc szopi után már vigyorgott,és nem fáj semmije. / végigtapogattam/. Balázs is leesett egyszer kiskorában ugyanerről az ágyról, vele sem mentem dokihoz, felelőtlenség szerintetek?

Ma kapok egy légzésfigyelőt kölcsön Kép A múlt hét óta elkezdtem parázni ( jobb későn, mint soha ), mert Gergő leginkább hason alszik, pedig oldalt szoktam fektetni, úgy, mint anno Balázst.Viszont így elég gyakran ébredt. Egyszer aztán hasragördült, és aludt egyhuzamban 7 órát. Azóta hasra teszem le, és éjjelenként egyhuzamban általában megvan a 6-8óra. De idegesít a hasonfekvés. Ráadásul pénteken egy anyuka mesélte, hogy ha nem lett volna a légzésfigyu, akkor a babájuk sem lenne már... Szóval meg fog nyugtatni a dolog. Hétfőn egy lakóhely szerinti fórumon rákérdeztem, nincs-e valakinek bérbeadó légzésfigyelője, és ma már meg is kapom, ingyen Kép Tudjátok, mit nem értek? Ez a készülék 15 másodperc légzéskimaradás után riaszt már. Akkor minek ragaszkodnak annyira az újraélesztő tanfolyamhoz az okosok, amikor ennyi idő után még nem kell újraéleszteni? Vagy igen?

Na, eldugulok.
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Minden babának és mamának jobbulást!!!

Jucc!
Sajnálom, ami Gergővel történt, ha Te úgy érzed rendben van, biztos úgy van. Szerintem egy anya észreveszi, ha nincs rendben valami, vagy nem?

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Minden babának és mamának jobbulást!!!

Jucc!
Sajnálom, ami Gergővel történt, ha Te úgy érzed rendben van, biztos úgy van. Szerintem egy anya észreveszi, ha nincs rendben valami, vagy nem?

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jucc,
Szerintem nem vagy felelőtlen. Láthatóan, nagy szerencsére, Gergőnek nem esett baja. Még egy kicsit figyelgesd! Nem ő az első, aki leesik az ágyról. A picik gumiból vannak. (Remélem, senki sem szedi le a fejem!)

benianyu

Jucc,
Szerintem nem vagy felelőtlen. Láthatóan, nagy szerencsére, Gergőnek nem esett baja. Még egy kicsit figyelgesd! Nem ő az első, aki leesik az ágyról. A picik gumiból vannak. (Remélem, senki sem szedi le a fejem!)

benianyu

Cipó!
Aloe gélre már én is gondoltam, barátnőm 'forever young' aloe termékekkel foglalkozik, azért. Te mit adsz neki, milyen fajtát, melyik vitamint? Illetve milyen gyakran?

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Cipó!
Aloe gélre már én is gondoltam, barátnőm 'forever young' aloe termékekkel foglalkozik, azért. Te mit adsz neki, milyen fajtát, melyik vitamint? Illetve milyen gyakran?

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

JuccKép. Benianyunak igaza van. Én saját szememmel láttam tutyogó 1,5 évest 15 lépcsőfokon át gurulni. Mikor felállt a kisautót kezdte keresni, amivel a lépcső tetején játszottKép. A gyerkőcök tényleg törhetetlenek. Én a saját kistesómat gurítottam le többször is a nagyágyról (ő csecsemő volt, én meg 10 évesKép), szépen felnőtt és okos nagycsaj lett (bár ennek ellentmond, hogy jan. 21-én férjhez megy). Szerintem ne rágódj rajta, én kívánom, hogy ez legyen a legsúlyosabb balesetetek!

D
ddudukly

JuccKép. Benianyunak igaza van. Én saját szememmel láttam tutyogó 1,5 évest 15 lépcsőfokon át gurulni. Mikor felállt a kisautót kezdte keresni, amivel a lépcső tetején játszottKép. A gyerkőcök tényleg törhetetlenek. Én a saját kistesómat gurítottam le többször is a nagyágyról (ő csecsemő volt, én meg 10 évesKép), szépen felnőtt és okos nagycsaj lett (bár ennek ellentmond, hogy jan. 21-én férjhez megy). Szerintem ne rágódj rajta, én kívánom, hogy ez legyen a legsúlyosabb balesetetek!

D
ddudukly

Sziasztok!

Kuha! A Nasivinből létezik gyerekeknek való. A Sterimart látom leírták többen Kép Az arra jó, hogy fellazítja a trutyit. Most nálunk a nátha végén (remélem, hogy ez már a vége lesz Olinál) csak így jön ki a sűrű váladék: Sterimar, porszívós orrszívó, Nasivin és utána újra kap levegőt is szegénykém.

Dudukly! Még takonykóros Olivér, de már nem lehet olyan vészes a dolog számára, mert jókedvű Kép
Végül más progival csináltam meg a magam kis naptárját. MS Office Publisher-rel. Tök egyszerű volt. És klassz lett a végeredmény, most vitte el apa nyomtatni (sutyiban az irodában kinyomtatja) Kép

Végre megvan minden karácsonyi ajándék. Ilyen se volt még, hogy ilyen korán meglegyen minden Kép

Pesten árulják már a fenyőfákat?
Én itt Baján még nem is láttam sehol...
Angi! Te láttál már itt valahol fenyőárúst?
Vagy még korán van ehhez? Jövő 7 vége már karácsony...

Ildi

Kép
vrucsincá

Sziasztok!

Kuha! A Nasivinből létezik gyerekeknek való. A Sterimart látom leírták többen Kép Az arra jó, hogy fellazítja a trutyit. Most nálunk a nátha végén (remélem, hogy ez már a vége lesz Olinál) csak így jön ki a sűrű váladék: Sterimar, porszívós orrszívó, Nasivin és utána újra kap levegőt is szegénykém.

Dudukly! Még takonykóros Olivér, de már nem lehet olyan vészes a dolog számára, mert jókedvű Kép
Végül más progival csináltam meg a magam kis naptárját. MS Office Publisher-rel. Tök egyszerű volt. És klassz lett a végeredmény, most vitte el apa nyomtatni (sutyiban az irodában kinyomtatja) Kép

Végre megvan minden karácsonyi ajándék. Ilyen se volt még, hogy ilyen korán meglegyen minden Kép

Pesten árulják már a fenyőfákat?
Én itt Baján még nem is láttam sehol...
Angi! Te láttál már itt valahol fenyőárúst?
Vagy még korán van ehhez? Jövő 7 vége már karácsony...

Ildi

Kép
vrucsincá

Barbi,
De jó, hogy Noelnek nincs komoly baja. Sajnálatos, hogy ő ilyen beteges típus. Kép Talán a vitaminok segítenek.

Dudukly,
Köszi. Kép
Tényleg szépen gyarapodunk. Kép Úgy imádom, hogy ilyen gombóc, jól bele lehet csókolni a combjaiba. Kép

Kép

benianyu

Barbi,
De jó, hogy Noelnek nincs komoly baja. Sajnálatos, hogy ő ilyen beteges típus. Kép Talán a vitaminok segítenek.

Dudukly,
Köszi. Kép
Tényleg szépen gyarapodunk. Kép Úgy imádom, hogy ilyen gombóc, jól bele lehet csókolni a combjaiba. Kép

Kép

benianyu

Köszönöm,lányok, szerintem is gumiból vannak, hálistennek, mert ilyen béna anyukák mellett állandóan gipszben lenne valamijük Kép

Benianyu Kép Figyelem Dani ruháit, mindig olyan csini, és feltűnt, hogy egy csomó olyan ruhája van, mint nekünk KépEz a lovas is ilyen, de még Balázsnak volt, Gergőnek még nagy. / biztos nagyobb méret,mint Danié/.

J.

jucc73
Érd

Köszönöm,lányok, szerintem is gumiból vannak, hálistennek, mert ilyen béna anyukák mellett állandóan gipszben lenne valamijük Kép

Benianyu Kép Figyelem Dani ruháit, mindig olyan csini, és feltűnt, hogy egy csomó olyan ruhája van, mint nekünk KépEz a lovas is ilyen, de még Balázsnak volt, Gergőnek még nagy. / biztos nagyobb méret,mint Danié/.

J.

jucc73
Érd

Jucc!Kép

Én nem akarok okoskodni, de mi bécsben éltünk 4 éves koromtól 10 éves koromig és simán megtanultam a két nyelvet sőt a német akkor jobban ment, ennek ellenére mikor hazaköltöztünk 1/2 év alatt úgy behoztam a magyart is, hogy 5-ös voltam belőle.
Szerintem meg pontosan a kicsik tanulnak könnyen és nem később!!!
És hallottam már olyat, hogy 3 nyelven is simán tudott egy kisgyerek és nem volt gond később.

Ráadásul ez egyáltalán nem megterhelő szerintem egy kicsinek, nekem sem volt az egyáltalán.

Én szerintem meg óriási előny, ha valaki két nyelvvel indít.

Mea
mea

Jucc!Kép

Én nem akarok okoskodni, de mi bécsben éltünk 4 éves koromtól 10 éves koromig és simán megtanultam a két nyelvet sőt a német akkor jobban ment, ennek ellenére mikor hazaköltöztünk 1/2 év alatt úgy behoztam a magyart is, hogy 5-ös voltam belőle.
Szerintem meg pontosan a kicsik tanulnak könnyen és nem később!!!
És hallottam már olyat, hogy 3 nyelven is simán tudott egy kisgyerek és nem volt gond később.

Ráadásul ez egyáltalán nem megterhelő szerintem egy kicsinek, nekem sem volt az egyáltalán.

Én szerintem meg óriási előny, ha valaki két nyelvvel indít.

Mea
mea

Bécsben-bocsi

Mea
mea

Bécsben-bocsi

Mea
mea

Barbapapa!
Köszi a "szopi szobás" infót! Megtaláltuk, igénybevettük!Kép
Kalandos volt a dolog, mert 2x lekapcsolódott a villanyKép, 1x pedig ránk nyitott a takarító pasi.
Szerencsére akkor, amikor éppen sötét volt.
(az ajtót bezártam és a fickó azt állította, megkérdezte a diszpécsert, üres-e a szoba)

Örülük, hogy Noelnél nincs komoly baj!Kép

Minden babó nagyon édes!

Jucc! Szerintem ez bármelyikünkkel előfordulhat!

Vrucsincá!
Most látom, te Baján laksz?
Én ott születtem és ott is laktunk úgy 4 éves koromig!Kép

Andi&Nati 4hó

Andi&Nati

KépKép
duda

Barbapapa!
Köszi a "szopi szobás" infót! Megtaláltuk, igénybevettük!Kép
Kalandos volt a dolog, mert 2x lekapcsolódott a villanyKép, 1x pedig ránk nyitott a takarító pasi.
Szerencsére akkor, amikor éppen sötét volt.
(az ajtót bezártam és a fickó azt állította, megkérdezte a diszpécsert, üres-e a szoba)

Örülük, hogy Noelnél nincs komoly baj!Kép

Minden babó nagyon édes!

Jucc! Szerintem ez bármelyikünkkel előfordulhat!

Vrucsincá!
Most látom, te Baján laksz?
Én ott születtem és ott is laktunk úgy 4 éves koromig!Kép

Andi&Nati 4hó

Andi&Nati

KépKép
duda

Ja és oviban kezdtem a tanulást és nagyon hamar megtanultam kommunkálni németül.

A testvérem 10 volt mikor kimentünk, ő is megtanult nagyon jól de neki sokkal nehezebb volt átállni és ráadásul iskolába járni idegen nyelven tanulni.

Szerintem hallgass a férjedre és ha jól tud bezséljen idegen nyelven hozzáKép

De ez az én véleményem, ne haragudj meg érte.

Mea
mea

Ja és oviban kezdtem a tanulást és nagyon hamar megtanultam kommunkálni németül.

A testvérem 10 volt mikor kimentünk, ő is megtanult nagyon jól de neki sokkal nehezebb volt átállni és ráadásul iskolába járni idegen nyelven tanulni.

Szerintem hallgass a férjedre és ha jól tud bezséljen idegen nyelven hozzáKép

De ez az én véleményem, ne haragudj meg érte.

Mea
mea

Hahó!

Benianyu, Oréka, Angi, Zsofy!
Minden baba nagyon szép! Akárcsak az enyém! KépKépKép

Angi!

köszi akérdést, helyreállt a rend, mondjuk ultimátumot kapott a férjem, mondtam el is mehet, ha máshol jobban érzi magát vagy nem az ÉN TÁRSAM! Azt mondta másként lesz, őszíntén láttam rajta, és átgondolta a dolgot, úgyhogy kiváncsi leszek. Anyósék jönnek vas ebéd után, ráadásul a szülinapja is lesz. Kap 1 tortát az Auchanból, aztán csá. Kép

Fájdogál a torkom nekem is, oltás elvileg holnap, régi 2 hós. Kép Ma vagyunk 2 hónaposak pont! Kép

Kávézni szoktatok? Én teljesen rákattantam a nagy elvonások után a KOFFEINMENTES Nescafé Goldra. Kép Remélem tuti nincs benne koffein, mert megyek és iszom 1et mindjárt. KépKép

Még jövök, és visszaolvasok rendesen! Basszus még főznöm is kell vmit (asszem uncle bens zöldfűszeres lesz, az 10 p alatt kész legalább.) Kép

Dóri & Viki (ma 2 hós) KépKépKép
Vendég

Hahó!

Benianyu, Oréka, Angi, Zsofy!
Minden baba nagyon szép! Akárcsak az enyém! KépKépKép

Angi!

köszi akérdést, helyreállt a rend, mondjuk ultimátumot kapott a férjem, mondtam el is mehet, ha máshol jobban érzi magát vagy nem az ÉN TÁRSAM! Azt mondta másként lesz, őszíntén láttam rajta, és átgondolta a dolgot, úgyhogy kiváncsi leszek. Anyósék jönnek vas ebéd után, ráadásul a szülinapja is lesz. Kap 1 tortát az Auchanból, aztán csá. Kép

Fájdogál a torkom nekem is, oltás elvileg holnap, régi 2 hós. Kép Ma vagyunk 2 hónaposak pont! Kép

Kávézni szoktatok? Én teljesen rákattantam a nagy elvonások után a KOFFEINMENTES Nescafé Goldra. Kép Remélem tuti nincs benne koffein, mert megyek és iszom 1et mindjárt. KépKép

Még jövök, és visszaolvasok rendesen! Basszus még főznöm is kell vmit (asszem uncle bens zöldfűszeres lesz, az 10 p alatt kész legalább.) Kép

Dóri & Viki (ma 2 hós) KépKépKép
Vendég

Indián!

Uzsoki szülészet, magánrendelőben KISMAMÁKNAK 3000,- Ft a vizitdíj (kórházban nem fogad el soha pénzt), a 6 hetes kontroll már a normál tarifa 5000, rákszűréssel együtt 6000. nekem 2. babámnál minimális gátseb, szülésznők szerinte ez semmi, előző babámnál (4250g-os bébi) pedig egyáltalán nem volt vágás. Ha gondolod dobj egy mailt a részletekért. Csak ajánlani tudom. Kép

dori_bp kukac yahoo pont com

Dóri
Vendég

Indián!

Uzsoki szülészet, magánrendelőben KISMAMÁKNAK 3000,- Ft a vizitdíj (kórházban nem fogad el soha pénzt), a 6 hetes kontroll már a normál tarifa 5000, rákszűréssel együtt 6000. nekem 2. babámnál minimális gátseb, szülésznők szerinte ez semmi, előző babámnál (4250g-os bébi) pedig egyáltalán nem volt vágás. Ha gondolod dobj egy mailt a részletekért. Csak ajánlani tudom. Kép

dori_bp kukac yahoo pont com

Dóri
Vendég

Találtam egy jó oldalt, eredetileg babamasszázst kerestem.

http://www.freeweb.hu/nlctb/baba.php
Vendég

Találtam egy jó oldalt, eredetileg babamasszázst kerestem.

http://www.freeweb.hu/nlctb/baba.php
Vendég

Dori, én sem birtam tovább az elvonást és már kávézom reggelente. Illetve könnyű cappuccinót iszom, de igazi kávéból. Nem igazi a nap, ha nem igy kezdődik. Azt mondják, kettőt is meg lehetne inni egy nap, de azt azért nem merem.
Nyelvtanulás: én még nem hallottam olyan esetről, hogy a kisgyerek megtanult volna egy nyelvet úgy, hogy az anyukája vagy az apukája idegen nyelven beszélt hozzá. Én is nyelvtanár vagyok, illetve magyar-olasz szakos, szerintem vagy mindkét szülőnek idegen nyelven kell beszélnie, egymás közt is, és a gyerek az oviban úgyis megtanul magyarul, vagy pedig külföldön kell élni, otthon magyarul beszélni, az oviban a gyerek megtanulja az idegen nyelvet. Én beszélek olaszul és angolul egy kicsit, a férjem franciául és angolul, igy hát ez az otthoni dolog nem jön össze, inkább hagyjuk. Olasz dalocskákat énekelgetek neki, de azt is csak azért, mert irdatlan rosszul énekelek, igy legalább a férjem (aki zenész) nem ismeri a dallamot. Bár azt biztosan hallja, hogy hamisKép
Most jöttem Mária bababoltjából, egy sarokra lakom, de már bejártam a fél várost, mire rájöttem, hogy babacuccokért csak a szomszédba kell átmennem. Eszméletlenül udvariatlanok. Kendőben vittem Julcsit, mondtam, hogy hátramegyek a babakocsikat megnézni, mire rámförmedtek, hogy kosarat vinni kell. Kérdem, miért, egy babakocsi úgysem fér bele, nekem meg kényelmetlen babával a nyakamban. A válasz: mert kötelező. Na mindegy, vettem egy helyes talpas pamutnacit Julcsinak, meg figurás hajgumikat a rokonkislányoknak.
Zsuzsa
tzsuzsa

Dori, én sem birtam tovább az elvonást és már kávézom reggelente. Illetve könnyű cappuccinót iszom, de igazi kávéból. Nem igazi a nap, ha nem igy kezdődik. Azt mondják, kettőt is meg lehetne inni egy nap, de azt azért nem merem.
Nyelvtanulás: én még nem hallottam olyan esetről, hogy a kisgyerek megtanult volna egy nyelvet úgy, hogy az anyukája vagy az apukája idegen nyelven beszélt hozzá. Én is nyelvtanár vagyok, illetve magyar-olasz szakos, szerintem vagy mindkét szülőnek idegen nyelven kell beszélnie, egymás közt is, és a gyerek az oviban úgyis megtanul magyarul, vagy pedig külföldön kell élni, otthon magyarul beszélni, az oviban a gyerek megtanulja az idegen nyelvet. Én beszélek olaszul és angolul egy kicsit, a férjem franciául és angolul, igy hát ez az otthoni dolog nem jön össze, inkább hagyjuk. Olasz dalocskákat énekelgetek neki, de azt is csak azért, mert irdatlan rosszul énekelek, igy legalább a férjem (aki zenész) nem ismeri a dallamot. Bár azt biztosan hallja, hogy hamisKép
Most jöttem Mária bababoltjából, egy sarokra lakom, de már bejártam a fél várost, mire rájöttem, hogy babacuccokért csak a szomszédba kell átmennem. Eszméletlenül udvariatlanok. Kendőben vittem Julcsit, mondtam, hogy hátramegyek a babakocsikat megnézni, mire rámförmedtek, hogy kosarat vinni kell. Kérdem, miért, egy babakocsi úgysem fér bele, nekem meg kényelmetlen babával a nyakamban. A válasz: mert kötelező. Na mindegy, vettem egy helyes talpas pamutnacit Julcsinak, meg figurás hajgumikat a rokonkislányoknak.
Zsuzsa
tzsuzsa

Sziasztok!

Gyönyörűek a Babás képekKép

Üdv, az újaknak!
Vagy már én vagyok új?

Bocsi, hogy ilyen ritkán jövök, de megpróbálok minden időmet okosan beosztani.
Persze nem sikerülKép
Erhard mostanában nagyon nyűgiKép
Úgy el van kapatva, hogy szinte csak kézben vagy babakocsiban alszik.
Ha meg nem sír, akkor meg egész nap nem alszik.

Lányok!
Ti hogyan szoktattátok a kiságyba a Babókat?
Erhard eddig 2X aludt ott el véletlen, de sosem egész éjszakára.

Visszaolvasni talán éjszaka tudnék, de akkor a párom alszik és a gép ki van kapcsolva.
Most már úgy ahogy működik.
Szegénynek nem volt ideje megcsinálni teljesen.

Egyébként mi megvagyunk.
Az oltás helyén csomó van, hiába borogattuk.
Majd megkérdezem a dokit, hogy mit tudunk vele kezdeni.
szoktam neki masszírozni, nem fáj neki, illetve csak 1 ponton.

Tejügyileg:
Eljutottam arra szintre, hogy fejni nem tudok.
3-4 óra kihagyás után sem tudok 50ml-nél többet kifejni 1 cicibőlKép
Máskor 2 óra után a jobb ciciből 130ml-t tudtam fejni.
Viszont nappal alig eszik 3X, de viszonylag jó kedélyű.
Éjjel szerintem többet eszik.
Hízik rendesen, szép a bőre is.
Csak nem tudom, hogyan tudja kiszívni a megfelelő mennyiséget.
Biztos ügyesKép

Na, most 5 percet elvolt és márordítKép

Mehetek megnézni.
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Gyönyörűek a Babás képekKép

Üdv, az újaknak!
Vagy már én vagyok új?

Bocsi, hogy ilyen ritkán jövök, de megpróbálok minden időmet okosan beosztani.
Persze nem sikerülKép
Erhard mostanában nagyon nyűgiKép
Úgy el van kapatva, hogy szinte csak kézben vagy babakocsiban alszik.
Ha meg nem sír, akkor meg egész nap nem alszik.

Lányok!
Ti hogyan szoktattátok a kiságyba a Babókat?
Erhard eddig 2X aludt ott el véletlen, de sosem egész éjszakára.

Visszaolvasni talán éjszaka tudnék, de akkor a párom alszik és a gép ki van kapcsolva.
Most már úgy ahogy működik.
Szegénynek nem volt ideje megcsinálni teljesen.

Egyébként mi megvagyunk.
Az oltás helyén csomó van, hiába borogattuk.
Majd megkérdezem a dokit, hogy mit tudunk vele kezdeni.
szoktam neki masszírozni, nem fáj neki, illetve csak 1 ponton.

Tejügyileg:
Eljutottam arra szintre, hogy fejni nem tudok.
3-4 óra kihagyás után sem tudok 50ml-nél többet kifejni 1 cicibőlKép
Máskor 2 óra után a jobb ciciből 130ml-t tudtam fejni.
Viszont nappal alig eszik 3X, de viszonylag jó kedélyű.
Éjjel szerintem többet eszik.
Hízik rendesen, szép a bőre is.
Csak nem tudom, hogyan tudja kiszívni a megfelelő mennyiséget.
Biztos ügyesKép

Na, most 5 percet elvolt és márordítKép

Mehetek megnézni.
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

AngelaniKép
Először mi is szenvedtünk az elalvással, sok sírás volt esténként. Kivettük, vigasztaltuk, ringattuk... és csak nem akart aludni a kisasszony. Aztán egyszer megelégeltem, és nem vettük ki a kiságyból. Beraktuk a cumit, kitámasztottuk, hogy ne röpüljön ki a szájából. Amikor kellett, bementünk, cumi vissza, simogatás, puszi. Most már berakjuk az ágyba, és alszik, max. 1x kell bemenni hozzá.
Amikor Apa kiküldetésben van, akkor az Õ helyén alszik, de csak akkor viszem át a mi ágyunkba, amikor már húzza a lóbőrt, és nem ébred fel.

Képzeljétek, Zitus már olyan ügyes, hogy megmarkolja a csörgőt, és a szájába próbálja tömni. Szerencsére nem fér bele. KépKépKépKépKépKép

Minden babának jobbulást kívánunk, mamáknak is!!!

ZsofyKép
Nálunk csak Apa hasán szeret így lenni Zita. Én hiába próbálkozom Kép biztos nem elég nagy a hasam KépKépKép
Vendég

AngelaniKép
Először mi is szenvedtünk az elalvással, sok sírás volt esténként. Kivettük, vigasztaltuk, ringattuk... és csak nem akart aludni a kisasszony. Aztán egyszer megelégeltem, és nem vettük ki a kiságyból. Beraktuk a cumit, kitámasztottuk, hogy ne röpüljön ki a szájából. Amikor kellett, bementünk, cumi vissza, simogatás, puszi. Most már berakjuk az ágyba, és alszik, max. 1x kell bemenni hozzá.
Amikor Apa kiküldetésben van, akkor az Õ helyén alszik, de csak akkor viszem át a mi ágyunkba, amikor már húzza a lóbőrt, és nem ébred fel.

Képzeljétek, Zitus már olyan ügyes, hogy megmarkolja a csörgőt, és a szájába próbálja tömni. Szerencsére nem fér bele. KépKépKépKépKépKép

Minden babának jobbulást kívánunk, mamáknak is!!!

ZsofyKép
Nálunk csak Apa hasán szeret így lenni Zita. Én hiába próbálkozom Kép biztos nem elég nagy a hasam KépKépKép
Vendég

Képzeljétek el, Peti ma megfordult, de a hátáról a hasára!!!! KépKépKépKép
Letettem az ágyra hanyatt fekve, egyszer csak felhúzta a lábait, lendült egyet, ekkor már a bal oldalán feküdt, letette maga mellé a bal kezét, még egy lendülés és már hason is volt, csak azon izgultunk, hogy a bal kezét ki tudja húzni a hasa alól, de ez is sikerült Neki!!! Kép
Úgy örülök!!!Kép

Viki+Petike 12+4

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Képzeljétek el, Peti ma megfordult, de a hátáról a hasára!!!! KépKépKépKép
Letettem az ágyra hanyatt fekve, egyszer csak felhúzta a lábait, lendült egyet, ekkor már a bal oldalán feküdt, letette maga mellé a bal kezét, még egy lendülés és már hason is volt, csak azon izgultunk, hogy a bal kezét ki tudja húzni a hasa alól, de ez is sikerült Neki!!! Kép
Úgy örülök!!!Kép

Viki+Petike 12+4

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Barbapapa!
Mi az aloe berry nektárt ittuk, mármint a fiam és a lányom, esténként egy teáskanállal, és kids vitamint ettek ősztől tavaszig 2 db naponta.
Most, hogy már nagyobbak, nem a berryt isszák, hanem a sima gélt és továbbra is a kids vitamint.
Így eszik ősztől tavaszig, nyáron nem adom nekik mert szerencsére rengeteg gyümölcsöt, zöldséget esznek.
Szerintem próbáld ki, drága de nem drágább mint a többi vitamin, nekünk valóban bejött, mióta szedik, max. kétszer betegek suliidőben.

Ildi!
Én még se nem néztem, se nem láttam fenyőt, nálunk ez Apa dolga. Általában 24-én délelőtt veszi meg, jut ami maradt alapon. Eddig azért egész jókat fogott ki. A Tesco újságban már hirdetik, ott sincs még?

Angi
cipó

Barbapapa!
Mi az aloe berry nektárt ittuk, mármint a fiam és a lányom, esténként egy teáskanállal, és kids vitamint ettek ősztől tavaszig 2 db naponta.
Most, hogy már nagyobbak, nem a berryt isszák, hanem a sima gélt és továbbra is a kids vitamint.
Így eszik ősztől tavaszig, nyáron nem adom nekik mert szerencsére rengeteg gyümölcsöt, zöldséget esznek.
Szerintem próbáld ki, drága de nem drágább mint a többi vitamin, nekünk valóban bejött, mióta szedik, max. kétszer betegek suliidőben.

Ildi!
Én még se nem néztem, se nem láttam fenyőt, nálunk ez Apa dolga. Általában 24-én délelőtt veszi meg, jut ami maradt alapon. Eddig azért egész jókat fogott ki. A Tesco újságban már hirdetik, ott sincs még?

Angi
cipó

Képzeljétek! Apa meglepett egy laptoppal. Kép Kép Kép Az eddigi gépünk már legalább 8 éves, csak amíg az irodában dolgoztam nem volt értelme kicserélni. De már nagyon érett! Most én is naponta fogok tudni képeket is feltenni.
Olyan boldog vagyok! Már arról írok!

Most visszaolvasok!

benianyu

Képzeljétek! Apa meglepett egy laptoppal. Kép Kép Kép Az eddigi gépünk már legalább 8 éves, csak amíg az irodában dolgoztam nem volt értelme kicserélni. De már nagyon érett! Most én is naponta fogok tudni képeket is feltenni.
Olyan boldog vagyok! Már arról írok!

Most visszaolvasok!

benianyu

VikiKép,
gratulálok Petinek, nagyon ügyes...
Már olyan sokan tudnak forogni, nem???
Lehet, aggódnom kéne, hogy Kornél még nem tudja, pedig az egyik legidősebb??? (és talán a legnagyobb???)
Na, mindjárt elkezdek parázni, pedig nem szokásom...
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: