A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!
VÉGRE a pályázattól megszabadultam (bár jó kis jutalmat kaptunk érte), épp most köttetik és postázzák.
Úgyhogy emiatt még visszaolvasni sem nagyon tudok, majd holnap bepótolom ígérem.
Rólam még ennyit:
Kép

kancellárka

Monyó! Kép Boldog névnapot! Kép
Réka
korek

lanyok koszonom szepen a nevnapi udvozleteket.Igazan jol esikKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Dudu!
Benéztem ám a hétvégén, mert nagyon kíváncsi voltam, csak írni nem tudtam ,mert egész hétvégén éjszakáig ment a meló, és még a férjemet is be kellett vonom, hogy segítsen.
A lényeg: nagyon-nagyon örülök, január már mindjárt itt van, addig az ünnepek, és az év végi hajtás pedig úgyis leköti az idődet. Na és persze csak halkan hívnám fel a figyelmed Unique-ra...KépKép

Móni!
Nagyon sajnálom, nem is tudom mit mondjak..., megértem, hogy pihenni szeretnétek egy kicsit. Nagyon drukkolok Nektek egy 2006-os Babóhoz!!!!!!

Kati!
Nagyon megíjesztettél ám, de azért az a lényeg, hogy minden a legnagyobb rendben, ott van egy dobogó szívecske a helyénKép.
A fiadnak mielőbbi jobulást kívánok Kép.

Korek!
Csupa jó hírrel jöttélKép. Nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi. Eredményem remélhetőleg a héten meglesz, szerdán telefonálok majd a kórházba.

Monyóka!
Teljesen egyetértek Majcsival, IRÁNY A DOKI!!!! ezt rendbe kell rakni.

Most megyek viassza dolgozni, csak ennyi pihenést engedélyezhettem magamnak. Nem tudom, hogy fogok tudni benézni a héten, de ha megtudom a progi eredményemet majd megírom.
Addig is jó munkát, és EREDMÉNYES NAPOKAT kívánok Mindenkinek Kép!

dido

dido
dido

Monyóka!
Nem is tudtam, hogy Gabinak hívnakKép
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK Kép !!!!!!!!!!!!!!

És így utólag: (tudtam, hogy elfelejtettem valamitKép)

Juditok!
(akik szombaton tartották a névnapjukat), NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK Kép!!!!!!!!!

dido

dido
dido

Monyó!Kép

Boldog Névnapot!!!

Kati
Vendég

Korek (Réka)!
Ez már megint jól hangzik! Remélem, mostmár tényleg nincs akadálya a sikernek! Kép
Hááát a naponta, vagy kétnaponta kérdés marha nehéz. Általában mi sem tudtuk eldönteni, egyik hónapban így, a másikban úgy csináltuk.

Gabi és Juca!
Nagyon-nagyon boldog névnapokat kívánok! Kép

Monyó!
Nálatok nem is szokták ünnepelni a névnapot, igaz?
Akkor duplán kívánok sok vidámságot! Kép
Vendég

Kisördög, Dinadin!
Sajnos nem teljesen mindegy, hogy hol máred, mert nyálkahártyán kell mérni, és csukva pl a szájban, vagy hűvelyben. Nem köpenyhőt mérünk, ami a külső hőmérséklettől változik, hanem belsőt. Csak így hiteles. Illetve a reggeli félálom az jó.

Sikeres méretőzést: N

Kép
narco

Sziasztok!

Régen nem írtam már, most Judit és Gabriella névnap alkalmából, gondoltam benézek hozzátok! Nem is tudom melyikötök hiányolt, köszönöm, jól esik. Néha bekukkantok ám a topicba, megnézem a táblát, van-e valamilyen változás.

Monyó!
Isten éltessen sokáig! Kép Lesz karácsonyi zebra? Kép

Juca!
Neked is így utólag sok boldogságot! Még benne vagyok az egy hétben... Kép Van már híretek a baba nemét illetően?

Nálunk semmi változás sincs. Kép Ráadásul az öcsém állapota is egyre rosszabb!!! A múlt héten már egész jól volt (a körülményekhez képest), ma viszont egy időre elájult és reggel morfiumot is kapott!!! KépKépKép Nem tudok újabb infókat, ma este beszél apukám vele telefonon... Hát nem úgy alakulnak a dolgaink, ahogy kellene, így a karácsony sem olyan szép, mint szokott! Kép

Ennek ellenére kívánok mindannyiótoknak jó pihenést és sok-sok zebrát a fa alá!!! Kép

Ja és üdv az újaknak, akikkel még nem találkoztam! Kép

Puszika mindenkinek
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!
Monyó!
Isten éltessen sokáig!
Valér!
Gyógyulást az öcsédnek! Neked sok erőt!
Kati!
Örülök, hogy minden rendben a babával!
Jó éjt!
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Dudu!

Szívből kívánok nagyon-nagyon sok sikert a januári Inszemhez!

Móni!
Sajnálom, hogy így alakult, de megértem hogy időre van szükségetek. Teljesen bele lehet őrülni ebbe a babás dologba. Várlak vissza!

Monyó!
Boldog névnapot, és ugye nem vagy depis? Én is reménykedem azért pedig tudom, hogy mefog jönnni. Kép Ilyen ez, de neked hátha. Aztán ha nem akkor majd máskor. Viszont a hosszú cilkusaiddal feltétlen dokihoz kéne menni, vagy ezzel hogy állsz? Már nem emlékszem.

Korek!
Hajrá-hajrá!
Én sztem tutibb a mindennapos együttlét, de mi is kihagytuk, és maradt a 2 naponta. Ennek ellenére nem sikerült. Nálunk ez az időzítve most muszáj dolog nem jött be. Így köv. hónapban hallgatok mint a sír a pém-ről. Kép De nektek mindent bele!

Kati!
Minden jó, ha a vége jó! Kép
Azért nem volt semmi, amit átélhettél.

Majcsi!
És de ügyes vagy, én még egy darab ajándékot nem vettem.

Na megyek lányok jó éjszakát.

junko
Vendég

Ja Narco!
ÉN naon-naon várom a havat. Nálunk nincs sajnos.

Zsu!
Örülök, hogy jelentkeztél, éppen írni akartam hová tüntél. Férjeddel végül is rendeződtek a dolgok? Remélem.

Na most már télleg megyek.
junko
Vendég

Szép jó reggelt!

Ekkora boszorkányságot!
Tegnap a főnöknek power pointos bemutatót kellett csináljak és megcsináltam 3 féle háttérrel, az egyik egy havas tájjal volt, arra azt mondta ha reggel havazni fog akkor azt fogja használni, erre ma reggel felkeltem és az ablakon kinézve kb. 10 cm-es hó látványa fogadott, én meg jót röhögtem Kép
Kép
Na megyek visszaolvasni.
Üdv: Niki

kancellárka

Narco
Lehet hogy butának tűnök, de ha már elkezdem a mérőzést akkor szeretném jól csinálni! Tehát a lényeg, hogy reggel felkelés előtt, félálomban, szájban vagy hüvelyben! Még jó, mert én eddig mindig hónapjban mértem 1x szájban de teljesen mást mutatott. Ma reggel is mértem és 36.7 ig ment fel. Egy kicsit kiakadtam. Mert a számított ovulációm 7-12-ig volt és így lehet hogy nincs is ott benn senki!!!??? Na mindegy majd reggel ujra megmérem most már a rendes helyen!

Egyébként mik a normális határok, milyen hőmérsékletnél reménykedhetem? Mikor kell "lezuhannia" a hőmnek ha nincs fogantatás? Bocsi mindekinak a sok kérdésért!!!

Kancellárka
Ez tök jó hogy nálatok ekkora hó van, még nálunk semmi sincs, de reggel mondták hogy Pesten már esik, és akkor hozzánk is eljut dél környékén a havazás.

Pusz mindenkinek

Küldök egy aranyos képet nektek!
Remélem hogy mindenki hamarosan így fog majd feküdni a kisbabócájával az ágyban mint ahogy ez a cicamama!!!

DinaKép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Noh visszaolvastam.

Móni sajnálom, azért ne add fel, egy kis regenerálódás bizti jót fog tenni. Én szorítok mindenben és kívánom hogy elérjétek a kívánt célt.

Kati! Hát ez nem semmi, még jó, hogy hátulról kezdve olvasok vissza, íg már tudtam, hogy a vége jó lesz, különben tuti szívinfarktust kaptam volna. De gratulálok a kis szivedhez Kép
Kép

Korek! Hajrá, ez most az élvezetesebb része! Kép

Dina! Én imádom a havat. Még ilyenkor sem szállok tömegközlekedésre, olyan jó. Csak ne legyen belőle latyak.
Kép

És mindenkinek akinek aktuális (ezt nem bírom követni) boldog név- és szülinapot kívánok!
Kép

Aki meg egyikbe sem tartozik bele, annak szép napot mára Kép!Kép

kancellárka

Sziasztok!

Kancellárka
Hóimádókhoz csatlakozom. Kép Csak azt sajnálom, hogy nem elég nagy és sajna ma dolgozni kell. Legszívesebben mennék hóban tapicskolni. Persze ez egy elvetemül exsíoktatótól természetes. Kép

Dinadin Kép
Én amikor mértem, akkor hüvelyben. Kényelmesebb mint szájban. Amúgy hüvelyben magasabb hőt mérsz mint szájban. Az az igazság, hogy a görbét kell figyelni, mert a hő egyénenként azért változó. Nekem pl. sose ment 36,6 alá és 36,7 ill. 36,8 már alacsonynak számított. Amikor fenn volt, akkor 37,1 és 37,2 körül volt. Van, akinek csak a mensi napján esik le a hője, másnak meg már előtte egy nappal.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi!
Innen dógozóból is szép a hó, ablakból még jobban szeretem nézni, mert legalább hideg nincs Kép Bár most már itt elállt a havazás.
Sí meg egyéb bokára felveendő dolgoktól kiráz a hideg, de két bokaműtét és egy kalandos síelni tanulás után (estem a tanpályán egy olyat, hogy azt mondták, ha nemlett volna jó a kötésem elbúcsúzhattam volna a kosarazástól) ez nem is csoda azt hiszem.

Ez a hüvelyi hőmérőzés nekem nagyon extrémül hangzik, főleg mert vizuális típus vagyok...

kancellárka

Szia Lányok!

Niki!
Ez a telepatika tök jó! Kép Nem prezentálnál nekem egy zebrát januárra?? Kép

Junko!
Köszönöm Kép

Dina!
Ahogy Majcsi is írta, a saját hődhöz számított változás a lényeg. Ezért tök jó, hogy mostmár jól méred, de kb. egy hónap múlva fogsz tudni tényleg következtetéseket levonni. Sajnos ebben a hóban csak a mensi vagy annak hiánya fog segíteni megtudni, hogy mi újság.
Azért mérd csak szorgalmasan, mert jövő hónapban már segíthet! Eleinte én is idegenkedtem a hüvelyben méréstől, de kipróbáltam több helyen és ez bizonyult a legmegbízhatóbbnak. Hozzá lehet szokni. Kép

Majcsi!
Nekünk is már majdnem megvan minden ajándék. Még v.melyik este futunk egy kört. De ez már szörnyű lesz. Tegnap du. 2-kor be kellett ugranom az Árkádba és mozdulni sem lehetett az emberektől! Hétfő délután!!?!

réka
Vendég

Duddu drága!
Én itt mindenkinek vuduzom a zebrácskákat, de azért ez sajna nem ilyen egyszerű, főleg, mert ahhoz jobban meg kell ismerjek mindenkit, talán egy pár hónap múlva Kép De igyekszem.
Saját vudumat érzem, hogy ha most nem jött össze akkor nehezen fog, és a megérzésem még annyi hogy elsőre kisfiúnk lesz, bár após legutóbb azt álmodta, hogy kislányunk született. (A párom most nagyon kislány párti lett)

Hú most hogy beadtuk a pályázatot felszabadult egy csomó időm, úgyhogy jön a mellékhatás: sokat fórumozom, majd ha sok lesz már belőlem, nyugodtan lőjetek le ;)
N

kancellárka

Duddu Kép
Nem csak tömeg van, de meleg is van, és még a kabátot is cipelni kell. És így elég nehezen lehet válogatni. Vagy autóval megyünk és benne hagyjuk a fél ruhatárunkat, csak sajna pl. a Mamutnál alaphelyzetben halálháború van a parkoló körüli utcákban így ilyenkor még inkább lehetetlen megközelíteni. Kép
A maradék vásárlás még gyorsan lezavarom a héten, aztán már csak sütni kell. Kép

Kancellárka Kép
Nem olyan gáz a hüvelyi hőmérőzés. (Meg inkább ott, mint popsiban.) Ha meg babás leszel akkor úgyis hüvelyi UH van az elején, meg nézegetik a méhnyakat meg hasonlók.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Jaj a hüvelyi uh, na az a halálom, pontosabban csak a központi uh-soknál, mert legutóbb a magándoki tök normálisan csinálta, de én tuti merő görcs leszek az első kötelező uh-n. Brr.. már belegondolni is rossz.

kancellárka

Sziasztok!

Bocsánat, hogy megint csak panaszkodni jövök, de most nem sok kedvem van visszaolvasniKép

Most beszéltem a dokival, hogy mi is a helyzet. Eddig arról volt szó, ha ez most nem sikerül, akkor lombik. Az eredményeink (leginkább a férjemé) sem voltak túl biztatóak, most mégis a túl fiatal koromra hivatkozva azt mondta, hogy nem jöhet még a lombik, még kettőt próbálkoznunk kell az inszemmel. Teljesen letörtem, az inszemben már nem bizok, és végre reménykedni kezdtem a lombikban. Szerintetek mit csináljak??????????????????????????????

Móni

Kép
móni23

Hét igena hüvelyi mérőzéstől én is idegenkedem egy kicsit, de ha ez (is) kell ahhoz hogy kisbabánk szülessen akkor bármit felvállalok. VAgyis a mérőzés hozzásegíthet a pontos tökéletes időponthoz. Már minden bajom van!
Ti hogyan számoljátok ki az ovulációs napokat? És a peteérés napját is ki lehet számolni? Vagy eseteleg orvos segít számolni?

Előre is köszi a válaszokat!
Puszi mindenkinek

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Móni!
Jaj ezt nagyon sajnálom. Én sajna ehhez nem értek, nem tudok tanácsot adni, meg nem is tisztem, de drukkolok neked, hogy hozzátok is bekopogjon a gólya minél hamarabb. És meghallgatom/elolvasom szívesen ha ki akarod önteni a bánatod/panaszod.

Dinadin!
Én nem hőmérőzőm. Nagyon szerencsém, hogy viszonylag szabályosra visszaállta bogyó után a ciklusom, így könnyen ki tudom számolni, ráadásul a peteérésem kisebb szúró fájdalommal is jár.

kancellárka

Kancellárka
A ciklusom a gyógyszer után beállt 30 napra, a vetélés után meg most kezd beállni a 30 napra. Így ahogy számoltam a neten 12-17 cn ig van ovulációm. De biztos ez így ezt nem tudom. Ezért a biztonság kedvéért a párommal minden nap szeretgetjük egymást így szerintem az együttlétekkel nem lehet gond. Hát remélem hogy egyikünkkel sincs gond...! Nagyon szeretnénk már ha velünk lenne a picurka, egyelőre a pocakba! Na mindegy nem élem bele magam, de ha most sem sikerül akkor a köv. ciklusban elmegyünk orvoshoz. Igaz nem tudom hogy jól tesszük-e! De van bennem egy kis félelem hogy nem fog már nekünk összejönni a dolog...!

Na mindegy nem keserítem el magam még jobban. Most tudtam meg hogy a szombati vizsgám nem sikerült így mehetek megint szombaton és ráadásul még vasárnap is! Úgy hogy tanulhatok mint állat!

Na puszi

Ha valaki tudna tippet adni hogy mi lenne a legbiztosabb akkor nagy örömmel fogadom őket!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

"a párommal minden nap szeretgetjük egymást "
A lehető legjobb amit tenni lehet a babáért Kép
És nem elkeseredni.

kancellárka

Móni
Jó lenne, ha a doki nem beszélne össze-vissza. Kép Nem lehet meggyőzni? Azt tudom, hogy ahol semmi kimutatható probléma nincs végigcsinálják mind a 6 inszemet, de nálatok nem erről van szó.

Dinadin Kép
Ne mondj ilyen butaságot, hogy nem fog összejönni a baba. Ha egyszer sikerült, akkor másodszor is fog, aztán meg jön a tesó is. Kép Tudom nehéz türelmesnek lenni. Én is itt sírtam. És most is türelmetlenkedek, de most éppen azért, mert milyen jó lenne már a 12. heti UH-n túl lenni, meg milyen jó lenne, ha már mozogna......
A hőgörbe alapján lehet a peteérésre következtetni. Ovuláció előtt ált. leesik a hő (nem mindenkinél) és ovulációkor megemelkedik és fenn is marad. Aztán lehet LH tesztet venni. De én inkább befogom a szám mert én is következtettem mindenfélére, aztán úgy néz ki, hogy a Bébi nem olvasta a szakirodalmat és egy héttel később fogant. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat. Olyan butának érzem magam hogy nem tudok dolgokat, de sajnos ezen a téren elég tapasztalatlan vagyok egylőre. De ha már a második vagy harmadik ... babát várom akkor majd remélhetőleg én fogok okos tanácsokat adni az ugymond "kezdőknek"!

Kancellárka
Igen hát én is ebben bízom, hogy ennél többet nem is tudnánk tenni a babáért. De lehet hogy sok a mindennapi? Van aki azt mondja hogy kétnaponta a jó! Na akkor mi a jó? Ez bonyolult! Ha már itt lenne a pocakomban akkor már bármi is jó lenne, nekünk már akkor mindegy lenne hogy 1x vagy 2x vagy akár minden nap!

Puszi

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok! Kép
Végigolvastalak titeket...hát nagyon nem tudok hozzászólni. Kép A naponta v kétnaponta témával kapcsolatban...miért lehet probléma az, ha minden nap érkezik utánpótlás? Nemtom, lehet, hogy az én logikám túl egyszerű, de én úgy gondolom, hogy abból baj nem lehet, ha egyfolytában lesben állnak a srácok. Kép Vk tudna ehhez érdemben hozzászólni? Mert erre tényeg kiváncsi lennék. Narco esetleg? Kép
Itt sajna nem esik a hó, de jóóó hideg van...brrr. Most értem haza a suliból, majd' meg fagytam...és képzeljétek, max pontos lett a jog zh-m! És most íííílyen happy vagyok --> KépKépKépKép Már csak a gazd.matekkal, és a mikroökonómiával küzdök, jövő hétfőn és kedden írok. Kép Úúúútálom! Kép
Csütörtökön délután megyek dokihoz, tegnap ledumáltuk...remélem kiderül majd egy s más...vagy inkább azért szurkoljak, hogy ne? Hmm...majd meglátjuk. Kép Következő ciklusban nekiállok én is hőmérőzni...igaz most is elkezdtem, csak lusta voltam rendesen csinálni, úh abbahagytam. Kép Mondjuk mindegy is, mert a babanetes ovulációs kalkulátor szerinti utolsó termékeny napon tudtunk csak együtt lenni...úh most szinte semmi esélyt sem adok a bébinek, de csütörtökön ez is kiderül. Kép
Na most ennyi voltam...mindenkinek szép napot, és szurk szurk szurk annak, akinek szüksége van rá!!! Kép pussza
Ja, még egy kérdés...van itt vknek msn-je? Kép
Vendég

Sziasztok, lányok/asszonyok! Kép

Bocs, hogy egy időre eltűntem, de olvasgattalak ám azért Benneteket, ha nem is írtam!

Először is üdv az újaknak! Szia, Dinadin és Kisördög! Kép

Móni!
Az egy dolog, hogy fiatal vagy, de szerintem akkor sem kéne szívózni a szervezeteddel, pláne nem a lelketekkel. Szóval döntse már el a doki, hogy mit akar!

Juca és Monyó!
Utólag is boldog névnapot kívánok!

Majcsi!
Nem tudom, miért, de nekem legelőször is hasi uh-t csinált a doki, nem is volt még hüvelyim (talán már nem is lesz...). Szerintem hüvelyit csak nagyon korai terhességnél csinálnak, nem? De lőjjetek le, ha rosszul tudom! Kép

Kati!
Rettentően örülök annak, hogy minden rendben van nálatok! Már megijedtem, mikor olvasni kezdtelek, de aztán megnyugodtam a végére... Kép

Valér!
Rég jártál itt! Mizújs Veletek?

Dudduci!
Légy szíves, javíts ki a táblában:
12 hét + 5 nap, a szülés várható ideje: 2006. június 22. Jól elszámoltam magam, igaz??? De hát ha dokibácsi aszongya, akkor az úgy van.

Mi tegnap voltunk nőgyogyinál, végre annál, akinél szülni fogok (remélem). Nagyon aranyos és kedves volt, mondta, ha bármi kérdésem van, azonnal hívjam, rendesen megvizsgált, és közölte, hogy minden oké.
Ma pedig voltunk uh-n, most kivételesen nem magánba mentem, hanem rendesen. Hát, csajok, ami ott van, az egy őrület!!! Hideg volt a váró, nem sorrendben hívtak bennünket, közben jöttek a szülészetről is kismamák, akiket természetesen előbb behívtak. Na de a lényeg, hogy Mazsola jól van, 5,5 cm(!) az ülőmagassága - micsoda óriás!!! Kép
Kaptam róla két képet is, az egyiken épp integet a kezével: Helló, anya! És rengeteget mocorgott, míg csinálták a felvételt, simogatta a kis arcát a kezével! Kép Olyan édes volt! Mindene megvan, a nyaki redő is normális, úgyhogy most nagyon boldog vagyok!

No, befejezem a fárasztásotokat, jók legyetek, az enyémhez hasonló szép napot mindenkinek!

Pusszancs

Norwell és Mazsola

Kép
Kép
norwell

ÉN IS BABÁT SZERETNÉK!!!
Most volt itt a volt kolléganő a két és fél hónapos kisfiával,olyan kis aranyos.

kancellárka

Sziasztok!Kép

Valér!
Nagyon sajnálom, ami veled történik. Kép Remélem a testvéred azért szépen meggyógyul majd.
Nagyon drukkolok.

Dinadin!
Eredményeket csak 3-4 hónap átlagából vonhatsz. A technika így jó lesz, ahogy csinálod. Persze, hogy mást mutat a külső és a belső, hiszen az egyik a bőrön kívül, a másik belül van.
Nem tudom, hogy ki számította neked ki a 7-12 napot, de nekem feltűnően korán lenne ez. Látod az én görbémen is 17. napon volt a PÉ. A PÉ előtt egy picit csökkent 36.4-re , majd megnövekedett 37.1-re. Azért kell több hónapot nézni, mert megállapíthatod az alaphőt, ez nekem 36.65, ez az első 14 nap átlaga. PÉ előtt ez csökken egy picit, majd akkor van jó progeszteron szintézis, ha az alaphőhöz képest 0,5 fokot emelkedik. Nekem ez megvolt. Ennek így nem lesz értelme, ha a ciklus közepén egyszer megméred, aztán ebből vonsz le messzemenő következtetéseket. A másik, hogy a terhességet a PÉ után 14 nappal tudod megállapítani. Ez előtt a hő azért csökkenhet egy picit, majd újra felmegy.
http://www.fertilityfriend.com oldalon tudod a saját táblázatodat megcsinálni, és kirajzolja neked a görbét is, mint nekem.

Csajok: egyébként azt olvastam a nőgyógy könyvben, hogy a hőmérőzés találati biztonsága 30 % körül van. Remélem, hogy ezt a fogamzásgátló hatékonyságára írta.

Kanci!
Pedig latyak lett belőle. De nem baj, majd jön másik.Kép

Jaj Móni!
Megértem, hogy letörtél. Nem értem, hogy miért szórakoznak veled.
Sőt azt sem értem, hogy miért vagy fiatal egy lombikhoz?
Egyáltalán min köze a kornak a lombikhoz.
Hát érdekes.

Kisördög!
Állítólag kell a sok spermuszhz az idő. És minél több sperma van, annál biztosabb a fogamzás. Hát szupi. Kép
Egyébként azt tudtátok, hogy egy spermasejt 72 napig fejlődik? (Nem, de nem is érdekel)Kép

Szép havat: N

Kép
narco

Móni!
Akihez most jársz, az meddős doki? Én a helyedben valószínűleg megkérdeznék egy másik meddős dokit is, hogy mi a véleménye. Nem azt mondom, hogy válts mindenképp, de legalább kérj ki több véleményt!
Nem csodálom, hogy el vagy keseredve! De ne add fel!
réka
Vendég

Norwell!
Tényleg jól elszámoltad a dolgokat, de a lényeg, hogy jól vagytok! Kép És minden oksi a nagy vizsgálattal is.

Kisördög!
Ahogy Nárcisz is írta, azért lehet fontos a kétnaponkénti paplany alá nézegetés, mert egyes vélekedések szerint különben kevés ideje lenne a kiskatonáknak újra hadrendbe állnia. Kép

Zsu!
Nagyon sajnálom, hogy öcséd állapota is rosszabbodott. Remélem, nem haragszol, hogy nem válaszoltam még az e-mail-edre, de nem szerettem volna két szóban összecsapni.
Kívánok sok-sok erőt Neked és hogy sikerüljön Karácsonykor meglátnod a sok rossz között a jót és a szépet is! Kép Kép

réka
Vendég

Kép
Kép

Virág!
Merre jársz??!?
Vendég

Sziasztok.
Mi is most kezdünk a babaprojektbe. sajnos nem jó előzményekkel, kaptam a dokimtól kemény két hónapot, hogy összehozzunk egy manót. Mindezek után közölte, hogy ne akarjam görcsösen, mert úógy futni sem lehet. Amúgy imádom a dokim, de ez a mondása nem volt túl ütős.
Úgy félek, hogy ne sikerül. Azért is jöttem, hátha kapok egy kis + "energiát"
Egyébként Dina elég közel vagyunk egymáshoz.
mátra

Sziasztok,

LÁtom mindig van új a nap alatt Kép

MátraKép
Üdva topicban! Mielőbbi babásodást kívánok! A dokid kicsit fura szerzet lehet: ne rohanjunk de azért 2 hónap alatt irgum-burgum, ha nem jön össze Kép Ne görcsölj, az mindenképp segít! Kép

NorwellKép
Örülök neki, hogy minden rendben van Mazsolával Kép És pár hét múlva már Te magad is érezni fogod, ahogy integet Kép Olyan fantasztikus érzés! Kép

MóniKép
Okosat nehéz írni, de egy biztos: a lombik NEM KORFÜGGÕ. Tehát ha úgy érzitek a pároddal (minden vizsgálati eredményt összevéve), hogy inkább limbikot szeretnétek mert abban jobban bíztok és mert az inszemből már elegetek van, és a dokid nem fogja fel ép ésszel, hogy ő van értetek és nem pedig fordítva, akkor én is azt tanácsolom, hogy keressetek egy jó dokit (nekem van a tarsolyomban egy, ha kell, szólj csak)Kép
Fel a fejjel, gondoljátok ezt át! Kép

KancellárkaKép
A hóesést én is imádom, de a latyakos részétől nem menekülünk Kép Reggel alig bírtam kijutni a községünkből, de az autópályán már olyan volt, mintha eső esett volna Kép Kép Na ezt a részét utálom!!! Akkor már inkább egy jó meleg szobában egy meleg tea mellett, kismanóval beszélgetve egy kényelmes székben... Hű.... de klassz, már a gondolatától is elolvadok! Kép

MajcsiKép
Minden rendben Veletek? Jól vagytok? Rég nem írtál magatokról Kép vagy csak én vagyok felületes Kép

Kismamik, többiek!!!
Ja, lányok
Kérnék véleményeket, ki sértődne meg, ha indítanánk egy kismamis topicot is? Kép Kérem az őszinte véleményeket! Kép
nem elszigeteltség miatt, csak már annyian vagyunk itt a topicban, hogy amikor visszaolvasok, nem találom, amit keresek Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique!

Én biztos nem sértődnék meg, csak nagyon hiányoznátok! Bár így is hiányoztok máár!
Maximum utánatok néznék, hisz én is hamarosan kismami leszek! Most már nincs visszaút... Kép

Puszi: réka
Vendég

Sziasztok!

Mátra!
Hogyan kaptál a dokidtól két hónapot? Ezt nem értem.

Monyóka!
Teszetelsz újat, vagy orvoshoz mégy?
Mi van most?

Unique!
Nyugodtan, hiszen annyira más már az érdeklődési körötök, mint a miénk. Én biztosan nem sértődnék meg, max irigykednék Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!
Narco!
Mivel már túl vagyunk egy-két műtéten, laparoscopián, gyógyszeres kezelésen és nem tudta a méhszájat rendbe tenni ezért adott még egy kis időt, mielőtt conizálja vagy teljesen kipakol.
Már rég megtette volna minden orvos. Õ az egyetlen, aki még próbálkozik. De mivel P3-P5-ig terjednek az értékeim, így valamilyen szinten az életemmel is játszom.
Szóval dióhéjban. Most ezerrel gyártjuk a bébit. Nem mintha eddig nem. Csak félek, hogy most azért nem megy, mert annyira akarjuk.
mátra

Móni, ez hányadik inszem volt?
Szerintem is érdemes felkeresni egy másik dokit, hiszen ha nem jók a párod eredményei, akkor felesleges tovább próbálkozni.
Én jól emlékszem hogy a Kaáliba jártok?

Kép
szdorka

Mátra, én nem nagyon értek hozzá, de P3-P5 mellett szabad babára gondoloni? Ha megtapad, nem lehet hogy baja lesz? Vagy nem nagyobb az esélye a vetélésnek?(bocs ha hülyeséget gondolok, de én úgy tudtam hogy ilyen eredmény mellett nem is ajánlják a teherbeesést)

Kép
szdorka

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Mátra
Üdv neked! Mennyire is vagyunk közel egymáshoz? Hová és kihez jársz dokihoz? EGyébként elég különösen hangzott a dokid kijelentése de így már a citológia és gondolom a szövettan után érthető a dokid sürgetése. Nagyon bízom benne hogy sikerülni fog minél hamarabb!!! Druk-druk- druk...!!!!

Narco
Nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást, ha most nem fog összejönni a bébi akkor kövé hónaptól már rendesen fogom mérni a hőmet. Addig pedig reménykedem hogy mégsem kell majd elkezdenem. Egyébként a napokat a babaneten lévő ovulációs kalkurátorral számoltam ki, be kellett írni az utcsó 3 mensi napok kezdetét és automatice kiszámolta nekem. lehet hogy akkor ez így nem is jó? Na mindegy, majd elválik 25-e körül hogy lesz mensi vagy nem lesz mensi!

Duddu
Ha jól számolom, és jól értelmeztem az előző hozzászólásokból a ciklus kezdete a mensi első napja ugye? Akkor kérlek javíts a táblán mert most számoltam hogy akkor ma (14-én) vagyok a 19. ciklusnapon. Előre is köszi!

Unique
Én is csatlakoznék Duddu-hoz, hogy nem sértődnék meg, csak hiányoznátok!

Puszi mindenkinek

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Jó reggelt!

Dorka!
Mi újság Veled? Jó, hogy benéztél...
Remélem, jobban vagy! Kép

réka
Vendég

Egyébként ha jól emlékszem akkor a P3-P5 nem túl jó eredmény! Remélem hogy okosan döntött a dokid! De azért bízni kell a sikerben. És minél hamarabb annál jobb nem?

Puszi: Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Ja és még valami!
Mikor mennyi idő, próbálkozás után csinálnak inszemet? És mennyibe kerül?

Köszi Puszi

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Az utolsó már "csak" P3 volt. Valóban nem ajánlják, ezért a két hónap. A babára nincs veszély, hiszen minden ember genetikailag magában hordozza a rák veszélyét. Jobban kell majd az életmódunkra figyelni. A vetélés esélye nagy. De azt hiszem én már fanatikus vagyok ebben a kérdésben. A párom őrjöng, mert a doki elmondta neki, hogy a pakliban benne van, hogy rámehetek a dologra.
Dina úgy 10 km-re lehetünk egymástól.:-) Egyébként Gyöngyösre járok, mert ezt a szépséget Tarjánban és Pásztón közösen sikerült elérni. Hlinka az orvosom és rettenetesen meg vagyok vele elégedve. Meg az egész kórházzal. Csak jókat tudok mondani.
mátra

Jó reggelt!
Meg kell osszam veletek amit az előbb egy másik fórumon olvastam, nagyon aranyos:

Mi a szeretet?

Inspiráló és vicces nézőpontok a szeretetről

Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok mélysége és komolysága sok esetben a kérdezőket is meglepte. Talán téged is megérintenek majd.

"Amikor nagyinak begyulladtak az izületei, nem tudott már előrehajolni, hogy kifesthesse a lábán a körmeit. Most mindig a nagypapa festi a nagyi körmeit, pedig neki is izületgyulladása van. Ez a szeretet." Rebeka - 8 éves

"Amikor szeret valaki, akkor máshogy mondja ki a neved. Valahol érzed, hogy az ő szájában biztonságban van a neved." Zsolti - 4 éves

"A szeretet az, amikor egy lány bekölnizi magát, a fiú pedig borotválkozó arcszesszel bekeni magát, aztán elindulnak, hogy szagolgassák egymást." Karesz - 5 éves

"A szeretet az, amikor az étteremben odaadod másnak a sült krumplidat, anélkül, hogy te kérnél az övéből." Kriszti - 6 éves

"Szeretet az, ami megnevettet, amikor fáradt vagy." Teri - 4 éves

"A szeretet az, amikor anyu kávét főz apának, de belekortyol mielőtt odaadná neki, csak a biztonság kedvéért, hogy ellenőrizze, hogy biztosan finom-e." Dani - 7 éves

"A szeretet az, amikor két ember állandóan csókolózik. Amikor pedig már belefáradtak a csókolózásba, még akkor is együtt akartnak maradni és beszélgetnek. Apa és anya ilyenek. Szerintem gusztustalan, amikor csókolóznak." Emília - 8 éves

"A szeretet az, ami Karácsonykor a szobában van. Ha egy pillanatra abbahagyod az ajándékok kicsomagolását, akkor lehet meghallani." Robi - 7 éves

"Ha jobban szeretnél szeretni, akkor egy olyan baráttal kezd, akit utálsz." Nikolett - 6 éves

"A szeretet az, amikor elmondod egy fiúnak, hogy tetszik neked az inge, erre ő ezután minden nap csak azt hordja majd." Nóri - 7 éves

"A szeretet olyan, mint amikor egy kicsi öreg néni és egy kicsi öreg bácsi még mindig barátok, még azután is, miután jól megismerték egymást." Tomi - 6 éves

"A zongoravizsgámon egyedül voltam a színpadon és nagyon féltem. Odanéztem a közönségre, és apu ott mosolygott és integetett. Csak ő mosolygott. Ezután már nem féltem." Csilla - 8 éves

"A mamim jobban szeret engem mindenkinél. Senki más nem ad nekem esti puszit mielőtt elalszom." Klári - 6 éves

"A szeretet az, amikor anyu a legfinomabb csirkehúst odaadja apunak." Eszter - 5 éves

"A szeretet az, amikor apa izzadt és büdös, de anya akkor is azt mondja neki, hogy sokkal helyesebb, mint Robert Redford." Krisztián - 7 éves

"A szeretet az, amikor a kutyusom megnyalja az arcom akkor is, ha egész nap nem foglalkoztam vele." Marika- 4 éves

"Tudom, hogy a nővérem szeret engem. Onnan tudom, mert nekem adja az összes régi ruháját, és emiatt neki el kell mennie, majd újakat venni. Laura - 4 éves

"Amikor szeretsz valakit, akkor sokat pislogsz, és apró csillagocskák jönnek ki belőled." Judit - 7 éves

"A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan." Márk - 6 éves

"Ha nem gondolod komolyan, akkor nem is kéne kimondanod, hogy szeretlek. De ha komolyan gondolod, akkor szerintem sokszor ki kell mondani. Az emberek hamar elfelejtik." Júlia - 8 éves

Leo Buscagliát a híres írót, egyszer felkérték, hogy legyen zsűrije egy olyan versenynek, amely a leggondoskodóbb gyermeki díj várományosát kereste. A győztes egy négy éves kisfiú volt, akinek a szomszédjában élt egy nemrégiben megözvegyült idős férfi. Egyszer, amint a kisfiú meglátta a síró öregembert, besétált a kertbe, odabújt az idős ember ölébe és csak ücsörgött szótlanul. Később, amikor az anyja megkérdezte a fiút, hogy mit is csinált ott valójában, a gyermek ezt felelte: "Semmit, csak segítettem neki sírni."

kancellárka

Bocsánat, hogy hosszú lett, de ezt muszály volt.

Mátra! Ez nem túl jó, főleg, mert úgymond "parancsra" szortó határidővel tényleg nehéz lehet.
Nekem "csak" P3 volt a legmagasabb egy éven át, de szerencsére túl jutottam rajta (most P1! lettem), viszont nekem akkor nem is javasolták a terhesség gondolatát, persze a te eseted az más. Kitartást és sok sikert kívánok!

Amúgy itt annyira nem latyakosodik a tegnapi hó, mert túl hideg van hozzá. Bár így sem szeretem már. De délutántól megint havazást mondanak Kép

kancellárka

Sziasztok!

Norwell Kép
Akkor te kivétel vagy, mert a 12. hét előtt ált hüvelyit csinálnak. Azon jobban látszik. A 12. heti viszont van, ahol már hasi.

Mátra Kép
Üdv. Köztünk. Hát ezek nem túl jó hírek. Kívánom, hogy gyorsan babás legyél és ne legyen semmi baj.

Valér
Tesódnak drukkolok nagyon, hogy végre meggyógyuljon. +++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Unique Kép
Nem kell új topikot indítani. Lehet írni a már létező babásba is. Oda a lányok úgyis ritkábban írnak, mert, ha megszületett a baba, már leköti a mamáját. Ha indítasz egy kismamásat, akkor szülés után megint költözni kell. A babás lányok is tudnak rengeteg tanácsot, segítséget adni, mert ők már előttünk járnak. Stella is oda szokott írni.
Amúgy jól vagyunk. Egy hete voltunk dokinál, és akkor már 15mm volt a bébi. A férjem akkor látta először UH-n. Olyan jó volt látni. Kép Rókakoma úgy tűnik fél tőlem, bár néha reggel picit émelygek, de ennyi. A pocim láthatóan még nem nő, de például nagyon egyenes hátú széken már rosszul esik ülni, mert akkor nyomom. Szombaton nagymamát szállítottunk és ő az öt ajtós autóban sem tud hátra ülni. Nekem kellett. Eddig kényelmesnek találtam a hátsó ülést, de most nagyon szenvedtem. Mondtam is a férjemnek, hogy én többet hátra nem ülök. Az első ülést oda állítom, ahova akarom.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: