Vikka,
Neked is köszönöm az üdvözlést
Boldog 6. hófórdulót kívánok Adélnak. Ezek szerint Gréti ma 7 hónapos
Ezt megjegyzem
Annamari,
Akkor rólunk... Grétit 6 hós korában kezdtem hozzátáplálni, és ezt már egy hónapja csak próbálgatom. Nem szívesen eszik semmit, amit kanálból adok neki. Csak a cicit hajlandó élelemforrásként elfogadni.
De majd belejövünk
én kitartóan készítek neki pár falat kajcsit, amit elvárnék, hogy megegyen (messze kevesebb egy adagnál!!), aztán csak minimálisat eszik belőle. Gréti még egyetlen éjszakát sem aludt át. 5 hós koráig éjszaka 2 óránként ébredt, de szerencsére néhány perces szopival mindig visszaaludt. Miatta én még nem virrasztottam sosem
kopp-kopp-kopp
Aztán jó pár hétig reményt adott Gréti, hogy át fogja aludni az éjszakát, csak 4 óránként ébredt fel, de most 2 hete már megint sűrűbben kel
Valamikor csak túl lesz ezen. Grétinek van 3 foga, mind fent
6,5 hós korában jött az első, 3 napra rá a 2. és dec. 1-én a 3.
Nem fogod elhinni, Gréti 10kg-ot nyomott 6,5 hósan
de már 2 hónaposan 6kg volt, akkor duplázta meg a súlyát
Ehhez képest rengeteget mozog. még nem volt 4 hós, már forgott a hasára. Aztán egy darabig ez ment. 5,5 hósan fordult a hátára, akkor pár napig forgott, de ezt hamar megunta, inkább a másázsra kezdett erősíteni. Ebből az lett, hogy 6 hós kora előtt néhány nappal felállt
A védőnőnk majd szívbajt kapott, hogy majd 10 kg-os gyerek, hogy állhat fle ilyen korán. Döbbenetében azt javasolta, hogy ne adjak lehetőséget rá, hogy álljon. Ezt azóta már módosította, hogy amit magától csinál, azt csinálhatja
Ezután még mindig nem sikerült a mászás, de sikerül hasról felülnie
gondolom a mászás mellékterméke volt
No de azóta már a mászás is sikerült
már majdnem 2 hete, hogy néhány lépést megtesz mászva, lassan és imbolyogva halad, de egyre ügyesebb
Hirtelen ennyi, röviden a 7 hónap
Akiren

[/url