Sziasztok!
Voltunk reggel dokinál Violával, mert a szokásos napi 1 kaki helyett kb 1 hete 5-6 kakadú van a pelusban, -ezt meséltem-. De olyan, hogy a nyakán jön ki, és extra büdös! Vett belőle mintát, délután a párom elviszi az Ántsz-hez! Gomba gyanús, mert nagyon piros hozzá a popsi is és még a Sudocrem se teszi rendbe, pedig az aztán hiper szuper popsikenőcs! Na szóval holnap kitenyésztik és ha minden jól megy szerdára lesz eredmény! Ha bebizonyosodik, hogy gomba, akkor majd Canesten krémmel kell kenni a popsit és kap valami szájon át szedhető gombaölő akármit is.....!
Amúgy minden negatív, csak a szokásos szörcsögés van, arra orrcseppet kapott! Szegénykém nem is csodálkozom, hogy egy ovis tesó mellett folyton szörcsög.....
Ja és ma voltunk először az új dokinknál, leadtam neki a papírjainkat. Kérdezte mi az oka annak, hogy átmegyek hozzá, a kolléginával nem voltam megelégedve!?? Mondtam neki, hogy mit mondott a védőnő (Mennyiség a minőség rovására megy). Annyit válaszolt rá az új doki, hogy......hát igen! Úgyhogy erről ennyit!
Gira: Agusztus 15?? Hű a nyár közepe, hááát nem irigyellek

De ha Te bírod a meleget

Ügyi Réka, hogy lapozgat! Jó gyerek

Miket csinál már egyébként???? Viola most ott tart, hgy egyedül feláll a kiságyba, vagy a nappaliba a nagyágyunk szélénél. Ha sikerül neki felállni elkezd úgy örülni, hogy elengedi az ágyat és eldől, aminek persze sírás a vége, úgyhogy mindig ott állok mögötte, hogy elkapjam

Ja és mászik ezerrel, mostmár egyre nagyobb sebességgel!!! Kicsit le vagyunk maradva a kortársainktól, de engem nem zavar,a gyógytornász továbbra is jön hozzánk, és látványos csodákat művel a lányommal
Bibi: Örülök, hogy jól vagytok!! Milyenek az éjszakáitok?? Apa otthon van veletek, vagy van segítséged???? A pénzeket elég hamar folyósítják. Néhány munkanapon belül!!! Én hétfőn intéztem el, és már azon a héten utalták.... De azért add be minél előbb szvsz!
Barbival szültél végülis? Ezt el is felejtettem megkérdezni Tőled! Milyen volt? Nagyon tutti a Barbi,ugye??
Zituska: Hozzánk, meg a hurka kolbász jött volna jól muffin előtt

hehe
Hazaért a párod? Pocak jól van? Hívtad a gyógymasszőrt?
Szééép eseménydús napot kívánok mindenkinek
Enikő