Nemesek!
Ugyan én elsőgyerekes vagyok, de szerintem anyósodnak nincs igaza.
Ha kiküldenéd Trisztánt azzal csak féltékennyé tennéd, azt érezné csak hogy "megint" kimarad valamiből és "megint" csak a baba a minden, ő meg ki van küldve...
Szerintem jól teszed ha közben Trisztánt is magad mellett tartod..
Én biztos így tenném....
Benianyu...
Léna gyekorlatilag ma magához sem tér

, csak alszik, meg félálomban van..
Konzultáltam dokinénivel...elmarad a holnapi 3 hós oltás

vagy inkább

,
Ambroxol köptetőszirup, Nasivin babyorrcsepp, Sterimár orcsepp és Cebion csepp a kúra
Persze férjem okoskodott, hogy továbbra sincs semmi baja és hogy mindek gyógyszerezem...
Mondanom se kell ő ugyanúgy alszik/aludt gyereksírás mellett, mint a légzésfigyelő jelzése mellett, és mint a tegnap éjszakai szurtyogás, köhögés, sírdogálás mellett

Persze férj továbbra is meg van győződve hogy nem a vasárnapi akciója miatt beteg Léna...
Mondtam neki: Hogy biztos én voltam a ludas hétfőn, amikor is ismét túlfűtött az a hülye kazán, 25 fok volt a lakásban és nem voltunk sehol, még a teraszra se toltam ki Lénát...
Egész biztos én betegítettem meg....
Na szóval erről ennyit....mondjuk szerencsére legalább nem üvölt a férj, mondjuk ismétlem, hogy nem nagyon mer, mert talán még az étkészletet is kivagdalnám a konyha közepére a kőre, ha még neki állna feljebb (jelen esetben)
Egyébként egész jól bírom, nem is vagyok álmos, viszont negyedóránként taperolom Lénát nem lázas e...
Alig eszik
30-40 gramm az nem sok

, mondjuk adtam neki meleg kammillateát hátha az segít, lehet hogy az meg elveszi az étvágyat
Ja és lehetünk nászasszonyok, csak ne hízlald Danikát túl, mert Léna kis filigrán alkat lesz...
Megann