A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ella Kép
Akkor mindenképpen menj el a dokihoz, majd megmondja mi legyen. Különben vizsgálatak engem is már mensi alatt. Ki lehet bírni dokinak és páciensnek is. De betéttel menj mindenképpen!

Manda Kép Ella Kép
Jól van, bocs. Nem vagyok nega. csak kijött belőlem.
Manda, nálad se még semmi Piri?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Még sehol a Piri, de ez nem jelent semmit, mert nekem 34-35.napra szokott megjönni.

manda

Szilva
6.héten mész orvoshoz?Sztem már lassan meg kell érkeznie hozzád is pirikének!Csak fel a fejjel,no depiKép
Vendég

PkagiKép mielőbbi babázást kívánok neked, tudni fogja a fiad, hogy mikor dugja ki az orrocskájátKép

SzilvaKépirrgum-burrgum,lesznek még neked a kezedbe babák !

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Ildikó,
orvos vagyok, de nem nőgyógyász. A lányok jól értelmezték a leletedet, az ovárium ényleg a petefészek, és a tuba a petevezető. Utóbbiakat leszámítva nincs eltérés a leleteden. Szerintem mindenképpen keress fel egy meddőségi szakembert!!! Sajna, ha jól tudom, az alig átjárható petevezetékeknél ha a spermiumok fel is jutnak egy esetleges sikeres inszemnél, vagy egy spontán terhességnél, a jóval nagyobb méretű megtermékenyített petesejt már nem biztos, hogy átfér, és beágyazódik a petevezetékbe. Ez ugye egyenlő a méhenkívüli terhességgel. Én a helyedben nem várnék tovább.
A doki valszeg azért mondta, hogy roncsolódott, mert a leggyakoribb oka az elzáródásnak a fertőzés. Mindegy, hogy hívjuk, de sajna valszeg nem átjárható, ezt mutatja, hogy már nagyon régen próbálkoztok. Ha átfúvás után esetleg meg is nyílnak, nem biztos, hogy a csillószőrök működáse is megmarad.
Ha már jártok valamelyik centrumba, akkor bocs, de nem volt időm alaposan elolvasni az írásokat.

Vizikrisz,
sajnálom, hogy rosszak lettek a hormonjaid. A lapar során a végbeledet nem nyitják meg, így onnan az endós szöveteket nem tudják kiszedni, de egy esetleges gyógyszeres kezelásre gondolom jól reagál majd. A lapar során a szükséges diagnózison kívül csak a hasüregi endókat tudják eltávolítani.
Azért csodálkozom, hogy a dokid erre az endóra nem harapott rá hamarabb, mert megint megnéztem a nőgyógy tankönyvemet, és a menstruációval szinkron végbéltáji vérzés egyenlő az endometriózissal. Bár ugye nekem erről csak elméleti fogalmaim vannak.
remélem januárban kiderül a turpisság, és elindulsz a siker felé.
Na, nem zaklatlak ezzel tovább. Kép
potter_76

Ella Kép
Az első mensi után kell visszamennem a dokihoz. Most vagyok már a v. utáni 6. hétben. Most már lassan csak +jön!? Nem vagyok depis, arra vigyázok Kép

Manda Kép
Azt tudom, hogy neked később szokik újabban +érkezni a kiscsajszi, csak kérdeztem, hátha...
Remélem ikrek ezek a libák, mert akkor az egyik hozzád, a másik hozzám jön egyidőben Kép

Kép
Kép
szilva069

EllaKép
Én is tampont használok. Soha semmi problémám nem volt vele. Én is utálom a kifolyós érzést. Attól olyan tisztátalannak érzem magam. Lehet, hogy már sárgaságot is kapnék tőle. Szerintem mindenki használja azt, amit jónak érez. Nekem még soha nem volt semmilyen nőgyógyászati fertőzésem sem. Maradok a tamponnál, mégha megköveznek is a topiclakók. Ugye Szilcsibe?

Kép
Kép
tiza

Lányok!

Elment a nyákdugóm. Kép
Felhívtam dokit azt mondta ha beindulnak a fájások menjek be, de ez még akár napok kérdése is lehet. Kép

Kép

Kép
pkagi

SzilvaKép
Remélem azért hétvége felé beugrik már hozzám! És hozzád is!
Ja, és ikrek legyenek!

manda

Szilva!
Ez már tuti, pirit klónozzátok!
Ma nem tudtam jönni, most is mindjárt ovi. Remélem Mary sikerrel járt!
BAbcsi, nem vagy semmiKép

Kép
Kép
Kép
amica

Hát ÁgiKép, akkor már biztos, hogy karácsony előtt otthon is lesztek!!!
Kívánok neked nagyon boldog babás ünnepeket!!!

manda

TizaKép
Köszi!Most betét van bent,de már kezdek meghü...niKép,nem tudom én erre rávenni megemKépMegyek is tusolni!Aztán jöhet a tamponKép
Sztem ha időbe cserélve van,ill. tisztán tartja magát az ember,nincs vele baj.Nem?
Vendég

Pkagi,
Kép Szorítok.
Gyorsan átfutottam az elmúlt napokat. Az agyhártyagyulladásos kérdésre egyértelműen az a válasz, hogy NEM. Semmi bajotok nem lesz, pláne, mert 2 héttel ezelőtt még valszeg nem is volt fertőzött a nagynénéd.
potter_76

Ági
Ez gyors voltKépLátod csak egy kis sürgetést kell kérni tőlünk,aztán már indul is a babóka!
Nagyon sok boldogságot Kivánok!!!Kép
Vendég

Köszi lányok!!! Kép

Kép

Kép
pkagi

SzilcsibeKép
Úgy látom eltűnt egy üzim, amit Neked írtam válaszul. Sehol sem találom. Szóval tegnap nem nyakat, se popót nem ettünk, hanem Pick szalámit barna kenyérrel és sajttal. Nagyon éhes voltam és alig bírtam abba hagyni az evést. Desszertnek még lenyomtam egy joghurtot. Utána jött a barátnőm, megittunk egy üveg vörösbort. Attól megint éhes lettem, de csak egy Raffaellót faltam fel.
Ha mégis megvolt valahol ez az üzi, akkor bocs a duplázásért.
Ja, és csodállak a Balaton átúszásért. A férjem minden évben el akar indulni, de én mindig lebeszélem, hogy edzetlenül ne tegye. Lehet, hogy mégis mehetne?

Kép
Kép
tiza

Ági, itt nem sokára baba leszKép, már karácsonyra otthon lesztek. Ügyesek legyetek nagyon és vigyázzatok magatokra, szorítok nagyon!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Ági Kép
De jó! Szorítok értetek! Mielőbbi babásodást. Kitől fogunk rólad híreket kapni?

Kép
Kép
szilva069

ÁgiKép
De jó. Szurkolok Neked, hogy minden rendben menjen. Karácsonyra már biztos többen lesztek, szép karácsonyi ajándék.

Kép
Kép
tiza

Most elköszönök,majd este még jövök!
Hellóka
Vendég

Tizopacsi Kép
Meg is lepődtem és sértődtem, hogy nem kaptam választ Kép
Szóval: A kérdéseim felsorolások voltak, na de a te intelligenciáddal értetted is, fogadjunk!
Ha ennyit eszel, akkor nem is kell tükör ahhoz, hogy megnézhesd a popód!
Szerintem, ha van állóképességed, és tudsz úszni jól, akkor nem kell különösebb előeddzettség. Persze jobb időt úszhatsz, ha elötte rákészülsz.

Kép
Kép
szilva069

Ági!KépKép
Nemsokára a kezedben tarthatod a kismanódat! De szuper! Nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjem.
gtünde

SzilcsibeKép
Engem nem izgatott annyira ez a dolog, inkább a férjemet. Egyébként biztos vagyok benne, hogy le tudnám úszni, de én is elég unalmasnak találom az úszást. Azt viszont elhiszem, hogy egy ilyen esemény jó buli. Talán majd jövőre. Idén elmaradt, nem? Habár inkább pocakosok legyünk addigra. Ugye?

Kép
Kép
tiza

ÁgiKép
Igy ismeretlenül is szoritok és jó babázástKép
Potter76Kép
Nagyon köszike a felvilágositást ittmindenki nagyon aranyos és segitőkész mint már irtam sajna nem járok
orvoshoz mert az anyagiak nem nagyon engedik:
EllaKép
Én is tampont használok mert én sem birom elviselni a betétet és hogy lekoppogjam Kooopppp koooppppKépKép nem volt bajom tölleKép
Süt a napKépKépazt akarom hogy esen a HÓ
ildikoo5

Tiza Kép
Az idei nyár nagyon sz*ar volt, elmaradt. Kép Én is jobban szeretném ha a 2006-t kihagyhatnám Kép

Kép
Kép
szilva069

Mary hol vagy????????????????????

manda

SzilcsibeKép
Akkor egyezzünk meg abban, hogy a 2006-os Balaton-átúszást kollektíve kihagyjuk erőteljes babásodás bekövetkezte miatt.

LányokKép
Ugye Ti is kihagyjátok jövőre a Balaton-átúszást?
Csak a fent említett ok miatt.

Mary-vel mi van?

Kép
Kép
tiza

Agi Kép "konnyu" szulest kivanok - ha van ilyen Kép es sok boldogsagot !!
je,,milyen hamar elrepult ez a terhesseg. csak nalunk all az ido??? KépKép

Szilcsibo Kép akkor nagyon fitt lehetsz, hogy gyakorlas nelkul igy megy... szerintem nem unalmas az uszas, csak pesten nincs tiszta uszoda.

Potter Kép hogy vagy? no a pocak??
remelem kovetlek hamar !!

Sackolany
saci

Sziasztok Lányok,

Remélem a kismamáink jól vannak Kép sajnos most ritkábban tudok jönni, de azért próbálom nyomonkövetni az eseményeket.

Képzeljétek voltam egy nagyon aranyos dokinál (a Kaaliba járok amúgy, de ott sajna nem sok idő van egy betegre.)és 1 órán keresztül vizsgált UH-val + kérdezgetett stb. Nem talált semmi rendellenességet.Sőt látta, hogy gyógyszer nélkül is van pé.-em Azóta a föld felett járok örömömben Kép csak a sikertelen inszemeket nem értem Kép
Elküldött egy immunológiai összeférhetetlenség vizsgálatra a Szabolcs utcába. A következő inszemet márciusban szeretném, addigra lelkileg is teljesen rendben leszek. Remélem.

Saci,

te is ott voltál? Mennyibe kerül egy ilyen vizsgálat?

fruzsina32

Ildi Kép jajj, ne hasznalj tampont.Kép Voltam egy intimtorna tanfolyamon es orokre meggyozott a no, hogy nagyon sokat artassz vele. Ez csak egy jo reklam fogas, a kolat is sokan isszak, megis szornyu, hogy mit tesz veled..Persze szived-joga, hogy mit teszel, en csak nem tudtam kihagyni, hogy ne szoljak ! amiota en "leszoktam" rola, egyszer sem volt fertozesem, pedig elotte rendszeresen szenvedtem tole. es csak nem csak en mondom. A kitagult huvelyrol nem is beszelve. Betetbol is csak a "pamutosok" jok. Pl always sensitive, vagy az olcsobbak (rea.stb)
bocs, a hosszu monologert. Sackolany
saci

Fruzsi Kép a Wish volt olyanon. biztos fog irni. neki rendben volt minden - biztos neked is ugy lesz!!
Sok sikert es orulok, hogy van pe-d.
saci

Szilva Kép hahaah, csak most olvasom feljebb, hogy mit irtal a tamponrol. Oke,,en vagyok a mumus Kép Kép anti-tampon kampanyolo. hihi. Csak azert irom le,,mert en is orultem volna , ha valaki felvilagosit pl 15 evvel ezelott..
bocsanat, tobbet nem irok rola KépKép
saci

Tizom Kép
OK., benne vagyok a kollektíve babásodásban!

Mary lehet, hogy már nem fog írni nekünk, mert azt mondta tegnap, hogy ha időben végez a BMC-ben, csak akkor megy be a m.helyére.
Azért remélem folytathatja a lombikot!

Kép
Kép
szilva069

Sackólány Kép
Dehogy nem, írd meg a véleményed, hisz azért kérdezik. Szerintem is úgy lehet, ahogy írod!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Most jöttem meg. Fél 8-tól fél 3-ig voltam a BMC-ben. Már kezdtem befordulni a sok várakozástól.

Méhnyálkahártya 10 mm, mivel kevesebb a hormon, lejjebb ment, van 4 db 15 mm-es tüsző, meg egy csomó 12-es és 10-es.

Holnap megint mennem kell, és holnap dől el, hogy lesz-e beültetés. Leszívás mindenképpen lesz pénteken, de ha nem megy le a hormonszint, akkor lefagyasztják, és jan.-ban lesz a beültetés.
Én már ezt sem bánnám, csak legyenek szép kis embriócskák.

Hulla fáradt vagyok, fáj a fejem, minden bajom van.

A leszívásnál mire készüljek? Oda is reggel kell menni, és du. jöhetek haza?
mary78

SaciKép
Köszönöm a felvilágositást csak az a baj hogy én a betétöl teljesen kipirosodom meg viszketek és égKép
és vehettek én akármilyet semmi nem jóKépén csak azért használok tampont
ildikoo5

Szia MaryKép
Már azt hittük nem jössz!!!
Először is jó a mnyh-ád, szépek a tüszők!
Leszíváskor nem ehetsz reggelit, meg azt hiszem nem is ihatsz, de ez nem biztos, altatás lesz, délelőtt csinálják és szerintem du-án engednek majd haza. Feküdni kell kb.3-4 órát a mütét után.
Holnap is bejösz a hírekkel?

Pusszancs
Manda

manda

Nekünk leszíváskor reggel fél 8 és 8 között kellett menni. Nekem 9 felé csinálták én voltam a második.

manda

Mary Kép
Hurra! Az a legfontosabb, hogy vannak szép tüszőid, szép m.nyh-d, és, hogy punkció lesz mindenképpen. Azért nagyon remélem, hogy transzfer is lesz még ebben a hónapban!
Úgy emlékszem, hogy reggel 8-ra kellett menni, és 1 körül jöttünk el. Ne félj tőle, tök jót fogsz aludni. Engem egyáltalán nem viselt meg, sőt emléxem, nagyon fel voltam dobódva aznap Kép

Sok-sok-sok-sok drukkot küldök holnapra! ++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

MaryKép
Nekem sem volt semmi bajom tőle, de sajna túlstimmuláltak, bár nem voltak jelei.
Csak hát transzferkor derült ki.Kép

manda

ÁgiKép
A fiad tuti nem akar lemaradni a karácsonyról és nemsokára megszületik Kép

FruzsiKép
Nem tudom mit takar az immunológiai összeférhetetlenség vizsgálat. Nálunk kromoszóma vizsgálatot csináltak, hogy épek-e a kromoszómák. Ez ugyanaz? Ha igen, akkor kb három-négy hét alatt van meg az eredmény. Vért vesznek hozzá, meg Aputól spermát. Tőlünk 10 000 Ft-ot kért a doki, mivel a magánrendelésére mentünk.

KriszKép
Szeintem emiatt ne védekezzetek, az esély kicsi, tehát aggódni nem kell és ha mégis bejön, az milyen tuti lenne Kép
Januárban meg reméljük kiderül végre, hogy endo van vagy nincs és aztán már semmi sem állhat a babásodás útjába, csak max egy kis idő Kép

MaryKép
Drukkolok, remélem legalább a punkciót megcsinálják és akkor fagyibabára még van esély Kép

Én is tamponellenes vagyok! Kizárólag nyáron, ha a tengerparton jön meg akkor használom, de csak egy-egy úszás erejéig. Nagyon egészségtelen. Jelentkezzen az, aki biztos benne, hogy semmi baci nem kerül a hüvelyébe amikor feltszi a tampont. Tudom kezet mostok elötte, de mindig antibakteriális szappanal? Ok, mondjuk igen, de akkor utánna steril törülközőt kellene használni, vagy csak hagyni megszáradni a kezedet. Ok tegyük fel, hogy ez is megvan. Akkor már csak azt kell elintézni, hogy nem fogd meg a dobozt, met lehet, hogy a gyárban még steril volt, de hogy szállítás és raktározás közben hény egér pisilte le és a boltab a polcom milyen kézzel fogosták össze és hányan azt már nem tudjuk megmondani. Arról nem is beszélve, hogy otthon is tesszük-vesszük és nem mindig "bemosakodva". Persze nem törvényszerű, hogy megtelepszik rajta bármi baci, de kellően sokszor használod életed során, hogy esélyes legyél néhány fertőzésre. A többit Sacira hagyom Kép

Na jó befogom a számat és megyek ajándékot csomagolni Kép

Puszi: Wish

wish

Saci,
köszi a kérdéseidet. Most kezd el nőni a pocak, végre nem csak egy hájhurka van elől. Kép Amúgy minden oké, néha van egy kis lájtos mocorgás már. Kép
Remélem követsz, követtek hamar. Kép
Hmm, hmmm, én is tampont használok ám. Kép Nekem a fogigátlótól voltak fertőzéseim anno, miután leszoktam eccer sem. Hüvelyem kalibere is a régi. Kép Szóval nekem abszolut bejött. Persze gyakori csere, előtte és utána kézmosás. Van aki meg a betétre esküszik, nekem az volt kellemetlen.
Remélem nem követtem el nagy bűnt a szemedben, Saci. Kép

Ildikó,
a vizsgálat ingyenes, és a doki biztos tud ajánlani megoldást...pl alapítványok. Szerintem nem lehetetlen, csak alaposan utána kell járni.
potter_76

Ági!
Sok sikert, nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen.Éppen ma akartam Neked írni, hogy egyben vagy-e még. A karácsonyfa alatt tuti hogy lesz egy babuci is!

Hétfőn lesz UH,akkor majd kiderül, hogy van-e ott benn valaki?Vigyázzatok magatokra

lanett

Wish,
a hüvelyünk úgyis egy baci-tenyészet, mindenkié. Apuci fütyije és ujjai is. A baci nem egyenlő a fertőzéssel. De lehet gyakoribb, mint a betéteseknél, ezt nem tudom.
potter_76

WishKép

Köszi a drukkot, persze az lenne a legjobb, ha lenne most is transzfer, meg maradna pár fagyi-bébi isKép
Egyébként most hallottam a BMC-ben, hogy a fagyisnak nagyobb az esélye, mert addigra kiürül a sok hormon a szervezetből, és úgy kedvezőbbek a feltételek.

MandaKép SzilvaKép
Holnap is bejövök dolgozni, úgyhogy jövök a hírekkel. Hát a Z. ügynök azt mondta, hogy nálam is a hiperstimuláció veszélye áll fenn.
Ma pl. már csak 16 egység Puregon-t kaptam, Menopurt meg egyáltalán nem.

És Manda a transzfernél hogyan derül ki? Vérvételből előtte, vagy hogyan?
mary78

Lányok, elköszönök!
Marynek egy kalappal holnapra Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok csajokKép
Dobbantok. Megyek haza, már megint nagyon éhes vagyok. Nem tudom mi van velem mostanában. A férjem már elkezdte a sütőtököt sütni. Csorog a nyálam.
Tizomp

Kép
Kép
tiza

PotterKép
Igen igazad van, de én annyi rosszat olvastam a tamponról, hogy csak akkor használom, ha muszáj.
Végülis persze sok múlik az immunrendszeren is és akinek jó, annak tamponnal sem lesz sok gondja.

wish

Potter, Kép hajhurka hihih Ez jo Kép .
wish Kép Lanyok, uristen : ezt a tampon-mizeriat mar nem mosom le magamrol Kép .
lanyok - Ha pl fociznunk kell jol tudunk majd 2 csapatot alkotni
tamponosok - nem tamponosok.
( nem hagyhatom ki: huvelyferozesesek es nem fertozesesek hahahaha)

Potter - tovabbi sok sikert es kovetlek, igerem !!
saci

Wish draga Kép az immunrendszerhez ennek semmi koze, mert en eve ota nathas sem voltam,,pedig a csalad rendesen fertoz minden evben a szokasos teli nathakkal...stb..- es tamponos korszakomban (jajj, megint errol beszelek?? KépKép) rengeteg fertozesem volt. Azota semmi. Lehet, hogy veletlen.
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: