értem. Ez is válasz, hogy nem válaszolsz a kérdésemre, hogy konkrétan honnan jössz.
Sokat elárul. Valszeg titkolnivalód van.
Ez esetben nincs mit mondanom.
Virgil,
még ha volnának is vitás pontok Laci és az én bibliaértelmezésem között, ebben a szituációban nem akartam ragozni, mert a a keresztények már egymással is hitvitáznak, akkor annak csak egy Valaki örül, aki amúgy is a széthúzásnak drukkol, a Gonosz.
Én az ökumené jegyében ezekkel általában nem akarok foglalkozni, mert a Lényegben egyek vagyunk.
(Biztos sokan olvastátok a Rick Joyner: Krisztus Ítélőszéke előőt c. könyvét, ahol a "csatatéren" a keresztények egymást nyilazzák, és észre sem veszik, hogy eközben az igazi ellenség simán kinyírja őket...)
De ha nem ilyen vézrivataros volna épp a topik, akkor lehet, hogy feltennék kérdéseket Lacinak is, már a Bibliával kapcsolatban, részben azért mert ő nálam sokkal alaposabban ismeri (még
), meg azért is, mert olyan izgalmas és boldogító az Irások jelentését boncolgatni, de ezt egészen más kontextusban képzelem el, mint ez a mostani, rosszízű vitatkozás...más kérdés, hogy erről ki tehet. Sőt a gyereknevelési, meg egyéb keresztény szemszögből nézhető hétköznapi kérdésekről is szívesen beszélgetnék, sőtsőt emiatt jöttem ide, de Laci melója arra nem hagy időt, és így régesrég archívba merültek...
no nem csak az ő véleménye érdekel, hanem mindenkié, majd egyszer felteszem újra.
Igen, Laci arra sem válaszolt, hogy milyen gyülekezet tagja, de ez csak szimplán egy éredekes kérdés, nagyjából tudom, hova tegyem
abból, ahogy érvel, és tök rendben van így a dolog, tiszta sor! Viszont Amon... csak ködösít. Amúgy meg Alíztól, Amontól minek is kérdezni, ha úgysem reagálnak semmire, amit írtam, csak fújják a magukét, pedig nem támadólag írtam...
Na Drágákok, én is búcsúzom egy időre, mert nincs időm erre, és most nem is érdemes itt...
Költözködünk, aztán Karácsony... majd utána jövök.
Nekem nem is lett volna elég önuralmam ehhez, de a Férjem kért, hogy haggyam má kicsit a virtuális testvéreket a csudába
Úgyhogy engedelmes feleség leszek.
Áldott, békességes Karácsonyt, ünneplő szívet Mindannyiótoknak!
Aztán gyertek ti is!!!
Zsuzsa

Az agyam megáll! Akkor ennyi erővel rabszolgának is el lehet adni
Pedig az még nem is volt olyan régen...