Jó reggelt!
Benianyu, Rokica, Tünde köszi a bíztatást aranyosak vagytok.

Biztos vagyok benne, hogy a baba megérezte, hogy vmi nem stimmel, elaludt 11-kor és fél 1-kor ébredt fel. Megetettem 1-ig, aztán elaludt szépen, de felkelt már reggel 6-kor! Ilyet sosem szokott.

Mintha a tej is kevesebb lenne sajnos.

vagy csak beképzelem, remélem. Ha felkel megetetem.
Tünde!
Hát nem semmi anyósod van Neked is, az enyém is ilyen, plusz duruzsol folyton a kicsi fiának (egyszem gyerek), hogy én milyen egy nőszemély vagyok. Egy biztos, hogy utál. És persze férjemnek meg nagyon rossz, mert hát mégiscsak az anyja.

2 hétig meg sem nézte az unokáját!!! Anyuék+mindneki ezen le volt döbbenve. Meg sem kérdezte miben segíthet (kaja), holott egész nap otthon van , teljesen egészséges, minden nap főz. Ja, és csak akkor volt hajlandó eljönni 2 hét után (még én győzködtem a férjemet, hogy jöjjön már el, mert láttam, hogy ez nagyon rosszul esik neki), hogy a férjem értement Újpestről Soroksárra. Aztán persze visszaszállította. És mindezt KIZÁRRÓLAG szombat du. 2-től du.6-ig! Azt persze leszarta, hogy itt egy újszülött csecsemőről van szó, akinek igencsak változatos a napirendje, és férj+én is szeretnénk lehetőség szerinte EGYÜTT ebédelni (ha itthon van hétvégén). Nem, neki CSAK ez az időintervallum a jó. persze a férjem megpróbálta, hogy 3-ra menjen, mert úgy meg tudtunk volna kajálni, ugyanis Gergővel az anyu elment vhova délelőtt, így későbbre tevődött az ebéd (nem készült el hamar), de nem, az öreglány beintett sértődötten, hogy akkor ha nem jó neked kisfiam, akkor nem jövök inkább! persze én nem hagytam szó nélkül MIÉRT NEKÜNK KELL ALKALMAZKODNI EGY NYUGDÍJASHOZM RÁADÁSUL KI VAN NYALVA A S.GGE!?!!!!???? Ezután veszekedés , én utána nyilván nem voltam jókedvemben, kakis pelenkát mostam a fürdőszobában stb., mikor ittvolt, szóval tényleg nem egy minta háziasszony voltam arra az 1 órára sem, de gondolom ez érthető talán miért..

Semmi dolga mégegyszer mondom. Max az, hogy a két kib....tt elkényeztetett yorkijának (fésülgetős öleb) vacsikát adjon. Ezen mindenki lehidalt a családban. Szóval "ízelítőül" csak ennyit. És tegnap elmentünk Csepelre a barátnőmhöz déltől, ott megetettem a babát, mi is kajáltunk és a férjem el akart menni az anyjához. Én mondtam nem megyek sehova, annyira feszült ott alégkör. Erre fogta a gyereket és elvitte megmutatni, beleegyeztem én hülye. De amikor eltelt 5 perc olyan rosszul éreztem magam, ott sírtam a barátnőmnél, és felhívtam a férjemet siessenek nagyon. Jöttek is mondjuk, max fél órát voltak ott. És a kocsiban éktelen veszekedés, közöltem vele, hogy soha többet nem viheti el a babát NÉLKÜLEM. Jöjjenek át az anyjáék HOZZÁNK, és akkor ott láthatja a babát kedvére. még főzök is, ha kell. De a férjem nem hívja, mert bunkó voltam "szegénykével" a legutóbb. Mondtam, akkor majd én felhívom ma, ha meg nem tetszik neki, akkor nem látja az unokáját sajnos! Mert én nem megyek, és a baba nélkülsem meg SEHOVA! Ja, 2 hete férjmre való tekintettel, mondtam menjünk látogassuk meg őket babával. Ott voltunk egy ideig, aztán haza. Normáluisan viselkedtem teljesen, persze nem etettem meg Vikit, ugyanis tiszta feszült a légkör, nem tudnék ilyen helyen szoptatni, meg ez nem tartozik rá. Nem olyan a viszony..
Majd dél körül anyuéktól felhívom. Most meg nem szólunk egymáshoz a férjemmel. Remek.

Mindenki egyedül reggelizett, q szót nem szólt.

(most nem dolgozik a hét közepéig, itthon van).
Bocs lányok, hogy kifakadtam, de most tényleg kivagyok nagyon. Nem szoktam kiborulni.

Előre rettegek a karácsonytól, elvileg 25-én megyünk oda.
még egyszer bocs.
Dóri