Sziasztok!
Nekm is vacak hétvégém volt...
Ilyen náthát még nem produkáltak a kölykök mint most. Egy hét nyafogás, bepisilések, éjjelente 5-8kelés, ma is 11-05között 8-szor másztam ki az ágyból betakarni, orrotfújni, szoptatni, pisiltetni... ma el is vittem Mártont oviba, próbálom magam összeszedni
Persze egy hét kihagyás után reggeli bőgés
Noi, Barbi, a fejem nekem is sokat fáj, de én délután vagyok rosszabbul, ebéd előtt kezdődik és végem van... Már kevésbé émelygek, most savam lett a változatosság kedvéért. Kitartást!!!!!!!!!!
Babcsi, jó költözést!
Tüncsi, Kandi, rég beszéltünk, pusza!
Manda, készültök? Jó volt Bécs?
Szia Márcsibe!
Sackó! Megkönnyebbültem, de nem akartam túl hamar elmondani, mert ha valami van akkor inkább ne tudják.
Szilcsi! Remélem élsz a nagy munka után!
Én is egész jól állok a karácsonnyal. Nem lesz nagy felhajtás nálunk sem. Mindenki kap valami kis ajándékot, de nem mentem bele tönkre idegileg szerencsére. Időben is gondolkodtam.
Mi a gyerekekkel együtt választunk fát egy közeli faluban egy fenyveses kertben. Együtt teszik a talpba apával 23-án este és reggelre látják feldíszítve. Nekünk nincs módunk nagy titkolózásra, mert nincs aki vigyázna rájuk, meg olyan okosak ők. Lépten nyomon ezt látják városban, boltokban akkor meg miért ne együtt készülődne a család. Az is jó ám, hogy elviszem magammal őket ajándékot választani a vsaládtagoknak és ők is rajzolgatnak akkor minek kellene köntörfalazni. Persze a saját meglepijüket a Jézuskától várják és ott lesz a fa alatt!