Gratulálok !!!!! Szuper hír végre, végre

Edina,
Szörnyű lehet feldolgozni, de legközelebb már sikerülni fog, hiszen a szervezeted már 'tudja' mit kell tennie.... Hogy miért alakult így, azt csak sokkal később fogod megérteni, most nem érdemes az okokat kutatni....Az jó ha ki tudod sírni magadból, de hamarosan újra fel fog csillanni a remény
Leona,
Akkor még szorítunk hétfőig

Andi,
Azért ez így nem igaz, hogy nem segített, sajnos egyik verzióra sincs bizonyíték... A lombik folyamán csak az ICSI-s petik termékenyültek meg, igy lehet hogy vagy a petik burka volt kemény, vagy a spermak fejében nem volt meg az enzim, és akkor hiába átjárhatóak a vezetők. Szóval a fene tudja... Az biztos hogy átjárható vezetővel nem mehetsz rögtön lombikra-tehát lehet hogy időpocsékolás, viszont az is lehet, hogy a műtét után akár spontán, akár inszemmel sikerülhet, ami azért mégsem annyira megterhelő mint egy lombik.... Nekem annak idején eszembe sem jutott hogy ne csináltassam meg....szóval igazán nem lehet jó tanácsot adni.... Itt Renonak és Norinak is a lapar után spontán sikerült....
Wish, Orsi,
Remélem hogy nem kell majd munkajogi vitákig eljutni, jövő hét elején beszélek a főnökömmel (Prágában) aztán meglátom hogy áll a kérdéshez...
Timi,
Gratula az új 'jogosítványotokhoz'

Egyre közelebb a cél 
Kriszta
22+0

De ma letudtunk minden ajándék vásárlást. Nagyon örülök,hogy végre mindenkinek sikerült megvennem már csak a csomagolás van hátra. 

Az előző hónapban én fogigátlót szedtem 16. napig. Aztán 5 nap szünet után kezdtem a Gonal és Decapeptyl szurikat. Mást nem szedtem. Erre gondoltál?