Mea:
Most olvastam valamelyik Kismamában (újra nekiálltam a kollekcióm átlapozásának, 1997-ig visszamenőleg vannak meg, de eddig 2002-ig jutottam csak) szóval azt írják, hogy a tápis babák előbb is kaphatnak tehéntejet mint 1 éves kor, mert ugye a tápszer is tehéntejből készül, és mint Zita is írta, nem bontják le a benne levő fehérjéket, csak ha H.A. tápszer. A lényeg, hogy tápis babák már 9-10 hónapos korukban kaphatnak savanyított tejtermékeket, mert azokat könnyebb megemészteni.
Nyúlné:
Párod szerintem biztos meg fogja érteni, ha baba mellett nem tudsz neki meglepit. Kisnyúl változatlanul ennivalóan édes, nekem a tappancsos képek tetszenek a legjobban, lévén hogy én is lábfetisiszta lettem mióta kisbabám van.

Az a kép amiben a katicabogár mellett visszaverődik a fény a szemében szerintem gyönyörű, nem gondoltál arra, hogy pályát változtatsz és elmész baba sztárfotósnak?

Olyan szép képeket tudsz csinálni, szerintem nagyon jó szemed van.
Benianyu és Dóri (asszem ti írtatok az Újpesti Szülőotthonról):
Én is úgy tudtam, hogy a szülőotthonnak nagyon rossz híre van, bár én konkrétumokat nem ismertem... ez a 150e forintos tarifa meg egyenesen vérlázító, maga az hogy pénzt kér az orvos egy kolleganőtől, de főleg maga az összeg... nehéz is elhinni, mivel a legbrutálisabb amit eddig hallottam, az az hogy a magándoki rendelési díjának a tízszeresét kell plusszban szülés után adni. Én így kalkulálva SE fizettem volna ennyit az én "sztárdokimnak" a szülésért... max ha hozzáadjuk a 9 hónap rendelési díjait, de én csak a rendeléseket fizettem, ezen felül nem adtam neki hálapénzt, csak egy üveg jó whiskey-t. Szóval ez a 150e forintos tarifa újpesti viszonylatban (és valljuk be, azért ez nem egy kifejezetten gazdag környék) kicsit túlzásnak tűnik.
Megann:
Most olvasom férjed akcióját Lénával.

Remélem minden rendben lesz a babával, szerintem itt a nagyobbik baj nem az hogy nem figyel rád a férjed (az is baj, de hát valljuk be, férfiból van), hanem az hogy nincs annyi esze saját magától (már elnézést) hogy ha kirakja a mozdulatlan gyereket a hidegbe, akkor jól fel kell őt öltöztetni. :-/ Amúgy mit rakott rá? Hátha elég volt az is amit rárakott....?
Havtünde:
Én is úgy voltam vele mielőtt Zsuzsa megszületett, hogy csak rózsaszínt ne. Aztán kénytelen voltam feladni eme "elvemet" mert más színben szinte nem is gyártanak babaruhát, csak kékben és rózsaszínben. Már annyi rózsaszín kis cucca van, hogy úszunk a rózsaszínben, de hát azóta már megbékéltem vele. Azért szoktam más színt is becsempészni, én nem átallok a kislányomra kéket adni.

De komolyan bosszantó mintha más szín nem is létezne, zöld vagy lila vagy sárga...
Ppanna:
Eleinte mindig az volt, hogy ahogy ébredt Zsuzsa, máris kajálni akart. De ahogy nő, egyre gyakrabban fordul elő, hogy felébred, és én csak abból jövök rá hogy fent van, hogy elkezd gőgicsélni. Ha csendben van, akkor rá se jövök. Szóval szerintem ez is változni fog, ahogy növögetnek.
Viki:
Nálunk is így van. A rendszerre való kajálással én azt nem értem, hogy én is van hogy megéhezem, megszomjazom gyakrabban mint 3 óránként... mi van ha csak szomjas az a szegény baba, akkor is kell várnia...
Uff. Szóltam.

Jó hosszasan.
Zsuzsa baba ma 3 hónapos és 4 napos.